bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15543 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan uit Hoogeveen 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig een keuze te maken en te bestellen vanuit de luie stoel.

Service
Goed geïnformeerd over levertijd en netjes op tijd onbeschadigd afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Echt goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LOOOMANS 08-06-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
lekker dichtbij persoonlijk te woord staan !!!

Service
100 procent service ,persoonlijk advies,

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
voor alle witgoed gebruikers en keuken apparaten !!

Extra toelichting
Fijne winkel wordt goed geholpen,goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wodel 06-06-2014 In de winkel gekocht
den haag/leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle en deskundige adviseringen.

Service
alles wordt -en met succes - in het werk gezet om de bestellingen op het afgesproken moment af te leveren en te installeren met voorlichting over hoe om te gaan met de apparatuur

Assortiment
ruim en gevarieerd in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
het bovenstaande spreekt voor zich

Extra toelichting
makkelijk bereikbaar en vriendelijke, hulpvaardige en deskundige mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJAFJA 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website, wellicht iets meer product specificaties, zodat vergelijken makkelijker wordt

Assortiment
Naar mijn idee ruim voldoende keuze!

Aanbeveling
Duidelijke site, snelle levering, ook wanneer product niet op voorraad is, is levertijd ruim binnen de verwachte termijn.

Extra toelichting
Duidelijke site, mag iets meer product specificatie geven. Snelle levering. Levering (buiten de randstad) geschiedt met PostNL, duidelijk een transporteur en geen installateur. (in mijn geval ook niet nodig gehad) Aanbevelenswaardige leverancier!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

tmex 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke bediening

Service
Snel keurig op zolder afgeleverd en geinstalleerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaagila 06-06-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website was duidelijk en in de winkel stond het apparaat ook om te bezichtigen.

Service
verkoper was netjes, duidelijk en nam alle tijd.

Assortiment
In de winkel stonden niet van alle merken alle apparaten. Op de website wel.

Extra toelichting
goede prijs en prima geholpen in de winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ina49jaar 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en betalen gaan soepel

Service
snelle levering, e-mail meteen wat je gekocht hebt.

Aanbeveling
Is goedkoop en levert binnen 24 uur.

Extra toelichting
Snelle levering en de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corinespaans 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen ging makkelijk, zoeken werkte goed en ik kon mijn eigen bezorgdatum kiezen.

Service
Precies op de afgesproken dag kreeg ik een mail met een link waarin ik de stand van de bezorging kon volgen. Het bezorgmoment was ook mooi krap, maar 2 uur waarbinnen de bezorging zou vallen. Alles werd naar de plaats gebracht. De oude machine werd netjes afgevoerd. Heen half uur later kreeg ik al telefoon om te horen of alles wel naar wens was verlopen. Een geweldige service!!

Aanbeveling
Ik kende deze zaak niet en was daarom wat afwachtend. Nu ben ik helemaal enthousiast en beveel hem van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PhiDep 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuisbestelling via zeer eenvoudige en overzichtelijke schermen.

Service
Continue opvolging van levering

Aanbeveling
Sevice, eenvoud, makkelijkheid van bestelling, opvolging bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JetRijswijk 04-06-2014 In de winkel gekocht
Den Haag - Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op internet de prijzen bekeken en in de winkel goed geadviseerd door de medewerker.

Service
Netjes geplaatst

Assortiment
Ruime keus aan keukenapparatuur

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 13 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, mogelijkheid van een offerte te vragen alvorens een bestelling te plaatsen, gemak van betaling achteraf.

Service
Geen contact gehad met de winkel omtrent de levering wel met de vervoerder. Levering vond niet plaats op het afgesproken tijdstip. Door de vervoerder zijn excuses aangeboden en vervolgens is de zending alsnog volgens afspraak halverwege de middag geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment welke scherp geprijsd zijn.

Aanbeveling
Op basis van mijn eerste ervaring zou ik deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijk,gemakkelijk,scherp geprijsd,groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

b.v.Zwieten 04-06-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Cijfer zegt genoeg

Assortiment
zie boven

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop,installateur en verkoopadviseur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan de Vries 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, binnen het aangegeven dagdeel. Alles is netjes aangesloten en oude apparaat afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eentweetje 04-06-2014 In de winkel gekocht
fore park
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de winkel is groot en toegankelijk alleen vond ik de lift klein maar groot genoeg om met m`n rollator naar boven te kunnen

Service
de medewerker dacht mee liet meerdere wasmachines zien nadat hij mij eerst een aantal vragen had gesteld over mijn verwachtingen van een wasmachine.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goede services snelle levering

Extra toelichting
mijn mening is dus een winkel met een ruime keus fijn personeel en goede bezorging wasmachine werd naar twee hoog (zonder lift) gebracht aan gesloten en mijn oude machine werd mee terug genomen en alle verpakkingsmaterialen werden opgeruimd. ik durf dus ook Bemmel en Kroon een aanrader te noemen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

wgm50 04-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
In één keer de bestelling correct geplaatst.

Extra toelichting
Prima opgezette site waarin alles volgens mij geautomatiseerd is. Snel en accuraat werk op die manier. Modern winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PingoRoetje 03-06-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede klantvriendelijke uitleg over producten en apparaten

Service
Keurig op tijd geleverd.Geen problemen

Assortiment
Erg veel keuzemogelijkheden , maar veel uitleg over welke voor ons van toepassing zijn

Aanbeveling
Zie de vorige

Extra toelichting
Klantvriendelijk en kennis van zaken. geeft vertrouwen in de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Verbruggen 03-06-2014 In de winkel gekocht
In Leidschenveen Neckar 24 2491 BD
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er woord je niets opgedrongen en keurig te woord gestaan
We wisten wat we wilde hebben daar kregen we dan ook een gedegen uitleg over.

Service
Alles is tot in de puntjes geregeld
de gedane afspraken nagekomen

Assortiment
Je kon uit meerdere merken een keuze maken

Aanbeveling
Daar we goed en prettig zijn geholpen met motivatie.

Extra toelichting
Heb geen negatieven punten aan te dragen Zoals al eerder gezegd meer dan Lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pkveld 03-06-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
toegankelijke site

Service
professionele behandeling

Assortiment
alles is mogelijk

Extra toelichting
ook de afspraak met de monteur was op dag en uur te overleggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lettow 02-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Afgelopen week had ik een negatief review over Bemmel en Kroon geschreven. Het bedrijf nam contact met me op, bood verontschuldigingen aan en bood ter genoegdoening een redelijk bedrag aan. Alles is achteraf netjes opgelost door het bedrijf.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

plien56 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goedkoopste winkel

Extra toelichting
Overzichtelijk, heldere info per product voor de juiste keuze te kunnen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Verkerk 01-06-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Inde winkel is er veel info en veel modellen staan op zicht.

Service
Klantvriendelijk personeel. Hij/zij denkt echt mee met de klant in de persoonlijke situatie om tot de juiste aanschaf te komen.

Assortiment
Keuze uit topmodellen genoeg.

Aanbeveling
Iedereen die een huishoudelijk apparaat nodig is zou ik B& K aanbevelen.

Extra toelichting
Persoonlijk advies en keuze uit vele modellen in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lettow 01-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,3

Gemak
Hetzelfde gemak al bij andere online leveranciers.

Service
Geen communicatie bij te late en andere levering dan besteld.

Aanbeveling
Levering duurde erg lang, leverancier heeft geen contact opgenomen dat het langer zou duren. Ik kreeg een ander apparaat dan besteld, wel nieuwer maar met 1 kookzone minder, ook dit zonder overleg/contact.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

ellenfrans 31-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
We zijn prettig geholpen in de zaak Zoeterwoude.
De bezorging was snel en de bezorgers
waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Voor ons was de keuze ruim voldoende
De prijs vonden wij aantrekkelijk

Aanbeveling
Omdat wij 5 jaar geleden een wasdroger telefonisch hebben gekocht (i.v.m.ziekte) waar we heel tevreden mee zijn.

Extra toelichting
Omdat we zeer tevreden zijn

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geoff59 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Correcte afhandeling goede service bij de bezorging, behulpzaam en vriendelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

stevinv 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede prijzen, heel ruim assortiment en je kunt zelf je bezorgdatum aangeven. Enorm handig! En bovendien bezorgd en geleverd precies op het door ons aangegeven tijdstip. Hele nette bezorgers en binnen 5 minuten aangesloten en wel...top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankk070 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Handige site en veel mogelijkheden. Handig dat je zelf de dag van aflevering kan kiezen. Een dag van te voren krijg je netjes een email met een tijdslot van 2 uur en op de dag zelf word je netjes door de bezorger 15 min voor aankomst gebeld

Service
Snelle reactie op mail en telefoon, ook met vragen. De aflevering werd super netjes verzorgd en ook nog advies gegeven.

Aanbeveling
Gewoon geen gezeur, doen wat ze beloven, netjes en goedkoop,

Extra toelichting
Gewoon goede winkel met de kwaliteit en service die je verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rompelbk 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke overzichtelijke site

Service
gewoon prima

Aanbeveling
Precies gevonden wat ik zocht. Artikel was meteen leverbaar en op de dag van levering werd er middels e-mail aangegeven wanneer je het artikel kon verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bestelmaarbestelmaar 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig via gebruiksvriendelijk website van Bemmel en Kroon te bestellen.

Service
Goede terugkoppeling via email en telefoon m.b.t. levering. Verder werd de nieuwe wasmachine kosteloos geplaatst en aangesloten en de oude machine kosteloos meegenomen

Assortiment
Ruime keuze in verschillende kwaliteit en prijsklasse !

Aanbeveling
Overall uiterst tevreden; dus vorr iedereen aan te raden via de webshop van Bemmel en Kroon te bestellen....

Extra toelichting
Men maakt waar wat men zegt/schrijft, terugkoppeling over levering is prima en de bestelling is eenvoudig via de webshop in te geven. Conclusie: het geeft een goed en betrouwbaar gevoel ook in de toekomst via de webshop bij Bemmel en Kroon te bestellen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmerik2 28-05-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Extra toelichting
In de winkel goed geholpen. Duidelijk aangegeven wanneer de afleverdatum werdt en keurig door de bezorgdienst schadevrij in de keuken afgeleverd. Aansluiten heb ik zelf gedaan aangezien dit niet heel moeilijk is. Oude amerikaanse koelkast retour genomen alleen paste deze niet door de tuindeur. Na veel inspanning toch nog gelukt. Gewoon zoals een winkel dus service moet leveren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Egberdius7 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestelproces is goed opgezet en het werkt ook zo.

Service
Zeldzaam goed. De wasmachine werd door 2 jonge jongens bezorgd en die hadden het ding binnen 10 minuten op z'n plek op zolder staan en aangesloten. De oude ging mee, alles moeiteloos en zonder troep achter te laten.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Zeldzaam ouderwets goede service! Ik kreeg 's avonds nog een mail om te informeren of ik geheel tevreden was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miekmiek 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat wij iets kochten via Bemmel&Kroon. De eerste keer deden we dit via de fysieke winkel en waren we verrast door de persoonlijke hulp en de service bij levering. Deze keer hebben we alleen telefonisch en per mail contact gehad met een medewerker en daarna besteld. De bezorging ging ook weer vlekkeloos en het apparaat bevalt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tabbernal 28-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke opstelling van apparatuur. Variteit in merken en modellen, alsmede diverse prijsklassen.

Service
Verkopers met goede kennis van apparatuur. Levering conform afspraak.Gratis installatie van apparatuur.

Assortiment
Kan iets uitgebreider zijn in de showroom

Aanbeveling
Overzichtelijk, goed advies en uitstekend ingericht

Extra toelichting
Kwalitatief goede uitstraling. Overzichtelijke indeling. Vakkundige medewerkers.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

T. Nurmohamed 27-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het bestelproces was voortreffelijk, eerst in de winkel geweest en daarna via e-mail de aanschaf gedaan. Uiteindelijk heb ik (iets) meer betaald dat de laagste prijs op Kieskeurig maar het was het meer dan waard!

Service
Wat ik als een kers op de taart ervoer was dat je na installatie een e-mail kreeg om eventuele op-/aanmerkingen te geven. Niks dan goeds. Wat je daarbij niet mag vergeten is dat ik een inbouwkoelkast heb gekocht en het is geïnstalleerd door de firma AJtec, niks anders dan lof voor de monteur Dennis.

Assortiment
In principe kunnen ze alle witgoed leveren, ook al staat het niet in de winkel.

Aanbeveling
In de eerste instantie in de winkel geweest daarna d.m.v. e-mail tot een aankoop gekomen. Verkoper was klantvriendelijk, deskundig en behulpzaam. Afspraak tot op de puntjes nagekomen. Ben al weer bezig met de volgende aankopen.

Extra toelichting
Geen ben tot nu toe en al tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rondevanman 27-05-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede winkel

Service
goed te woord gestaan

Assortiment
zeer veel keus

Aanbeveling
service en ruime keus en goedkoop

Extra toelichting
je hebt veel keus en wordt persoonlijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrieverkuijl 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie en duidelijke site

Service
Had een verkeerde artikel besteld, maar was geen probleem werd gelijk aangepast.

Assortiment
zeer ruime keuze

Extra toelichting
Verkoper zeer vriendelijk en meedenkend, en niet te vergeten laagste prijs garantie. Ik gaf aan dat ik het artikel ergens anders goedkoper zag, en zonder twijfel werd de prijs aangepast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilonaJ 26-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ontzettend snelle levering!!
Op vrijdag gekocht en op maandag ochtend geleverd. Dezelfde dag kreeg ik een mailtje ter bevestiging van mijn bestelde product en geschatte tijdsvlak waarop men zou leveren. Een half uur voordat hij geleverd werd kreeg ik een telefoontje dat ze eraan kwamen.

Fijne service. Er werd kosteloos op 3 hoog zonder lift geleverd. In tegenstelling tot veel andere bedrijven waar je soms tot E20 moet betalen om hem op drie hoog te krijgen.

Ik woon vlakbij een bemmel en kroon vestiging dus besloot ik nadat ik de site had bekeken toch even langs te gaan om het product te bekijken.
In de winkel werd ik zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Assortiment
Zowel op de site als in de winkel is een groot assortiment beschikbaar.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aan iemand anders aanbevelen.
De ervaring die ik heb is positief. Snelle levering, goede service en niet te vergeten zijn ze zeer scherp geprijsd.

Extra toelichting
Goede snelle service en ook nog eens heel erg scherp geprijsde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisKK 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor 16:00 besteld, de volgende dag geleverd is prima, maar bij sommige concurrenten is dat tijdstip 22:00. En bij vervanging van een defecte koelkast kan dat een dag schelen. Jammer dat er een toeslag wordt gerekend voor creditcard betaling, maar dat doen de meeste aanbieders ook.

Service
Gratis extra service: aansluiten en verpakkingsmateriaal wordt meegenomen.
Zoals gebruikelijk weet je het tijdvenster van leveren. Een half uur vantevoren een telefoontje van de chauffeur. Top!

Aanbeveling
Prijs en service = top.

Extra toelichting
Bemmel en Kroon onderscheidt zich van andere aanbieders door een betere service te verlenen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H-Wijbrand 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website kan betere informatie bieden die het verschil tussen verschillende modellen duidelijker maakt. Ik vond die info wel op de website van de fabrikant.

Service
Tijdsindicatie was op orde, het half uurtje voor de bezorging bellen gaf vertrouwen. De vanzelfsprekende manier waarop de wasmachine zonder verpakkingsrommel naar 3 hoog werd gebracht en zonder vragen gebruiksklaar werd gemaakt en professioneel werd aangesloten, was erg prettig. Nette jongens, oude machine werd geruisloos afgevoerd.

Assortiment
Scherp geprijsd.

Aanbeveling
Erg tevreden. Ook pinnen bij aflevering geeft vertrouwen, al vraag ik me af waarom men daar een prijskaartje aan hangt.

Extra toelichting
Erg tevreden over korte levertijd en wijze van bezorging.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelinci 24-05-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
afspraak nagekomen en op tijd met aflevering, goed vakkundige monteur.

Assortiment
alle apparaten voor mijn inbouw keuken vervangen.

Aanbeveling
Vriendelijke verkoper met goed uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jocarol31 24-05-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KeesII 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Machine echt op voorraad in tegenstelling tot die andere internetzaken!!

Service
Vlotte afhandeling!

Assortiment
Specifieke vatwasser gezocht. verder niet dus geen specifiek oordeel

Aanbeveling
Apparaat echt op voorraad en binnen 24 uur thuis, vlotte afhandeling!

Extra toelichting
Echt op voorraad! in tegenstelling tot meerdere andere aanbieders die beweren het apparaat binnen 24 uur te kunnen leveren. Sommige zaken komen met een alternatief.... staan ze inmiddels ook om bekend (zie reviews) Gebeld: op voorraad: ja, wanneer wil je hem hebbe: morgen; geen probleem. ZO hoort het!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

monfer 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet besteld en thuis bezorgd op tijdstip dat mij uitkwam.

Service
de droger moest naar de 3e verdieping maar dat was geen probleem.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gewoon heel makkelijk

Extra toelichting
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plas001 23-05-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel was makkelijk te bereiken en men kon gratis parkeren. Ook was er een concurrerende winkel in de buurt dus kon ik eenvoudig vergelijken.

Service
De service was prima, zaterdagmiddag besteld, maandag werd ik gebeld door de monteur voor een afspraak wanneer er geleverd moest worden. Ik wilde hem z.s.m. hebben dus de volgende morgen werd hij geleverd en aangesloten. Prima werk.

Assortiment
In vergelijking met een ander vergelijkbaar bedrijf was het assortiment veel ruimer.

Aanbeveling
Ben zeer goed geholpen dus dit gun ik andere mensen ook.

Extra toelichting
Ik kan geen verbeterpunten aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjanwijn 23-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen en zelf een bezorgdag uitkiezen. Ideaal!

Service
Toen ze de vaatwasser kwamen brengen, pakte ze het buiten eerst uit en deden de verpakking weer terug in de vrachtwagen. Keurig, kan niet anders zeggen.

Assortiment
Vaatwasser was gewoon op voorraad en zonder problemen leverbaar

Extra toelichting
De motivatie hierboven zegt genoeg om voor deze winkel te kiezen. Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Seegers 23-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude (nabij bekende bierbrouwer)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is goed vindbaar en duidelijk, veel variaties, product uiteindelijk in winkel gekocht, prijs wordt vergeleken met verschillende aanbieders, bestelprocedure is helder en snel, betaling bij aflevering.

Service
Prima service, er wordt meegedacht.

Assortiment
Hoewel niet alles wat op de website wordt aangeboden in de winkel te bezichtigen is (kan ook niet) wordt wel gekeken naar de beste oplossing voor de klant.

Aanbeveling
Service, klantgericht en meedenken.

Extra toelichting
Uiteindelijk is het de persoonlijke beleving van de klant die de keuze maakt bij welke (web)winkel hij/zij iets koopt. Je kunt overal een koelkast of complete keuken kopen en door het internet is prijs/kwaliteit van het product goed te vergelijken. Maar service en aandacht krijg je niet overal. Bij dit filiaal geven ze de klant tijd om de juiste beslissing te nemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hvdbosch 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Telefonisch besteld. Ging heel vlot

Service
wij hebben een Bosch koelkast besteld bij Bemmel & Kroon/Cruquius. Hij zou op donderdag worden afgeleverd en zo stond dat ook op de bon. Als gevolg van mysterieuze omstandigheden was dat verschoven naar maandag. De koelkast stond dus niet in de auto. Dankzij de inspanningen van een medewerker is de koelkast toch nog op donderdag door een allervriendelijkste chauffeur bezorgd. Hulde voor de inzet en de service!!

Aanbeveling
Als gevolg van de ondervonden service zou ik dat zeker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco.Str 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen kwartiertje alles geregeld!!

Service
In een woord grandioos, nette bezorgers en netjes half uur vooraf gebeld zoals afgesproken!!

Assortiment
Alle gangbare modellen tegen superscherpe prijzen!

Aanbeveling
Inmiddels is dit al de tweede aankoop bij deze winkel en in een woord een verademing!! Dit noem ik nou service met een grote "s"!!!

Extra toelichting
Perfecte website, goede prijstelling, grandioze service en vriendelijk en behulpzaam personeel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prazak 21-05-2014 In de winkel gekocht
Cruquius, N.H.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Vriendelijke ontvangst, goede technische informatie, snelle administratieve afhandeling

Assortiment
Veel meer keuze dan bij de ernaast liggende MediaMarkt

Extra toelichting
Goede ervaring bij aankoop, maar ook uistekende ervaring met firma Ajtek, die de installatie thuis verzorgde. Binnen enkele dagen snel geplaatst door twee jonge uiterst handige monteurs. Schoon en netjes gedaan, oude machine afgevoerd, alles opgeruimd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim NL 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de website de bestelling kunnen plaatsen.

Service
Bij de mail dat de producten binnen waren zat netjes een link om een bezorgafspraak te maken. Wij hadden de volgende dag gekozen maar werden de volgende ochtend gebeld dat het niet geleverd kon worden omdat het installatiebedrijf niet zo snel kon. Vervolgens toch nog dezelfde week een afspraak kunen plannen.
Uiteindelijk is alles naar wens bezorgd en geïnstalleerd.

Assortiment
Via de site alle producten gevonden.

Aanbeveling
Zeker, goede prijs/kwaliteit.

Extra toelichting
Zie omschrijving bij service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HP2 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
We wisten wat we wilden hebben (vaatwasser) en konden dat gewoon per telefoon bestellen. Niet naar een winkel moeten komen dus.

Service
Snel geleverd, alleen jammer dat de installatie even een week duurde. (maar is nog wel snel)
En de oude werd meegenomen, hoefden we ook niets aan te doen.

Aanbeveling
Voor ons was dit helemaal prima, maar we wisten ook al precies wat we wilden hebben.

Extra toelichting
Prima service, betaling bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews