bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15972 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2980 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

aflinterman 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 5 minuten had ik de juiste vaatwasser voor weinig geld. Ook toen ik later nog een belde over een garantie had ik de juiste persoon letterlijk binnen 2 seconden aan de lijn.

Service
De service was goed afgestemd op mijn wensen, was keurig en voorkomend.

Aanbeveling
Absoluut. De service was echt goed. Dit geeft vertrouwen!

Extra toelichting
De vaatwasser die ik graag had gekocht, was uitverkocht bij verschillende winkels en werd niet meer geproduceerd. Bemmel en Kroon had een goed alternatief en bood vanwege de jaarwisseling een aanzienlijke korting op het product en vervolgens ook op een 5 jaarlijkse garantie. Het te betalen bedrag was aan aanzienlijk lager dan kieskeurig als ondergrens aangaf. Ik was meer dan tevreden. Ik heb de vaatwasser zojuist geïnstalleerd. Hij voldoet ruim aan alle wensen. Zo is het programma zeer intuïtief en zijn de serviesmanden sterk verbeterd en zelfs aan te passen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moessienina 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Snel duidelijke taal en komen de afspraken na. Daarnaast ook tegen zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Ik ben goed voorzien van advies en de gemaakte afspraken zijn ook nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

duke010 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
i.v.m. een samsung cashback actie, geldig tot 31 december 2014 heb ik verschillende aanbieders gebeld. Alleen Bemmel en Kroon was in staat om binnen 2 dagen (op 31 december) te leveren. Toen ik belde (geen wachttijd) werd alles gelijk in orde gemaakt en kreeg ik de bevestiging per mail. betaling via Idial-link was ook gemakkelijk. Dit is nou klant en service gericht. De volgende keer bel ik gelijk met Bemmel en Kroon. Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ietje60 02-01-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een hele duidelijke website. Heb de producten, een vaatwasser en gasfornuis, makkelijk kunnen vinden en vergelijken. Wilden het toch zelf even zien en zijn naar de winkel gegaan.

Service
Werd goed geholpen in de winkel. Werd goed uitleg over de gelijksoortige apparaten gegeven en hebben zo onze keuze kunnen maken.

Assortiment
Goede keuze. De prijzen komen overeen met de internetprijs. Hebben ook nog 6 jaar extra garantie gekregen op 1 vd aankopen.

Aanbeveling
Zijn gewoon goed geholpen

Extra toelichting
Zijn goed geholpen goede uitleg in de winkel. Goede vergelijking tussen de gelijksoortige producten. Maar ook de service bij het afleveren was goed. Had de aansluiting van het gas-elektrofornuis tegen vergoeding laten doen door de bezorgers. De vaatwasser zou ik zelf aansluiten. Deze werd meteen zonder te vragen en te betalen aangesloten door de andere bezorger. TOP!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dirkydirk 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk via internet bestellen

Service
Ze bellen van te voren dat ze eraan komen dus niet de hele dag thuis hoeven te zitten

Aanbeveling
goede en snelle service

Extra toelichting
Mijn ordernummer BKI441186 kwam zoals afgesproken binnen. Ik had gevraagd of het voor 2 uur 's-middags kon en dat was geen probleem! Je wordt netjes van te voren gebeld dat ze eraan komen! Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bramnaardin 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gehele bestelproces verloopt erg prettig en snel.

Service
Goede service en zeer snelle levering. De wasdroger geplaatst en aangesloten zodat deze direct te gebruiken is.

Assortiment
Groot assortiment. De modellen die ik via vergelijking sites heb opgezocht, waren tevens beschikbaar bij Bemmel en Kroon voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Eindconclusie: aanrader!

Extra toelichting
Bestelnummer: 293500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drcajansen 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima website en snelle afhandeling

Service
ondanks drukke kerst-oudjaar periode snelle bezorging

Aanbeveling
is het echt waard

Extra toelichting
Ik kan niets anders dan tevreden zijn. Mijn ordernummer: BKI441457

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Picolientje 01-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via internet of de telefoon de producten te bestellen!zeer goede site!

Service
Via internet mijn apparaten gevonden op deze site, maar wilde nog wat extra informatie, via telefonisch contact extra informatie en nog een beter advies gekregen! Super!

Assortiment
goede assortiment met veel keuze mogelijkheden!

Aanbeveling
Wij hadden onze apparaten gevonden en kregen zelfs via telefonisch contact meer info en er werd een nog beter product aangeboden! Wij hebben inmiddels ons apparaat in gebruik en zijn er super tevreden mee!

Extra toelichting
Wij hebben geen negatieve ervaring met deze web winkel. Wou dat ik eerder de stap had gezet om via deze webwinkel mijn apparaten aan te schaffen! Wij hebben ordernummer CRQ441910 Met veel plezier in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariarita 01-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden en goed parkeren

Service
Prima service. goed meedenken.

Assortiment
Groot assortiment. keuze genoeg.

Aanbeveling
Prima winkel met personeel dat meedenkt. Snelle levering.

Extra toelichting
Prima winkel met personeel dat meedenkt. Snelle levering.Grote keuze en makkelijk parkeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prom0 01-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk, via zoekmachine kom je overal.
Via Ideal betaald en moest de gebruikelijke gegevens invullen.
verder liep het allemaal probleem loos. Besteld op dinsdag 30 december om 10:00 en volgende dag stond de koelkast er om 09:30

Service
Service was top, 30 minuutjes van te voren werd ik gebeld door de chauffeur dat deze onderweg was. geen contact hoeven op te nemen met klantenservice

Aanbeveling
Prima webshop, eenvoudig en snel komen hun afspraken na en bezorgen op tijd, zelf in de drukke dagen.

Extra toelichting
Heb 1 kritiek puntje op de website van de webshop, dat is het logo.... en dan voornamelijk de &, hier krijg je spontaan oog bloedingen van zo lelijk en groot. Verderest niks te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolasibma 01-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Bezorging ging snel en makkelijk, je kunt je bestelling helemaal volgen en je krijgt netjes een sms met verwachte bezorgtijd. De site is ook makkelijk en overzichtelijk. Kwa service verder nog geen contact gehad en hopelijk hoeft dat ook niet.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mrten 01-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel snel alles geregeld

Service
Afspaken goed nagekomen.

Extra toelichting
klantgericht. Keurige aflevering. Echt niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Du Prie 01-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle service binnen 2 dagen in huis!

Service
Gebracht op zijn plek en netjes geinstalleerd

Extra toelichting
Vriendelijk geholpen door iemand die ons echt goed en eerlijk advies gaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid344 01-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Duidelijke website.

Service
Ik heb een oven gekocht, inclusief installatie. Nadat deze geleverd was en de monteurs weer vertrokken waren, bleek de oven helaas niet te werken. Het is (nog) niet bekend of dit aan de wijze van installeren ligt of aan de oven zelf. In ieder geval geen goede service dat de juiste werking van de oven niet is getest voordat de monteurs weer vertrokken

Aanbeveling
Zolang mijn oven niet in gebruik genomen kan worden zal ik deze winkel niet aanbevelen. (Zie toelichting bij 'service')

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

RvdK2014 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige website, scherpe prijzen en geleverd volgens afspraak

Aanbeveling
Volgens afspraak geleverd, goede informatie over de levering en aflevertijd wordt erg goed aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Frans 31-12-2014 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het hele verloop van advies bij de aankoop tot afhandeling hiervan verloopt allemaal heel netjes en zorgvuldig.

Service
Het leveren van de aankopen ging perfect en op tijd.
Richttijd per mail en de chauffeur belt als hij in de buurt is. Uitstekend.

Assortiment
Groot assortiment op de website (dus ook via de winkel leverbaar)

Aanbeveling
We werden uitstekend en netjes geholpen.
Maak je ook wel anders mee in deze tijd.

Extra toelichting
Een van deze koelkaste komt in een nis te staan. We werden er op ge-attendeert, dat dat niet mogelijk was met een aantal merken i.v.m. vervallen van de garantie. Dit was ons nog nergens meegedeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mduijn 31-12-2014 In de winkel gekocht
Rijneke boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prettig geholpen in de winkel, vlotte aflevering, keurig op de afgesproken tijd. Vriendelijke mensen.
Zonder extra kosten de wasmachine en droger op 2e verdieping geplaatst.

Assortiment
Groot aanbod in merken, prijsklasse en variatie in mogelijkheden.
Prijzen zeker concurrerend met andere aanbieders.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de klantgerichtheid, de service, keuze mogelijkheid en levering.

Extra toelichting
Veel keus, veel variatie, klantvriendelijke benadering, niet opdringerig of mooie verkooppraatjes, gewoon feitelijke informatie. Bij bedenktijd kan je je keus ook telefonisch doorgeven, hoef je er niet meer helemaal heen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S4review 31-12-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuze uit een groot assortiment en veelal leverbaar uit voorraad.
Overzichtelijke website met veel aanvullende informatie.
En altijd de beste prijs!

Service
Je wordt uitgebreid en persoonlijk te woord gestaan en men neemt de tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvliet70 31-12-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irissteeghs 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website

Service
Met 10 minuten was de oude wasmachine weg en stond denieuwe er, klaar voor gebruik. En dat twee verdiepingen de trap op!

Assortiment
Precies wat ik nodig had, en met ruim voldoende informatie erbij.

Aanbeveling
Hier bezorgen ze tenminste nog, en installeren, en tegen een goede prijs. Andere "goedkope" winkels zetten 'm alleen over de eerste drempel, daar zou ik dus helemaal niets aan hebben :-)

Extra toelichting
Motivatie staat bij de verschillende punten. BKI441559

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Jonker 31-12-2014 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark - Neckar straat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gelijk bij binnenkomst aangesproken en kort daarna verkoper die mij prima heeft geïnformeerd

Service
netjes en correct. alles vlot afgewikkeld. zoals het hoort!

Assortiment
kwam met specifieke wensen. in het voorbijgaan gezien dat er een zeer kompleet en divers assortiment werd aangeboden. Mocht ik andere witgoedspullen nodig hebben op korte termijn, dan zal ik zeker deze winkel op het lijstje zetje.

Aanbeveling
zeker aanrader.

Extra toelichting
zoals beschreven in voorgaande vragen. Prima winkel, niks mis mee. Ben vlot geholpen, afspraak kunnen maken voor snelle levering. Product werd op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jokge 31-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prettige winkel waar veel apparaten aanwezig waren.

Service
Typenummers door Siemens/Bosch niet goed doorgegeven; apparaten konden zonder problemen ingewisseld worden naar apparaten met de goede maten.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze, apparaten in voorraad aanwezig.

Aanbeveling
Niet te duur en goede service.

Extra toelichting
Prettige winkel, je wordt goed ontvangen en goed geholpen, ook als je service vraagt. De verkopers weten waarover zij praten; goede vakkennis. Lekkere cappuchino!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Salsa John 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Magnetron is netjes conform de afgesproken tijd afgeleverd en de oude is weer meegenomen. BKI441644

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ejbjb 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1 telefoontje en 19 uur later de wasdroger al in huis, TOP !

Service
Zeer snelle en correcte levering.

Assortiment
Genoeg keus en duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Onze 1e aankoop en niets dan positief, dus zal dit zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Alleen maar pluspunten,gaan er vast en zeker nog meer aankopen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnVermeulen 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bezorging van een bestelling wordt ruim van tevoren Pé mail + sms aangekondigd > perfect !!

Service
Tot nu zijn alle gemaakte afspraken netjes nagekomen.

Assortiment
Een ruime keuze artikelen.

Aanbeveling
Klanten houden van een eerlijke behandeling > die vindt je hier!!

Extra toelichting
Men komt gemaakte afspraken na > daar houden klanten van !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietmol1 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima contact. Alles afgehandeld zoals overeengekomen

Service
Extra afspraken prima nagekomen

Aanbeveling
Zie boven als argument

Extra toelichting
Zie overige opmerkingen. Eindelijk een adres zonderafleveringsproblemen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ouden252 31-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanuit je stoel een vaatwasser kopen

Service
Snel,accuraat en goedkoop

Extra toelichting
Zie bovengenoemde argumenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arremanhoeve1969 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
telefonisch goed berijkbaar,,duidelijke uitleg,,met handige link om te betalen..via mail

Service
kregen direct bevestigingsmail .mde volgende ochtend,zoals afgesproken een mail met daarin het globale bezorgtijdstip..en een half uur voordat ze kwamen,een telefoontje dat ze onderweg waren,en er over half uur zouden zijn. top

Aanbeveling
komen de gemaakte afspraken super na..een zaak om zaken mee te doen

Extra toelichting
top service,,zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duijtsm 30-12-2014 In de winkel gekocht
Bij Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze. duidelijk beschreven

Service
Goede service. Uitgebreide product kennis. Luisterend naar de wensen van de klant en daar goed op inspelend.
Snelle levertijd.

Aanbeveling
Goede snelle levering en service.

Extra toelichting
Goede snelle levering. Service goed. Goede product kennis. Goed geluisterd en ingespeeld op de wensen van de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosalynn5772 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Maandag om 16 uur een nieuwe wasmachine (WF70F5E0Q4W/EN) online besteld (ordernummer BKI441863) en de volgende ochtend om 11 uur werd hij afgeleverd. Via de email netjes op de hoogte gesteld van de verwachte levertijd. Alles keurig op zolder gezet en de defecte weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjb9st46 30-12-2014 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De vrieskast die ik had uitgezocht moest worden besteld en was er 2 dagen later.

Service
Ik kon de dag bepalen dat ik hem wou ontvangen en er werd gebeld hoe laat ze hem kwamen brengen,wat op tijd gebeurde en binnen 10 minuten was het voor elkaar.

Assortiment
Er was een uitgebreide soortering voor handen,dus keus genoeg.

Aanbeveling
De keuze is zo groot dat je er altijd datgene vindt wat je zoekt en daarom zeg ik ga maar eens kijken in de winkel

Extra toelichting
De winkel is voldoende gesorteerd voor witgoed en keukens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jet schaeken 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Prima

Assortiment
Voldoende

Extra toelichting
Goede afwikkelen.snelle bezorging, nette chauffeurs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.vd Berg 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als telefonisch goed bereikbaar en pas achteraf betalen

Service
Goed op de hoogte dmv e mail over levering en wanneer er contact wordt opgenomen ivm plaatsing door installatie bedrijf

Assortiment
Goed en goede concurrerende prijs

Aanbeveling
Een goede ervaring snel en gemakkelijk voor een scherpe prijs

Extra toelichting
Ondanks onlineshop, toch makkelijk telefonisch bereikbaar, contact gehad en advies gekregen, artikel niet meer leverbaar goed alternatief aangeboden gekregen. Daarna contact opgenomen door installatie bedrijf . Snelle levering en plaatsing. En pas betalen na aflevering. IK ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcamijn 30-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
even langs gegaan en werd prima geholpen

Service
Goede uitleg en motivatie, waarom ik deze koelkast moest nemen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik heb hier ook mijn keukens gekocht

Extra toelichting
Duidelijke uitleg, mensen die kennis van zeken hebben en je geen rotzooi willen aansmeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WSprokholt 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke webwinkel met duidelijke velden en informatieverstrekking

Service
Zeer behulpzame en goede bezorgservice. Precies op tijd en tilde een wasmachine naar 3 hoog zonder lift.

Extra toelichting
BKI441675

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimdans 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is zeer overzichtelijk en gemakkelijk op te zoeken en te bestellen.

Service
Ik kreeg keurig direct een bevestiging en de dag van levering.
Het contact met de koerier was erg goed, er werd duidelijk verteld wat er bezorgd zou worden en wanneer, er kwam nog een mail en sms voor de verwachtte tijd en de chauffeur belde keurig een uurtje van tevoren.

Assortiment
Ze hadden alles waar ik naar op zoek was en voor de goede prijs.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Mooie en duidelijke website Redelijke prijzen Goed en duidelijk contact met de klant Uitstekende bezorgdienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djim1975 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen via website, goede helpdesk per telefoon, snel geholpen, geen wachttijden.

Service
In de ochtend besteld, de volgende dag in de middag in huis.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk, snel, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beloo 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Altijd makkelijk om op internet te kijken en telefonisch te bestellen. Verkoper moest nog even navraag doen bij externe leverancier. Werd binnen een paar uur terguggebeld

Service
Ondanks een klein foutje in de administratie is de zendig perfect opgelost en alle meerkosten zijn voor rekening van Bemmel en Kroon gekomen. Top geregeld.

Aanbeveling
Prima zaak, goede service en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mnielen 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ook verrast door de extra kassakorting

Service
een eerdere bestelling van een inductie plaat zonder problemen kunnen annuleren. Levering gasplaat daarna conform afspraak.

Assortiment
uitgebreid atag assortiment, was voor mij relevant

Aanbeveling
bestelling, annulering, nieuwe bestelling en levering met goede track en tracé via dynalogic. alles top.

Extra toelichting
levering van order BKI441543 na eerdere goed afgewikkelde annulering inductie plaat is top verlopen. ook het prijsniveau, met zelfs kassakorting, kan ik waarderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad Sprinkhuizen 30-12-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles stond vlak bijelkaar en dat is erg handig

Service
Een goede verkoper die direct bereep wat wij nodig hadden

Assortiment
Genoeg keus om uit te zoeken wat wij nodig hadden en een goede uitleg van de verkoper

Aanbeveling
Omdat wij erg goed zijn geholpen en een goede uitleg hebben gekregen van de verkoper en dan het gemak van het bezorgen en het naar boven plaatsen van de 4 artikelen,geen probleem voor de transport medewerkers

Extra toelichting
Wij kunne alleen maar vollof preken over deze filiaal van Bemmel en Kroon in Zoeterwoude

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nana66 30-12-2014 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel , aardig en goedkoop. Ik heb nog nooit zon klant vriendelijke bestelprocedure meegemaakt, ze maken ook tijd voor je en helpen je goed.

Service
Hele aardige mensen , goede service alleen is het jammer dat er niet heel veel Bemmel en kroon winkels zijn zoals de gamma en praxis.

Assortiment
Heel mooi , groot en goedkoop assortiment. Ik had een fornuis gekocht die energie A heeft voor 499,- met een wok pan en een aantal andere pannen. De volgende keer koop ik de wasmachine ;)

Aanbeveling
Ik heb het al tegen al mijn collega's verteld en mijn vrienden en ze zijn al enthousiast.

Extra toelichting
Dit is een hele goede , klantvriendelijke geduldige en ook nog goedkope winkel. Ze zijn heel snel en goed. Als er een probleem is dan lossen ze het klantvriendelijk , zorgzaam en gewoon goed op. Het is echt een aanrader , mijn collega's en vrienden zijn er ook al geweest en ze vonden het ook super , zulke mooie dingen mooi en groot assortiment gewoon super !! Ordrnmmr :DH441551

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilja74 30-12-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd goed.

Service
Ik ben altijd tevreden over de service. Hebben tot nu toe alle apparaten hier gekocht.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Altijd vriendelijk personeel en voldoende keuze in de showroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lessor 30-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in de showroom in Zoeterwoude Rijndijk staat alles netjes bij soort bij elkaar.
In ons geval drogers van hetzelfde merk

Service
de meneer in de winkel wilde ons echt helpen, ook al stond de machine waar wij interesse in hadden niet in de winkel.

Assortiment
Er staat niet ontzettend veel, maar de heren zijn bereid om ook op internet verder voor je kijken

Aanbeveling
De service, het enthousiasme waarmee je geholpen wordt. Er is duidelijk te merken dat men weet waar hij het over heeft.

Extra toelichting
De meneer in de winkel wist ons van alles over de droger te vertellen dat ze bij bcc niet hebben gedaan. Gaaf nog andere opties aan. De droger op zaterdag gekocht en de maandag erna geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronnieder 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gemak, duidelijk en goede informatie BKI441456

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jneter 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een aantal weken geleden een wasdroger gekocht (ordernummer DH440038). Ze zijn behulpzaam en denken met je mee. Verder wist ik precies wat ik wilde hebben maar dit product was niet voorraad. Ze boden ons voor hetzelfde geld een nieuwer typenummer aan. Ook nog eens gratis bezorgd en gemonteerd. Dat is nog eens een winkel met service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hete thee 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
voor 16.oo online bestellen is de andere dag in huis. en bij ons was dat 23-12. dag voor kerst. was geen probleem.

Service
snelle service, voor 16.oo online bestellen is de andere dag in huis.

Assortiment
via kieskeurig de vaatwasser uitgezocht en bij bemmel en kroon besteld.

Aanbeveling
voor de snelle en nette service is bemmel en kroon echt een aanrader.

Extra toelichting
top winkel online besteld en de andere dag in huis. dit was een dag voor kerst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Usher01 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed leesbare website

Service
Zeer snellelevering
en (ongevraagd) 6 jaar extra en gratis garantie

Assortiment
Ruim voldoende en voor ieder wat wils

Aanbeveling
Zie alle boven staande recencies
en zeer snelle en correcte afhandeling

Extra toelichting
Zie alle boven staande punten. Dus spreekt voor zich, gewoon een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pep123 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Om half 4 besteld en de volgende dag was de koelkast al voor 10 uur 's ochtends geleverd! Alles zeer duidelijk gecommuniceerd en duidelijk te volgen.

Assortiment
Goedkoopste prijs voor het gewenste model

Extra toelichting
Wij vonden het door ons gewenste model koelkast hier voor de laagste prijs en goede voorwaarden. Daarnaast was de levering supersnel. Niks te klagen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruiker1971 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website , duidelijke checkout en duidelijke emails en updates naderhand

Service
Het geheel klopt gewoon . Goede voorraad controle op de website, dus iets wat op voorraad is hebben ze ook daadwerkelijk en wordt dan ook zoals beloofd binnen 24 uur geleverd. In mijn geval een koelkast die ik bestelde 2 dagen voor nieuwjaar en dus een dag voor nieuwjaar in mijn keuken stond ! Top

Assortiment
Erg volledig en met voldoende informatie.

Aanbeveling
Zeer zeker het aanbevelen waard !
Prima prijzen , de website klopt mbt de voorraad en ze doen wat ze beloven met de aflevering.
Beter kan niet.

Extra toelichting
B en K doet wat ze beloven. Ook tijdens de feestdagen en iets wat dus op voorraad lijkt op de website is ook daadwerkelijk op voorraad en wordt dan ook gewoon binnen 24 uur thuis bezorgt. Ondertussen prima email verkeerd mbt de bestelling en een sms met de bezorging info. Voorbeeldig !! Waren alle webshops maar zo. Oh en de prijs was ook de beste van alle aanbieders (inclusief bezorging) dus alle reden om hier te bestellen. Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord maar vanaf zal ik zeker weer de webshops bekijken als ik weer wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friederichs 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zodra je de bestelling geplaatst hebt, wordt alles voor je geregeld. Zelfs de afleverdatum kun je kiezen!

Service
Zie gemak

Assortiment
Genoeg keuze, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goede ervaring door goede communicatie en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews