bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16013 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2944 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

raymon 30-12-2015 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle leveringen en goede communicatie terug

Service
Netjes op tijd binnen geleverd

Assortiment
Redelijk veel op voorraad

Aanbeveling
Goede levering en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk besteld online, en snel in huis

Service
oude machine wordt naar beneden gesjouwd, en nieuwe weer naar boven, goede service

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Goedkoop

Extra toelichting
Wij hebben de wasmachine online gekocht, was gelukkig nog in voorraad, inclusief 4x wasmiddel, mooie aanbieding en prima wasmachine, we zijn er helemaal blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JackyH 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijk. Bestelling binnen no-time in huis en extra gratis installatie service. Iets waar de grootgrutters nog een puntje aan kunnen zuigen.

Service
Wat me nou toch is overkomen! Ik bestelde onlangs een Samsung warmtepomp droger maar tot mijn grote verbazing was deze niet meer leverbaar. Hartstikke uitverkocht! Ze hebben me direct het opvolgende model met ruim een derde boven de oorspronkelijke prijs aangeboden. Iets wat ik uitzonderlijk noem! Wat een gul gebaar. Wat een fantastisch apparaat. Een dikke tien voor de jongens van Bemmel en Kroon en de extra service. Ook een pluim voor de mannen die hem geïnstalleerd hebben. Kon niet beter!

Assortiment
Moet ik nog meer zeggen? Nee! Ik beveel jullie van harte aan. En zal in het vervolg jij grote aankopen meteen de website bezoeken.

Aanbeveling
TOP!!

Extra toelichting
Nee hoor dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ws01 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via internet bestellen en de goederen thuis geleverd krijgen

Service
De nieuwe wasmachine werd netjes op zolder afgeleverd en uitgepakt.
De oude en alle materialen gingen mee retour

Assortiment
veel wasmachines in het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leo 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik zocht een bovenlader was machine. Bemmel en Kroon stond gelijk bovenaan. Heel gemakkelijk dus.

Service
Direct na bestelling een bevestiging. Melding van afleverdatum. Belletje 10 minuten voor aflevering. Bekwame chauffeur en bijrijder/installateurs. In en uit in half uurtje.

Assortiment
Ik zocht een bovenlader. Kon kiezen uit meerdere. Prima dus.

Aanbeveling
Ze hadden wat ik nodig had, geen poespas eromheen, snlle zakelijke aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
spullen zijn makkelijk te vinden en bestellen met alle nodige info van de fabrikant erbij

Assortiment
Het assortiment is ruim, en de prijzen zijn erg goed

Aanbeveling
Geen gedoe, je wordt gelijk op de hoogte gehouden van je bestelling.

Extra toelichting
Alleen jammer van de meldingen van dynalogic over de tijd van levering dat je doorkrijgt waar je geen rechten aan kan hechten. Dus je moet toch de hele dag beschikbaar zijn. stuur dan geen tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

van Dalen 30-12-2015 In de winkel gekocht
Neckar 24 2491 BD den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim en overzichtelijk

Service
Heel vriendelijke beniening

Assortiment
groot assortiment,
prijs kwaliteit, Super.

Aanbeveling
Een 10 meer dan waard, helemaal geen klachten.

Extra toelichting
De aflevering was keurig op tijd, werd van te voren gebeld dat ze over 20 minuten er aankwamen. Zeer beleefde heren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A uit E 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website en goede prijs

Service
Snelle nalevering van afvoerset van wasdroger

Extra toelichting
BKI502949

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrien 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is heel gemakkelijk en duidelijk om producten terug te vinden en hun specificaties.

Service
De service is heel goed en pro, bij het bellen was de wachttijd ietsje lang vandaar de 8 i.p.v. 9.

Assortiment
Heel breed assortiment, tot nu toe heb ik altijd hetgeen dat ik zocht gevonden.

Aanbeveling
Heel scherpe prijzen levering in België inbegrepen !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 30-12-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk aanbod met scherpe prijzen

Service
zeer accurate bestelprocedure met een
deskundige aflevering.Oude apperatuur werd probleemloos meegenomen.(oude miele wasmachine op 2e etage)

Assortiment
alle gangbare merken zijn aanwezig.De prijs is concurerend

Aanbeveling
Na uitstekende ervaring bij verwisselen keukeninbouwapperatuur was het logisch om de wasmachine ook door Bemmel en Kroon te laten vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMB67 30-12-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke ruime winkel, met een ruime keuze en aardig en servicegericht personeel

Service
Onze oven ging kapot, natuurlijk vlak voor de kerst. Daarop een nieuwe oven uitgezocht bij Bemmel en Kroon. Helaas was de leverdatum van deze oven pas na de feestdagen. De verkoopmedewerker dacht echt goed mee en heeft met een paar telefoontjes en wat aanpassingen in de planning toch nog de door ons uitgezochte oven kunnen leveren.
De oven had echter een andere stroomaansluiting dan onze huidige oven, dat was ook geen probleem en na enkele telefoontjes was er ook een installatiemonteur geregeld die de oven kwam plaatsen. De monteur was overigens ook erg servicegericht en heeft vakwerk afgeleverd. hij heeft zelfs gelijk een klein mankement aan de keuken verholpen, service van de zaak.

Wij hebben met de kerst dankzij Bemmel en Kroon dus toch nog gerechten kunnen bereiden in onze nieuwe superoven, helemaal super.

Assortiment
De winkel heeft de meest moderne apparaten staan tegen hele scherpe prijzen.

Aanbeveling
Dit is een winkel waar we zeker vaker terug zullen komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kasie 30-12-2015 In de winkel gekocht
Den Haag / Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Je wordt op je wenken bij dit bedrijf bediend

Assortiment
je vraagt en ze draaien

Aanbeveling
snel geholpen snel geleverd

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loth 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Elke stap tijdens de aankoop tot levering verloopt vlekkeloos.

Service
Alles gaat goed dus ik heb ze nooit hoeven benaderen.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden. Prijzen zijn goed maar de levering is uitstekend.

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat ik een aankoop doe bij ze. En ik ben er echt heel tevreden over. Ze zijn snel, volgende werkdag levering. Geven aan welk tijdvak ze de volgende dag komen, bellen je dan op die dag ook nog eens een half uur van te voren. Ik zou niet weten hoe het beter moet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

D van Etten 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de web site en snel bestelproces

Service
Volgende morgen al bevestiging en afleverdatum

Assortiment
Koelkast die ik zocht was in de aanbieding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corien 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke knoppen met zeer leesbare letters (ook als je een leesbrilletje nodig hebt nog goed te lezen)

Service
Mijn eerste keuze was helaas uitverkocht maar ik kreeg mijn tweede keuze met dezelfde korting als die op mijn eerste keuze zat.

Assortiment
Duidelijke site veel keuze en per merk gesorteerd

Aanbeveling
Niet nodig om naar de schreeuwerige prijsvechters te gaan. Netjes en snel geholpen........

Extra toelichting
Met deze duidelijke snelle uitleg is het online winkelen zeer goed bevallen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

iconnect 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Prijzen staan netjes vermeld, zo ook wat er wel en niet gebeurd tijdens het afleveren van de wasmachine.

Service
Ik had een WM16W542NL wasmachine besteld, deze was niet meer leverbaar. (Oud model) ik kreeg daarom de vervanger aangeboden, de WM16W592NL voor hetzelfde bedrag. Op hun site bieden ze deze WM16W592NL machine voor €200,= meer aan. Dus voor mij een koopje :-) Super blij mee.

Assortiment
Er was genoeg keuze in de wasmachines die ik zocht. Zeker de prijs is redelijk laag.

Aanbeveling
Klant vriendelijk, duidelijke mail verkeer, snelle levering, lage prijs, gratis bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 29-12-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ziet er goed uit

Service
aan de afspraak gehouden

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
goed geholpen

Extra toelichting
is gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurits 29-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en kroon/ Hoge rijndijk/ Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk uitleg over alles

Service
Behulpzaam in advies, niet de indruk dat er druk op je werd gezet om iets te kopen

Assortiment
Op allerlei merken een goede uitleg en keuze

Aanbeveling
Aanbeveling assortiment tot aan de aflevering klopt alles.
Keurig personeel zeer behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald_62 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ontzettend ruime keuze en gebruiksvriendelijk webmenu

Service
Gemaakt afspraken worden altijd nagekomen

Assortiment
geweldig om te kunnen kiezen uit zo,n ruim assortiment

Aanbeveling
Ben maar zelden een winkel tegen gekomen waar werkelijk alles prima geregeld is

Extra toelichting
Ik raad Bemmel en Kroon bij iedereen aan het is echt een superfijne winkel om te webshoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, bestelproces zeer gebruikersvriendelijk

Service
snelle levering en netjes

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
snel, correct, snelle bezorgservice en netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominiek 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webwinkel overzichtelijk met veel keuze.

Service
Telefoon wordt direct opgenomen en men is vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Ruime keuze met ongeëvenaarde prijzen.

Aanbeveling
Dit is mij nieuwe webwinkel !
Waarom hebben we dit in België niet ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bellen, via internet, maakt niets uit, de bestelling wordt keurig uitgevoerd

Service
Oude apparaat mee terug, nieuwe volledig op zn plek gezet en werkend achter gelaten

Assortiment
De keuze is reuze

Extra toelichting
Aanbevelertje!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nagtegaal 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Uitmuntend, helder en een correcte afhandeling top!!!

Assortiment
Een groot en goed assortiment en een duidelijke omschrijving

Aanbeveling
Duidelijke site, eerlijke uitleg, ruim assortiment en nette prijs voor de artikelen.

Extra toelichting
Nee, is niet nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron G 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurige winkel. Prima prijzen en goede service

Service
Voor andere aangeschafte hier mee te maken gehad en het werd meteen opgepakt en goed opgelost.

Assortiment
Prima, het feit dat ik vaker bij Bemmel en Kroon terecht kom, en nog geen klachten heb zegt mij voldoende

Aanbeveling
Goede prijzen, goede service, goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De Siemens afzuigkap die wij wilden hebben snel gevonden bij Bemmel en Kroon voor een absoluut concurrerende prijs.

Service
Onze keuze gemaakt in de webshop en daarna telefonisch overleg gehad over de prijs, beschikbaarheid en levertijd. Alle vragen snel, duidelijk en to the point beantwoord; tevreden en gelijk telefonisch de bestelling geplaatst. Via de e-mail een bevestiging gekregen. Je weet precies waar je aan toe bent: wanneer er geleverd gaat worden; met wie je gesproken hebt en wat de status is van je bestelling.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste kennismaking met Bemmel en Kroon. Van de snelle, duidelijke en gerichte afhandeling werd ik helemaal vrolijk. Een zeer goede ervaring rijker.
De aflevering door Dynalogic was keurig volgens plan en netjes uitgevoerd.

Extra toelichting
Wij hebben een Siemens afzuigkap gekocht : LI97SA530 . Als alle webshops zo zouden zijn dan is winkelen via internet echt een pretje. Ik heb geen oordeel over het assortiment omdat ik heel doelgericht een bepaald product wilde, maar als ik weer iets wil hebben op het gebied van witgoed, dan start mijn zoektocht hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikR 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon thuis op de bank online je product uitzoeken.

Service
2 dagen voor de kerst kapt de vriezer ermee. Via van Bemmel&Kroon (even online uitzoeken en een belletje naar de winkel) de volgende dag toch nog en nieuwe vriezer geleverd.

Assortiment
Alles in huis wat je zoal nodig hebt.

Aanbeveling
Zowel qua genak, service als assortiment dik in orde!

Extra toelichting
Ik zou de volgende keer weer naar van Bemmel&Kroon gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Warrior4Jah 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb de B&K site gevonden via google en kwam direct al uit op de koelkast die ik wilde kopen. Dat kwam omdat ik het specifieke model had gegoogled. Het navigeren op de site zelf gaat prima en de betaling ging prima via ideal. Wij werden in het bestel proces goed op de hoogte gehouden.

Service
Gratis verzending + plaatsing met een scherpe prijs! De koolkast die wij hadden besteld bleek niet leverbaar meer te zijn (KG39NXI42).
Wij kregen zonder vertraging in het proces de KG39NEI40; dit is exact dezelfde koelkast behalve dat de handvatten volledig van metaal zijn en er geen flessenrek in zit, maar een uitklapbaar rek (dat gelukkig niet fragiel is en dus eigenlijk handiger). Ook hebben wij een bakje in de groentenla erbij gekregen. Wij hadden in eerste instantie niet besloten de extraklasse variant te nemen, omdat deze 50 euro duurder was. Echter hebben wij toch deze versie zonder extra kosten gekregen.
Helaas bleek er een klein deukje in de zijkant van de koelkast te zitten (ondanks de aardig goede verpakking). Wij hebben B&K benaderd en een kleine korting ontvangen. Al met al goed opgelost. Prettig en vlot contact tot dusver.

Assortiment
Ik heb ook gekeken naar de Bosch equivalent en heb getwijfeld over een paar Samsung koelkasten. In mijn zoekcriteria wilde ik een koelkast/vriescombinatie van 2 meter hoog, A+++ en redelijk stil. Ik heb alle kandidaten terug kunnen vinden, met een mooie prijs.

Aanbeveling
Ik hoop verder geen gebruik te maken van de aftersales; mocht dat wel zo zijn, dan weet ik in ieder geval dat er vlot gereageerd word. Voor toekomstige aankopen zal ik zeker ook de B&K site bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clariska 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ordernummer BKI508680 was snel besteld en geleverd.

Service
We hadden een niet leverbaar model besteld, maar kreeg voor dezelfde prijs een nieuwer model geleverd.

Aanbeveling
Nu meerdere malen wat besteld en elke keer heldere communicatie en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 25-12-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime verdieping, ruime opstelplaatsen van appaaraten; goed bereikbaar met de lift

Service
Vriendelijke behandeling en meedenkend bij de aankoop

Assortiment
Zeer ruim gesorteerd

Aanbeveling
Prijs / kwaliteitverhouding is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind het een erg duidelijke website. Voor mij was het snel duidelijk waar ik moest zoeken voor een mooi product!

Service
Na telefonisch contact met de service-afdeling, waar ik erg vriendelijk te woord werd gestaan en antwoord kreeg op mijn vragen, was mijn keuze snel gemaakt!
Ook over de levering geen kwaad woord. keurig op tijd binnen 1 dag geleverd met voormelding.

Assortiment
Een erg compleet aanbod in alle merken en prijzen!

Aanbeveling
Een erg complete winkel met mooie producten en prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Channoufi 25-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke website waar ik het product makkelijk heb kunnen vinden en bestellen. De bestelling ging makkelijk en vlot en de afhandeling hierna was vlot. Binnen een etmaal had ik mijn wasdroger binnen. Desalniettemin een hele goede afhandeling; van bestelling tot aflevering.... ga zo door Bemmel & Kroon👍🏼

Service
Idem als bovenstaande; top

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijke assortiment wat goed te vonden is op de website, en de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website

Service
persoonlijk contact, stipte bezorging

Assortiment
meest gangbare modellen

Aanbeveling
alles keurig op orde, ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koopjes 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Erg duidelijke site

Service
Luxe dat je overal van op de hoogte word gehouden.
Bevestigingsmail, mail dat je afleverdatum kan kiezen en op dag van leveren voor 8uur een mail hoelaat ze komen en dan nog een sms 20minuten voor bezorging netjes!

Aanbeveling
Makkelijk bestellen
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom de Looff 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
kijken ,kopen en binnen 24 uur in huis. top

Service
binnen24 uur. een dikke 9.

Assortiment
ga zeker vakker bestellen

Aanbeveling
gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomasy 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een dikke 10 B&K gewoon top en binnen 24 uur.

Service
wat ze zeggen doen ze ook.

Assortiment
wat ik zocht hadden ze en op voorraad.

Aanbeveling
ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tomasy 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik bestel regelmatig op internet maar B&K gewoon top.binnen 24 uur geleverd.

Service
binnen 24uur binnen. TOP

Assortiment
nvt

Aanbeveling
wat ze zeggen doen ze ook.thnx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vlendre 24-12-2015 In de winkel gekocht
LEIDSCHENVEEN
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima ontvangst en meteen een ervaren verkoper,super

Assortiment
ontvangst, en verkoop waren prima ,kregen nog gratis garantie ,ook inbouw was prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marina Veenstra-ter Luun 24-12-2015 In de winkel gekocht
bemmel en Kroon, Neckar 24, Den Haag.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige zaak.!!!

Service
die is ook top bij deze zaak.

Assortiment
er is Zoveel keus.

Aanbeveling
de familie koopt al heel lang bij deze firma.
en altijd zijn we onwijs ,,tevreden'.

Extra toelichting
De verkopers zijn heel ervaren, die Weten waar ze het over hebben. er wordt ook goed tijd aan je besteedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomvdbrink 24-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Aankoop en levering was goed

Service
Ondanks toezegging is de oude wasdroger niet afgevoerd. Nu moet er na het weekend een aparte afspraak worden gemaakt.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede communicatie en snelle levering

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Joost194 24-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon, Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Alles volgens afspraak

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Erg gemakkelijk om uit te zoeken en te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Op aanvraag een offerte ontvangen met vervangend maar duurder type wasautomaat voor zelfde prijs. Levertijd was zelf te bepalen en werd stipt nagekomen.

Assortiment
Ik vond de wasautomaat en wasdroger die ik zocht. De prijs was een van de laagste.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Garantie-uitbreiding voor alternatieve wasautomaat hoorde er gratis bij volgens de website en is mij op verzoek alsnog toegestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudy 24-12-2015 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustige uitstraling lekker om rustig rond te kunnen kijken.

Service
perfecte uitleg, geen opgedrongen gevoel dat ze iets moeten verkopen en snelle levering.

Assortiment
Eigenlijk teveel keuze. Hierdoor wel makkelijk om het te vergelijken.

Aanbeveling
Alles is goed en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jetske 24-12-2015 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk keuze menu

Service
bij vragen over rekening, meteen actie en via mail bevestiging. regelen van installateur.

Assortiment
goed alternatief geboden. jammer niet alles te zien, maar begrijpelijk....door verkoper andere filiaal gezocht

Aanbeveling
Kunt rustig rondlopen, zonder meteen aangesproken te worden. genoeg medewerkers waar je met je vragen terecht kunt.

Extra toelichting
ruime winkel, goede service, denken mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronny 24-12-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede voorlichting bij aankoop artikelen

Service
Service perfect direct mail ontvangen en bevestiging

Assortiment
Ruimschootse keus in gevraagde artiekelen

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken geen parkeerproblemen, parkeergelden etc.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cate 24-12-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer klant vriendelijk en dat in deze tijd!

Service
Vriendelijke mensen

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Parkeer gelegenheid volop voor de deur

Extra toelichting
Ouderwets klant is koning gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DBoyNL 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel gevonden, zeer goede prijs en exact geleverd op de gewenste dag. Op de dag zelf prima tijdsindicatie en 15 minuten voor aankomst nog even gebeld. Zeer goed!

Service
Snel en effectief qua aflevering, nog geen ervaring met afhandeling problemen.

Assortiment
koelkast uitgezocht en nog meer keuze uit alternatieven

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
de wasmachine naar boven gebracht aangesloten en getest.

Aanbeveling
snelle levering en via mail en sms weet je wanneer de wasmachine geleverd word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poessie 23-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon in Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote keuze in div.producten.

Service
Telefonisch goed bereikbaar/behulpzaam/snelle service.

Assortiment
Bijna alles onder één dak,wat wij wilden hebben was ook voorradig en snel te leveren tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel/behulpzaam/assortiment/prijs/kwaliteit.
Top!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele website, gemakkelijk in gebruik

Service
op de voorgestelde datum geleverd en op de tijd dat er was afgesproken

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden over heel het project

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorus58 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en kon makkelijk product vinden. De beste prijs en extra service.

Service
Gratis de oude wasmachine afgevoerd van de 2e verdieping en de nieuwe geplaatst op de 2e verdieping.
Je kan zelf de afleverdatum kiezen en voor 8 uur 's ochtends krijg je een tijdsbestek van 2 1/2 uur wanneer ze komen en een kwartier voor de aflevering werd ik gebeld dat ze er aan kwamen.
Afleverformulier heeft ook vragen over schade aan woning of eigendommen, verpakking is onbeschadigd en apparaten gecontroleerd op schade en onbeschadigd afgeleverd. Werd ingevuld en product is zonder schade afgeleverd.
Het personeel van de aflevering was correct/netjes en zeer vriendelijk.

Assortiment
Alles kunnen vinden en goed assortiment en de prijs van het product was het goedkoopst met gratis extra service.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en topservice!

Extra toelichting
Blijf de scherpe prijzen en service houden, want dat is wat mensen aanspreekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews