bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fieke 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig en duidelijk bestellen

Service
levering volgens informatie op kieskeurig.nl, op website en volgens info na bestelling per mail

Assortiment
De wasmachine die we bestelden, was blijkbaar uitverkocht. We kregen een nieuwer model met dezelfde functies zonder bijbetaling.

Aanbeveling
Perfect! Locatie winkel heel ergens anders in Nederland, maar omdat bestelling via internet zo soepel verliep, maakt dat niets uit.

Extra toelichting
Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit van Bemmel en Kroon had gehoord voordat ik deze wasmachine bestelde. Waarschijnlijk omdat de winkel niet in de buurt is. Ik ben uiterst tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ernst 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld volgende dag geleverd.
Uitstekend tracking systeem van distributeur.

Assortiment
Goedkoper dan de rest. :)

Extra toelichting
ordernummer: BKI497911

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJC 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keuze, makkelijk te vinden wat ik zocht!

Service
Bij nog vragen over mijn te bestellen product ben ik goed en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Veel keuze en op dat moment dat ik bestelde voor de beste prijs plus gratis installatie!

Aanbeveling
ik geef deze winkel een acht, goede service, snelle service en een ruim assortiment!

Extra toelichting
Het installatiebedrijf Ajtec dat gebruikt word door Bemmel en Kroon deed ook net weer dat beetje extra waardoor je nog meer tevreden bent. Bij ons was dat een schreef deurtje van de keuken weer recht te hangen wat we al tijden niet recht kregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

shpav 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Snele aankoop maar beetje website

Service
Snele aflevering volgende dag, goede service. Maar konde ik niet telefoon contact met de winkel maken

Aanbeveling
Goedekoop winkel met snele aflevering

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Peter 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snel, vlot en soepel.

Assortiment
Zou nog iets beter kunnen.

Aanbeveling
Goed,snel,goedkoop en goede backfeed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-10-2015 In de winkel gekocht
Hazerwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
aardig personeel, duidelijke uitleg.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goed bereikbaar, aardig en kundig personeel!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edith2008 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden artikelen, overzichtelijke site, bestelproces heb ik niet doorlopen, zie tekst onder

Service
via contactformulier gevraagd naar mogelijkheden afwijkend aflevermoment, al vrij snel werd ik teruggebeld en werd er medegedeeld dat dit mogelijk was.Er werd gevraagd of men de bestelling vervolgens direct in moest voeren zodat ik dit niet meer via de webshop hoefde te doen. Heel goede service, snel, kundig en zeer behulpzaam en vriendelijk.

Assortiment
assortiment is niet echt uitgebreid, klein huishoudelijk assortiment is wel heel erg summier, weinig tot geen keus in merken. De prijs van het door mij gekochte artikel was bij Bemmel en Kroon het goedkoopste. Groot pluspunt is de uitgebreide informatie per artikel, veel informatie op een duidelijke manier weergegeven.

Aanbeveling
Snelle respons, deskundig personeel, bezorging door Dynalogic verliep zeer goed, men wordt per mail, sms, en ca. 15 min. voor aflevering telefonisch benaderd dat het artikel bezorgt gaat worden binnen genoemde tijd.
Tot nu toe een zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Extra toelichting
Misschien wat meer merken in het klein huishoudelijk assortiment, nu zijn er bijvoorbeeld alleen Smeg broodroosters, waterkokers etc. in het assortiment en deze zijn erg duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjef 29-10-2015 In de winkel gekocht
In het Forepark bij Leidschenveen bij den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb inmiddels meerdere apparaten bij Bemmel en Kroon naar tevredenheid aangeschaft. Dan is het gemakkelijk om ook een vaatwasser bij ze te kopen.

Service
Service vanaf het moment van kopen tot het plaatsen van de vaatwasser is prima. Goed geïnformeerd worden de dag vooraf de levering en plaatsing was prima. Dinsdag gekocht in de winkel en donderdag was de vaatwasser al geïnstalleerd.

Assortiment
Groot assortiment voor alle apparaten.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon is wat mij betreft onderscheidend tav service en klantgerichtheid. Je krijgt n eerlijk en deskundig advies, wij kopen dit soort apparaten dan ook liever bij een winkel ipv het internet, Je ziet precies wat je koopt en kan e.a. goed vergelijken. De prijzen zijn scherp en concurrerend.

Extra toelichting
Wij bevelen Bemmel en Kroon zeker aan, wij hebben inmiddels een wasmachine, een droger nu een vaatwasser bij ze gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dikkiedikmaassluis 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis uitzoeken en een snelle levering.

Service
Koelkast werd netjes op de afgesproken tijd afgeleverd door 2 aardige bezorgers.

Assortiment
Groter assortiment dan in menige witgoed winkel.

Aanbeveling
Onze eerste bestelling en die ging perfect vandaar een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin groenendijk 29-10-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime winkel/showroom met enorm veel apparaten

Service
Snelle, persoonlijke bediening, levering keurig volgens afspraak op afgesproken tijdstip

Assortiment
zeer ruim assortiment, veel verschillende merken

Aanbeveling
ruim en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wz 29-10-2015 In de winkel gekocht
hazerswoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en accurate omschrijving. In winkel product bekeken en uitvoerig uitleg gehad.

Service
Levering conform afspraak met 20 minuten van tevoren nog een telefoontje over het juiste tijdstip van levering

Assortiment
Uitvoerige keus

Aanbeveling
Geen enkele negatieve ervaring, ook niet in het verleden bij eerdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmé 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik kon bij deze winkel ook aangeven dat ik mijn product pas over 2 weken wilde hebben ipv de volgende dag

Assortiment
dingen die niet op voorraad waren kon ik toch bestellen, alleen dan kreeg ik het iets later

Aanbeveling
goeie service, ik kon ook sneller een leverdatum kiezen die ik wilde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-10-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keus op de site en duidelijke informatie over de voorwaarden

Service
Wij hebben de uiteindelijke keus in de winkel gemaakt en waren verbaasd over het grote aantal apparaten. Onze vragen werden door de verkoper prima beantwoord.

Assortiment
Ruim assortiment met voldoende verschillende merken

Aanbeveling
Zeer ruim assortiment tegen scherpe prijzen. Prijzen in de showroom zijn hetzelfde als op internet. Duidelijke website en afspraken m.b.t. levering en plaatsing zijn uitstekend nagekomen.

Extra toelichting
ZTW495674

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emdee54 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen

Service
zeer behulpzaam te woord gestaan en uitgebreide toelichting gehad.
Ook geen enkel probleem ondervonden bij het omzetten van mijn bestelling DH497016 van ophalen bij het magazijn naar toch thuisbezorging.
Een bevestigingsmail met betaal-link ontvangen en mijn aangepaste bestelling was klaar. Levering de volgende dag!

Assortiment
voldoende keuze in apparatuur

Aanbeveling
Service staat bij Bemmel&Kroon staat echt voorop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk toegankelijke website. Zelf aangeven wanneer je het apparaat geleverd wil hebben.

Service
Fantastische service. Je krijgt de ochtend van levering een mail met een track en trace code waarbij je de bezorging van minuut op minuut kan volgen. En een half uur van te voren een sms met de exacte bezorgtijd.
De bezorgers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Er ging wat mis met de toegang tot de juiste plaats waar het apparaat moest komen te staan, maar zij losten dat snel en prima op.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Helemaal niets op aan te merken! Snel en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdvoortvdkleij 28-10-2015 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed advies gekregen.

Service
Snelle service en levering

Assortiment
in de winkel en ook op internet genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HT 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen en snel in huis.

Service
tegen een kleine bijbetaling wordt alles aangesloten en afgevoerd. Zelf nog even proef gedraaid.

Assortiment
Voldoende keus

Extra toelichting
We werden netjes gebeld ongeveer een kwartier voor aankomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rita 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan alles op je gemak uitzoeken, wanneer en waar je maar wil.

Service
Duidelijke bestel instructies en snelle afhandeling

Assortiment
Voldoende sortering van artikelen

Aanbeveling
Makkelijk, snel,duidelijk, klantgerichtte en vriendelijke mensen indien je toch nog telefonische informatie wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilknut 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan niet makkelijker

Service
Op en top

Assortiment
Veel ruime keus

Aanbeveling
Snelle reacties op mails, gedetailleerde info,vriendelijk personeel,betaalgemak online,goede regeling bezorgen

Extra toelichting
Beveel het zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twrooij 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede fotos , informatie en reviews. Daar hoef je echt niet voor naar de winkel

Service
Konden zelf de bezorgdag kiezen en werden via mail en sms op de hoogte gehouden hoe laat ze kwamen. Alles werd keurig op zolder geplaatst en aangesloten.

Assortiment
Voldoende om uit te kiezen, en alle diverse bekende merken.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten, goede service en uitgebreid assoriment.
Klantenservice reageerde ook snel op mijn vraag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Me 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website met veel informatie.
Via mail snel op de hoogte van nieuwe types e.d.
Bestellen ging heel goed via de mail. Eerst een offerte opgevraagd en hierop de bestelling via de mail geplaats.

Service
Snelle reactie op de mail

Assortiment
Groot assortiment en veel keus

Aanbeveling
Prima website. Snelle reactie op de mail. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 26-10-2015 In de winkel gekocht
Gruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles staat ruim uitgestald

Service
Hele goede verkoopster zij stelde ons zeer op ons gemak was niet opdringerig.

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk

Extra toelichting
De verkoopster was zeer kundig en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge 26-10-2015 In de winkel gekocht
Hazerswoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker alles uitgezocht online en goed advies gekregen in de winkel

Service
Onze wachmachine van 4 jaar was in eens kapot, hun boden tegen een mooi tarief een indicatie aan, en toen de machine te duur was om te maken , kregen we korting op de aanschafprijs! goed gevoel! fijne mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 26-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Volledige productinfo en helder overzicht van diensten op 1 pagina.

Service
De wasmachine is uitgepakt, naar zolder gebracht, aangesloten en de oude is afgevoerd. Voor de prijs kun je het niet laten. Zeker omdat in ons geval deze extra service bij de prijs was inbegrepen.

Aanbeveling
Ik ben tevreden, maar een winkel aanbevelen is niet echt mijn ding. Dat moet ieder voor zich weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appelveld 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere site alles duidelijk.

Service
duidelijke mails, danken voor de geplaatste order/bevestiging dat de order geplaatst is bij de leverancier met de te verwachten levertijd en een mail dat het artikel binnen is en dat je de bezorgdag kan inplannen.

Assortiment
ruime keus op breed gebied

Aanbeveling
bij deze uitstekende behandeling van je order voel je je weer serieus genomen als klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzan 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk online besteld via een duidelijke website.
zaterdag besteld - maandagochtend al in huis

Service
prima, het oude apparaat werd kosteloos meegenomen

Aanbeveling
duidelijke website, snelle levering en het oude apparaat werd kosteloos meegenomen. het model oven dat we uitgekozen hadden was een oud model, voor dezelfde prijs kregen we een nieuw mode.

Extra toelichting
deze winkel onthouden we!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Scholten 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces

Service
Bestelde machine was niet leverbaar, ik heb toen een aanbod gekregen van een duurdere machine tegen dezelfde prijs!

Assortiment
Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Bemmel & Kroon maakt het waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Scholten 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces

Service
Bestelde machine was niet leverbaar, heb toen een aanbod gekregen van een duurdere machine tegen dezelfde prijs!

Assortiment
Prima prijs / kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Bemmel & Kroon maakt de beloftes waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin209 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, duidelijke omschrijvingen

Service
alle stappen worden snel en duidelijk via de mail gecommuniceerd

Assortiment
ruime keuze, duidelijke productomschrijving

Aanbeveling
alles snel en duidelijk. wasmachine snel in huis voor een mooie prijs. vriendelijke bezorgers

Extra toelichting
Eerste kennismaking met dit bedrijf. Dat het een AEG wasmachine zou worden,was na 16 jaar trouwe dienst van onze vorige AEG een vaststaand feit. Dan op Kieskeurig zoeken welk type aan onze eisen voldoet en bij welke winkel de machine voor een mooie prijs én een goed bekend staande service te koop is. We kwamen uit bij Bemmel en Kroon en ik moet zeggen dat we ons bij alle positieve reviews kunnen aansluiten! Snelle en duidelijke communicatie. Ik was eerst even bang dat we lang op de machine moesten wachten, want deze was niet op voorraad, en dat de verkeerde machine geleverd zou worden, er stond een ander typenummer op de factuur. Bleek dat we het nieuwe model kregen voor dezelfde prijs ( stond keurig op de factuur vermeld ) én dat deze de volgende dag al in het magazijn van B&K geleverd werd, supersnel dus! Zelf aangeven welk tijdsbestek het beste uitkomt en een keurig nette levering door Dynalogic maakte onze positieve ervaring compleet! Eerste ervaring met de nieuwe AEG zijn ook positief, dus al met al een positief gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wafel68 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure en adequate terugkoppeling

Service
Levering geheel overeenkomstig gemaakte afspraak

Assortiment
Ruime keuze, scherp geprijst

Aanbeveling
Zie voorgaand gegeven toelichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NN 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het glazen deur van de inbouwoven die wij gekocht hadden bleek bij levering kapot te zijn. Dit bleek pas een aantal dagen na levering (op het moment dat we de oven in gingen bouwen). Contact opgenomen met Bemmel en Kroon. Was geen enkel probleem. Zonder enige discussie werd de kapotte oven opgehaald en werd een nieuw exemplaar geleverd. Geweldige service!

Extra toelichting
Geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cassandra 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online aankopen zijn duidelijk en eenvoudig. De informatie is correct en duidelijk vindbaar. Er wordt geen belangrijke informatie weggelaten.

Service
Alles van mijn bestelling ging goed en alles was heel duidelijk.

Assortiment
Ik wist naar welke stofzuiger ik opzoek was, maar ik had alsnog genoeg vergelijkbare opties.

Extra toelichting
Mijn ordernummer: BKI491628

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maurice 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel geregeld, probleem loos

Service
Prijs werk onmiddellijk aangepast, na email bericht.

Assortiment
Het was een moeilijk te vinden product, en hij was op voorraad.

Aanbeveling
Alles was goed. Prijs,service en levering

Extra toelichting
Klant staat centraal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter S 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
keurig product en prijs en volgens afspraak geleverd

Extra toelichting
bestelde product was niet meer leverbaar en kreeg een verbeterde versie voor het zelfde geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Klant vriendelijk

Service
Snelle service

Assortiment
Ik heb alleen naar naar wasmachines gekeken

Aanbeveling
Was erg blij met dat ze mijn wasmachine naar boven gebracht hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Harry 24-10-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vakbekwaam en vriendelijk

Service
Afspraken worden keurig vastgelegd en - belangrijk - nagekomen

Assortiment
Zie het aantal inbouw koel-vriescombinatie in de winkel. Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ruim opgezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rwit 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel te vinden op internet, gebruiksvriendelijke en overzichelijke site

Service
Snelle levering met goede communicatie

Assortiment
Ruim voldoende keus, staat het product er niet bij dan kan je de vraag stellen. Grote kans dat het product alsnog te leveren is

Aanbeveling
Prettige winkel met scherpe prijzen. Van een keuken tot huishoudelijke apparatuur, wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 23-10-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles snel en eenvoudig via email.

Service
Wat de verkoper even niet wist werd even telefonisch aan de leverancier gevraagd. Top.

Assortiment
Veel keuzes, maten, fabrikanten en prijsklasse.

Aanbeveling
Bemmel & Kroon is goed te bereiken. Winkels is netjes en overzichtelijk. Verkoop is vriendelijk en is goed op de hoogte van het product.

Extra toelichting
Deze winkel staat bij mij nu op nummer 1 als huisleverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Andre 23-10-2015

Vergeten te melden. We hadden een kleine beschadiging.
Deze per email doorgegeven en binnen 2 minuten werd ik gebeld en is alles naar wens geregeld. Dit is een 10 waard.

Reageer

Sbakker 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk:

Service
Perfect snelle levering en flexibel.

Assortiment
Er was genoeg keuze en precies het model wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen klachten alles goed en voorspoedig verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

acpelli 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, producten goed gerangschikt en snel gevonden.

Service
Na bestelling via website, direct een bevestiging via e-mail. Verder wordt je goed op de hoogte wanneer en door wie het product wordt geleverd/geïnstalleerd. Half uur voor daadwerkelijke levering belt de chauffeur/installateur dat hij er aan komt.

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig had voor een prima prijs. Behoort bijna altijd tot de goedkoopste winkels volgens vergelijkingssite Kieskeurig.

Aanbeveling
Na eerst een koelkast, wasmachine, droger en een combi-magnetron bij Bemmel en Kroon te hebben besteld zo tevreden over de afhandeling, dat ik ook nog een inbouw vaatwasser heb laten installeren in bestaande keuken. Ook dit is prima door vakkundig personeel gerealiseerd. Mocht ik in de toekomst nog meer apparatuur nodig hebben zal ik zeker aan Bemmel en Kroon denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen gaat snel, zelf een aflever datum doorgeven, zetten het apparaat op de juiste plaats, nemen de verpakking gratis mee en ze nemen het oude apparaat ook gratis mee. GEMAK!👍

Service
Perfect, nemen alle rommel weer mee incl oude apparaat zonder dat je ervoor moet betalen.

Assortiment
Veel keus! Kijk zelf op de site.

Aanbeveling
Een dikke 9, snelle levering. Duidelijkheid door dat je op de hoogte gehouden word via de email. En goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met mooie producten en concurrerende prijzen

Service
Deed een offerte aanvraag voor 3 producten, kreeg een nieuwe offerte terug, waarin wordt aangegeven dat 1 product niet meer leverbaar is en krijg een vervangend exemplaar toegereikt met korting.

Aanbeveling
Supersnelle service mbt de offerte en het betalingsgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mp 23-10-2015 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben naar de winkel geweest in cruquius heb een magnetron uitgezocht en binnen twee dagen was deze ingebouwd in mijn keuken.

Service
alles is voor mij geregeld. ik hoefde zelf niets meer te organiseren. Voor de afspraak voor montage werd ik gebeld. Oude magnetron en alle aanverwnate materialen werden meegenomen en afgevoerd. Via de mail gelijk een overzichtelijke factuur.
Ik de winkel zelf werd er duidelijk uitleg gegeven over voor en nadelen van de verschillende merken en magnetrons.

Assortiment
ruim assortiment van verschillende merken zodat er genoeg keuze is.

Aanbeveling
vriendelijk personeel, ruime keuze, verstand van zaken en het belangrijkste, ze komen hun afspraken na.

Extra toelichting
CRQ496235

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles uitgebreid kunnen vergelijken en na kunnen kijken.

Service
Ze hebben duidelijke informatie gegeven online over de gang van zaken en zeer veel rekening gehouden met mijn beperkte mogelijkheden qua leveren.

Assortiment
Het was zo veel meer dan ik verwachte en elders gevonden had. Ook de prijsklassen waren in verschillende gradaties voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Aangezien ik geen minpuntje kan verzinnen, maar alleen maar super blij ben met de gang van zaken en de wasdroogcombi, ontvangen ze niks anders dan een dikke tien van mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartyM 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige site, goed vindbaar.

Aanbeveling
Dit bedrijf is goed bereikbaar. Altijd snelle reactie via e-mail of telefoon en oom altijd opvolging zoals men belooft. Scherpe prijzen voor de producten.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Sietske 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreid assortiment. Goede prijs. Snel geleverd. Kortom heel positief.

Service
Snelle en goede levering.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede prijs, kortom heel erg tevreden.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvgaalen 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Telefonisch advies gevraagd voor aanschaf wasmachine, daarnaast vragen gesteld over levering. Goed bereikbaar, netjes te woord gestaan, duidelijk advies.

Assortiment
Verkopen nagenoeg alle witgoed producten die te vinden zijn.

Aanbeveling
Kundig en servicegericht. Goede, snelle levering conform afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 22-10-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goede service over alles werd meegedacht en de verschillen lieten ze zien, zodra wij zeiden dat het ergens anders goedkoper was werd direct voor ons de prijs aangepast nadat ze het uiteraard gecontroleerd hadden

Assortiment
Voor wat wij zochten ruim assortiment.

Aanbeveling
Vriendelijk en ze namen de tijd voor je

Extra toelichting
Kon er in 1 keer slagen hoefde niet te shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imagro 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wetac 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
enig minpuntje is de betalingsmogelijkheid. Liefst een online-blankoverschrijving of visa voorzien.

Service
correcte en snelle informatie. Zeer snelle levering. Ook de mogelijkheid om zelf de leveringsdatum te bepalen is een groot pluspunt

Assortiment
gewoon zeer ruime keuze en goede vergelijkingsmogelijkheden.

Aanbeveling
zeer snel en betrouwbaar. Gemakkelijkheid van bestellen en snelle levering

Extra toelichting
zeker aan te bevelen winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews