bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15529 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lbr01 01-10-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke toonzaal met indicatie van prijzen, energieverbruik en geluidsniveau van koelkasten.

Service
Prettige en goede service, zowel in de winkel als aan de telefoon (kreeg gratis temperatuurmeter mee om temperatuur in de oude koelkast te controleren en de andere dag kon de bestelling van de nieuwe koelkast telefonisch worden geaccepteerd). Snelle levering: zatermiddag besteld, maandmorgen geleverd, pinbetaling bij levering.

Assortiment
De belangrijke merken, in veel prijsklassen.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Assortiment, behandeling in de winkel, snelle en accurate evering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joslebouille 01-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
levertijd zes weken

Service
niet terug gebeld nadat de verlengde levertijd ruim verstreken was (zeven weken)

Aanbeveling
zie "motivatie"

Extra toelichting
de levering werd zes weken uitgesteld (kan gebeuren als hun leverancier het laat afweten), maar het moet niet zo zijn dat, als ik na zeven weken bel, ze op dat moment met de leverancier gaan bellen en daar te horen krijgen dat het nóg eens drie maanden gaat duren. Als hun termijn afloopt (de zes weken dus) moeten ze ZELF actie ondernemen en mij benaderen met een alternatief voorstel. Ze krijgen toch nog een zes omdat de medewerker aan de telefoon zijn best deed meteen een alternatief voor te stellen en daar ook nog een korting op te geven.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

qexpres 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen, netjes op tijd een mailtje met de verwachte levertijd en zonder problemen wordt het afgeleverd.

Service
Bij aankoop van een koelkast werd hij gratis bezorgd en binnengezet (1e etage). Vriendelijk personeel en denkt mee naar de handigste oplossing.

Aanbeveling
Alleen positieve ervaringen gehad met deze winkel.

Extra toelichting
De reden dat er NVT bij het assortiment staat is dat we via kieskeurig op die site terecht zijn gekomen en niet hebben gekeken naar de rest van hun assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jona Kamsteeg 30-09-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
We hebben niet online gekocht, maar zijn naar de winkel geweest. Op zaterdag en op maandagochtend al bezorgd! Heel goed geholpen.

Assortiment
Het is onmogelijk om alle modellen in je winkel te hebben, maar omdat ze in Zoetermeer alleen witgoed doen, hebbenze daar juist een extra uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

w1946end 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk om te bestellen, ik wist al wat ik zocht. Duidelijke omschrijving van het apparaat.

Service
Ik werd steeds via email op de hoogte gehouden van de bestelling. Op vrijdag besteld, op zaterdag bericht hoe laat de levering zou komen. Ik kreeg een nieuwer type dan ik had uitgezocht dat veel duurder was en zonder bijbetaling!Bezorgd op maandag op 2e etage zonder lift, aangesloten en afgesteld, alles zonder extra kosten! Waar vind je nog zo'n goede service!

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde bestellen, dus heb niet verder gezocht.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel van harte aanbevelen vanwege de zeer goede service en de vriendelijke bezorgers. Zeer goede ervaring mee gemaakt en ik kom zeker terug.

Extra toelichting
Ik kan deze winkel van harte aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen vanwege de prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelo Versteeg 30-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vind het heerlijk dat ze de wasmachine gratis hebben neergezet en aangesloten

Service
Je wordt netjes geholpen en er is voldoende mailcorrespondentie. Top.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Zoals hierboven beschreven.

Extra toelichting
Goed bereikbaar, duidelijke opstelling en vriendelijk personeel. Ik heb geen minpunten ondervonden tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rien.spijkers 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wel makkelijk dat je precies kunt volgen waneer het bestelde afgeleverd wordt.

Service
De service is zonder meer prima.
Apperatuur op de eerste verdieping plaatsen, aansluiten het oude apparaat mee terugnemen.
Ook het verpakkingsmateriaal wordt netjes mee terug genomen.

Assortiment
Wat huishoudelijke apparatuur betreft groot assortiment, ook inbouw.

Aanbeveling
Als je iets besteld loopt alles op rolletjes. Zelfs voor afleveren of aansluiten, ook inbouw is gratis.
Ik heb de indruk dat het betrouwbare mensen zijn die de spullen komen afleveren en aansluiten van Fiege transport. Belangrijk voor de ondernemers, maar zeer belangrijk voor de klant/

Extra toelichting
Bovenstaand al aangegeven. Uitstekende shop via internet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emily cruise 30-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg goed geholpen bij het uitzoeken van de meest geschikte afwasser, alle alternatieven werden nog even op een rijtje gezet voor ons (ook al hadden we zelf al veel uitgezocht op internet).

Service
Duidelijke uitleg over service en montage(kosten). Monteur controleerde nogmaals of wij wel het juiste formaat hadden besteld i.v.m. afwijkend aanrechtblad.

Assortiment
Bijzonder veel keuze. Helaas is niet alles van de website van Siemens leverbaar, maar hier werd duidelijk uitleg bij gegeven en er werd naar alternatieven gezocht.

Aanbeveling
Prima service, prima prijs, uitstekend assortiment.

Extra toelichting
Wij zijn goed geholpen bij de aanschaf van een (afwijkend formaat) inbouwvaatwasser. De winkel is echt een goede aanvulling op het aanbod op internet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koosvrolijk 29-09-2013 In de winkel gekocht
Dorpstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niet online geweest, maar gewoon in de winkel. Ging prima.

Service
Werd prima geholpen met een deskundige uitleg.

Assortiment
Kwam voor een wasmachine, zeer groot aanbod en ben dan ook direct geslaagd.

Aanbeveling
Zie bovenstaande, uitleg overbodig.

Extra toelichting
Eigenlijk geen minpunten. Het positieve is dat het aanbod ruim voldoende is en dat je prettig en deskundig wordt geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruunrien47 28-09-2013 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
ruime keuze, vlotte afhandeling,goede prijs, keurige bezorging op de afgesproken tijd. Lekkere bak koffie in het filiaal. Al met al zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.I.I. van der Horst 28-09-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De oude wasautomaat liet het plotseling afweten en de monteur die na 5 dagen kwam wilde hem niet meer maken.
De volgende dag naar Van Bemmel en Kroon gegaan en daar kreeg ik een doed advies, waardoor ik overging tot aankoop. De volgende dag werd de wasautomaat al geleverd en geinstalleerd. Fantastisch

Assortiment
Er staan heel veel waasautomaten van verschillende merken. Nadat ik gezegd had wat ik wilde, werden er een aantal machines aangewezen waaruit ik een keus kon maken. Bij deze machine kreeg ik, na keuze, een uitgebreid verhaal over zijn mogelijkheden.

Aanbeveling
Door de vriendelijke houding, het geduld en de kennis over de apparaten.

Extra toelichting
Zie aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kvds1 28-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Perfecte afhandeling , zeer snelle levering ( naar België ), kortom aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drise 27-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Gister besteld vandaag geleverd door vriendelijke bezorgers. Oude vriezer is inc het verpakkingsmateriaal van de nieuwe gratis retour genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connexjohn 27-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De dag na de bestelling werd de MIELE was-droog-combinatie(inbouw)geleverd, op zijn plaats gezet, en aangesloten.

Service
De service van de monteurs was bijzonder goed!

Aanbeveling
Behulpzaam en vriendelijk door de verkoper te woord gestaan.

Extra toelichting
De begeleiding, uitleg en behulpzaamheid waren uitstekend. Géén negatieve punten ontdekt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fleurdebeurre 27-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
De meest terzake kundige ben je zelf, je weet wat je wil kopen en waaraan het apparaat moet voldoen. dan komt de verkoopadviseur om de hoek en hij geeft je advies of dat apparaat ook werkelijk is , wat je had bedacht.

Assortiment
goed assortiment, niet gevraagd of er meerdere maten leverbaar waren.

Aanbeveling
prima service, goed assortiment, en gratis thuisbezorgen

Extra toelichting
geen motivatie

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Bernardrb 26-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Niet opdringerig, nuttige informatie, veel informatiemateriaal met toelichting

Assortiment
Bijna te veel om uit te kiezen, maar goed gesorteerd en overzichtelijk

Extra toelichting
Goede en nuttige informatie. Niet opdringerig, zakelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dikkebas 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
order n.a.v. een vraag die ontstond bij het bezoek aan de site uiteindelijk telefonisch geplaatst

Service
de bezorgers waren vriendelijk en dachten mee. De site met steeds actuele te verwachten levertijd is heel handig zodat je niet uren hoeft te gaan zitten wachten

Aanbeveling
goede service en een concurrerende prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hije 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede service, alles volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ej overbeke 26-09-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer, Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de buurt en door de goede service, ook bij eerdere aankopen, geen behoefte aan bezoek andere zaken.

Service
Meedenken, goed advies, nemen de tijd, keurig per mail geïnformeerd over het verloop van de bestelling, netjes afgeleverd en geïnstalleerd plus tips voor het gebruik.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in merken en prijsklassen

Aanbeveling
De wijze waarop je geholpen wordt en de afhandeling van de bestelling kon gewoon niet beter en sneller.

Extra toelichting
IK heb eigenlijk geen minpunten en ben vooral zeer te spreken over service, snelheid en de manier van bejegenen. Je zou voor je plezier nog een wasmachine kopen, maar ja.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LauraEva 25-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

italiaans 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle afhandeling en levering (binnen 24 uur) van telefonische bestelling van wasmachine

Service
Exact op afgesproken tijd geleverd en volledig geinstalleerd

Assortiment
De door mij op internet uitgezochte wasmachine was uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Gezien snelheid van leveren en assortiment zal ik deze winkel zeker bij iemand anders aanbevelen

Extra toelichting
leveringssnelheid en service zijn uitstekend. Geen minpunten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winston Jones 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is eenvoudig via de webwinkel of in de winkel

Service
Service altijd top.

Assortiment
Veel witgoed in de webwinkel

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Meerdere keren al bij bemmel en kroon gekocht. De service is goed, en de bezorging is ook erg professioneel. Zetten de koelkast netjes op zijn plek en nemen de oude mee. Ook geven ze een tijdsframe van ongeveer 3 uur, wat erg fijn is. Altijd binnen de afgesproken tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van der Meer 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Na mijn online bestelling werd er met
mij contact opgenomen wat er te verwachten was en of ik nog eventuele vragen had.

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had.

Aanbeveling
Dit is de eerste keer dat ik online bestel,maar het is me heel goed bevallen.

Extra toelichting
De monteur die de afwas automaat kwam plaatsen wist precies waar hij mee bezig was. Alles klopte perfect , en binnen 1uur was de automaat ingebouwd.Na een korte demonstratie, kon de monteur naar de volgende klant en ik was tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berthart 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijker dan met een paar klikken een vaatwasser bestellen, bestaat niet.

Service
Netjes terug gebeld om een andere afspraak te maken voor de installatie. Keurig geholpen.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Zonder meer.

Extra toelichting
Gewoon een goeie service en afspraken worden nagekomen, prima monteur gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

f2hhhuisman346 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Net terug vakantie, en dan een kapotte wasdroogcombinatie. Online gezocht en kwam uit bij Bemmel & Kroon. Was mij nog niet bekend. Maar stond een goed wasdroogcombinatie met modern technieken. Zeer gebruiksvriendelijk en voor een goede prijs. Wanneer je de wasdroogcombinatie ziet geloof je niet dat de prijs Zo laag is. Verder hoeft ook niets meer bij te betalen. De service is goed en vriendelijk. Een advies aan iedereen die b.v. Witgoed moet vernieuwen, kijk dan eens op website van Bemmel & Kroon. H.Huisman, Amsterdam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spelierbroekman 23-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vrijdag een siemens vriezer telefonisch besteld en de maandag erop al geleverd.

Service
hiervoor geen tien omdat de vervoerder de vriezer niet helemaal aan huis kon brengen.

Assortiment
het assortiment op de website is ruim voldoende

Aanbeveling
aan iedereen die eventueel telefonisch wil bestellen, keurig geholpen wil worden en die pas willen betalen bij aflevering.

Extra toelichting
heb voor het eerst een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aad van Gent 23-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbare winkel op de Rijneke Boulevard, gratis parkeren voor de deur. Duidelijke internetsite.

Service
Goede service, qua advies e.d.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en mooie showroomkeukens.

Aanbeveling
Echt een aanrader voor anderen.

Extra toelichting
Mooie overzichtelijke winkel, product werd gratis thuisbezorgd. Duidelijk advies en aantrekkelijk geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aadgoudzwaard 23-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keus,goed geinformeerd personeel, alles wordt voor je verzorgt

Service
Niets is te veel,was vergeten op te geven oude apparaat demonteren, gesproken met de monteur "doe ik wel even" ben er zelf helaas niet meer toe in staat

Assortiment
Zeer ruime keus,allerlei apparaten staan zeer overzichtelijk opgesteld

Aanbeveling
Een perfecte zaak, afspraak is afspraak,shoppen heeft geen zin ga naar Bemmel & Kroon waar een klant nog KONING is.

Extra toelichting
Goed, Perfecte hulp en advies. Service van grote klasse. Stipte levering en montage. Uitstekende prijs stelling. Fout. Zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gyswendy 23-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Echt ALLES was goed geregeld! Vooral het bezorgmoment dat online te volgen is was erg prettig! Bezorgers hebben de nieuwe wasmachine 2 etages omhoog gesjouwd en de oude (een fijne Miele van 1000kg ;) weer mee terug genomen. Was inbegrepen in de service. Ik ben bijzonder te spreken over dit bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaarpk 22-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website

Service
De miele droger die ik besteld had was een oud model kreeg een nieuwe voor het zelfde bedrag

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed firma blijf gedurende de levering contact houden via de email

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henk1917 21-09-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten waren aanwezig in de winkel

Service
Prima service. Vooraf een mail mbt tijdstip bezorgen en bij aflevering nogmaals een telefoontje dat de bezorgers er aan kwamen.

Assortiment
alle merken aanwezig, maar niet alle types

Aanbeveling
Sinds 1996 klant en op juiste wijze geholpen door de verkopers

Extra toelichting
Verkoper heeft ons goed geinformeerd mbt voor- en nadelen, waardoor wij overtuigd waren om de producten bij hen te kopen. Ook gingen zij mee met andere prijsopgaves.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Koosderidder 21-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Netjes te woord gestaan, goede service, goed geinformeerd, bezorging was ook geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob071 20-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website. Levering duurde even, maar wel op de afgesproken dag en tijd gebracht en de oude spullen mee retour.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ronaldbeeke 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Tot nu toe beslist geen klagen. Prima service. Afspraken tot nu toe goed nagekomen. Geen min puntjes kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. carino 20-09-2013 In de winkel gekocht
Dorpstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was naar de winkel en ben ik gelijk geholpen en eerlijk verteld over de qualiteiten van een bepaalde merk van een washmachine.En ik heb gelijk besteld en was verbaasd dat ik hoeft niet geljik betaling doen.Pas als het product ingeleverd worden.

Service
Ik kreeg een email dat rond een tijdstipt dat de bezorgtijd zal plaats vinden en het was ook netjes mooi op tijd bezorgd

Assortiment
in de winkels zijn netjes gesoorteerd van alle producten.

Aanbeveling
ik zal zeker aan een vriened en ook kennessen aanraden om naar Bemmel en kroon gann kopen.

Extra toelichting
Bemmel en Kroon hebt een goede serviece en goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stanna 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen problemen met het bestellen.
Ging goed en snel !

Service
De levering was volgens afspraak inclusief een tijdstip van levering en een telefoontje vooraf van de chauffeur. Prima geregeld !

Assortiment
De wasdroger die we zochten was het goedkoopste bij Bemmel en Kroon. Er werd zelfs een nieuwer type geleverd zonder bijbetaling. Daar word je blij van !

Aanbeveling
Geen enkel probleem met bestellen, levering en service.Dat hebben we wel anders meegemaakt en daar werden we niet blij van.
Bemmel spant de Kroon !

Extra toelichting
Bemmel spant de Kroon !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EllMee 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Internet makkelijk toegankelijk

Service
Levering op de dag dat het ons het beste uit kwam. Op de dag van levering s 'morgens een mail waarin het tijdstip wordt aangegeven. Top geregeld

Assortiment
Ruim aanbod met veel A merken

Aanbeveling
Top service

Extra toelichting
Bedrijf is volledig in zijn communicatie en naar ons als klant en het is fantastisch dat je zelf de datum van levering kan bepalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.boschman 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Voorkomend, snel en prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

meubelboer 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gistermiddag om 14.30uur besteld en vanmorgen voor 10.00uur geleverd en geïnstalleerd.

Service
Direct na de bestelling een bevestiging per e-mail gekregen.
's avonds een tijdsindicatie voor levering en voor aankomst een telefoontje.

Assortiment
Zeer ruim assortiment en prima geprijsd.

Aanbeveling
Altijd!

Extra toelichting
's Middags besteld en de volgende ochtend al geleverd en geplaatst. Oude wasmachine en verpakkingsmateriaal ging mee retour. Na installatie de wasmachine even getest en uitleg en tips gekregen. Super service...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucycoenen 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop,vandaag bestellen morgen in huis.

Service
duidelijke info per mail over bestelling en bezorging. Goed telefonisch bereikbaar voor vragen. Garantie service kan ik nog niets over zeggen

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romana51 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne en gemakkelijke website en snelle levering.

Service
Nette bezorgers en plaatste de machine op gewenste plek en der oude machine werd netjes afgevoerd. Werd precies op tijd afgeleverd.

Assortiment
Genoeg keuzes en beschrijving van het artikel.

Aanbeveling
Keurig en snel geholpen en snel antwoord op vraag via e-mail door de heer P. Zuur van Bemmel en Kroon

Extra toelichting
Ik heb 10 jaar geleden mijn oude wasmachine bij Bemmel & Kroon gekocht en ik was zeer tevreden over de service vandaar dat ik geen moment heb getwijfeld om mijn nieuwe wasmachine weer bij deze firma te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bozo70 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
ik had een wasmachine besteld. die hebben ze tot de badkamer gebracht, geplaatst en klaar gezet. Ik kon gelijk was gaan wassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foxfire41 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik werd keurig terug gebeld en goed te woord gestaan

Service
oude apparaat werd meegenomen nieuwe apparaat keurig op zijn plaats gezet afgesteld en aangesloten

Assortiment
zeer tevreden

Aanbeveling
vrienden en familie

Extra toelichting
keurig en net personeel zeer beleefd ik was al eerder tevreden bij de vorige aankoop en optijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther197000 17-09-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt makkelijk online bestellen en in de winkel wordt je ook goed te woord gestaan. Veel vergelijkingsmateriaal.

Service
Gemak van bestellen en de keuze van aflevering.
Daags van te voren een mail hoe laat je ongeveer het artikel kunt verwachten en op de dag zelf een half uur van te voren een telefoontje dat ze eraan komen. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Genoeg merken aanwezig.

Extra toelichting
Genoeg keuze en personeel is niet opdringerig en als je vragen hebt staan ze je goed te woord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ariekanarie 52 17-09-2013 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
op en top service nette verkoper had overal verstand van nette chauffeurs netjes alles op zijn plaats gezet en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kavango 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Per telefoon kon ik mijn bestelling plaatsen enwerd vriendelik te word gestaan

Service
Alle telefonische afspraken warden per e-mail bevestigd, ik werd per telefoon geinformeerd over het verloop van de aflevering. De bestelling werd op de afgesproken datum afgeleverd en ik werd geinformeerd over de tijd. De chauffeur informeerde mij telefonisch over het nog preciesere tijdstip. Al met al prima service.

Aanbeveling
Goede service en dat is geen alledaags product meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

numan-faber 16-09-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de verkoper heeft ons prima voorgelicht,wij zijn dan ook heel blij met onze keuze

Service
De volgende dag kwam de monteur al langs en heeft alles uitstekend in orde gemaakt, ook een heel prettige persoon en had kennis van zaken

Assortiment
we kiezen uit diverse ovens

Aanbeveling
Ze hebben heel veel keus en je wordt prima geholpen op allerlei gebied. De zaak op zich is al een kijkje waard

Extra toelichting
Jammer, dat zij niets in voorraad hebben, maar moeten bestellen. Gelukkig konden wij een ander artikel wel meenemen,waar wij niet zonder konden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemamma 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, bestelling gratis thuisgebracht. Thuis met de mobiele pin betalen.

Service
Bestelling gratis thuisgebracht door correcte, vriendelijke koerier. Goede info per e-mail.

Assortiment
Voldoende keus in de door ons bestelde artikelen.

Aanbeveling
Ruime keus. Gratis verzending. Niet vooruit betalen, maar bij levering onder rembours met het mobiele pinapparaat. Snelle levering, correcte & vriendelijke chauffeur, goede informatie omtrent levering e.d. per e-mail.

Extra toelichting
Ruime keus. Gratis verzending. Niet vooruit betalen, maar bij levering onder rembours met het mobiele pinapparaat. Snelle levering, correcte & vriendelijke chauffeur, goede informatie omtrent levering e.d. per e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

venletti 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het werd op tijd geleverd, iets later dan beloofd maar helemaal naar boven gebracht en aangesloten. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

andreburen 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Triple A Service! Vanaf het eerste moment van klantcontact via de site tot aan de snelle en keurige levering voel je dat je zaken doet me een bedrijf dat de klant op een voetstuk zet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews