bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eriontec 11-06-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een mooie showroom, apparatuur met advies kopen voor een internet prijs! De toegevoegde waarde van een showroom werkt nog steeds.

Service
Zeer prettige winkel met vriendelijk personeel en goede communicatie. Chauffeur belt ook netjes 15 minuten voor aankomst.

Assortiment
Alle bekende merken aanwezig en meest gebruikte modellen in de showroom. Wat niet in de winkel staat is via de webshop te krijgen.

Aanbeveling
Hele aankoop niks op aan te merken. Top winkel!

Extra toelichting
Fijne showroom veel keus en goed advies. Prijzen zijn vergelijkbaar met de webwinkels. Eigen fijne bezorgservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RickyH 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Informatie over tijdstip van aflevering is heel goed. Top-service geleverd door de koerier!

Extra toelichting
Goed en voordelig - Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ariaens 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Aankoop vlekkeloos verlopen!

Service
Na de bestelling begon ik wat te twijfelen over de combimagnetron. Dat krijg je van al die recensies. Maar goed, het verkoopteam van Bemmel en Kroon was begripvol en heeft meteen een goed alternatief geboden voor een scherpe prijs. Prima.

Aanbeveling
Service = flexibiliteit + klantgerichtheid + duidelijkheid.
Prima.

Extra toelichting
Na de bestelling begon ik wat te twijfelen over de combimagnetron. Dat krijg je van al die recensies. Maar goed, het verkoopteam van Bemmel en Kroon was snel bereikbaar, begripvol en heeft meteen een goed alternatief aangeboden voor een scherpe prijs. De afspraken zijn nagekomen. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mmkoning 11-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk besteld via internet

Service
Netjes in de keuken op z'n plek gezet. Lastig in een smal trappen huis in amsterdam. Maar heel voorzichtig naar boven gebracht.

Assortiment
ze hadden het model dat ik zocht, en ook meer.

Extra toelichting
Mijn bestelling, ordernummer BKI467895, is binnen een paar dagen. netjes thuis gebracht. Heel netjes over een smalle trap en krap huis in Amsterdam naar boven getild. Bemmel en Kroon was de goedkoopste en had goede reviews. Aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richardgubbels 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles zoals het hoort: makkelijk bestellen, direct informatie over de verzendprocedure. Met track and trace binnen 2 werkdagen geleverd en aangesloten, zoals aangegeven. Kortom: Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerardEliette 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit de luie stoel op internet, met een winkel als achtervang.

Service
Plaatsen vlot en deskundig de apparatuur.

Assortiment
Wat ik nodig had,kon ik gemakkelijk vinden. Heb daardoor niet het gehele assortiment bekeken.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, maar er valt op internet wel veel te kiezen.

Extra toelichting
Deur van koelkast linksdraaiend maken had ik graag laten doen, leek even een zaak van service. Had ik moeten doorgeven net als het aansluiten van het gaskooktoestel. Heb geen moeite met extra werk wat moet worden vergoed.Prima website met kwaliteit voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Knoop230 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede informatie op de website

Service
De volgende dag al in huis

Assortiment
Kon kiezen op de breedte van de koelkast, en kreeg meteen het type dat voor mij geschikt was

Aanbeveling
Alles prima verlopen, doorslaggevend dat service aan huis bij prijs was inbegrepen, alleen het waterpas zetten van de koelkast werd niet gedaan

Extra toelichting
Geen problemen gehad, vlotte bezorging, weinig draairuimte om koelkast te plaatsen, koerier haalde daarom toch de koelkast uit de verpakking voor het naar binnengaan, anders had het niet gepast. Hij zei dat ze dat officieel eigenlijk niet mochten doen vanwege kans op beschadiging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

annearthur 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk behulpzaam

Service
bellen gelijk antwoord

Assortiment
breedt goed en goedkoop

Aanbeveling
formule 1 mate

Extra toelichting
beoordeling is goed je moet niet alteid tienen geven er moet spanning en verbetering blijven. ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LoesvH123 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met de gebruikelijke betalingsmethode.

Service
Zaterdag de wasmachine besteld en maandag werd deze al keurig bezorgt. Voor de levering werd gebeld of we thuis waren. Iets meer uitleg over het apparaat had gemogen. De wasmachine was bijvoorbeeld vochtig van binnen, waar ik in eerste instantie van schrok. Later bleek dat dit gebruikelijk is.

Assortiment
Veel verschillende merken die goed op voorraad zijn.

Aanbeveling
Snelle levering en de wasmachine werd keurig naar de 2de etage gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

service-onderhoud 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, producten goed te vinden. Uiteindelijk telefonisch besteld i.v.m. behoefte aan advies.

Service
Vriendelijk te woord gestaan. Deskundig advies, snelle service (vrijdag besteld, maandag geleverd).

Aanbeveling
Leveren goede, deskundige en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hamaja 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site

Service
Prima service,ook toen de betaling mis ging werd er contact met mij opgenomen om me dit te melden

Aanbeveling
Goede service. Goede en snelle afhandeling. Prima geregeld. Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roboskoop 09-06-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bij installatie boorde men door een leiding, maar alles werd perfect afgehandeld. leiding gerepareerd en kast vervangen.

Aanbeveling
mooie winkel, breed assortiment en je krijgt een geode prijs, niet eerst de helft er vanaf hoeven onderhandelen. We hebben ook een erg mooi keramiek blad uit konden kiezen.

Extra toelichting
mooie winkel, vriendelijke verkopers. Niet pusherig, wel duidelijk. Assortiment is erg breed en mooie spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blound 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk website, ook telefonisch top geholpen, zeer vriendelijke medewerkers

Service
alles wat de medewerker verteld heeft tijdens ons telefoongesprek klopt

Assortiment
2x besteld bij Bemmel en kroon was op voorraad

Aanbeveling
zeer ruim assortiment,primapris vriendelijke medewerkers, wat men beloofd wordt ook meteen gedaan. Kortom een prima zaak

Extra toelichting
duidelijke webshop, ruim assortiment, zeer vriendelijke en bekwame medewerkers, komen hun beloftes na. zeker een webshop/bedrijf om zaken mee te doen.Zeer redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Habo55 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke instructie en invulvelden op de webshop.

Service
Prima Service, informatie per mail na aankoop en keurig op tijd geleverd.
Fijne heren die kwamen afleveren, zij herinnerden zich zelfs dat ze 2,5 jaar geleden ook iets bij ons hadden geleverd.

Assortiment
Ik kon van het merk dat ik wilde hebben meerdere typen vergelijken.

Aanbeveling
Prima service en mooie prijs/kwaliteit verhoudeing.

Extra toelichting
Alles is vlekkenloos verlopen, en dat was de voorgaande keren ook na bestelling online of in de winkel. Daar houd ik van, betrouwbaar en nette afhandeling van de zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelleirma 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk uitzoeken tegen de juiste prijs.

Service
Helemaal van A tot Z duidelijk en goed geregeld.

Assortiment
Hier vind je gewoon wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ralphlange 09-06-2015 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ook een winkel die je gewoon kan bellen. Geen 0900 nr met zogenaamde klantenservice maar een vriendelijke medewerkster die je meteen adequaat helpt.

Service
Goede telefonische hulp en ze bellen netjes terug, gewoon prima!

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, goede prijs en klantgericht. Zeker na een slechte ervaring bij een concurrent een verademing.

Extra toelichting
Vriendelijke service. Direct contact met het lokale filiaal, geen service nummer met mensen die niet kunnen helpen. Dank aan Mandy!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaneerten 09-06-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken

Assortiment
Veel en nog meer online

Aanbeveling
Altijd eerst naar van Bemmel en Kroon!

Extra toelichting
Helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wh de jong 08-06-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg

Service
Zaterdag besteld maandag in huis

Aanbeveling
Perfect geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram-01 08-06-2015 In de winkel gekocht
Cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles in een winkel en goed personeel dat je vriendelijk te woord staat.

Service
Service is goed ook bereidwillig met zoeken naar een alternatief.

Assortiment
Alles wat je wil zoniet dan zoeken ze het voor je op.

Aanbeveling
Een zeer goede service ze doen goed hun best om je zo goed mogelijk te helpen.

Extra toelichting
Toppy ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deseli 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, men wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Service
vriendelijke, professionele medewerkers die dadelijk contact namen nadat ik een mail had gedaan dat de wasmachine beschadigd was, zeer vlotte verdere afhandeling, snelle levering

Assortiment
zeker voldoende keus

Aanbeveling
zeer betrouwbaar en professioneel - topservice

Extra toelichting
woensdagavond wasmachine en diepvries besteld bij Bemmel en Kroon. Zaterdagmorgen keurig afgeleverd in België. Kleine beschadiging geconstateerd aan wasmachine bij uitpakken. Diezelfde zaterdagmiddag even gebeld naar B&K. Geen probleem. Maandagavond werd er een nieuwe wasmachine geleverd en het beschadigde apparaat werd terug meegenomen. Is dit te overtreffen? Misschien maar ik denk het niet. Dit is service met een grote S en een voorbeeld voor alle onlinewinkels. Ik weet waar ik mijn volgende bestelling doe. Bedankt Bemmel en Kroon. ordernummer BKI469254

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o.limburg 08-06-2015 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlotte bediening en goede voorlichting van de verkoper.

Service
De service was vlot en de levering was binnen een week.

Assortiment
Uitstekend en ruim aanbod.

Aanbeveling
In de winkel is de service goed en duidelijk.

Extra toelichting
Wij zijn zelf gaan kijken omdat we een bepaald artikel zochten. Hierbij werd we klantvriendelijk te woord gestaan. Er lag geen druk op ons en we konden op ons gemak artikelen bekijken. Naderhand werden we ook nog gewezen op de aanschaf van een ander artikel, omdat het apparaat dat we wilden hebben niet geleverd werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.g. put 07-06-2015 In de winkel gekocht
forrepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk parkeren en veel keuze. van dv merken

Service
in de winkel zijn we voortreffelijk voor gelicht

Assortiment
keurig en ruim op gezet voldoende keuze in div merken

Aanbeveling
wij zijn er heel goed geholpen zowel in de zaak als bij aflevering

Extra toelichting
wij en onze dochter hadden al eens meer daar iets gekocht de rustige uitleg en vriendelijke behandeling deed ons wederom besluiten tot deze aankopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daantje66 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super service en een snelle levering tegen een zeer scherpe prijs. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dorienbuys 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website en goed contact per e-mail.

Service
alles netjes en snel geleverd, mogelijkheid om zelf een bezorgdag uit te kiezen.

Assortiment
ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
zie bovengenoemde punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john13163 07-06-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website zit makkelijk in elkaar,makkelijk zoeken

Service
werd snel geholpen en snel afgehandeld,was na 10 min weer uit de winkel

Assortiment
je slaagt altijd

Aanbeveling
is best de moeite waard om eens langs deze winkel te gaan als je naar huishoudelijke apparaten op zoek bent

Extra toelichting
duidelijke winkel waar je goed geholpen wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mweel 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Duidelijk en gebruiks vriendelijke website, voordelig.

Extra toelichting
Voordelig, duidelijk, snelle respons. Betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rockchild 07-06-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Inductie kookplaat van Bosch in Zoeterwoude aangeschaft, nadat ik wel eerst de website heb bezocht. Website vind ik erg duidelijk en overzichtelijk. Afrekenen kan gewoon bij de installateur.

Service
Medewerker adviseert en kijkt zelfs naar een voordelig alternatief. Vraagt door v.w.b. de extra functies van het apparaat en of ik die wel ga gebruiken.
Ik begrijp dat er kosten worden berekend voor de inbouw van (keuken)apparatuur (gaat via extern bedrijf) maar ik vind 95 euro inbouwkosten (1ste apparaat) (tarief extern bedrijf) toch wel iets aan de hoge kant.
Levering en datum inbouw is erg vlot.

Assortiment
Ik ben al jaren klant bij Bemmel & Kroon. Wanneer ik witgoed of keukenapparatuur nodig heb ga ik standaard naar deze winkel. Prijzen zijn nagenoeg gelijk aan die van de concurrent. Maar gezien mijn ervaringen met Bemmel & Kroon kies ik toch altijd weer voor deze winkel. Alle keuken inbouw apparaten (Bosch, afuigkap, vaatwasser, koel/vrieskast, Oven en kookplaat) komen bij Bemmel & Kroon vandaan.

Aanbeveling
Elke keer is de service erg goed. Alles wordt netjes (weliswaar met bijbetaling) door extern bedrijf ingebouwd en afgevoerd. Geen oude (defecte) apparatuur en verpakkingsmateriaal die ik zelf moet afvoeren.

Extra toelichting
Winkel in Zoeterwoude is erg mooi en overzichtelijk ingedeeld. Ook al kijk ik altijd eerst op de website dan nog ga ik naar de winkel in Zoeterwoude om het product "live" te bekijken en plaats dan daar mijn bestelling. Veel keus en wat mij opvalt is veel online producten voor de categorie die ik zocht zijn ook in de winkel aanwezig. Medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tjepstui 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk via de mail te bestellen en bij vragen ook prima telefonisch te bereiken. Betalen via de pin bij levering is ook perfect.

Service
Via beslist.nl bij dit bedrijf terecht gekomen. Zij boden een Miele inbouwkoffieapparaat het goedkoopst aan. De prijs op hun site was opeens hoger. Er werd direct een lagere prijs vastgesteld. Toen enige dagen later de aanvankelijke beslist.nl prijs op de site stond vermeld was 1 mail genoeg voor om het apparaat alsnog voor deze lagere prijs geleverd te krijgen.

Aanbeveling
Gezien de ervaring zeer positief, prima service, betaalgemak, goede bezorgdienst, je weet hoe laat men ongeveer komt en krijgt 20 minuten voordat men werkelijk arriveert nog een sms

Extra toelichting
Toen de oorspronkelijke prijs die op de site van Beslist.nl alsnog op de site van Bemmel & Kroon kwam te staan was 1 mail genoeg om het apparaat voor de lagere prijs geleverd te krijgen. Hierdoor krijg je vertrouwen in een bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Noordermeer 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling is eenvoudig te plaatsen. Het personeel aan de telefoon is zeer behulpzaam en reageren direct op vragen.Super snelle afwikkeling.

Service
Bij navraag van de leveringstijd werd er zeer snel gereageerd en geacteerd. Zo werd onze bestelling nog op zaterdag uitgeleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod. Voor elk wat wils!!!

Aanbeveling
Ik kan van Bemmel en Kroon aan iedereen van harte aanbevelen.Men kan iedere vergelijking op zowel service, prijs en assortiment doorstaan.

Extra toelichting
Er viel op niets iets aan te merken. Vlot, accuraat en service gericht is deze organisatie. Als klant sta je hier werkelijk centraal. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar10os 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen via de website

Service
snelle en nette service

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Erg snelle en nette service, mijn wasmachine was kapot, ik heb een nieuwe besteld en de volgende dag werd hij bezorgd en aangesloten en de oude machine meegenomen. Vlak van te voren belde de chauffeur dat hij eraan kwam. Erg netjes. Grote keuze ook in de webshop. (ordernummer BKI468824)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ka67 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden wat ik zocht

Service
prima. snelle levering en op de dag als aangegeven

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede overzichtelijke pagina

Extra toelichting
goeie overzichtelijke pagina. je kunt snel vinden wat je zoekt. helemaal makkelijk als je doorlinkt via kieskeurig. hele goede afhandeling van de levering. en goed op de hoogte gehouden over de aflevertijd op de dag zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetjetieks 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestelling ging snel en gemakkelijk

Service
Via mail duidelijk op de hoogte gesteld van de voortgang. Levering op juiste tijdstip afgeleverd.

Assortiment
Hebben speciaal op Product gezocht en dit was hier leverbaar. Niet verder gekeken.

Extra toelichting
snel en gemakkelijk. Afspraken zijn nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura123456789 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima prijs, vriendelijk personeel (via de telefoon besteld), snelle service en perfect betaalgemak! Een topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caitlinvdb 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Fijne site, goed dat je aangeven wanneer je je bestelling geleverd wilt hebben. Er wordt ook 20min van te voren gebeld, zodat je ook gewoon normaal een boodschap kan doen, zonder dat ze voor een dichte deur staan. Apparaten worden netjes afgeleverd en aangesloten (wonen 2hoog). Al met al een goeie service en zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goallie 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Besteld, binnen dag geleverd en geïnstalleerd

Service
Keurig vooraf gebeld voor bezorg en installatieafspraak.
Model van keuze was niet op voorraad, alternatief tegen zelfde prijs aangeboden.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede en snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goallie 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Besteld, binnen dag geleverd en geïnstalleerd

Service
Keurig vooraf gebeld voor bezorg en installatieafspraak.
Model van keuze was niet op voorraad, alternatief tegen zelfde prijs aangeboden.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede en snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

roestniet 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk en de bestelprocedure makkelijk. Er wordt goede informatie gegeven over de mogelijkheden van extra service.

Service
Voor de inbouw-service werden extra kosten berekend, maar dit werd overal op de site duidelijk aangegeven. Per email werden we duidelijk ingelicht over de vervolgprocedure. Er is heel snel met ons gebeld voor een afspraak voor het plaatsen en alles is netjes afgewikkeld.

Assortiment
Er is ruim voldoende keus. Op een andere website vond ik wel een product dat iets meer aan mijn verwachtingen voldeed, maar die gaf geen mogelijkheden voor service. Dat vond ik juist erg belangrijk, dus heb ik uiteindelijk toch voor een model bij Bemmel en Kroon gekozen.

Aanbeveling
Zeker weten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Beertje1976 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
De service was top! Ze namen onze oude vaatwasser weer mee terug.

Extra toelichting
De vaatwasser doet het perfect. En hij is ook nog eens erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verooev 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bezorgt en geinstalleerd

Service
Vriendelijke jongens

Assortiment
Was qua prijs de voordeligste incl. Instaleren

Aanbeveling
Zeker, en als ik weer wat nodig heb zal ik zeker weer bij ze kijken

Extra toelichting
Met ordernummer BKI467483 afgeleverd en geinstalleerd. Qua prijs en kwaliteit van service een van de betere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hotelboat 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij online aankoop moest er eerst betaald worden alvorens bezorgdatum geregeld kon worden. Echter na 1 telefoontje werd direct bezorgdatum geregeld waarna ik ook de betaling via IDEAL kon doen. alles direct bevestigd via de email

Service
Zie commentaar bij gemak

Extra toelichting
Zeer snel direct en open communicerend en bevestigend via de email.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rleeman 04-06-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
en goede over zicht van de apparatuur waar ik naar op zoek was. duidelijke uitleg van wat er voor service aan de door mij gekozen wasmachine behoorden.

Service
de service uitstekend zeker bij het afleveren van de machine eerst en mail van ongeveer de verwachtte tijd van levering en voor dat ze komen leveren nog telefonisch met het echte tijd van levering zodat je toch nog andere dingen kon doen

Assortiment
voor mij ging het om en wasmachine ze hebben ruime keus uit verschillende merken maar ook voor ander witgoed en apparatuur ruime keus

Aanbeveling
ik had deze winkel al veel eerder aan en tante en mijn schoonzus door gegeven alle twee ook voor en wasmachine met te vrede heit

Extra toelichting
ik kan alleen maar iets goeds zegen want uit mijn belevenis was van het begin tot het afleveren alles goed gegaan goede uitleg in de winkel het afhandelen pinnen bij aflevering de mannen die het kwamen afleveren netjes geplaats aangesloten uitleg gegeven maar deze ervaring hebben eerst mijn schoonzus gehad en daarna mijn tante dus ben ik zelf ook hier heen gegaan voor mijn was het top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Dijkhuizen 04-06-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product gezien op internet en in de winkel bekeken. Kregen goede voorlichting over de producten.

Service
Leuke korting gekregen en een foutje van een verkeerde kleur op de bon werd zeer snel gecorrigeerd.

Assortiment
Voldoende keuzen in keukens, maar ook in apparaten zoals kookplaten, vaatwassers etcetera.

Aanbeveling
Ruime keuze en ruimte om te onderhandelen over de prijs.

Extra toelichting
Ze jagen je niet gelijk op en laten je rustig rondneuzen en mocht je vragen hebben dan is er iemand in de nabije omgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jp4all 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
eenvoudige bestelling en ondanks dat ik via het internet bestelde en voor de zekerheid telefonisch contact opnam zeer correct behandeld en eenvoudig besteld

Service
naar 2 hoog op zolder de wasmachine zonder zeuren en beschadigen en extra kosten.

Aanbeveling
Ik bestel vaker via internet, maar niet alle winkels doen wat ze beloven. Daarom zoek ik ook vaak telefonisch contact. Belde netjes van tevoren dat ze 10 minuten vroeger kwamen.

Extra toelichting
Online shop is duidelijk en voor mijn artikel de goedkoopste samen met Med-dia-Markt. Echter heb ik negatieve ervaringen bij M. Bemmel en Kroon deden wat ze beloofde en iets meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miss bambela ki 04-06-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles duidelijk en snel te vinden

Service
werd heel vriendelijk geholpen en kreeg ook een fikse korting op de prijs!

Assortiment
Heel veel keuze en een prachtige winkel!
Aan alles is gedacht, tot aan de wc's toe is het met zorg ingericht!

Aanbeveling
Een bijzonder mooie winkel met een groot assortiment en heel klantvriendelijk personeel. En het voornaamste natuurlijk,DE PRIJS! Die is al heel scherp, maar je krijgt ook er nog eens een hele leuke korting er boven op!En ook nog eens een snelle levering.Wat wilt een klant nog meer... Al met al een topzaak!

Extra toelichting
Ordernummer ztw 466784 Heb geen facebook, graag een mailtje bij ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes Spittel 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling erg snel binnen

Service
Goede service

Assortiment
Goed kan alles vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Goed en snelle levering en service

Extra toelichting
Goede online winkel snelle levering en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiseloreO 04-06-2015 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, goed bereikbaar (zowel de winkel als telefonisch)

Extra toelichting
We zijn enorm tevreden over Bemmel & Kroon. Na wat internet research hadden we een prachtig fornuis op het oog. We wilden deze nog wel ‘in het echt’ kunnen bekijken voordat we een definitieve keuze zouden maken. In de winkel op het Forepark werden we vriendelijk te woord gestaan door bekwame mensen. Gezien Bemmel & Kroon het desbetreffende fornuis voor de laagste prijs kon aanbieden wilden we het direct bestellen. Het fornuis was niet op voorraad, desondanks stond het Smeg fornuis enkele dagen later (binnen een week!) thuis. De bezorgers waren vriendelijk en we waren bijzonder te spreken over de website waar op we konden zien waar de bezorger was en hoe lang het nog zou duren voordat hij bij ons was. Erg handig als je niet een halve dag thuis wilt wachten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barryvdh 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Onze wasmachine BKI468553 netjes geleverd, geïnstalleerd en de oude meegenomen van de Zolder, superservice!! de heren kwamen net toen ik mijn kids van school moest gaan halen.... Ik heb ze alleen gelaten en toen ik terugkwam draaide de wasmachine al en was de oude al ingeladen, geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wies kerbusch 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Je krijgt telkens een update tussendoor hoe het staat met je bestelling (die overigens zeer snel arriveert).

Assortiment
Wat ik zocht was op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coert0711 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en snelle ondersteuning

Service
Snelle reactie en antwoord bij vragen. Vlotte bezorging t.o.v. andere winkelketen. Daar was 1, 5 week wacht tijd, nu stond de machine er 1 dag later.

Assortiment
Veelzijdige keus

Aanbeveling
Bemmel en Kroon is mijzelf ook aanbevolen

Extra toelichting
Snelle levering, oplettendheid op gemaakte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cmiddelveen 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gister besteld, vandaag ontvangen.

Service
De site is erg duidelijk. Bestelling was zo geplaatst.
Levering was ook erg prettig. Binnen 15 minuten de wasmachine boven, op zolder, aangesloten en wel. De oude wasmachine hebben ze mee terug genomen incl verpakkingsmateriaal. Super.

Aanbeveling
Zeker. Erg tevreden over de snelle en nette afhandeling.

Extra toelichting
Geen verbeteringen. Alles is erg netjes en snel gedaan. Ordernr.468841-1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews