bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15560 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rj 21-04-2017 Via de website gekocht

Goedkoop, super snel en geheel volgens afspraak!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wilde gister mijn vaatwasser bestellen en zag online vlak voordat ik hem bij een bekende partij wilde bestellen dat dit bedrijf hem veel goedkoper aanbood! Gelijk besteld en volgende dag in huis volgens afgesproken tijd! Netjes gebeld dat ze er een kwartier later zouden zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edward kinds 21-04-2017 Via de website gekocht

Mooie miele warmtepompdroger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de service was snel en goed, we hadden een miele droger besteld en toen die er niet meer was kregen we een duurdere zonder bijbetaling !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marloes 21-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en top wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Ik kreeg een email met een indicatie van de levertijd en werd ook nog 15 min voor het leveren keurig gebeld dat zij onderweg waren. De wasmachine is gratis naar zolder gebracht, aangesloten dn getest. Deze service zie je niet vaak. Zij hebben heel mijn wasmachine uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Buurman 21-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn wasmachine gister om 15.45 besteld en vandaag in de middag geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging en alles woedt zoals beloofd aangesloten en oude spullen meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. G. Rolff 21-04-2017 Via de website gekocht

Prima tel voorgelicht, snel en zonder vooruit te betalen.

Algemene score

9,0
Beste prijs, vanwege een extra kassa korting. Zeer goed telefonisch voorgelicht. Werd extra gecheckt of het artikel voorradig was en direct omgezet in een order. Hoefde niet vooraf te betalen.
SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige en simpele manier om het product te bestellen. Mede door de samenwerking met een goede vervoersorganisatie ben ik uiterst tevreden. Product (bbq) moest nog wel in elkaar gezet worden, maar dat was geen probleem en ook bekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Goos 20-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Echt geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik zelf in een winkel werk en graag service verleen, verwacht ik dat ook bij andere winkels. Deze winkel is top! Vriendelijk en niks is teveel, dat zie ik graag. Ik rijd daar graag 80km voor om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Munnik 20-04-2017 Via de website gekocht

Prima tijdige aflevering van de bestelde producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer benaderbaar, leveren op de gevraagde datum wat erg prettig is wanneer men maar 1 dag in de week thuiswerkt. Meedenken op een hoog niveau wil ik dat noemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fons 20-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dinsdagavond een diepvries besteld, donderdagmiddag geleverd. Goede track en trace via de vervoerder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pier elgersma 20-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering ,bij bestelling van combi stoomoven was type nummer niet meer voorradig kreeg voor dezelfde prijs een duurdere combi stoomoven dat is service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamara 20-04-2017 In de winkel gekocht
rijneke zoeterwoude

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne hulp en beg in de winkel, niks gedwongen, service op maat.
Thuis bezorging was duidelijke info de dag ervoor en de dag zelf netjes gebeld.
Vriendelijke chauffeurs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 20-04-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website.
Na telefonisch contact gehad te hebben kreeg ik duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Levering van product was duidelijk te volgen via track en trace.
Wij zullen zeker vaker bij dit bedrijf bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisette 20-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Whirlpool DDLX80110 condensdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al eerder een vaatwasser gekocht bij deze winkel. Ditmaal wederom keurig geholpen en de volgende ochtend al geleverd en netjes door de bezorgers geïnstalleerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fam van Capel 20-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk

Dik tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie info tijdens de aankoop.
Levering door onszelf te bepalen.
Levering goed op tijd en tijdig gebeld voordat ze er waren.
Aardige mannen.
Echt dik tevreden dus.

Reageer

Theo B. 20-04-2017 In de winkel gekocht
cruquius

service is prima,je wordt uitstekend geholpen in de winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie winkel en rustig niet zo druk als in de mediamarkt b.v.Ze nemen de tijd voor je en je krijgt een prima uitleg over de apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engelsejann 20-04-2017 Via de website gekocht

Scherp geprijsd en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's-middags besteld andere dag om 11 uur in huis.
Een half uur voor de levering een telefoontje dat ze eraan kwamen.
Oude vaatwasser meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oukje 20-04-2017 Via de website gekocht

super service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had bij Bemmel en Kroon al eerder wat bestelt, maar toen het toch niet paste hebben ze het probleem loos en kosteloos weer opgehaald en het geld terug gestoord.
Dus nu ik een nieuwe oven en vaatwasser moest ben ik weer bij hun terecht gekomen.
Ze zijn niet duur en als je ze belde voor advies denken ze met je mee en zoeken ze mee naar een passende oplossing. Levering ook prima op tijd met goede communicatie. .
Super tevreden. ...volgende keer bestel ik weer bij Bemmel en kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tamara 20-04-2017 Via de website gekocht

Super(snelle) service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superservice.
Gisteren een wasmachine besteld en gelijk bevestigingsmail gehad.
Hierin stond een track en trace-code waardoor je kunt volgen hoe je bestelling verloopt.
Ook krijg je op de dag zelf een mail en sms-bericht waarin staat hoe laat ze die dag er ongeveer zullen zijn.
Aantal minuten voor ze arriveren krijg je een sms.
Wasmachine is netjes afgeleverd en aangesloten in no-time.
De 1e ronde om de machine te reinigen is al gedraaid.
Nu hopen dat het wasmachine ons net zo'n goede service levert als dat Bemmel en Kroon dat heeft gedaan. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Luyken 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goede en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
shop ziet er goed uit keuze is dat het dicht bij is.
we zijn netjes aan gesproken en zijn keurig geholpen en goed advies gekregen.
ook nog een lekker bakkie koffie gekregen en wat te snoepen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.J.van Weerlee 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijdijk

Prima afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor ons een vertrouwd adres, we zijn dik tevreden en hebben in de loop der jaren onze vierde was automaat en keuken inbouw apparatuur bij van Bemmel & Kroon aangeschaft.
Bezorg dienst is prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 19-04-2017 Via de website gekocht

prima service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product tegen scherpe prijs. Toen bleek dat er een nieuwe versie was en de oude niet meer beschikbaar was werd ik meteen geïnformeerd en werd aangeboden de nieuwe versie tegen dezelfde lagere prijs te leveren. Bezorging prima geregeld ook!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pak 19-04-2017 In de winkel gekocht
Rijndijk

Geweldige service

Algemene score

9,0
De verkoper was heel beleefd en begreep onze wensen.
Bij aflevering bleek dat er een vergissing was gemaakt, er werd toegezegd dit te herstellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke 19-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door een vriend aanbevolen, website bekeken en bestelling gedaan!! Vriendelijke telefonische verkoop, goed service gericht serviceteam bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bosma 19-04-2017 Via de website gekocht

goed product.Keurig verpakt.Snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurig afgehandeld! Toen de koeriers topografisch niet op de hoogte waren, werd er snel gereageerd en kon de levering de volgende dag plaatsvinden. Goed georganiseerd dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Elles van Meerbeek 19-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag in het forepark

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heb ik gekozen vanwege zijn bekend staande service.
Hierin ben ik niet teleurgesteld vanaf het eerste telefonische contact alsmede het bezoek daarna aan de zaak ben ik dik tevreden. Ben zowel aan de telefoon als in de zaak door dezelfde persoon geholpen en deze gaf mij een goede en duidelijke informatie over het product, waar ik helemaal blij van werd. Het is tegenwoordig wel anders gesteld met info die je krijgt over producten, maar ik heb het als prettig en zeer duidelijk ervaren. Zal zeker deze zaak bij anderen aanbevelen.

Reageer

Lsanne 19-04-2017 Via de website gekocht

Tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie, op de hoogte gehouden over de levering via sms. Verder is het product snel geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem B. Mouwen 19-04-2017 In de winkel gekocht
Neckar 24 Den Haag

GEWELDIGE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Schitterende showroom met een enorme keuze.
Vriendelijk en zeer behulpzame verkoper.
Zeer gunstige prijzen !

Onze nieuwe wasmachine werd reeds de volgende dag afgeleverd en keurig netjes geïnstalleerd.
Vooraf kregen wij een mail met een geschatte afleveringstijd.
Kort voor aflevering nog een telefoontje van de bezorger, dat hij binnen een half uur ter plekke was.

De oude wasmachine werd mee retour genomen.

Wij hebben vaker aankopen bij Bemmel & Kroon gedaan en
zijn uiterst tevreden over dit bedrijf.

.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 18-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Scherpe prijs/kwaliteit met prima service

Algemene score

9,0
Na zoektocht op internet keukenapparatuur uitgezocht bij Bemmel & Kroon. Prijzen vergelijkbaar met laagste op internet, maar met de mogelijkheid de apparatuur te zien, advies te krijgen en flexibiliteit in levering. Prima ervaring, zeker voor deze prijs

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 18-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag Neckar 24

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en correct ontvangen. Goede informatie, met duidelijke kennis van zaken. Prettige verkoopstijl niet dwingend, de klant rustig de tijd geven om zelf op basis van de gegeven informatie een beslissing te nemen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M.J. van Egmond 18-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk

Plaatsing van onze nieuwe oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heel mooie winkel en veel keus en een vakkundig advies. Ook de stiptheid en opvolging van plaatsing van onze nieuwe oven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Veltenaar 18-04-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel heeft een zeer goede klantenwaardering.
Dit kan ik met mijn aankoop van zaterdag 15 april 2017 volledig onderschrijven.
Hele aankoopprocedure verliep vlekkeloos en snel. De vervolgstappen m.b.t. levering zijn zeer professioneel en alles volgens belofte, zoals aankondiging om 08.00 uur per email en SMS over de tijdsband van levering en een half uur vooraf het tijdstip van aankomst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja van Rijn 18-04-2017 Via de website gekocht

Top service en razend snel geleverd en aangesloten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is zeer overzichtelijk en het gewenste product is makkelijk op te vinden
Keurige mensen die de wasmachine hebben afgeleverd en razend snel aangesloten zodat ik direct aan de slag kon

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kucukfidanci 17-04-2017 Via de website gekocht

Prima service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geleverd koelkast. De bezorgers waten zeer behulpzaam en vriendelijk. Geen haastwerk, alles netjes geplaatst en de rommel zelfs in de container gegooid. Ook de uitgebreide informatie mbt hoe alles in werking te zetten was top.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwe wasmachine 17-04-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op het moment dat je wasmachine na 14 jaar het leven laat komt dit toch altijd onverwacht... Via de site van Bemmel en Kroon uit dezelfde serie als onze condensdroger de juiste nieuwe gevonden en i.d.d. tegen de laagste prijs!
De volgende dag kregen wij 15 minuten voor levering een telefoontje dat zij er aan kwamen. Ondanks dat de oude machine nog vol water stond een super snelle wisseling. Installatie perfect en weg waren de heren met de oude machine.
Nogmaals dank voor de super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franklin 16-04-2017 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service van begin tot einde is absoluut geweldig. Sterk aanbevolen.
Ik heb een Samsung Amerikaanse koelkast gekocht en het van minuut tot minuut updates uit het team is zo goed. Ik ben zo blij met mijn aankoop en bezorgdienst is een van de vriendelijkste ik heb gezien. Gewoon uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Berkhout 16-04-2017 In de winkel gekocht
Rijneke bouelvard

Net als in een snoepwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op advies van een vriendje naar Bemmel & Kroon op de rijneke boulevaard gegaan. Wat een keus en alles op voorraad. Vandaag uitgezocht en besteld morgen in huis en ze zijn inderdaad de goedkoopste met supersnelle service. Een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Speedy2017 16-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Tijdbesparend gesprek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze Liebherr koelkast was helaas gecrasht. De verkoper ontving ons vriendelijk, vroeg naar onze wensen en wist dit snel te vertalen naar een nieuwe koelkast die voor ons geschikt zou zijn.
De koop was snel gesloten en vooral de snelle levering, vrijdag voor Pasen, kwam goed uit.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J.Kok 16-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerder wat gekocht en geweldig geholpen, fantastische werknemers en zeer goede service.en zeer goede prijzen dit is aantebevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I Kuipers 16-04-2017 Via de website gekocht

Keurige service, duidelijke communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een wasmachine besteld, maar kregen binnen een dag bericht dat dat type niet meer leverbaar was, hiervoor een gelijkwaardiger ( en ook nog duurder) model gekregen. Keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van Riemsdijk 16-04-2017 Via de website gekocht

In 1 woord . FANTASTISCH

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk. Alles wat men wilt weten kunt U makkelijk vinden. En zeker het allerbelangrijkste is de prijs. E 400,00 minder dan de verkoopprijs bij Samsung en dat is met bezorgen aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 15-04-2017 Via de website gekocht

Heel erg tevreden

Algemene score

10,0
Goede service , 's middags besteld en een heel goede bezorgservice. Je kon zelf de dag van bezorging kiezen. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janvdk 15-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goede verkooppresentatie, prime service, snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi winkel,overzichtelijk en smaakvol, alleen de trap naar de showroom is onhandig voor minder goed ter been zijnde potentiële klanten.
De verkoper verstaat in elk geval zijn vak ( en dat is altijd een prettige bijkomstigheid)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Reintjens 15-04-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen tegen een zeer concurende prijs met een uiterst snelle en accurate levering.

In een woord PERFECT.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond van Berkel 15-04-2017 Via de website gekocht

Goede tracking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd goed op de hoogte gehouden qua levering,kon de bestelling goed volgen waar ze waren en hoe laat ze zouden komen,super netjes .
Oude apparatuur mee genomen en de nieuwe geleverd netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D&G 15-04-2017 Via de website gekocht

Correct en zeer net bedrijf met echt concurrerende prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden zeer correct en informatief geholpen tijdens onze zoekttocht naar de juiste machine. De prijs was lager dan grotere conculegas. De door hun ingehuurde koeriersdienst was perfect. Zelden zulke nette en correcte koeriers meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arwa 15-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijne service. Omdat de droger die wij besteld hadden niet leverbaar meer was hebben we een betere model gekregen voor hetzelfde geld. Daarnaast hebben de bezorgers het netjes geplaatst op de gewenste verdieping en tot slot ook nog aangesloten.
Wij zijn super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Klein uit Rhoon 15-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdagavond (laat) wasmachine besteld bij Bemmel-kroon zij waren de goedkoopste. Zaterdagmiddag geleverd. Keurig mailtje en half uur voor levering een sms dus je wist exact waar je aan toe was. De heren die de wasmachine kwamen leveren waren netjes en voorzichtig. Ik moet nog een droger hebben. Even sparen en dan zal ik zeker weer overwegen om hier mijn volgende aan koop te doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 15-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Gpede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf het moment dat we binnen kwamen niets anders dan alleen maar goede service en aandacht.
Ook alle vragen en opmerkingen daar konden we wat mee....echt een topwinkel met goede mederwerkers

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kok Njo 15-04-2017 In de winkel gekocht
forepark

Goed service, door chauffeur gebeld binnen 20 min bij u

Algemene score

9,0
Hele goede service,goede uitleg ,vroeger ging het altijd zo bij bedrijven,voldoende personeel aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

van den Berg 15-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en snel contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks dat de levering 1 dagje later was dan in eerste instantie gepland werd mijn vraag hierover snel en duidelijk beantwoord. Na het sturen van een email kreeg ik vrij snel een telefoontje met een verklaring waarom de koelkast een dag later geleverd zou worden. Omdat ik de dag erna niet de gehele dag beschikbaar was is direct een mooie afspraak gemaakt over een tijdstip zodat ik niet de hele dag vrij hoef te houden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews