bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17234 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Barbara Baron 01-03-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
In de winkel in Zoetermeer werden wij bij onze beslissing tot koop meer dan uitstekend geholpen door Kees.

Assortiment
Van heel veel merken stonden een fiks aantal modellen in de winkel opgesteld.

Aanbeveling
Hier heb je tenminste iets aan. Een verkoper die weet waarover hij praat en de verschillende modellen en mogelijkheden binnen handbereik.

Extra toelichting
Alle tijd gekregen (en genomen) voor de beslissing over aankoop. Kees (de verkoper) kwam ons na enige tijd helpen met de besluitvorming. Dus niet in onze nek hijgen! Van de diverse modellen werden de voors en tegens naast elkaar gezet. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonneke053 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Zal deze winkel zeker aanraden.
Super service.

Extra toelichting
Super koelkast mooie uitstraling. Voldoende ruimte in het koel en vries gedeelte. Deze koelkast aangeschaft als 2e koelkast voor in de garage. En lekker energie zuinig vergeleken bij mn oude koelvries combi. Handig flessen rek voor de wijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annastasia 01-03-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bemmel en Kroon heeft een duidelijke website waar je door de makkelijke filteropties makkelijk producten kunt zoeken op soort, merk en prijsklasse. Per product staan ook de belangrijkste specificaties aangegeven, waardoor je meteen kunt zien of het product iets voor je is of niet. Daarna heb ik gewoon de dichtstbijzijnde showroom opgebeld om te vragen of zij de koelvriescombinatie en het fornuis daar hadden staan en de medewerker keek dat meteen voor me na. Binnen een minuut had ik antwoord en ik besloot naar de showroom te gaan om de apparatuur te bekijken (vind ik toch wel prettig bij een koelvriescombinatie en fornuis).

Service
In de winkel kreeg ik praktische uitleg van de behulpzame medewerker, waarna ik de apparatuur meteen kon bestellen. De bestelling was binnen nog geen vijf minuten geplaatst! Ondanks het feit dat Bemmel en Kroon deze niet op voorraad had, had ik binnen een kleine week mijn apparatuur in huis (donderdagmiddag besteld, woensdagochtend in huis). Twee aardige medewerkers bezorgden de apparatuur 3 hoog (zonder lift) en geen schade of krasje te bekennen. Heel netjes! Ik kreeg de gelegenheid om zelf nog even te checken of ik schade zag, waarna ik een bewijs van ontvangst tekende en kon betalen via de pin.

Overigens werd ik tijdens mijn bestelling steeds per e-mail op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Dat was heel fijn, want zo wist ik waar ik aan toe was en wanneer ik de apparatuur kon ontvangen. Een half uur voordat de bezorgers er waren kreeg ik zelfs nog een telefoontje dat zij er binnen dan en een half uur zouden zijn. Kortom: een supereenvoudige bestelling, snelle levering en geweldige service!

Assortiment
Onwijs veel keuze! Dat heeft mij ook gemotiveerd om bij Bemmel en Kroon te kopen. De meeste winkels hebben maar weinig soorten in hun assortiment, maar hier had ik verschillende types fornuizen en koelvriescombinaties waar ik uit kon kiezen. Dat was fijn, want zo kon ik ze goed vergelijken en overwegen.

Aanbeveling
Ik heb een zeer positieve ervaring bij Bemmel en Kroon. Een zeer eenvoudige en snelle bestelling, goede service (de medewerkers nemen echt de tijd voor je, hebben kennis van zaken en geven handige en eerlijke informatie) en snelle levering. Heel fijn!

Extra toelichting
Ik heb een zeer positieve ervaring bij Bemmel en Kroon. Een zeer eenvoudige en snelle bestelling, goede service (de medewerkers nemen echt de tijd voor je, hebben kennis van zaken en geven handige en eerlijke informatie) en snelle levering. Heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonsie22 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik kon op de site alleen niet vinden of zij de machine op een trekschakelaar konden aansluiten en wat de kosten daarvoor waren. Daar heb ik voor gebeld.

Service
Gebeld voor info over de trekschakelaar. Zeer behulpzaam en kon gelijk mijn order telefonische doorgeven.

Assortiment
Prima prijs voor mooi product.

Aanbeveling
Correct, vriendelijk en snelle levering. Zij doen wat zij zeggen.

Extra toelichting
De afhandeling ging super soepel en correct. Maandagmiddag laat besteld en woensdag binnen een half uur geplaatst en werkend. Oude machine en alle verpakkingsmateriaal ook meegenomen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir73 01-03-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
In de winkel vriendelijk en kundig te woord gestaan.
Ook het maken naderhand van een afspraak voor de levering verliep netjes.
En de levering was snel geregeld en is netjes verlopen.

Assortiment
Het assortiment is groot en staat netjes in de winkel uitgestald.
Mooie prijzen voor een zeer mooie winkel.

Aanbeveling
Vriendelijke en kundige medewerkers.

Extra toelichting
Eerder een wasmachine en droger bij Bemmel en Kroon aangeschaft. Daar we zo positief waren hebben we ook de koelkast aldaar aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roho52 01-03-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
keurig geholpen in de winkel.

Assortiment
verschillende merken en in alle prijsklasse en modellen.

Extra toelichting
een fijne winkel, goed personeel dat alles wist over de producten. Ook de bezorging was prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikkie1234 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de website was alles duidelijk, het bestelproces verliep soepel, en de mails waren snel en overzichtelijk.
Klein minpuntje: bij sommige wasmachines ontbrak het specificatieoverzicht. Daardoor was het was lastig vergelijken tussen sommige producten.

Service
Omdat ik een vraag had over de leverdag heb ik telefonisch contact gezocht. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan, en de bestelling werd samen met me doorgenomen. Bleek dat bij een bepaald type ook nog een actie was vanuit siemens. De bezorgdag kon aangepast worden, en de bezorging verliep goed.

Assortiment
De droger die ik oorspronkelijk had uitgekozen was niet meer op voorraad (bleek tijdens het telefoon gesprek), een nieuwer type aangeboden gekregen voor een gereduceerd tarief.

Aanbeveling
Snelle en prettige service, betaalgemak via ideal, duidelijke mails en fijne service op de bezorgdag.

Extra toelichting
Snelle en prettige service, vriendelijk aan de telefoon, denken met je mee, betaalgemak via ideal, duidelijke mails en fijne service op de bezorgdag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anean68 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Prima aflevering

Aanbeveling
Na een eerste prima ervaring snel een tweede order geplaatst (BKI450875). Ook deze werd netjes afgeleverd en helemaal goed geïnstalleerd.

Extra toelichting
Het product wat ik zocht was elders goedkoper, en op de site van B&K staat bij het product een knop voor een speciale offerte. Geprobeerd, en ze boden me een nieuwer en beter model tegen dezelfde prijs. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelief63 28-02-2015 In de winkel gekocht
Forpark te den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede informatie gekregen over de producten die ik aan wilde schaffen. Wat de mogelijkheden zijn in de keuze. Vriendelijke heren die mij te woord hebben gestaan. Koel- vriescombinatie en inductie kookplaat van Siemens aangeschaft.
Ordernummer DH 449941
Mijn keuze is op Bemmel en Kroon gevallen omdat ik bij eerdere aankopen ook goed geholpen ben.

ordernummer

Assortiment
Genoeg in het assortiment om een goede keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid en goede prijs

Extra toelichting
Goede informatie van het personeel, zeer vriendelijk en hulpvaardig. Prijs is ook prima, zelfs nog iets korting gekregen!!Hebben ook contact met een goed installatie bedrijf wat bij mij de apparaten heeft geplaatst en geïnstalleerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Vriesinga 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Even een keer de handleiding doornemen en het wijst voor zich

Service
Snelle levering, binnen een tijdsbestek van drie uren nauwkeurige aflevertijd. Erg fijn!

Aanbeveling
Je wordt goed op de hoogte gehouden via E-mail. Snelle levertijden. Extra service bieden ze aan (b.v. Oude wasmachine gelijk meegenomen!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasdroger2502 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik kreeg een duurder model droger geleverd dan besteld. Voor hetzelfde geld!!

Extra toelichting
Ik kreeg een duurder type droger dan besteld, omdat het bestelde model niet leverbaar was. De bezorgservice was ook echt heel goed. Goede communicatie, en duidelijk! Ik zal vaker bij jullie bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pappakes 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via kieskeurig bij Bemmel&Kroon gekomen. Ik had nog nooit van hun gehoord maar door de goeie review cijfers met hun in zee gegaan. En nu buitengewoon te vrede.

Service
De twee mannen die mijn wasmachine kwamen brengen waren zeer vriendelijk en snel, hadden zelfs even tijd om de buurvrouw te helpen die haar sleutel gebroken had.

Assortiment
Ik geef een 10 maar heb eigenlijk nog niet zo veel ervaring met B&K,Ik geef de 10 zuiver door een goed gevoel.

Aanbeveling
Ook al heb ik B&K net leren kennen heb ik hem bij mijn kinderen al aanbevolen, het is duidelijk uit mijn vorige antwoorden dat dit ook naar mijn anderen familie en kennissen zal gebeuren.

Extra toelichting
Mijn vrouw is direct aan het wassen geslagen en alle review's die we hadden gelezen kloppen. Alle voorwaarden's die B&K stelt worden perfect uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indepolder 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site. Goede omschrijving van producten. Makkelijk te bestellen.
Snelle levering mogelijk op dag die uitkomt.

Service
Snelle keurige levering.

Extra toelichting
Prima snelle levering. Betrouwbaar. Je kunt ook pinnen bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tdvette 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
na mijn bestelling van een wasmachine met order BKI451832 kreeg ik direct een mail en iets later dat hij de dag erop geleverd zou worden even laten werd het tijdvak doorgegeven en dat de chauffeur een halfuur voor levering zou bellen dat hij eraan kwam. dit gebeurde ook en hij was precies op tijd

Service
De wasmachine werd op de 2e verdieping gebracht, uitgepakt en aangesloten. De 2 zeer vriendelijke mannen hebben dit keuring gedaan. Ook hebben ze de ouder wasmachine mee terug genomen

Aanbeveling
Er is veel keuze voor wasmachines en de beschrijving ervan is zeer duidelijk

Extra toelichting
super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claudiakamerman 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
intypen....bellen volgende dag binnen ..geweldig!!

Service
zowel gesprek aan de telefoon , de bezorging en de vragen die ik had verliepen uiterst goed

Assortiment
gelijk gevonden... de vgoedkoopste met de snelste levertijd plus het feit dat mijn wasmachine werd aangesloten en de oude meegenomen werd in 1 woord top !!

Aanbeveling
zeker !! ik heb ook gelijk gezegd dat t op mijn facebook kwam te staan

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alclade 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Prima zaak, snel in het afhandelen als iets niet naar de zin is

Extra toelichting
Na een vrieskist te hebben ontvangen die niet naar de zin was, had het idee dat dit geen geheel nieuwe was. Kon Bemmel en Kroon echter niets aan doen. Was geheel ingepakt in de orginele verpakking. Na gebeld te hebben kreeg ik na een paar dagen gewoon een andere vrieskist geleverd. Prima service zonder probemen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mojan 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch vanuit België advies gevraagd. Kreeg zeer duidelijk antwoord op mijn gesteld vragen.

Service
in de vroege namiddag online besteld, levering en installatie de dag erna om 9 u in de voormiddag

Assortiment
zeer uitgebreide keuze in wasmachines

Aanbeveling
prijs kwaliteit

Extra toelichting
Vlugge en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jojona 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service voor 16.00 besteld volgende dag om 10.30 uur in huis
Ook een groot voordeel is dat je s'morgens weet hoe laat je pakket komt en daarna kun je de chauffeur volgen via googel vlak voor tijd word je dan ook nog gebeld dit had ik zo nog nooit gezien echt top

Service
Goedkoop type niet op voorraad zonder gezeur nieuwer en duurder type geleverd.echt top
Met een wasmachine wil je geen dagen wachten.

Assortiment
Precies wat wij nodig hadden

Aanbeveling
Zie mijn commentaar dit zegt genoeg

ordernummer BKI452201

Extra toelichting
Geen verbeterpunten of tips gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brainbox. 27-02-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
11 jaar geleden een keuken gekocht
Ben toen en nog steeds goed geholpen

Service
Gewoon goed

Assortiment
Heel veel

Aanbeveling
Ik heb door mijn verhalen al 4 X familie
En vrienden doen besluiten een keuken bij Bemmel en Kroon te kopen 3 zijn heel tevreden de 4e word 2 maart geplaatst

Extra toelichting
Gewoon weer goed geholpen,en de bezorging was goed verzorgd binnen de afgesproken tijd. En 20 min voor aankomst is er netjes zoals afgesproken gebeld Dus heel tevreden met Bemmel en Kroon en met mijn Exquisit FKH91Inox DH451034

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NHoozemans 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig bestellen, levering wanneer het uitkomt, inclusief het weekeinde.

Service
Vragen voor aanschaf direct beantwoord, vakmanschap bij de bezorgers, snelle installatie.

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
Ruim aanbod, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fransvangrunsven 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
op een fijne manier bestelling gedaan

Service
Droger goed en op de juiste plaats geleverd, oude zonder probleem mee terug genomen

Assortiment
ruim voloende

Aanbeveling
fijne manier van winkelen met een goede prijs

Extra toelichting
nette afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brenda81 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne website, duidelijke prijzen, geen verborgen kosten

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Je krijgt op de dag van levering een SMS van de chauffeur met een verwachte aankomsttijd.

Assortiment
Wij vonden het assortiment erg ruim!

Aanbeveling
Ik heb het zelfs in mijn blog over de superservice en de goede prijzen van Bemmel en Kroon

Extra toelichting
Zoals al eerder geschreven, een fijne webshop, Goede prijzen, een snelle en correcte service, status updates van mijn order en een berichtje dat de chauffeur onderweg is. Kan niet beter! Ons ordernummer was BKI451826

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanSmit8 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken, beoordelen & bestellen via de site van B&K gaat erg makkelijk, dat kan iedereen

Service
De kookplaat is vakkundig (via perilex stopcontact) aangesloten, het werkte in 1x.

Assortiment
Alles wat je verwachten mag is op de webwinkel te vinden

Extra toelichting
Snel van levering, vooraf informatie over datum/tijd levering & een half uur van te voren een telefoontje dat ze er aankomen, prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vanriet 26-02-2015 In de winkel gekocht
DenHaag Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed bereikbaar,snelle service

Assortiment
Veel keus,duidelijke voorlichting

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Winkel goed bereikbaar ,goede service,veel keus en informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vicmia 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke web site.Verzekerd van de laagste prijs.Vergelijk gerust met andere sites.Na een paar klikken heb je trouwens gevonden wat je zoekt.De eenvoud zelve.

Service
Dit is de beste service die ik al heb ervaren!Met een eenvoudige klik belt men mij terug om dan de problemen of vragen snel en doeltreffend op te lossen of te beantwoorden.Snel en vlot geleverd.Met twee vriendelijke mensen werd mijn zware koelkast op zijn plaats gezet.Ik geniet nog na!

Assortiment
Ik had een side by side koelkast nodig en hier vond ik een zeer ruime keuze.Ik had aan de hand van de omschrijving snel mijn keuze gemaakt.Gewoon doorzichtig en doeltreffend.

Aanbeveling
Met mijn eerste ervaring bij Bemmel & Kroon ben ik buitengewoon tevreden.Ik heb mijn tevredenheid al doorgegeven aan mijn familie.Die zullen er zeker rekening mee houden bij hun volgende aankoop.Ik trouwens ook.

Extra toelichting
Ik ben gewoon om de zaken te vertellen zoals ze zijn.Ik draai nooit rond de pot.Maar ik heb er over nagedacht en kan geen minpunten vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susannie 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Maar ook prima telefonisch contact als je liever persoonlijk zaken doet. Bestelling werd direct keurig bevestigd. Levering kan zelfs op zaterdag.

Service
Naast een keurige bevestiging van mijn bestelling, ook nog een prima service bij problemen. De bezorger van mijn apparaten liet per ongeluk de vriezer bij het uitladen hard op de grond vallen. Deze was beschadigd en moest dus mee terug genomen worden door de transporteur. Bemmel en Kroon belde mij direct en de nieuwe vriezer kon al de volgende dag geleverd worden. Allemaal zonder gedoe en heel snel opgelost!

Assortiment
Apparaten die ik op de website niet kon vinden, bleken na telefonische navraag gelukkig ook leverbaar te zijn. Ook Studioline apparatuur van Siemens is bijvoorbeeld leverbaar. En dat allemaal voor superscherpe prijzen!

Aanbeveling
Lijkt me voor iedereen makkelijk en voordelig om hier je apparaten te bestellen. En gezien mijn ervaring met de goede service van Bemmel en Kroon durf ik ze met een gerust hart aan te bevelen. Enige nadeel zou kunnen zijn, dat je niet in de buurt van één van hun showrooms woont als je de producten in het echt zou willen zien om je keuze te maken.

Extra toelichting
Volgens mij kun je hier alle apparaten die je wenst bestellen, met goede service en voor de allerscherpste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos78 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
vriendelijke mensen en communicatie verloopt heel vlot en snel.

Extra toelichting
Nadat de bestelling geplaatst was met ordernummer DH451214 werd de vaatwasser binnen een week geleverd en gemonteerd. De communicatie hierover verliep duidelijk en we werden goed op de hoogte gehouden. Helaas een kleine installatiefout met een geknikte waterslang wat we zelf niet verholpen kregen, maar na de melding werd dit de ochtend erna al verholpen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucatoni20000 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 1 minuut telefonisch mijn koelkast kunnen bestellen bij een heel vriendelijke medewerker van de firma Bemmel en Kroon.

Service
De koelkast de dag na mijn bestelling afgeleverd door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Aanbeveling
De prijs was goed, de bestelling was makkelijk te plaatsen en de aflevering was ook in orde.

Extra toelichting
De prijs was goed, de bestelling was makkelijk te plaatsen en de aflevering was ook in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pino1965 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke webshop en goede service. Prijs was de laagste van heel Nederland! Kreeg daarop ook nog eens 25 euro kassakorting op de besteldag. Was mooi meegenomen!

Service
Gewoon goed, snelle respons tijd op vragen. Personeel vriendelijk en behulpzaam als je ze belt met vragen

Assortiment
Bijna alles in huis. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel. Als het niet voorradig is dan is de wachttijd nog steeds slechts een paar dagen. Super!

Extra toelichting
Pluspunten: Bijna alles op voorraad snelle levering goede service, personeel behulpzaam prijs was de laagste van Nederland Minpunten: Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Keremecem 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betaling ook heel makelijk

Service
Uitstekend service. Ze hadden gezegde datum en tijd product afgeleverd.

Assortiment
Heel rijk assortiment

Extra toelichting
Product op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mari18 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
redelijk makkelijk bestellen.Eerst even wegwijs worden vanaf de eerste site voordat je door hebt dat je verder moet klikken voor de web-shopartikelen.

Service
Mail van levering dag van te voren met tijdsperiode.Op dag zelf een telefoontje dat bestelling over een halfuur er zou zijn.Wel jammer dat je 10 euro moet betalen om de bestelling in huis te krijgen.(terwijl je al 20 euro meer betaald om het te bezorgen ipv zelf ophalen...)

Assortiment
koelvriescombinatie gekocht tegen concurrerende prijs.Er waren meerdere produkten om uit te kiezen.

Aanbeveling
wil je een produkt en kun je je vinden in de prijs,dan is deze winkel een aanrader.Vlotte levering,zoals ook op de site staat aangegeven.

Extra toelichting
ordernummer BKI451740

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Zwr 25-02-2015 In de winkel gekocht
Rijnekeboulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De verkoper heeft kennis van producten en ook verkoopvaardigheden

Service
Alles is mogelijk klant bepaalt

Assortiment
Veel keuze en uiteindelijk een degelijk advies

Aanbeveling
Aandacht en tijd voor de klant

Extra toelichting
Duidelijke taal, aandacht voor wensen, en tijd om de zaken echt te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW1967 25-02-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er zijn zoveel modellen en prijzen dat het ging duizelen. Bovendien toch prettig om apparaten ´in het echt´ te zien. Het was maar 10 minuutjes rijden naar Bemmel en Kroon.

Service
Verkoper was vriendelijk en heel goed geïnformeerd. Wees direct het geschiktste toestel aan dat we uiteindelijk ook gekocht hebben. Toestel was daarnaast nog favoriet op Kieskeurig.nl.

Assortiment
Waanzinnig groot assortiment. Rijen met vaatwassers en de verkoper loodste ons daar ordelijk en zeer informatief doorheen. Uiteindelijke keuze was een eenvoudige optelsom van factoren. De bevestiging was dat het ´Kieskeurig´ favoriet bleek.

Aanbeveling
Na de aankoop heb ik twee collega´s ook Bemmel & Kroon aanbevolen. Je kan nog zo druk zijn met rondkijken en prijzen vergelijken maar je belandt uiteindelijk toch bij Bemmel & Kroon.

Extra toelichting
Hoe vaak koop je uiteindelijk een vaatwasser. Liever nooit! Maar de aanschaf van dit toestel is een voltreffer. Ontvangst in de winkel, snelle duidelijke uitleg van de verkoper en na installatie zijn wij heel blij met onze keuze voor Bemmel & Kroon en de Siemens vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellynieboer 25-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik ben in de winkel geweest in Zoeterwoude

Service
Ik kreeg van de verkoper een prima uitleg van de wasmachine.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Fijne winkel. Je wordt er goed geholpen en je krijgt een goede uitleg van het apparaat. Ik ben er al meerdere malen geweest.

Extra toelichting
Een aanrader om naar Bemmel en Kroon te gaan. Je wordt er goed geholpen, prina service en ze kunnen het snel leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andries posthouwer 25-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even bellen en je wordt netjes en
vakkundig te woord gestaan.

Service
Bij de opdracht wordt een goede afspraak gemaakt voor montage.
Later wordt door de montageafdeling de datum en tijd opgegeven van plaatsing.
Prima service !

Assortiment
Precies besteld wat we nodig hadden.

Aanbeveling
Aan iedereen die een artikel nodig heeft die zij kunnen leveren.

Extra toelichting
Over alles wat we gekocht hebben zijn we zeer kontent. In het bizonder de hartelijke ontvangst op de lokatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vreug 25-02-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Het is de tweede keer dat wij een apparaat kochten bij Bemmel en Kroon. Alle merken staan er en we kregen een goed advies.

Extra toelichting
Prima winkel, veel uitzoek, goed advies. Mochten we weer een apparaat nodig hebben dan zou ik weer naar deze winkel gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanna28 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld de volgende dag al op gekookt

Service
Perfecte service!!

Assortiment
Veel keus...

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanraden!!

Extra toelichting
Niks op aan te merken.. Behalve de 4,95 pin kosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cmous 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel te bestellen en te betalen. Alles helder omschreven.

Service
Ter aflevering contact gehad en keurig zelf de afleverdag kunnen bepalen.

Assortiment
Zeer ruim en volledig.

Aanbeveling
Maken op mij en erg betrouwbare indruk en ben hierin niet teleurgesteld.

Extra toelichting
"Keurig zoals afgesproken!" Ter vervanging van mijn vlakscherm afzuigkap, precies dezelfde gevonden bij Bemmel en Kroon. Waren ook de goedkoopste en de reviews waren prima. Bestelling geplaatst en na een paar dagen contact gehad met hun over een afleverdatum. Kon ik dus keurig zelf bepalen waardoor er altijd iemand thuis zou zijn. Prima service dus en alles volgens afspraak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogoo 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk via website

Service
Snel en netjes

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Geen klachten alles was prima

Extra toelichting
Alles was gewoon goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familievanregteren 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, relatief weinig gegevens in te vullen, kost weinig tijd

Service
Duidelijke uitleg wanneer bezorging zou plaatsvinden, ook door vervoerder keurig een bericht op de dag van levering hoe laat ze er zouden zijn.
Levering op de benedenverdieping dus hoefde geen extra's bij te betalen

Assortiment
Ruime keuze uit wasmachines en concurrerende prijs

Aanbeveling
Gemak, betrouwbaar en een goede prijs

Extra toelichting
Ik heb gezocht via kieskeurig.nl en kwam uiteindelijk bij Bemmel en Kroon uit voor de beste prijs voor deze wasmachine. Bestelling en bezorging naar wens verlopen. Je kunt ook een voorkeurstijd aangeven. Gezin met 4 personen, twee sportende kinderen. Wasmachine hebben we nu een maand en ik ben er zeer tevreden mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

maAmlem 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en gemakkelijk te vinden.

Service
Direct bevestiging van bestelling.
Tijdstip van aflevering goed gecommuniceerd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Tot nu toe geen klagen en snelle afhandeling.
Oude apparaat keurig afgevoerd en nieuwe aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anden7 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site

Service
Snelle levering, goede service per mail

Assortiment
Veel bekende merken

Aanbeveling
Snelle levering, ook als het product niet op voorraad is. Snelle reactie van de medewerkers op een vraag per mail.

Extra toelichting
Snelle levering, opdrachtbevestiging met heldere uitleg en snelle reactie van de medewerkers als je een vraag stelt per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petrus10 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Reacties via e-mail zijn matig. Op telefonische vragen wordt vriendelijk en correct antwoord gegeven.
Bezorging + installatie was uitstekend

Assortiment
Ruim assortiment met alle modellen wasmachines

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Argonne 23-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Netjes mijn aankoop een paar maanden kunnen verschuiven en op de door mij aangegeven datum bezorgd.

Assortiment
Goed kunnen beoordeling wat ik wilde kopen

Aanbeveling
Goed advies gekregen

Extra toelichting
Goed advies in winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomcg88 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Zeer netjes op de hoogte gehouden van leveringstijden enz

Extra toelichting
Snelle service, duidelijkheid in levering en wordt op de dag zelf ook zeer netjes op de hoogte gehouden van de werkelijke levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom Verhave 23-02-2015 In de winkel gekocht
Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ze hebben alles netjes geplaatst!

Service
Tijdelijk vervangende producten geleverd!

Assortiment
Voor alle prijs klasse top spullen!

Aanbeveling
Vriendelijke afhandeling en goed advies!

Extra toelichting
Goede duidelijke en eerlijke uitleg over de producten. Perfect contact met je persoonlijke verkoper. Goede servies tijdens en zelfs nog na de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grootm 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onze wasdroger is zeer snel geleverd en gratis geïnstalleerd tegen de laagste prijs van dit moment.

Service
Zie bovenstaande

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WWF 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website zonder verborgen kosten.

Service
Prima geregeld. Bellen als ze naar je onderweg zijn.Netjes aangesloten.

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

arnoud1981 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
programma's zijn simpel en duidelijk uitgelegd

Service
ze hebben de droger netjes op de plek van bestemming gebracht, een berichtje vooraf zodat we precies wisten wanneer ze kwamen.

Assortiment
er was genoeg keuze in de prijs was vergeleken met andere winkels het goedkoopst

Aanbeveling
tot nu toe 1x wat besteld en dat was positief dus kan het aanraden

Extra toelichting
goede service, duidelijk, goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda Go 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg fijn het telefoontje vooraf. Het bedrijf was mij niet bekend vooraf. Maar een keurig bedrijf die z'n afspraken nakomt. Website was duidelijk. En ja je moet overal je gegevens invullen willen ze iets bij je thuis afleveren. ;)

Service
Top je kan zelf de dag bepalen van bezorging

Assortiment
genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews