bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15522 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3211 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GWoutets 10-11-2015 In de winkel gekocht
Forepark Leidscheveen/Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie grote winkel, ruim opgezet en rustieke uitstraling. Goed te bereiken met de auto (voldoende parkeerplaatsen), maar ook openbaar vervoer komt zeer dicht in de buurt van de winkel.

Service
Nadat mijn vrouw en ik eerst (bij ons thuis) een gesprek hadden gehad met een ongeinspirieerde en ongemotiveerder meneer van keuken-renovatie.nl (met welke meneer wij dus niet in zee zijn gegaan) op dezelfde dag naar B&K gereden in het Forepark te Den Haag. Wat een verademing: de rust en professionaliteit die van deze verkoper afstraalde was ouderwets goed.

Assortiment
Alles wij wij zochten was overzichtelijk opgesteld en er was genoeg variatie aanwezig om een goede keuze te maken.

Aanbeveling
Ofschoon mijn vrouw en ik veel online kopen was het "gewoon" winkelen bij B&K net zo snel en makkelijk. Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GWoutets 10-11-2015 In de winkel gekocht
Forepark Leidscheveen/Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie overzichtelijke opstelling van alle apparatuur

Service
Nadat mijn vrouw en ik eest bij ons thuis een totaal niet-geinspireerde cq gemoiveerde 'keuken-renovator' thuis hadden ontvangen (wasr wij dus niet in zee zijn gegaan) dezelfde middag naar B&K gereden. Wat een verademing was dit: de rust en de klantvriedelijkheid straalde ervan af. Helemaal zoals het hoort!!

Assortiment
Alles wat wij wilde hebben onder 1 dak.

Extra toelichting
Ondanks dat mij vrouw en ik veel online winkelen was het winkelen bij BK in het Forepark Den Haag helemaal oke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr S 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een enorme grote keuze van Koelkasten welke allemaal keurig en overzichtelijk stonden opgesteld. Daarbij was duidelijk de benodigde info kort maar krachtig af te lezen op de koelkast en info ernaast op ooghoogte te lezen.

Service
Ook hier weer een goed cijfer.. Bij binnenkomst werden wij netjes begroet, konden wij eerst wat rondkijken en werden daarop weer keurig benaderd door de medewerker.Deze luisterde goed naar onze wensen, gaf goede opties, liet ons even samen beraadslagen en bekeek bij het bestellen wat voor ons de snelste mogelijkheid tot bezorgen was.Zeer prettig is ook het email en telefonische kontant voor het bezorgen.

Assortiment
Ik had zelf al onderzoek gedaan bij diverse consumentensites en kwam bij Bemmel en Kroon uit voor een goede prijs en aanbod, wat ook al te zien was op hun website.

Aanbeveling
Een dikke 10!! Wat een mooie verzorgde zaak en wat een sortering. Geweldig goed en wat werden we fijn en rustig geholpen. ( dat mochten we helaas bij een andere winkel daar in de buurt niet meemaken..waar alles rommelig stond en er ons niet eens bij binnenkomst gedag gezegd werd ..terwijl het heel rustig was) Wij gaan nu niet meer zo snel bij anderen maar direct bij deze winkel kijken!

Extra toelichting
Voor een eerlijk en rustig advies hoeven wij niet meer na te denken om verder te kijken.. Dichtbij zoeken wij het bij.... Bemmel & Kroon Goede prijs en kwaliteit verhouding met de juiste service... Dat is waarom ik ze met een gemiddelde van 9,5 beloon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mevr S 10-11-2015

Klantenservice..Wellicht kunnen jullie Bemmel &Kroon veranderen in de bedrijfsnaam wat het moet zijn . Bemmel & Kroon!!
Excuses ...typefout!

Reageer

D1n1 10-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toegankelijke site, en in Cruquius een overzichtelijke winkel

Service
Zeer vriendelijk en deskundig personeel, op tijd geleverd

Assortiment
Groot assortiment, ook A merken, scherp geprijsd, goede garantie

Aanbeveling
Voor witgoed en keukenapparatuur prima zaak, zeer betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
D1n1 10-11-2015

Het betrof hier ordernr 499069

Reageer

Echtpaar Ermelo 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en overzichtelijke website. Het sorteersysteem met merken en specificaties werkte goed

Service
Na de bestelling ontvingen wij per e-mail direct een bevestiging van de aankoop en een mededeling dat het bestelde artikel een levertijd had van 3 dagen. Na 3 dagen kwam een mail binnen dat het artikel binnen was en konden we aangeven welke dag bezorgd moest worden. Wij hadden de volgende dag aangegeven en dat werd direct bevestigd. Het bezorgen is perfect verlopen.

Assortiment
Breed segment met een zeer goede kwaliteit/prijs verhouding

Aanbeveling
Goede winkel waar alles goed is verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site. Bestellen eenvoudig.

Service
Artikel netjes geleverd en geinstalleerd.
Na ongeveer een maand erachter gekomen dat ik mijn administratie niet goed op orde had. Na mailcontact binnen 2 minuten geregeld.

Assortiment
Aanbod is ruim voldoende lijkt me.

Aanbeveling
Als ik volgende keer iets nodig heb kijk ik eerst hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cwa 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Prima levering. Een afspraak over wanneer ze het komen brengen en een kwartier van tevoren een belletje dat ze eraan komen.
Vriendelijke bezorgers die afval direct meenemen en alles instaleren.

Assortiment
heel veel en direct leverbaar

Aanbeveling
veel service en een lage prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dilaver Cakmak 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop is duidelijk en overzichtelijk opgezet

Assortiment
Alle gangbare merken en modellen zijn vertegenwoordigd

Aanbeveling
Samsung wasmachine besteld en ontvangen.
Prijzen zijn de laagste die je kan vinden op internet.
Alle stappen tot afleveren worden goed gecommuniceerd via mail.
Beslist een van de betere webshops..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rdgroot 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel accuraat en degelijk

Service
andere leveranciers hadden het apparaat niet, Bemmel en Kroon heeft het toch voor elkaar gekregen stipt binnen een dag te leveren. Fantastisch

Assortiment
zie service

Aanbeveling
tuurlijk. Goed, netjes geleverd en volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmer 09-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, duidelijke omschrijvingen, uitgebreide productrange

Service
Je word goed op de hoogte gehouden van je lopende bestelling, deskundig advies en goede scherpe prijzen! ook het uitstellen van een bestelling qua leverdatum geen probleem!

Assortiment
zeer uitgebreid!

Aanbeveling
professioneel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Besteld en snelle levering. Prima!

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Snelle levering. Wasmachine werd naar zolder gebracht en aangesloten. Prima!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ria 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Netjes verzorg en overzichtelijk

Service
Super vriendelijke snelle levering

Assortiment
uitgebreid ruim voldoende

Aanbeveling
Klantvriendelijk denken mee goede service

Extra toelichting
DH499666 super levering op vrijdag middag besteld op zaterdag ochtend geleverd en geplaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries 08-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op vrijdag in de winkel op de Cruquius boulevard geweest om mij te oriënteren. Ik werd hierbij zeer vriendelijk te woord gestaan door een vrouwelijke medewerker. Er werd niet opdringerig gereageerd en mevrouw was uiterst informatief.

Wat verzending betreft kan dit wel iets beter. Wanneer gebruik gemaakt wordt van bijvoorbeeld een installatieservice dan moet er extra betaald worden en kan er niet in het weekend geleverd worden. Hier valt nog een slag te behalen.

Service
Zie beoordeling onder Gemak

Assortiment
Ik was op zoek naar een gasfornuis, koelkast en wasmachine. In de winkel stonden er een flink aantal van de laatstgenoemde. De losstaande koelkasten en fornuizen waren minder aanwezig.

Over het assortiment van de internetwinkel kan ik geen oordeel vellen.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel in de vaste winkels. Goede service, al valt hier nog een kleine slag te behalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marco 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website was eenvoudig en gaf voldoende informatie. Met name de specificatie is vaak bepalend en deze was duidelijk en voldoende uitgebreid.

Service
Levertijd was uitstekend en conform opgave. Aangezien het oorspronkelijk bestelde niet geleverd kon worden werd er een (duurder) alternatief geleverd tegen de oorspronkelijke prijs. E.e.a. was van tevoren kenbaar gemaakt en indien niet accoord dan konden we de levering annuleren.

Assortiment
Assortiment dik in orde. Prijs/kwaliteit verhouding goed

Aanbeveling
Fijne winkel. Komt keurig zijn verplichtingen na, en zo niet dan wordt daar direct op gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd voorn 08-11-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude (rijneke boulevard)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles stond netjes en duidelijk uitgestald in de winkel

Service
je wordt er heel goed,zeer netjes geholpen en doen graag een stapje extra

Assortiment
alles stond netjes en duidelijk uitgestald in de winkel

Aanbeveling
goede service en marktconforme prijzen

Extra toelichting
ZTW498166

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

adijkstra02 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is overzichtelijk.

Service
Ik heb eerst een offerte gevraagd en die kwam keurig in de mail en was zelfs nog iets lager dan op de site stond. Levering was precies zoals afgesproken.

Assortiment
Heel veel keuze en ook nog eens verbazend goedkoop.

Aanbeveling
Goede prijzen, overzichtelijke site en voor mij ook belangrijk dat ze een winkel hebben waar je de producten ook gewoon kan zien en bekijken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eusenelf 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk bestellen.

Service
Bij vragen krijg je direct een reactie. En de levering wordt super nauwkeurig opgegeven.

Assortiment
Prima, ik heb alles kunnen vinden waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Er is gewoon geen enkele reden om níet bij ze te kopen.

Extra toelichting
Geweldige service, je krijgt direct een reactie als je een mail stuurt. Vooral wat betreft levering scoort dit bedrijf! Ze leveren kosteloos, zelfs op de 3e verdieping zonder lift. En je wordt perfect op de hoogte gehouden van de levering, je kunt de chauffeur nauwgezet volgen via GPS, echt top! Kortom, genoeg redenen om bij Bemmel en Kroon te kopen, zij zijn absoluut klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gezocht op productnaam en via kieskeurig (goedkoopste) de link naar Bemmel en Kroon aangeklikt en besteld.

Service
Volgende dag belde men ons op (over de betaling via ideal) hadden een foutmelding gehad ( maar was wel van onze rekening afgeschreven) ze gingen contact opnemen met ideal.

Aanbeveling
Goede contact, zowel via de mail als telefonisch. Wij hadden gevraagd om de koelvries combinatie te leveren op vrijdag, maar was niet op voorraad. Vrijdag belde men dat ze evt. konden leveren op zaterdag (dag later). prima service. Zaterdag om 18:30 uur koelvries geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 07-11-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We hebben onze nieuwe wasmachine in de winkel in Zoeterwoude gekocht.

Service
We werden in de winkel heel erg goed geholpen en geinformeerd over de verschillende wasmachines en gewezen om de op dat moment geldende acties.

Assortiment
Het assortiment is heel groot en als je in de winkel koopt krijg je vaak nog een extra korting.

Aanbeveling
Prima assortiment en prima verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjam 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
snel besteld, goed contact, oke info

Service
2e artikel bleek kwijt, daarom niet geleverd op afgesproken dag. Echter wel 's ochtends vroeg contact dat de levering niet kon komen en later weer een bericht wanneer wel.

Assortiment
ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
alles heel prima voor elkaar

Extra toelichting
prima webshop!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

M. de Vrieze 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima service. Je hoort ruim van te voren via mail binnen welk tijdsbestek en datum geleverd wordt en kort voor aflevertijd krijg je een telefoontje van de chauffeur. Aardige hulpvaardige jongens overigens!

Service
Zie hierboven. Je kunt tegen meerbetaling ook je aankoop laten aansluiten of inbouwen. Een optionele service en dat is fijn.

Assortiment
Volledig assortiment met scherpe prijzen

Aanbeveling
Bestellen online, telefonisch of in de winkel dus voor iedereen een manier op maat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mdm 07-11-2015 In de winkel gekocht
Cruiqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Toppie was het

Assortiment
Dat is wat je nodig hebt is daar top

Aanbeveling
Ziet er goei uit voor de klanten en je word goei geholpen ook top😄😄😄

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 06-11-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snel en duidelijk antwoord op al je vragen, makkelijk te bereiken voor contact en volgens afspraken geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima website om alvast eens te kijken, veel keus maar gelukkig fijne medewerker die mij hielp en adviseerde met/over de apparatuur! Ik zou mijn volgende apparaten weer hier kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Review 06-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius

Algemene score

6,8

Gemak
Snelle levering

Service
In de winkel was de service zeer goed. Afwikkeling snel en de bezorging ook snel (volgende dag). Bij de bezorging is de wasmachine vervangen en is er alleen flinke schade aan de vloeren en trap veroorzaakt. De bezorgers hebben een ravage achtergelaten met krassen op de muur, roest en vetvlekken op de vloeren en trap afkomstig uit het oude apparaat. Dit had veel beter gekund door het oude apparaat netjes te verpakken. Vraag mij af of zij thuis ook zo met hun woning waren omgegaan.

Aanbeveling
Winkel is prima bezorging buitengewoon slecht door de veroorzaakte schade.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

karel 06-11-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fine zaak snel en vakkundig geholpen

Service
alles volgens afspraak
snel en accuraat

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
schoon, netjes en heel aardige mensen

Extra toelichting
oeterwoude

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed te vinden op internet.

Service
Zeer correct te woord gestaan. Alle afspraken correct nagekomen.

Aanbeveling
Geen klachten over gesprek met verkoper, en ontvangst van product. Alles naar volle tevredenheid verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aalbers 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
God overzicht van producten en van de voorraad

Service
Vrolijk, levertijd klopt.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Vakkundig, vriendelijk en vrolijk.

Extra toelichting
Goede service, vakkundig, vriendelijk en vrolijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Augusteijn 06-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zeer prettige manier geholpen om de juiste keuze te kunnen maken

Service
Alles is keurig thuis bezorgd op het afgesproken tijdstip. Bezorgers waren netjes en gingen zorgvuldig met de spullen om.

Assortiment
Zeer ruimte keuze, veel producten fysiek aanwezig zodat een juiste keuze gemaakt kan worden.

Aanbeveling
Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website
Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en betaling mag bij aflevering tegen geringe meerprijs (4,95)

Service
Prima bereikbaar voor het beantwoorden van vragen
Aflevering binnen 24

Assortiment
Geen verdere motivatie

Aanbeveling
goede prijs
prima bereikbaar
snelle levering
bij aflevering betalen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijke, overzichtelijke site

Service
Erg klantvriendelijke en behulpzame mensen,Super snelle bezorging.Kan bezorg wensen kenbaar maken.

Assortiment
mooie design spullen

Aanbeveling
Meedenkend personeel, klantvriendelijk, snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bemm1 05-11-2015 In de winkel gekocht
van Bemmel en Kroon
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Desgevraagd deskundig advies

Service
Snelle levering, maar ok op afroep mogelij.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bemm1 05-11-2015 In de winkel gekocht
Van Bemmel en Kroon
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Desgevraagd deskundig advies

Service
Snelle levering, maar ook op afroep mogelijk.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel bestellen online. Zouden wellicht nog een paar filters bij worden gezet zodat je nog makkelijker kan zoeken wat het beste is in jouw situatie. Eenmaal bestelling gedaan ging alles vlot en automatisch. Keurig netjes mail ontvangen wanneer ze komen. En zelfs tijdens opgegeven tijd ontving ik een telefoontje dat ze binnen een kwartier voor de deur zouden staan. Vind ik bijzonder prettig.

Service
Telefonisch contact met verkoper gehad over wat beste optie zou zijn in onze situatie. Gesprek als prettig ervaren. Leveringstijd was prima en alle afspraken zijn keurig netjes nagekomen. Droger werd ook nog aangesloten. Omdat het stopcontact op een erg lastige plek zat was ik blij dat ze dit deden want ik kwam er nauwelijks bij.

Assortiment
Divers assortiment. Naast de dure A merken ook plek voor de wat goedkopere merken. Als je kijkt naar andere winkels staat Bemmel en Kroon altijd bij de goedkoopste aanbieders (in ieder geval op de productgroep waar ik voor op zoek was, namelijk een wasdroger)

Aanbeveling
als je weet dat ze tegen de goedkoopste prijzen hun producten aanbieden en je weet dat de service perfect is waarom zou je dan bij andere winkels moeten kijken?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I 05-11-2015 In de winkel gekocht
Fore Park
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wij zijn al langer klant bij Bemmel en Kroon dus de weg erna toe en het verdere verloop is ons bekend.

Service
De winkel is goed te bereiken met voldoende parkeergelegenheid.Wat de levering betreft is gegaan zoals beloofd via de mail zijn we op de hoogte gebracht van wanneer ze precies zouden komen. We zijn daar niet de hele dag voor thuis hoeven te blijven. Het is zoals de andere keren goed verlopen wat de retoursprocedure betreft.

Assortiment
het assortiment is voldoende, de juiste uitleg en de prijs is zoals bij de andere leveranciers. Maar zoals ik al eerder schrijf we komen al jaren bij Bemmel en Kroon en zij dus ook erg tevreden.

Aanbeveling
een goed geordende winkel ,overzichtelijk en veel keuze

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

annemieke 05-11-2015 In de winkel gekocht
crucqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke opstelling van de produkten

Service
Goede uitleg,niet opdringerig

Assortiment
Genoeg van alles aanwezig

Aanbeveling
Nooit een 10;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zoekcriteria op site zouden beter kunnen, zodat je minder items krijgt om uit te kiezen. Verder klantenservice die meedenkt en vriendelijk is, dus top.

Service
Vriendelijke klantenservice. Foutjes gemaakt bij het leveren en dit werd snel opgelost.

Assortiment
uitgebreid.

Aanbeveling
uitgebreid assortiment, goede prijs, snelle reactie van klantenservice, vriendelijk.

Extra toelichting
geen verdere toelichting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ijkerdijk 04-11-2015 In de winkel gekocht
Rijneke boulevard.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime opzet van de winkel met brede paden, trap met tapijt, klantenlift en klantentoilet.

Service
Onbevooroordeelde begeleiding, aandacht voor de wensen van de klant.

Assortiment
Voor ons iets te up-to-date.

Aanbeveling
Mooie winkel met uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

petersy 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Artikel snel gevonden

Service
Foutje op Factuur na een Telefoontje hersteld

Assortiment
Er is van alles te koop

Extra toelichting
Kleine storing in ideal betaling terwijl je aan de chauffeur betaald maar het werd geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gos 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via de website achter je buro of lekker op de bank bestellen

Service
Als je belt wordt je netjes te woord gestaan en er wordt ook teruggebeld als er iets niet duidelijk is. Goede communicatie.

Assortiment
Genoeg te kiezen.

Aanbeveling
Duidelijke website en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

prvs 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig en snel te bestellen zonder account aan te maken.

Service
Snel geleverd (volgende dag) en ook nog eens op tijd. Werd aangegeven tussen 12 en 15 en ze waren er om 12:20. Keurig van te voren gebeld dat ze eraan kwam en ruim de tijd om alles in orde te maken.

Assortiment
Ruime keuze in producten

Aanbeveling
Overal goede, snelle en makkelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicky 04-11-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
We zijn zeer tevreden over de geboden service, en de verkoper kwam eerlijk en betrouwbaar over. Hij nam rustig de tijd en legde alles nauwkeurig uit.

Aanbeveling
Goede en betrouwbare service, en zeer klantvriendelijk!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte website. Makkelijk leesbaar en duidelijk

Service
Prima service. De ene dag 's middags besteld en de volgende dag 's morgens al binnen

Assortiment
Goed assortiment tegen een redelijke (lees lage) prijs

Aanbeveling
Al met al een echte aanrader vanwege snelle en perfecte levering

Extra toelichting
Ook de transporteur Dynalogic is helemaal geweldig. Hun track&trace website is prima. Je weet tot bijna op de minuut nauwkeurig wanneer ze voor je deur staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website en berichtgeving over levering.

Service
Bezorging was klantvriendelijk en werd gedaan volgens planning.

Aanbeveling
Duidelijke en goede communicatie. Gratis bezorging en bestelling was precies zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ronvv 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Service aan huis, scherpe prijzen. Telefonisch contact wat moeilijk.

Service
Monteurs zijn makkelijk te tracen. Dus goed te plannen. Alleen jammer dat ze de wasdroger in eerste instantie niet aansloten. Ik moest ze er echt op wijzen. Na aansluiting afvoerslang gevraagd of dat nu automatisch via de slang zou lopen. Antwoord: ja. Zelf het boekje er op na geslagen: er moesten nog wat knoppen worden omgezet. .

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Koper.. 04-11-2015 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, ook de winkel uitgebreid. Snelle levering.

Service
Top, maar 5,00 pin kosten is wel een beetje vreemd! T moet dus toch ergens vandaan komen....

Assortiment
Groot

Extra toelichting
In een woord top! De goedkoopste internetwinkel. Waar je ook nog de binnen kan lopen voor advies deskundig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ppp 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere webshop welke je in staat stelt om snel een keuze te maken tussen verschillende vergelijkbare producten door de vergelijkings mogelijkheden.

Service
Prima, op voorraad is ook echt op voorraad. Dit is bij andere webshops wel eens anders.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Ruime keuze, beste prijs en snelle levering en lagere prijs voor plaatsing witgoed dan bij concurrenten. BKI498614

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard d B 03-11-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Naast een goede wegwinkel , zijn wij ook goed geholpen in de winkel over het juiste type tegen een goede prijs

Service
Goede informatie van de verkoper in de winkel en daarnaast voor een klein bedrag van euro 25,00 drie jaar extra garantie kunnen aanschaffen

Assortiment
Veel artikelen waren ook daadwerkelijk te zien en konden gedemostreert worden en hierdoor de juiste keuze kunnen maken

Aanbeveling
Ja door de goede informatie van de verkoper en wist ook alles te vertellen over het apparaat en hierdoor de juiste keuze tegen een goede prijs kunnen kopen. top!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a 03-11-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke winkel om door te lopen

Service
goede uitleg over de apparaten en een uitdraai voor het inbouwen

Assortiment
ruime keuze van apparaten in iedere prijsklasse

Aanbeveling
fijne winkel met scherpe prijzen, vriendelijk personeel.

Extra toelichting
snelle levering goede dudelijke informatie redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

greenways 03-11-2015 In de winkel gekocht
den haag( forepark)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
na wat rondneuzen op internet toch even langs de winkel, korte uitleg en een heel stuk wijzer. een half uur later de winkel uit met een aankoopbon voor een nieuwe droger, levering volgende werkdag!

Service
zaterdagmiddag langs om een wasdroger te bekijken, na een duidelijk uitleg een bestelling geplaatst.
deze kon de volgende werkdag al geleverd worden.

Assortiment
ruime keus in apparaten, voor elke prijsklasse een goede oplossing

Aanbeveling
de gehele service, verdient een goede beoordeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen ,betalen en gratis gebracht en oude droger meegenomen .

Service
Gratis gebracht en op zijn plaats gezet

Assortiment
genoeg keuze en laag geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews