bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16672 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2983 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sandra 13-06-2017 In de winkel gekocht
den haag

aardig vriendelijke verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
ik heb in de winkel de afwasmachine uitgezocht en gekocht vrij snel duidelijke informatie aardige verkoper, de bezorgers waren wat aan het klagen en steunen en vertelde zonder naar de plek van plaatsing te kijken als het aansluiten niet lukt dan moet u het zelf doen. niet zo relaxt!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Emanuela Slanzi 13-06-2017 Via de website gekocht

de beste keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het aanbieden van 5 jaar garantie, met dezelfde prijs dan bij andere aanbieders op de koelkast Liebherr cu 2311 is voor mij de beste keuze geweest om bij hun deze koelkast te kopen.
Het advies en de service is optimaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cruqiuus 13-06-2017 In de winkel gekocht
Cru

Super !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed geholpen en geweldige service. De bezorging was heel goed geregeld en ze waren heel secuur.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

DOMINIQUE R. 12-06-2017 In de winkel gekocht
DEN HAAG

Door de baas himself geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is mooi ruim, overzichtelijk en licht. Wij werden bij binnenkomst vrijwel direct benaderd door een verkoopmeneer die on s adequaat hielp. Bleek bij afrekenen de naamdrager van firma te zijn, die desgevraagd aangaf op zaterdag drag bij te springen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransT 12-06-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Komt afspraken na en houd je goed op de hoogte van wanneer, hoe laat etc. Dit geldt ook voor het montagebedrijf dat de afwasmachine - in mijn geval- installeert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j van dorp 12-06-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Algemene score

10,0
de webwinkel is goed en overzichtelijk ..de levering van t product is snel en netjes geregeld ..ga ik zeker vaker shoppen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Arnoldus 12-06-2017 Via de website gekocht

Als vanouds betrouwbaar en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanouds een betrouwbaar bedrijf al jaren lang met echte winkels en deskundig advies. Artikelen zien in de winkel en eenvoudig bestellen op internet. En dat voor de laagste prijs ! Geen Mediamarkt voor mij geef mij maar Bemmel en Kroon, 7 X beter zeggen ze zelf ze doen het gewoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esther-donken 12-06-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag een wasmachine besteld, twee dagen later al de was aan. Vriendelijke medewerkers, oude wasmachine en verpakking weer mee. Superblij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob@bpfavh.nl 12-06-2017 In de winkel gekocht
forepark

snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service. snel en goed, zeer fijne bezorgers! van te voren een berichtje met de tijd van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gordon van Meurs 12-06-2017 In de winkel gekocht
Bemmel & kroon

Goede winkel ,normale prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zijn ook goede prijzen , net als je online koopt , vaak is de winkel duurder . Vriendelijk personeel ,

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Margreet Tromp 12-06-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Mevr Tromp-Vrieling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met Bemmel & Kroon ,zaterdag ging onze droger stuk en zij waren bereid om ons te helpen en hebben alle drogers op gemeten om te zien welke bij ons paste ,de ruimte is namelijk beperkt.
Toen ik vroeg of hij maandag geleverd kon worden was dat geen probleem en vanmorgen 12-6-17 waren ze al om 8,30 bij ons. Ze verdienen het om een hoge score te krijgen

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos Cleij 12-06-2017 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon. Leidseveen.

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afgelopen vrijdag gekeken voor een nieuwe vriezer, we werden goed geinformeerd. De verkoper had op al onze vragen een goed antwoord, waardoor het makkelijk was, een voor ons goed apparaat uit te kiezen.
Vanmorgen is de vriezer al bij ons geleverd, en is nu al in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jorgen van den Broek 12-06-2017 Via de website gekocht

Hele goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was opzoek naar een wasdroger en die vond ik bij Bemmel & Kroon. Bij Bemmel & Kroon kreeg ik meteen de 60 euro korting, zonder daar iets voor te doen. Bij andere winkels online moest je daarvoor na ontvangst van het product nog van alles doen. Dus vond dat al meteen een PLUS punt van Bemmel & Kroon. Vrijdag besteld, in het weekend is de bestelling al helemaal klaar gemaakt voor maandag. In het weekend is ook gemaild dat de bestelling in behandeling was, klaar was gezet en tijdbestek wanneer het wordt afgeleverd. Vond dit zeer aangenaam. Nog een PLUS punt. Maandag zou het geleverd worden tussen 16:30 - 19:30u. Meestal als ik iets bestel op vrijdag, krijg ik het pas woensdag of donderdag. Vind dit een hele goede SERVICE van Bemmel & Kroon. Eerste keer dat ik bij hun iets besteld heb. Ben er erg tevreden over, mijn complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

it 12-06-2017 Via de website gekocht

Super site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een super goede service. Klein minpuntje: de leverdatum werd uitgesteld, maar dit door overmacht (groot aantal bestellingen). Dit werd ook meegedeeld, zeer goede communicatie en transparantie. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

George jacobse 12-06-2017 Via de website gekocht

Webwinkel ok

Algemene score

5,0
Webshop Bemmel en kroon goed maar bezorging klant onvriendelijk,
De beide bezorgers wilden de koeler niet verder brengen als de voordeur ,
Dus moest ik zelf de koeler naar de woonkamer slepen,de doos verwijderen,
En verpakkingsmateriaal materiaal zelf weggooien,ze hadden geen tijd om te,
Wachten tot ik de koeler gecontroleerd hadden.
En dat terwijl ik aangegeven heb dat ik 4 maanden geleden een beroerte,
Gehad heb en uitval heb aan linker arm en linkerbeen heb.
Daar kan ik dus niet tevreden over wezen.
De koeler van exquisit werkt goed daar ben ik wel tevreden over.
Het gaat om de ks 17 4.1 rva++.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

L. Van Duin 12-06-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Geweldige service

Algemene score

10,0
Een koel- vrieskast gekocht bij Bemmel & Kroon. Prima prijs goede service goede aflevering. Onze volgende aankoop is weer bij Bemmel & Kroon. Helemaal super.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Aarten 12-06-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Fijne winkel; snelle service en vriendelijke behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al zeker 30 jaar klant bij Bemmel en Kroon; ze leveren goede spullen, zijn snel in het leveren bij je thuis, ze komen je tegemoet in de prijs (zeker wanneer je meerdere apparaten koopt) en je wordt er vlot en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

DoubleuK 12-06-2017 Via de website gekocht

Uiterst teleurstellende behandeling van mijn bestelling

Algemene score

4,0
In januari heb ik via de webshop een kookplaat besteld. Gelukkig checkte ik hem bij ophalen in de winkel, want het bleek een ander typenummer te zijn dan door mij opgegeven en door hen bevestigd! De nieuwe bestelling liet op zich wachten en bij navraag begin maart meldde B&K mij dat ik een telefoontje zou krijgen wanneer het zover was. Begin mei toch maar weer contact opgenomen, waardoor ik hem uiteindelijk in laatste weekend mei - zonder excuus - kon ophalen. Vijf maanden na bestelling kan ik nu genieten van mijn bij Bemmels en Kroon gekochte kookplaat.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

daniella keijzer 11-06-2017 In de winkel gekocht
rijneke boulevard

Top services

Algemene score

9,0
bij binnenkomst, stond ik met een briefje in mijn hand met alle maten van mijn oude koelvries combinatie, de verkoper vroeg alleen welk merk heeft u nu, ik noemde het merk, en hij zei direct dan kunt u kiezen uit die en die. echt top, bij andere bedrijven ben ik niet zo een service tegen gekomen, eerder ergenis van onkundigheid over de producten. de monteur die hem kwam inbouwen, zag thuis nog twee problemen, geen goede ontluchting en verkeerde deur scharnieren, dit kon hij meteen verhelpen tegen een redelijke prijs. ik ben superblij met mijn aankoop en raad iedereen aan om bij van bemmel en kroon binnen te stappen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Galis 11-06-2017 Via de website gekocht

fantastisch bedrijf, uitstekende site en aardige mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en duidelijk.
zodra besteld is de verwerking van de order dik in orde.
duidelijke informatie over de levertijd.
en dus stipt op tijd geleverd en gemonteerd door een aardige en goed gemotiveerde vakman

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danie 11-06-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wasmachine gekocht via bemmelkroon.nl. Duidelijke website met veel informatie. Bestellen ging makkelijk. Duidelijke communicatie na bestelling via email. Levering vond plaats op de door mij gekozen datum. Aflevering vond plaats via Dynalogic. Wasmachine netjes op zolder neergezet. Echter stopte daar de goede aflevering daar de heren van Dynalogic geen gereedschap bij hadden om de wasmachine waterpas te zetten. Alleen verhuisbouten werden verwijderd en verder moest ik het zelf doen. Aankoop ging dus prima, aflevering liet te wensen over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

J. C. Scheermeijer 10-06-2017 Via de website gekocht

Snelle orderplaatsing en snelle aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch order geplaatst, binnen enkele minuten afgehandeld via internet en andere dag al geleverd op de afgesproken tijd. Ging alles maar zo vlot en deskundig als bij Bemmel en Kroon, andere website aanbieders kunnen hier nog wat van leren !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cloqqy 10-06-2017 Via de website gekocht

goed advies en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de telefoon een goede voorlichting/advies gehad(eerst zelf onderzoek gedaan via internet) door een medewerker van het bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koopjesjagers 10-06-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze shop gekozen omdat de inbouwvaatwasser van Bosch die wij wilden hier op dat moment het goedkoopst was. Ook vond ik het handig dat duidelijk bij het product staat aangegeven of het in een IKEA-keuken past. Dat zoekt een stuk sneller.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Buurtvereniging Ons Dorp 10-06-2017 Via de website gekocht

vlotte service en oude gasfornuis voor recyclen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
schop is duidelijk na eerst wat vergelijking was de keuze snel gemaakt prijs was zeer gunstig en een snelle levertijd. SMS contact met de leverancier was zeer prettig zodat er op de aangekondigde levertijd iemand aanwezig kon zijn .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teus 10-06-2017 Via de website gekocht

Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine netjes afgeleverd en aangesloten door vriendelijke koeriers. Van tevoren precies geïnformeerd over het tijdstip. Product is wat besteld was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Santheo 09-06-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en super service. Na al een bosch combioven te hebben gekocht,bij dit bedrijf, nu een bosch vaatwasser is de sevice en de aflevering weer perfect. Alle afspraken worden nagekomen 👍👍. Volgende keer zeker weer en ptima prijzen!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H de Jong 09-06-2017 In de winkel gekocht
Zoetermoude Rijndijk

Betrouwbare toezeggingen , goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Plezierige behandeling , goede voorlichting, goede prijs.
Heb in het verleden eerder producten bij Bemmel en Kroon gekocht, met dezelfde bovenstaande ervaringen.
Prefereer een fysieke winkel bij aanschaf van witgoed boven internet aankopen i.v.m. garantie en service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

louis 09-06-2017 Via de website gekocht

internetbestelling

Algemene score

8,0
de site is goed , ook gelijk erbij dat er cash-back is met de daarvoor behoorde "knop" naar het formulier bij Bosch. Ook de goedkoopste op dit moment . Wel jammer dat de bezorgers ( 2 Mannen ) met het afleveren de hele dag zonder laatklep werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Tom Wauters 09-06-2017 Via de website gekocht

Schitterend ! zo moet het zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen, goede afleverdienst waar bpost nog wel wat van kan leren....
Snel, correct, eerlijk wat wil een mens nog meer....
Geen files, geen parkeergeld betalen, gewoon bestellen en een paar dagen later staat het bij je thuis (op de dag die je zelf kan kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Smits 09-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via kieskeurig bij van Bemmel & Kroon terecht gekomen. Prima Website eenvoudig en duidelijk.
Voor de aflevering keurig op de hoogte gebracht over de tijd en 15 minuten voor aflevering telefoontje van de chauffeur dat hij onderweg is. Zeer tevreden dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friso 09-06-2017 Via de website gekocht

Zorgeloze leverantie!

Algemene score

10,0
Onze nieuwe Miele wasmachine gekozen via Kieskeurig; en gelet op beoordeling en gunstige leveringsvoorwaarden gekozen voor Bemmel & Kroon. Supersnelle leverantie, goede communicatie over levertijd, en vriendelijke bezorgers die conform afspraak machine op tweede etage installeerden. Hulde, zorgeloze leverantie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 09-06-2017 Via de website gekocht

Ik krijg al spijt dat ik niet meer toestellen nodig heb!

Algemene score

10,0
Voortgaand op de bevindingen van de consumentenbond, vond ik hier een overzichtelijke webshop met duidelijke informatie, en de beste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Santen 09-06-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Zeer prettige en mooie store met een ruim assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn uiterst prettige geholpen, de levering van de liep ook uiterst vlot, binnen een dag
daardoor konden wij snel over een vaatwasser beschikken.
Met andere woorden een uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melinda 09-06-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen door de medewerkers van Bemmel en Kroon bij het uitzoeken van nieuwe keukenapparatuur. Na aankoop konden de apparaten op afroep geleverd worden, zelfs een aanpassing aan een van de apparaten ivm verkeerde maatvoering was geen probleem. Na levering bleek een van de apparaten een verkeerde deur te hebben, ook dit werd direct na melding opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 08-06-2017 Via de website gekocht

prima service, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na eerlijke voorlichting bij telefonisch contact gelijk bestelling geplaatst. Koelkast volgende dag keurig op tijd geleverd. prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gewoonjanneke 08-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Algemene score

10,0
De koelkast die ik besteld had, was niet meer leverbaar, daarom kreeg ik zonder bijbetaling het nieuwere, iets duurdere model geleverd! Binnen een dag bezorgd. Duidelijke mail en link van de bezorgdienst (Dynoligics) zodat ik ongeveer wist wanneer de bestelling afgeleverd zou worden. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 08-06-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Uitstekende voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst naar de fysieke winkel gegaan, goed ontvangen en door ervaren adviseur uitstekend voorgelicht.
Daarna thuis voors en tegens afgewogen en vervolgens telefonisch bestelling geplaatst. Werd de volgende dag al geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Joosten 08-06-2017 Via de website gekocht

Gewoon super !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk aan de telefoon , gewoon hele goede service . Helder naar de klanten toe en super levering van het bestelde product .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Scholten 08-06-2017 Via de website gekocht

Top service en goeie communicatie

Algemene score

10,0
Perfect volgens afspraak en heldere communicatie op de bezorgdag zelf. Ook service op de 1e verdieping zonder extra kosten.
Dank!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.A. Schmetz 08-06-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude - Rijndijk

Super zaak, komen afspraken 100% na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima bediening, alles is goed verlopen. Bezorging volgens afspraak, oude fornuis en verpakking van het nieuwe gaat mee terug.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera Arkenaar 08-06-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Een Kroon-juweeltje. Correct, stipt en rust (=tijd) gevend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel trok onze aandacht omdat deze een breed assortiment kon tonen. Gezien onze specifieke wens (inductiekookplaat met 5 zones) viel dat aantal toch iets tegen. De informatieverstrekking was echter bijzonder uitgebreid. De meegegeven uitgebreide folders gaven ons tijd om thuis nog eens rustig na te denken en te vergelijken.
Terug in de winkel werden alle aanvullende vragen met geduld beantwoord. Ook al besloten we uiteindelijk voor iets anders dan de winkelier adviseerde, werd onze keuze toch met alle aandacht en nauwgezetheid behandeld.
De levering werd uiterst correct gedaan. Keurig op tijd en zonder extra kosten.
Klein minpuntje: het kunnen laten aansluiten kost meer dan dat we het door een erkend installateur hebben laten doen. Van die service hebben we dus ook geen gebruik gemaakt. Sowieso een goed besluit, want die installateur kwam vooraf even kijken en constateerde dat er enkele aanpassingen nodig waren. Maar dat kon de winkel niet weten.

Al met al dik tevreden met Bemmel & Kroon.

Dat kroontje verdienen ze van ons dus echt wel.

En nu kijken, leren en wennen aan het 'nieuwe' koken!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arnold 08-06-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Informatie bij aanschaf Was professioneel en eerlijk.
Zelf gratis plaatsing erbij gekregen
Wasmachines staat inmiddels , de jongens hebben hem geplaatst en aangesloten.

Ze hadden netjes half uur van te voren gebeld en alles was zo gefixt.

Prima dus 👌

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Werner 08-06-2017 Via de website gekocht

Winkel zonder kapsones en met een groot hart voor klanten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestellen van een Bosch wasmachine was het juiste product niet op voorraad. Bemmel&kroon heeft geheel op eigen initiatief een duurder model, van het gelijke merk, voor dezelfde prijs geleverd. Een en ander voorafgaand aan een mail of dit akkoord was. Natuurlijk! Top service, zal zeker bij de eerstvolgende aanschaf van een huishoudelijke apparaat eerst bij Bemmel kroon kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fikri 08-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde model was uitverkocht, hierna kreeg ik een mailtje van Bemmel & Kroon met de melding dat die is uitverkocht en dat ik een model beter kreeg zonder extra kosten.

Super gewoon! Klantenservice zoals het hoort! Bestel de volgende keer weer bij Bemmel & Kroon!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus 08-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet hebben wij gezocht naar een wasdroger en via kieskeurig kwamen wij terecht bij de firma Bemmel en Kroon. De machine besteld. Wij ontvingen bericht dat deze niet geleverd kon worden maar dat zij een andere, duurdere, met dezelfde specificaties geleverd kon worden. Indien dit bezwaarlijk was dan moesten wij contact opnemen en zou het geregeld worden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 08-06-2017 Via de website gekocht

Prettige winkelervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitermate correcte service bij de aankoop van een nieuwe vaatwasmachine. Op de dag van de bestelling gecontacteerd via mail dat het gekozen model niet leverbaar was en een duurder model voor dezelfde prijs gekregen. Vooruitbetaling correct afgehandeld en meteen de dag na betaling geleverd. Leveringstijd tot op 4u nauwkeurig en sms 30mins voor levering. Top ervaring !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevin 08-06-2017 Via de website gekocht

uitstekende service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super webshop had eerst een vaatwasser besteld wat voldeed aan mijn eisen, helaas was het bestelde artikel niet meer leverbaar. Maar Bemmel en Kroon hebben mij een veel betere en duurdere vaatwasser geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Ijzendoorn, Tiel 08-06-2017 Via de website gekocht

Prima oplossing van Bemmel & Kroon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik een Liebherr vrijstaande koelkast besteld had, bleek dit type niet meer beschikbaar.
Een recenter exemplaar wel en werd spontaan aangeboden zonder extra kosten. Geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Almere 08-06-2017 Via de website gekocht

Klant is koning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gaf het op. Meteen bij Bemmel en Kroon een nieuwe besteld. Het door mij bestelde wasmachine was niet meer leverbaar. Daarom nieuwe type geleverd. Ondanks dat de prijs voor de nieuwere type 100 euro hoger was, hoefde ik niets bijbetalen. Klasse service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews