bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15976 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2975 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mike 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was een druk op de knop en ik werd binnen een uur gebeld door de monteur van van Bemmel en Kroon om en afspraak te maken om de vaatwasser te laten installeren.

Service
Alles werd uitgepakt en het oude apparaat werd zorgvuldig afgevoerd. En alles werd netjes schoon gemaakt.

Extra toelichting
De monteurs waren echt super vriendelijk! De vaatwasser werd zorgvuldig geïnstalleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Drake 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
top service, snelle levering, geen extra service kosten voor plaatsen nieuwe apparaat en afvoeren oude apparaat, levering op 9e etage, een aanrader !!

Aanbeveling
ondanks laagste prijs een uitmuntende service

Extra toelichting
al 20 jaar klant bij Bemmel en Kroon, nog nooit spijt van gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 02-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is overzichtelijk ingedeeld.

Service
We werden bij de balie opgevangen en keurig verder geholpen.

Assortiment
Mogelijkheden zat. Keuze genoeg.

Aanbeveling
Fijne zaak om te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael62 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, en de volgende dag in huis.

Service
wasmachine aangesloten, en het spoelprogramma aan gezet.

Assortiment
heeft een groot assortiment en alles op voorraad.

Aanbeveling
Meestal nog de goedkoopste ook.

Extra toelichting
€ 130 euro goedkoper dan cool-blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website waarbij de verschillende merken en producten makkelijk te filteren/vinden zijn.

Service
Maken waar wat op de website staat vermeld. Voor 16.00 u besteld volgende dag in huis. Daarbij word je uitstekend op de hoogte gehouden van de status van de bezorging.

Assortiment
De webwinkel heeft een groot assortiment in vele bekende A en B-merken

Extra toelichting
Het nakomen van duidelijke afspraken met betrekking tot bezorging vind ik een groot ++++.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nolda 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis op de computer

Service
Keurig op tijd afgeleverd en oude machine mee genomen

Assortiment
Keuze uit veel merken en prijzen

Aanbeveling
Beter kan toch niet ?!

Extra toelichting
Helemaal tevreden en blij met de nieuwe wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Door 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Primea site met goede ingormatie

Service
Snelle service en precies geleverd en gedaan eat was beloofd

Assortiment
Moeilojk kiezen door de hoeveelheid

Aanbeveling
2e keer dat ik er heb gekocht. Prima service. Kan ik iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 01-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
nette levering en informatie mbt de levering

Assortiment
ruime keus aan keukens, grote showroom

Aanbeveling
al vele jaren klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

petra1980 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, telefonisch goed te bereiken en duidelijke informatie mbt bestelling en levering

Service
Snelle levering, vriendelijke medewerkers aan de telefoon, top!

Assortiment
Heel veel keuze!

Aanbeveling
Goede prijs (vergeleken met andere webshops), goede service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ravensbergen 01-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is een prettige omgeving en sfeer.

Service
De verkoper legt alles goed uit! Dat is zeker voor herhaling vatbaar. Als ik nog een nieuwe keuken of iets anders nodig hebben zou ik beslist daar weer heen gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. 29-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, ervaren verkopers,goede service.

Service
U word geholpen door ervaren verkopers, en de artikelen worden gratis bij u thuis bezorgt.

Assortiment
Breed assortiment, veel keuze van diversen merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke Website en helder advies

Service
Klein probleempje met de levering werd direct opgepakt en perfect opgelost, zo hoort het te zijn. voor mij reden om hier de volgende keer weer te kopen

Aanbeveling
goed assortiment, snelle levering, prima after service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben T 29-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede voorlichting over apparatuur.

Service
Altijd snel antwoord en alles volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Breed scala in veel prijsklassen.

Aanbeveling
Prettige zaak, kom er telkens weer terug. En prima en concurrerende prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van dend 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Producten snel en goed te vinden

Service
Prettig telefonisch contact en nette, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paard18 28-02-2016 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ouderwetse goede voorlichting in de winkel

Service
Netjes thuis bezorgd op tijd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

andrea 28-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
We kwamen in Den Haag voor een gasfornuis, maar hadden meer op ons verlanglijstje. We zijn voor een gasfornuis, koelkast, afwasmachine, wasmachine en droger geslaagd. Kregen goede adviezen het werd snel geleverd.

Service
Omdat de spullen voor de inrichting van een project waren, was het pas mogelijk ze binnen te krijgen als Stichting het Maagdenhuis en fonds 1818 hun financiële steun toegezegd zou hebben. Hier waren goede afspraken over te maken en zodra we de toezegging binnen hadden waren de spullen binnen drie dagen binnen. Een probleempje met een onderdeel van het gasfornuis is ook goed geregeld.

Assortiment
We liepen door de winkel voor een gasfornuis, maar bij elke hoek kwamen we weer een ander onderdeel voor ons project tegen. We konden alles zien, aanraken en van binnen bekijken en dat vind ik prettiger als kopen via webwinkels.

Aanbeveling
prettig geholpen, goede adviezen, een plek waar bij service voor problemen aangeklopt kan worden.

Extra toelichting
Ik ga deze winkel bij anderen aanbelvelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rolf 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de home pagina was het ff zoeken, totdat ik de muis hanteerde. Toen kwamen er rolmenutjes te voorschijn.

Service
Heel prettig contact met goed advies.

Assortiment
De gezochte inductieplaat niet gevonden.

Aanbeveling
Mooie site, veel te zien, mooie collectie.

Extra toelichting
Prettig telefonisch contact gehad, verkoper gaf nog extra korting ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent van Wanrooij 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de webshop alles zeer makkelijk te vinden

Service
Na bestellen keurig per mail alles bevestigd gekregen, per mail op de hoogte gehouden en er is rekening gehouden met tijdstip afleveren en tijdstip van inbouw.

Assortiment
Alles is er te vinden. Alle soorten en maten en in elke prijscategorie

Aanbeveling
Zo goedkoop vind je zulke goeie service nergens! Nieuwer type oven geleverd gekregen zonder meerprijs! Helemaal tevreden dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Vonk 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk te woord gestaan.

Service
Gebeld n.a.v. bezoek aan website. Wasdroger uit voorraad te leveren, geen extra kosten voor bezorgen en het plaatsen. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en makkelijk bestellen, Fijn!

Service
Vriendelijke bezorgers!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Snlilko 27-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebeld en alles werd meteen geregeld

Service
Levertijd werd gecommuniceerd via sms. Erg handig.

Assortiment
De Miele vaatwasser die we wilde hebben, was niet overal te verkrijgen. Hier wel :)

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

diwa 27-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
levering gevraagd met full service en niet gekregen, toestel letterlijk afgekapt en vertrokken, gebeld en doodleuk we zullen u 10 euro terugbetalen

Aanbeveling
door de afleverdienst verliest deze winkel véél punten en de service achteraf ook

Extra toelichting
veranderen van leverfirma

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

svdoever 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's middag droger gesteld, volgende ochtend staat hij aangesloten en al te draaien!

Service
Voor een kleine extra bijdrage is de droger aangesloten, verpakkingsmateriaal meegenomen en de oude droger afgevoerd. Klasse!

Assortiment
Droger besteld, was niet meer leverbaar, zonder problemen opvolger van het apparaat gekregen tegen de vorige prijs, en dat scheelde een hele hoop!

Aanbeveling
Perfecte aankoop ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 26-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruim opgezette winkel met beleefd personeel. De opzet en afwerking van de keukens zijn proffesioneel weergegeven.

Service
Ze laten je in de 1e instantie rustig alles bekijken en geven daar waar nodig prima advies.

Assortiment
Het assortiment, is verfrissend en voldoet aan alle stijlen.

Aanbeveling
Prima winkel met een ruim assortiment. Het personeel is vakkundig en de afwikkeling en bezorging zijn perfect geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Had geen problemen met het zoeken

Service
Hebben een nieuwer model aan de oude prijs gekregen

Assortiment
Uitgebreide keus

Aanbeveling
Zeer goede service en opvolging

Extra toelichting
Tot op heden zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerry 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.

Service
's Middags bestelling van wasmachine geplaatst en de volgende ochtend al in huis. Keurig en snel geplaatst door vriendelijke bezorgdienst.

Assortiment
Veel keuze in witgoed.

Aanbeveling
Keurige snelle afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 26-02-2016 In de winkel gekocht
cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
goed en eerlijk advies in de winkel en snelle goede levering

Assortiment
Genoeg keus! Wij gingen voor een wasmachine en de merken en apparaten die wij graag wilden zien (gezien on line) waren er ook in showroom!

Aanbeveling
Mooie winkel en makkelijk bereikbaar. Wij hebben onlangs een wasmachine gekocht en kregen hier zeer goede informatie zodat wij onze keuze goed konden maken. De prijzen zijn ook prima! En service met aflevering was erg netjes en snel. De wasmachine is zoals is geadviseerd door verkoper.

Extra toelichting
Zeer tevreden en heel blij met onze nieuwe wasmachine, dankzij goed advies in de winkel. Goed en snel geslaagd voor mooie prijs. ordernummer CRQ521402

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het door mij gezochte product was gemakkelijk te vinden

Service
Ik kon precies volgen wanneer het product bij mij afgeleverd werd. Perfect!

Assortiment
Ik wist precies wat ik wilde, dus dat maakte het voor mij eenvoudig.

Aanbeveling
Alles gebeurde precies zoals gecommuniceerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Kooloos 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vaatwasser was zo gevonden
goed filter

Service
Geen problemen bij bank betaling

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dopplerprobe 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestellen mis alleen paypall

Service
Alles zoals beloofd afgehandeld. Geen negatieve ervaring.

Assortiment
Twee artikelen gezocht op internet, in beide gevallen ook levervaar door deze winkel

Aanbeveling
Alles boven uitgemiddeld levert een 9 op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad van den Bos 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling was makkelijk te plaatsen en ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging.

Service
De bezorgers zetten de machine op zijn plek en vertelde me precies hoe ik de transportvergrendeling eraf moest halen, aansluiten en proefdraaien.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Wij kopen wel vaker bij Bemmel en Kroon en bevalt goed.

Extra toelichting
Ja, oorspronkelijk had ik een ander type besteld maar de opvolger daarvan is geleverd. Voor mij geen problem.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rlem67 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke web-site.

Service
Snelle reactie op e-mails.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
In eerste instantie was de prijs voor de betreffende kookplaat duurder dan bij andere web-shops. Maar prijs werd aangepast na melding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swordfish0507 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk omschrijving, specificaties (inclusief (inbouw) afmetingen en beschrijving van de diverse mogelijke services.

Service
Alle mogelijke services zijn opgenomen;
Bezorging, extra services bij levering, aansluiten en meenemen van oude apparatuur

Assortiment
Ruim assortiment aan witgoed, tegen zeer aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
Duidelijke omschrijving van produkten en services en wat je kan/ mag verwachten. Zeer scherpe prijzen tegen top service.

Extra toelichting
Ik had de Panasonic wasmachine voor 399 euro besteld. Bij bestelling bleek dat ik ook nog eens 25 euro kassa korting kreeg. Zelfs met de extra services (aansluiten en op de 2e verdieping leveren + oude wasmachine retour) was ik minder dan de 399 euro kwijt. Geweldig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie 24-02-2016 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer veel keus in een ruim opgezette winkel.

Service
Koop hier al vele jaren en ook bij een probleem geeft men prima service om dit op te lossen. De prijs is altijd goed in vergelijking met andere winkels.Ook de bezorgdienst is zeer correct en klantvriendelijk.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Een echte aanrader.

Extra toelichting
De winkel in het Forepark Den Haag is een prettige winkel om alles te kunnen bekijken met deskundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daves 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, makkelijke zoeken naar je produkt

Service
Het bestelde artikel was niet meer leverbaar, ik kreeg het aanbod voor de opvolger van het produkt, zonder meerkosten !. Dat noem ik nog eens service !

Extra toelichting
order: BKI521437

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MvanVeen 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De procedure voor een aankoop via internet was helder en duidelijk.

Service
De levertijd was zoals beloofd, mijn oude wasdroger werd zoals beloofd netjes mee teruggenomen.

Assortiment
Wat ik zocht stond op de site, alleen... was waarschijnlijk toch niet op voorraad. Op de factuur zag ik namelijk dat ik een ander apparaat zou ontvangen dan dat ik had besteld, maar het was een opvolger van het apparaat dat ik had besteld en bij nader onderzoek, bleek het een duurder apparaat te zijn, dat ik voor dezelfde prijs als het bestelde apparaat ontving.

Aanbeveling
Alles verliep naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk online bestellen. Bezorgtijd wordt goed doorgegeven.

Service
Ik kreeg een half uur voor bezorging een sms-je dat de bezorger onderweg was. Oude apparaat werd meegenomen.

Assortiment
Ik heb geen volledig beeld van het assortiment, maar het door mij gezochte product was voorradig en voordeling.

Aanbeveling
Eigenlijk geen minpunten, behalve het feit dat er geen fysieke winkel bij mij in de buurt is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fr.M 24-02-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon in Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel correct en een hele snelle levering.

Aanbeveling
Goede website en de mensen die je aan de telefoon krijg daar krijg je duidelijke informatie/leverings- tijd etc. Gewoon perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 23-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Aandacht voor de klant. Ik hoefde niet te wachten. Werd bijna direct aangesproken door zeer nette verkoper. Dacht goed mee. Kwam met goede suggesties. Had goede kennis betreffende de apparaten.

Service
Service ligt hoog. Werd op zeer nette wijze begeleid door de hele winkel. Gaf duidelijke uitleg bij de diverse apparatuur en verschillen ertussen. Geen gezwam of verkooppraatjes. Liet de klant zelf beslissen. Zeker niet opdringerig.

Assortiment
Ruim assortiment.
Kwam, na door de verkoper hierop gewezen te zijn, bij showmodellen uit. Waren zeker geen afgedankte apparaten, maar gewoon heel net, alleen uit de doos, met hiet en daar een vingerafdruk. Maar wel met een prettige korting en toch volledige garantie. Top.

Aanbeveling
Verademing om in deze winkel, die voor internet prijzen in de winkel verkoopt geholpen te worden. Ze bestaan dus toch nog. Goede verkopers en winkels. Ik ga hier zeker vaker naar toe.

Extra toelichting
Bleek dat in de aanbiedingsprijs ook nog aflevering, plaatsing (op 2e verdieping) aansluiting en afvoer oude machine zat. Dag tevoren even bellen om te horen hoe laat de machine werd afgeleverd. Kreeg een tijdsvak van 3 uur te horen. Veel beter dus dan ergens in de ochtend of middag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen er 24u in huis geweldig

Service
Binnen 5 min krijg je andw terug op mail ripper

Assortiment
Ik wist dat ik zocht dus veel rond kijken heb ik niet gedaan

Aanbeveling
Snelle surfer goede surfes

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden en snel besteld

Service
Snel geleverd

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 23-02-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon. Neckar 24 Den Haag.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk! en makkelijk te vinden.

Service
De nieuwe wasmachine kon eventueel de volgende dag al bezorgd worden!

Assortiment
Heel veel keuze! Door het goede advies heb ik de wasmachine gevonden die het beste bij mij paste! Deze wasmachine was elders 25 euro duurder.

Aanbeveling
Zeer vriendelijke verkoper, gaf goed advies. Dus de koop was snel gedaan!

Extra toelichting
Ik ben super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Woerdeman 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We waren op zoek naar een inbouwoven en via de site van Bemmel&Kroon waren we er snel uit. Bestellen ging eenvoudig.

Service
ondanks dat we geen keuken hebben gekocht, maar enkel een losse inbouwoven, zijn we net zo vriendelijk geholpen als dat we dat we een hele keuken gekocht zouden hebben.

Assortiment
ruime keuze. we waren op zoek naar een 60cm inbouwoven met magnetron en deze is niet veel te vinden.

Aanbeveling
bij een volgende aankoop zal ik weer naar deze winkel gaan

Extra toelichting
prettig telefonisch contact en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder veel moeite konden wij de site bezoeken.heel duidelijke beschrijving van het artikel.zodat wij een juiste keuze konden maken.

Service
klantvriendelijkheid van de medewerker aan de telefoon.heel fijn dat we de route bij het bezorgen konden volgen,hoewel er niet gebeld werd of de bezorger al in de buurt was.Veilige verpakking enbeschaafde bezorgers.

Assortiment
ruime keuze engoede sortering.

Extra toelichting
wij zijn tevreden dat de bezorgdienst op een zorgvuldige manier met de spullen omgaat.houden zo en geen TNT of andere bezorgdiensten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling is via de webshop van Bemmel & Kroon eenvoudig te plaatsen. Geen kleine lettertjes en ook geen verborgen kosten.

Service
Alles liep op rolletjes. Van elke stap in het proces werd ik via email (en SMS) op de hoogte gesteld. Erg prettig.

Assortiment
De prijs is net niet de goedkoopste: twee concurrenten boden dezelfde vaatwasser voor één cent minder aan. Zij waren echter vaag over de leveringstermijn. Bemmel & Kroon heeft (zoals beloofd), de volgende dag geleverd.

Aanbeveling
Mocht het zich voordoen, dan zal ik niet aarzelen om wederom bij Bemmel & Kroon te bestellen. Ik ben dik tevreden.

Extra toelichting
In plaats van de bestelde SN69M002NL, werd de SN69M034NL voor dezelfde prijs geleverd. Dit was van tevoren al aangegeven door Bemmel & Kroon. Ook hierover niets dan hulde! En nee... ik ben geen medewerker van Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet uitgezocht, per tel een vraag gesteld, Correct en goed geïnformeerd.

Service
Bij later bestellen , om bestelling op bepaalde dag mogelijk te maken, gebeld op voorgaande dag. Bestelling plaatsen lukte niet. Gebeld, waarop gezegd werd dat de tijd van voor 16.00 uur bestellen voor bezorging volgende dag reeds 3 minuten voorbij was.
Maar uw medewerker zei, ik kan bij het systeem en zet u er alsnog bij. Heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Assortiment
Ruime keuze en informatie over de producten

Aanbeveling
Gezien de hele procedure en combinatie met telefonische aanvullende informatie nog nooit zo snel en goed geholpen. prima

Extra toelichting
Alles is gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g51 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ja, dat was me wat. Voordat ik bij Bemmel en Kroon terecht kwam had ik andere leveranciers benaderd vanwege mijn defecte Siemens inbouw koel-vriescombinatie. Deze was al erg oud en daar werd erg moeilijk over gedaan. Er moest eerst vooraf worden ingemeten. Kennis maakte me attent op Bemmel en Kroon, daarheen gebeld en hoefde ik alleen even de hoogte van bodem tot bovenkant vriesdeur te meten en men wist gelijk welke Siemens moest passen.

Service
Aangezien het apparaat ingebouwd moest worden kreeg ik na bestelling bericht op welke dag dit ging gebeuren. Op de dag voor de levering kreeg ik bericht in welk tijdsvenster men zou komen. Op de dag zelf belde de monteur een half uur van te voren dat hij eraan kwam. En zo geschiedde!

Assortiment
De geleverde Siemens koel-vriescombinatie heb ik inderdaad nergens goedkoper gevonden. Wel heel veel duurder. De slogan: "Let op! Voordeliger bestaat niet!" is helemaal juist.

Aanbeveling
Op alle punten: top !

Extra toelichting
De monteur heeft met verstand van zaken de inbouw van de koel-vriescombinatie keurig en heel zorgvuldig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden, zowel over het apparaat als over de inbouw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In 1 woord geweldig!!!!! Vanaf begin tot de eindaflevering een dikke 10!!

Service
In de namiddag gebeld en volgende dag al keurig afgeleverd echt klasse....En de mannen die de wasmachine kwamen brengen heel behulpzaam keurig afgeleverd en geplaatst.

Assortiment
Rijkelijk,voldoende keuze....Voor mij moeilijk te kiezen .Gebeld en per telefoon onwijs leuk en heel goed advies gekregen.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden te kopen bij deze winkel Bemmel en Kroon. En veel sites bezocht maar deze was echt de goedkoopste ook nog!!!!!En dat is mooi meegenomen.

Extra toelichting
Zie hierboven. Ik ben een heel tevreden klant!!!En zal hier zeker weer gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servaas 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel, eenvoudig en duidelijk

Service
ook oude wasmachine wordt meegenomen

Assortiment
voldoende en goed assortiment

Aanbeveling
gemak dient de mens

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 20-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquiusplein 50
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
website is heel duidelijk ,je kan het product snel vinden en met een uitvoerig en duidelijke omschrijving

Service
de winkel is duidelijk te vinden je kan er voor de deur parkeren kan er rustig alles bekijken en wordt er heel klantvriendelijk geholpen de bezorging precies gegaan zoals ons is verteld heel correct

Assortiment
er staat een ruime keus in de winkel en het product was met de staffelkorting € 25,00 goedkoper als bij andere

Aanbeveling
heel correct en overzichtelijk kan het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews