bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15709 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3107 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rik 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en zo klaar online

Service
super track en trace systheem, je kan op de kaart zien waar de bezorgauto is. Ook toen ze hier waren hebben ze de wasdroger op zijn plek gezet terwijl ik daar geen toeslag voor had betaald.

Assortiment
Had een wasdroger besteld maar die bleek niet meer op voorraad, kreeg toen een nieuwer type zonder bij te betalen

Aanbeveling
precies wat je verwacht en dan toch nog wat extra

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen via de webshop

Service
Toestel was niet voorradig maar werd toch binnen de week geleverd.Zeer goede communicatie, opvolging en stipte levering.

Assortiment
Een grote keuze aan verschillende soorten toestellen.

Aanbeveling
Besteld via webshop. Overzichtelijk en een heel grote keuze.

Extra toelichting
Wanner we nog een toestel nodig hebben weten we waar we moeten zijn. Dus een woord toppie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan Cruz 16-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime winkel waar alles netjes en overzichtelijk staat uitgestald.

Service
Vriendelijk personeel. Goede uitleg en verschillen laten zien. Goed advies na aanhoren van de wensen. Daarna rustig zelf laten kijken om een keuze te kunnen maken. Nadat de keuze gemaakt was weer keurig geholpen.

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel.

Aanbeveling
Netjes en keurig geholpen. Snelle service. Woensdagmiddag gekocht en donderdagochtend afgeleverd aan huis.

Extra toelichting
Ik zal in de toekomst zeker terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede informatie op de site. Makkelijk te bestellen.

Service
Nemen oude apparaat mee. Je krijgt voor 8.00 uur een e-mail met het bezorgtijdstip. Je kan per pin betalen. Alleen jammer dat dit € 4,95 extra kost.

Assortiment
Ruime keuze, scherpe prijzen

Aanbeveling
Goed. Snelle bezorging, goed verpakt en netjes op tijd.

Extra toelichting
Mijn order (BKI501091) verliep vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op de website is het vinden van je product(wij kochten een combimagnetron BKI499938) en het bestellen er van heel eenvoudig.

Service
Duidelijke communicatie over wanneer onze combimagnetron BKI499938 geleverd zou worden. Je kon heel gemakkelijk zelf inplannen wanneer je je bestelling geleverd wil hebben. Dat werkt allemaal prima.

Assortiment
Het gewenste product was aanwezig en dus perfect.

Aanbeveling
Alles naar wens.

Extra toelichting
Dat de combimagnetron op de afgesproken tijd werd geleverd vond ik super. Verder was hij prima verpakt en voldoet hij helemaal aan onze wensen. Hij doet het goed!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

bettyencor 15-11-2015 In de winkel gekocht
den Haag leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
prima verkoper

Assortiment
groot

Aanbeveling
favoriete witgoed winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bvooijen 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
we moesten een oude koelkast met specifieke maten vervangen; bemmel en kroon dacht goed mee over wat wel en niet kon. apparaat paste perfect, werd op tijd geleverd. helemaal goed dus

Assortiment
we vonden wat we zochten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten_Fortuin 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet in de fysieke winkel geweest; webaankoop. De site ziet er overzichtelijk uit.

Service
Snelle levering en zeer scherpe prijs. Snelle toezending van bestelbevestiging, factuur en orderstatus. Prettig!

Assortiment
Lijkt een ruim assortiment te zijn en nog mooie keukens ook, voor heel behoorlijke prijzen.

Aanbeveling
Is onze eerste ervaring met deze winkel (daarom nog niet meteen een 10), maar boezemt zeer veel vertrouwen in.

Extra toelichting
Het bestelde apparaat was niet langer op voorraad, maar we kregen de nieuwere, duurdere versie voor dezelfde prijs. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeland 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzichtelijke website. Vriezerkast vrijdag besteld, zaterdag volgens afspraak op tijd bezorgd. Mogelijkheid om bij de bezorgchauffeur aan deur per pin te betalen. Is dat gemak? Echt wel!

Service
Zeer goede communicatie via e-mails, sms en telefoon over het moment van bezorging.

Assortiment
Veel in huis op het gebied van witgoed. Een enkel B-merk zoals Beko heb ik niet gevonden. De prijs is vergeleken met anderen even duur of lager, en er wordt soms nog iets meer geboden, zoals 3 jaar extra garantie.

Aanbeveling
Ik heb eerder hier een dure afwasmachine gekocht. Kreeg na bestelling van hetzelfde merk een nieuwer en duurder type aangeboden voor dezelfde prijs. Top! Heb toen bij de chauffeur gepind. Bij de vrieskast heb ik gewoon online per Ideal betaald.Dat doe ik anders nooit! Ik ben een zeer kritische consument, maar ik heb gewoon vertrouwen in deze zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wyke 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelle levering. Vriendelijke mensen die je erg netjes te woord staan

Service
Bij vragen over het product nemen ze ruim de tijd voor je

Assortiment
Ik kon moeilijk kiezen. Heel veel keuze maar door de goede omschrijving kwam ik er uit

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden. Ik zal deze winkel iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan62 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van order tot en met terugkoppeling en levering uitstekende betrouwbare partner!

Service
Levering volgens afspraak, goede service aan de deur

Aanbeveling
gaat om de service en die is goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie10 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mijn pc

Service
Woensdag besteld, en Zaterdag al in huis.

Assortiment
Kon uit meerdere wasemkappen kiezen.Wat een luxe.

Aanbeveling
Snelheid, en accuuraatheid.. Zal het aan een ieder aanraden om daar te kopen

Extra toelichting
Helemaal niks....... Was proma in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijker kan niet

Service
Levering en plaatsing verliep zeer vlot

Assortiment
Een ruime keuze, voor elk wat wils

Aanbeveling
Perfect service en goedkoopste ook.

Extra toelichting
Leveren ook in Vlaanderen, aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Cappel 14-11-2015 In de winkel gekocht
Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je advies wil, krijg je dat uitgebreid.

Service
Prima service, netjes te woord gestaan en oude oven zonder problemen retour.

Assortiment
Ik keek mijn ogen uit in de winkel, zo groot is de sortering van verschillende artikelen.

Aanbeveling
Ik ben eerlijk behandeld, toen ik een oven wilde bestellen, was die niet meer te leveren, er werd mij echter een prima regeling getroffen voor een ander model.

Extra toelichting
Ik heb de oven nu een paar dagen in bezit en ben er laaiend enthousiast over. Makkelijke bediening en nagenoeg geruisloos. Prima deal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
Prima geholpen aan de telefoon

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen denken met je mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RIEMEIJER 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede webwinkel.

Service
Uitstekende service.

Assortiment
Ook veel keuze.

Aanbeveling
Zeer snelle service en levering.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de Consumentenbond en de site van kieskeurig kwamen we uit bij Bemmel en Kroon. Prima site, noodzakelijke info snel gevonden om tot koop over te gaan.

Service
Gekozen voor de extra service-optie. Na ontvangst offerte nog even telefonisch contact gehad ivm afleveren aan achterzijde van onze woning in plaats van voorzijde. Ook dat was geen enkel probleem.

Assortiment
De prijs was buitengewoon concurrerend ten opzichte van andere partijen met een webshop. De offerteprijs was ruim 10% lager dan de eerstvolgende aanbieder volgens het lijstje van Kieskeurig (via site Consumentenbond).

Aanbeveling
Ons ben zûnig, we houden het op een cijfer 8.

Extra toelichting
We hebben via de site van de Consumentenbond gekozen voor deze Siemens (Beste koop, testoordeel 8.4) ter vervanging van een 5-jaar (!) oude Bosch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke en heldere website

Service
we kregen een opvolger van onze bestelde droger omdat de door ons bestelde niet meer leverbaar was. Uiteraard werd er geen meerprijs berekend.

Assortiment
alles is te vinden

Aanbeveling
gewoon een duidelijke website. Aanrader.

Extra toelichting
Top winkel met een goede service. Komt afspraken na en levering geschied door een zeer vakkundig bedrijf met vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en overzichtelijk.

Service
Levertijd goed.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Plug 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via Kieskeurig netjes doorgekoppeld naar Bemmel en Kroon. Overzichtelijke site en duidelijke afspraken en weergave tijdens het koopproces

Service
direct een bevestiging van de aankoop. Kon zelf de dag van levering bepalen en Bemmel en Kroon is die precies nagekomen. Apparaat netjes op gewenste plek neergezet en de oude machine meteen weer meegenomen.

Aanbeveling
Wij hebben een Bosch wasmachine gekocht. Achteraf bleek dat wij een ouder type nummer hebben geselecteerd. Bemmel en Kronn heeft een mail gestuurd en ons daarop geattendeerd. Voorstel van B&K was het nieuwere type met gelijkwaardige of betere specificaties voor dezelfde prijs. Dat vinden wij service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I.B. 13-11-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijneke boulvard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dicht bij en makkelijk parkeren en goed berijkbaar

Service
Goede voorlichting in de winkel

Assortiment
Zeer uitgebreid sortiment

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frank 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website. Veel keuze.

Service
Snelle afhandeling bij terugsturen vaatwasser.Zelf de verkeerde vaatwasser besteld. Binnen 3 dagen geld terug op rekening.

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, en ze sturen je een link om een afspraak te maken, de volgende dag al! Ordernummer BKI500655

Service
Nette bezorgers die er alles aan doen om het goed te doen.

Assortiment
Ze hebben er echt alles!

Aanbeveling
Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.vdtol 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere website

Service
Uitstekende bezorging

Aanbeveling
Prima winkel niets mis mee

Extra toelichting
Mooie prijzen. In ons geval ongeveer 15 % lager dan de winkel, die het op één na goedkoopst was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling is heel simpel en "idiot-proof".

Service
Je krijgt snel antwoord met wat er met je bestelling gebeurt en wat zij gaan doen met je bestelling.

Assortiment
alles met keukens, witgoed en keukenapparatuur hebben ze.

Aanbeveling
Ik had een type wasdroger besteld, maar deze was niet voorradig. Ik kreeg de opvolger van het model dat ik besteld had. Deze was 120 euro duurder, maar die kosten nam Bemmel&Kroon op zich. Uitstekende service!

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ILB 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen vanuit je eigen huis.

Service
Netjes afgehandeld en goed te woord gestaan

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Witterdansneeuw 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke weergave van informatie en makkelijk vergelijken.

Service
De beloofde levertijd werd nagekomen met een duidelijke en vriendelijk contact zowel de aankondiging per mail en sms als de daadwerkelijke aflevering.

Assortiment
Breed en ruim assortiment.

Aanbeveling
Beste prijs, namelijk de laagste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louzr 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Even bellen en geduldige uitleg etc

Service
Op mij wenken bediend

Assortiment
Wist al welk merk ik wilde
De keuze betrof het type.

Aanbeveling
Kreeg ook nog eens een aardige korting
Wat een top bedrijf

Extra toelichting
Gewoon echt een top bedrijf BKI500449 mijn ordernummer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelia 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar in mijn geval.

Service
Goed geholpen aan de telefoon, afspraken nagekomen en keurig geïnstalleerd en opgeruimd.

Assortiment
Veel keus in merken en types.

Aanbeveling
Zie boven, en het personeel heeft nog tijd voor, en geduld met klanten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans' 12-11-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel

Service
Vriedelijk geholpen. Twee keer door dezelfde medewerker. Heeft ons goed geadviseerd

Assortiment
Ruim assortiment. We hadden op internet alles al uitgekozen en in de winkel was alles daarvan aanwezig

Aanbeveling
Goede service, ruim assortiment en vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.C. 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
winkelen via internet, zo handig!

Service
Was te laat met bestellen, de prijs was omhoog gegaan. Ergens anders nog voor de oude prijs gezien. Kon het goedkoop bestellen. Alles via de mail. Prima.

Assortiment
Verschillende fornuizen van Smeg, zo mooi. Kon dus goed kiezen.

Aanbeveling
Sentimenteel. Vroeger al in het winkelcentrum, geeft iets vertrouwds. Dat is al ongeveer 40 jaar geleden.

Extra toelichting
Moet nu nog sparen voor een afzuigkap volgens de monteur. Kom dus nog terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 12-11-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ben naar de winkel gereden die vrij makkelijk aan te rijden is.

Service
Had een aantal modellen in mijn hoofd en met behulp van een kundige medewerker hebben we deze doorgesproken waardoor de keuze voor mij makkelijker werd.
Extra servicekosten van €9,95 vanwege de 2 trappen (droger staat op zolder) vind ik redelijk. Oude droger meegenomen en de muren intact gelaten wat knap is gezien de smalle trap.

Aanbeveling
Keurig geholpen en alles voldaan wat is tevoren is afgesproken. Droger zou in de middag worden afgeleverd en 10 min voor aankomst nog een telefoontje dat men er bijna was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mats 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk besteld op de web-shop

Service
Prima berichtgeving omtrent afleverdatum en tijdstip en het bericht op de dag zelf door koerier vlak voorafgaand daadwerkelijke levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peterkuijf 11-11-2015 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima voorlichting

Service
Service zoals het hoort.

Assortiment
Niet alle modellen staan in de winkel, maar zijn wel te bestellen. Is ook onmogelijk om alle type nummers in de winkel te hebben.

Aanbeveling
Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.P. van Vliet 11-11-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zowel een fysieke winkel als een webwinkel. Vooral Den Haag en Zoeterwoude zijn prima vestigingen met een grote sortering. Wel jammer dat Zoetermeer nu dicht is, want we kochten er graag.

Service
We hadden een Miele WMB120 wasautomaat besteld en al een afleverdatum afgesproken. Helaas was de machine niet zo snel leverbaar, maar kregen een keurig telefoontje en Email met een alternatief aangeboden. Prima, maar wel voor de originele bestelling gekozen en de afspraak een weekje verzet.

Assortiment
Ruime sortering in de winkel en in de webshop nog meer.

Aanbeveling
Keurig bezorgd, op de 2e verdieping en aangesloten. Oude apparaat weer meegenomen. Ze waren ook keurig op tijd en belde 20 minuten van te voren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig een wasmachine besteld voor mijn moeder, voor een scherpe prijs.

Service
Communicatie via E-mail ging naar wens, en was volledig. Zondag besteld, dinsdag geleverd. `s morgens een tijdsindicatie van levering. Een uur voor levering werd gebeld.

Assortiment
Alles is aanwezig wat je zoekt.

Aanbeveling
Hier kun je prima, een aankoop doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Boudewijn1938 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
alles perfect volgens afspraak.
Beste prijs en prima service ! 10/10

Extra toelichting
allen daarheen met internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GWoutets 10-11-2015 In de winkel gekocht
Forepark Leidscheveen/Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie grote winkel, ruim opgezet en rustieke uitstraling. Goed te bereiken met de auto (voldoende parkeerplaatsen), maar ook openbaar vervoer komt zeer dicht in de buurt van de winkel.

Service
Nadat mijn vrouw en ik eerst (bij ons thuis) een gesprek hadden gehad met een ongeinspirieerde en ongemotiveerder meneer van keuken-renovatie.nl (met welke meneer wij dus niet in zee zijn gegaan) op dezelfde dag naar B&K gereden in het Forepark te Den Haag. Wat een verademing: de rust en professionaliteit die van deze verkoper afstraalde was ouderwets goed.

Assortiment
Alles wij wij zochten was overzichtelijk opgesteld en er was genoeg variatie aanwezig om een goede keuze te maken.

Aanbeveling
Ofschoon mijn vrouw en ik veel online kopen was het "gewoon" winkelen bij B&K net zo snel en makkelijk. Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GWoutets 10-11-2015 In de winkel gekocht
Forepark Leidscheveen/Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie overzichtelijke opstelling van alle apparatuur

Service
Nadat mijn vrouw en ik eest bij ons thuis een totaal niet-geinspireerde cq gemoiveerde 'keuken-renovator' thuis hadden ontvangen (wasr wij dus niet in zee zijn gegaan) dezelfde middag naar B&K gereden. Wat een verademing was dit: de rust en de klantvriedelijkheid straalde ervan af. Helemaal zoals het hoort!!

Assortiment
Alles wat wij wilde hebben onder 1 dak.

Extra toelichting
Ondanks dat mij vrouw en ik veel online winkelen was het winkelen bij BK in het Forepark Den Haag helemaal oke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr S 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een enorme grote keuze van Koelkasten welke allemaal keurig en overzichtelijk stonden opgesteld. Daarbij was duidelijk de benodigde info kort maar krachtig af te lezen op de koelkast en info ernaast op ooghoogte te lezen.

Service
Ook hier weer een goed cijfer.. Bij binnenkomst werden wij netjes begroet, konden wij eerst wat rondkijken en werden daarop weer keurig benaderd door de medewerker.Deze luisterde goed naar onze wensen, gaf goede opties, liet ons even samen beraadslagen en bekeek bij het bestellen wat voor ons de snelste mogelijkheid tot bezorgen was.Zeer prettig is ook het email en telefonische kontant voor het bezorgen.

Assortiment
Ik had zelf al onderzoek gedaan bij diverse consumentensites en kwam bij Bemmel en Kroon uit voor een goede prijs en aanbod, wat ook al te zien was op hun website.

Aanbeveling
Een dikke 10!! Wat een mooie verzorgde zaak en wat een sortering. Geweldig goed en wat werden we fijn en rustig geholpen. ( dat mochten we helaas bij een andere winkel daar in de buurt niet meemaken..waar alles rommelig stond en er ons niet eens bij binnenkomst gedag gezegd werd ..terwijl het heel rustig was) Wij gaan nu niet meer zo snel bij anderen maar direct bij deze winkel kijken!

Extra toelichting
Voor een eerlijk en rustig advies hoeven wij niet meer na te denken om verder te kijken.. Dichtbij zoeken wij het bij.... Bemmel & Kroon Goede prijs en kwaliteit verhouding met de juiste service... Dat is waarom ik ze met een gemiddelde van 9,5 beloon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mevr S 10-11-2015

Klantenservice..Wellicht kunnen jullie Bemmel &Kroon veranderen in de bedrijfsnaam wat het moet zijn . Bemmel & Kroon!!
Excuses ...typefout!

Reageer

D1n1 10-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toegankelijke site, en in Cruquius een overzichtelijke winkel

Service
Zeer vriendelijk en deskundig personeel, op tijd geleverd

Assortiment
Groot assortiment, ook A merken, scherp geprijsd, goede garantie

Aanbeveling
Voor witgoed en keukenapparatuur prima zaak, zeer betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
D1n1 10-11-2015

Het betrof hier ordernr 499069

Reageer

Echtpaar Ermelo 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en overzichtelijke website. Het sorteersysteem met merken en specificaties werkte goed

Service
Na de bestelling ontvingen wij per e-mail direct een bevestiging van de aankoop en een mededeling dat het bestelde artikel een levertijd had van 3 dagen. Na 3 dagen kwam een mail binnen dat het artikel binnen was en konden we aangeven welke dag bezorgd moest worden. Wij hadden de volgende dag aangegeven en dat werd direct bevestigd. Het bezorgen is perfect verlopen.

Assortiment
Breed segment met een zeer goede kwaliteit/prijs verhouding

Aanbeveling
Goede winkel waar alles goed is verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site. Bestellen eenvoudig.

Service
Artikel netjes geleverd en geinstalleerd.
Na ongeveer een maand erachter gekomen dat ik mijn administratie niet goed op orde had. Na mailcontact binnen 2 minuten geregeld.

Assortiment
Aanbod is ruim voldoende lijkt me.

Aanbeveling
Als ik volgende keer iets nodig heb kijk ik eerst hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cwa 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Prima levering. Een afspraak over wanneer ze het komen brengen en een kwartier van tevoren een belletje dat ze eraan komen.
Vriendelijke bezorgers die afval direct meenemen en alles instaleren.

Assortiment
heel veel en direct leverbaar

Aanbeveling
veel service en een lage prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dilaver Cakmak 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop is duidelijk en overzichtelijk opgezet

Assortiment
Alle gangbare merken en modellen zijn vertegenwoordigd

Aanbeveling
Samsung wasmachine besteld en ontvangen.
Prijzen zijn de laagste die je kan vinden op internet.
Alle stappen tot afleveren worden goed gecommuniceerd via mail.
Beslist een van de betere webshops..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rdgroot 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel accuraat en degelijk

Service
andere leveranciers hadden het apparaat niet, Bemmel en Kroon heeft het toch voor elkaar gekregen stipt binnen een dag te leveren. Fantastisch

Assortiment
zie service

Aanbeveling
tuurlijk. Goed, netjes geleverd en volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmer 09-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, duidelijke omschrijvingen, uitgebreide productrange

Service
Je word goed op de hoogte gehouden van je lopende bestelling, deskundig advies en goede scherpe prijzen! ook het uitstellen van een bestelling qua leverdatum geen probleem!

Assortiment
zeer uitgebreid!

Aanbeveling
professioneel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Besteld en snelle levering. Prima!

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Snelle levering. Wasmachine werd naar zolder gebracht en aangesloten. Prima!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ria 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Netjes verzorg en overzichtelijk

Service
Super vriendelijke snelle levering

Assortiment
uitgebreid ruim voldoende

Aanbeveling
Klantvriendelijk denken mee goede service

Extra toelichting
DH499666 super levering op vrijdag middag besteld op zaterdag ochtend geleverd en geplaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries 08-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op vrijdag in de winkel op de Cruquius boulevard geweest om mij te oriënteren. Ik werd hierbij zeer vriendelijk te woord gestaan door een vrouwelijke medewerker. Er werd niet opdringerig gereageerd en mevrouw was uiterst informatief.

Wat verzending betreft kan dit wel iets beter. Wanneer gebruik gemaakt wordt van bijvoorbeeld een installatieservice dan moet er extra betaald worden en kan er niet in het weekend geleverd worden. Hier valt nog een slag te behalen.

Service
Zie beoordeling onder Gemak

Assortiment
Ik was op zoek naar een gasfornuis, koelkast en wasmachine. In de winkel stonden er een flink aantal van de laatstgenoemde. De losstaande koelkasten en fornuizen waren minder aanwezig.

Over het assortiment van de internetwinkel kan ik geen oordeel vellen.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel in de vaste winkels. Goede service, al valt hier nog een kleine slag te behalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews