bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16016 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2932 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.Timmers 25-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote winkel met zeer veel producten

Service
Fijne medewerker met grote product kennis

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
prettig geholpen
Vriendelijke medewerker
Snelle levering

Extra toelichting
Goede bereikbaarheid Voldoende parkeer plaatsen Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velence 25-08-2015 In de winkel gekocht
Den Haag Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Service
Goede informatie over het apparaat en snelle levering en plaatsing. Pinbetaling aan huis.

Assortiment
Voldoende keuze en verschillende kwaliteiten en prijsklasse.

Aanbeveling
Voor de keuze mogelijkheid en makkelijk te bereiken.

Extra toelichting
Winkel is goed te bereiken en ruime parkeergelegenheid. Goed,duidelijke informatie over het apparaat ,voldoende keuze en snelle levering .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

barelfysio 25-08-2015 In de winkel gekocht
filiaal Leidschenveen Den Haag

Algemene score

9,3

Gemak
Mijn wasmachine bleek op vrijdag kapot. heb gegoogeld en consumentensites bekeken voor welke machine beste koop e.d. was. Ik belde en kon een machine bestellen, die op maandag afgeleverd zou worden. Heb om mening van hen gevraagd en zij kwamen met dezelfde machine.

Service
makkelijk bestellen, snel afgeleverd.
Model was niet leverbaar en voor het zelfde geld werd de opvolger geleverd.

Assortiment
groot assortiment, maar de waardering voor een machine is ook van belang.

Extra toelichting
Snelle afhandeling via de mail, toch goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobFijt 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig bestelproces. Daar valt niets aan te verbeteren hoor.

Service
Ik vond dit product ergens anders 10 Euro goedkoper en heb dit via de website aangegeven. Ik kreeg snel een keurige mail terug met daarin een offerte met een concurerende prijs waar ik blij mee was.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
De afleverdatum werd keurig doorgegeven en een half uur voor aflevering werd ik ook nog gebeld door de transporteur dat ze eraan kwamen. Apparaat werd uitgepakt/gecontrolleerd en het transportmateriaal werd weer meegenomen.

Extra toelichting
Keurig binnen de gestelde tijd afgeleverd. We hebben al eerder apparatuur bij Bemmel en Kroon besteld. Ook dat was perfect in orde. Ook daarom deze goede beoording.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekje1111 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website, simpele stappen, geen accountverplichting

Service
De informatievoorziening is prima, alleen spreken de materialen elkaar tegen: 'de krijgt de avond van tevoren de bezorgbevestiging''voor 8 uur 's ochtens krijg je de bezorgbevestiging''het tijdframe voor de bezorging is 3 uur' het tijdframe voor de bezorging is 4 uur'

Assortiment
Moeilijk te beoordelen of ze álles hebben. In mijn geval was het niet op voorraad, maar moest het eerst van de fabrikant komen. Prima.

Aanbeveling
Geen problemen gehad, dus waarom niet?

Extra toelichting
Duidelijke site, goede klantenservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

fvandamme 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk te bestellen, ruime keus!

Service
Helemaal top! Zorgvuldig, snel, professioneel en aardig! wat wil je nog meer?

Assortiment
Goede keuze

Aanbeveling
Beste service ever!

Extra toelichting
Een uitstekende combinatie van het gemak van online kopen en echte, professionele mensen! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans van der Hoop 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk in te vullen online en snelle levering.

Service
Makkelijk telefonisch contact bij vragen!

Extra toelichting
Ordernummer BKI484618. Eenvoudig duidelijke online service. Snelle bezorging Telefonisch prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hansbvh00 24-08-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via kieskeurig een drietal combimagnetrons geselecteerd. De vorige had het na 11 jaar begeven.
In de showroom een goed advies gekregen
en de zaak afgerond en de afleverdatum bepaald.

Service
Hoewel was afgesproken dat de nieuwe magnetron uitgepakt en geplaatst zou worden had de bezorger hier kennelijk geen zin in, liep daardoor zijn fooi mis en na overleg met de verkoper deden wij het zelf in nog geen 10 minuten.

Assortiment
We keken onze ogen uit, overweldigend en logisch opgesteld.

Extra toelichting
Combinatie websides kieskeurig/Bemmel & Kroon klopte en de vakbekwaamheid in de zaak was prima. Prijstechnisch O.K.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Phila Wiljeans 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke site, geen overbodige pagina's om door te lopen.

Service
Goede informatie voorziening

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding, aanbevolen door monteur van Miele

Extra toelichting
484658-1 Snelle en goede levering. Bezorgen conform afspraak en retour nemen oude apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rinke1943 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede informatie,bezorging volgens afspraak en zeer op tijd.

Service
De heren hebben zelfs de hoek waar de nieuwe vaatwasser moest komen, gestofzuigd!

Assortiment
Goede keus in betaalbare artikelen.

Aanbeveling
Dat doe ik altijd als mensen witgoed o.i.d. nodig hebben.

Extra toelichting
Die punten heb ik niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reestryck 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
omschrijving product volledig, betalen via ideal en gratis bezorging aan de deur.

Service
Bezorging aan de deur. Vriendelijke bezorgers.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Echt een aanrader!

Extra toelichting
Prijs - kwaliteit verhouding is prima. Goede service. Gratis bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurgendv 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk gevonden in de webshop wat ik wilde

Service
De afspraak nagekomen zoals beloofd.

Assortiment
Wat ik bestelde was niet meer beschikbaar, zonder meerprijs een nieuwer model vaatwasser geleverd gekregen

Extra toelichting
1. Snelle levering, zoals vermeld in de webshop 2. Groot assortiment producten 3. Goede prijs voor de producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FDS1978 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudige en overzichtige site zorgt voor gemakkelijk bestellen.

Service
Erg snel geleverd en aangesloten. Zowel de wasmachine als droger waren niet leverbaar en daarom kregen we een upgrade, zodat we wel binnen 24uur onze machines hadden. Top!

Assortiment
Ze hebben niet alles maar wel in ieder klasse de beste.

Aanbeveling
Hebben we al gedaan. Mede door bovenstaande uitleg en omdat we de keten niet kende.

Extra toelichting
Snelle, duidelijke en fijne service. Wij zijn erg tevreden met de gratis upgrade, maar zijn hier niet eerder gevraagd of dat dit goed was. Kan mij voorstellen dat sommige mensen dit graag eerst zouden willen overleggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enkelaar1 22-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
We wisten precies wat we wilde en het was snel te regelen via de telefoon

Service
Alleen door de vreselijke bezorging zal ik deze winkel niet aanbevelen. Ik beveel wel de winkel aan om een andere bezorgservice te regelen dan Dynalogic. Wat een stel botte amateurs. de eerste levering kwam een dag later, de andere levering zou tussen 8 en 11 komen en kwam niet opdagen. Moest er de hele dag op wachten en ze kwamen om half 7 in de avond pas aanzetten met de bezorging. Wilde hem niet uitpakken, niet netjes neerzetten niets. Daar stond ik dan met mijn apparaat en 5 joelende kinderen. Te zwaar om hem weg te zetten op een veilige plek. Ben echt zwaar ontevreden over de bezorging. Kreeg van Bemmel en Kroon 30 euro ter compensatie. Erg lief bedoeld maar ik verlies als ZZP-er wel meer dan 30 euro nadat ik 2 dagen compleet kwijt ben hierdoor. Zal mijn uurloon en afspraken maar even niet noemen...

Assortiment
Prima assortiment en mooie prijzen

Aanbeveling
De onvoldoende komt door hun bezorgservice. Met een goede bezorging hadden ze een 10 gehad.

Extra toelichting
Jammer van deze onwijze blunder. Anders had ik de rest van onze apparatuur ook bij jullie besteld. We moeten volgend jaar een hele nieuwe keuken installeren en toevallig ging onze combimagnetron wat eerder kapot waardoor we deze aankoop moesten vervroegen maar met een bezorgservice als deze is er geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om weer bij jullie te bestellen. Ze zijn bot, zijn tot weinig bereid en klanttevredenheid is niet bekend daar.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

hansRJZ 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke bestellingsprocedure

Aanbeveling
Prima prijs, gebruikersvriendelijke bestellingsprocedure, geleverd binnen de aangegeven periode (1 dag), uitstekende track & trace informatie.

Extra toelichting
zie bovengenoemde punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robhavermans 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige webshop

Service
Snel en conform toelichtig geleverd en op zolder geinstalleerd.

Aanbeveling
Prima service voor de beste prijs!

Extra toelichting
Goede webshop, goede service, beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cbemel 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de webshop besteld en mogelijkheid om de meest geschikte afleverdag aan te geven.

Service
De wasdroger werd uitgepakt aangeleverd en neergezet met uitleg over de aansluiting van de afvoer. De oude machine werd van boven gehaald en is meegenomen.

Assortiment
Via de consumentenbond beoordeling gekozen voor een type wasdroger welke op voorraad was.

Aanbeveling
Gezien de service en de nette en stipte wijze van afleveren zou ik dit bij iedereen willen aanbevelen. We hebben ook onze keuken bij Bemmel en Kroon gekocht en mede gezien de goede ervaring bij die aanschaf durven we dit iedereen aan te raden.

Extra toelichting
De webshop bood de mogelijkheid om precies datgene te regelen wat op dat moment speelde. Het afleveren op een bepaalde dag. Het retour meenemen van het oude apparaat. Het is inzichtelijk of de aanschaf op voorraad is. Prima geregeld gewoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine S 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig te bestellen , duidelijke informatie per mail nl. orderbevestiging , uitleg transport enz.

Aanbeveling
een echte aanrader

Extra toelichting
correcte afspraken , duidelijke informatie betreffende leverdatum en uur. De man aan de telefoon mocht van mij een beetje vriendelijker zijn maar ik denk dat hij het veel te druk heeft om uitgebreid uitleg en hulp te bieden aan de telefoon en dat is jammer zowel voor de klant als voor de verkoper want hij probeert alleen maar zijn best te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anita marks 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer eenvoudig bestel systeem

Service
keurige en correcte levering, vriendelijke chauffeurs

Assortiment
zeer uitgebreide collectie modellen en merken

Aanbeveling
heel aangename prijsstelling en snelle levering

Extra toelichting
prijs gunstig, levering correct en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christiaan1010 21-08-2015 In de winkel gekocht
Leidsendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super ontvangst netjes geholpen en een goed advies voor wat voor ons nodig, aankoop was goedkoper dan wat wij vantevoren hadden gedacht

Service
Keurig en snelle levering, niets extra hoeven te betalen voor het brengen en plaatsen op de eerste etage

Assortiment
weer ruime keuze in witgoed en zeker niet duurder dan de prijsvechters zoals mediamarkt en bcc

Aanbeveling
door de beleving die wij op deden bij Bemmel en Kroon zeker de moeite waard en ook zeker dat je door dit advies geen vrienden kwijt raakt

Extra toelichting
Service zeer, goed ontvangst vriendelijk, geen opdringende verkoop, rustig advies, ruimte voor vragen en duidelijk vragen van verkoop over samenstelling gezin en daarop advies gekregen voor wat wij nodig hebben, dit was in ons voordeel daar wij met een lichtere machine onze was goed kunnen drogen en dat ons flink wat geld bespaard heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roshensewradj 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Geen bericht is goed bericht zeg ik dan maar.
Geleverd zonder enige vorm van Ergenis.

Aanbeveling
Wasmachine bij coolblue besteld. Wacht al 4 weken op m'n geld door ontevredenheid.
Uiteindeljk bij Bemmel & Kroon besteld.
Binnen 1 dag binnen zonder problemen.
Ook heren van logistiek netjes aangesloten en achtergelaten.

Extra toelichting
BKI483395

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

oldstijl 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website!
goede informatie!

Service
Sàvonds besteld volgende dag al geleverd! Met track and trace super je hoef niet onnodig thuis te zitten,je kunt precies zien waar ze zijn en wanneer ze bij jou komen! Hele vriendelijke chaffeurs,had een gasfornuis besteld hebben ze voor mij naar de keuken gebracht uitgepakt troep opgeruimd(verpakking) en oude meegenomen!ZONDER extra kosten Geweldig!!

Assortiment
Voldoende aanbod!! prijs is goed zeker met zo`n goede service!

Aanbeveling
De eerste keer iets gekocht maar zeker niet de laatste!! ben zeer tevreden over het verloop van de aankoop!!

Extra toelichting
Geen negative punten! Alleen maar positief!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gysvschapendonk 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis.Hoe makkelijk en fijn kan dat zijn.(zonder voorrijd kosten)

Extra toelichting
Bestellen ging gemakkelijk en snel, duidelijk en overzichtelijk. *Minpuntje, later op de offerte pas gezien dat er een bedrag (9,95)bij komt voor binnenplaatsing uitpakken en aansluiten.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Saturnus04 20-08-2015 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Of je nu belt of als je in de winkel of via internet besteld het is allemaal even makkelijk. Je voelt je er echt als klant.

Service
Reserveren, vragen, schade en reparaties het wordt meteen geregeld.

Assortiment
De meeste modellen zijn in voorraad en kan je deze ook in een vestiging bekijken. En als er een model niet is kan deze gewoon besteld worden.

Aanbeveling
Ga eerst naar Bemmel en Kroon en je hoeft nergens anders meer heen. Bij Bemmel en kroon kom je er altijd uit.

Extra toelichting
Ik heb eerder meerdere producten gekocht bij Bemmel en Kroon en het is steeds het goede klant contact en dezelfde goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack hageraats 20-08-2015 In de winkel gekocht
Rijneke boulevard Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede bereikbaar en brede collectie

Service
Goede voorlichting en advies over het te kopen product.
Aflevering methode en uitvoering prima met mail vooraf en telefoontje 1/2 uur voor aflevering.

Assortiment
Brede collectie ruim voldoende keuze voor een concurrerende prijs.

Aanbeveling
vanwege keuze,service en goede manier van afleveren.

Extra toelichting
Assortiment, prijs en service in de winkel deden mij besluiten niet verder te shoppen maar bij B&K mijn gewenste product te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

biem5755 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Wat ik een grote plus vind is dat naast het product ook heel duidelijk is welke service je bij aflevering kunt verwachten en dat je optioneel zaken op service level toe kunt voegen

Service
Je kunt zelf de afleverdag bepalen, het tijdsslot is bekend en je krijgt een telefoontje als ze in de buurt zijn! Verder werd de machine gebruiksklaar geïnstalleerd en verpakkingsmateriaal meegenomen.

Aanbeveling
Inmiddels twee aankopen gedaan en tot twee maal toe uitermate tevreden. Verder zijn ze ook nog eens vaak de goedkoopste en krijg je automatisch het nieuwste model.

Extra toelichting
Heldere website, prima service, uitgebreid assortiment waarbij je het laatste model voor dezelfde prijs koopt. Optioneel bij aankoop kun je extra service inschakelen, vaak gratis, soms voor een kleine prijs, maar dan ben je ook volledig ontzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

carsrac 19-08-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is uitzoeken en betalen als je het zou willen. Het gemak van een supermarkt.

Service
Inbouwen was probleemloos, wel had het aanbieden van de service mogelijkheden wat actiever gemogen. Maar misschien is het gebrek aan agressieve extra erbij verkopen ook een verademing.

Assortiment
Ik had ruimere keuze verwacht nu was er binnen mijn specifieke wensen, maar 2 keuzes. En dat is net iets te mager voor een goede keuze, maar ik had wel voldoende keuze.

Aanbeveling
Probleemloos en zij hebben gewoon een scherpe prijs.

Extra toelichting
De aankoop en afhandeling ging zo soepel, dat je niet eens aan denkt dat je ook nog kunt klagen, wat er valt niets te klagen of dat je er achteraan dient te bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hoffies 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg makkelijk om bestelling te plaatsen, site is eenvoudig.

Service
2 maal telefonisch contact over product gehad en goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Groot assortiment met leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Snel, goed, op tijd en keurig verpakt thuis bezorgd.

Extra toelichting
Alles is perfect geregeld en ik ben zeer goed geholpen met de vragen die ik nog bij het product had. We kunnen weer met plezier koken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Level11 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld - snel geleverd

Service
Enige nadeel is dat het tijdslot voor levering niet aan te passen is maar verder prima geregeld.

Aanbeveling
Goed geregeld en goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deSit 19-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Goede en snelle communicatie van de e-mail en website.

Service
Snel en goed antwoord op vragen en/of wijzigingen in de bestelling

Extra toelichting
Via de website een offerte voor een product aangevraag. Hierna snel een offerte Mogen ontvangen BKI481388

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Axel23 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Clear and fast confirmation. Smooth delivery with tracking facility

Assortiment
They had on stock the products I requrested while otehr stores didn't

Aanbeveling
They did exactly what they said they will do.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renetencate 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een goede en duidelijke website

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
een groot assortiment.

Extra toelichting
Een goede en duidelijke website waar ook de reviews van klanten worden weergegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jilletj 18-08-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We zijn snel en goed geïnformeerd over diverse producten! Snelle service en levering, gewoon in 1 woord top!

Service
De producten konden snel geleverd worden. Wasmachine en droger werden gratis naar boven getild en geïnstalleerd!

Assortiment
Ondanks dat sommige producten niet te verkrijgen waren, kwamen ze met goede inniatieven. Vaak nog betere oplossingen dan wie wij in gedachten hadden!

Aanbeveling
Vanwege hun goede adviezen en service!

Extra toelichting
Uitstekende service, vriendelijk personeel en snelle levering! En dat allemaal voor dezelfde prijs als bij andere zaken. Gewoon weg super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AnnaKr 18-08-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Grote winkel met veel keus, in mijn geval wel even rijden.

Service
Na een negatieve ervaring met een concurrent van Bemmel en Kroon was de service in de winkel én van de bezorgers een welkome afwisseling!

Assortiment
Veel keuze in alle prijsklassen!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel, voor witgoed, zeker bij een ander aanbevelen. Het is misschien niet de eerste winkel waar je aan denkt voor je apparatuur maar de mannen die mij hebben geholpen hadden absoluut kennis van zaken, de Bezorgtijd en klantvriendelijkheid was super en het winkelt stukken rustiger dan bijvoorbeeld Mediamarkt of BCC. En ze zijn niks duurder!

Extra toelichting
Ik zou deze winkel, voor witgoed, zeker bij een ander aanbevelen. Het is misschien niet de eerste winkel waar je aan denkt voor je apparatuur maar de mannen die mij hebben geholpen hadden absoluut kennis van zaken, de Bezorgtijd en klantvriendelijkheid was super en het winkelt stukken rustiger dan bijvoorbeeld Mediamarkt of BCC. En ze zijn niks duurder! Ordernummer ZTW483486

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AleBez 18-08-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede voorlichting, niet opdringerig, luisteren goed naar je wat je wilt, adviseren je niet het duurste apparaat.

Assortiment
Ruimschoots van alle producten voldoende assortiment.

Aanbeveling
Klantvriendelijke, gemotiveerde, deskundige verkopers.

Extra toelichting
Ruim voldoende assortiment, deskundig, vakkundig, vriendelijk, goed luisterend, niet opdringerig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gwittens 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet geen enkel probleem

Service
Goede behandeling en Goeie prijs

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Betere behandeling kan niet

Extra toelichting
Goeie prijs nette behandeling en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gwittens 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heel vlot en netjes geregeld.
Volgende dag al op zijn plaats staan voor gebruik.

Assortiment
Er was ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Vlotter en netter kan niet

Extra toelichting
Goeie prijs en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koosje1938 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een overzichtelijke site.

Service
Erg vriendelijk personeel. De levering was prima op tijd.

Assortiment
Erg veel keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkGies 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website is alles keurig en snel geregeld. Overzichtelijk.

Service
De oude machine is zonder probleem meegenomen. De levertijd voor 16.00 uur besteld en de andere dag bezorgd, klopt helemaal.

Assortiment
Er is een ruime keuze aan apparatuur. De prijs is bij meerdere aanbieders gelijk. Wij zijn zeer tevreden over vorige bestellingen bij Bemmel en Kroon.

Aanbeveling
Vanwege de prima informatievoorziening, tijdige levering, de service en de gunstige prijsstelling adviseren wij familie, vrienden en kennissen.

Extra toelichting
De bereikbaarheid van de fysieke winkel is voor ons prima. Uitstekend opgeleid personeel. Ook de website is een aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozann20 18-08-2015 In de winkel gekocht
Qruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak in de winkel is optimaal. Alles is duidelijk en je wordt ook goed geadviseerd zonder een opdringerige verkoper/ster

Service
Binnen 2 dagen alles binnen en vakkundig geinstalleerd!

Assortiment
Zeer breed assortiment. Voor ieder wat wils. En nergens anders voordeliger. Niet op internet of Mediamarkt

Aanbeveling
Voor al je witgoed kan je gewoon direct naar Bemmel & Kroon! Beste service advies en prijs!

Extra toelichting
Ik ben zeer vakkundig geholpen. Na 5x Mediamarkt bezocht te hebben kwam ik bij Bemmel & Kroon. Na mijn wensen in kaart te hebben was ik eruit. Maar voor ik een klap op kon geven wilde ik op internet nog eenmaal een vergelijking maken. Kreeg netjes een offerte van Esther in de winkel. Waarna ik de volgende dag had gebeld om mijn order te plaatsen. Qua prijs waren er geen grote verschillen maar wel qua service! Voor al je witgoed naar Bemmel & kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredshane 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via kieskeurig gelinkt naar bemmel en kroon

Service
Ik had het verkeerde email adres opgegeven. Even gebeld en een vriendelijke meneer aan de telefoon heeft mijn email adres veranderd. Daarna kwam de bevestiging van mijn bestelling binnen. Wasmachine werd keurig op tijd bezorgd en aangesloten. De oude machine alsmede de verpakking van de nieuwe werden meteen meegenomen. De wasmachine kon meteen aan het werk,TOP

Aanbeveling
Wasmachine werd op tijd bezorgt en aangesloten, oude machine en verpakking werd weer meegenomen

Extra toelichting
Netjes heholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

turija 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer makkelijk benaderbaar en overzichtelijk bestelproces

Service
Uitstekende service. Wij wilden een apparaat kopen welke niet meer leverbaar was en kregen het nieuwste model voor de prijs van het oude!!
Dat heet nog eens meedenken!

Assortiment
van alle internetwebsites het meeste aanbod!

Aanbeveling
1000% aanraader!

Extra toelichting
Ga niet verder zoeken mensen! Wij hebben alle zitten vergelijken en Bemmel en Kroon is het beste/goedkoopste en daarnaast transparant met Nederlandse apparatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oven 2015 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verliep voorspoedig. de stappen om te bestellen ging goed en waren makkelijk te doorlopen

Service
hele goede service ze hielden woord.
ze kwamen de afspraken na.

Assortiment
voldoende assortiment ook goed geadviseerd.

Aanbeveling
alles bij elkaar zeer tevreden

Extra toelichting
een zeer goede en duidelijke website. een ruime keus aan producten en je wordt goed geadviseerd. ze houden woord en je correct geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernadetg 17-08-2015 In de winkel gekocht
Cruquiusplein 50, Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie, grote, overzichtelijke winkel met personeel dat van de hoed en de rand weet.

Service
Een van de weinige winkels waar je geen aanbetaling hoeft te doen. Waar kom je dat nog tegen?

Assortiment
direct gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
ik ben dik tevreden, dus raad ieder ander deze winkel aan.

Extra toelichting
ruime keuze, deskundig personeel, vriendelijk personeel, geen aanbetaling nodig, vakkundige montage, bezorging op de afgesproken tijd, snelle levering...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shrutibhatnagar 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
24 hours delivery, received an email about it, and soon got a call to schedule delivery and installation, installation suited to my schedule

Service
Did a great job installing it

Assortiment
Even though got a great price for the device I wanted, I wanted another device as well, which was much more expensive than other websites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jameys 17-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We werden in de winkel prima geholpen. Informatie was perfect en de tijd die nodig was om te komen tot onze bestelling overeenkomstig kort. Het order- en leveringsproces verliep precies als vooraf aangegeven.

Service
In lijn met gemak: geen loze beloften; goede korting, levering exact als vooraf gezegd. Ca. half uur voor de aflevering aan huis werd nog gebeld door de transportdienst, opdat dit goed zou verlopen.

Assortiment
Was voor ons heel belangrijk, omdat wij een combinatie kookplaat/friteuse zochten, waarbij de friteuse binnenkort uit het assortiment zou worden gehaald. Snelle actie was derhalve een vereiste.

Aanbeveling
In alle opzichten zijn wij door Bemmel & Kroon prima geholpen.Dat de prijs ook goed was voegt enkel toe aan onze tevredenheid.

Extra toelichting
Ik kan niets bedenken wat beter had kunnen gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basven 17-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
ZEER SNELLE LEVERING OOK ALS NIET VOORRADIG IS

Service
TOPPIE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirschen12 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Filters voor merk en product zijn overzichtelijk. Met een verdere klik word aanvullende productinformatie gegeven, die voor het verglijken voldoende is met een grote afbeelding. Erbij zijn beoordelingen van andere klanten, die voor de keuze hulpzaam zijn. De betaling is overzichtelijk en gaat snel

Service
De bestelling was op vrijdag voor levering op de volgende werkdag. De betaling werd door de bank met vertraging verwerkt, en meteen werden wij door een medewerker opgebeld dat het geld nog niet arriveert was, om te voorkomen dat de leveringstijd naar Dinsdag zoude kunnen verschuiven. Vriendelijke communicatie.

Assortiment
voor wasautomaten is een grote keuze die ook snel leverbaar is.

Aanbeveling
Ook van onze keuken kennen wij de winkel, en orders van vervangingsonderdelen werden met ordernummers of gewoon de leveringsadres spoedig bewerkt. Goede en aangename communicatie aan het telefoon.

Extra toelichting
Website en service altijd heel goed geweest. Alleen was een keer de afhaalpunt voor vervangingsonderdelen in de fysieke winkel in Zoeterwoude Rijndijk heel moeilijk te vinden de beschildering kon daar beter zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

veenboekhout 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via email eerst een offerte opgevraagd, snelle reactie een duidelijk aanbod

Service
N.a.v. de offerte gevraagd of leverbaarheid zeker was, binnen 10 minuten reactie en controle bij de leverancier was gedaan. Tevens levertijd direct bekend.

Assortiment
Eén artikel was niet op voorraad maar is wel direct bij de leverancier bestelt.

Extra toelichting
Snelle reactie via email, passend aanbod en zekerheid van levering door navraag bij leverancier. Bezorging kon worden gepland op dag naar keuze. Tijdslot van 3 uur en een telefoontje half uur voor levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hhouwel 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel geregeld

Service
na telefonisch overleg kreeg ik een goed advies over het juiste alternatieve model voor de machine die vervangen moest worden

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prettige telefonische service, apparaat werd volgende dag geleverd en geplaatst!
Ook de service van installatiebureau Ajtec was prima: 'morgens gebeld, volgende dag geplaatst op de afgesproken tijd!

Extra toelichting
overzichtelijk website scherpe prijzen (goedkoper vond ik ze niet) prettige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews