bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ferry 26-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service, snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser besteld op woensdagavond, meteen een bericht dat het model niet op voorraad is en een alternatief (duurder) model aangeboden gekregen voor dezelfde prijs.
Leveringsafspraak (inclusief montage) op donderdag gemaakt en op maandagochtend door een zeer vriendelijke en deskundige monteur geïnstalleerd.
Ik kom zeker terug wanneer ik andere apparatuur ga vervangen/aanschaffen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 25-04-2018 Via de website gekocht

Van bestellen tot en met installeren top geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor deze shop gekozen vanwege de goede recensies. Inmiddels levering ontvangen en ook van ons een goede score ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 25-04-2018 Via de website gekocht

al jaren goede service én advies bij Bemmel&Kroon!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen onze wasmachine en droger al járen ( meer dan 30 jaar :-) bij van Bemmel & Kroon. eerst in Leidschendam en later toen er een Bemmel& Kroon in Zoeterwoude Rijndijk kwam altijd daar. Onze ervaring is dat je erg goed en eerlijk advies krijgt over een al dan niet te repareren defect aan de apparaten ofwel dat het verstandiger is om te besluiten tot de aankoop van een nieuw apparaat. Ik zweer bij Bemmel &Kroon!! Altijd vriendelijke verkopers en monteurs. En de prijzen zijn ook niet verkeerd !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Lonkhuijsen 25-04-2018 In de winkel gekocht
Leidschendam

Super snelle levering

Algemene score

10,0
Al onze witgoed spullen kopen wij bij van Bemmel en Kroon.
Goed assortiment, goed advies, prijs garantie , en Super snelle levering.
Het plaatsen door zeer deskundige vakmensen!
Zeer goede ervaringen in de loop der jaren.
Er is dus maar één adres : VAN BEMMEL EN KROON

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinnie 24-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aflevering perfect geregeld tijdige melding van tijd en vriendelijk personeel
Wij zijn uiterst tevreden.

Reageer

Rinske 24-04-2018 Via de website gekocht

Deze mensen begrijpen wat service is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een eerdere zeer goede ervaring bij de aanschaf van een wasdroger, ervoor gekozen om ook hier de wasmachine te bestellen. Vrijdagavond 21:00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Ik kwam erachter dat zaterdag toch niet goed uitkwam, maar gelukkig was de klantenservice ook op dit tijdstip nog gewoon telefonisch bereikbaar. Direct een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. Over de bezorging werd ik prima op de hoogte gehouden per track&trace en sms. De bezorgjongens boden uit zichzelf aan om de wasdroger weer bovenop de wasmachine te zetten. Wat een goede service! Daarnaast heb ik de wasmachine zelf nergens anders voor een betere prijs gezien. Ik ben, dat mag duidelijk zijn, erg te spreken over Bemmel & Kroon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Binnendijk Ter Aaar 23-04-2018 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben gekozen om een afzonderlijke vriezer te kopen bij Bemmel en Kroon. Juist omdat we een super ervaring hebben gehad met de aanschaf ven een keuken.
De vriezer besteld en wat bleek, model niet meer op voorraad en werd niet meer geleverd. Direct een voorstel gekregen voor een duurdere uitvoering voor de prijs van de oude. Daar hoefde wij zelf niet om te vragen. Dat is dus klangericht bezig zijn. Dat is wezenlijk iets anders dan klantvriendelijk. Top! En ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 22-04-2018 Via de website gekocht

Eerste keer internetbestelling . Steampro aeg oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer moest ik zelf online een bestelling plaatsen daar ik mujn man wilde verrassen met een nieuwe oven. Dat gaf me veel stress ... Ik had nog een vraag en heb gebeld naar de dienst en deze mijnheer was zo vriendelijk om mij te helpen bij mijn bestelling. Levering was dag nadien, we werden op tijd bericht over aankomst artikel. Vlotte aflevering en betaling. Ik ben zeer tevreden over het verloop n, de professionaliteit en klantvriendelijkheid van deze shop en zal hem zeker aan al mijn vrienden en kennissen aanbevelen. !

Reageer

Hans 22-04-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel in Den Haag ziet er goed uit. Een uitgebreide collectie aan keukens en keukenapparatuur kan daar worden bekeken. En met de hulp van deskundig personeel kan gemakkelijk de juiste keuze worden gemaakt. De verkoper nam nog wel even de moeite om de beschikbaarheid en de specificaties van het apparaat aan mij te mailen voordat ik een definitieve keuze kon maken. De vaatwasser kon de volgende dag al worden ingebouwd. Geweldig! Deze uitstekende service was voor mij de reden om naar Bemmel en Kroon te gaan. Het kostte mij wel wat meer tijd maar dat had ik er graag voor over.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien van Rhijn 21-04-2018 Via de website gekocht

Slechte bezorgservice

Algemene score

1,0
Zojuist is mijn droger afgeleverd. De jonge mannen konden hem niet op de afvoer aansluiten want de slang was te kort. Toen de bezorgers weg waren heeft mijn man het zelf gedaan. De slang was ruim voldoende van lengte..... Ik ga dus wel mijn geld ( €9,95 extra) terugvragen!

De oude droger werd niet meegenomen omdat “er geen handgrepen aan de achterkant” zitten. Dit was ons niet bekend anders hadden wij gezorgd dat hij beneden stond en wél meegenomen had kunnen worden.

Al met al een slechte ervaring dus met de bezorgdienst van Van Bemmel en Kroon: Dynalogic.
Nooit meer!
Hopelijk gaat de wasdroger zelf ons wél bevallen.....

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Evelien 27-04-2018

Inmiddels is deze klacht naar tevredenheid opgelost
Snelle reactie en actie, waarvoor dank.
De droger is inmiddels opgehaald door de eigen bezorgdienst, die het ook onzin vonden dat de anderen de droger niet meegenomen hadden.
Ons geld hebben we terug gekregen, mét daarbij nog een compensatie.
Keurig, Bemmel en Kroon, dit is de service die ik van jullie ken en verwacht had!

Reageer

Sneller kan niet 21-04-2018 Via de website gekocht

met kieskeurig kwam de koop snel tot stand!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog nooit van gehoord maar met kieskeurig vergelijken kwam de koop snel tot stand. En inderdaad een goede koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bottertje 21-04-2018 Via de website gekocht

Goede service, scherp geprijsd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige website waarbij makkelijk aan te geven is wanneer het product geleverd kan worden. Bemmel & Kroon maakt ook gebruik van een zeer goed bezorgingsbedrijf (dynalogic).
A met al zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 21-04-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en kroon zoeterwoude

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel voorbeelden van wasmachines. Alles aangesloten en uit te proberen met een uitstekende prijs/korting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan Jansen 21-04-2018 Via de website gekocht

Super service snelle reactie in een woord super bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kookplaat en Quooker gekocht super snelle levering en keurig bezorgd door Dynalogic.
Mensen zijn vakbekwaam weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-04-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het apparaat dat ik gekocht heb was er niet meer, kreeg een nieuwere model zonder bijbetaling.
Het verkoopteam heeft op een correcte en vriendelijke wijze geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqeus Voorham 20-04-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is door de verkoper goed verteld over de verschillen tussen de diverse wasdrogers in de voordelen en nadelen van gebruiksgemak, zoals het energielabel het geluid inhoud van de trommel Wij hopen er nog jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 20-04-2018 In de winkel gekocht
cruquius

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles was perfect. keurige bediening. aardig personeel.
de levering ook perfect
jonge mannen die met de wasmachine naar boven rennen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E10 20-04-2018 In de winkel gekocht

Top service

Algemene score

9,0
Al eerder spullen besteld ook super geregeld
Komen de afspraken na en een goede uitleg over de bestelde goederen gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Carla 19-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering op tijd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een snelle levering van onze warmtepompdroger, een flinke korting, en ook nog eens keurig op tijd!!
We zijn dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M v w 19-04-2018 In de winkel gekocht
Den haag

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd, kosteloze levering, goed en vooral eerlijk advies en grote keuze zeker voor herhaling vatbaar

Reageer

bert 19-04-2018 Via de website gekocht

duidelijke communicatie

Algemene score

10,0
Product was niet meer leverbaar, we werden hier direct van op de hoogte gesteld. Er werd ons een duurder toestel voor dezelfde prijs aangeboden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brammes 19-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaar bedrijf . Zeer snelle levering. Goed pruduct. Ik kan ze aanbevelen. Volgende aankoop zal ook weer bij hun zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 18-04-2018 Via de website gekocht

Erg prettige contacten en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De wasmachine welke ik uitgezocht heb werd voor de beste prijs en de snelste levertermijn aangeboden door Bemmel&Kroon. Het telefonisch contact voordat ik de bestelling online deed was erg prettig (geen wachttijd) en gaf de gewenste antwoorden. De heren die de wasmachine kwamen afleveren (en de oude meenemen) waren erg vriendelijk en hebben de wasmachine prima geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikelind 18-04-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service voor een mooieprijs????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen, snelle en stipte levertijd en vele producten uit voorraad leverbaar.
Een aanrader voor iedereen om hier te kopen.

Reageer

Michael 18-04-2018 Via de website gekocht

Goede aervice , snelle en duidelijke zaak

Algemene score

9,0
Wij hebben hier een vaatwasser besteld de prijswinnaar van de consumentenbond maart. Meteen gewezen door bemmel en kroon dat het hier om het oude model ging en voor dezelfde prijs het nieuwe model ontvangen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy 17-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gunstig geprijsd en toen het bestelde model uitverkocht bleek, kreeg ik een duurdere voor dezelfde prijs.
De mannen die hem kwamen leveren (en de oude meenamen), waren ontzettend vlug en de installatie ging ook uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 17-04-2018 Via de website gekocht

Zoals altijd geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en snelle levering met aardige heren die dit artikel hebben gebracht.
De koelkast ,uitgepakt en wel, op de plek in de keuken waar hij komt te staan gezet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 17-04-2018 Via de website gekocht

Luxere vw-er omdat uitgekozen model niet meer leverbaar was

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig dat de vw-er van onze keuze en niet meer leverbaar, werd vervangen door een opvolger met meer mogelijkheden, voor dezelfde prijs, compliment! Van moment van bestelling tot de levering was er snel en duidelijk e-mail contact. Wisten telefonisch zeer vriendelijk, snel en goed onze vragen te beantwoorden. Snelle levering (werd op 2e werkdag bezorgd) door zeer vriendelijke bezorgers. De vw-er maakt goed schoon. Fijne indeling. Veel extra acc. waaronder een glazenwasser voor 4 glazen met hoge voet, op zich goed idee, de korf zit dan wel meteen bijna vol. Veel programma's (12). Met 48 Decibel is het een stille machine. Minpunt vonden wij de zeer onduidelijke werktekening voor de installatie. Vooral waar de bevestiging van de paneeldeur moest komen was o.i. zeer onduidelijk aangegeven. De werktekening gaat ook uit van een deur met los front, zodat het eruit ziet als een lade met deur eronder. Wij hebben echter een deurpaneel met scharnierend los deel aan de onderzijde van de deur. Ondanks dat wij al een Bosch hadden en nu weer kochten, zaten de bevestigingspunten (net) niet op dezelfde plaats. Onze tip: maak een duidelijke werktekening, waarop je ook goed kunt zien wat je bij welk nummer moet doen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 17-04-2018 Via de website gekocht

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bosch stofzuiger gekocht. In de winkels lag de verkoopprijs stukken hoger, vandaar besloten deze via Bemmel en Kroon aan te schaffen. Besteld, volgende dag prima afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiro 17-04-2018 Via de website gekocht

Telefonisch goed bereikbaar, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en gunstig que prijs. Ook voor informatie achteraf goed bereikbaar, en duidelijke informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.C. van der Kruk 16-04-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndorp

Aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De levering was niet optimaal. Stickers en plastic moesten we zelf verwijderen. Bovendien werkte het kalibratieprogramma niet. Na bezoek op dezelfde dag van servicemonteurs werd het probleem opgelost.
Datis goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 16-04-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

TOP service , TOP levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel en Kroon in Zoeterwoude is een erg mooie zaak met veel keuze !

Je kan daar bijna alles aanraken en bekijken zo zijn wij ook tot onze keuze gekomen , en daarbij de laagste prijs en een prima levering tot in de woning/ keuken , Amerikaanse koelkast en oven 3 hoog met lift.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marthe 16-04-2018 Via de website gekocht

Correcte afhandeling van de aankoop.

Algemene score

9,0
Bemmel & Kroon bood het type wasmachine dat ik wilde aan voor de laagste prijs. Helaas was die uitverkocht en kwam die ook niet meer in het assortiment... Bemmel & Kroon loste dit op door mij de duurdere opvolger van deze wasmachine aan te bieden aan dezelfde prijs! Zonder verplichting! Natuurlijk ging ik daarmee akkoord want die machine heeft nóg meer mogelijkheden. Dankzij B & K deed ik, onverwacht, een écht koopje! Qua klantenservice (en ook klantenbinding) kan dit tellen. Helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bettina 16-04-2018 Via de website gekocht

Top service en goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst een wasmachine besteld terug in December....en toen nu de droger het ook begaf... ben ik niet verder gaan kijken dan hier.
De service was top en sneller en duidelijker qua communicatie van order tot levermoment kan bijna niet.
Andere apparaten nodig later die ik bij Bemmel & Kroon kan bestellen - zal ik hier zeker nogmaals kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BDB 16-04-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Prima Bedrijf

Algemene score

9,0
Duidelijke en eerlijke prijzen.Na aankoop, volgende dag producten keurig afgeleverd en oude materiaal meegenomen.Vooraf mail met leveringstijd en half uur van te voren nog gebeld dat ze er aan kwamen.Keurig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Flevoland-Overkapping 16-04-2018 Via de website gekocht

Supersnel geleverd .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond om 21:49 uur deed ik mijn aankoop. Ik was benieuwd of ze het waar konden maken om het de andere dag al uit te kunnen leveren . Via de mail kon ik mijn aankoop volgen. Een half uur voor aankomst kreeg ik nog een sms met de aankomsttijd. Super geregeld.

Ik zocht een koelkast voor in een buitenkeuken van een klant . Omdat we een vergissing hadden gemaakt in de dikte van de deurtjes moesten we een ondiepe koelkast hebben. Deze vond ik bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

charles de boer - heemskerk 16-04-2018 Via de website gekocht

Uitermate snelle levertijd met track&trace

Algemene score

9,0
Prijstechnisch was B&K de meest interessante - hebben vaak toch nog wat extra kortingen op meerdere producten. Betalen via i-deal geen probleem - onmiddellijk een orderbevestiging en een mail van de vervoerder met een track&trace systeem - ging allemaal perfect en mijn droger doet het heel erg goed !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke Smits 16-04-2018 Via de website gekocht

Top service met een leuke verrassing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via via bij van Bemmel & Kroon uitgekomen omdat zij de meest voordelig prijs gaven. Na bestelling kregen we ook nog eens een upgrade omdat de bestelde vriezer niet meer leverbaar was. We kregen zonder meerprijs een nieuwere versie van de gekozen vriezer! Leuke verrassing

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor van der Sluis 16-04-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima bedrijf met scherpe prijzen en een goede website met voldoende informatie. Snelle bezorging ( half uur voor bezorging bericht)

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 16-04-2018 Via de website gekocht

Matige service

Algemene score

4,0
De wasmachine werd ontdaan van de transportbeveiliging en de water- en afvoerslang werd gemonteerd. Toen waren ze snel weg. Horizontaal stellen was er niet bij. Hij staat nu dan ook scheef waardoor de geopende deur door zijn gewicht vanzelf geheel open gaat. Dat is beslist niet klant- en servicegericht. De klant moet blijkbaar zelf zorgdragen voor een goede horizontale opstelling.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Mark 15-04-2018 Via de website gekocht

Prima aflevering, keurig op tijd zoals beloofd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop, wasmachine en nu ook droogkast aangekocht bij Bemmel-Kroon.
Tot nu toe geen problemen, dus kan ik ook geen commentaar geven of de service na aankoop maar ik twijfel er niet aan dat dit ook oké zal zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arthur 15-04-2018 Via de website gekocht

Prima vaatwasser voor een nette prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser voor een nette prijs. Levering uit voorraad snelle en keurige bezorging.
Via track en trace goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Thijssen 15-04-2018 Via de website gekocht

Snel, goedkoop, duidelijk en perfect geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een nieuwe wasmachine en vonden bij Bellem en Kroon een mooie machine voor een scherpe prijs. We hebben de bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd gekregen. We werken met 2 personen en het is lastig om thuis te blijven voor een bezorging. We zijn over het hele levertraject perfect op de hoogte gehouden en hebben de wasmachine geleverd gekregen in een tijdsvenster van 2 uur waarop we konden zorgen dat er iemand thuis kon zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco van Dijk 15-04-2018 Via de website gekocht

Zeer goede indruk achter gelaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om te bestellen. Produkt op juiste dag geleverd. Informatie omtrent bezorging prima op orde.
Prijs is verhouding met andere leveranciers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy van Maurik 14-04-2018 Via de website gekocht

TOPSERVICE

Algemene score

10,0
Vrijdag de wasmachine besteld via internet. Zaterdag om 8.00uur een berichtje hoelaat de machine bezorgt zou worden. Een kwartier voor bezorging werd er netjes opgebeld dat de bezorging er bijna was. De nieuwe machine naar zolder + aansluiting, de oude van de zolder weer mee. Bezorgers waren TOPPERS! Netjes gewerkt en perfect geregeld. Ben heel erg blij. Bedankt voor de Topservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 14-04-2018 Via de website gekocht

Zoals beloofd, dus goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is duidelijk, goede keus en je aankoop wordt snel geleverd, avond ervoor besteld volgende dag (zaterdag) in huis.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alice 14-04-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasautomaat dat ik besteld had was uitvetkocht, maar ze hebben ons meteen een goed en gelijkwaardig alternatief aangeboden en afgeleverd, voor precies dezelfde prijs.
We zijn er heel blij mee, machine is stil en heeft alles wat we wilden.

Service was prima! Goed, professioneel en snel!

Reageer

Van Berkel 14-04-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vele jaren in deze winkel (vroeger andere locatie) fijne aankopen gedaan variërend van stofzuiger, wasmachine, kooplaat, droger

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 14-04-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
‘S avonds laat een vraag gesteld en binnen enkele minuten een gedegen antwoord. Aanvullende vragen ook gelijk beantwoord. Echt top!
En niet vergeten de prijs was zeer scherp.
Vaatwasser AEG tevens laten plaatsen door het aangesloten installatie bedrijf. Zondag besteld en woensdag stond de vaatwasser te draaien. Bemmel & Kroon daar zullen we bij een volgende bestelling zeker aan denken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snoopy 14-04-2018 In de winkel gekocht
den haag

Uiteindelijk prima, maar met vertraging

Algemene score

7,0
Ga onderhandelen! Bij ons (DH672318) ging er nog eens 100 euro van de vaatwasser af, daarna waren ze wel de goedkoopste. Besteklade als optie hield de totale bestelling op, dat was niet nodig. Uiteindeljik goede levering door AJTEC, de huis installateur, die echt veel moeite moest doen om alles te passen. Netjes hoor!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews