bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15542 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3200 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lies 18-03-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima geholpen en goede informatie waar we wat aan hadden.

Service
Snelle afhandeling en levering.

Assortiment
Voldoende variatie om een keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, geen loze verkooppraatjes, duidelijkheid en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Smits 17-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima geholpen

Service
De aflevering was niet denderend , althans de afvoer van de oude apparaten

Extra toelichting
Met name de afvoer van het oude apparaat leverde commentaar op van de twee mensen die eea afleverden . Een van de apparaten was een grote amerikaanse koelkast die maar net door de deur ging . Daar begin ik niet aan , ik heb al eens meer de deuren gedemonteerd en dat koste een uur ! was het commentaar van de een naar de ander .Zonder dat ze mezelf rechtstreeks aanspraken ! Ik ben zelf best handig en had met behulp van een koevoet de deuren in twee minuten van de kast af . De koelkast werdt verder zonder commentaar wel ingeladen . Bij vertrek stonden ze kennelijk nog op een fooi te wachten die ze uiteraard niet hebben gehad

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

wim 17-03-2016 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is keurig opgesteld en de prijzen zijn goed zichtbaar.

Service
Al vele jaren klant bij Bemmel en elke keer goed op tijd geleverd en gemonteerd.

Assortiment
Van veel merken de diverse kwaliteiten te zien.

Aanbeveling
Goede en deskundige verkopers zowel achter de balie of naast jou als klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Creus99 17-03-2016 In de winkel gekocht
Rijnwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
afspraak = afspraak

Service
komen afspraken na en zijn flexibel in levering

Aanbeveling
komen afspraken na en zijn flexibel in levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josine 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
goed advies, goede service

Service
zie boven

Assortiment
veel veel

Aanbeveling
goed assortiment, voor elke portemonnee, goed advies,

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

MS 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke webwinkel.

Aanbeveling
Super snelle levering, top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 17-03-2016 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken, goed parkeren voor de deur.

Service
Goede service. Dag van te voren mail over de levertijd, dag zelf een half uur van te voren een telefoontje.

Assortiment
Ruime keuze aanwezig in de winkel

Aanbeveling
Goede sortering, prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 17-03-2016 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereikien, goed parkeren voor de deur.

Service
Mail dag van te voren over de bezorging. Dag zelf half uur tevoren een telefoontje

Assortiment
Ruime sortering in de winkel

Aanbeveling
Prima sevice, fijn geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. 16-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Neckar Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel de website als een bezoek aan de showroom Neckar, Den Haag gaf een zeer goed overzicht om als consument een keuze te kunnen bepalen van de gewenste wasmachine.
De website gaf een uitstekende beschrijving van het uitgekozen apparaat en een bezoek aan de showroom was een bezoekje waard voor het totale overzicht. Kortom 1+1=2 en een goede keuze gemaakt met als bewijs ordernummer DH525157

Assortiment
Van het assortiment wasmachines is ruim aanwezig met uiteenlopende merken en kwaliteit/prijsverhouding

Aanbeveling
Zoals al eerder beschreven met als toevoeging vriendelijk en behulpzaam meedenkend personeel

Extra toelichting
Een aanrader voor toekomstige aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RUIJTER 16-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag/Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonische bestelling van Consumentenbond testwinnaar. Het hele systeem wordt direct in gang gezet !

Service
Maandagochtend besteld en dinsdagmiddag een draaiende nieuwe vaatwasser ! Prima coordinatie tussen bestelling, afkoppelen (en afvoeren) van oude machine, bezorging en installatie van nieuwe apparaat.

Assortiment
Hoewel onze keus al was gemaakt waren we verrast door de uitgebreide keuze.

Aanbeveling
We waren blij verrast door de prima planning van levering en plaatsing ! Vooraf een email met verwachte tijden en een kwartiertje voor de werkelijke tijden een telefoontje: PRIMA !!

Extra toelichting
Bijzonder betrokken installateur die nog een goede instructie geeft bij oplevering. Dat alles ook nog voor een concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 16-03-2016 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op het gebied van keukens onder 1 dak

Service
Goed en duidelijk advies gekregen m.b.t. de apparatuur die ik heb gekocht. Verkoper kon al mijn vragen beantwoorden en duidelijk adviseren wat ik moest doen.

Assortiment
Prijs/kwaliteitsverhouding voor het gekochte product goed. Alles kunnen vinden in de winkel.

Aanbeveling
Ik zal een volgende keer direct teruggaan naar deze winkel als ik wat nodig heb voor de keuken. Zal ook deze winkel bij vrienden en familie aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebaum 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke bestelling en snelle afhandeling en betaling

Service
Beter kan niet!

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Service staat hoog in het vaandel!

Extra toelichting
Van Bemmel & Kroon is een hele fijne zaak. Prima zaken gedaan en een zeer snelle afhandeling en levering van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site gemakkelijk te bestellen

Service
Snelle service en levering

Assortiment
keuze genoeg voor iedereen

Aanbeveling
overzichtelijk

Extra toelichting
goede winkel met snelle service en producten zijn laag in prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 15-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en kroon hazerswoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, scherp geprijst.

Service
Goed advies vd medewerkers. Klantvriendelijk.

Assortiment
Ruime keuze uit diverse witgoed artikelen en keukens.

Aanbeveling
Super grote winkel. Erg vriendelijk.
Zeer ruime keus.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanS 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen ging snel en makkelijk.

Service
Werd netjes afgeleverd en geinstalleerd.

Assortiment
Ik zocht specifiek naar deze droger, dus ik vond wat ik zocht.

Aanbeveling
Bemmel&Kroon heeft goede service geleverd, dus ik kan deze winkel prima aanraden aan anderen.

Extra toelichting
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabrielle 15-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te vinden, makkelijk parkeren

Service
Ik werd uiterst vriendelijk geholpen. Ook qua bezorgen een kleine tijdsmarge.

Assortiment
Ze hebben niet alles staan dat op de site staan, maar dat kan natuurlijk ook niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rschoffelen 14-03-2016 In de winkel gekocht
den haag forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden en overzichtelijk.

Service
Netje thuis gebracht en op zijn plaats gezet.

Assortiment
Van alles wat aanwezig

Aanbeveling
mooi overzichtelijke winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website

Service
gebeld met een vraag en werd snel en duidelijk geholpen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prima prijs, goede services

Extra toelichting
BKI523995

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

johnjp 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb deze zaak ,vanouds bekend, weer ontdekt via internet.

Service
Zeer correcte en nette medewerkers.

Assortiment
Ruim voldoende aanbod

Aanbeveling
Indertijd een verbeeld beeld in Den Haag, ik denk dat vanwege indertijd toenemende concurrentie,men heeft moeten besluiten(helaas) om zich uit Den Haag terug te trekken en te verplaatsen naar buitengebied.

Extra toelichting
Ik ben blij dat ik deze zaak toevallig opnieuw heb herontdekt.Bosch wasmachine w

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

f de groote 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Een vraag via het webformulier werd binnen het uur beantwoord.
De levertijd was zoals beloofd

Assortiment
Een gevarieerd assortiment

Aanbeveling
Een goeie webshop met scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkele belemmering of storing in het bestelproces

Service
Alle afspraken zijn 100% nagekomen

Assortiment
Ik heb alles wat ik wenste in het assortiment kunnen vinden tegen zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
Als de kwaliteit van de aan mij geleverde bestelling net zo goed is als de service van Bemmel en Kroon, dan heb ik niets te vrezen

Extra toelichting
De geleverde service van Bemmel en Kroon is er een van "buitencategorie" Zeer bijzonder om mee te maken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure

Service
snelle levertijd. Oude apparaat werd meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure.

Service
Snelle levertijd. Donderdagmiddag besteld, vrijdagochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davinciaan 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en ze brengen hem vrij nauwkeurig op tijd

Service
Heel erg vriendelijke bezorgers dikke plus!

Assortiment
Ik heb nog niet genoeg kennis om te weten of het hele assortiment ok is, maar wat ik besteld heb was zeer zeker goed

Aanbeveling
Ik ben heel erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en snel besteld via de website

Service
Levering en plaatsing volgens afspraak. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Assortiment
Ruime keuze aan wasdrogers voor een prima prijs.

Aanbeveling
Levering geheel naar wens. Prima dus!

Extra toelichting
Alles naar wens en het kan altijd beter, dus bij mij nooit een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten1943 11-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed bereikbaar

Service
keurige info

Assortiment
onmogelijk om alles neer te zetten maar er staat wel veel

Aanbeveling
keurig geholpen en duidelijk in de afspraken welke waar zijn gemaakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneleen 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle en efficiënte samenwerking

Assortiment
voldoende assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hage 11-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoeterwoude Rijndijk, makkelijk bereikbaar, goede parkeermogelijkheden,
Zeer grote expositie van veel producten

Service
We kregen de ruimte om zelfstandig te zoeken.
We werden daarna persoonlijk goed voorgelicht.
Vervolgens uitleg over de keuze uit een aantal mogelijkheden, zonder opdringerigheid van verkoper.

Assortiment
van de door ons gezochte producten (koelkast en vaatwasser) veel variatie in merken, kwaliteitsklassen en eventueel extra aanbiedingen.

Aanbeveling
Bovenstaande maakt duidelijk dat je hier moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginger 11-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag (Forepark)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote showroom. Fijn dat de winkel is ingedeeld in categorieën, dit maakt het duidelijk en overzichtelijk. Voldoende parkeerplek.

Service
Heel vriendelijk en eerlijk personeel. Zullen je niet direct de duurste apparaten verkopen als dit niet in lijn is met je wensen, denken mee!

Assortiment
Volledig assortiment, waardoor vergelijken makkelijk is.

Aanbeveling
hele prettige ervaring

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
snel en simpel bestellen via de website en gemak met thuis bij aflevering betalen met de pin.

Service
goede levering, product netjes in de keuken afgeleverd en oude apparaat meegenomen.

Extra toelichting
heb verder niet naar het assortiment gekeken, had alleen dit apparaat nodig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

xeevelien 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De webshop is erg overzichtelijk, verschillende prijsklasses voor mensen met een laag/normaal/hoog budget. Omschrijvingen en uitleg van functies staan keurig beschreven en het bestellen gaat ook erg gemakkelijk!

Service
De service was top! Snelle levering, goede montage, vriendelijk personeel

Assortiment
Een heel breed assortiment tot elk budget

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan, omdat de keuze enorm ruim is. Het is geschikt voor ieder inkomen,het bestellen gaat zeer gemakkelijk en de levering is ook super snel !

Extra toelichting
Ook de service van de bezorgers was top ! Naar de 3e etage gebracht, gemonteerd, korte uitleg, geen schade en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4banken 09-03-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het aanbod is overzichtelijk en er is voldoende keuze.

Service
Prima geholpen en goede informatie gekregen.

Assortiment
Er is een ruim assortiment.

Aanbeveling
Alleen maar positief.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 09-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie zaak met veel ruimte en gemakkelijke benaderbare verkopers

Service
Verkopers denken goed mee en zoeken oplossingen in plaats van problemen

Assortiment
Belangrijke A-merken allemaal aanwezig; overzichtelijk tentoon gesteld

Aanbeveling
Gewoon prettig om hier je kopen! Ook weet je dat snel en betrouwbaar wordt geinstalleerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

primulaatje 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via website het gewenste product snel gevonden. Bleek qua prijs de goedkoopste te zijn. Bestellen verliep zonder problemen.

Service
Ik had een vraag aan de winkel over het verschil tussen twee vriezers met een serienr. die op 2 letters na hetzelfde waren. Er kon niet aangegeven worden wat de letters betekenden MW of VW. Vriezers waren volgens de winkel identiek.
De levertijd is razendsnel (1dag) en dat klopte volledig met de praktijk. Zelfs de aflevertijd, genoemd in de track en trace, werd nagekomen.
De retour procedure is uiterst coulant op papier. In de praktijk zal dat hopelijk blijken.

Assortiment
Gewoon erg veel keus in merken en apparatuur. De prijs bleek het laagst in de vergelijkings -sites.

Aanbeveling
Zie al het bovenstaande

Extra toelichting
Jammer dat de vriezer niet waterpas stond na aflevering. Had het zelf te laat in de gaten maar had wel gemoeten gezien de "extra service" die ik besteld had.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rhedvr 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken en bestellen. En op voorraad!

Service
De bestelde energie zuinige A+++ en ruime AEG F99705VI1P vaatwasser is door AJtec B.V. (uit Berkel en Rodenrijs) netjes geïnstalleerd en werkend opgeleverd. Installateur is er zo'n 90 minuten mee bezig geweest. De 10 jaar oude en defecte AEG Favorit 86080VIL vaatwasser is voorzichtig uitgebouwd en meegenomen en alle verpakkingsmateriaal van de nieuwe vaatwasser is mee teruggenomen. Alles is netjes achtergelaten.

Assortiment
Gewenste vaatwasser op voorraad. Scherp geprijst, met name in combinatie met de gratis bezorging en installatie van de inbouw vaatwasser. Heb het nergens goedkoper kunnen vinden.

Aanbeveling
Apparaat eenvoudig te vinden, op voorraad, zaterdag besteld, dinsdag netjes geïnstalleerd, met PIN mobiel betaald na installatie.

Extra toelichting
Een kleine opmerking is dat er 4.95 Euro aan pinkosten moest worden betaald. Maar dan is de prijs nog steeds zeer scherp. Bij de vaatwasser van AEG zit een zak vol met handleidingen in vele talen, ook in het Arabisch. M.i. een papier verspilling van AEG, zeker in dit Internet tijdperk. De handleidingen zijn ook op de AEG website te downloaden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jj 08-03-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel makkelijk bereikbaar

Service
Super aardig personeel, komen je goed te hulp

Assortiment
De vaatwasser van de site was er niet meer, maar wel een goede vervanging

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cindy 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super service, goeie levering(2 trappen) en keurige tijdindicatie, je krijgt zelfs nog 30 minuten van te voren een sms

Service
zie hierboven

Aanbeveling
de beste prijs, voor de beste droger, als je gaat vergelijken

Extra toelichting
nee , alles goed een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, duidelijke voorwaarden.

Service
Supersnel geleverd, zelfs in België. Verpakking was zelfs nog helemaal intact!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Als onze koelkast binnenkort vervangen wordt, komen we zeker terug!

Aanbeveling
Goede en snelle service, en daarbovenop was de oven nog 50€ goedkoper als elders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

louis 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk bestellen via website

Service
verkeerd artikel besteld en werd netjes omgeruild tegen het goede

Aanbeveling
nette service en prima telefonisch geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K.Veenendaal 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hun webwinkel is duidelijk,en hun prijzen zijn scherp!

Service
Meteen iemand aan de telefoon die je vragen snapt en goed kan beantwoorden.
Snelle levering!

Assortiment
ruime keuze en scherpe prijzen!

Aanbeveling
Duidelijke webwinkel,ruime keuze en scherpe prijzen,makkelijk en veilig betalen,goede en snelle info als je ze belt,goede garantievoorwaarden,
snelle levering en plaatsing!
Wat wil je nog meer als klant?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
reeds lang de betere winkel voor keuken en sanitair inrichting

Service
vriendelijke mensen

Assortiment
veel merken en altijd iets naar het zin

Aanbeveling
voor mij is er geen betere

Extra toelichting
niets dan lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 07-03-2016 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je tikt in en hebbes goed overzichtelijk en voor een
leek zoals ik geen probleem

Service
een probleem zeer snel opgelost,niet direct nee zeggen
dan kom je gewoon terug

Assortiment
lekker overzichtelijk ruimte en het komt vriendelijk
op je over

Aanbeveling
personeel komt niet meteen op je af en bij binnenkomst
voel je je een beetje thuis

Extra toelichting
het gehele plaatje klopt je voelt geen massa maar rust en de juiste uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via internet verliep vrij eenvoudig

Service
Van tevoren had ik even gebeld voor informatie en de medewerker vertelde voldoende om tot bestelling over te gaan.

Aanbeveling
Alles bij elkaar prima geregeld

Extra toelichting
De Sems-afzuigkap werd afgeleverd zoals afgesproken en tevens gemonteerd. De oude werd meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ward 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk bestel proces, betaling met iDeal.

Service
Goed bereikbare en vriendelijke klantenservice

Assortiment
Vrijwel alle apparaten die ik op kieskeurig had uitgekozen, zijn bij deze winkel te krijgen.

Aanbeveling
Erg snelle levering, leverdatum is achteraf ook nog makkelijk bij te stellen. De service om oude apparaten af te voeren en de nieuwe (op 2de verdieping) te plaatsen is fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa de Ridder 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
Koeriers spraken slecht Nederlands en waren niet klantvriendelijk/servicegericht. Wilden zo snel mogelijk weg, leek wel.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Overzichtelijke site, snelle levering

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

SMcS 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk en het koop proces is gemakkelijk om te volgen.

Service
Het product werd de volgende dag zoals afgesproken bezorgd. Onze oude machine werd weg gehaald en de nieuwe machine was netjes aangesloten en de eerste reinigings programma was voor mij als gestart.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed en overzichtelijk.

Service
Na tel contact duidelijkheid gekregen waarom levertijd een paar dagen uitgesteld was . Perfecte service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 07-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede parkeergelegenheid. Zeer mooie verzorgde winkel. Groot assortiment. Goede deskundige hulp.

Service
De ene dag uitgezocht in de winkel, de volgende dag geleverd. En hoewel de mensen die de wasmachine daartoe niet verplicht waren hebben ze voor ons omdat we er zelf niet toe in staat waren. de wasmachine geplaatst. Echt keurig!

Assortiment
In de zeer fraaie winkel staan heel veel machines uitgestald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Voor een goede prijs een wasmachine naar 2hoog gebracht op een smal trappetje

Service
Ze waren een uur te laat en het callcenter was duur en het duurde heel lang voordat ik werd geholpen, maar dit was het transportbedrijf en niet Bemmel en kroon.

Aanbeveling
Ik zou het aan mijn vrienden aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Familie Veldman 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk toegankelijke website waar ruim voldoende informatie is te vinden over de producten.

Service
Het bedrijf is nagekomen wat het heeft beloofd nl. het tijdig leveren én ons goed op de hoogte te stellen op welk tijdstip het apparaat wordt afgeleverd. Het oude apparaat is ingenomen en de uitleg door de bezorgers bij aflevering was helder en duidelijk.

Assortiment
Wij zochten een wasmachine en hadden volop keus uit de aangeboden machines.

Aanbeveling
Deze winkel heeft mij nergens in teleurgesteld.

Extra toelichting
Wij hadden oorspronkelijk een andere wasautomaat gekocht. Die wij hebben ontvangen was de opvolger van de bestelde wasautomaat. Ondanks dat de opvolger een luxer apparaat was met meer mogelijkheden, hoefde er niet te worden bijbetaald. SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews