bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16649 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2984 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rixtv 04-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Paar klikjes en tijdig geinformeerd over leverdata en tijden

Service
Snelle reacties op mail. Vond de bezorging iets minder, werd niet aangesloten

Assortiment
Alles gevonden wat we nodig hadden

Aanbeveling
Snelle service, goedkoop!, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco.Str 04-10-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige en kundige persoon in winkel, eindelijk weer het gevoel dat je als klant geholpen wordt!!

Service
Nette en vriendelijke personen voor aflevering!!

Assortiment
Veel modellen in winkel, nagenoeg alles op voorraad, zeer scherpe prijzen!!

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen, zeer prettige winkel met prima uitstraling en vriendelijk personeel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Bruin 04-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteldag zelf bepalen. voor 21:00 uur krijg je via de mail binnen welk tijdskader men je bestelling komt afleveren. Op de dag zelf wordt je 15 a 30 min van te voren gebeld dat ze onderweg zijn

Service
Alles prima aangesloten en de verpakkingsmaterialen weer meegenomen. Gewoon top

Aanbeveling
Prima service voor een lage prijs

Extra toelichting
Volgende keer als we witgoed nodig hebben bestellen we weer bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThinkAboutIt 04-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Het model wat ik besteld had was niet meer leverbaar. Bemmel & Kroon stuurde mij voor dezelfde prijs een duurder model! Hulde!

Aanbeveling
Uitstekende service, hier kan bol.com nog wat van leren!

Extra toelichting
Avond van te voren netjes een mailtje met een tijdspanne ( 3 uur) wanneer de wasmachine geleverd wordt. Een half uur van te voren een belletje dat men er aan kwam. Installateur had verstand van zaken. Netjes naar boven gebracht en aangesloten. Na slechte ervaring met bol.com was dit een verademing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fraterman 04-10-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enorm assortiment en prima uitleg bij vragen

Service
Vriendelijke en bekwame monteur

Assortiment
Zeer veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Vriendelijke en professionele bediening

Extra toelichting
Geen punten die niet goed zijn. Zeer tevreden over Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.E.Wieringa 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Laagste prijs icm bezorgen. Product op voorrad. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

suzanne789 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kreeg direct een mail met duidelijke uitleg over het verloop na de bestelling. Het hele proces verliep verder vlekkeloos en de bezorger was stipt op tijd.

Service
Ik kreeg een keurige mail met de geschatte aankomsttijd en daarna een telefoontje met de precieze aankomsttijd. De bezorger bracht het product tot in de kamer en leverde alles netjes af.

Assortiment
Ik heb alleen naar het product gekeken wat ik wilde hebben, het assortiment niet verder bekeken.

Aanbeveling
De informatie vanuit het bedrijf was correct en ik heb geen enkel minpunt aan de levering kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fampit 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte beantwoording van mail en telefonisch contact. directe afwikkeling van bestelling.

Service
keurige aflevering, ook als er kleine problemen zijn wordt er direct gehandeld en een en ander opgelost.

Assortiment
veel en betaalbare keuzes.

Aanbeveling
snel, netjes, vlotte afwikkeling, duidelijke antwoorden op vragen

Extra toelichting
zie de opmerkingen bij de verschillende onderdelen, ik ben zeer tevreden met de aankoop en de verstrekte informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcnoble 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site met snelle respons.

Extra toelichting
+ Goede assortiment winkels. + Goed geholpen in de fysieke winkel en daarna online besteld. + Scherp prijs. + Goede aflever planning. - Jammer dat zij niet bereid zijn de draairichting van de koelkastdeuren te verwisselen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P van Helden 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mail gestuurd met vragen over het te kopen product, na tienminuten telefonisch antwoord, nooit verwacht.

Service
Na telefonisch verkregen antwoorden om 14.30 uur bestelling geplaats. Na korte tijd bevestiging ontvangen met opgave van de te verwachte levertijd.
Volgende ochtend om 8.15 uur levering, pin betaling, meenemen van oude droger en verpakkingen, perfect

Assortiment
Na eigen keuze van het verlangde product werden suggesties gedaan van producten met verbeterde kwaliteit tegen gelijk blijvende kosten.

Aanbeveling
Zo goed en snel is mij nog nooit gebeurt.

Extra toelichting
Zo correct duidelijk en snel dat wil een kant wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

India00_1 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenmaal aangemeld gaat verloopt alles erg duidelijk en transparant.

Service
Vragen worden meteen beantwoord. Zelfs een prijsdaling tijdens aankoop en levering wordt probleemloos geretourneerd.

Assortiment
Er is voldoende keuze en de prijzen zijn erg scherp.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen omwille van de hierboven vermelde argumenten.

Extra toelichting
Zou er weinig tot niets aan veranderen. Het gemak, service en assortiment zijn erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berrrt1950 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hoeft niet vooraf te betalen. Kan pinnen bij aflevering.

Service
Je weet precies hoe laat de bezorging plaatsvind. Dus je hoeft niet de hele dag thuis te zitten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nelke_dick 02-10-2013 In de winkel gekocht
Dorpsstraat in Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel dichtbij, in de Dorpsstraat te Zoetermeer. Qua prijs nauwelijks duurder dan de internetaanbieders!

Service
Behulpzaam en attent personeel in de winkel en een monteur die onze nieuwe vaatwasser keurig heeft aangesloten (en de oude meegenomen).

Assortiment
Volop keus en een goed advies!

Aanbeveling
Zeker aanraden op basis van onze goede ervaring.

Extra toelichting
In het verleden vaak witgoed via internet gekocht vanwege de prijs(en er zelf mee gesleept) . Nu de prijs in de winkel niet meer die grote verschillen laat zien weeg gekozen voor het gemak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marine1976 02-10-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Keurig en netjes service

Assortiment
Wij kunnen echt veel keuzes maken

Extra toelichting
De personeel is heel klantvriendelijk, zij zijn goed op de hoogte van alle apparatuur. Met behulp van personneel heb ik een goede keuze gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda1113 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld via internet, snel in huis en betalen met pin bij aflevering!

Service
Wasmachine werd zelfs ingesteld op het opstartprogramma! Dus na dit programma was die helemaal klaar voor gebruik.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Bestelling is goed bevallen en geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jorgkeuning 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en betalen per pin mogelijk.

Service
Netjes en op tijd geleverd. Duidelijke communicatie van verkopen en vervoerder en wasmachine netjes op de 2e verdieping aangesloten zonder extra kosten.

Aanbeveling
Prima shop om witgoed te kopen. Scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMV 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen van onze wasdroger, een Samsung, ging supermakkelijk en snel. Ik werd steeds op de hoogte gehouden middels emails wanneer de droger zou worden geleverd en door wie.

Service
Ze hebben de droger op de 1e verdieping getild, bovenop de wasmachine gezet, de oude droger meegenomen evenals de verpakkingsmaterialen. Een avond van tevoren kreeg ik een email met een gericht tijdstip, namelijk tussen 9 en 9.30. Ze waren er iets na negenen. Top!

Assortiment
Ik heb er niet zo heel erg opgelet, omdat ik vanuit kieskeurig al een keuze had gemaakt voor de Samsung droger.

Aanbeveling
Ik zou het aan iedereen aanbevelen te kopen bij Bemmel en Kroon. Als onze wasmachine het begeeft, dan ga ik weer naar Bemmel en Kroon.

Extra toelichting
Geen negatieve punten. Het is een topwinkel die snapt wat klantvriendelijkheid en service betekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

skajongen 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle doch gehaaste service

Service
De service was goed, maar ze zouden beter kunnen vertellen wat ze verwachten, zoals dat er geen water in de wasmachine die ze komen halen mag zitten en dat deze op de gelijkvloers moet staan

Aanbeveling
Heel goede prijskwaliteitverhouding en duidelijke site door beoordelingen van de machines

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teusfcu 01-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
hele goede service, werd bij mij thuisgebracht en ook nog geinstalleerd en aangesloten! Ook werd de oude machine meegenomen en de droger werd van de oude machine afgehaald en weer op de nieuwe geplaatst. Super!

Assortiment
concurrend met andere winkels onderscheid zich door hele goede service!

Aanbeveling
goede service en heel klantvriendelijk Mijn complimenten!!

Extra toelichting
heel klantvriendelijk en meedenkend personeel, zeer goede service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demareec 01-10-2013 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Contact was genakkelijk en zeer effectief

Service
Hulp in de winkel was excellent en aflevering plus montage verliep zonder enig probleem door een zeer bekwaam monteur

Aanbeveling
Perfecte service, snelle hulp

Extra toelichting
Vooral de effectieve hulp in de winkel en de vlotte afwerking bij levering en montage werden bijzionder gewaardeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lbr01 01-10-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke toonzaal met indicatie van prijzen, energieverbruik en geluidsniveau van koelkasten.

Service
Prettige en goede service, zowel in de winkel als aan de telefoon (kreeg gratis temperatuurmeter mee om temperatuur in de oude koelkast te controleren en de andere dag kon de bestelling van de nieuwe koelkast telefonisch worden geaccepteerd). Snelle levering: zatermiddag besteld, maandmorgen geleverd, pinbetaling bij levering.

Assortiment
De belangrijke merken, in veel prijsklassen.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Assortiment, behandeling in de winkel, snelle en accurate evering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joslebouille 01-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
levertijd zes weken

Service
niet terug gebeld nadat de verlengde levertijd ruim verstreken was (zeven weken)

Aanbeveling
zie "motivatie"

Extra toelichting
de levering werd zes weken uitgesteld (kan gebeuren als hun leverancier het laat afweten), maar het moet niet zo zijn dat, als ik na zeven weken bel, ze op dat moment met de leverancier gaan bellen en daar te horen krijgen dat het nóg eens drie maanden gaat duren. Als hun termijn afloopt (de zes weken dus) moeten ze ZELF actie ondernemen en mij benaderen met een alternatief voorstel. Ze krijgen toch nog een zes omdat de medewerker aan de telefoon zijn best deed meteen een alternatief voor te stellen en daar ook nog een korting op te geven.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

qexpres 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen, netjes op tijd een mailtje met de verwachte levertijd en zonder problemen wordt het afgeleverd.

Service
Bij aankoop van een koelkast werd hij gratis bezorgd en binnengezet (1e etage). Vriendelijk personeel en denkt mee naar de handigste oplossing.

Aanbeveling
Alleen positieve ervaringen gehad met deze winkel.

Extra toelichting
De reden dat er NVT bij het assortiment staat is dat we via kieskeurig op die site terecht zijn gekomen en niet hebben gekeken naar de rest van hun assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jona Kamsteeg 30-09-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
We hebben niet online gekocht, maar zijn naar de winkel geweest. Op zaterdag en op maandagochtend al bezorgd! Heel goed geholpen.

Assortiment
Het is onmogelijk om alle modellen in je winkel te hebben, maar omdat ze in Zoetermeer alleen witgoed doen, hebbenze daar juist een extra uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

w1946end 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk om te bestellen, ik wist al wat ik zocht. Duidelijke omschrijving van het apparaat.

Service
Ik werd steeds via email op de hoogte gehouden van de bestelling. Op vrijdag besteld, op zaterdag bericht hoe laat de levering zou komen. Ik kreeg een nieuwer type dan ik had uitgezocht dat veel duurder was en zonder bijbetaling!Bezorgd op maandag op 2e etage zonder lift, aangesloten en afgesteld, alles zonder extra kosten! Waar vind je nog zo'n goede service!

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde bestellen, dus heb niet verder gezocht.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel van harte aanbevelen vanwege de zeer goede service en de vriendelijke bezorgers. Zeer goede ervaring mee gemaakt en ik kom zeker terug.

Extra toelichting
Ik kan deze winkel van harte aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen vanwege de prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelo Versteeg 30-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vind het heerlijk dat ze de wasmachine gratis hebben neergezet en aangesloten

Service
Je wordt netjes geholpen en er is voldoende mailcorrespondentie. Top.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Zoals hierboven beschreven.

Extra toelichting
Goed bereikbaar, duidelijke opstelling en vriendelijk personeel. Ik heb geen minpunten ondervonden tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rien.spijkers 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wel makkelijk dat je precies kunt volgen waneer het bestelde afgeleverd wordt.

Service
De service is zonder meer prima.
Apperatuur op de eerste verdieping plaatsen, aansluiten het oude apparaat mee terugnemen.
Ook het verpakkingsmateriaal wordt netjes mee terug genomen.

Assortiment
Wat huishoudelijke apparatuur betreft groot assortiment, ook inbouw.

Aanbeveling
Als je iets besteld loopt alles op rolletjes. Zelfs voor afleveren of aansluiten, ook inbouw is gratis.
Ik heb de indruk dat het betrouwbare mensen zijn die de spullen komen afleveren en aansluiten van Fiege transport. Belangrijk voor de ondernemers, maar zeer belangrijk voor de klant/

Extra toelichting
Bovenstaand al aangegeven. Uitstekende shop via internet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emily cruise 30-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg goed geholpen bij het uitzoeken van de meest geschikte afwasser, alle alternatieven werden nog even op een rijtje gezet voor ons (ook al hadden we zelf al veel uitgezocht op internet).

Service
Duidelijke uitleg over service en montage(kosten). Monteur controleerde nogmaals of wij wel het juiste formaat hadden besteld i.v.m. afwijkend aanrechtblad.

Assortiment
Bijzonder veel keuze. Helaas is niet alles van de website van Siemens leverbaar, maar hier werd duidelijk uitleg bij gegeven en er werd naar alternatieven gezocht.

Aanbeveling
Prima service, prima prijs, uitstekend assortiment.

Extra toelichting
Wij zijn goed geholpen bij de aanschaf van een (afwijkend formaat) inbouwvaatwasser. De winkel is echt een goede aanvulling op het aanbod op internet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koosvrolijk 29-09-2013 In de winkel gekocht
Dorpstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niet online geweest, maar gewoon in de winkel. Ging prima.

Service
Werd prima geholpen met een deskundige uitleg.

Assortiment
Kwam voor een wasmachine, zeer groot aanbod en ben dan ook direct geslaagd.

Aanbeveling
Zie bovenstaande, uitleg overbodig.

Extra toelichting
Eigenlijk geen minpunten. Het positieve is dat het aanbod ruim voldoende is en dat je prettig en deskundig wordt geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruunrien47 28-09-2013 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
ruime keuze, vlotte afhandeling,goede prijs, keurige bezorging op de afgesproken tijd. Lekkere bak koffie in het filiaal. Al met al zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.I.I. van der Horst 28-09-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De oude wasautomaat liet het plotseling afweten en de monteur die na 5 dagen kwam wilde hem niet meer maken.
De volgende dag naar Van Bemmel en Kroon gegaan en daar kreeg ik een doed advies, waardoor ik overging tot aankoop. De volgende dag werd de wasautomaat al geleverd en geinstalleerd. Fantastisch

Assortiment
Er staan heel veel waasautomaten van verschillende merken. Nadat ik gezegd had wat ik wilde, werden er een aantal machines aangewezen waaruit ik een keus kon maken. Bij deze machine kreeg ik, na keuze, een uitgebreid verhaal over zijn mogelijkheden.

Aanbeveling
Door de vriendelijke houding, het geduld en de kennis over de apparaten.

Extra toelichting
Zie aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kvds1 28-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Perfecte afhandeling , zeer snelle levering ( naar België ), kortom aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drise 27-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Gister besteld vandaag geleverd door vriendelijke bezorgers. Oude vriezer is inc het verpakkingsmateriaal van de nieuwe gratis retour genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connexjohn 27-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De dag na de bestelling werd de MIELE was-droog-combinatie(inbouw)geleverd, op zijn plaats gezet, en aangesloten.

Service
De service van de monteurs was bijzonder goed!

Aanbeveling
Behulpzaam en vriendelijk door de verkoper te woord gestaan.

Extra toelichting
De begeleiding, uitleg en behulpzaamheid waren uitstekend. Géén negatieve punten ontdekt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fleurdebeurre 27-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
De meest terzake kundige ben je zelf, je weet wat je wil kopen en waaraan het apparaat moet voldoen. dan komt de verkoopadviseur om de hoek en hij geeft je advies of dat apparaat ook werkelijk is , wat je had bedacht.

Assortiment
goed assortiment, niet gevraagd of er meerdere maten leverbaar waren.

Aanbeveling
prima service, goed assortiment, en gratis thuisbezorgen

Extra toelichting
geen motivatie

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Bernardrb 26-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Niet opdringerig, nuttige informatie, veel informatiemateriaal met toelichting

Assortiment
Bijna te veel om uit te kiezen, maar goed gesorteerd en overzichtelijk

Extra toelichting
Goede en nuttige informatie. Niet opdringerig, zakelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dikkebas 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
order n.a.v. een vraag die ontstond bij het bezoek aan de site uiteindelijk telefonisch geplaatst

Service
de bezorgers waren vriendelijk en dachten mee. De site met steeds actuele te verwachten levertijd is heel handig zodat je niet uren hoeft te gaan zitten wachten

Aanbeveling
goede service en een concurrerende prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hije 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede service, alles volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ej overbeke 26-09-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer, Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de buurt en door de goede service, ook bij eerdere aankopen, geen behoefte aan bezoek andere zaken.

Service
Meedenken, goed advies, nemen de tijd, keurig per mail geïnformeerd over het verloop van de bestelling, netjes afgeleverd en geïnstalleerd plus tips voor het gebruik.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in merken en prijsklassen

Aanbeveling
De wijze waarop je geholpen wordt en de afhandeling van de bestelling kon gewoon niet beter en sneller.

Extra toelichting
IK heb eigenlijk geen minpunten en ben vooral zeer te spreken over service, snelheid en de manier van bejegenen. Je zou voor je plezier nog een wasmachine kopen, maar ja.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LauraEva 25-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

italiaans 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle afhandeling en levering (binnen 24 uur) van telefonische bestelling van wasmachine

Service
Exact op afgesproken tijd geleverd en volledig geinstalleerd

Assortiment
De door mij op internet uitgezochte wasmachine was uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Gezien snelheid van leveren en assortiment zal ik deze winkel zeker bij iemand anders aanbevelen

Extra toelichting
leveringssnelheid en service zijn uitstekend. Geen minpunten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winston Jones 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is eenvoudig via de webwinkel of in de winkel

Service
Service altijd top.

Assortiment
Veel witgoed in de webwinkel

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Meerdere keren al bij bemmel en kroon gekocht. De service is goed, en de bezorging is ook erg professioneel. Zetten de koelkast netjes op zijn plek en nemen de oude mee. Ook geven ze een tijdsframe van ongeveer 3 uur, wat erg fijn is. Altijd binnen de afgesproken tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van der Meer 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Na mijn online bestelling werd er met
mij contact opgenomen wat er te verwachten was en of ik nog eventuele vragen had.

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had.

Aanbeveling
Dit is de eerste keer dat ik online bestel,maar het is me heel goed bevallen.

Extra toelichting
De monteur die de afwas automaat kwam plaatsen wist precies waar hij mee bezig was. Alles klopte perfect , en binnen 1uur was de automaat ingebouwd.Na een korte demonstratie, kon de monteur naar de volgende klant en ik was tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berthart 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijker dan met een paar klikken een vaatwasser bestellen, bestaat niet.

Service
Netjes terug gebeld om een andere afspraak te maken voor de installatie. Keurig geholpen.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Zonder meer.

Extra toelichting
Gewoon een goeie service en afspraken worden nagekomen, prima monteur gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

f2hhhuisman346 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Net terug vakantie, en dan een kapotte wasdroogcombinatie. Online gezocht en kwam uit bij Bemmel & Kroon. Was mij nog niet bekend. Maar stond een goed wasdroogcombinatie met modern technieken. Zeer gebruiksvriendelijk en voor een goede prijs. Wanneer je de wasdroogcombinatie ziet geloof je niet dat de prijs Zo laag is. Verder hoeft ook niets meer bij te betalen. De service is goed en vriendelijk. Een advies aan iedereen die b.v. Witgoed moet vernieuwen, kijk dan eens op website van Bemmel & Kroon. H.Huisman, Amsterdam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spelierbroekman 23-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vrijdag een siemens vriezer telefonisch besteld en de maandag erop al geleverd.

Service
hiervoor geen tien omdat de vervoerder de vriezer niet helemaal aan huis kon brengen.

Assortiment
het assortiment op de website is ruim voldoende

Aanbeveling
aan iedereen die eventueel telefonisch wil bestellen, keurig geholpen wil worden en die pas willen betalen bij aflevering.

Extra toelichting
heb voor het eerst een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aad van Gent 23-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbare winkel op de Rijneke Boulevard, gratis parkeren voor de deur. Duidelijke internetsite.

Service
Goede service, qua advies e.d.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en mooie showroomkeukens.

Aanbeveling
Echt een aanrader voor anderen.

Extra toelichting
Mooie overzichtelijke winkel, product werd gratis thuisbezorgd. Duidelijk advies en aantrekkelijk geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aadgoudzwaard 23-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keus,goed geinformeerd personeel, alles wordt voor je verzorgt

Service
Niets is te veel,was vergeten op te geven oude apparaat demonteren, gesproken met de monteur "doe ik wel even" ben er zelf helaas niet meer toe in staat

Assortiment
Zeer ruime keus,allerlei apparaten staan zeer overzichtelijk opgesteld

Aanbeveling
Een perfecte zaak, afspraak is afspraak,shoppen heeft geen zin ga naar Bemmel & Kroon waar een klant nog KONING is.

Extra toelichting
Goed, Perfecte hulp en advies. Service van grote klasse. Stipte levering en montage. Uitstekende prijs stelling. Fout. Zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gyswendy 23-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Echt ALLES was goed geregeld! Vooral het bezorgmoment dat online te volgen is was erg prettig! Bezorgers hebben de nieuwe wasmachine 2 etages omhoog gesjouwd en de oude (een fijne Miele van 1000kg ;) weer mee terug genomen. Was inbegrepen in de service. Ik ben bijzonder te spreken over dit bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaarpk 22-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website

Service
De miele droger die ik besteld had was een oud model kreeg een nieuwe voor het zelfde bedrag

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed firma blijf gedurende de levering contact houden via de email

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews