bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15518 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3209 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yolanda C 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Bosch wasmachine WAS 32470NL Heb telefonisch contact gehad omdat het mij niet lukte om online een bestelling te doen, misschien had ik pech en was er net een storing (mijn winkelwagen bleef leeg, terwijl ik wel de bestelling had geplaatst). Werd vriendelijk en netjes geholpen, en mijn bestelling is meteen aangenomen en verwerkt, De volgende dag de bestelling in huis. Ook hiervoor mijn compliment de jongens waren beleefd en voorzichtig met de wasmachine naar boven en weer naar beneden te brengen (oude machine namen ze mee). Het is super bezorgd! Totaal: 8 Aangekocht: Online Gemak6 (geen motivatie)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ulutas7 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel fijn winkelen in de webshop. Alles is overzichtelijk en word stapsgewijs uitgelegd. Na de bestelling hebben wij een bevestiging op de mail gehad waarin duidelijk verteld word wat we konden verwachten.

Service
Snelle levering en alles volgens afspraak!

Assortiment
Erg veel keuze.

Aanbeveling
Wij hebben alles volgens afspraak geleverd gekregen. De monteurs waren vriendelijk en behulpzaam. Tevens geeft de winkel mooie kortingen!

Extra toelichting
De webshop gaf ons gelijk vertrouwen en de keuze in het assortiment is lekker groot. Er is extra service te kiezen, alsmede extra garantie bij te kopen en dat vinden wij belangrijk. Ze hebben diverse betaalmogelijkheden en leveren volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mcoort 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

biema069 25-11-2014 In de winkel gekocht
Dorpstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
deskundig en klantgericht geholp0en

Extra toelichting
Genoeg keus, overzichtelijk, geen gedram van een verkoper, deskundig en service gericht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Scholtenkees 24-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Klantgegevens prima beschikbaar. Leverancier Novy door hun gebeld en mij weer teruggebeld!

Service
Goede uitleg van het produkt. Bij onzekerheid over een vraag direkt teruggekoppeld naar Leverancier Novy.

Assortiment
Mooie showroom waar heel veel keuze aan apparatuur te zien is van diverse merken.

Aanbeveling
Zowel voor de zelfdoener of voor degene die service willen is er keus en een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebaum 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling. Factuur vrijwel direct per email ontvangen.

Service
Zeer vlotte inschakeling van een monteur voor de installatie van onze nieuwe inbouwkoelkast.

Aanbeveling
Van Bemmel en Kroon weet hoe ze klanten moeten behandelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericpruim 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwam op maandag al naar ons huis!

Service
Na 5 minuten stond de nieuwe vaatwasser al te werken

Extra toelichting
De vaatwasser werd goed aangesloten door de monteurs die de vaatwasser brachten. Ik kon via de iPhone gewoon de truck via tracking volgen, ze belden ook nog even tevoren dat ze het apparaat brachten, echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inkie00 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gezocht op internet en gevonden.

Service
Had hulp nodig voor de bestelling, ze waren telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.

Aanbeveling
vriendelijk, snel en duidelijk. Pluspunt vond ik dat ze een bedrijf hebben wat voor hen de apparaten installeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bobverkeij 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch binnen 5 minuten order geplaatst

Service
Netjes e-mail dag voor levering dat dit zou geschieden in periode van 09.00 tot 11.15. Kwartier voor levering gebeld met de melding dat ze eraan kwamen.

Assortiment
Bemmel en Kroon staat toch bekend als keukenzaak, maar heeft wel degelijk ook andere apparatuur.

Aanbeveling
Prima prijs met uitstekende service.

Extra toelichting
Ik was zo tevreden over de service dat ik 2 dagen later naar de winkel in Zoeterwoude ben gegaan om me ter plekke te laten voorlichten over stofzuigers, waarna ik er direct één heb aangeschaft. Ook hier weer een prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicovanzutphen 23-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door het ruime assortiment en deskundig advies was het erg gemakkelijk om een keuze te maken in het merk en type oven die we wilden hebben.

Service
Na de juiste keuze in onze aankoop gemaakt te hebben, werd de aankoop direct en zeer correct administratief afgehandeld, waarna zowel een kopie van de order persoonlijk overhandigd werd en een bevestiging via de email. Bovendien behoefde er ook geen aanbetaling plaats te vinden. Zeer klantvriendelijk!

Assortiment
Bemmel&Kroon beschikt over een zeer ruim, kwalitatief uitstekend, assortiment van witgoed en andere beschikbare producten, waaruit het voor ons prettig is om een keuze te maken.

Aanbeveling
In het verleden hebben wij een volledige keuken bij Bemmel & Kroon aangeschaft, waarmee wij nog steeds zeer tevreden zijn en vanaf het begin een zeer deskundige en klantvriendelijke afhandeling heb mogen ervaren.

Extra toelichting
Bovenstaande beoordelingen mogen duidelijk zijn dat wij bijzonder tevreden zijn over de deskundigheid, klantvriendelijkheid en de kwalitatief uitstekende producten van Bemmel & Kroon. IK kan, en heb tot heden toe, belangstellenden altijd geadviseerd om bij deze winkel witgoed en andere beschikbare producten te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilaire 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De uiteindelijke doorvoering van de bestelling was wat onduidelijk en lukte niet van de eerste keer.

Service
Een keer de bestelling aangenomen verliep alles vlot.

Assortiment
Er is een uitgebreide keuze voorhanden

Aanbeveling
Indien ik nogeens een bestelling moet doen zal ik zeker eerst bij Bemmel en Kroon gaan kijken.

Extra toelichting
Bestellen via email is wat onduidelijk, misschien omdat het mijn eerste keer was en de procedure wat te onduidelijk, voor mij alleszins aangezien mijn eerste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benvdleest 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is duidelijk. Info nuttig.

Service
Afspraak maken is simpel. Afspraken zijn stipt nagekomen.

Tip of als suggestie om te overwegen: bezorging in de avonduren. Gat in de markt....ben benieuwd hoe B&K erover denkt.

Assortiment
Zocht wasmachine en in mijn segment kon ik het gewenste model snel vinden.

Aanbeveling
Goede service, betrouwbaar en zeker niet de duurste.

Extra toelichting
Diverse huishoudelijke artikelen gekocht in de winkel aan de Loevesteinlaan en altijd tevreden. Nu na enkele teleurstellingen via de site weer helemaal blij met de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w.smeele 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

patijn 22-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Een zeer vriendelijke verkoper, die voor ons ook nog ging kijken of de keus die we gemaakt hadden ergens anders nog goedkoper was. Ook kregen we na de aankoop een heerlijk kopje koffie en een lekker broodje.Dus we hadden zeker niet voor niks twee uur in de file gestaan.

Assortiment
Het assortiment is zeker ruim voldoende.Staat ook zeer mooi opgesteld.

Extra toelichting
We zijn zeker tevreden, het was alleen jammer dat de chauffeur niet zo vriendelijk was dat vond ik wel een min puntje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mlvanderplas 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruikersvriendelijk vinden wat je zoekt op de website.

Service
Snelle en goede communicatie tijdens offerte en leveringstermijn. Aflevering en installatie snel en goed.

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht. Ook voldoende alternatieven ter vergelijking.

Aanbeveling
Vanaf start zoeken en kiezen, bestellen, levering en installatie geheel zonder problemen verlopen.

Extra toelichting
Algehele afhandeling van begin tot eind correct verlopen, afspraken nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvanderheiden 22-11-2014 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Keurige nette bediening , snelle service en keurige monteur die de kookplaat snel en vakkundig heeft gemonteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristinamaric 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Op zaterdag een vaatwasser besteld, maandag een mail gekregen dat deze niet op voorraad was en besteld was voor mij. Ik heb gelijk per mail gevraagd wanneer deze dan.binnen zou komen. Snel antwoord hierop gekregen: de vaatwasser zou donderdag in het magazijn aankomen. De volgende dag echter al een mail ontvangen dat de vaatwasser binnen was en ik een afleverafspraak kon plannen. Super makkelijk allemaal! Zou het een ieder aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvdTogt 21-11-2014 In de winkel gekocht
Forepark te Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Webwinkel is duidelijk en makkelijk in gebruik.

Service
Niets is teveel, prima service.👍

Assortiment
Breed assortiment.👍

Aanbeveling
Afspraak is afspraak.👍

Extra toelichting
Prima service, deskundig personeel en een uitstekend logistiek apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

costadimoero 21-11-2014 In de winkel gekocht
Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Een directe ontvangst en gelijk door verwezen naar een ter zake kundige medewerker, die ons overal direct antwoord op kon geven(wat een verschil met een ander bedrijf waar we geweest zijn, maar ja ik ben toch niet gek!!!!)

Assortiment
Voor ons was het assortiment voldoende en binnen een half uur hadden wij 3 apparaten besteld.

Aanbeveling
Vanwege de vriendelijke en niet opdringerige benadering en ook qua prijs vergelijking.

Extra toelichting
Winkel is prima, alleen jammer, dat jullie geen bord aan het begin van Neckar mogen plaatsen, want eerst reden we toch te ver door, hoewel we op de rijksweg hadden gezien waar het was, maar bij de Neckar denk je, dat je bij een autobedrijf binnenrijdt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slybas 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goedkoop, goede service. Zelfs mijn oude machine mee genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janreinink 21-11-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site was bijzonder overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen.

Service
Alle afspraken ( leveringsdata en tijd etc) werden perfect nagekomen en binnen enkele minuten geplaatst.

Assortiment
Alle modellen waren in ruime mate aanwezig op zowel de site als de winkelruimte.

Aanbeveling
Gewoon goede waar voor je geld en prima service.

Extra toelichting
Gewoon goede waar voor je geld en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wipawipa 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De medewerker aan de telefoon beantwoordde al mijn vragen. De levertijd was iets langer dan beloofd.De bezorgdienst was heel correct; een telefoontje dat ze binnen het kwartier zouden komen. Geïnstalleerd. Vriendelijk. Geen koffie, want "we hebben haast"

Aanbeveling
Prima service. Prima bezorgdienst

Review criteria:

Goed

Reageer

gitaarkaatje 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te zoeken met de zoekfunctie

Service
Vlotte levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering plaatsvind (sms en email en telefoontje 15-30 min voor ze arriveren). Installeren goed en vlot en nemen verpakkingsmateriaal mee.

Aanbeveling
Vlot, duidelijk, zelf je afleverdag kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterloes 21-11-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Wij hebben een nogal al moeilijk huis en het plaatsen ging niet zoals verwacht. Ook al was het eigenlijk alleen afleveren bleven bezorgers net zo lang totdat de koelkast goed stond. Dikke pluim voor de bezorgers!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

alexandereerhart 21-11-2014 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Zoeterwoude / Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurig advies en hulp zowel in het de winkel door de verkoper Bemmel&Kroon (Bemmel & Kroon Zoeterwoude / Rijndijk)

Service
hulp van de installateur bij het weghalen van de oude wasmachine. dat was een extra service!

Assortiment
ruime keus voor goede prijs

Aanbeveling
ik heb nu al mijn wasmachine en droger gekocht bij Bemmel&Kroon en in de toekomst ga ik daar ook een nieuwe koelkast kopen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden, de levering van de producten worden snel en professioneel gedaan. ik hoop spoedig een koelkast te kunnen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Schneider 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Per telefoon ging heel makkelijk, alles werd duidelijk uitgelegd.

Service
Zie bij gemak. Kreeg meteen mail met overzicht hoe en wat.

Extra toelichting
Wij zijn tot nu toe heel tevreden over de wasmachine (Bosch WNAS324471) die we via B&K per telefoon hebben aangeschaft. Ik werd prettig te woord gestaan, kreeg alles duidelijk uitgelegd hoe en wanneer e.e.a. geleverd zou worden. Ook prima via mail/internet te volgend hoe laat de machine zou komen. De jongens die de wasmachine plaatsten (zolder) en de oude hebben afgevoerd waren vriendelijk. Ze werkten netjes en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lizlshizl 20-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat een service als je gewoon zelf de dag van bezorging uit mag kiezen! Ook de tijdsindicaties waren zeer nuttig, vooral het telefoontje van tevoren. Ik kon gewoon rustig nog even naar de supermarkt binnen de aflevertijd door dat telefoontje. Erg prettig!

Service
De heren kwam zich netjes even voorstellen. Vonden het omhoog tillen van mijn nieuwe gasfornuis (naar de 3e verdieping!) geen enkel probleem en wensten me zelfs nog een prettig dag toe.

Assortiment
Ik was erg tevreden over de ruime keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Zodra iemand iets nodig heeft dat bezorgd moet worden zal ik jullie aanraden!

Extra toelichting
Ik denk datvik uitgebreid genoeg ben geweest in mijn commentaar per onderdeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prutsie 20-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel duidelijk en bestellen is heel eenvoudig !
Een tip : betalen met paypal : jullie krijgen sneller je geld en voor de koper nog veel eenvoudiger om te betalen...(vooral voor belgen die niet kunnen werken met Ideal. Overschrijven is lastiger en levering duurt langer doordat het geld er niet direct opstaat.)

Service
Nadat je betaald hebt (Belgen via overschrijving duurt 3 werkdagen), gaat het leveren héél snel! Pluim!

Assortiment
Ik heb perfect gevonden wat ik zocht, ik hou deze site zeker in het achterhoofd voor volgende aankopen !!

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden, snelle bestelling, snelle levering !

Extra toelichting
Alles is gewoon heel vlot verlopen, steeds een goede opvolging qua bestelling,betaling en levering via mail !Ook het ingeven van de leverdatum is prima, zelfs een dag later wordt al geleverd !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enerkey 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk. Alles was perfect gecategoriseerd. Ook de illustraties en omschrijvingen voldeden aan mijn behoefte.

Service
Mijn gevraagde afleverdatum werd bevestigd. Ontzettend makkelijk dat er een levering op zaterdag kon plaatsvinden. Dit bespaarde mij een dag verlof.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment dat ruimschoots voldoet. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, perfecte aflevering, uitstekende communicatie... Ik kan het alleen maar aanbevelen!

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een webshop die mij mijn geprefereerde droogkast kon bezorgen aan de scherpste prijs, beste service én op een zaterdag. Mijn ervaring leert dat dit niet eenvoudig en veeleisend is. Bemmel & Kroon overtrof mijn stoutste verwachtingen. Bestelproces verliep zeer vlot. Kreeg al snel bevestiging en later mijn factuur. Er werd mij belooft dat ik een communicatie zou ontvangen met een tijdsblok waarop ik mijn bestelling kon verwachten. Kreeg dit perfect op tijd via SMS. Aflevering liep bijzonder vlot en de droogkast was in perfecte staat en deed wat hij moest doen. Daarenboven kreeg ik nog eens een gratis installatie, op de gewenste plaats, erboven op én werd de verpakking meegenomen. Een ontzettend tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gpattiap 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is erg duidelijk en ik heb geen moeite gehad om het product te bestellen

Service
Ik kreeg keurig netjes een passende offerte kort nadat ik een bericht had achtergelaten

Assortiment
Er is veel keuze en veel aanbiedingen

Aanbeveling
Prima service, ook telefonisch contact verliep heel goed.

Extra toelichting
De snelheid waarmee ik antwoord kreeg op een vraag was echt heel goed. Ik werd daarna ook telefonisch geholpen en dit gesprek verliep prima. Geen vraag was te veel. Ik kreeg na contact een nog scherpere prijs voor de wasmachine. Direct na bestelling kon de wasmachine de volgende dag al geleverd worden. Alles is keurig aangesloten en de oude wasmachine (een loodzware) is weggehaald en meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gcaspers 19-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Internet is prachtig, maar een bezoek aan de winkel om het apparaat ook in werkelijkheid te bekijken voor aanschaf is toch wel buitengewoon prettig.

Service
De uitleg en hulpvaardigheid in de winkel kwam erg aangenaam over zonder opdringerig te zijn. Daarnaast was het aangewezen installatiebedrijf erg vlot met aflevering met een uitstekende servicemonteur.

Assortiment
De grote keuzemogelijkheid maakte een goede afweging mogelijk. Bovendien was de prijs heel scherp.

Aanbeveling
Zie argumenten hierboven.

Extra toelichting
Zie argumentatie hierboven vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egbertwesterhof 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering en prima leveringscondities. Nemen oude apparaat kosteloos weer mee terug. Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noeken 19-11-2014 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Alles onder 1 dak, genoeg keus. Ruime opzet, vriendelijke en deskundige hulp indien nodig. En een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frazz 18-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg soepel en overzichtelijk.
Via track & trace erg makkelijk te volgen.
Gewoon super!

Service
Geweldige service, bezorger belt ook nog eens een half uur er voor om te vertellen dat ie er bijna is. En ook nog een stipt op tijd komen.
Super.

Assortiment
Naar mijn mening een breed assortiment.

Aanbeveling
Ik vind stiptheid en inlichting belangrijk voor een webshop.
Wat gebeurd er met je order? Wanneer komt het aan? Hoe flexibel zijn de leveringstijden.

En na alle bestellingen die ik ooit heb gemaakt, is Bemmel en Kroon de meest informatieve en dienst-vriendelijke.

Extra toelichting
Ik heb geen min punten, ik zou zeker meteen bij Bemmel en Kroon kijken als ik weer iets nodig heb wat zij aanbieden, voor alle producten heb je ook namelijk een elders goedkoper knop.\En voor de service laat ik het zeker niet om bij Bemmel en Kroon te bestellen. Super service en snel, ze zijn zeldzaam, en daarom ben ik er zo over te spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Studio336 18-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige site, overzichtelijk betaalproces

Service
Droger is keurig op zijn plek gezet en oud apparaat mee terug genomen

Assortiment
Veel belangrijke merken aanwezig

Aanbeveling
Op tijd geleverd, 20 min van tevoren door vervoersdienst gebeld dat ze er aan kwamen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

1Nicole2Melanie 17-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij hadden een inbouwcombimagnetron besteld. Op de orderbevestiging zagen wij dat het type niet meer leverbaar was. Tevens stond vermeld dat wij zonder bijbetaling het nieuwe type zouden krijgen. Hulde! Dit bedrijf weet wat echte service is. Wij zijn dan ook blij verrast!

Aanbeveling
Zie onder kopje "service"

Extra toelichting
Door omstandigheden kunnen wij nu pas reageren. De website is prettig. Artikelen goed te vinden. De snelheid van afhandelen en natuurlijk de geweldige service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Skipperboy 17-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, goeie info

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Ouderwetse service, voldoende gebruikmakend van de digitale hulpmiddelen voor planning en info over o.a. de aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bobie 17-11-2014 In de winkel gekocht
neckar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
alles prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

noelse 15-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima service,zeer snelle levering in Belgie. Leverdag zelf te kiezen Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

emmyw 15-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Laagste prijs, volgende dag geleverd. De wasdroger werd zelfs gratis naar zolder getild. Levertijd werd per mail en sms aangekondigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bestuur 15-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met duidelijke informatie

Service
Ouderwetse service, je krijgt het gevoel bij de winkel om de hoek binnen te stappen, maar dan online! snelle reactie ook op vragen per mail! super snelle levering! Komen na wat ze beloven.

Assortiment
voldoende keuze in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
zeer zeker! snelle levering, ouderwetse service, een echte aanrader

Extra toelichting
Ouderwetse service, je krijgt het gevoel bij de winkel om de hoek binnen te stappen, maar dan online! Snelle reactie ook op vragen per mail! super snelle levering! Komen na wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobinettadeRoode 15-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering, handig onlinesysteem waarmee je op de dag van levering precies kunt volgen hoe laat de bezorger zal arriveren

Service
uitstekende service bij plaatsing en afvoeren oude apparaat

Aanbeveling
eerste ervaring was prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerardDuin 15-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijke bestelprocedure.

Service
Duidelijke communicatie via mail over het leveringsproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransAJansen 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via makkelijke keuzes kom je snel tot de gewenste apparaten waaruit je een keuze kunt maken

Service
binnen 24 uur na je bestelling je apparaat aangesloten en wel in huis.

Assortiment
ze hebben alles op het gebied van witgoed. en binnen de verschillende soorten ook voldoende keus uit merken en mogelijkheden.

Aanbeveling
ruime keus, goede prijs en snelle service willen wij toch allemaal in deze tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonneveld1954 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen per internet betalen met ideal je hoeft de deur niet uit. super

Service
Er wordt aan de wens voldaan wanneer je apparaat geleverd wil hebben en je kunt via trackentrace volgen hoe laat ze ongeveer komen.

Assortiment
Heel veel soorten koelkasten in allerlei prijsklasse

Aanbeveling
Duidelijke internetsite

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

onweer 13-11-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima winkel met een prima prijs en service. Alles tot in de puntjes geregeld. Vriendelijk personeel dat zeer deskundig is. Heb la meerdere aankopen gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rijk1962 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om keuze te maken, zeker met alle reviews van andere klanten

Service
Complimenten voor de nette en juiste manier van afleveren door de bezorgdienst. Aardige mannen en erg beleefd !!

Extra toelichting
Prima winkel. Nette service. Naast de wasmachine ook een wasdroger besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lau22 13-11-2014 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb geen gebruik gemaakt van de website, de winkel is dichtbij en daar is heel goed een keuze te maken uit het overvloedige aanbod en je te laten adviseren door vakkundige verkopers.

Service
De aankoop vond plaats in een prettige niet opdringerige sfeer. Over de bezorging en plaatsing van de apparatuur ben ik zeer tevreden. De bezorging was stipt op het afgesproken tijdstip en plaatsing was zeer nauwgezet. Alle rommel werd keurig opgeruimd.

Assortiment
Ik was verbaast over het ruime assortiment. Alles wat ik nodig had was voorhanden. De prijzen die men hanteert zijn zeer concurrerend.

Aanbeveling
Ruim assortiment, prettige bediening/advisering en voortreffelijke service wat betreft bezorging, plaatsing/installatie. De medewerkers werken snel en zeer zorgvuldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylfie 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Je hoeft er de deur niet voor uit.

Service
Alles was zoals afgesproken. De serviceafdeling niet nodig gehad. Ook de jongens die de vaatwasser kwamen brengen waren vriendelijk en belden een half uur van te voren dat ze er bijna waren.

Aanbeveling
Ik ben niet in de winkel geweest, maar mijn algehele ervaring is positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LCJansen 13-11-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bediening is gemakkelijk en goed in te richten. Ruimer dan mijn vorige vaatwasser

Service
Monteur werkte ontzettend netjes en kordaat in zijn uitleg. Top!

Aanbeveling
Veel keus in apparaten. Goede uitleg over de verschillen. Geeft vertrouwen bij mij als koper

Extra toelichting
Ruim assortiment in winkel. Goede voorlichting waardoor je vlot tot de aankoop kan komen. Monteur was ik ook tevreden over en nam gelijk oude machine mee. Echt een aanrader Siemens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews