bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15572 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3178 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lobsters 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Correcte - snelle levering en plaatsing van de wasmachine. Keurige bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

everaars 23-10-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkel in Zoetermeer is makkelijk bereikbaar; na telefonisch vooroverleg zijn we ter plekke gaan kijken

Service
verkoper weet waar hij over praat en denkt mee met klant

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
zeker de moeite waard om even te googlen

Extra toelichting
geen klachten, gewoon goed werk geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mertensjan 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ga de laatste tijd veel minder naar de plaatselijke winkeliers.
Ik kan heel slecht langs rijen van artikelen lopen daar wordt ik gek van.
Ik heb een spierziekte en daarom is
het zo fijn dat je thuis in alle rust kunt kijken en bestellen.

Service
Dit hoef ik niet te motiveren omdat het
gewoon zo is

Assortiment
meer als voldoende

Aanbeveling
het is nergens goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankie.i 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer vlotte en overzichtelijke webside

Service
alles tiptop in orde

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
omdat alles dik in orde was vanaf de bestelling tot het afleveren aan huis

Extra toelichting
alles in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brocolli 22-10-2014 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Kregen goede uitleg over de diverse merken en mogelijkheden. Na telefonische bestelling werd het apparaat heel snel geleverd. Via de mail werd ook aangegeven wanneer het apparaat kwam en hoe laat we de bezorgers konden verwachten. Een half uur voor de bezorging word je dan ook nog gebeld. Na ontvangst was 1 onderdeel niet helemaal goed en zonder problemen konden we dit dezelfde dag nog omruilen. Bedankt voor de superservice van Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ouwelee 22-10-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk dat er een winkel is

Service
goede service in de winkel in Zoetermeer

Aanbeveling
de combinatie laagste internetprijs en een winkel is erg handig

Extra toelichting
geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loef 22-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was erg duidelijk, goede informatie en betalen ging gemakkelijk via iDeal.

Service
We hadden een wasmachine besteld. Hiervoor konden we zelf de lever dag kiezen, en op verzoek werd deze ook voor een bepaalde tijd geleverd. Avond van tevoren krijg je een mailtje met een schatting van de levertijd en in ons geval waren de bezorgers netjes op tijd! Vriendelijke mannen, die gelijk onze oude wasmachine meenamen en de nieuwe intalleerden. Top service dus!

Aanbeveling
Goede service en laagste prijs garantie, dus voor mij zou er geen reden meer zijn om ergens anders te bestellen.

Extra toelichting
Wij hadden een zeer positieve ervaring bij de aankoop van onze wasmachine. Het model dat we besteld hadden was niet op voorraad, en toen kregen we een vergelijkbaar model dat normaal zelfs een stukje duurder is. Dat is nou eens een top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cootje 1 22-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk duidelijke afspraken

Service
goede service omtrent aflevertijd , heel netjes een telefoontje qua exacte aflevertijd!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Absoluut

Extra toelichting
Tot nu toe nog geen ervaringen qua service en hopelijk ook niet nodig. Maar de scherpe prijs en gratis 5 jaar garantie is super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeehond12 22-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel en vriendelijk geholpen, ook snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

missy_nl 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online besteld, keurig de factuur en leveringsgegevens gekregen en op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Service
Het oude apparaat is meegenomen en de nieuwe keurig aangesloten.

Extra toelichting
Het grote gemak van Online bestellen en kwaliteit prijsverhouding in combinatie met de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr2014 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke vermelding op de website van de kosten voor welke mogelijkheden

Service
super service waardoor levering op de 2e verdieping + meenemen oude apparatuur, dit scheelde ons enorm veel werk

Assortiment
ze hadden de machine die ik zocht

Aanbeveling
ik ben heel tevreden

Extra toelichting
goede snelle duidelijke service , geen verassingen achteraf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mutwaeki 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijk

Extra toelichting
Doe al decennia naar tevredenheid zaken met van Bemmel & Kroon. Gisteren mijn 21 jaar oude vaatwasser ( Bosch ) ingewisseld voor een Siemens. Hij is netjes en vakkundig door de bezorgers aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veerden 21-10-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlakbij huis.

Service
perfect. De monteur kwam keurig op tijd en deskundig geinstalleerd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Perfecte service, deskundigheid en vriendelijkheid

Extra toelichting
Dichtbij huis. Deskundigheid, goede service, prijsverhouding goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonchrist1970 20-10-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 5 werkdagen was onze vaatwasser vakkundig geïnstalleerd en getest

Service
Binnen 15 minuten waren wij overtuigd welke vaatwasser het beste bij onze wensen aansloot

Assortiment
Helaas is er niet veel keus in een vaatwasser met paneel

Aanbeveling
Wij hebben binnen drie maanden een vaatwasser en wasmachine gekocht. Met name door het vakkundig advies samen met een goede prijsstelling raden wij Bemmel en Kroon aan

Extra toelichting
Zie de aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

heerlijkheidswater 20-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ik vind het top zoals het tot nu toe is gegaan, hoopt dat het zo blijft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daepunt 19-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik vond mijn was-/droogcombinatie in de webshop van Bemmel en Kroon maar liefst EUR 200 goedkoper dan elders! Het leek bijna te mooi om waar te zijn. Bestellen en betalen ging eenvoudig.

Service
Twee bezorgers voerden mijn oude wasmachine af, brachten mijn nieuwe was-/droogcombi op zijn plaats en sloten hem keurig aan. Verpakking werd ook netjes afgevoerd.

Aanbeveling
Prima gegaan! Bezorging kon ik netjes volgen via Track & Trace. Het Track & Trace systeem van DynaLogic is een beetje omslachtig, maar verder ok.

Extra toelichting
Normaal fotografeer ik met mijn telefoon het model-/serienummer van de verpakking als ik een nieuw apparaat uitpak. Als ik later het apparaat wil registreren, dan haal ik dat nummer zo tevoorschijn. Omdat de bezorgers de verpakking hadden afgevoerd, moest ik het serienummer op het apparaat zoeken. Het was handig geweest als ze het serienummer in de handleiding hadden geschreven, of ergens op papier hadden achtergelaten. Zelf heb ik er niet aan gedacht, omdat ik zo blij was met mijn nieuwe apparaat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ine morren 18-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles kan vanuit een punt/showroom geregeld worden.

Service
Deskundig en onpartijdig oordeel door tijd hebbende verkoper.

Assortiment
Heerlijk zoveel apparaten te kunnen vergelijken. Toch anders dan op internet of uit een krantje.

Aanbeveling
Aan iedereen die witgoed zoekt.

Extra toelichting
Het zeer uitgebreide assortiment maakt kiezen een stuk makkelijker. Snelle levering na aankoop en correcte melding van tijdstip van aflevering. Heerlijke koffie in een gezellige sfeervolle ambiance waarbij je de aankoop goed kunt laten bezinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaarpk 17-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en makkelijk website

Service
Supergoed, bereid om met je mee te denken

Assortiment
Wat er niet is halen ze voor je in huis

Aanbeveling
Prima Firma heb er meerdere dingen gekocht

Extra toelichting
Zie hier boven geen uitleg nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Losgravos 17-10-2014 In de winkel gekocht
Forepark, Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de showroom staan alle modellen, zodat je ter plaatse alle voor- en nadelen van een bepaald merk/model kunt ervaren.

Service
Duidelijke en professionele uitleg, waardoor ik snel tot een beslissing ben gekomen.
Het thusbezorgen verliep prima en 10 minuten van te voren werd ik voor de zekerheid nog even gebeld. Dat geeft vertrouwen!

Assortiment
Zeer compleet en met de deskundige uitleg is de keuze zo gemaakt

Aanbeveling
Maak het jezelf gemakkelijk en ga, net als ik, meteen naar Bemmel en Kroon. Scheelt veel gepuzzel en dus tijd

Extra toelichting
Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelkast1710 17-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na de iets lagere prijs van een ander bedrijf te hebben ingevoerd, kreeg ik onmiddellijk een reactie met een nog betere prijs. Gelijk besteld en een bezorgdag ingevuld. Alles verliep snel en zonder problemen.

Service
Geen onverwachte extra kosten. Gewoon doen wat ze hadden afgesproken.

Assortiment
Mijn koelkast hadden ze in ieder geval en dat kan beslist niet van alle bedrijven gezegd worden.

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik iedereen aan. Ik kende ze niet en voor mij was het een sprong in het diepe, maar wat ben ik blij dat ik die sprong gewaagd heb.

Extra toelichting
De bezorging was ook perfect. Je kunt online je bestelling volgen en je wordt vooraf gebeld wanneer ze komen. De vriendelijke mannen hebben m'n koelkast keurig geplaatst en het afval mee terug genomen. Al met al ben ik zeer tevreden over de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid.janssen 16-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Netjes geholpen in de winkel.
Keurig afgeleverd en geplaatst.
Extra kosten berekend voor het aansluiten op de trekschakelaar,
dat zou voor mij bij de service inbegrepen mogen zijn !!
Na-service was ook correct, servicemonteur is langs geweest om de trekschakelaar te vervangen....deze bleek helaas defect te zijn.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Mond op mond reclame is de beste reclame die je kunt hebben !!

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden en hoop met deze wasdroger ook weer 24 jaar ertegen aan te kunnen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Reeuwijk 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online gezien, gebeld naar het filiaal in Zoetermeer en ik kon alles direct telefonisch regelen. De aankoop, bezorging en plaatsing van de inbouwvaatwasser en inname van de oude vaatwasser. Hij was op voorraad, zaterdag besteld en woensdag geplaatst.

Service
We hadden de nieuwe plintplaten zelf verwijderd, omdat een loodgieter een vorige keer de plintplaten had gesloopt. Na plaatsing van de vaatwasser heeft de monteur deze weer netjes terug geplaatst voor ons! Alles was netjes achtergelaten.

Assortiment
We hebben destijds ook onze keuken bij een ander filiaal van Bemmel en Kroon gekocht en er was genoeg keuze aan inbouw apparatuur.

Aanbeveling
Wij zijn tevreden over dit bedrijf.

Extra toelichting
Snelle service, direct bevestiging van de bestelling in de mail. Dag van te voren mail met verwachte bezorgtijd. Telefoontje op de dag zelf. Pinnen bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanneke HN 16-10-2014 In de winkel gekocht
Filiaal Cruquius/Vijfhuizen

Algemene score

8,5

Gemak
Wij konden rustig kijken en vergelijken om de voor- en nadelen van de door ons aan te schaffen kookapparatuur. Daarna een medewerkster aangeschoten om onze keuze kenbaar te maken en te toetsen aan haar kennis van de apparatuur.

Service
De keukenapparatuur zou met een week geleverd worden. Uit ervaringen elders weten wij dat dat meestal om een of andere reden niet kan worden nagekomen. Echter na bevestiging via email bleek de levering stipt op de dag die was aangegeven. Een dag er voor kregen wij van het installatiebedrijf een email met datum en tijd waarop wij de monteur konden verwachten. s'Morgens 9.00 u stond de man voor de deur. Het was een aangenaam persoon om tijdens de montage mee te praten. Hij werkte zeer netjes en na een uur was hij, maar wij zeker zeer tevreden. Koffie en een kleinigheid maakten het compleet een feest.

Extra toelichting
Showroom ziet er gelikt en overzichtelijk uit. Alles is geordend opgesteld met prijs en type van het aan te schaffen product. Medewerkers zijn niet opdringerig maar wel deskundig. Betaling van de geleverde goederen gebeurde achteraf zonder aanbetaling. Gemaakte afspraken zijn stipt nagekomen. Keuze viel derhalve na elders ook geïnformeerd te hebben duidelijk in het voordeel van deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid-1960 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
TOP!! snel antwoord

Assortiment
Voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kolle288 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles zeer duidelijk en overzichtelijk op de website. Mocht je vragen hebben, dan gewoon het contactformulier invullen of bellen en je wordt vriendelijk, klantgericht en bovenal deskundig geholpen

Service
Wij hebben tot nu toe twee ervaringen met Bemmel en Kroon, allebei website/telefonisch en ze geven je echt het gevoel dat de klant koning is.

Assortiment
Ruime keuze, goede prijzen en mocht een artikel iets duurder, dan wordt dat door service en klantgerichtheid meer dan gecompenseerd. Daar kunnen BCC en Mediamarkt nog heel wat van leren

Aanbeveling
Klantgerichtheid, service, uitstekende samenwerking met Dynalogic (deze koerier weet ook wat service en klantgerichtheid betekent)

Extra toelichting
Geen minpunten, alleen maar pluspunten. Zie commentaren hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bkauffmann 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen van het gewenste apparaat gaat uiterst eenvoudig via de overzichtelijke website en gebruiksvriendelijk procedure

Service
Alle nodige gegevens en afspraken kwamen vrijwel onmiddelijk on line ter beschikking. Telefonisch contact was in het geheel niet nodig

Assortiment
Wat ik zocht was er. Verder heb ik geen ervaring

Aanbeveling
zeker

Extra toelichting
Bovengenoemde aspecten spreken voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Swami66 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk zoeken/vinden

Service
Bestellen en zelf plannen gewoon super (+gratis upgrade)

Assortiment
precies wat wee wilden + upgrade

Aanbeveling
snel, goed en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rowil 15-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het uitzoeken en bestellen ging makkelijk, ook de informatie over het product was makkelijk te vinden

Service
Zonder kosten werd de wasautomaat boven gebracht, de oude mee terug genomen en op verzoek werd de droger erop gezet. Alles werd aangesloten zonder verdere kosten. Vooraf zijn wij geinformeerd over de leveringstijd en die klopte

Assortiment
Wat wij zochten was aanwezig en konden kiezen uit een ruim aanbod van wasmachines.

Aanbeveling
Ja

Extra toelichting
Zie onze reactie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjpadmos 15-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zondag online een wasmachine besteld. Dinsdag keurig op tijd afgeleverd en aangesloten. Ook de oude wasmachine en verpakkingsmateriaal meegenomen. Helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nij 15-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Alles prima geregeld, we werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang en alle afspraken zijn nagekomen!

Assortiment
Groot assortiment en onze aankoop was hier het goedkoopst!

Aanbeveling
Zoals gezegd de goedkoopste en prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buck0059 15-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bestelling eenvoudig. Aflevering volgens afspraak. Plaatsing op 2e etage prima uitgevoerd. Nette (vak)mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janse107 14-10-2014 In de winkel gekocht
Hoofddorp /Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vriendelijke mensen leuk geholpen met de aankoop

Extra toelichting
keurig de afspraak nagekomen en alle rotzooi van de koelkast meegenomen en geen bezorg kosten helemaal Top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

valklus 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verliep gladjes

Service
op maandag contact gehad en op dinsdag stonden de machines keurig op hun plek

Assortiment
goede prijs

Aanbeveling
prima service doen wat ze afspreken

Extra toelichting
telefonische contact is goed,afspreken en je hoeft nergens meer naar om te kijken,alles prima geregeld,dank een tot ziens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik244 14-10-2014 In de winkel gekocht
Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij toeval kwamen we bij Bemmel en Kroon terecht omdat de Media Markt nog gesloten was. We werden direct goed geholpen en de prijzen waren vrijwel gelijk dus dachten we waarom niet.

Service
Zoals afgesproken precies op tijd afgeleverd, op zijn plek gezet en aangesloten. het enigste wat ik mis is de steeksleutel waar je de wasmachine mee kunt na stellen, maar dit komt nog wel goed.

Aanbeveling
Prima Winkel, ze doen wat ze zeggen en je betaald pas bij aflevering,KLASSE.

Extra toelichting
Dit is gewoon nog een zaak met die ouderwetse service. Dit kan je van veel andere bedrijven op internet niet zeggen. Ze zeggen meestal, levertijd tussen de twee en vijf dagen maar vaak worden het er veertien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpversloot 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Erg nette en vriendelijke bezorgers. Ook werd er netjes van te voren gemaild welk tijdstip de bezorging zou zijn en een half uur voor de bezorging werd ik gebeld door de bezorger.
De bezorger installeerde de wasmachine volledig en nam mijn oude mee.
Hij deed nog net de was niet...

Aanbeveling
Degelijke communicatie.

Extra toelichting
Zie motivatie bij Service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardblok 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Uitgebreide , zeer transparante, controleerbare, duidelijke en snelle reacties. Werken samen met een koeriersdiensten die dezelfde standaard hanteert.

Extra toelichting
Goede service en lage prijzen. Informatieve internetsite

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

familieHull 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar en deskundige advisering

Service
Tot aan de levering wordt je uiterst professioneel op de hoogte gehouden van de status e.d.
Via mail, sms en telefonisch. Perfect!!

Assortiment
Ga naar de site en oordeel zelf. Super!

Aanbeveling
Absoluut een aanrader. Top!!

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik iets bij Bemmel en Kroon online heb besteld en wederom van het begin tot het eind uiterst tevreden. En niet geheel onbelangrijk; laagste prijsgarantie!! Bij een volgende aankoop zal ik zeker weer Bemmel & Kroon gaan raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zuppe006 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
fijne site

Service
keurige jongens

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
aan iedereen aan te raden

Extra toelichting
HEEL DUIDELIJK EEN VOORBEELD VOOR VELE ONLINE WINKELS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ank1962 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het duurde lang voordat ik iets hoorde over mijn bestelling.Toen ik erover belde kreeg ik te horen dat er inderdaad een probleem was met de levering en toen werd mij een aanbod gedaan van een duurdere koelkast maar voor dezelfde prijs!

Service
Prima!!

Aanbeveling
Goed en snel opgelost!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

johan-cisca 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Werd na het plaatsen van de order telefonisch benaderd over de bestelling en levering. Heel klantgericht

Service
Werd gebeld dat ze 10 minuten later kwamen. Plaatsen apparatuur heel professioneel met nog een aantal goede tips

Assortiment
Mooie website

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit en service

Extra toelichting
Klantgericht . Snelle levering en vriendelijk deskundig personeel die de levering en plaatsing verzorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gsimonis 13-10-2014 In de winkel gekocht
Neckar 24, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel uitstekend geholpen. Zij verzorgden een monteur voor demontage oude koelkast voordat nieuwe koelkast kon worden geïnstalleerd. Perfecte coördinatie.

Service
Tijdens installatie van nieuwe koelkast bleek dat er nog een probleem was. Monteurs stonden binnen 15 minuten voor de deur om probleem te verhelpen.
Winkel leverde gratis een icemaker.

Aanbeveling
Goede prijs, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Nas 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Levering van een wasmachine: vriendelijke bezorgers. Kon niet worden aangesloten in verband met een verkalkte kraan. Men gaf aan dat de oude wasmachine later wel kon worden opgehaald. Dit is ook gebeurd, zonder enige wrijving, lastigdoen of wat dan ook. Klant is hier echt nog koning. Aan te raden bedrijf.

Service
Zoals hierboven gesteld: men komt na wat men belooft.
Verder is het benoemenswaardig te melden dat ik zelf per ongeluk niet een kortingscode van 25 Euro had verwerkt. Met een mailtje is dit alsnog verwerkt: binnen een dag, zonder enige vorm van tegenwerking of zure reacties, stond de 25 Euro op mijn rekening; waarvoor hulde.

Assortiment
Ruime keuze. Meer dan voldoende aanbod.

Aanbeveling
Een en al vriendelijkheid en Bemmel en Kroon hanteert duidelijk de standaard: volledig ontzorgen van de klant. Ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen.

Extra toelichting
100 % service en men komt na wat men belooft. Een en al klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Jonkerrr 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een Miele Vaatwasser bestelt, een scherpe prijs. Helaas model niet meer leverbaar bij leverancier. Netjes een email gekregen dat model niet meer leverbaar was.Oplossing: nieuwste model geleverd, gekregen zonder bijbetaling. Super opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wavera 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben prima geholpen, compliment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mobieltje486 12-10-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik heb deze aankoop in de winkel gedaan!

Service
Wij werden met rust gelaten totdat wij aangaven dat wij wilden bestellen en dat was heel goed!

Assortiment
Er was genoeg keuze binnen het assortiment en ook voldoende verschillende prijsklassen

Aanbeveling
We hebben al meerdere keren een aankoop gedaan bij Bemmel & Kroon en blijven tevreden

Extra toelichting
Kopen er al een paar jaar en zijn nog steeds tevreden. Als je aangeeft dat je eerst zelf wilt rondkijken, wordt je ook met rust gelaten, totdat je aangeeft dat je iemand nodig hebt en dan komt er meteen iemand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jvmaantje 11-10-2014 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Professioneel advies in de winkel! We zijn weer zeer goed geholpen! En door een afzegging werd onze nieuwe vaatwasser de volgende dag al gebracht en geïnstalleerd!

Assortiment
Assortiment online en in de winkel zijn vrijwel gelijk, dat is prettig aankopen doen!

Aanbeveling
Kwaliteit, goede prijs en service!

Extra toelichting
Professioneel advies, groot assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke Koolmees 11-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen van Boxtel 11-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anniekok007 11-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzicht

Service
Netjes half uur van te voren gebeld, geinstalleerd en alle rommel mee

Aanbeveling
Goede prijs en service

Extra toelichting
Echt een aanrader. Beste prijs en super service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mimpen2014 10-10-2014 In de winkel gekocht
leidscheveen, den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Door onze aankoop van de keuken in het verleden , onze aankoop een week geleden met wederom met een tevreden gevoel is de beste reclame die je maar uitdragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews