bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15532 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pcats 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen gaat erg gemakkelijk en is duidelijk

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden (tot een half uur van tevoren) omtrent de levering van je produkt

Assortiment
Was de goedkoopste voor m'n produkt. Er was nog een goedkopere maar had het artikel niet in voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos 51 03-11-2014 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
deskundig personeel

Extra toelichting
het personeel is zeer deskundig ,

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vtheunis 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk besteld, gemak van betaling met bankkaart.

Service
Prima levering en plaatsing ter plaatse, verpakking meegenomen door leveringsdienst.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen! Prima afgehandeld.

Extra toelichting
Heel positieve ervaring, zeker niets negatief te melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

truus luts 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en snelle verzending

Aanbeveling
Betrokkenheid en goede dienstverlening
Daarnaast goede prijs

Extra toelichting
Bemmel en Kroon werd mij door vrienden aangeraden. Zij hebben al jaren lang ervaring met Bemmel en Kroon als hele goede shop. Daarnaast heel gunstige prijzen en een perfecte service. Dit klopt helemaal!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

h.a.kuiper 02-11-2014 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De winkel was goed te vinden, nadat we op internet zagen dat ze goedkoop waren. De site is goed ingericht en duidelijk

Service
We zijn prettig geholpen in de winkel door een medewerker met verstand van zaken, die goed begreep wat we zochten.

Assortiment
Van wat we wilden is er voldoende keuze, ook van goede merken.

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aan twee kennissen aangeraden, verstand van zaken, snelle service en goede monteur aan huis, niet duur.

Extra toelichting
Ik heb eigenlijk geen nadelen ontdekt. De aankoop was per ongeluk niet aan de monteur doorgegeven maar dit werd na een belletje direct gecorrigeerd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

chantallie87 02-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles word zonder kosten voor je uitgevoerd

Service
Altijd goed

Assortiment
Genoeg keuze en alles is te bestellen

Extra toelichting
Ik zoek niet eens verder ze hebben goede service en over elke prijs kan gesproken worden het thuis brengen en installeren word ook allemaal gratis gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phoog 01-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld, snelle respons.

Service
Vooraf juiste hulp met keuze, daarna scherpe offerte.

Assortiment
Voor ons slechts 2 type koel-vriescombinaties mogelijk, assortiment over het geheel is wel ruim.

Extra toelichting
Scherpe prijs, snelle service, vakkundige installatie, snelle respons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart van der Ven 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Scherpe prijs, zelfs nog een korting boven op de prijs uit de advertenties. Zeer snelle levering, keurig verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slinl0 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede prijzen, goede service & snelle bezorging. Bezorgdienst werkt ook super. Om 8 uur 's ochtends ontvang je een tijdsindicatie van de bezorging en een half uur van te voren wordt je ook nog gebeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdekleine 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede en makkelijke website voor het opgeven van bestellingen

Service
Prima en nette bezorging. De dag voor de bezorging een mailbericht met indicatie van de tijd. 20 minuten voor de bezorging een telefoontje dat ze er aankomen.

Assortiment
De meeste bekende merken tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cor.scholte 01-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius Heemstede
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Naar een AEG warmtepompdroger gezocht.
Grote keuze en alles snel te leveren.
Interessante aanbiedingen met leuke extra's zoals extra garantie en praktisch kado-artikel erbij.

Service
Bij bezoek aan de filiaal Cruquius gewezen op uitloop en nieuwe modellen. Prima advies,dus was de keuze snel gemaakt.Met 2 dagen bezorgd en op de plaats gezet. De oude droger meegenomen, alles prima geregeld.

Assortiment
Keuze te over, door eigen voorkeur op hun website was de koop snel gesloten.

Aanbeveling
Professioneel en kundig geholpen.
Men heeft kennis van zaken.

Extra toelichting
Alle positivieve zaken al vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Gorter 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Wij hadden nog nooit van Bemmel&Kroon gehoord en kwamen bij toeval bij hun terecht maar uit het feit dat wij 's avonds na aflevering zowel door Bemmel&Kroon als door de expediteur benaderd werden met de vraag of alles naar wens verlopen was en of we klachten hadden moge blijken dat beide firma's zeer klantgericht te werk gaan .Dat gaf ons veel voldoening ! Wij waren erg tevreden over de manier waarop de Fa.Bemmel@Kroon ons voorlichtte en de manier van verkoop en over de prijs-kwaliteits verhouding. Wat ons betreft zouden we ze een 10 willen geven maar omdat we ( gelukkig) niet weten hoe ze met klachten omgaan moeten we enig voorbehoud maken en krijgen ze van ons een vette 9.7.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mpr550 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijk besteld via de website en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Goede prijs, eenvoudig te bestellen en snel in huis

Extra toelichting
Goede prijs, eenvoudig te bestellen en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans-1957 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Zeer snelle service.
Een goede prijs/kwaliteit verhouding.
En een correcte bezorging via Dynalogic.

Extra toelichting
Zie bovenstaande motivatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romabo 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima en snelle levering geheel conform toezegging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zenzy 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer erg aan te bevelen order word met uiterste zorg uitgevoerd en doen wat ze beloven . Je word goed op de hoogte gehouden ivm levering. Ik was eerst beetje bang voor de levering via dynalogic maar dat is perfect verlopen houden je heel erg op de hoogte van de levering via track en trace kan je volgen hoe veel klanten er nog aan de beurt zijn voor jou . Je word ook nog eens half uur voor levering gebeld en de jongens waren heel erg beleefd! Ook bij aflevering hebben netjes oude apparaat meegenomen en verpakkingen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandenbor 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gisteren besteld, vandaag in huis. Bij de bestelling via de website wordt duidelijk aangegeven wat je kunt verwachten, zoals afvoeren oude machine en aansluiten nieuwe machine. Ook is er ruimte voor extra opmerkingen, erg fijn voor mensen die geen standaard woning hebben. Dit miste ik bij andere websites , waar ik moest bijbetalen voor aansluiting van de machine en waar op de bevestiging stond dat het apparaat tot aan de voordeur werd geleverd. Teveel vraagtekens voor mij.... Deze site was duidelijk en overzichtelijk. Ook aflevering geschiedde keurig, dankzij track and trace kon ik de bezorger volgen en 10 minuten voor aankomst kreeg ik een telefoontje. Echt keurig ! En de wasmachine heeft er inmiddels 2 wasjes op zitten, die doet het , dus ben ik helemaal tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kaatjev 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle accurate service, keurig thuisbezorgd en aangesloten, gecheckt of de machine functioneert en de oude machine meegenomen. Verpakkingsmateriaal afgevoerd. De levering was te volgen via een online gps systeem, en een kwartier van te voren een telefoontje van de chauffeur dat ze er aan kwamen. Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

helpdesk1 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijk wanneer levering en je krijgt ook nog sms vlak voordat het geleverd word de medewerkers nemen verpakking gewoon mee! Nette medewerkers overigens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amunetje 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen problemen met het vinden wat ik zocht en bestellen ging ook heel makkelijk via deze site.

Service
Snelle levering en je werd goed op de hoogte gehouden mbt. het moment van afleveren.

Assortiment
Zocht alleen naar dit product, maar wat ik er verder van gezien heb lijkt het assortiment me ruim gesorteerd.

Aanbeveling
Het is de eerste keer dat ik hier koop en ik ben er tot nu toe helemaal tevreden over.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de aankoop van mijn koel-vries combinatie bij Bemmel en Kroon. Het bestellen verliep vlot via de website. De volgende dag werd ik keurig op de hoogte gehouden over het tijdstip van leveren en de aflevering verliep ook goed. Alles werd er aan gedaan om de koelkast netjes via mijn smalle gang op z'n plek te krijgen. Ik ben tot nu toe heel blij met deze koelkast (Bosch KGE36 MW40) die het prima doet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritsenr 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Op donderdag een nieuwe wasmachine gekocht via de website. Vrijdagochtend vroeg kreeg ik een mail met de verwachtte levertijd, die ik tevens via een link zelf in de gaten kon houden. Toen belde de koerier dat hij er over 10 minuten was. Ik vind het een super service! Omdat ik voor extra service had gekozen haalden de mannen mijn oude wasmachine naar beneden en brachten de nieuwe naar boven, waren zeer vriendelijk en sloten de wasmachine ook nog eens aan. Ik ben erg blij met mijn nieuwe wasmachine en de uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

n.gugten 31-10-2014 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen overzichtelijk gepresenteerd en duidelijke uitleg door medewerker.

Service
Prima coulance bij het wijzigen van reeds besteld artikel.

Assortiment
Van alle markten thuis.

Aanbeveling
Goede prijsstelling en compleet assortiment/

Extra toelichting
Beetje zoeken om de vestiging te vinden, verder alleen positief commentaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hardiwinangun 31-10-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Leidschenveen

Algemene score

7,7

Assortiment
Kan nog meer assortiment

Extra toelichting
Super good in alle opzicht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eektimmerman 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wordt op de juiste plek gezet.

Service
Vriendelijk personeel, ze sluiten het app zelf aan.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Aan familie en vrienden zou ik Bemmel en kroon absoluut aanbevelen. Ivm prijs en service!

Extra toelichting
Geweldige service, gemakkelijk bestellen en betalen en voor de levering kreeg ik een mail en een sms met welke tijd ze ongeveer zouden komen en een half uur voor het afleveren werd ik gebeld. Heel netjes. Als klap op de vuurpijl werd hij uitgepakt en op de juiste plek gezet en aangesloten, wat een geweldige service de rommel werd zelfs nog meegenomen. Fantastisch bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

judith verhoeve 30-10-2014 In de winkel gekocht
cruiquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Vriendelijk en duidelijk personeel in de winkel

Assortiment
ruim assortiement

Aanbeveling
prima kwaliteit, service, prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
vindt het een prima winkel met vriendelijk personeel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Korbeetje 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Eenvoudiger en makkelijker kan niet....

Service
Geweldig, via internet een bestelling willen plaatsen, bij de betaling online ging door mijn eigen onhandigheid wat fout, bijna direct werd er gereageerd en is er telefonisch contact geweest met een goed vervolg.
De levering was helemaal toppie, ruim voor geplande tijd stond de wasmachine op z'n plaats.

Extra toelichting
Een zeer tevreden online shopper, vandaar de goede score... Thnx, voor alle service...

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

c.hanny 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering en de datum is zelf te bepalen.Is te volgen via een link en je wordt gebeld vlak voor het afleveren. Wordt ook netjes op zijn plaats gezet. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A3maljaars 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een negen omdat perfect niet bestaat

Service
Hier toch een tien omdat de service beter bleek dan mag worden verwacht.

Assortiment
Zie gemak

Aanbeveling
Zie assortiment

Extra toelichting
Prima webshop met dito winkels en een boven verwachting goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lein 11 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snelle levering.
geen extra kosten voor bezorgen en naar boven brengen van wasmachine en de oude afvoeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerardbarten 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gistermiddag besteld en vanmorgen om 9:00 uur al bezorgd en op zij plek geplaatst.

Service
Perfect en volgens afspraak.

Aanbeveling
Na vergelijken op verschillende webshops was Bemmel & Kroon de goedkoopste. Dit is ons tweede apparaat dat wij via deze webshop hebben aangeschaft. Perfecte en snelle service. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pilltassie 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM van Daalen 29-10-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezocht apparaat in voorraad. Uiterst snelle levering.

Service
Gebracht op afgesproken tijd. Op de juiste plek afgeleverd en oude apparaat meegenomen. Vriendelijke bediening.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik zou geen betere zaak weten. Deskundige voorlichting

Extra toelichting
Geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carokwist 29-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gisteren besteld en vandaag in huis. Keurig in huis geplaatst en kan meteen aan de slag.

Service
Top service! Ik werd volledig op de hoogte gehouden en mijn product kwam keurig op tijd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteitverhouding. Absoluut een aanrader.

Extra toelichting
Ik vind deze winkel goed omdat hij functioneerd naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan-renes 29-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet site duidelijke procedure en bij vragen direct antwoord via Telefoon.

Service
Zeer goed en transparant.
Je wens wordt uitgevoerd zoals je besproken hebt en staat op je orde.

Assortiment
Ruime keuze en de prijs via een offerte zeer gunstig.

Aanbeveling
Dit zou ik zeer zeker doen gezien de goede concurrerende prijs en assortiment met het vervolg van een super goede service.

Extra toelichting
Wat je afspreekt krijg je ook. En in mijn geval was 1 product niet meer voorradig gezien oude type en werd na afspraak vervangen voor een nieuwe type zonder bij betaling. De service van levering was top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judithzenzen 28-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goed, bij vragen kun je altijd bellen en ze houden je via email op de hoogte over je bestelling.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen, heb al meerdere apparaten hier besteld, alles wordt netjes tot in je huis afgeleverd. Ook krijg je duidelijk van te voren te horen hoelaat het product wordt bezorgd.

Extra toelichting
Ruim assortiment, goede service en een zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby van Zegveld 28-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote winkel, veel keus, lekker in de buurt

Extra toelichting
Bemmel en Kroon is een plezierige winkel. Je wordt er goed en deskundig geholpen. Er is veel keus en ze hebben en eigen onderhoud service, je kunt er altijd terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiny49 28-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via beslist.nl kwam ik direct bij Bemmel en Kroon

Service
snel de reactie op de bestelling. op de afleverdag 's morgens een sms en een half uur voor afleveren een telefoontje..........KLASSE

Extra toelichting
het was een fijne en goedkope manier om witgoed te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

avlierop 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik kon het product dat ik zocht gemakkelijk vinden en het hele bestelproces ging super.

Service
Ik kon goed aangeven op welke dag ik de bestelling afgeleverd wilde hebben en het bedrijf heeft zich hier perfect aan gehouden.

Aanbeveling
Dit is de 2e keer dat ik een product heb besteld via Bemmel en Kroon en dit is ook 2 keer goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markvandenoosterkamp 27-10-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zaterdag de wasmachine gekocht, maandag levering.

Service
Product netjes thuis afgeleverd en op de desbetreffende plek gezet. Afval meegenomen.

Assortiment
Veel producten, waarvan een grote voorraad, waardoor levering snel kan.

Aanbeveling
Niks op aan te merken. Prima winkel met groot en goed assortiment en snelle levering.

Extra toelichting
Winkel met niks negatiefs op aan te merken. zoals al gezegd, snelle levering en goede services.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hol.craanen 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
gewoon goede web site. Werkt net zo als de meeste andere web winkels. gaat foutloos maar dat moet ook

Service
ik kreeg alle bereicjten en een slot van 4 uur wel een beetje laat door omstandig heden. ik zou het beter vinden als je echt een tijd kan afspreken niet een slot van4 uur maar eentje van een uur

Aanbeveling
gewoon goed de rest van de familie koop hier ook.

Extra toelichting
dat heb ik hier boven al geschreven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

swaaningen 26-10-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede overzichtelijke zaak, artikelen op soort bij elkaar

Service
verkopers zeer goed op de hoogte van de producten en geven goede uitleg. zijn niet te beroerd om ook nog even de catalogus er bij te pakken voor goede vergelijkingen

Assortiment
ruimste assortiment in de showroom van de hele omgeving. Prima geëtaleerd

Aanbeveling
goede prijs kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Ruime sortering, verkopers die weten waar ze over praten, beste prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

58anoniem 26-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Na aanschaf ontvang je een mail met de factuur en de vervolgstappen zoals betalen en leveren.

Service
Een terugbel verzoek online aangevraagd op zondag en we werden netjes de volgende dag gebeld.

Aanbeveling
Na wat voorwerk gedaan te hebben,hebben wij het gekozen model op kieskeurig opgezocht. O.a. Bemmel en Kroon had de beste prijs. Door de hoge beoordeling ervoor gekozen om hier te bestellen en ook na aanraden van een collega.goede service en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsinghorst 26-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1 telefoontje geregeld

Aanbeveling
Correct bedrijf is denk ik.

Extra toelichting
In eerste instantie niet op voorraad toch werden stappen onder nomen om ons de volgende dag de vriezer te leveren Dit is ook gebeurd.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Gosenschilders 25-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Bemmel & Kroon is een topper en kan ik iedereen aanraden. Afspraken perfect nagekomen en...prima op tijd

Aanbeveling
Helemaal perfect een echte aanrader...ga shoppen en ervaar!!!

Extra toelichting
Ik heb via de online shop contact opgenomen en ben op een voortreffelijke wijze zeer duidelijk, kort en krachtig geholpen. Niets liet te wensen over. Het product wat ik heb gekocht zal zichzelf wel bewijzen het is een Miele, waar wij zeer goede ervaringen mee hebben en...keuze te over bij Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KimvdN 25-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site en alles snel geregeld

Service
Alles duidelijk en netjes

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende

Aanbeveling
Zeker.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de service en gang van zaken. Alles vlekkeloos verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

d.p.schermer 25-10-2014 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie overzichtelijke opstelling van producten, makkelijk parkeren

Service
geholpen door Rene van Bemmel, beter kan niet.

Assortiment
ruime keuze mogelijkheid

Aanbeveling
heb een goed advies gehad, snelle levering en de magnetron oven is vakkundig geinstallerd.
Verder is de verpakking en de oude magnetron meteen meegenomen.

Extra toelichting
We hebben net een niew huis gekocht. De magnetron in deze keuken viel ons zo tegen , dat we een snel en goed advies wilden hebben voor een nieuwe magnetron oven. We hebben vaker bij van Bemmel en Kroon wit goed gekocht. en ook deze keer weer alles snel en goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor53 25-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijk menu alles makkelijk te vinden. 15.50 besteld en zaterdag om 13.00 thuis bezorgd.

Service
Het bestellen ging erg vlot vrijdag 15.50 besteld en zaterdag om 13.00 thuis bezorgd

Assortiment
Een zeer ruime keuze in div, prijzen.

Aanbeveling
Waarom moeilijk doen om in de auto te stappen, in twee minuten besteld op je luie stoel.

Extra toelichting
Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivotoby 25-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen, betalen, ontvangen, in gebruik nemen.. that's it.. eenvoudiger en sneller gaat niet.

Service
zonder extra kosten afgeleverd en op z'n plek gezet door 2 kundige vriendelijke heren.. en ze waren niet te beroerd om de oude droger mee te nemen vanaf de eerste verdieping (terwijl dat apparaat dus op de begane grond klaar had moeten staan).. super!

Assortiment
ik heb meerdere drogers via kieskeurig bekeken, ze stuk voor stuk bij Bemmel en Kroon verkrijgbaar en op voorraad.

Aanbeveling
goedkoop, snel en goede service...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvandekerkhove 25-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een klein telefoontje voor enkele bijkomende inlichtingen, werd onmiddellijk nota genomen van de bestelling en uitgevoerd

Service
Super service, professionele installatie, ook in België.

Aanbeveling
Een aanrader zonder meer. De goedkoopste op de markt (Nederland & België)- Verdiend hoogste aanbeveling. Heb deze winkel al aangeraden.

Extra toelichting
Tot heden geen enkele negatieve opmerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilnalydia 24-10-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Je kunt de levering zelf bepalen en ze zijn op tijd en behulpvaardig.

Assortiment
Zeer ruime keus in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundige verkoper.

Extra toelichting
Vriendelijk en deskundig personeel. Ruime sortering in elke prijsklasse. Correcte en snelle levering wanneer het de klant uitkomt dus de klant bepaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews