bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16614 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2979 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JL-review 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie en overzichtelijke website

Service
Uitstekende service van bestelling tot levering. Vriendelijk en deskundig telefonisch contact. Extra servicekosten goedkoper in vergelijking met bekende witgoedketens.

Assortiment
Ruim assortiment en aantrekkelijk geprijsd.

Aanbeveling
Ik was nog niet bekend met Bemmel en Kroon, maar ben erg tevreden met deze transactie en kom zeker terug. Zeker een aanrader voor anderen.

Extra toelichting
Zie punten hierboven. Prima winkel. Onder ordernummer DH483010 een Indesit CAA 55 Koelvriescombinatie gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frontoffice CHF 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
direct telefonisch contact, snel antwoord.

Service
snelle service, snelle levering.

Assortiment
Goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Makkelijk schakelen, direct antwoord op vragen. Helemaal tevreden.

Extra toelichting
Helemaal tevreden met de geboden service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alice Boodt 10-09-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede en snelle adviezen.Goede bereikbaarheidü

Service
Snelle en correcte bezorging.

Assortiment
Groet keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar en goedkoper dan andere witgoed firma,s.

Extra toelichting
Betrouwbaar. Goede service, snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AVO 1 10-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De wasmachine bestellen bij Bemmel en Kroonis reuze simpel. Het wijst zich vanzelf en na het plaatsen van de order heb je er (bijna) geen omkijken meer naar. Je krijgt supersnel een orderbevestiging en snel daarop een email met het moment van afleveren, waarbij een bandbreedte gehanteerd wordt van 3 uren. Je hoeft dus geen hele dag vrij te nemen op de dag van afleveren.
Tot slot belt de chauffeur een half uur van tevoren op hoe laat hij voor de deur staat.

Service
Je wordt vriendelijk en deskundig (maar niet opdringerig) te woord gestaan door de verkoper. Zie voor het overige de toelichting bij 'Gemak'

Assortiment
Bij Bemmel en Kroon is het assortiment dermate groot dat het bijna onmogelijk is om geen keuze te kunnen maken. Daarnaast zijn de artikelen zodanig concurrerend geprijst, dat het niet de moeite loont om verder te 'shoppen'.

Extra toelichting
Bovenstaande wasautomaat onder ordernummer ZTW487326 bij Bemmel en Kroon gekocht. Niet dan hulde voor dit bedrijf (zie toelichtingen bij de verschillende onderdelen van de enquette). Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Het is bijna een genot om daar iets te kopen. Alles wordt efficient en correct afgehandeld. Een voorbeeld voor anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DHR Baijens 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Mooi op afgesproken tijd bezorgd en goed traceerbaar

Extra toelichting
Alles zoals het hoort, zelfs een nieuwer model voor dezelfde prijs:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CMae 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijke website

Service
Ik had door een fout een dubbele betaling gedaan. Is verder correct afgehandeld maar er is niet op mijn email hierover gereageerd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

crklav 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle reactiesnelheid op e-mail

Assortiment
Ruime keuze, veel types van zelfde merk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

davidsten 09-09-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Extra toelichting
type koelkast wat we via internet hadden uitgezocht was niet meer leverbaar, vergelijkbaar type aangeboden gekregen voor dezelfde prijs helaas stond deze niet in de winkel. uiteindelijk viel dit type toch wat tegen wat betreft mogelijk tot indelen van de schappen van de deur en maar 1 groente lade ipv 2

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

kroonwinkel 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
keurig geregeld

Assortiment
makkelijke keus en genoeg keuze

Aanbeveling
goed gesorteerde winkel en klantvriedelijk

Extra toelichting
Bemmel&Kroon is een prima,gesorteerde en service gerichte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arttie 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en binnen 24 uur bezorgd. en je kunt zelf inplannen wanneer je het beste uitkomt.

Service
goed op de hoogte gehouden. de chuffeur belde 20 minuten voordat ze er zijn. dus echt keurig gedaan! toen de wasmachine afgeleverd bleek het andere type dan heb besteld dus naar klantenservice gebeld en te horen gekregen dat de type wasmachine die ik heb besteld niet meer leverbaar is daarom hebben ze andere type luxe model geleverd en ze hanteren dezelfde prijs dus echt geweldig en ze hebben me aangeboden om de kost van € 9,95 extra service terug te storten vanwegen de andere type model wasmachine bieden ze gratis extra service aan en sommige model niet. al met al goec opgelost! zo hoort ook klantenservice te zijn.

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

imc1954 09-09-2015 In de winkel gekocht
Leidseveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt je al helemaal voor informeren via de site

Service
prettig vakkundig advies en snelle levering

Assortiment
Volgens mij kunnen ze bijna alles leveren

Aanbeveling
Nu al diverse apparaten gekocht. Zeer zijn zeer klant vriendelijk en snelle levering

Extra toelichting
Wordt prettig geholpen, goed advies en altijd de laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

biek1977 08-09-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
De verkoper nam uitgebreid de tijd om uitleg te geven. Eerlijk en gedegen advies. De vaatwasser kon direct de volgende dag bezorgd worden.

Aanbeveling
In het woud van verschillende typen en merken vaatwassers helpt een eerlijk en onafhankelijk advies erg goed om tot een keuze te komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keeskiek 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
erg makkelijk bestellen op de website.

Service
Snelle levering en zeer vriendelijk personeel.
Na reclame ergens goedkoper kregen we het verschil terug.Top service

Assortiment
eingelijk te veel keus.

Aanbeveling
Tot nu toe niks op aan te merken.

Extra toelichting
Was nog niet bekend met Bemmel en Kroon maar heb er een prima ervaring mee tot nu toe. BKI487677

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boerg01 08-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Zaak goed bereikbaar en wat je afspreekt wordt ook gedaan. Prima.

Assortiment
Zeer overzichtelijke zaak. Ziet er zeer netjes uit en wordt bijzonder goed en vriendelijk geholpen. De klant is zeker koning

Aanbeveling
Bedrijf goede uitstraling. Betrouwbaar en vriendelijk personeel. Belangrijk is afspraak is afspraak. Niets is te veel

Extra toelichting
Voor mij als klant is het prettig als in je in een overzichtelijke winkel komt met ruim assortiment. Ik vind het ook prettig als je goed wordt geinformeerd zodat je de voor en tegens kan afwegen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bwesseling 08-09-2015 In de winkel gekocht
Delft en omliggende gemeenten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met alle modellen. Goed bereikbaar.

Service
Vriendelijke en kundige hulp door een van de medewerkers. Snelle levering.

Assortiment
Goed overzicht van alle merken en modellen, zodat vergelijken makkelijk is.

Aanbeveling
Topwinkel

Extra toelichting
Super winkel met een mooi ingerichte showroom met alle apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lwiesje 08-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super geholpen in de winkel, duidelijke uitleg

Service
Goede service alles goed geregeld

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Zeer zeker een aanbeveling waard

Extra toelichting
Alles was gewoon goed, bestelling en aflevering top geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

styrano 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
super site makkelijk en duidelijk en overzichtelijk

Service
super service netjes en vriendelijk personeel en alles word helder en duidelijk aangegeven wanneer ze leveren.

Assortiment
genoeg keuzen en aanzienlijk goedkoper

Aanbeveling
geen negatieve dingen tegen gekomen

Extra toelichting
mijn bestelde wasmachine werd al binnen 24 uur bezorgd super ! je krijg de ochtend voor levering een mail met hoe laat de bezorger langs komt en met een hele duidelijke track en trace volg systeem. vriendelijke personeel en prijs is een stuk lager dan andere winkels. super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoRie00 08-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
het bestelde product was niet op voorraad, we mochten een andere, duurder model voor dezelfde prijs van het in de eerste instantie besteld product ontvangen!

Assortiment
Ruime keuze met verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Prettige ontvangst, vriendelijk en vakkundig personeel.
Super Servcie

Extra toelichting
Prettig ontvangst, vriendelijk personeel. Ruime keuze aan producten en goede service! Voor onze keukenapparatuur en witgoed gaan wij nergens anders meer heen dan naar Bemmel

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

mistyenmimi 07-09-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb mijn product makkelijk kunnen vinden bij Bemmel en Kroon.

Service
De service is zeer goed.

Assortiment
Het assortiment is heel groot.

Aanbeveling
Ik zou zeer zeker anderen aanbevelen om bij Bemmel en Kroon te kopen.

Extra toelichting
Zeer klantvriendelijk geholpen. Ik raad anderen aan hun producten hier te kopen. De winkel is meestal dichtbij huis dus erg makkelijk. Mijn volgende aankoop doe ik zeker weer bij deze winkel. Ordenr CRQ485719

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos68 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bestellen en indien gewenst achteraf betalen.

Service
Duurdere machine geleverd dan besteld omdat die niet op voorraad was. Zonder iets bij te hoeven betalen! Verder goed geïnformeerd over het afleverproces.

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Met name de levering van een nieuwere en duurdere (€200) machine zonder bijbetaling heeft ons positief verrast. Snelle levering, duidelijke website en goede informatievoorziening over aflevering. Machine werd keurig aangesloten en oude machine meegenomen.

Extra toelichting
Zie punten hierboven. Ik ben tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arjenvS 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne website om te bestellen

Service
men geeft direct de levertijd aan, alles verloopt soepel, men weet waar men het over heeft

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
vanaf de bestelling tot en met de aflevering alles prima verlopen

Extra toelichting
goed telefonisch contact, men weet direct waar het overgaat en een perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

desertrose 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en bestellen ging snel en eenoudig.

Service
Bezorgd op de door mij gekozen dag (heel snel), op het juiste tijdstip, beleefde bezorgers

Extra toelichting
Prima winkel, snelle levering, beleefde bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wierik 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op de site kijken en vergelijken

Aanbeveling
ik zou hem zeker aanbevelen

Extra toelichting
ze waren zeer correct aan de telefoon en de bezorging was prima.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

vandien 07-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wij zijn bijzonder plezierig geholpen bij de keuze voor de aankoop van ons gasstel alsmede een wasemkap. Niets was de verkoper teveel nam uitgebreid de tijd voor ons

Assortiment
Wij verbaasden ons over het uitgebreide assortiment van de artikelen in de winkel

Aanbeveling
Zie punt service

Extra toelichting
De zaak ligt op een goede lokatie, is makkelijk bereikbaar met voldoende parkeer gelegenheid en straalt wat uit zeker wat het assortiement betreft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielmb 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen en snel!

Service
Goeie service, alles duidelijk en goed afgeleverd! Geen contact nodig gehad omdat het goed geregeld is en netjes op tijd afgeleverd. Tijd indicatie, perfect!
Eerst een mail met erin tussen 9 en 12 uur , later een sms rond 10 uur komt de koerier, 5 min later nog een sms , koerier komt rond 10:10 uur. Hij kwam om 09:50 uur , dus perfect gewoon!

Assortiment
Direct op voorraad! Kon de eerst volgende werkdag al geleverd worden. Genoeg keuze uit het assortiment!

Aanbeveling
Zeker een aanrader! Goeie service, snel en gemakkelijk. Goeie status ontvangen! Zeker de moeite waard om nog eens wat te bestellen!

Extra toelichting
Alleen maar positief! Ik kan geen negatieven punten bedenken! Zeker een aanrader om je apparatuur hier te bestellen, snel en gemakkelijk te bestellen en snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Anwar 07-09-2015 In de winkel gekocht
forepark

Algemene score

3,5

Service
mijn ervaring is dat na aankoop geen reactie op klacht komt.

Extra toelichting
Ik vind dat pas na aflevering product en controle op beschadiging, formulier voor ondertekening ingevuld dient te worden en niet vooraf laten onderteken dat alles goed is en verdwijnen zonder uit te pakken en controle.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

lanonime 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen. Overzichtelijke indeling.
Alle belangrijke informatie eenvoudig te vinden.

Service
Dag van aflevering kan direct aangegeven worden, oude apparaat retour kan ook direct aangegeven worden.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment. Ik miste een productvergelijker (maar dat kan dan weer via kieskeurig).

Aanbeveling
Alles zonder problemen en eenvoudig verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mihri 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Met hulp van medewerker was het heel makkelijk om bestelling te plaatsen. Site duidelijk

Service
Had een vraag gesteld en het werd binnen aantal minuten beantwoord.

goed service

Assortiment
Groot assortiment je kan alles vinden en prijs is concurrent

Aanbeveling
Klantgericht , klant is koning houding, prijs product

Extra toelichting
Heel goed geholpen bij bestellen Zeker aanrader !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Blotwijk2 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bemmel en Kroon heeft ook witgoed op voorraad. Dat heeft niet iedereen

Service
Gebeld met adviseur met verstand van zaken. Kent de kenmerken van de producten.

Extra toelichting
Vakkundig. Eigen voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmdj 06-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Altijd in de buurt, groot assortiment je kan langs komen of via internet bestellen

Service
Wasmachine A bleek niet voorradig. Wasmachine B voor de prijs van A gekregen. Dat is grote klasse!

Assortiment
Is er iets wat ze niet hebben?

Aanbeveling
Absoluut een aanrader. Groot assortiment, snel geholpen, supersnelle levering. gewoon top!

Extra toelichting
Goede service, snelle levering, vriendelijk personeel, thuis betalen, Mooie winkels en een scherpe prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieterhh 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
beste online prijs voor deze koelkast

Extra toelichting
Laagste prijs in combinatie met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jcmvanheiningen1948 05-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede en duidelijke informatie in de winkel

Assortiment
Voldoende assortiment in de winkel

Aanbeveling
Kopen in de winkel en het bezorgtraject inclusief de bezorging perfect geregeld.

Extra toelichting
Ruime winkel met een goed overzicht op de artikelen. Voldoende parkeergelegenheid. Vakkundig verkoop personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arijsdam 05-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
grote toonzaal,goed bereikbaar
ook met ov vestiging Zoeterwoude

Service
verkoop en levering geheel naar wens verlopen

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
2 maal witgoed app.gekocht
2 maal tevreden

Extra toelichting
Verkoper en bezorgers hebben snel en netjes hun werk gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demeter 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Woensdag besteld, op verzoek op vrijdag bezorgd, super gemakkelijk.

Service
Full-service, wasdroger naar tweede etage gebracht en oude wasdroger weer meegenomen.

Aanbeveling
Goed verzorgd en gemakkelijk.

Extra toelichting
Positieve beoordeling, de bestelde wasdroger was niet meer leverbaar, toen werd de duurdere 'opvolger' voor hetzelfde bedrag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blok30 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede website met duidelijke informatie

Service
Leverantie was op tijd en na duidelijke afspraak over installeren. Keurige montage door deskundig personeel

Assortiment
Het gevraagde model was niet meer op voorraad. Daarom werd een nieuw model aangeboden tegen dezelfde prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vero1966 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de site besteld, scherpe prijs en snelle reactie op offerteaanvraag.

Service
Nadat ik een offerte had aangevraagd kreeg ik binnen een half uur antwoord. Snelle en correcte persoonlijke benadering

Assortiment
Heb kunnen vinden waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
waarom zou ik hem niet aanbevelen? Ik ben super tevreden over de verdere afhandeling van mijn bestelling.

Extra toelichting
Persoonlijk contact vind ik bij de afschaf van hoogwaardige apparatuur toch wel erg belangrijk. Het aangeschafte apparaat was echter niet in een winkel in de buurt voorradig. Vandaar dat ik online heb gezocht. En ik ben positief verrast. Dit bedrijf onderscheidt zich van de massa. Erg prettig en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GRSCHUCK 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis product uitkiezen en snelle levering

Service
Super snelle levering

Assortiment
groot assortiment dus veel keuze

Aanbeveling
zou zeker aanbevelen, netjes afgeleverd en op de tweede verdieping gebracht en aangesloten. en het oude apparaat weer meegenomen en de verpakking ook.

Extra toelichting
zou zeker aanbevelen, netjes afgeleverd en op de tweede verdieping gebracht en aangesloten. en het oude apparaat weer meegenomen en de verpakking ook. order BKI487118

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1234wendy12345 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima site

Service
bezorgmoment zou per telefoon worden gecommuniceerd, dit bleek per sms te zijn ipv echt bellen, ze stonden ineens voor m'n deur

Assortiment
ik wist wat ik wilde hebben, heb niet verder gezocht

Aanbeveling
prima afhandeling

Extra toelichting
bezorgmoment zou per telefoon worden gecommuniceerd, dit bleek per sms te zijn ipv echt bellen, ze stonden ineens voor m'n deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

stevenlucas 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
volgende dag in huis, je word van te vooren gebeld hoe laat ze komen en nog een mail met de tijd

Service
netjes aangesloten en opgeruimd

Assortiment
ze hebben erg veel, voor ieder wat wils

Aanbeveling
snel goedkoop en makkelijk

Extra toelichting
ordernummer: BKI486402 makkelijk besteld, online betaald, mail en gebeld worden voor de levering, oude mee terug genomen, nieuwe geinstaleerd waar we het wilden, en verpakkingsmateriaal mee terug genomen! tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hemelwandelaar 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Ik werd fantastisch telefonisch geholpen. Vandaar de service en het gemak met een 9.

Extra toelichting
Ik heb de spoelbakken nog niet eens geplaatst, dat doet er niet aan af dat ik bijzonder tevreden ben over mijn online bestelling bij Bemmel en Kroon. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jayjay2009 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestellen - snelle levering

Service
bevestiging komt snel , levering binnen 24 uur

Assortiment
ruime keus - goede voorlichting en informatie

Aanbeveling
goede ervaringen leveren mond op mond reclame op

Extra toelichting
kan vooralsnog geen mindere punten opnoemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleen14 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wasmachine werd bezorgd zonder extra kosten. En gebruik gemaakt van de mogelijkheid om aan de deur te pinnen in plaats van Ideal betaling.

Assortiment
Als een van de weinige webshops hadden ze de wasmachine die ik wilde voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Goede ervaring gehad, ik ga er zeker vaker iets bestellen.

Extra toelichting
Goede website, nette levering, scherpe prijzen en klantvriendelijke betaalmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stroombergen 45 03-09-2015 In de winkel gekocht
Cruquiusplein 50 Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede voorlichting over vaatwasser
van de verkoper

Service
ik een vraag over isolatie van de vaat-
wasser ik was bang dat de deur zou gaan wringen er werd direct een mail gestuurd voor een monteur

Assortiment
voldoende vaatwasser van alle merken
aanwezig

Aanbeveling
zeer overzichtelijk en netjes en schoon
vriendelijk persooneel

Extra toelichting
Er zijn geen minpunten voor deze winkel ik heb alleen maar positieve.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekattenberg 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk toegankelijke site met voldoende informatie over producten en leveringsvoorwaarden

Service
Mijn bestelling is keurig op de afgesproken datum en tijd bezorgd

Assortiment
Ik heb snel alles kunnen vinden wat ik wilde bestellen

Aanbeveling
Prima zaak! En alles is goed geregeld.

Extra toelichting
Gemakkelijk bestellen , gunstige prijzen, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mandyramaekers 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super fijn dat ze het ook installeren en bezorgdatum kan je zelf aangeven

Service
Top! Installatie ging snel!

Assortiment
Precies wat ik zocht!

Extra toelichting
Supersnelle levering, fijn dat je een leverdatum aan kunt geven, ook nog goede installatieservice. Helemaal te vreden!! Order nr BKI485690

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zipster 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website, heldere uitleg

Service
Uitstekend

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Voor wat je nodig hebt op gebied van apparatuur is er niets beter

Extra toelichting
Snel, goed en deskundig. BKI486647

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bodemann 02-09-2015 In de winkel gekocht
Schiedam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk via internet en de winkel zit direct naast de snelweg.

Service
Helaas was tijdens transport de koelkast kapot gegaan,
Er werd snel een monteur gestuurd en alles werd direct verholpen.

Assortiment
Wij hadden er volop keuze en kregen een goed advies.

Aanbeveling
De service is goed,klantvriendelijk en eerlijk.

Extra toelichting
De manier waarop je geholpen wordt duidelijk advies.De snelle service en de aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

menmvandijk 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Had met spoed een nieuwe koelkast nodig. Tegen een hele scherpe prijs had ik de volgende dag al een nieuwe in huis. Echt top

Service
Super snelle levering en netjes aangegeven hoe laat ze zouden komen. Koelkast netjes binnen afgeleverd. De koelkast die ik bestelde was niet meer leverbaar dus kreeg de duurdere opvolger.

Assortiment
Niet echt opgelet aangezien ik naar een specifiek type op zoek was. Van dat merk hadden ze wel veel keus

Aanbeveling
Ja hoor prima zaak waar je zonder problemen wat kan bestellen.

Extra toelichting
Zoals aangegeven snelle service netjes op de hoogte gehouden van de status. Product netjes binnen afgeleverd. Type dat ik besteld had was niet meer leverbaar dus kreeg zonder meerkosten de duurdere opvolger. Erg netjes. Prima zaak!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PBerden 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel bestelling kunnen afwerken.

Service
Anderhalve dag later zijn beide machines afgeleverd en zijn naar tevredenheid in bedrijf.

Aanbeveling
Prima ervaring met Bemmel & Kroon.

Extra toelichting
Prijs/kwaliteit dus erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.h.vanderveen 02-09-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
deskundige adviezen

Service
prima aflevering binnen 3 dagen

Assortiment
veel keuzemogelijkheden en ruim assortiment

Aanbeveling
Bemmel en kroon hebben de goede spullen

Extra toelichting
Gewoon een goede zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews