bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Milijana1 14-08-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

Algemene score

7,8

Gemak
Het oude witgoed wordt afgevoerd en het nieuwe op de plek gezet en aangesloten.

Service
Een half uur voor aankomst wordt nog contact met de klant opgenomen. Aanbrengen van zelf geleverde bescherming onder de voetjes van een apparaat was geen probleem. Geen schade veroorzaakt bij verwijderen / installeren van de apparaten aan muren/deurposten etc.

Assortiment
Betreft alleen witgoed (wasmachines en koelkasten).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Puntok 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudy 16 14-08-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op het net gevonden in de winkel gekocht, met nog iets extra combi korting.

Service
Op het net gevonden in de winkel gekocht, met nog iets extra combi korting., vriendelijke medewerkers de bezorging was perfect.

Assortiment
Op het net gevonden in de winkel gekocht, met nog iets extra combi korting.

Aanbeveling
Op het net gevonden in de winkel gekocht, met nog iets extra combi korting.

Ik heb eerder ook naar volle tevredenheid hier gekocht.

Op het net gevonden in de winkel gekocht, met nog iets extra combi korting., vriendelijke medewerkers de bezorging was perfect.

Extra toelichting
De winkel is goed het net is beter, en in de winkel kan nog onderhandelen over combi korting. Ik kreeg niet veel korting maar dat is begrijpelijk als prijzen al ruim het scherpste zijn op het internet. En dat ook met ouderwetse service, en ook nog een kopje koffie. Bedankt en ik zal dit niet vergeten, en altijd jullie site bezoeken voor ik wit goed, of een keuken koop. Mochten jullie in de toekomst iets duurder zijn als een ander koop ik nog bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theomaes 14-08-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
voor de prijs hoef je nergens anders heen, de winkel is op 10 minuten lopen

Service
heel vriendelijk geholpen, en bij het bezorgen niet alleen plaatsen maar ook de vloer schoon gemaakt, geweldig.

Assortiment
geweldige sortering, doet op dat gebied niet onder voor media markt ,alleen al voor de behandeling, die is prima

Aanbeveling
de prijs, sortering,service,en op je gemak voelen.

Extra toelichting
de ervaring is alleen maar prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Smid 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk ingedeeld en je vindt makkelijk waar je naar op zoek bent.

Service
Uitstekend.
Over het door mij aangekochte product ook via de mail contact gehad. Snelle antwoorden en prettige afhandeling. Ook na aankoop via de mail keurig op de hoogte gehouden van de status en levering.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Prettig en direct contact.
Nette en snelle aflevering.
Monteur nam vantevoren ook telefonisch contact op dat hij bijna voor mijn deur stond.
Aan te schaffen producten zijn prima geprijsd.

Extra toelichting
Voordat ik mijn vaatwasser bij Bemmel en Kroon kocht had ik nog niet eerder zaken met ze gedaan. Ik kan iedereen aanbevelen om bij deze winkel/webshop te kopen. Vooral wat betreft gemak en de prettige afhandeling voor en na aankoop. Voor mij zijn dit zeker redenen om mijn volgende aankoop ook bij Bemmel en Kroon te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

testpanel100 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De dag van te voren besteld in nu in huis

Service
Netjes vriendelijk geleverd krijgen email en telefoontje om precies aan te geven hoelaat ze er zijn

Assortiment
Heel breed assortiment

Aanbeveling
De prijzen zijn heel heel scherp

Extra toelichting
De web schop is overzichtelijk en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

leonielooijen 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Snelle service, duidelijke informatie, vriendelijke bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

melvinmunster 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer vriendelijke koeriers, leuk om eens mee te maken dat ze ook spontaan en vriendelijk kunnen zijn.
Complimenten!!
Fijn om via track en trace te kunnen zien waar ze zijn.
En ook goed om een half uur voor aankomst nog een telefoontje te krijgen dat ze eraan komen.
De 24uur service is top!
Alles bij elkaar een goede internetwinkel met een uitstekende koeriersdienst.
Zou hier zeker nog eens bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SonjavanNoort 13-08-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwouded
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel telefonisch als ter plekke te beoordelen

Service
Stipt en correcte service en medewerkers.

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden met de afwikkeling

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over Uw assortiment en de service bij aflevering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kokkie63 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gewone winkel, zelf beslissen afhalen of afleveren
afhalen nog goedkoper dan gratis leveren!
ook nog gewoon een goed advies

Service
alles klopt, levertijd, product, advies, afspraken over het afleveren, en netjes bellen een half uur voordat de aflevering plaatsvindt, wat wil je nog meer

Assortiment
they don't take no for an answer

Aanbeveling
als alles klopt, en de prijs is scherp, en er is ook nog een winkel waar je binnenloopt en vakkundige mensen vindt die je kunnen helpen bij je keuze, en je het product met korting direct mee kunt nemen, wat i er dan nog te wensen?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 72 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer ruim assortiment en als je het even niet kan vinden even bellen of mailen en je hebt snel antwoord op je vragen.

Service
Nu 2 keer kort achter elkaar bij Bemmel&Kroon besteld. 1 keer met inbouw service en 1 keer alleen bezorgen, beide tot zeer grote tevredenheid uitgevoerd. Helemaal top !!

Assortiment
Zeer ruime keuze en staat het niet op de site gewoon even bellen of mailen. In mijn geval hadden ze wat ik zocht gewoon op voorraad of hadden ze beter alternatief voor scherpe prijs.

Aanbeveling
Ondanks dat ik nog nooit fysiek in de winkel ben geweest zeer tevreden met zowel zoek- bestel- en afleveringswijze van Bemmel&Kroon.
Voor mij dus prima internetwinkel..!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Driesdeborch 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Maandag alles online besteld, 1 telefoontje gedaan en woensdag alles geleverd. Zeer vriendelijke mensen en zeer hulpvaardig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

koopjesinformant 13-08-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij hebben verschillende merken in onze gedachten. Niets was teveel om de verschillen te laten zien en op eventuele vragen deskundig antwoord te geven.

Assortiment
Wij konden ruim kiezen tussen de vele merken van zowel vaatwasser als koel-vriescombinatie.

Aanbeveling
Wij houden niet van online kopen. Willen graag deskundig advies. Ook willen we graag het beoogde artikel "life" zien.

Extra toelichting
De vaatwasser hebben we iets langer ( 2 weken) in ons bezit. Hij voldoet zeer goed aan onze verwachtingen. (alles goed droog; schoon)Zelfs de koekenpan is van binnen zeer schoon en droog!Onze vorige vaatwasser (Bauknecht) gebeurde het nogal dat de vaat niet goed droog was en de koekenpan moest vaak toch met de hand afgewassen worden en gedroogd worden. Boven-dien is het geluidsniveau stil. Dit is in een open keuken voor ons van belang. De koel-vriescombinatie is nog maar een paar dagen in ons bezit.De inhoud ervan is overzichtbaar en het geheel is geluidsarm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sibtsen 13-08-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik wist wat ik wilde kopen, en dus stond ik binnen 10 minuten weer buiten, alles was zo geregeld

Service
Vanaf het moment van mijn aankoop tot en met de levering werd ik via e-mails constand op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ik wilde ook naar een vrieskast kijken, men had er maar een te tonen,en die ging boven mijn budget

Aanbeveling
Vanuit Rotterdam prima te bezoeken winkel

Extra toelichting
Uitstekende ligging, prima service, niet opdringerig, soepele afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

amtea 13-08-2014 In de winkel gekocht
CRUQUIUS
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Online gekeken wat er te koop was en vergeleken. Uiteindelijk heeft de verkoopster mij nog wat goede adviezen gegeven en nu ben ik heel tevreden met de machine die thuis staat. Overigens keurig afgeleverd op de 1e verdieping en de oude afgevoerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martidi 12-08-2014 In de winkel gekocht
Leidscheveen, Forenpark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
We zochten een warmtepompdroger. We zijn heel erg goed geholpen. De verkoper wist veel te vertellen en had verstand van zaken.

Assortiment
Er was genoeg keus voor ons in de winkel. Uiteraard hebben we op internet gekeken naar de prijzen, maar het was nergens goedkoper.

Aanbeveling
Tot nu toe goede service, voor een goede prijs.

Extra toelichting
Goed geholpen, veel informatie gegeven over het product, snelle levering, goede levering (tijdsindicatie voor de dag zelf, en een telefoontje vlak voordat ze kwamen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hr. van Sluijs 12-08-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Wij wilde z.s.m.een goede koeler. Omdat wij thuis ons "huiswerk" hadden gedaan, waren wij op Liebherr uitgekomen. Bij Bemmel en Kroon kon de koeler binnen 3 dagen geleverd worden terwijl bij "andere" zaken dit 1 a 2 weken zou duren.

Assortiment
Naast een ruim aantal merken, stond ook ons merk(Liebherr) ruimschoots erbij.Omdat de aanschaf "ongelegen" kwam,werd er wat aan de prijs gedaan.

Aanbeveling
Heb het idee gekregen dat men bij deze zaak "goed" zaken kan doen

Extra toelichting
Door de verscheidenheid van producten en merken kan men fysiek een weloverwogen keus maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Onno2408 12-08-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Een dikke pluim voor deze onderneming! Geen aanbetaling vereist voor de aanschaf van een koelkast van bijna € 1200,-. Eerlijk advies en geen opdringerige verkooppraktijken. Alle bekende grote merken met de nieuwste modellen zijn aanwezig in de grote overzichtelijke showroom. Het volgende apparaat zou ik zonder eerst ergens ander rond te kijken weer hier kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie buurman 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet

Service
Goede installatie

Assortiment
Altijd de juiste geleverd

Aanbeveling
Altijd goed

Extra toelichting
Tot nu toe altijd positieve ervaringen met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Namelad1941 12-08-2014 In de winkel gekocht
Filiaal Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf thuis contact opgenomen en binnen een paar minuten was alles geregeld.

Service
Avond tevoren mail ontvangen met de te verwachten aflevertijd.
Keurige levering en afvoer van oude machine.

Aanbeveling
Goed en vakkundig personeel dat de moeite neemt de klant naar behoren te informeren.

Extra toelichting
Na bovenstaande geen verdere motivatie nodig, alles is gewoon goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcovannoort 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Koelkast telefonisch besteld, zeer hulpvaardige telefonist met kennis van zaken, oplossingsgericht en geduldig.

Service
De koelkast werd keurig afgeleverd, er moest een omweg door de tuin gemaakt worden omdat de koelkast niet door de voordeur paste. Geen probleem voor de bezorg dienst. De oude koelkast werd keurig meegenomen, inclusief verpakkingsmateriaal.
Een mail vooraf met bezorg tijdstip.
Sympathiek personeel, kundig, snel, effectief.

Assortiment
Wij waren op zoek naar een specifiek model, die konden Bemmel & Kroon leveren in tegenstelling tot diverse andere online winkels.
Bemmel & Kroon was niet de aller goedkoopste maar vanwege direct leveren hebben we wel voor hen gekozen.

Aanbeveling
Overall een zeer goede service, kwaliteit en dienstverlening. De op een na goedkoopste, maar de goedkoopste kon niet leveren (levertijd meerdere weken) en Bemmel & Kroon kon direct leveren.

Extra toelichting
Het is onze eerste kennismaking met Bemmel & Kroon. De mensen die ons hielpen waren hulpvaardige, hadden duidelijk kennis van zaken, waren oplossingsgericht en geduldig. De koelkast werd keurig afgeleverd, er moest een omweg door de tuin gemaakt worden omdat de koelkast niet door de voordeur paste. Geen probleem voor de bezorg dienst. De oude koelkast werd keurig meegenomen. Sympathiek personeel, kundig, snel, effectief. Het apparaat dat we wilden was aanwezig in het assortiment, dus voor ons prima. Andere leveranciers gaven aan onze bestelling te willen opnemen, maar hadden een levertijd van weken omdat ze niet wisten wanneer LG het apparaat ging leveren, Bemmel & Kroon had een creatieve oplossing. Ze waren wel een paar tientjes duurder. Kortom, een goede overall service, oplossingsgericht, kwaliteit en dienstverlening. De op een na goedkoopste, maar de goedkoopste kon niet leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robincop 10-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keurige website waarop het makkelijk zoeken en bestellen is.
Er wordt geen overbodige/nit ter zake doene informatie gevraagd. Het afrekenen kan ook zonder een account aan te hoeven maken.

Service
Nette bevestigingen van de bestelling. Aankondiging van de afleverdag. Aankondiging van het aflevertijdstip op de avond ervoor en een telefoontje 20 minuten van te voren dat ze eraan komen.
Apparaat was installatieklaar en oude werd netjes meegenomen.

Assortiment
Voldoende keus zonder overdaad zodat keuze stress ontstaat. Hetgeen ik zocht was op voorraad.

Aanbeveling
Alles klopte ook deze keer weer. Ik heb al eens eerder bij deze winkel gekocht (paar jaar geleden).

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en betalen. Zeer goede informatie voorziening. Duidelijk gericht op de klant. Nette Nederlands sprekende bezorgers die perfect op tijd waren en de machine netjes hebben afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolina 38 09-08-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Goede service en een goed advies.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor iedere portemonnee

Aanbeveling
vriendelijk en deskundig personeel. Scherp geprijsd assortiment.Goede service.Dag van levering bellen de monteurs een half uur van te voren als deze onderweg zijn.

Extra toelichting
Wij waren op zoek naar een inbouw koel/vriescombinatie. Eerst op de internetsite gekeken maar wilde graag advies. Het oude serienummer genoteerd. Deze aan de verkoper doorgegeven.De verkoper wist gelijk genoeg en wij hadden een keuze uit een aantal koel/vries combinaties. Wij werden vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Aanrader!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjw1946 08-08-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij Bemmel & Kroon online winkelen is
veel gemak, ook voor de niet geroutineerde online koper

Service
Ook op de service bij Bemmel & Kroon is
valt niets aan te merken.

Assortiment
Binnen de produktgroep is een perfecte
keuze te maken

Aanbeveling
De naam Bemmel & Kroon zou ik zeker
aanbevelen bij potentiële kopers.

Extra toelichting
Door veranderd koopgedrag van buurtwinkel naar webshop nu voor het eerst met Bemmel & Kroon contact gehad. Op internet geshopt en daarna in de showroom wezen kijken naar het product en gelijk administratief afgehandeld. De afgesproken levering heeft ook keurig binnen 24 uur plaatsgevonden door net personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin.vanleerdam 07-08-2014 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel is een groot assortiment apparatuur waardoor ik een goede keuze kon maken.

Service
In de winkel kreeg ik een zeer goede voorlichting over de producten.

Assortiment
In de winkel is een zeer groot assortiment producten.

Aanbeveling
Groot assortiment. Zeer goed advies en zeer goede service.

Extra toelichting
De Service is zeer goed. Als voorbeeld de installatie van de apparatuur. De monteur belde 20 minuten van te voren om zijn komst aan te kondigen. Alle inbouwapparatuur, vaatwasser, koelkast en magnetron zijn door de monteur keurig geïnstalleerd. Het front van de oude koelkast is zó mooi overgezet op de nieuwe dat je niet kunt zien dat daarachter een nieuwe koelkast zit. De nieuwe magnetron paste niet in de nis. De monteur heeft op een creatieve manier een plank weggezaagd en iets omhoog geplaatst waardoor de nieuwe magnetron keurig past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertvanrheeden 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site en bestellen is simpel.

Service
Dag voorafgaande aan de levering een mailtje ontvangen met indicatie wanneer het product wordt bezorgd. 20 minuten voor de bezorging telefoontje met mededeling dat ze eraan komen.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Als me erom wordt gevraagd geef ik een positieve aanbeveling.

Extra toelichting
Veel keus, goede ervaring met aanschaf keuken en goede service! Komen de afspraken goed na.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

narelle1990 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, soms nog wat zoeken

Service
Geweldig vriendelijke medewerkers

Assortiment
Alles wat ik nodig had is er te vinden. Natuurlijk kan dit altijd uitgebreider.

Extra toelichting
Erg tevreden over de service en de levering. Mijn koelkast stond meteen netjes op z'n plek en werk helemaal naar behoren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rshkmbks 06-08-2014 In de winkel gekocht
Leidseveen (Den Haag)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen online aankoop gedaan. Gewoon naar de winkel in Leidseveen.

Service
Goede voorlichting, geen gel.l.
Levertijd uitstekend, binnen 24 of naar wens 48 uur.
Dag voor levering e-mail met tijdlimiet, in ons geval tussen 13.00 en 16.00 uur. Half uurtje voor levering telefoontje: we komen eraan! Perfect!
Beide heren professioneel, correct en terzake kundig.

Assortiment
Voor elk wat wils in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Zie bovenvermelde beoordeling. Spreekt voor zich.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jolamar 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles duidelijk aangegeven

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Nette service

Extra toelichting
Een goede prijs , snelle bezorging en netjes geïnstalleerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d v vriesland 06-08-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Onze koelkast ging zaterdagochtend kapot. Naar de winkel geweest om nieuwe te bestellen. Was nog op voorraad en voor een redelijke prijs. Verkoper nog geprobeerd om nieuwe koelkast zelfde dag nog te laten bezorgen, helaas niemand meer beschikbaar. Maar prima service.

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Service is top

Extra toelichting
Snelle levering. Goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerSmit 06-08-2014 In de winkel gekocht
Foreparc Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
goede duidelijke website

Service
We waren ontevreden over de verkoper.
We voelden ons absoluut niet welkom.

Assortiment
In orde, aangepast aan onze vraag.

Aanbeveling
We werden zeer vriendelijk ontvangen.
De verkoper beviel ons niet. Gelukkig hadden we tevoren op de website al voor 80% kunnen vaststellen welke vaatwasser bij ons past.
Onze aanbeveling betreft vooral de duidelijkheid rond levering en plaatsing. De installaeur (Rick) was ronduit super. Hij was pas tevreden als het voor 100% naar onze zin was!

Extra toelichting
Ontvangst was prima. De verkoper was een stugge man die absoluut zijn dag niet had. Gelukkig hadden we ons goed voorbereid. We kregen de indruk dat de man niet veel zin had of dacht deze mensen komen kijken en gaan kopen via internet. Als we de volgende keer Bij Bemmel & Kroon iets kopen, en dat gaat zeker gebeuren, slaan we deze man over!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

jlangeleaar 06-08-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Uitstekende service. Deskundig personeel, perfecte aflevering en over de hele linie klantvriendelijke afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CareltjeV 05-08-2014 In de winkel gekocht
Den Haag (forepark)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst thuis het product op de website uitgezocht en vergeleken met andere aanbieders. Daarna naar de winkel om het product (wasmachine) te kopen. Ik wil wel zien en voelen wat ik koop.

Service
Duidelijke, makkelijk navigeerbare site. Nette bediening en keurige voorlichting in de winkel. Wasmachine werd keurig in het vooraf aangegeven tijdblok geleverd met keurig een telefoontje ca. 20 minuten voor levering. Wasmachine werd keurig geplaatst en aangesloten. Geen gemopper, ook niet toen de oude (zware) Miele-wasmachine naar beneden gedragen moest worden.

Assortiment
Assortiment beslaat alle gangbare merken en alle typen. Wat niet fysiek in de winkel staat is op de site te zien. In feite beslaat het assortiment alle prijsklassen.

Aanbeveling
Mijn dochter had al eerder een apparaat bij Bemmel & Kroon gekocht en was bijzonder tevreden over de service en het gemak. Ik geef deze aanbeveling graag door aan toekomstige klanten. Je wordt er nog als klant ontvangen en geholpen.

Extra toelichting
Goede website, goed assortiment, goede prijs, vriendelijke bediening en vooral keurige levering. Enige minpuntje is de ligging van de winkel (industrieterrein), maar dat ritje heb je er graag voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Passiebloem57 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Door de site alles makkelijk op te zoeken en alvast te bekijken

Service
Duidelijke afspraak die ook na gekomen wordt en geen bezorgkosten.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding en correcte behandeling van personeel

Extra toelichting
G.b

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mszenit 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aanvraag via pc en tel

Service
vakkundige en nette medewerkers

Assortiment
ruim voldoende voor een interessante prijs

Aanbeveling
vanwege ervaringen

Extra toelichting
ruime keus met de nieuwste modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jody1985 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Belde op met een vraag en bestelling kon gelijk telefonisch geregeld worden.

Service
Zeer vriendelijke medewerker die erg behulpzaam was.
Ook met een vraag na de levering werd er snel en behulpzaam gereageerd.

Aanbeveling
Zeer tevreden, dus zou zeker aanbevelen aan vrienden of familie.

Extra toelichting
Behulpzaam, vriendelijk, gemakkelijk, service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arezoo 04-08-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer

Algemene score

4,0

Service
Een Amerikaanse koelkast gekocht bij bemmel en kroon voor €1300, plus 5 jaar extra garantie. De garantie is een maand geleden verlopen en nu doet de koelkast gedeelte het niet. Ik heb ze vandaag gebeld, maar helaas willen ze mij niet verder helpen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

Jetzet 04-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle afhandeling aan de telefoon. Geen moeilijke toestanden, vriendelijk en ter zake kundig.

Service
Keurig telefoontje dat ze er binnen 10 minuten zouden zijn. Koelkast netjes geplaatst en nog even advies gegeven.

Assortiment
De enige winkel die "mijn" koelkast op voorraad had en meteen kon leveren. Perfect!

Aanbeveling
Ouderwetse service, klantvriendelijkheid en bereid tot helpen. Een dikke plus!

Extra toelichting
Het goeds van deze firma heb ik nu mogen ervaren ... en ik kan niets niet-goeds bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fvdt 04-08-2014 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard, Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Uitstekende voorlichting over het product. Vlotte aflevering volgens afspraak

Assortiment
Zeer breed assortiment, uiterst overzichtelijk opgesteld en voortreffelijk toegelicht

Aanbeveling
Zeer overzichtelijke winkel. Goede kennis van zaken van adviseur.

Extra toelichting
Uiterst tevreden over aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

melkman 04-08-2014 In de winkel gekocht
Forepark

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Er wordt gedaan,wat is afgesroken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

novwnl 03-08-2014 In de winkel gekocht
cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heerlijk dat je een artikel ook zlef even kunt gaan bekijken. zonder dat je daar misbruik van een normale winkel voor hoeft te maken.

Service
hier wordt duidelijk niet op commissie basis gewerkt.

Assortiment
de keuze is niet reusachtig, maar binnen produkt groepen is keuze van goedkoop tot duur.

Aanbeveling
goed, goedkoop en een fysiek adres. wat wil je nog meer.

Extra toelichting
De keuze is niet gigantisch zoals bij media dinges, maar daardoor is er meer rust in de winkel. Voor het geld maakt het geen verschil; een kookplaat kost X, en dat kost ie overal.. Voordeel is zeker dat je niet bij een "gewone" winkel naar het product op zoek hoeft; Bemmel en Kroon hebben gewoon winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Petradh 02-08-2014 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
goede uitleg in de winkel, prima service tot aan afleveren toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sauerland 01-08-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed berijkbaar in de gezelligste
straat van Zoetermeer.

Service
Goede uitleg.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Scherpe prijs,en goed geholpen.
De bezorging was ook correct door vriendelijke mensen.Bedankt

Extra toelichting
Wij zijn tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 01-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Precies zoals je wilt dat internetbestellingen lopen: klik-klik-klik en de volgende dag in huis.

Service
Heb alleen oordeel over leverservice, want klachten heb ik niet.

Assortiment
Sja, wist precies wat ik wilde hebben, dus rest assortiment niet bekeken, maar leek me meer dan genoeg.

Aanbeveling
Zou voor m'n plezier bijna nóg een droger kopen ...

Extra toelichting
1. Je belt een NORMAAL nummer en NIET zo'n 0900-nummer, wat al standaard 1 euro per gesprek kost, bovenop je gewone belkosten. 2. Je krijgt meteen iemand aan de lijn die ook inhoudelijk verstand van zaken heeft (niet alleen van verkopen). 3. Standaard wordt je oude apparaat + verpakkingstroep meegenomen. 4. Gratis (!) extra op BG: hij wordt geplaatst en aangesloten. Kostte bij navraag (bij Modern.nl) nog eens € 14,95 extra, voor waterpas zetten (pootje uitdraaien) en aansluiten (stekker in stopcontact duwen). 5. 's Morgens rond 08.00 uur e-mail ontvangen met 3-uursperiode waarbinnen apparaat zou worden geleverd. En ook nog een half uur vantevoren werd gebeld dat ze eraan kwamen. Twee uiterst vriendelijke en behulpzame bezorgers, die alles keurig hebben uitgevoerd. Echt een aanbeveling waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk.hoeven 31-07-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Iets meer persoonlijkheid dan de grote zaken terwijl de prijs gelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MMB2000 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke webshop, kon mijn wasmachine direct vinden en zonder problemen bestellen.

Service
Perfecte services, eindelijk eens een leverancier die doet wat die zegt. Keurig op tijd de aankondiging mail en van de chauffeur op tijd een telefoontje dat deze onderweg is. Prima gedaan

Assortiment
Voor mij voldoende, maar voor een ander misschien niet.

Aanbeveling
Voor gemak en service zeer zeker een aanbeveling voor het assortiment zijn er meerdere mogelijkheden elders maar in geval van toereikendheid zeer zeker een aanbeveling waard.

Extra toelichting
Ik heb alleen ervaring met de webshop en die was zeer naar wens, zal in de toekomst zeker meer artikelen bestellen. De winkel ga ik binnenkort bezoeken heb daar nu nog geen oordeel over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rvons 31-07-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima advies

Service
Goede plaatsing

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Goede prijs en service

Extra toelichting
Prima prijsvorming en uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterdevlaming 30-07-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer fraaie showroom in Zoeterwoude Rijndijk

Service
Vriendelijke bediening en alle vragen werden zeer vakkundig beantwoord

Assortiment
Zeer uitgebreide collectie met diverse bekende merken

Aanbeveling
Een genot om op je gemak door de fraaie showroom te wandelen en al de aangeboden modellen te bekijken.

Extra toelichting
Op alle genoemde punten verdient dit filiaal een zeer ruime voldoende. Personeel is hier zeer ter zake kundig en zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook de monteurs die het toestel thuis hebben afgeleverd en geinstalleerd waren zeer vriendelijk en vakkundig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rijswijk54 30-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
al vele jaren klant en B&K is zeer klantvriendelijk, aan de telefoon en in de winkel.

Assortiment
Kunnen er altijd vinden waar we naar op zoek zijn, ook iets minder 'gangbare' dingen. Bestellen kan ook.

Aanbeveling
zie boven!

Extra toelichting
helemaal happy met B&K

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katan 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Van begin tot het eind klasse service ervaren !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews