bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16032 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2931 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luc 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer gemakkelijk

Service
goede service

Assortiment
zeer ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PetraWassenaar 11-01-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel in Cruquius is vanuit Lisse makkelijk te bereiken, parkeren altijd mogelijk.

Service
Goede berading en vriendelijke service.

Assortiment
Ook afwijkende maten van apparatuur zijn er te vinden.

Aanbeveling
Altijd een plezierige ervaring met van Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en heel overzichtelijk te bestellen Ook de gratis de service dat de oude wasmachine wordt meegenomen en de nieuwe netjes op de eerste verdieping wordt gezet en wordt geïnstalleerd, klaar voor gebruik is super. Een service waarvoor je bij de lokale (vaak te dure) dealer zou gaan, maar nu gewoon via Bemmel en Krooon

Service
Aflevering zou op de afgesproken dag volgens de koerier toch niet gaan lukken, maar na even met Bemmel en Kroon contact te hebben opgenomen, kwam hij toch netjes op de afgesproken dag.

Assortiment
Al de tweede keer dat ik bij Bemmel en Kroon koop, gewoon omdat zij het product dat ik zoek wel hebben, voor tevens een scherpe (de scherpste) prijs.

Aanbeveling
Goede service en alles wordt netjes geregeld. Nooit te maken gehad met garantie voor producten gekocht bij Bemmel en Kroon, dus daar kan ik niet over oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Buiten de eenvoudige bestel mogelijkheid op de website wordt er na de bestelling goed contact gehouden over de status en de levering. Dit zodat goed rekening kan worden gehouden met de in ontvangstnamen van het product.

Service
Het geen wat besteld en bevestigd was kon niet meer geleverd worden. Bemmel en Kroon heeft dit opgelost door een aangepaste order bevestiging te sturen met een update erin. We hebben een nieuwere versie mogen ontvangen zonder de meerkosten hiervan te hoeven dragen

Aanbeveling
Ik heb twee keer zaken gedaan met de winkel. Mijn afzuiger voor in de keuken en droogautomaat voor mijn was. En beide zijn zeer goed bevallen. Bemmel en Kroon krijgt zeker de voorkeur bij toekomstige bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Netjes op tijd geleverd

Aanbeveling
Tevreden we komen zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

psmeets 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima website en conform afspraak geleverd.

Service
Service rondom afleveren is eenvoudig in te plannen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de aankomsttijd.

Extra toelichting
ordernummer BKI512812

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perfectionist 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen snel te vinden, goede prijzen. Met iDeal betaald.

Service
Nog geen 24 uur nadat in overleg met de monteur was besloten tot aanschaf van vervanger voor onze 20 jaar oude machine, draaide de door B&K geleverde nieuwe Miele WDA111 (order BKI512712) op onze tweede verdieping. Oude afgevoerd, nieuwe naar boven gebracht (94kg!) en aangesloten, perfect. Aankomst was keurig gemaild, ook nog telefonisch gepreciseerd en precies op de gemelde tijd. En dat allemaal ook nog voor een hele goede prijs!

Assortiment
We wilden een Miele, maar konden kiezen uit veel merken.

Aanbeveling
Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en product omschrijving

Service
Duidelijke strakke aflever indicatie (tijd). Geven een belletje voor aflevering.

Assortiment
Goede producten van A+ merken tegen zeer scherpe prijzen. heb meerdere producten gekocht in de afgelopen 3 jaar

Aanbeveling
Collega's van mij zijn ook al overgestapt vanwege de scherpe prijzen voor goede producten.

Extra toelichting
3 jaar terug mijn Bosch - vaatwasser en M-System afzuigkap gekocht en werken nog als nieuw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Omdat het gekozen product niet geleverd kon worden, kregen wij voor dezelfde prijs het nieuwere model geleverd. Ondanks dat we er niet voor hadden betaald werd de nieuwe wasmachine ook aangesloten en kregen wij advies over het gebruik van de machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold 08-01-2016 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat je op Internet hebt bekeken kan veelal in de showroom van Bemmel&Kroon worden bekeken.

Service
Samen met de verkoper, die heel vakkundig was, het juiste apparaat uitgekozen. Daarbij ging de verkoper uit van ons budget en probeerde niet een duurdere keuze aan ons te verkopen, héél fijn!

Assortiment
Enorme keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er wordt snel op email gereageerd. Telefonisch contact is zo gemaakt en je wordt keurig netjes geholpen.

Service
Van het moment dat je om een offerte vraagt of een bestelling plaatst informeren ze je over elke fase van de verkoop via email.

Assortiment
Ruim assortiment en vele merken.

Aanbeveling
Als ze iedereen zo helpen als dat ze mij geholpen hebben dan beveel ik deze winkel bij iedereen aan.

Extra toelichting
Koop hier volgende keer weer mijn spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klantvriendelijke manier van werken

Service
Alles volgens afspraak afgehandeld
Nette medewerkers van koeriersbedrijf

Assortiment
Door het enorme aanbod, soms wat onoverzichtelijk

Extra toelichting
Een bedrijf waar alles gaat, zoals je alleen maar kan wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Jeursen 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitstekende website, waar je de artikelen makkelijk vindt

Service
Als je belt met een vraag,klacht of probleem dan is er altijd gehoor en wordt je snel geholpen. geen discussie over de vraag wie schuldig is, maar gewoon oplossen. erg prettig!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt, kan je op de site vinden.
Overigens is de winkel in Cruqius ook geweldig groot en mooi en staat er een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Gewoon perfecte en dan ook nog eens de laagste prijs!
Ik hoor van mijn vrienden en bekenden hetzelfde, dus ik ben niet de enige happy klant!

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van Alen 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk bestelproces en eventuele extra service kun je
direct erbij bestellen. Geen bezorgkosten, kortom zeer
klantvriendelijk.

Service
We hadden een warmetepompdroger besteld met het type WTW84162NL en omdat deze niet leverbaar was ontvingen wij tot onze verbazing het type opvolgend WTW83272NL.
Zonder bijbetaling een duurder type, dat noem ik pas
SERVICE ! echt Top!!

Assortiment
Wij waren op zoek naar een specifiek model. Maar het assortiment is werkelijk breed te noemen.

Aanbeveling
De hele ervaring heeft onze verwachtingen overtroffen en
na ingebruikname warmtepompdroger ben ik echt super tevreden. Bedankt !!

Extra toelichting
De koeriers waren uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mikasa 07-01-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk, goede keuze te maken

Service
Scherpe prijzen, snelle levering en komen afspraken na

Assortiment
Meerdere merken leverbaar

Aanbeveling
Bovengenoemde zegt genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De zoekfunctie werkt goed waardoor je snel het product dat je wenst aan te schaffen kunt vinden

Assortiment
Er zijn vele modellen leverbaar

Aanbeveling
klant vriendelijke site, snel gevonden wat je zoekt en het bestel proces werkt snel en eenvoudig. Helder en uitgebreide product omschrijving

Extra toelichting
Dat je bij levering middels een pinbetaling de factuur kan voldoen vind ik een groot pluspunt. De levering is ook heel goed zelfs gedetailleerd te volgen via track en trace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte site. Het enige jammere waren de specificaties die niet heel duidelijk waren maar voor de rest was het top.

Service
Prima service! Niets op aan te merken.

Assortiment
Ruime keuze en diversiteit aan toestellen.

Aanbeveling
Prima service. Goede correspondentie. Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosmari 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website heb je een ruime keuze aan producten, hij is gemakkelijk in het gebruik. Je kunt via de website je telefoonnummer achterlaten wanneer je nog vragen hebt en dan wordt je teruggebeld, dit vind ik echt super handig.

Service
Het bestelde product was voorlopig niet leverbaar maar daarvoor kreeg ik een ander product aangeboden voor dezelfde prijs terwijl dit product toch duurder was. Helaas ging er logistiek iets mis waar Bemmel en Kroon zelf helemaal niets aan konden doen, toch hebben ze mijn klacht heel serieus opgenomen en ik heb zelfs een kleine compensatie ontvangen als tegemoetkoming in de door mij gemaakte kosten.Maar het aller belangrijkste vind ik toch dat je als mens serieus genomen wordt. Ze hebben wel gedaan wat de vervoerder heeft nagelaten.

Assortiment
Ruime keuze in allerlei producten met eventueel als je nog vragen hebt deskundig advies.

Aanbeveling
Het gehele proces is prima gelopen vanaf het aller eerste contact t/m de afhandeling van onze klacht.

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik een grote bestelling via een internet winkel heb geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 07-01-2016 In de winkel gekocht
Bemmel&Kroon Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk

Service
Levertijd klopte precies

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, ruime keuze

Aanbeveling
Ben nog even zelf naar de winkel geweest, niet direct naar je toe met kan ik u helpen, maar na een tijde bij dezelfde soort machines kwam er iemand vriendelijk vragen of hij ergens mee kon helpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 07-01-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon te Zoeterwoude.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de winkel werden we weer prima geholpen. Deze verkoper, die ons de vorige keren ook hielp, heeft echt kennis van zaken. Daarom gaan we ook steeds terug naar Bemmel en Kroon.

Service
De wasmachine werd precies op de afgesproken tijd geleverd. Jammer alleen dat het snoer te kort was voor de trekschakelaar. Nu hoefden we de aansluitkosten niet te betalen. Aansluiten heb ik toen zelf gedaan.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment. Gelukkig word je door de verkoper uitstekend geholpen om tot de juiste keuze te komen.

Aanbeveling
Het is de warenkennis van de verkoper die ons steeds weer bij Bemmel en Kroon brengt.(En de gunstige prijzen natuurlijk)

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans. Wel een pluim natuurlijk. Bij deze!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Assortiment
Geen mening over daar wij direct naar 1 type wasmachine hebben gezocht.

Aanbeveling
Goedkoopste op Kieskeurig.nl en correcte service.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lieskes 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site

Service
zeer snelle service en orderbevestiging

Aanbeveling
Perfecte service en waar we het meest tevreden over zijn is dat de informatie op de site (levertijd, leverbaar, bijkomende kosten) goed is. Dit in tegenstelling tot veel andere sites......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j3nnif3r 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen gedoe, duidelijke site

Service
Prima (gratis extra) service, duidelijke informatie over levertijd enz.

Assortiment
Ruim en precies de producten die we zochten voor lage prijzen

Aanbeveling
Iedereen die me vraagt naar een goede witgoed winkel, zal ik Bemmel en Kroon aanbevelen!

Extra toelichting
Twee keer iets besteld, met beide bestellingen een prima ervaring. Als ik nogeens iets koop, kijk ik eerst bij Bemmel en Kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gutlichh 07-01-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel internetwinkel als fysieke winkel beschikbaar. Bestelling en offerte geplaatst via internet en aankoop in fysieke winkel in de buurt.

Service
De gewenste afwasmachine was niet meer voorradig. Er is een gelijkwaardig actueel model geoffreerd voor dezelfde prijs met nog meer mogelijkheden, klasse!

Assortiment
Ruime keuze in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Reeds meerdere produkten door de jaren heen gekocht bij van Bemmel en Kroon omdat ze zowel een internetwinkel hebben als een fysieke winkel met daarbij de beschikbare expertise van de medewerkers en het persoonlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yves 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Goede service, snelle respons op mails en tijdige levering

Assortiment
Groot assortiment, alle toestellen gevonden die we nodig hadden

Aanbeveling
Prijs kwaliteit top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jk 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
Nadat de bestelde artikelen niet voorradig waren hebben wij vervangende artikelen gekregen waar wij zeer over tevreden zijn

Assortiment
zeer uitgebreid en veel keuze

Aanbeveling
Goede service en terugbel acties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RBL 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service en prima website met de juiste info voor het maken van de keuze!

Service
Geweldig aardige en behulpzame kerels kwamen de apparatuur aansluiten en namen de oude apparatuur en verpakkingsmateriaal retour! Topservice!

Assortiment
Opvallend dat het assortiment de apparatuur met de juiste specificaties omvat! Goed gedaan!

Aanbeveling
Geweldige winkel waar wij al eerder goede ervaringen mee hadden, en dit weten zij te continueren!

Extra toelichting
Order BKI512463

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet site is erg overzichtelijk

Service
Gratis thuis bezorgd en snelle levering

Aanbeveling
TOP service ik had een wasmachine besteld en kreeg de opvolger van het type wat ik besteld had voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is zeer overzichtelijk.

Service
Direct wordt je goed geïnformeerd over de bestellingen.

Assortiment
Zeer compleet.

Aanbeveling
Heerlijke webshop.

Extra toelichting
Supersnelle levering en zeer scherpe prijzen. Producten zijn volgens afspraak geleverd. Zelfs de oude combimagnetron werd gratis mee terug genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericvgiessen 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele toegankelijke website welke je in 4 stappen door het aankoop process heenleid.

Service
Perfecte service, vandaag besteld, morgen in huis.
Goede planning welke je een dag van te voren in welk "leverblok' je bent ingedeeld. thuisblijven voor een boodschap o.i.d. hoeft niet want de chauffeur belt een half uur van te voren. Oude apparaat wordt gratis retour genomen.

Assortiment
nagenoeg alle keukenapparatuur en witgoed voorhanden.

Aanbeveling
Nette winkel en web-shop, goed aanspreekpunt (dat ook bereikbaar is)voor after-sales service en garantie, Dit in tegenstelling tot vele andere web-shops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMB67 05-01-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Helemaal vergeten bij mijn review maar we hebben een Bosch inbouwoven/magnetron gekocht type: HMG8764S1 met nr. DH508488. Deze bevalt echt prima, zeer gebruiksvriendelijk en erg snel warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeRo 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een makkelijke site, klantvriendelijk met goede feedback

Service
De leverancier komt na wat hij beloofd en communiceert uiterst correct

Assortiment
Wij konden vinden wat we zochten

Aanbeveling
Uitstekende prijs, snelle en correcte levering en afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Hoefde nix uit te zoeken.
WT45W272NL was uitverkocht en wij zochten een alternatief

Service
Op de wasmachine geplaatst, even gecontroleerd of de droger functioneerde en alle rommel weer meegenomen.

Assortiment
Voor iedereen wat wils, merken, prijsklassen en opties allemaal aanwezig

Aanbeveling
Zij belden terug met advies en binnen de afgesproken tijd. Vandaag besteld morgen leveren en mogelijkheden voor garantieuitbreiding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk bestellen

Service
Snelle levering, keurig afgeleverd en aangesloten

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Bestelgemak, snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
voor 16.00 uur besteld, volgende dag al in huis

Service
qua tijd planning helemaal correct en ze hebben hem tot de plaats gebracht waar hij ingebouwd moest worden

Assortiment
veel keuze en div. modellen

Aanbeveling
alles perfect verzorgt, klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paul 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site duidelijke beschrijvingen en veel reviews was voor mij doorslaggevend

Service
Snelle levering sneller dan ik had verwacht. Ook nog vriendelijk te woord gestaan over de telefoon.

Aanbeveling
Zou zo weer iets kopen als ik wat nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMulders 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig via internet je bestelling te plaatsen en evt. aanvullende service.

Service
Stipt en correct.

Assortiment
Breed assortiment, voldoende keuze!

Aanbeveling
Prima winkel, zowel fysiek als op internet.
Eenvoudig je product te bestellen en laten afleveren volgens jouw wensen. Prijzen zijn scherp.

Extra toelichting
Ordernummer BKI511530

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter 04-01-2016 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voldoende parkeerruimte, makkelijk te bereiken

Service
Goed geholpen, kwam voor het 1 ging met een ander weg!

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Niet alleen trap ook is er een lift aanwezig. ..gedacht aan mindervaliden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaatje 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken, bestellen en te bereiken per telefoon voor vragen!

Service
Snel en duidelijk. Levering ging via een extren bedrijf en die waren ook heel duidelijk over de levering (binnen een tijdsvak van 3 uur, met een sms over de precieze tijd): super!

Assortiment
Wij zochten een wasmachine en vonden die het goedkoopst en snelst bij Bemmel en Kroon

Extra toelichting
Goedkoop, snel, duidelijk en goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hensens 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles was erg duidelijk en simpel te vinden. Absoluut geen opmerkingen hierover.

Service
De levertijd was ontzettend snel en de communicatie ervan was uitermate duidelijk en uitgebreid. We hebben van te voren een mail gekregen over de verwachte leverdatum. Op de dag zelf hebben we een mailtje ontvangen met de verwachte levertijd en met een link waarop we de koerier live konden volgen. Bovendien werd vermeld wie ons pakket zou bezorgen (inclusief foto van de bestuurder!)

Assortiment
Deze winkel had de absoluut laagste prijs van alle winkels waar we dit product gezocht hebben. Maar liefst 150 euro goedkoper dan de duurste!

Aanbeveling
Zeker aan te raden en we zullen zonder twijfel nog eens iets kopen bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EFriggen 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heb meerdere dingen besteld bij bemmel en kroon en vind het een fijne site om te bezoeken

Service
Ik had gebeld dat ik nog geen tijdsvak had gekregen dat ze zouden komen en daar ben ik heel netjes mee geholpen.

Assortiment
Goed, kom toch vaak bij bemmel en kroon uit als het gaat om prijs en kwaliteit

Aanbeveling
Ik heb vroeger ook apparaten gekocht bij bemmel en kroon en nog geen problemen mee gehad

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Martin 1974 04-01-2016 In de winkel gekocht
Den Haag (via de telefoon bij Herman Linkerhof)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 5 minuten was alles geregeld via de telefoon en meteen duidelijk wanneer de wasmacine van Bosch werd geleverd

Service
Herman heeft mij goed geholpen en meegedacht om tot een snelle oplossing te komen.

Assortiment
De keuze uit het assortiment op de website is ruim, duidelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Vriendelijk,snel, duidelijk en denken goed mee met de klant.

Extra toelichting
Ik had mijn Bosch wasmachine eerst bij een andere grote zaak gekocht. De online service is daar echt belachelijk, informeren je niet als de levering is vertraagd en laten je gewoon barsten. Bij Bemmel en Kroon wordt er tenminste naar je geluisterd en doen wat ze beloven. Ze denken absoluut met je mee. De vervoerder waar Bemmel en Kroon mee wekt (Dynalogic) verdient ook een dikke pluim. Na een lange dag kwamen ze bij ons als laatste maar kregen meer dan 100% service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-01-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop gebruiksvriendelijk

Service
zelfde dag nog geleverd en geplaatst

Assortiment
Ruime keuze op voorraad

Aanbeveling
Uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webshop en bestelprocedure. Niet nodig om account aan te maken.

Service
Goede, snelle service. Snel bezorgd, geen extra bezorgkosten. Zelfs naar zolder gebracht en oude machine meegenomen! Voor kleine toeslag wordt de wasmachine ook aangesloten (en test gedraaid). Nadeel: 4,95 extra betalen omdat je bij aflevering wil pinnen ('pinkosten').

Assortiment
Uitgebreid assortiment, goed te vinden in de webshop. Concurrende prijzen.

Aanbeveling
Veel keuze en voorraad, snelle bezorging, concurrerende prijzen. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r. bosch 03-01-2016 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Binnen 5 minuten goed advies en koop van een Samsung wasmachine gesloten

Service
Voelde mij op mij gemak in deze winkel

Assortiment
Voldoende keus aan wasmachines

Aanbeveling
Overzichtelijk en goed bereikbaar en natuurlijk concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Bakkertje 03-01-2016 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een 10 klinkt ongeloofwaardig ;) vandaar de 9 gemak... we liepen de winkel in, vertelden wat we wilden hebben. kregen gelijk iemand die alles wist te vertellen en binnen een kwartier overgegaan tot aankoop

Service
alles ging goed en snel, uitgebreide uitleg, antwoorden op alle vragen

Assortiment
voor wat wij wilden voldoende keuze in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
gewoon goed en betrouwbaar daarom is de keuze ook op Bemmel en Kroon gevallen

Extra toelichting
wij zijn superblij met onze aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DB 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Wij bestelden onze vaatwasser tussen kerst en oud en nieuw. De volgende dag werd hij bezorgd. De bezorgers waren erg helpend

Extra toelichting
Prima service, prima produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jelle 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is overzichtelijk

Service
Kan bij de order een specifieke afleveringsdatum aangeven.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Positieve ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen van de koelvriescombinatie bij Bemmel&Kroon verloopt erg eenvoudig. Ook is het prettig dat je kan pinnen bij de bezorging, zodat je pas betaald hebt als alles helemaal in orde is.

Service
De service is uitstekend! De chauffeurs waren erg vriendelijk en plaatste de koelvriescombinatie naar wens.

Assortiment
Bemmel&Kroon heeft een ruim assortiment. Na een goede zoektocht via kieskeurig kwam ik ook voor onze koelvriescombinatie bij hun uit.

Aanbeveling
Na alle bovengenoemde pluspunten kan ik het iedereen zeker aanbevelen om hun witgoed bij Bemmel&Kroon te bestellen!

Extra toelichting
Snelle en goede bezorging van onze koelvries combinatie BKI509595, ondanks de feestdagen!! Vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Kan Bemmel & Kroon zeker aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PvA 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kwam op mijn zoektocht naar een nieuwe (inbouw) koelkast via een prijsvergelijker op deze webshop uit. Deze is helder van opzet zonder "te veel" toeters en bellen, werkt erg eenvoudig en intuitief.

De zoek filters kunnen wellicht wat uitgebreider, de deurophanging zie je nu pas als je verder op het product inzoomt en dat maakt het zoeken wat minder makkelijk.

Het verdere bestel proces is, zoals dat hoort, prima in orde en mijn order (BKI510890) is de volgende dag netjes binnen het gestelde tijdvenster afgeleverd.

Service
De aflevering is uitermate klantvriendelijk opgezet waarbij je op de dag van levering een tijdvenster krijgt van 4 uur en je via Track&Trace de route van de chauffeur kunt volgen zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te blijven.

Ik heb de klantenservice (nog) niet nodig gehad dus daar kan ik geen beoordeling over geven.

Assortiment
In mijn geval kon ik een goede keuze maken in een uitgebreid assortiment inbouwkoelkasten.

Aanbeveling
Prijzen zijn tegenwoordig zo transparant dat een (web) winkel daar op prijs bijna geen verschil meer kan maken.

Dus zullen zij de nadruk moeten leggen op een gebruiksvriendelijke (web)winkel, een uitgebreid assortiment, uitstekende service en een goede aftersales om zo bestaande klanten aan zich te binden voor eventuele vervolg aankopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews