bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3198 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elsje 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super gebruiksvriendelijke website

Service
gratis bezorging en kon toch bezorgdag kiezen

Aanbeveling
Gewoon alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HFrantzen 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We hadden een vraag over de levering en werden meteen (op een koopavond) doorgeschakeld naar afdeling witgoed. Daarna hadden we binnen 4 minuten een volledige bestelling gedaan met de vriendelijke en zeer kundige medewerker.

Service
De medewerker vormde onze kleine vraag direct om in een volledige bestelling, zonder ons eerst terug naar de website te sturen.

Extra toelichting
Zeer goede service met vriendelijk personeel. Dit was niet de eerste keer dat we bij Bemmel en Kroon bestelden en zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robmagda 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site...

Service
Er is, buiten de schuld van Bemmel & Kroon iets niet helemaal goed gegaan met de levering. Dit heb ik onmiddellijk gemeld. De service van een bedrijf is pas goed te meten als er iets fout gaat. Ik kan daarom zeggen dat de service van Bemmel & Kroon uitstekend is. Geen moeilijk doenerij maar,zoals het hoort: direct reageren en een zeer goede oplossing bieden!

Aanbeveling
Goede prijs, breed assortiment, snelle levering en zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekend toegankelijke website.

Service
Na bestelling contact gehad. Directe, persoonlijke service

Aanbeveling
Prijstechnisch en qua afwikkeling een prima bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk website, de goedkoopste en binnen een paar minuten via de mobiele site kunnen bestellen.

Service
Duidelijke communicatie. Direct een mail, ook info over de aflevering. De ene dag voor 4 uur besteld, de volgende dag was de koelkast al binnen.

Assortiment
Ik zocht specifiek naar deze koel-vriescombinatie, ik heb me dus niet verdiept in de rest van het assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering van een goed produkt wat makkelijk te bestellen was.

Extra toelichting
De bezorgers waren uitermate vrolijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Telly 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website met eenvoudige, maar goed werkende filters. Ook interessante aanbiedingen zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Product besteld en zou de volgende dag geleverd worden. Echter zou ik die dag 1,5 uur niet aanwezig zijn. Door dit in een email te vermelden werd ik netjes terug gebeld met het bericht dat ik aan het einde van de route geplaats was. Perfect opgelost.
De volgende dag inderdaad netjes bezorgd en de oude weer mee terug genomen.

Assortiment
Genoeg keuze en ook populaire modellen zijn op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel met goede prijzen en aanbod. Service ook goed op orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ze denken goed met je mee en zijn flexibel. Wij hadden een Samsung Amerikaanse koelkast besteld en die hebben zij binnen een paar dagen kunnen leveren, hoewel andere winkels een paar weken levertijd opgaven.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

iVent 21-06-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis parkeren voor de deur op een doordeweekse dag bij BVK in Cruquius bij Haarlem. Eerst de website bezocht welke de beste is die ik in lange tijd heb gezien, alles heel duidelijk uitgelegd en makkelijk te vinden en heel scherpe prijzen.

Service
Een zeer deskundige verkoper heeft ons rustig en haarfijn de voor- en nadelen van onze keuze uitgelegd. Zelden meegemaakt! Vandaag gekocht en de volgende ochtend kon de wasmachine al afgeleverd worden. Dit gebeurde door twee goed gemutste mannen, die zonder problemen de machine naar zolder brachten en de oude mee terug. Met een goede uitleg en prima tips over het gebruik, hebben ze hun extraatje zeker verdiend.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, met vrijwel geen andere winkel te vergelijken. De verkoopprijzen worden heel actueel via elektronische prijskaartjes in de winkel (en op de website) aan het laagste prijspeil elders aangepast!

Aanbeveling
Alles bij elkaar genomen, de perfecte website in combinatie met een geweldige winkel, de snelle en keurige aflevering, geeft de hoogste beoordeling. Zeker aan te bevelen Bemmel en Kroon!

Extra toelichting
Ordernummer CRQ541866 20 juni 2016

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Ruime keuze, scherp geprijsd,snelle levering en uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 21-06-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime en genoeg parkeerplaatsen voor de deur. winkel goed bereikbaar en mooi van binnen

Service
vriendelijk personeel en kundig

Assortiment
ik zou bijna zeggen dat er te veel keuze is.

Aanbeveling
ik geloof niet zo in een 10 omdat er altijd ruimte is voor verbetering. maar zelfs na aankoop van een wasmachine werd ons een kop koffie aangeboden.

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even bellen en je krijgt gelijk een goed advies over product en prijs

Service
maandag besteld dinsdag in huis perfect dus

Assortiment
het assortiment is erg uitgebreid

Aanbeveling
het complete beeld en telefonische behandeling is heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia en Nico 21-06-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel parkeerruimte op de Woonboulevard

Service
Goed advies in de winkel gekregen en vriendelijk personeel

Assortiment
Groot assortiment en wat ze niet in de winkel hebben staan, kan welbesteed worden

Aanbeveling
Goede en snelle levering. Gunstige prijs tov concurrent en aardig en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wasmachine gekocht via de webshop. Kreeg gelijk een mail met de benodigde informatie zoals dag en tijd van brengen.

Service
Eigenlijk een 10 plus! Ik had verkeerd ingevuld dat de wasmachine op de begane grond stond, terwijl hij eigenlijk naar zolder moest. De chauffeur en zijn collega vonden het geen probleem en sjouwden de wasmachine 2 trappen op en namen de oude weer meer, 2 trappen naar beneden!

Aanbeveling
Ik heb alleen in de webshop gekeken en dan specifiek naar wasmachines.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Trommel 21-06-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ruime sortering goede uitleg

Service
mensen met kennis

Assortiment
Goede behandeling en uitleg

Aanbeveling
op een goede manier iets kopen en goede
verkoop methode

Extra toelichting
alles is verder goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.A. 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle artikelen in 1 winkel online uitzoeken heel gemakkelijk

Service
Het telefonisch contact verliep prettig

Assortiment
Bijna alles wat we zochten was beschikbaar. Voor het andere werd een alternatief geboden.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 20-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en mensen met kennis van zaken

Service
Afspraken nakomen en een montage die klonk als een klok als afgesproken

Assortiment
Grote variatie van verschillende merken

Aanbeveling
Op alle gebied voorzien van apperatuur

Extra toelichting
Prettige afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Zwaan-Willemstein 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk aanbod

Service
Al jaren lang onze leverancier voor huishoudelijke apparaten

Assortiment
ruim voldoende E en B merken

Aanbeveling
ervaar het zelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marloes 20-06-2016 In de winkel gekocht
Den haag. Neckar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede internet site. Daarnaast ook dichtbij een filiaal waar je kan kijken en vragen kan stellen. duidelijk advies

Service
Snelle levering. Goed advies ,mooie prijs.

Assortiment
Veel aanbod. diverse merken in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
Heb 7 jaar geleden mijn keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Op de vaatwasser van Bosch na, zeer tevreden. En nu met mijn nieuwe Indesit helemaal blij. snelle levering en vakkundig geïnstalleerd en gemonteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via webshop besteld, bezorgdatum gekozen, en voor je het weet heb je product in huis

Service
snelle levering, word ook goed op de hoogte gehouden via de mail

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ga hier 100% nog meer bestellen

Extra toelichting
Top, alles is vlekkeloos verlopen, Bezorging op zaterdag, werd ook netjes op de hoogte gehouden van de leveren, bezorgers waren ook met de minuut op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanno 20-06-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en een duidelijke site.

Service
Duidelijke uitleg verkoper en goed advies.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Prima winkel voor prima prijs

Extra toelichting
DH539778

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

svw 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestelling makkelijk te plaatsen, helaas niet duidelijk van bij het begin hoe de levering geregeld is

Service
had gebeld voor leverinfo, onmiddellijk antwoord, levering zelf vroeger dan voorzien

Assortiment
wat ik wou, was er ook

Aanbeveling
perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rivka 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verliep simpel en soepel, heel gemakkelijk dus.

Assortiment
genoeg keus op de webshop

Aanbeveling
goed assortiment, leuke aanbiedingen.

Extra toelichting
alles is prima verlopen. Geen klachten 👍!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lari 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk webshop, geen onnodige poespas!

Service
Op de website stond een oud model condensdroger van Bosch welke niet meer leverbaar was. De opvolger (welke ongeveer € 100,00 duurder is) kreeg ik voor dezelfde al zeer goedkope prijs!

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zie 'Service'

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dv 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top en snel geleverd! Tevens de goedkoopste!!!!
BKI540942

Service
Super Ali van dynasure, netjes naar boven gebracht aangesloten en de oude machine mee terug. Jongens letten goed op dat zij tijdens het tillen niks beschadigen.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima winkel, geen reden te noemen waarom hier niet iets aan te schaffen, en waarom wel? Omdat ze de goedkoopste waren en super service leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Em 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering aan huis!

Service
Keurige bezorgers!

Aanbeveling
Pinnen bij aflevering is prima, jammer dat daar extra kosten voor gerekend worden.

Extra toelichting
ordernummer BKI541323 bij Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allenamenwarenalop 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke site. Gemakkelijk bestellen

Service
Keurig telefoontje 5 minuten voor levering en alles netjes aangesloten. Meer gedaan dan afgesproken

Aanbeveling
Uitstekende service. Ik kreeg, zonder meerkosten, het nieuwste model geleverd, terwijl ik het model van vorig jaar had besteld. BKI539334

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen account aanmaak gedoe bij het bestellen

Service
Oude apparatuur gratis retour, zeer goede track and trace!

Aanbeveling
Precies zoals online winkelen hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op ieder vrij moment heb je toegang tot alle informatie die je nodig hebt en je kunt bestellen wanneer je maar wilt

Service
Mijn Ideal betaling was niet goed afgerond, daar kreeg ik de volgende ochtend een telefoontje en weer een nieuwe betaallink, zodat mijn stofzuiger toch op tijd geleverd zou kunnen worden

Assortiment
Keuze genoeg in allerlei stofzuigers. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar, zeer snelle en correcte levering en concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E te Z 16-06-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch zeer goed geholpen bij het maken van een keuze, de deal was snel gesloten voor een mooie prijs.De korting die op dat moment online werd gegeven berekende de verkoper meteen mee.

Service
Levering waar je niet de hele dag voor thuis hoef te blijven, eerst krijg je een mailtje met het dagdeel waarop de levering plaats gaat vinden, een half uur voor aankomst krijg je ook nog een sms.Het pinnen bij levering vond ik ook erg prettig (tegen geringe meerprijs)

Assortiment
De wasmachine waarvoor ik belde was een oud model en inmiddels uitverkocht. In dezelfde prijsklasse was deze machine op voorraad en beter, bovendien de volgende dag al bij ons thuis. De machine die de verkoper me adviseerde had inderdaad veel goede reviews.

Aanbeveling
Tot nu toe helemaal tevreden, beter kan niet. Nog even afwachten of er bij eventuele gebreken goede service geboden wordt. Liever hoop ik daar geen aanspraak op te hoeven maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website waar je snel je product kan vinden en bestellen

Service
Extra service bij geboekt bij de bestelling o.a. verpakkings materiaal retour nemen .Dit had de koerier niet gedaan .Gelijk gemaild en direct werd mijn kosten van de extra service terug gestort . Dat is pas service !!! met een hoofdletter S.
De bestelling zou +\- 15 werkdagen duren maar binnen een week werd deze al geleverd.

Assortiment
Groot assortiment met een zeer concurrende/scherpe prijs t.o.v. de concurrenten

Aanbeveling
Alle pluspunten bij elkaar op geteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bloesem75 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Telefonisch besteld, prima geregeld, zeer vlot en vriendelijk.

Service
Afspraken voor levering prima nagekomen, meteen een email met bevestiging etc..

Assortiment
Veel keuze voor goede prijzen.

Aanbeveling
Gewoon een hele goede service, alles loopt soepel en makkelijk, goede prijs en prima afleverservice.

Extra toelichting
bestelling met ordernummer ZTW540895

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannetklaassen 16-06-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede uitleg gekregen door de telefoon, en rade aan om hem toch even te komen kijken in de winkel. Daar wederom goede uitleg gegeven

Aanbeveling
goede uitleg en snelle levering

Review criteria:

Goed

Reageer

Mac 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk gevonden, snel besteld en duidelijk over levering en voorwaarde.

Service
Netjes op tijd geleverd. Heb het idee als klant te worden behandeld en dat is meer dan prettig.

Assortiment
De site nodigt uit om nog even verder te winkelen. Informatie over producten duidelijk, goed te vergelijken en volledig.

Aanbeveling
Erg positief over prijs en levertijd. Positief gevoel aan overgehouden. Zal zeker adviseren aan vrienden.

Extra toelichting
Levering door koerier moet beter afgestemd zijn op wat verwacht wordt. Droger niet uitgepakt, oude machine na vragen pas mee terug genomen. Machine niet op zijn plek gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke en mooie website, de door ons gewenste Miele vaatwasser was snel gevonden voor een zéér concurrerende prijs!
Bestellen was eenvoudig, voldoende betaalmogelijkheden en levering zelfs al op de eerstvolgende dag!
Keurig orderbevestiging gekregen, en na betaling direct de factuur.

Service
De voortgang van de order en de levering kon uitstekend in de gaten gehouden worden middels een doorgestuurde link. Chauffeur belde keurig een half uur van te voren, machine werd uitgepakt en aangesloten (niet geïnstalleerd, dus dat is niet fijn als je niet een beetje handig c.q. technisch bent,voor mij geen probleem verder), oude machine en verpakkingsmateriaal retour.
Overall dus een prima service!

Assortiment
Prima assortiment, uitgebreider dan vele andere webshops.

Aanbeveling
Eenvoudig bestellen, ruim assortiment, scherpe prijzen en prima service. Tevens de voortgang van de order en de uiteindelijke levering is uitstekend online te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. 15-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Als er sprake was van een klacht c.q. aanvullende vragen was de winkel goed bereikbaar en ging hiermee zorgvuldig om. Voor wat betreft het nakomen van de overeengekomen levertijden hebben wij nooit te klagen gehad.
Retour zenden van goederen is voor ons niet te beoordelen omdat wij dit soort goederen altijd fysiek kopen.

Assortiment
Het is voor ons altijd divers genoeg gebleken. Wij hebben altijd de goederen, waarin het bedrijf handelt, kunnen vinden. De prijs voor de goederen die wij in de loop der jaren hebben gekocht hebben wij nimmer het gevoel gehad te veel te hebben betaald.

Aanbeveling
Uit de gegeven toelichtingen op bovenstaande vragen moge duidelijk blijken dat wij het bedrijf zonder gene kunnen aanbevelen. Hierbij de opmerking dat wij uitsluitend kunnen oordelen over fysiek kopen.

Extra toelichting
Sinds vele jaren (1974) zijn wij naar volle tevredenheid klant. In die jaren hebben wij diverse artikelen (zonder volledig te zijn zonnebanken diverse keukenapparatuur stofzuigers wasautomaten drogers enz.) bij het bedrijf aangeschaft. Altijd hoffelijk en met een goede voorlichting behandelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJ. Nieuwenhuize 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede site makkelijk bereikbaar

Service
Snelle levering netjes geinstalleerd

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Geen poespas alles duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Philippe 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke prijzen en afspraken voor verzending

Service
Goede en vlotte service

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment met duidelijke foto's

Aanbeveling
De meeste items vindt je hier terug

Extra toelichting
Correcte afhandeling van de bestelde goederen, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewi_marlyse 14-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie ruime winkel, overzichtelijk groot assortiment, de winkel is gemakkelijk te bereiken en er is genoeg parkeergelegenheid.

Service
Wij zijn al vele jaren klant en ja waar gewerkt wordt worden soms ook fouten gemaakt. Bemmel en Kroon loste dit altijd tot onze grote tevredenheid op en daar gaat het uiteindelijk om, het eindresultaat.

Assortiment
Wat onze keuken betreft, alles wat er staat komt bij Bemmel en Kroon vandaan. Meestal hebben we elders iets gezien of op het oog en blijkt het produkt ook in het assortiment van Bemmel en Kroon te zitten voor alweer de scherpste prijs en daarom zitten we ongemerkt al jaren in klantenbestand van Bemmel en Kroon.

Aanbeveling
Als je hier niet slaagt waar dan wel? Uitgebreid assortiment met de laagste prijs en geweldige service.

Extra toelichting
Ik wilde geen tienen geven want er is altijd wel een punt om aan te werken voor verbetering alleen kan ik dat punt zo snel niet bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julius Revalli 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig bediening en via de smartphone makkelijk toegankelijk.

Service
Op onze voor avond van onze verhuizing de BOSCH Koelvriescombinatie besteld, volgende dag ontvangen.

Ik kreeg een telefoontje dat ze onder weg waren.

Top service zeer bekwaam.

Assortiment
Zeer ruime keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
Zeer ruime keuze en overzichtelijk assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisa 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik deed het online, en wist al wat ik wou, heel makkelijk dus.

Service
Ik vond het goed dat de levertijd zo keurig bekend gemaakt was. De personeel waren vriendelijk en professioneel. MAAR er was GEEN handleiding! Jammer

Aanbeveling
Alles ging perfect, behalve het feit dat er geen handleiding folder geleverd werd. Mijn ordernummer: BKI540466

Extra toelichting
Ik ga jullie morgen bellen, of het handleiding alsnog gestuurd kan worden. Zo ja, krijgen jullie een 9+!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

daylight76 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via site een goede droger gevonden, site is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Wilde een bestelling plaatsen via de site maar kon pas na 3 dagen laten bezorgen. toen heb ik gebeld en is gelijk voor de volgende dag ingepland. super snelle levering en alles goed aangesloten. klantenservice goed bereikbaar!

Assortiment
had genoeg keuze.

Aanbeveling
Vaker bij deze winkel besteld en altijd goed geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marko147 14-06-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Oude wasmachine werd opgehaald en de nieuwe geplaatst.
3 trappen moesten ze op,maar geen probleem.

Service
Gewoon zeer goede service.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Gewoon een superwinkel,koop al me apparatuur bij Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

larochs 13-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke website met alle info die nodig is.

Assortiment
Alle witgoed bij Bemmel en Kroon gekocht, ruim assortiment en scherpe prijzen

Extra toelichting
Bezorgers van Dynalogic verdienen zeker ook een pluim. Zeer vriendelijk en perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is makkelijk te bekijken en het is simpel wat te bestellen.

Service
je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling. Bij een andere bestelling (vaatwasser) hebben we een opvolger van de bestelde vaatwasser gekregen, voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewi_marlyse 13-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie winkel, overzichtelijk en makkelijk te bereiken

Service
Wij zijn al vele jaren klant en ook al gaat niet altijd alles zonder problemen, het wordt wel altijd opgelost en dat maakt heel veel goed

Assortiment
Wat onze keuken betreft alles wat er staat komt bij Bemmel en Kroon vandaan en meestal hebben we van te voren iets gezien of op t oog en bij Bemmel en Kroon kunnen we het daarna tot nu toe altijd afnemen.

Aanbeveling
Mooie winkel, groot assortiment, uitstekende prijs/kwaliteit en prima service. Nooit een echte reden tot klagen gehad. Er werd altijd een goede oplossing geboden. Daar werd ook nooit moeilijk over gedaan en dat is altijd fijn.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 13-06-2016 In de winkel gekocht
rijneke boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te bestellen, zowel online als in de winkel

Service
bellen vlak voor zij komen afleveren om te bevestigen dat er iemand is

Aanbeveling
goede service, mooie producten voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric24 13-06-2016 In de winkel gekocht
Qrucius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Meedenken met de klant

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Vriendelijke en professionele service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Sonder 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk ingedeeld!

Service
Goede follow-up naar aanleiding van de bestelling.

Assortiment
Van de kookplaat die ik zocht was voldoende keuze!

Aanbeveling
Goede winkel met eerlijke prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 13-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De producten stonden op merk bij elkaar

Service
Ze nemen de tijd voor je en krijg goede uitleg

Assortiment
Erg veel keuze, en op voorraad zodat het direct geleverd kon worden

Aanbeveling
Een mooie fijne winkel met een groot assortiment en goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 12-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime winkel open ruimte, prettige opstelling, ruime parkeergelegenheid.

Service
niet te lang wachten, duidelijke info, houdt zich aan de gemaakte afspraken, belt 30 min. voor levering.prettige bezorgers.

Assortiment
ruim genoeg om een goede keuze te maken in diverse prijscriteria

Aanbeveling
dat kopje koffie aan het eind had net iets eerder gemogen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews