bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15547 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marja 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Goede berichtgeving na je bestelling

Assortiment
Groot assortiment en gunstige prijzen

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Forma 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en snel bestelproces met informatie over het verloop ervan.

Service
Levertijd van vaatwasser was zeer snel.

Assortiment
Zeer ruime keus van vaatwassers en uitgebreide productinformatie.

Aanbeveling
Snel, goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.P. van Dam (pedicure) 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bemmel en Kroon hebben een duidelijke webshop, zeer veel details genoemd en uitleg is volledig. ook de extra service is ideaal. De klant kiest wat hij of zij wil. En betaald alleen datgene wat hij of zij kiest.

Service
ideaal dat je meteen exact kan aangeven of er sprake is van een trap, of het apparaat aangesloten moet worden en of de oude apparatuur mee retour genomen moet worden.
Je krijgt keurig van te voren per email en ook nog per sms een bericht van bezorgtijd. Vervolgens nog eens korte tijd van te voren een goed ingeschatte bezorgtijd via sms. Zo nauwkeurig heb ik nog niet elders meegemaakt, en dat van een groot bedrijf.

Assortiment
groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
de service is top, we kregen zelfs automatisch een nog beter/grotere condensdroger, voor exact dezelfde prijs. De zogenaamde opvolger, hij voldeed aan alle eisen van onze keuze maar was ook nog eens groter!! We hebben nu een prachtige stille en koude warmtepompdroger waar zelfs 9 kg wasgoed inpast.

Extra toelichting
De bezorging is keurig verlopen, de twee mannen waren vriendelijk, terwijl wij nr. 16 van diezelfde dag waren. Petje af, hardwerkende mensen van de bezorging Dynalogic.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website en echte winkels waarmee gemakkelijk per telefoon contact mee te maken is.DH506221

Service
toen ik telefonisch advies vroeg bood men aan de bestelling telefonisch op te nemen

Assortiment
Ik heb niets gemist omdat ik op zoek was naar dit apparaat

Aanbeveling
betrokken, deskundig , betrouwbaar DH506221

Extra toelichting
een aanrader DH506221

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
artikel was erg gemakkelijk op de site te vinden

Service
Onmiddelijk een mailtje dat artikel niet voorradig was, maar direkt werd besteld bij leverancier

Assortiment
in door ons gezocht artikel goede keuze

Aanbeveling
In alle bovenomschreven punten een goede afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T.K. 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Goede en duidelijke afspraken gemaakt.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Prima service en vriendelijke service, ook bij de aflevering van de (in dit geval) wasmachine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schonemann 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de webwinkel is het makkelijk zoeken naar de producten die mij interesseren.

Service
Vragen worden snel en adequaat per mail beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
De afwerking en levering van de order is correct en soepel verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, eerlijke prijzen geen onverwachte extra kosten.

Service
Snelle levering, zelf afleverdatum gekozen, wasmachine geïnstalleerd, oude meegenomen en dat allemaal in 10 minuten.

Aanbeveling
Snel, accuraat, netjes. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

xdiedev 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede duidelijke webshop, overzichtlijk

Service
telefoon na een keer overgaan opgenomen, duidelijk in uitleg, correct te woord gestaan

Assortiment
was op zoek naar Miele apparatuur, veel keuze

Aanbeveling
levering prima op tijd, met mail vooraf en een sms.
keurig oude apparaat meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdekok 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle levering, binnen tijdsframe.

Assortiment
Keuze zat!

Aanbeveling
Goede en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard P.M. Vervaart 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk website met duidelijke product omschrijvingen.

Service
Ik had per ongeluk een verkeerde koelkast besteld, inbouw in plaats van een vrijstaande, nadat ik dat bemerkt had meteen een mail gestuurd met de gemaakte fout. Werd zeer snel op gereageerd, Na het zoeken van een alternatief werd de factuur aangepast en het verschil werd binnen 1 dag terug gestort op mijn rekening.

Assortiment
Er is een ruime keuze uit verschillende merken en type en niet geheel onbelangrijk, verschillende prijsklasse. Hierdoor kun je eigenlijk altijd wel slagen.

Aanbeveling
Ik heb een zeer positief gevoel over gehouden over het zaken doen met Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christellen 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te vinden, Bestelprocedure niet ingewikkeld.

Service
Duidelijke follow-up na bestelling wat betreft leveringstraject, datum/uur van levering etc. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 10-12-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima overzichtelijke indeling. Binnenkomst geeft al een gastvrij gevoel

Service
Een uitleg van de verkoper, zonder zogenaamd verkooppraatje, zodat wij een goede keuze voor de appararuur konden maken. De snelle levering die wij wensten was mogelijk en ook de installatie thuis was direct geregeld. Alle afspraken werden stipt nagekomen.

Assortiment
Alle onze opties voor een nieuwe vaatwasser waren in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
Naast alle voornoemde positieve bevindingen stippen wij ook graag de vriendelijke ontspannen benadering van de medewerkers van Bemmel en Kroon aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website zit goed in elkaar, produkten zijn gemakkelijk te vinden met adequate informatie

Service
De (voorbereiding van) aflevering was zeer punctueel.

Assortiment
Ik vond een breed aanbod van het product waar ik naar zocht. En nog belangrijker: precies de machine die ik op het oog had.

Aanbeveling
Goede inzichtelijke en toegankelijke website. Efficiënte en betrouwbare bestel en betaalprocedure.
Vlekkeloze en snelle uitvoering van het hele proces.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus1957 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig zoeken en makkelijk bestellen

Service
Werd prima geholpen bij vragen over een tussenstuk bij droger en wasmachine

Aanbeveling
Simpel bestellen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Olaf52 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het bestelde apparaat was niet meer leverbaar. Zonder dralen kregen we de nieuwe (duurdere) opvolger tegen dezelfde prijs. We vinden dat top!

Aanbeveling
Betrouwbare winkel met uitstekende service en ruime mogelijkheden voor extra's (inbouwen, oude apparaat retour, etc.)

Extra toelichting
Prijzen zijn ook concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geel 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima kunnen zoeken wat ik zocht vanaf de bank

Service
Supersnel geleverd en keurig

Aanbeveling
Ben super geholpen en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Heijmans 09-12-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude maar wel telef.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
-goede website, duidelijk
-bestelprocedure was efficiënt en zeer snel; een verademing na een slechte ervaring bij grote concurrent waarbij ik de koop telef. probeerde af te werken.
-afspraken worden nagekomen! heerlijk!
zie ook: onder service

Service
ik heb binnen 10 minuten telefonisch de bestelling geplaatst van vaatwasser + koelvriescombi. info had ik namelijk al uitgebreid bij grote keten verkregen maar toen ik daar na 1 dag bellen nog steeds de koop niet kon bevestigen heb ik via B. en Kroon gekocht. ik kreeg direct een levend persoon aan de lijn!! en t was zo geregeld!

Assortiment
-prima, veel keuze maar ik wist al precies wat ik wilde hebben dus niet uitgebreid winkel bekeken. prijs was concurrerend met de grote ketens en lag voor mijn aankoop zelfs 20 euro lager

Aanbeveling
na een zeer slechte ervaring bij de grote concurrent vanwege telefonische onbereikbaarheid was ik aangenaam verrast door de snelheid waarmee ik bij B&M werd geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco den Heijer 08-12-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima rustige benadering van klant.

Service
Heldere toelichting van de verschillende producten.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Prima nette klantbehandeling.

Extra toelichting
Fijn dat de ook in de avonden open zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

berg 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt online bestellen maar telefonisch vind ik nog gemakkelijker. Je wordt heel goed geholpen en geadviseerd en je hoeft op deze manier maar 1 keer je gegevens door te geven. Bij een volgende bestelling staat alles er al in.

Service
Het product wordt afgeleverd op afgesproken tijd en netjes naar binnen gebracht. Verder heb ik nog niet veel service nodig gehad omdat het product nog in de garantie zit.

Assortiment
Voor mij genoeg anders zie je door de bomen het bos niet meer.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan: familie vrienden en anderen die aangeven witgoed nodig te hebben. Ik neem aan dat de service voor keukens net zo goed is.

Extra toelichting
Ik heb meerdere producten gekocht w.o. een vaatwasser, die keurig geinstalleerd werd en onlangs een droger voor mijn dochter, die hier heel blij mee is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Perfecte zoekfunctie op de site, duidelijke productinformatie en goed bestelproces!

Service
Netjes bevestiging van de bestelling, op de eerste werkdag een telefoontje, vervolgens een mail Hoe laat de chauffeur zou komen en ook nog een telefoontje een half uur voor aankomst. Ook bij plaatsing aansluiting en oude wasmachine en droger werden meegenomen, top service!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, ben heel tevreden. Mocht het nodig zijn (hoop dat alles nu heel blijft) koop ik zelf ook zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Hellevoet 08-12-2015 In de winkel gekocht
Rijnburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo ontzettend veel keus in merken en modellen, waarbij je ook gemakkelijk de juiste informatie hebt

Service
Altijd snel en goed geholpen. Bij e.v.t. probleem werd dit snel en goed opgelost.

Assortiment
Zo ontzettend veel keus in merken en modellen.

Aanbeveling
Zie voorgaande items, die spreken voor zich !

Extra toelichting
Al diverse keren apparaten gekocht. Hierbij goed informatie gekregen om de uiteindelijke keus te bepalen, waarbij er niets door je strot wordt geduwd. Alle tijd om alles op een rijtje te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankb 07-12-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruime overzichtelijke winkel, waarbij het personeel zichtbaar is, maar niet opdringerig.

Service
duidelijke uitleg over de mogelijkheden, verwachte levering exact te volgen via track en trace, waarbij het aantal nog af te leveren adressen te volgen is + een melding nadat het adres voor je is afgerond, en de chauffeur onderweg is.

Assortiment
Veel merken en uitvoeringen werkend opgesteld in de showroom

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerda 07-12-2015 In de winkel gekocht
den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat heel erg overzichtelijk opgesteld en zoniet dan wordt alles via de computer uitgelegd

Service
De service is prima en laat niets te wensen over

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
mooie winkel licht en erg schoon

Extra toelichting
goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvie 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel gemakkelijk om te bestellen en betalen.

Assortiment
Voldoende merken in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Goede prijs - correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.van Willigenburg 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heb bijna al mijn keuken apparaten bij B&K gekocht
het bezorgen en aansluiten ging vlot en op tijd.

Service
De afgesproken bezorg datum en tijd werd correct uitgevoerd.

Assortiment
Ruime keus aan merken en prijsklasse is aanwezig.

Aanbeveling
Goede service en correcte behandeling.

Extra toelichting
De wasmachine welke ik heb gekocht is van het zelfde merk als welke ik 13 jaar geleden heb gekocht, alleen door het geluid van de laatste tijd heb ik een nieuwer type aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waar de producten goed staan weergegeven. Hierdoor is het zoeken naar producten eenvoudig. In de winkel in Cruquius staan de producten goed gesorteerd waardoor je snel het juiste product gevonden hebt.

Service
De winkel in Cruquius is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.
In de winkel is voldoende personeel aanwezig die je van de juiste informatie voorziet en meedenkt met de klant. Ze geven duidelijke en eerlijke informatie over de te leveren producten.

Assortiment
Bemmel&Kroon levert veel diverse producten tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
De winkel in Cruquius heeft veel en diverse producten. Ondanks dat deze winkel groot is, blijft het overzichtelijk de juiste producten te vinden.
Daar komt bij dat de informatiebalie goed in het zicht staat waardoor je makkelijk hulp in kunt roepen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.m. Doornhein 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kan thuis online bestellen en zelf bepalen wanneer mijn vaatwasser werd bezorgd, zelfs op zaterdag!

Service
Keurig netjes werd ik op de hoogte gehouden van de bezorgtijd.

Assortiment
Veel keuze en toevallig kwam mijn keuze als goedkoopste uit bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joris 07-12-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijneke boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer fijne website waar alles op een rijtje te zetten is. daarnaast was de levering op tijd en hebben de bezorgers zorgvuldig de wasmachine een moeilijke trap op en de oude eentrap naar beneden gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wilde informatie inwinnen via de telefoon en werd direct ontzettend vriendelijk en goed geholpen. Ik kreeg alle informatie die ik vroeg. De bestelling kon ik direct via telefoon doorgeven.

Service
Ik had mijn bestelling via de telefoon doorgegeven. Op het moment dat ik ophing ontving ik direct mijn orderbevestiging via de mail. Sneller kon het niet. De mail was heel duidelijk en voorzien van alle informatie die nodig was voor verzending en ontvangst.
Ook de levering ging precies zoals mij telefonisch was verteld en zoals omschreven in de mail. Ik vind zelfs dat ze voor de levering een 10 moeten krijgen omdat mijn koelkast, de andere dag, op zaterdagavond (pakjesavond) om 21:00 werd afgeleverd door twee hele vriendelijke jongens. Echt Top.

Assortiment
Hier kan ik weinig over vertellen omdat ik alleen op zoek was naar een bepaald type en merk koelkast.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon doet wat ze beloofd. Afspraak is afspraak

Extra toelichting
Ik had dit product eerder via internet elders besteld. Maar omdat er problemen waren met de aflevering hiervan heb ik het besluit genomen om de koelkast elders aan te schaffen. Spijt als haren op mijn hoofd dit had ik eigenlijk gelijk moeten doen. Ik heb het artikel bij Bemmel en Kroon aan huis betaald via een pin transactie. Volgende keer eerst bij Bemmel en Kroon op de site kijken voordat ik iets ga aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik van Strien 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig om een keuze te maken door het kunnen vergelijken van verschillende merken en types.

Service
Na bestelling goed geïnformeerd over het verdere verloop van de bestelling. Nog geen andere ervaringen gehad.

Assortiment
Voor mij voldoende. Was opzoek naar een vaatwasser.

Aanbeveling
Gezien de productvergelijking en korte levertijd en niet te vergeten de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piekkok 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere website!

Service
Snelle levering, goede prijs, duidelijke uitleg over de levering.

Assortiment
Voldoende aanbod

Aanbeveling
Fijne webwinkel, zeer gebruikersvriendelijk, veel en duidelijke informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jfranssen1603 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke en overzichtelijke website...veel informatie..makkelijk dat je gelijk reviews over het product zijn.

Service
Paar keer gebeld voor een advies en een offerte voor een vaatwasser...2 maanden geleden hier ook een inbouwoven gekocht ...service en advies vind ik bij bemmelenkroon erg goed

Assortiment
Van goedkoop tot duur...te kust en te keur

Aanbeveling
Overzichtelijke website.. zeer scherpe prijzen...en de service en adviezen zijn super...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TTimmer 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en eenvoudig!

Service
Super service, vandaag besteld, morgen in huis. Via de track en race kun je zelfs zien hoeveelste pakketje voor jou is, en waar de bezorger op dat moment mee bezig is... Vlak van te voren een smsje met een precieze tijdsindicatie... Geweldig!

Assortiment
Helaas is 10 de hoogste score, anders had Bemmel en Kroon een 250 gescoord! Zelf komen wij uit Limburg en in eerste instantie waren wij om heel eerlijk te zijn, onbekend met Bemmel en Kroon. Wij hadden een keuken gekocht bij een winkel bij ons in de buurt, maar na een tijdje kregen we te horen dat onze gas-op-glas kookplaat (en dat was voor ons wel een vereiste) niet meer leverbaar was. Onze keukenman zei dat hij er echt niet meer aan kon komen omdat zelfs de fabrikant hem niet meer in zijn bezit had. Toen zelf via internet bij Bemmel en Kroon gekomen en de kookplaat hier besteld. Volle lof voor deze winkel dus! De fabrikant kan er niet meer aankomen, maar Bemmel en Kroon wel! Dit is toch top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk via internet.

Service
Je kan ze bellen of mailen als je vragen hebt.

Assortiment
Keuze te over.

Aanbeveling
Makkelijk, vriendelijk en snel geregeld.

Extra toelichting
Dit is voor mij de 2de keer dat ik via internet iets gekocht heb. Als je weet wat je wilt hebben is het echt super makkelijk en snel om iets te kunnen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DPelli 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een vaatwasser besteld. En dacht dat dat de juiste maat zou zijn. Maar door oplettendheid van Bemmel&Kroon heb ik nu echt de juiste maat. Ik had een normalen maat besteld, terwijl ik een hoog model nodig had.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ik had de verkeerde vaatwasser besteld. Maar door de ruime keuze makkelijk een andere uit kunnen kiezen.

Aanbeveling
Top service en dit is niet de eerste keer

Extra toelichting
Voor al mijn aankopen zal ik naar Bemmel &Kroon gaan. En zal het iedereen aanraden. Qua prijs en service. BKI501274

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno de B 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik bestelde een oud model, maar kreeg een gratis upgrade...

Aanbeveling
Gratis upgrade was onverwacht en niet eerder gezien bij een webshop...

Extra toelichting
BKI504734

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno de B 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruim assortiment

Service
Ik had een model besteld die niet meer leverbaar was en kreeg kostenoos een upgrade. Het zelfde merk, zelfde eigenschappen en meer dan ik voor had betaald. Uitzonderlijke service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Tja, vanwege de upgrade, zonder vragen zonder moeilijkheden echt een volle 10 voor deze winkel. Ik heb dit nog nooit meegemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houwaart 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige website, dus makkelijk thuis winkelen.

Service
Moest nog wat weten over de levering, snel en proffesioneel telefonisch antwoord.

Assortiment
Groot en uitgebreid.

Aanbeveling
Wij waren al klant bij Bemmel & Kroon van een perfecte keuken die nog steeds voldoet.

Extra toelichting
Wij zijn en blijven klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

milena72 05-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is gemakkelijk te vinden, overzichtelijk opgesteld. Productgroep bij productgroep. Je kunt zelf de kwaliteit kiezen die bij jou budget past.

Service
Deskundige service, de medewerkers zijn op de hoogte van alle producten die zij verkopen en van welke kwaliteit ze zijn.

Assortiment
het assortiment is groot en divers, voor ieder budget hebben zij apparatuur staan. Zowel voor vrijstaand als inbouw als onderbouw apparatuur.

Aanbeveling
Goed en klant vriendelijk personeel. Weten van alle apparaten veel af. Goede service en erg bereidwillig om je te woord te staan en te helpen en begeleiden naar een goede keuze.

Extra toelichting
ordernummer DH504124

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Plugge 05-12-2015 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Informatie is goed te vinden

Service
Volgende dag bezorgd, werd 20 minuten voor de bezorging gebeld dat men er aan kwam

Assortiment
Verschillende merken, goede prijs-kwaliteitverhouding en de prijs waarvoor het wordt aangeboden is correct, geen extra kosten.

Extra toelichting
Goede voorlichting en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 05-12-2015 In de winkel gekocht
Den haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar in het Forepark met eigen parkeergelegenheid.

Service
Levering aan huis was binnen drie dagen, de oude afwasmachine werd meteen afgevoerd. De tijd waarop de levering zou komen werd netjes de dag van te voren opgegeven.

Assortiment
De winkel heeft een groot assortiment. Ik kon dus snek in dit geval afwasmachines vergelijken. Een model dat met mijn grote borden om kan gaan was zo snel gevonden.

Extra toelichting
De prijs die ik betaalde voor de Miele afwasmachine was zeker 10% lager dan de laagste prijs die ik op internet had gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je heb de site zo gevonden en de tijd wat je wil dat kan ook gereld worden. Erg vriendelijk ook aan de telefoon

Service
De bezorgers waren heel relax plaatsen hem netjes.

Het was een drukke dag maar ik als klant had daar geen haar van gemerkt!

Assortiment
De volgende aankoop doe ik zeker daar

Aanbeveling
Correct en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanna 04-12-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar, genoeg parkeer mogelijkheden en personeel niet opdringerig.

Service
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en de heer die ons hielp was zeer behulpzaam en gaf veel informatie. Hij wist veel te vertellen over de merken en producten incl de verschillen en had er ook echt verstand van. Op advies ook bij merk in showroom wezen kijken naar het type koelkast dat ons beviel.

Assortiment
Het type koelkast waar wij voor gingen hadden ze niet op voorraad maar wel meerdere types laten zien als voorbeeld en vergelijking.

Aanbeveling
Netjes en zeer overzichtelijk! Personeel met kennis en zeer behulpzaam met informatie geven.

Extra toelichting
Absoluut een winkel waar ik weer heen ga voor andere apparatuur. Het bezorgen en plaatsen was ook snel na aankoop en de aanpassingen in de keuken zijn ook zeer vakkundig gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tamster74 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toegankelijke website, duidelijk en helder in gebruik

Service
Levertijd perfect, iets voor 16 uur besteld en keurig de volgende dag in huis

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Super snel geleverd, alles duidelijk via de mail ontvangen

Extra toelichting
Duidelijke website, snelle service. Ben blij met de koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHouben 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Toen de geleverde wasdroger bij levering beschadigd bleek, was 1 mailtje voldoende: 1 dag later werd de droger omgeruild. Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeske.blaauboer 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Ik heb aangegeven wat ik zocht en kreeg meteen de juiste producten aangeboden.

Assortiment
Het assortiment sloot aan op wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SmurFZR 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed gedocumenteerde site

Service
Werkelijk perfect, ik bestelde een Siemens droger. Toen deze niet leverbaar was kreeg ik de (veel) duurdere opvolger in hetzelfde segment voor dezelfde prijs.

Assortiment
Alles in je assortiment hebben is (bijna) onmogelijk.

Aanbeveling
Super goede service. Een telefoontje een kwartier voor levering, dat had ik echt nog nooit meegemaakt. Bezorgend personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TFoks 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Bestellen via de site ging prima.

Service
Apparaat was niet op voorraad, klantenservice gebeld en verzekerd dat het snel geleverd zou worden. 2 dagen later al een mail dat het geleverd kon worden. Levering via Dynalogic was prima geregeld.

Assortiment
Prima assortiment. Doet niet onder voor prijsstunters op internet.

Aanbeveling
Prima ervaring! Enige opmerking is dat er op de site staat 'gratis bezorging'. Dat klopt toch niet helemaal, als je het apparaat afhaalt is het een tientje goedkoper. Dan is het toch geen gratis bezorging.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

VanE-O 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Super snelle reacties op vragen per email. Ook nog een leuke korting gekregen omdat we al eerder witgoed bij Bemmel & Kroon hebben aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews