bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15522 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3212 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gvds56 06-06-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heb product in de winkel gekocht

Service
Voor de deur parkeren, levertijd op de minuut, oude product meegenomen door bezorger

Assortiment
Volop keuze, goede prijzen voor goede producten

Aanbeveling
Verkoper niet opdringerig, goede info en heel behulpzaam

Extra toelichting
Eindelijk eens een winkel waar je niet meteen belaagt wordt door verkopers maar als je info wil staan ze meteen klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke shop met goede prijzen.

Service
perfect: duidelijke snelle communicatie en komen hun beloftes na.

Assortiment
Ze hebben(bijna) alles.

Aanbeveling
What you see is wat you get.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

judithkranenburg 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hele duidelijke webshop.

Service
Word goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd word.

Assortiment
Ruime keuze in assortiment en merken.

Aanbeveling
Heel veel keus lage prijs en erg snel geleverd.

Extra toelichting
ordernummer BKI538291

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen ging simpel en snel

Service
Zelf je gewenste bezorgdag aangeven, super geregeld.

Aanbeveling
Voor mij de voordeligste optie bij het uitzoeken van de juiste winkel voor de wasmachine die ik wilde bestellen. Aangenaam verrast door deze voor mij nog onbekende winkel. Simpel snel en voordelig, volgende keer weer!

Extra toelichting
ordernummer BKI537945

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix 05-06-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zocht een bepaald type en ben toen op deze site terechtgekomen

Service
ben naar de winkel geweest en kreeg eerlijke en uitvoerige uitleg ook over andere vaatwassers en heb toen besloten om een bosch vaatwasser te kopen. Kreeg hem keurig de volgende dag geleverd volgens afspraak

Assortiment
voldoende assortiment en uiteindelijk een leuke prijs betaald voor een betere machine als waar ik voor gekomen was. Vriendelijke mensen

Aanbeveling
Volgende keer ga ik weer eerst daar kijken.

Extra toelichting
ordernummer CRQ538864

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KayleighS 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon het product wat ik wilde bestellen makkelijk vinden.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Wat ze aanbieden kunnen ze ook leveren

Extra toelichting
Fijne winkel. Veel keuze. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De man die het toestel afleverde sprak geen Nederlands.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JVzvrt 04-06-2016 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site en in de winkel direct en goed geholpen.

Service
Vriendelijk geholpen zonder gedoe. Relaxed dat we konden bestellen, en thuis desondanks nog even de afmetingen konden checken. Zonder verdere verplichtingen. Evenals betaling pas bij levering.

Assortiment
Op zich een breed assortiment, zeker op de site. Want in de winkel bleek het 'op voorraad' zijnde item, toch niet op voorraad. We kregen echter een duurder model voor dezelfde prijs.

Extra toelichting
Vriendelijk en snel geholpen in de winkel. ordernummer CRQ538492

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Boomsma 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig besteld en snelLe levering!

Service
Je krijgt de dag van levering een mail met de geschatte tijd dat ze het komen afleveren en zelfs nog een SMS een half uur van te voren dat ze er bijna zijn. Echt top!

Assortiment
De wasmachine die we hadden besteld was niet op voorraad dus kregen we een opvolgend model van de wasmachine, zonder extra kosten te hoeven betalen! Echte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nzwiers 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk met bestellen.

Service
Op de website stond dat je niet op zaterdag geleverd kon krijgen maar bleek toch te kunnen.

Assortiment
Had even rond gesnuffeld op de website en hebben gewoon veel in voorraad.

Aanbeveling
Duidelijk en in mijn geval en product meer voor je geld.

Extra toelichting
Waren alle webwinkels maar zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald La. 04-06-2016 In de winkel gekocht
Leidschenveen, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie toonzaal, veel keuzes.

Service
Klantvriendelijke benadering. Er wordt meegedacht. Ook attente reactie toen ik later iets wilde bijbestellen, dat kapot was gegaan.

Assortiment
Zeer ruime keuze in verschillende stijlen.

Aanbeveling
Fijne zaak, goed personeel, die je het idee geven, dat ze er voor jou zijn!

Extra toelichting
Zeer tevreden met keuken en (daarna) de vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dinie 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de web-site is zeer overzichtelijk en per product(groep) te bekijken.

Service
aflevering op de afgesproken dag en omdat de aflevering vroeger dan aangegeven plaats zou vinden, een keurig telefoontje daaromtrent.

Assortiment
voldoende keuze en voorzien van details zodat de keuze gemakkelijk kan worden gemaakt.

Aanbeveling
overzichtelijke web-site, uitgebreid assortiment, voorzien van details en perfecte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HR 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zelfs zonder boekje is het display te volgen. TOP

Service
Ze belde netjes een kwartier van te voren. Ik had de koffie klaar de mannen installeerde de wasmachine en ik kon weer wassen.

Assortiment
Veel keuze uit de verschillen modellen

Aanbeveling
Duidelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.W. van Beek 03-06-2016 In de winkel gekocht
Zoetrwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en effectief

Service
Wordt goed naar de vragen en wensen geluisterd.
Men belt gerust, nadat de bestelling is gedaan, over een nieuw alternatief.

Assortiment
Nagenoeg alles verkrijgbaar.

Aanbeveling
Vriendelijk, bekwaam en deskundig personeel.
Goede service en goede nette en tijdige bezorging.

Extra toelichting
Bij BCC werd een soortgelijke bestelling een enorm fiasco. Ook het personeel was aardig maar absoluut onkundig mbt de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer snelle levering en keurig aangegeven wanneer het geleverd werd en half uur voor levering nog berichtje met preciese levertijd

Service
Prima allemaal en goedkoop

Assortiment
Geen idee eigenlijk gister voor het eerst besteld

Aanbeveling
Keurig op tijd geleverd en op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 03-06-2016 In de winkel gekocht
Via e-mail / Peter Zuur.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super geholpen door Peter Zuur.

Service
Alles snel geleverd aangesloten en netjes weer achtergelaten.

Assortiment
Ruime keus en bijna alles uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Al meerdere keren zonder teleurstelling gekochte.

Extra toelichting
537762 en 537764

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelie 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site en de bezorgtijden zijn zo specifiek dat je niet de hele dag thuis zit te wachten, je weet waar je aan toe bent! Top!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Bemmel en kroon. Professionele winkel met de juiste kennis in huis. Verder zijn de bezorgkosten met extra service het voordeligst bij Bemmel en kroon en ook de extra garantie is goedkoper dan bij andere aanbieders Ordernummer BKI535660

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf 02-06-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & van Kroon te Leidseveen ( Den Haag )
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed bereikbaar en deskundige mensen

Service
bizarre goede klant vriendelijkheid

Assortiment
zeer ruime sortering en mooie opstelling

Aanbeveling
bizarre goede klant vriendelijkheid en deskundige mensen
zeer ruime sortering en mooie opstelling

Extra toelichting
er zouden meer van dit kaliber winkels moeten zijn ipv internet winkels!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 13 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Produkten duidelijk omschreven.

Service
Via mail/telefoon een duidelijk en goed contact. Komen de gemaakte afspraken keurig na.

Assortiment
Bij deze winkel vind ik tot nu toe altijd wat ik zoek. Zeer scherp geprijsd.

Aanbeveling
Gemak,duidelijk,afspraak is afspraak.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dineke 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit mijn luie stoel heb ik door de winkel gelopen en mijn keuze kunnen maken. Duidelijke beschrijving van de verschillende wasmachines en ook de mogelijkheid om reviews van anderen te lezen. Ook de mogelijkheid om 4 verschillende wasmachines met elkaar te vergelijken

Service
Woensdagochtend besteld, donderdagmiddag geleverd volgens afspraken. De datum kan je zelf inboeken. 10 minuten voordat de bezorgers kwamen, belden zij dat ze binnen 10 minuten bij ons zouden zijn en dat gebeurde ook

Assortiment
Ik heb alleen naar wasmachines gezocht maar daar was een ruime keus in. De prijs was gemiddeld vergeleken met andere bedrijven en de bezorging "gratis" al krijg je wel korting!

Aanbeveling
Deze bestelling verliep uitstekend maar ik heb verder geen vergelijkingsmateriaal. Het was de eerste keer

Extra toelichting
Ordernummer BKI538447

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

omarood 02-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Op mijn gemakkie de site doorgespit.

Service
Toen ik belde met nog wat vragen, vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Goed en meer dan genoeg.

Aanbeveling
Fam. en kenissen komen daar ook altijd.

Extra toelichting
Ook de bezorgers waren zeer vriendelijk en hebben de wasdroger er af getild, de oude wasmachine netjes in de gang gezet voor mij, (was niet echt oud, nog geen 2 jaar maar heb ik aan iemand gegeven die hem nodig had) en ook weer de wasdroger op de nieuwe wasmachine geplaatst omdat ik dat zelf met mijn 2 kunstknieen niet kan. Helemaal top.!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

rinajongsma 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima service, heel snel en heel goed en niet duur.

Service
Prima

Assortiment
Prima keus.

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mbakker 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is duidelijk en aanbod korting maakt extra service voordeliger

Service
precies op tijd bezorgd en netjes alles opgeruimd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop is gemakkelijk en vlot om te bestellen

Service
Ik had een bijkomende vraag over de order en kreeg na enkele uren al een afdoend antwoord.

Assortiment
In mijn geval een koelkast gekocht, van alle andere webshops die ik vergelijk had Bemmel & Kroon de meest volledige keuze.

Aanbeveling
Eerste keer dat ik er bestel, afgaande op deze bestelervaring kan ik alleen maar het maximum geven.

Extra toelichting
Ik heb bij Bemmel & Kroon een koelkast gekocht. Hierbij had ik meteen ook de inbouwservice gevraagd. Mijn order is zeer vlot verlopen. 's Avonds besteld en in de ochtend de volgende dag had ik meteen al iemand aan de lijn om de plaatsing te regelen. Enkele dagen later stond de monteur aan mijn deur. Die leverde puik werk af en ging zeer netjes en nauwkeurig te werk. Hij heeft zelfs nog een keukenplint die verkeerd gemonteerd was hersteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina Brugman 02-06-2016 In de winkel gekocht
Cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
parkeren voor de deur, mooie winkel bij de Cruquis

Service
Werd direct geholpen door zeer ervaren verkoper. Betere service dan in de andere winkels die ik bezocht heb.

Assortiment
meer dan genoeg maar overzichtelijk

Aanbeveling
ging allemaal zo snel en gemakkelijk, ook voor het bezorgen had ik extra wensen die bij andere winkel niet mogelijk waren. Maatwerk, daar hou ik van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Supermariobros 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gebruiksvriendelijk website

Service
artikel dat niet meer leverbaar blijkt word razendsnel vervangen door het nieuwste model.

Assortiment
Hele grote keuze apparaten

Aanbeveling
Lang niet meer zo'n superservice meegemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niminiti 01-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede toegangkeligheid. Mooie en goede uitstraling.

Service
Directe en vlotte bediening. Geen gezeur en recht door zee.

Assortiment
Veel modellen in voorrad en te zien.

Aanbeveling
Mooi uitgeruste zaak in Zoeterwoude.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huisjeweltevree55 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site, telefonisch snel en goed bereikbaar

Service
Klantvriendelijk, concreet, eerlijk en ruimte voor persoonlijke afwegingen

Aanbeveling
Scherpe prijsstelling in combinatie met servicegerichtheid levert een prima online aankoop.

Extra toelichting
Bij volgende aankoop ga ik eerst bij Bemmel & Kroon kijken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

CvanderHeide 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede prijs voor een goede vaatwasser.

Service
Met logistiek en monteur prima communicatie. Werd op tijd gebeld door zowel logistiek als de monteur voor levertijdstip. Tijdens installatie werd kapotte kraan vervangen en scharnieren keukenkastje. Uiteraard tegen kleine bijbetaling, maar dat werd vooraf vermeld, dus ik had keuze.
Monteur gaf ook nog tips over hoe kapotte plinten goed te herstellen.

Assortiment
Ruim voldoende in assortiment.

Aanbeveling
Zeer tevreden over koop en service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas Knoester 01-06-2016 In de winkel gekocht
Reineke boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk ingedeeld

Service
prima geholpen, goede service

Assortiment
alles voorhanden en veel voorradig

Aanbeveling
goede info en prettige behandeling

Extra toelichting
voorgaande spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk vergelijken

Service
Snelle reactie op mailtje en fijn dat je een smsje krijgt met een tijdsvak

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Fijne winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duikram 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen op de website!

Service
Klantvriendelijke verkoper via de mail en bij levering prima advies en soepele installatie

Assortiment
Wat hebben ze niet (haha)

Aanbeveling
Zeer tevreden. (BKI532102)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 31-05-2016 In de winkel gekocht
Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en medewerker komt direct naar je toe

Service
Goed advies en nette gratis aflevering van de spullen

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Goed advies

Extra toelichting
Ik zal al mijn witgoed etc in deze winkel kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youssef 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag mijn bosh koelkast KGE49BI40 gekregen. Bonnummer BKI537587. Supertevreden over de service. De koelkast is supermooi. Ziet er mooi en groot uit. Heb ze nog maar pas maar ben er zeker van dat het een goede koelkast is omdat ik er al veel positiefs over heb gehoord. Echt een aanrader!!!

Service
Zeer goede service en op tijd

Aanbeveling
Alles is netjes verlopen zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErnieZ 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik wist dat ik en Siemens vaatwasser wilde als vervanging van onze vorige Siemens die 16 jaar heeft gedraaid. Snel de selectie kunnen maken op merk en type vaatwasser.

Service
De door ons gekozen machine was helaas niet leverbaar kosteloos een vervangend model welke zuiniger, stiller en duurder was gekregen.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een Siemens vaatwasser Bemmel & Kroon hadden keuze uit veel types.

Aanbeveling
2e keer dat we hier en witgoed product aanschaffen. Snel geleverd goede prijs gratis upgrade indien gekozen product niet voorradig .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margootje 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijke site. Makkelijke afhandeling van betalen en adres invoeren.

Service
Super snelle levering en ideaal dat ze de afleveringstijd door sms-en. Hoef je niet de hele dag te wachten,

Aanbeveling
Super makkelijk besteld en snel binnen.

Extra toelichting
ordernummer BKI538071

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan17 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website. Duidelijke voorwaarden en leveringsopties.

Service
Uitstekende levering. Van te voren had ik aangegeven vanaf 12:00 thuis te zijn. Een half uur tevoren kreeg ik een melding dat ze eraan kwamen over een half uur. En precies om 12:00 waren ze er. Erg vriendelijk en klantgericht.

Assortiment
Uitstekende sortering. Als ik kan koop ik bij B en K vanwege mijn goede ervaringen.

Aanbeveling
Goed assortiment, lage prijzen en uitstekende service.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
scherpe prijs, duidelijke website, goede ervaring met eerdere aankopen.

Service
heldere communicatie over levering. Geleverd op de afgesproken tijd.

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
waarom ergens anders kopen?

Extra toelichting
ordernummer BKI536021

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online bestellen, vervolgens werd ik terug gebeld voor een leverafspraak. Top👍

Service
Wasmachine 3 trappen op naar zolder afgeleverd en de oude mee terug genomen. Scheelde ons een hoop sjouw werk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In het weekend besteld maandag al netjes geleverd

Service
Duurder artikel geleverd voor dezelfde prijs als eerste artikel

Assortiment
Goed assortiment en het goedkoopste met vergelijking van andere aanbieders

Aanbeveling
Komen de afspraken goed na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex2013 30-05-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk.
Koelvries combi telefonisch besteld omdat online de deurrichting niet veranderd kon worden.

Service
Netjes geholpen perfect afgeleverd. Ook de aflever informatie heel goed geregeld.

Assortiment
Heel groot assortiment apparatuur met laagste prijsgarantie.

Aanbeveling
Goede service, veel keus, goede prijzen. Heel veel keukens en alle apparatuur in de showroom.

Extra toelichting
Ook voor aanschaf van een keuken een hele goede zaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongsma 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop is duidelijk en gemakkelijk om een product te bestellen.

Service
Ik had een droger besteld, zag in de factuur dat ik een opvolger kreeg voor dezelfde prijs! In de webshop zag ik dat deze €150,- duurder was dan die ik eigenlijk had besteld. Super service! Waarschijnlijk was de andere niet leverbaar op dat moment?

Assortiment
Genoeg keus in producten, goede prijs vergeleken met andere webshops.

Extra toelichting
De droger voldoet naar verwachting, droogt prima en makkelijk in gebruik! Je hoort hem wel tijdens het droger maar hier heb ik geen hinder van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
op zondag op internet besteld

Service
op tijd geleverd en toen een deukje in de voorkant van de wasautomaat bij hen gemeld was, boden ze daar een vergoeding voor aan. Wij waren daar tevreden mee

Assortiment
De wasautomaat, die we wilden hebben was uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Door bovenstaande ervaring zouden we zo weer bij deze winkel kopen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hans Martens 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de site is het bestellen uiterst gemakkelijk

Assortiment
ik was op zoek naar een vrijstaande vaatwasser:
keuze uit vele merken en typen in overvloed

Aanbeveling
dit is de derde keer dat ik bij bemmel en kroon een huishoudelijk apparaat bestel en alle keren naar volle tevredenheid

Extra toelichting
voor de tweede keer werd een hoger type geleverd voor dezelfde prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.m. 30-05-2016 In de winkel gekocht
Cruqiuis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
met de auto goed bereikbaar

Service
vriendelijk en hulpvaardig

Aanbeveling
goed bereikbaar, vriendelijk en eventuele bestelling wordt direct uitgevoerd binnen zeer korte tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het plaatsten van de bestelling was makkelijk en de volgende dag werd de wasdroger al geleverd.

Service
De wasdroger is werd netjes uitgepakt en aangesloten. De oude wasdroger werd netjes meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was makkelijk en goed toegankelijk.
Ik miste alleen het verschil bij de 2 LG robotstofzuigers met het zelfde plaatje en een bijna gelijk artikelnummer.

Service
Het gehele besteltraject verliep verder vlot en duidelijk

Assortiment
Ruim voldoende keuze in de categorie robotstofzuigers

Aanbeveling
makkelijk bestellen en een goede en snelle levering. Het bestelde is netjes geleverd en werk naar volle tevredenheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolaff 29-05-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon, Forepark, Donau (?) Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime winkel. Apparaten staan keurig opgesteld, zodat men alles goed kan bekijken.

Service
Parkeergelegenheid aanwezig. Keurige bediening. Alles volgens plan afgeleverd.

Assortiment
Wij kwamen voor een vaatwasser en koelkast en dat konden we prima vinden. Ruime keuze

Aanbeveling
Wij kopen altijd bij Bemmel & Kroon omdat we dik tevreden zijn op de manier waarop alles gaat en geregeld wordt.

Extra toelichting
Als we iets aan apparatuur moeten aanschaffen, gaan we altijd door-de-weeks en dan is het niet zo druk. Altijd keurig geholpen. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jetzet 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site is alles goed en nauwkeurig omschreven, en er is een vergelijk-functie. Dat maakt het makkelijk om een beslissing te nemen.

Service
Helemaal top! De mannen waren prima op tijd en hebben alles perfect geinstalleerd. Hebben zelfs de eerste draaibeurt van de wasmachine (om de binnenkant schoon te maken) vast voor me aangezet. Om in te lijsten ...

Assortiment
Ze hebben gewoon wat ik wilde. Ik had een keus gemaakt via de Consumentenbond en die wasmachine en droger had Bemmel en Kroon op voorraad.

Aanbeveling
Ze waren ook nog de voordeligste, dus ik ga voortaan niet ergens anders kijken. Ik beschouw mezelf nu maar als vaste klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon telefonisch een bestelling plaatsen.

Service
Zelfs de installatie wordt door hun geregeld.

Assortiment
Veel.

Aanbeveling
Alles klopt gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews