bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15527 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sanrutgrink 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de site is heel toegankelijk, je hebt snel een antwoordmail over je bestelling.

Service
Duidelijke afspraak over levering, het bestelde type wasmachine was niet meer leverbaar, we kregen de nieuwste versie zónder bijbetaling!

Assortiment
ruime keuze, handig selectiemenu voor oa wasmachines

Aanbeveling
snelle levering!

Extra toelichting
de snelle levering is belangrijk en de prijs is ook aantrekkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingeborgscheffer 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
goed afgeleverd, op tijd, 2 hoog op de juiste plek

Assortiment
wat ik wilde hebben hadden ze.

Extra toelichting
goed afgeleverd, op tijd, 2 hoog op de juiste plek en het goedkoopste van allen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annecornelie 03-05-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De kok ter plaatse nam de tijd me te informeren. Ook de verkoper was prettig in het contact.

Assortiment
Ik kon de verschillende inductieplaten die ik op het oog had ter plekke vergelijken.

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Naast de online mogelijkheid is het van belang fysiek het te kopen product te zien en vergelijken. Dat was prettig bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty C 03-05-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De zaak is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Zaken zijn overzichtelijk gerangschikt in de zaak en het nodigt uit rond te kijken.

Service
Ben goed geholpen in de zaak bij het maken van een afgewogen keuze. Bij het afleveren van de bestelling thuis ben ik op de afgesproen tijd gebeld dat bestelling eraan kwam. Vervolgens zijn de twee apparaten snel en kundig geinstalleerd. Oude machine afgevoerd. Dit is allemaal in no-time gebeurd.

Assortiment
Assortiment is toereikend om afgewogen keuze te maken.

Aanbeveling
Ik vind het een 9 waard. Door goede bereikbare ligging, door ruim en modern assortiment, door kundig personeel. De zaak heeft een meer dan prettige uitstraling.

Extra toelichting
Daar kan ik in dit stadiumm nog geen afgewogen oordeel over geven. In het verleden heb ik ook keukenapparaten bij Bemmel en Kroon gekocht en daar ben ik tot nu toe tevreden over.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

peetkast 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Service
Snelle procedure

Assortiment
Uitgebreid assortiment met een duidelijke omschrijving per product

Aanbeveling
Met een positief advies

Extra toelichting
Alle gemaakte afspraken worden opgevolgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adriaantje-C 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Met telefonisch contact zeer goed geholpen.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Daar de prijs en kwaliteit goed in verhouding liggen.

Extra toelichting
Alles gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo van duyn 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker op de bank besteld

Service
werd voor levering op de hoogte gehouden voor tijdstip levering machines netjes op 2e verdieping gebracht uitgepakt en aangesloten verpakking mee retour genomen supper toch

Assortiment
veel keus snel leverbaar voor goede prijs

Aanbeveling
vanwege prijs en snelle levering

Extra toelichting
snelle levering grote keuze netjes op plek gebracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19331934taal.nl 01-05-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk per auto te bereiken

Service
Goede uitleg

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Wij zijn tevreden ,iedereen moet dat zelf ervaren.

Extra toelichting
Goede ontvangst . Vriendelijke verkoper

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bvanduijn 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg gemakkelijk via mail besteld, bezorgdatum zelf inplannen was ook erg makkelijk!

Service
snel antwoord op mijn mails, netjes verpakt en bezorgd. ook al was het product niet op voorraad toch sneller geleverd dan verwacht!

Assortiment
zeer ruim assortiment, als iets niet op voorraad is kan het wel besteld worden.

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker aanbevelen, goede prijzen, goede service, voor mij een dikke 10 waard!

Extra toelichting
Ik heb eigenlijk geen minpunten, alleen maar pluspunten over mijn order. Zoals hierboven al blijkt, goede service, snel antwoord op emails, ruim assortiment. Heel anders dan de service van andere witgoed bedrijven, die kunnen hier nog wat van leren! m.v.g. B van Duijn (ordernummer BKI459562)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lunsie 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
tot nu toe nog maar 1 maal gebruikt en hiervoor geen handleiding nodig gehad.
de bediening spreekt voor zich

Service
levering ruimschoots binnen de afgesproken tijd en correct geplaatst op de verdieping

Aanbeveling
eenvoudig en snel te bestellen

Extra toelichting
tot nu toe geen enkel probleem gehad. niet met de werking van het apparaat noch met de afspraken van levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddiana 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site, snelle levering

Service
Mannen namen de oude wasmachine mee ondanks het nog aanwezige water in de machine

Assortiment
Ruime keuze in merken en modellen

Extra toelichting
Alles werd snel en vakkundig geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ijskonijn63 01-05-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal,of je nu in de winkel koopt of via de site,prijzen zijn gelijk.

Service
De uileg in de winkel was erg uitgebreid en duidelijk.De verkopers hebben verstand van zaken,dat is in andere zaken wel anders!

Assortiment
Ze hebben alle merken,niet alleen bekend maar ook onbekend.Prettig!

Aanbeveling
Goed geholpen,fijne winkel.Ook de site ziet er goed uit en werkt prettig.

Extra toelichting
De mensen hebben verstand van de producten die ze verkopen,zijn niet opdringerig en geven je de tijd,ook als je nog niet weet wat je wilt.Dit is de 2e keer dat we bij deze winkel kopen en net als de eerste keer erg tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zamorra 30-04-2015 In de winkel gekocht
Dorpsstraat, Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke opstelling van de apparatuur. Prettige bediening

Service
De professionaliteit in de winkel was uitstekend. De levertijd en het leveren van de producten ging precies volgens afspraak. Het was zeer prettig ruim van te voren een mailtje te ontvangen.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.Ik heb drie apparaten in 1 aankoop gedaan.

Aanbeveling
Professionaliteit, service en klantgerichtheid

Extra toelichting
Zeer positief. Inspelen op de wensen van de klant. Zeer bruikbaar advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gijsjelle 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op website kan je 3 favoriete apparaten naast elkaar vergelijken en zo tot een juiste keuze komen.

Service
We kregen een keurige email de dag voor de levering met een tijdzone. Een half uur vantevoren werden we gebeld met de geplande tijd.

Assortiment
Genoeg keuze uit verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
We bestelden een vaatwasser van het merk Bosch. De winkel kon deze niet meer leveren. We kregen een veel duurdere vaatwasser, € 699, geleverd in plaats van € 569. Wat een geweldige service.

Extra toelichting
De wasmachine en vaatwasser bij Bemmel en Kroon besteld. Hele goede service, snelle levering. Bedrijf geeft extra service door gratis upgrade. Wij bestellen onze apparatuur alleen nog bij Bemmel en Kroon. AAA+++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franstt 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
besteld online zonder problemen

Service
is geleverd volgens de afspraak

Assortiment
ge kunt verschillend toestellen vergelijken

Aanbeveling
omdat de bestelling, levering en betaling prima is verlopen

Extra toelichting
het is de eerste keer dat ik hier iets bestel, en dit ging uitstekend, meer kan ik er nu niet van zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goeagle 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk,kon goed vergelijken

Service
keurig op tijd en volgens afspraak geleverd in een puntgave staat

Assortiment
kon ruimschoots kiezen tussen merken,inhoud en energie klassen

Aanbeveling
door mijn prettige ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnboy 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen via site op internet

Service
Dag later al geleverd en netjes geplaatst. Oude droger meegenomen. Tijdsafpraak klopte prima.

Extra toelichting
Dinsdag via internet een wasdroger besteld en een dag later al geleverd. Netjes geplaatst op 2e verdieping en aangesloten. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdkuil 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima site, met goed overzicht van de producten en hun levertijd.

Service
Snel (e-mail) contact.

Assortiment
Voldoende merken en soorten op voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Goed contact en kunnen snel schakelen.

Extra toelichting
Contact via de e-mail verloopt soepel. Het leverproces van de droger en wasmachine was goed. Rommel wordt keurig meegenomen. Alles netjes op de plek gezet met uitleg erbij voor de eerste run. Daarnaast was de droger en wasmachine zeer scherp geprijst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suurtje78 28-04-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Fantatische service beleving gehad.
We hadden een showroommodel gekocht en de verkopen belde ons naderhand dat er toch een krasje op zat. We mochten zonder probleem iets anders kiezen.

Extra toelichting
Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritbergman 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
vriendelijk en netjes geplaats

Assortiment
is goed

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
alles is goed en scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eldijomo 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt zelfs een dag van leveren opgeven

Service
Netjes een dag tevoren welk dagdeel het geleverd gaat worden.

Aanbeveling
Omdat ze ook winkels hebben kun je er ook heen. Dat is een groot pluspunt bij de keuze waar je het koopt i.v.m. garantie.

Extra toelichting
We hebben bij Bemmel & Kroon gekocht omdat de prijs goed was en zij echt winkels hebben zodat je er heen kunt als er echt problemen zouden zijn. De levering liep precies zoals beschreven op hun website en op de dag dat wij het wilden ontvangen. ordernummer BKI459343

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jschrijer 26-04-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
zonder er om te vragen werden geen extra kosten berekend

Assortiment
ruime keuze uit producten,

Aanbeveling
je vindt er waarschijnlijk wat je zoekt en voor een voordelige prijs

Extra toelichting
mooie ruime winkel waar je op je gemak kunt kijken naar de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xplorer 25-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Veel uitleg voor de levering

Service
Geleverd zoals vooropgesteld super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter marinus plune 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel duidelijk geen moeite om het product te vinden wat ik zocht

Service
prima de lever tijd klopte precies

Assortiment
ik zocht maar 1 product en de prijs was beduidend goedkoper als bij ik ben toch niet gek

Aanbeveling
door de prijzen en service

Extra toelichting
wij zijn tevreden op allerlei manieren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannekederks 25-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Extra toelichting
Snelle levering tot helemaal 10 hoog aan de deur afgeleverd. Aansluitingskosten zijn ook erg goedkoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mandy121968 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed werkende, eenvoudig in te vullen site. Erg gebruikersvriendelijk.

Service
Topservice, zowel bij planning als installatie.

Assortiment
Grote keus, veel merken. Van elk merk een ruime keus.

Aanbeveling
Zou de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Goede, snel werkende site. Goede service bij planning en door de installatie monteurs. Helemaal op zolder geplaatst, zonder gedoe. Nette monteurs. Oude machine retour, nieuwe compleet geinstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijnhupsch 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ruime keuze, goed service eb snelle levering op zaterdag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iklop 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk thuisbezorgd en op zolder geplaatst!!

Service
Prima service, vriendelijk en correct afgehandeld.

Assortiment
Keuze voor B&K komt regelmatig in het lijstje voor, ook via zoekmachines en andere sites

Aanbeveling
Toppie!!

Extra toelichting
Bestellen via internet en op deze manier thuis afgeleverd, zonder troep totaal de 2e verdieping wil iedereen! :-) (Ordernr.:BKI461047)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mufrabv 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
BKI461307 Scherpe prijs, voldoende uitzoek en snelle levering via Dynalogic. Prima webshop, al eerder aankoop gedaan tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MaartenGB 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, helder, snel overzichtelijk te zien hoe en wat, plus gemakkelijk te bestellen.

Service
De machine die ik besteld had bleek niet leverbaar, ik heb een upgrade ontvangen. Daarnaast kon ik ook nog eens zelf een dag kiezen direct voor bezorging. Op bezorgdag waren er twee keurige heren die snel en netjes de nieuwe machine geplaatst hebben en de oude meegenomen. Vriendelijk, professioneel en snel.

Aanbeveling
Top service en ook nog eens de goedkoopste. Wat wil je nog meer? Dat je apparaat het zeer lang doet, dat ligt niet aan de winkel maar aan Bosch in mijn geval.

Extra toelichting
Zoals genoemd: makkelijk, goedkoop, snel, professioneel en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phamnijmegen 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed nakomen van afspraak. Zorgvuldig met plaatsing en oude wasmachine meegenomen, Test uitgevoerd en korte aanwijzing geven.

Aanbeveling
Na aanleiding van het nakomen van de afspraak en goede service zal ik iemand anders aanbevelen.

Extra toelichting
Positief is de goede service bij aflevering. Min punt is er geen klein geld om terug te geven en met pinnen nog een extra bedrag van bijna 5 euro moeten betalen na het contant betalen geen bewijs ter plaats van reeds betaald.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

adrikattenberg 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed toegangelijke site

Service
men alle beloftes geheel volgens afspraak na

Assortiment
voor een kleinere speler een heel breed assortiment

Aanbeveling
goed toegangelijk site
prima service
breed assortiment voor een kleine speler

Extra toelichting
zoals al aangegeven goed toegangelijke site goede service breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joteimosa 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website

Service
Snelle service

Extra toelichting
Fijne site, snelle service. Mijn wasmachine ordernummer BKI459881 is keurig geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbroekhuizen 24-04-2015 In de winkel gekocht
Cruquiusplein te Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via Kieskeurig.nl kwamen wij op de website van Bemmel en Kroon terecht. Dit zag er goed verzorgt uit, en alle productgegevens waren aanwezig.

Service
Aangekomen in de winkel van Bemmel en Kroon op het Cruquiusplein werden wij direct geholpen door een van de klantvriendelijke verkoopmedewerkers. Deze kon ons goed te woord staan, en omdat wij onze keuze vooraf op de website al hadden gemaakt was de keuze om tot aankoop van het product over te gaan simpel. 1 dag na aankoop werdt het product al bezorgd en werdt direct aangesloten. De oude wasmachine werdt gratis meegenomen.

Assortiment
De winkel van Bemmel en Kroon op het Cruquiusplein biedt een uitstekend assortiment, en alles zag er goed en verzorgd uit.

Aanbeveling
Ruim assortiment, vriendelijk personeel en een prettige winkelsfeer.

Extra toelichting
Eerst hebben wij op ons gemak thuis gezocht naar het juiste product op kieskeurig.nl. Via deze website kwamen wij terecht op de website van Bemmel en Kroon. Na onze keuze te hebben gemaakt zijn wij de volgende dag naar het filiaal gegaan. Vanaf de verkoop in de winkel tot aan de uiteindelijke bezorging van dit product duurde nog geen 24 uur. Het personeel in de winkel was zeer klantvriendelijk en kon ons duidelijk te woord staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.goor 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via kieskeurig op de site terecht gekomen, alles was zeer duidelijk

Service
Bestellen vanachter je pc, binnen enkele dagen in huis op de juiste plek en geïnstalleerd en al voor een mooie prijs. De oude wasmachine weer mee terug.

Aanbeveling
Goede wasmachine voor de laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patty Nas 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen tegen een mooie prijs, want de extra service die normaal zo'n 15 euro extra kost was nu gratis. Mogelijkheid direct te betalen of bij aflevering. Super!

Service
Uitstekende service met hier en daar een leuke aanbieding, zoals de gratis extra service die ik al eerder noemde.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met voordelige prijzen

Aanbeveling
Van bestelling tot en met levering verliep alles prettig en zonder problemen. Ook zeer tevreden over de aflevering door partner Dynalogic. Dus zeer zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik heb geen rare dingen ondervonden en alles verliep goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub Martens 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken en bestellen gaat vanzelf

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Goede offerte en goedkoper dan andere web schops

Extra toelichting
Snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StevenTeunissen91 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een hele duidelijke en overzichtelijke website met duidelijk te volgen stappen en ruime betaalmogelijkheden.

Service
Goede bezorgservice (DynaSure) brengen producten naar de gewenste plaats. Duidelijk communicatie over levertijd en datum etc..

Assortiment
Goede voorraad van de producten en een ruim assortiment. Op de website staat duidelijk weergegeven wat de mogelijkheden maar ook onmogelijkheden van een product zijn.

Aanbeveling
Kende het bedrijf niet voor mijn aankoop. Via kieskeurig gekeken naar de machine en daar kwam Bemmel en Kroon uit tevoorschijn, ik zou zeker mijn bekenden adviseren om ook een bezoek te brengen aan de webshop. Winkel fysiek is qua reisafstand te ver.

Extra toelichting
Vandaag onze nieuwe wasmachine ontvangen na een prima levering door DynaSure in opdracht van Bemmel & Kroon. Hele duidelijke overzichtelijke webshop met goede prijzen. Prima snelle levering en een grote voorraad. Wilde eerst bij de concurrent deze machine kopen, maar ben toch blij dat ik verder ben ga kijken. Voortaan zal ik ook zeker Bemmel & Koon in de gaten houden en bekijken wanneer ik een product zoek. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avandenobelen 23-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
ik kan niet zonder droger

Service
zeer correcte afhandeling en aflevering, zeer vriendelijke vervoerder

Extra toelichting
Vanaf bestelling zeer correct en netjes afgehandeld tot aan de plaatsing, zeer correcte vervoerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulhlm 23-04-2015 In de winkel gekocht
hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst op internet gezocht en vergeleken.
Dit bedrijf was de goedkoopste en ook met een winkel in de buurt.

Service
Prima service. Apparaat op afgesproken tijd geplaatst, binnen enkele dagen.
Goed deskundig advies over het voor ons juiste model.

Assortiment
Zeer grote keuze!

Aanbeveling
Kan geen negatieve punten bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MN59 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via Internet besteld en de eerstvolgende werkdag bezorgd

Service
Snelle levering en je wordt via email op de hoogte gehouden.

Assortiment
Bemmel & Kroon heeft een breed assortiment

Aanbeveling
Snelle levering, geen verzendkosten en voor een kleine meerprijs stond de wasdroger op zijn plaats. De oude droger en de verpakking werd meegenomen.

Extra toelichting
Goede prijs, snelle levering, emailcontact om je op de hoogte te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouvy 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij deden de bestelling vanuit het buitenland, even een mailtje en kregen keurige adviezen over de aflevering

Service
Bij aflevering bleek dat er iets niet correct werkte. Bemmel en Kroon gebels en de fabrikant werd meteen gebeld en een service monteur snel geregeld.

Assortiment
Ruime sortering

Extra toelichting
Door de snelle reactie op onze vragen en afhandeling van het mankement zijn wij uiterst tevreden over Bemmel en Kroon. Dan heb ik het nog niet over de prijs, die was ook uitermate gunstig. Dus helemaal top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.v.W 22-04-2015 In de winkel gekocht
Dorpsstraat, Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een vaatwasser, als dat niet gemakkelijk is ...

Service
bij het plaatsen werd ook onze oude keukenplint keurig gerepareerd

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
leuke bediening in de winkel

Extra toelichting
We worden altijd leuk geholpen in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boudewijn1938 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
perfecte info op internet
ook telefonisch de nodige info
gemak va n betalingvan uit België

Service
perfecte service ivm info over levering/facturatie
Levering JUST 9N TIME volgens door mij gekozen levering datum .

Assortiment
Wij waren op zoek naar frigo-combi A3+++
weinigen hebben het assortiment van B&K

Aanbeveling
voor bestelingen ,betalingen en leveringen naar België geen enkel probleem
Prijs uiterst gunstig ! (hollandse prijs ! )

Extra toelichting
Wij zochten op internet... Frigo Combi . Bij Bommel & Kroon de grootste keuze en ook.... de GOEDKOOPSTE van de BENELUX ! Zeer vlotte relatie bestelling,betaling ,levering ... PERFECT !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa van Maanen 22-04-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wasmachine gekocht bij Bemmel en Kroon. Helaas gaan ze weg uit Zoetermeer. Zaten heel centraal en makkelijk te bereiken.

Service
Erg prettig geholpen door meneer, goede en eerlijke uitleg over apparaten. Leggen geen druk op eventuele koop.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Helaas gaan ze weg uit Zoetermeer, Zoeterwoude wordt de dichtstbijzijnde.

Extra toelichting
Bemmel en Kroon in Zoetermeer is een hele prettige winkel, genoeg keuze. Centrale ligging. Prettige manier om klanten te helpen en veel kennis van de verschillende apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jackrussel 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een belletje met voldoende uitleg van de verkoper is makkelijk beslissen!

Service
Is neutraal want is nog niet van service gebruik gemaakt

Assortiment
Voor het eerst op deze website geweest maar heeeeel veel produkten dus heb site in leeslijst gezet!

Aanbeveling
Goed gevoel en netjes wat afgesproken is, is ook geleverd! En snel😀

Extra toelichting
Het telefonisch bestellen ging vlot en je word netjes en vriendelijk geholpen en het feit dat ik ,n bepaald type bestelde en gelijk de opvolger er van krijgt! Dus het nieuwe model. Het enige puntje wat ik heb, de bezorging door 2 mannen, weet niet of het van bedrijf zelf is maar de ene beleefd, praatje en gedag zeggen! Maar de ander kon geen beleefd dagje vanaf of goedemorgen en zelfs bij weggaan niet! Zonde want bedrijf geeft snelle en goed bestelling af!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

doejaaren 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site

Service
gisteren besteld vandaag al in huis

Assortiment
ze hadden het apparaat wat ik zocht en verder een zeer ruime keuze

Aanbeveling
hele vriendelijke mensen en ze weten waar ze over praten

Extra toelichting
gemotiveerde mede werker aan de telefoon gehad die me alle vragen die ik had zo kon beantwoorden en niet van - uhmmm moet ik even na vragen verder duidelijke uitleg over de levering geen bezorgkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Misterdp 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig vergelijken en kiezen

Service
Goede communicatie mbt aflever datum en tijd

Assortiment
Producten van bijna alle merken en in elke prijsklasse

Aanbeveling
Zeer overzichtelijke webshop waarop de voorraad echt word bijgehouden en aangepast!

Extra toelichting
Nette service met scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolettelens 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichteijk

Service
Ik was op zoek naar een nieuwe koelkast, maar wilde wel dat de oude meegenomen werd. Op andere sites werd dit ook aangeboden, maar vaak tegen betaling. Hier was het gratis. Ook de plaatsing was gratis. Extra service dus, erg fijn! Dit zijn voor mij keuzes om iets hier te bestellen ipv ergens anders.

Assortiment
Ik heb me niet echt in het assortiment verdiept eerlijk gezegd, aangezien ik wist wat ik wilde kopen.

Aanbeveling
Ik heb vorige maand hier zelf een wasmachine gekocht, en nu de koelkast voor mijn ouders. Ik raad het dus zeker aan!

Extra toelichting
Mijn ordernummer: 299107 Ik ben erg tevreden. In eerste instantie kende ik deze winkel nog niet. Maar na een kleine zoektocht op internet, kwam ik erachter dat de koelkast hier (tot wel 90 euro!) goedkoper was dan op een andere site. Ook kwam daarbij dat het plaatsen van het apparaat bij de service hoorden evenals het meenemen van het oude apparaat. Na twee dagen was het product binnen. Op de dag zelf kreeg ik een tijdsindicatie en een half uur van te voren nog een belletje. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robdegrijs 21-04-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker in de buurt, goeie service en kennis van zaken.

Service
Wasmachine staat op zijn plek zonder dat ik hem er zelf neer moet zetten. Voor nog geen 15 euro op zolder bezorgd, aangesloten en de oude meteen meegenomen. Helemaal top. Blije klant hier.

Aanbeveling
Loop er gewoon eens binnen en overtuig je zelf. Hier wordt je echt geholpen in plaats van de tekst. Als hij er niet staat hebben we hem niet meer.

Extra toelichting
Goede service, kennis van product en vriendelijk. En snel in huis zonder bezorgkosten.ZTM460428

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews