bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15558 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3190 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cloggs 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk website

Assortiment
Ruime keuze, veel voorraad

Aanbeveling
Snelle bezorging. Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.T.Peltenburg 11-12-2014 In de winkel gekocht
Rijnekebouillevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitstekende informatie door prijscontrole op internet altijd zeker van de laagste prijs

Assortiment
tenminste 1 artikel in meerdere prijsklasses

Aanbeveling
het gemak van in de winkel kijken en afwikkelen via internet

Extra toelichting
overzichtelijke winkel goede informatie, prima afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a van adrichem 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef niet de deur uit en heb een leuke prijs afspraak kunnen maken.

Extra toelichting
snel en een goede deal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma bleeker 11-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker ruim, doorzichtige lades

Service
Uitmuntend

Assortiment
volop keuze en goede informatie

Extra toelichting
Ruim opgezet, groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rilana46 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Website haperde toen ik het artikel wilde bestellen. Vaak op bestel knop moeten tikken voordat hij in het winkelmandje kwam. Ideaal dat het een dag later al geleverd werd!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

hmbijl 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, goede en uitgebreide informatie

Service
Snelle levering, zoals beloofd op de site. Mail met verwacht tijdstip van levering (blok van 3 uur). Erg handig dat ze een half uur van tevoren bellen dat ze eraan komen.

Assortiment
Ruim assortiment. Goede prijs en we hebben daar gevonden wat we wilden.

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
In eerste instantie artikel besteld bij andere onlineshop. Daar bleek dat ze niet konden voldoen aan hun leveringstermijn. Via Kieskeurig bij Bemmel en Kroon gekomen en binnen een dag werd onze vaatwasser geleverd. Heel fijn! Ordernummer: BKI438241

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susanenmichel 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld en snel en duidelijk geleverd.

Service
Duidelijk informatie over het afleveren van mijn vaatwasser. Prima

Assortiment
Prima keus

Aanbeveling
goed en duidelijke website, prijs technisch prima!

Extra toelichting
Goed, prijs, snelheid, aflevering. Minpunten: niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan.martens 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aankoop verliep heel soepel, via Kieskeurig.nl direct de aankoop gedaan

Service
Telefonisch contact verliep bijzonder vriendelijk en effectief. Foutje van mijn zijde werkt direct gecorrigeerd en "nabestelling" van plaatsingsservice werkt ook zonder problemen meegenomen.

Assortiment
Alle artikelen die ik overwoog waren aanwezig in de webwinkel via Bemmel en Kroon. Ook werd de bestelling bij Bosch snel afgehandeld.

Aanbeveling
Snelle levering en vriendelijke, effectieve service.

Extra toelichting
Ben bijzonder tevreden over de klantenservicegerichtheid. Alle telefoontjes werden vriendelijk en snel afgehandeld. Alle stappen werden duidelijk uitgelegd en verliepen zoals aangegeven, zonder verrassingen. Ook werd mijn "nabestelling" van een plaatsingsservice voor de vaatwasser meteen meegenomen. Zonder vertraging ontving ik mijn vaatwasser met service. De plaatsing verliep zonder problemen en de monteur, was vriendelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HW1234 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was goed en duidelijk, wat ik geweldig vond was de icons bij iedere product. Maakt het duidelijk en overzichtig

Service
Geweldig. De SMS en de emails mbt de bevestiging, en de aflever tijd/datum. Super duidelijk en optijd. Verder hebben de heren de vaatwasser gebracht naar de bijkeuken, en de oude mee genomen

Assortiment
Voldoende assortiment, met de goede merken, en reviews.

Aanbeveling
Altijd, het was gewoon geweldig

Extra toelichting
Website is overzichtelijk en duidelijk. je kunt makkelijk zoeken, en de geleverde informatie is voldoende om een goede beslissing te nemen. Was een super ervaring. Meerdere websites kunnen van jullie leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EriklOnline 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met veel keus en eenvoudig besteld.

Service
Ik had een wasdroger besteld maar kennelijk was deze niet meer leverbaar. Daarvoor in de plaats werd de opvolger gestuurd die € 100,- duurder is, inclusief de aanbieding van een gratis stofzuiger. Uitstekende en uitzonderlijke service!

Assortiment
Keuze genoeg maar ik heb alleen naar wasdrogers gekeken.

Aanbeveling
Zie ook mijn motivatie bij service, als je zaken op deze manier oplost, geen gezeur en meer bieden, een echte aanrader!

Extra toelichting
Een herhaling van wat ik ook onder het item 'service' heb vermeld. Ik had een wasdroger besteld maar kennelijk was deze niet meer leverbaar. Daarvoor in de plaats werd de opvolger gestuurd die € 100,- duurder is, inclusief de aanbieding van een gratis stofzuiger. Uitstekende en uitzonderlijke service! Daarnaast alles conform afspraak, zoals informeren en bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

surferstef 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via enkele muisklikken het perfecte model koelkast besteld.

Service
Je kan zelf ook de gewenste afleverdatum bepalen en indien je dat ook nog wenst je bestelling tracen.
Bestelling perfect afgeleverd zoals voorzien.
Besteld model was niet meer voorhanden,duurder model ontvangen voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.glasbergen 10-12-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker dichtbij.
Binnen 2 dagen al thuis bezorgt.

Service
goed geholpen.

Assortiment
keuze genoeg.

Aanbeveling
geen gooi en smijt zaak

Extra toelichting
goed geadviseerd. netjes thuis gebracht en aangesloten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel Huijbens 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
De wasmachine die ik wilde bestellen was niet op een goede termijn leverbaar. Toen heb ik een prima voorstel gekregen voor een beter model.

Assortiment
Geen idee eigenlijk. Ik zocht één specifieke machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SandraKiest 10-12-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden in de winkel en anders op de site te raadplegen

Service
In de winkel werden wij goed geholpen. De droger die wij in eerste instantie wilden kopen was uit de collectie. Een vriendelijke meneer heeft ons aan een mooi alternatief geholpen en daarbij een goede prijs.

Assortiment
Ondanks het feit dat de droger die wij in wilden er niet was, hebben wij een goede alternatief genomen. Deze is nog beter dan degene die wij hadden uitgezocht.

Aanbeveling
Heel goed! Super vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

johnwilmot 10-12-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed te woord gestaan,levertijd met een week is prima.

Aanbeveling
Goede professionele informatie en service

Extra toelichting
Vlot en prettig te woord gestaan en professionele informatie. Service is helemaal in orde.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

side 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Hoe het bestellen via de website gaat: geen idee. Ik heb steeds om een offerte gevraagd, en vervolgens de bestellen geplaatst door per e-mail te reageren.

Service
Weinig vragen gehad en nooit klachten, maar er werd binnen 1 werkdag gereageerd op een vraag.

Aanbeveling
Goedkoop, vlotte levering en de aanwezigheid van echte winkels in de nabijheid geeft een gevoel van veiligheid.

Extra toelichting
Op de website zijn ze niet de goedkoopste zaak, maar zodra je om een persoonlijke offerte vraagt, komen ze er heel erg dichtbij. Ook als je meer producten tegelijk bestelt kun je om korting vragen (zij hebben dan minder bezorgkosten natuurlijk).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellis1947 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Voor een digibeet niet helemaal duidelijk, maar bestelling prima gelukt.

Service
Prima, e-mail en nog bellen voor levering.

Extra toelichting
Staat goed bij ons bekend. Dochter heeft er in dezelfde week ook een wasmachine gekocht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

roudwater 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Goede wbsite met een duidelijk overzicht. goede feedback bij vragen

Service
goede mailwisseling snelle reactie bij bestelling. bestelling kon naar wens worden aangepast.

Assortiment
een heel ruim assortiment

Aanbeveling
goede service voor een heel gunstige prijs. goede aflevering van het product

Extra toelichting
Gunstige prijzen, goede communicatie via de mail vakkundige aflevering en plaatsing. Prettige web(winkel)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

A.r.o.n 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk. Je kunt gebruik maken van een aantal filters om je keuze te verfijnen. Als een klein verbeterpunt zouden ze dit aantal filters kunnen uitbreiden.
Het bestel-proces verliep prima.

Service
Vlotte levering. Tijdvlak werd de avond ervoor gemaild. En kwartier voor levering ook nog een telefoontje.

Appartement op 3 hoog was geen probleem. Producten (koelkast en wasmachine) werden kosteloos op de juiste plek gezet en aangesloten.

Assortiment
Erg veel keus! De koelkast en wasmachine die ik via kieskeurig had uitgezocht konden waren beide beschikbaar.

Aanbeveling
Ik heb een prima ervaring gehad met deze winkel en zou hem zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcnelemaat 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online te bestellen.

Service
Snelle levering

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Makkelijk online te bestellen , goede sortering,
snelle levering , correct en vriendelijk personeel , goede prijs kwaliteit verhouding,prima service.

Extra toelichting
Ik heb alleen maar goede ervaring met Bemmel & Kroon , Reeds eerder een grote aankoop gedaan. Deskundig en vriendelijk personeel. Mooie showroom , ruime sortering. Kortom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leovanbeelen 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk via internet. Je wordt goed op hoogte gehouden van de routing

Service
Alles werd keurig op de afgesproken tijd afgeleverd en zo nodig geïnstalleerd

Assortiment
ruim voldoende en goede info

Aanbeveling
Zie bovenstaande beoordelingen

Extra toelichting
Prettig en overzichtelijk shoppen; punctuele aflevering; goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieanne Vreugdehil 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de website kan je van de gewenste produkten een offerte aanvragen.
Mijn offerte was bijzonder scherp en heb hem meteen bevestigt. Heel makkelijk en duidelijk via internet.

Service
Je weet meteen of het produkt op voorraad is. Mijn produkt was niet op voorraad maar moest besteld worden bij de leverancier. Binnen een paar dagen kon het geleverd worden. Je kunt zelfs de dag van bezorging aangeven, ideaal als je werkt. Op de dag van bezorging krijg je 's morgens bericht hoe laat je de bezorger kunt verwachten. Een uur voor de bezorging krijg je nog een sms.

Assortiment
Ik heb gevonden waar ik naar zocht en wat niet op de website stond werd bij de leverancier besteld. Voor mij konden ze alles leveren.

Aanbeveling
Mij is het heel goed bevallen, ik zou best een 10 kunnen geven en dat is misschien we een beetje overdreven, dus geef ik een 8

Extra toelichting
What you see is what you get en geen mooie praatjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a3mar 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website waarop je snel het juiste product vindt.

Service
Zaterdagavond een nieuwe wasmachine besteld, maandagochtend al binnen! Vooraf een tijdvak van bezorging gekregen en daarbij belde de chauffeur een half uurtje van tevoren ook nog dat hij eraan kwam.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Vooraf een onbekende winkel voor mij, maar hier ga ik zeker vaker wat kopen.

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, lage prijzen en een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rbronswijk 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Ook als deze op maandagochtend plaats vind. Op zaterdag ontvang je dan een mail met de verwachtte levertijd.

Extra toelichting
Deze beoordeling is met name gebaseerd op de online winkel (assortiment met scherpe prijs) en de goede levering (op tijd en volledig geïnstalleerd)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjanwijn 08-12-2014 In de winkel gekocht
Leidchendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We gingen aar de winkel om een wasmachine te bestellen. Artikel werd gelijk erbij gezocht en gelijk een afspraak gemaakt voor levering.

Service
Levering was perfect en zonder problemen werd de wasmachine naar boven gebracht en aangesloten. Gewoon top!

Assortiment
Wasmachine was voorradig en du gelijk leverbaar

Aanbeveling
Geode service en gemak. Levering snel en zonder problemen.

Extra toelichting
Goede winkel met goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr. De Keijzer 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

banjer-98 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb mijn producten via online gekocht en gebeld met een van de medewerkers van bemmel en kroon waardoor ik makkelijk kon besluit om het product te kopen

Service
De producten waar binnen 1 week geleverd wat erg plezierig is.
Er was een kleine beschadeging wat meteen goed geregeld werd dat is pas klant vriendelijkheid.

Assortiment
zoveel producten waardoor de keuze zo makkelijk word om iets te kiezen daar door is er wel een product die je aan spreekt.

Aanbeveling
Ik heb voor het eerst wat gekocht bij bemmel en kroon en zou het iedereen aan raden groot assortiment. en geweldige klant vriendelijkheid

Extra toelichting
Dat kan niet zeggen omdat ik nog nooit in de winkel zelf ben geweest maar online ging het kopen ook prima. In de toekomst als ik wat nodig heb zal ik het zo weer wat kopen bij bemmel en kroon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PGWestmaas2014 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site met heel veel keuzes

Service
Ongelofelijk! Op vrijdagmiddag 5 december (sinterklaasmiddag) om 16:00u besteld en levering als de volgende dag om 08:15u.

Assortiment
De oorspronkelijke machine was niet meer leverbaar en gratis update naar de opvolger die € 120 duurder is.

Aanbeveling
De snelle levering en de gratis update werkt perfect!

Extra toelichting
De snelle levering en de gratis update werkt perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Witte 08-12-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer

Algemene score

8,7

Gemak
De winkel is vlakbij en het is heel fijn om in de winkel iets uit te zoeken.

Service
Aardige verkoper, vond het ook niet erg om telefonisch de order aan te passen. Toen ik net te laat thuis was voor de aflevering belde de verkoper met de bezorgdienst om de koelkast alsnog af te leveren. Heel fijn allemaal.

Assortiment
Genoeg in de aanbieding.

Extra toelichting
Ik vind het een prima winkel, overzichtelijk en aardig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marijkewillem 07-12-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bemmel is voor ons in de buurt.Er zijn ook vele andere witgoedzaken niet ver van ons vandaan,maar bij Bemmel en Kroon voel je je écht klant,geen nummer.Er wordt naar je wensen geluisterd met geduld en in overleg een nieuw product gekozen.

Service
Service bleek ook echt goed te zijn.De koelkast hebben we geleegd,zij trokken de stekker eruit en namen de lege koelkast meteen mee.Ook kreeg je uitleg over het gebruik van de nieuwe koelkast.Vriendelijk personeel.

Assortiment
Wij hadden een ruime keus.Wilden koelkast zonder handgreep en we konden kiezen uit verschillende,ook qua kleur.

Aanbeveling
Als je rustig een artikel wilt uitzoeken kan dat.Er komt iemand naar je toe,als je dat zelf wilt en er wordt niet in je nek geblazen,waardoor je niet rustig kan kiezen.

Extra toelichting
niet van toepassing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rdrost71 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
even bellen en je hebt de spullen snel thuis

Service
Telefonisch netjes te woord gestaan

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
in de buurt, no nonsense winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouterkeur 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en duidelijke communicatie.

Service
Hele aardige en positieve bezorging via Dynalogic, gecombineerd met een een duidelijke communicatie

Aanbeveling
Scherp geprijsd en top service. Die combinatie is zeldzaam.

Extra toelichting
Scherp geprijsd en top service. Die combinatie is zeldzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dee Lelie 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en hulp bij vragen. Je kan zelf een een afleverdatum kiezen.

Service
Er wordt snel gereageerd op emails en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Assortiment
Groot aanbod en voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Het is de ervaring waar je als consument altijd op hoopt, maar in de praktijk zelden krijgt.

Extra toelichting
Voor ik bij Bemmel en Kroon kocht heb ik eerst offerte aangevraagd bij een andere grote inbouwapparatuur website. Plotseling gingen de prijzen omhoog, zogenaamd omdat de fabrikant het modelnummer veranderd had. Er zou navraag gedaan worden bij de fabrikant, waarna ik gebeld zou worden. Dat telefoontje is nooit gekomen. Bij Bemmel en Kroon bleef de prijs gelijk en kreeg ik nog een extra korting. Ook deden ze over bezorging op verdieping zonder lift niet moeilijk. Van begin tot eind van het kooptraject ben ik vriendelijk geholpen en zijn alle beloftes nagekomen. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellenharinck 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was duidelijk, de service was ook goed terug te vinden. Als ik Bemmel en Kroon was zou ik wel meer investeren in Adwords.

Service
Levering was snel en zoals vermeld op de website. De bezorgers waren netjes, op tijd en namen het afval mee.

Extra toelichting
Bemmel en Kroon voldoet aan de verwachtingen. De website was duidelijk, de service was boven gemiddeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel.robert 06-12-2014 In de winkel gekocht
In Den Haag.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kreeg hele goede informatie m.b.t. wasmachines. Op basis van de informatie kon ik een wasmachine aanschaffen die bij mij past.

Assortiment
Geen enkel winkel is groot genoeg om alles in het assortiment te kunnen bergen maar er is voldoende om een weloverwogen keus te kunnen maken.

Aanbeveling
Veel keus en medewerkers hebben kennis van zaken

Extra toelichting
Ik vind deze winkel uitstekend. Overzichtelijk, netjes, klantvriendelijk en klantgericht personeel, men neemt de tijd voor je al zit je vol vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denr76 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Geleverd volgens afspraak, wat ik fijn vind dat je zelf kan bepalen wanneer het wordt geleverd. Na bestelling kreeg ik gelijk een bevestiging van mijn bestelling. ( deze had verder geen inhoud). De volgende dag netjes een orderbevestiging(factuur ontvangen). De ochtend voor de levering krijg je netjes een mail met de tijdsverwachting. Product is netjes afgeleverd (schadevrij), ze hebben al het karton weer meegenomen. De koeriers waren niet op de hoogte dat je een droger ook gelijk op de afvoer kan aansluiten. ( dit heb ik zelf gedaan, het was een kleine moeite)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irane 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website was duidelijk

Aanbeveling
Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Extra toelichting
Een correcte afhandeling van de bestelling. Alles liep zeer netjes en vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familiespaan 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede zoekopties, duidelijke productgegevens, snelle offerte, laagste prijs, extra korting

Service
mogelijkheid tot telefonisch overleg; daarbij snel en correct geholpen; aankoopbevestiging duidelijk en correct;geheel conform wens tijdstip afgeleverd

Assortiment
ruime keuze; van goedkoop tot duur product;

Aanbeveling
mede door de goede huidige en positieve ervaringen uit het verleden

Extra toelichting
ruime keuze; mogelijkheid tot telefonisch overleg; correcte offerte en facturering; goed nakomen afspraken; behulpzaam personeel bij aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PBS 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk bestellen

Service
Keurig per mail een bevestiging. Ook een SMS bericht op de dag van levering met daarin de het tijdstip van de levering (tijdvlak van 2 uur).

Aanbeveling
Alles loopt makkelijk en ze komen na wat ze beloven. Verder waren ze de goedkoopste.

Extra toelichting
Heel makkelijk bestellen. Keurig per mail een bevestiging. Ook een SMS bericht op de dag van levering met daarin de het tijdstip van de levering (tijdvlak van 2 uur). Alles loopt makkelijk en ze komen na wat ze beloven. Verder waren ze de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leentjestarre 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk op de site, vlotte bestelprocedure.

Service
De bezorgers waren heel aardig, ze hebben zich wildgesjouwd op de trappen, maar geen gezeur of geklaag, en de oude koelkast netjes meegenomen.

Assortiment
Wat mij betreft prima, want het artikel dat ik wilde hebben was gewoon op voorraad. Verder heb ik eigenlijk niet gekeken.

Aanbeveling
Kende de zaak niet, maar ben zeer tevreden over deze eerste kennismaking.

Extra toelichting
Ik heb totaal geen klachten tot nu toe, en ik kan alleen maar hopen dat dat in de toekomst zo blijft, mocht ik een probleem krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marwaa 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke site.

Service
Goede service.

Assortiment
Ruim assortiment, goede merken.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VanVught 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat duidelijk vermeld en heeft uitgebreide productspecificaties.

Service
Ik heb een nieuwer type, welk duurder was, voor dezelfde prijs aangeboden gekregen. Zonder te hoeven lullen als brugman.

Aanbeveling
Ben gewoon zeer tevreden!

Extra toelichting
Vriendelijk geholpen aan de telefoon, goede prijs, was de goedkoopste en de volgende dag al in huis! Helemaal super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietereneline 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en eenvoudige site.

Service
We werden, na het plaatsen van de bestelling van onze wasdroger, prima op de hoogte gehouden over onze bestelling. Op de dag zelf mail ontvangen met duidelijke Track&Trace. Top!

Aanbeveling
Prima service en goede prijs. Onze nieuwe warmtepomp droger werd op de tweede verdieping geplaatst en in bedrijf gesteld. Zeer duidelijk over levering en stand van zake. Oude droger meteen weer meegenomen. Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C.M. Liefrink 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
De tweede keer een apparaat bij Bemmel en Kroon besteld. Prima levering en service! Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Natasja20 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
Ik had aanvullende vragen en daarom gebeld. De medewerker kon niet direct antwoord geven op mijn vraag. Hij belde binnen een paar minuten terug met het antwoord.

Assortiment
ruim assortiment met een concurrerende prijs.

Aanbeveling
goede service en zeer klantvriendelijk.
De vragen die ik had werden snel beantwoord en de medewerker had kennis van zaken.

Extra toelichting
Ze komen afspraken na zowel tav terugbellen als tav tijdige levering en plaatsing.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

OBK30 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtliche product keuze via website en klantenservice.

Service
Directe en snelle email informatie over levering en plaatsing van bestelde product
Snelle levering en vakkundig geplaatst .
Telefonische nazorg .Top service

Aanbeveling
Nu de tweede koop gedaan. Beste preis - super servic.
Nette bekwame vakmensen. Via email altijd op de hoogte van levering en plaatsing van de bestellen producten

Extra toelichting
Zeer goede ervaring met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lins01 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
leuk om van thuis uit rustig de verschillende toestellen te vergelijken

Service
Goede opvolging van levering, we werden inderdaad 30min. op voorhand gecontacteerd. Alleen jammer dat de oude dampkap moest ingepakt worden voor terugnamen. Dit was nergens vermeld. Gelukkig supervriendelijke man die ze toch meenam, na een koffietje natuurlijk!

Aanbeveling
Alles correct en vlot verlopen. Enkel jammer dat de termijn wat uitloopt doordat er eerst vanuit België op een Nederlands rekening dient betaald te worden. Vooraleer dit dan in orde is zijn er al enkele dagen verstreken.

Extra toelichting
Best tevreden over de webwinkel. De leveringstermijn zou korter kunnen alsook meer duidelijkheid over de overname oud toestel. De correct leveringstijd die word doorgegeven is daarentegen weer super! Nog nooit eerder zo stipt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoopy0268 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wordt super snel en goed geregeld, en heel scherp geprijst!

Extra toelichting
Ik heb goed te woord gestaan, het werd super snel geregeld en ook nog voor een leuke prijs! Prima bedrijf!!Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jodo1969 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dinsdags besteld via internet, de volgende ochtend geleverd perfect.

Service
Vriendelijke mensen bij telefonisch contact

Assortiment
Heel erg uitgebreid, makkelijke internetside

Aanbeveling
Voelde goed, nette snelle levering, niks vooraf betalen pas bij levering dat ervaar ik als zeer prettig.

Extra toelichting
Na een lange dag zoeken naar de perfecte vaatwasser, uitgekomen op de site van Bemmel en Kroon. Daar de perfecte vaatwasser gevonden met een mooie aanbieding en de laagste prijs. Bij problemen om te bestellen via de site even gebeld naar Bemmel en Kroon, en zij hebben meteen mijn order geplaats, binnen 1 minuut bevestigd per mail. En de volgende ochtend geleverd. Ook handig was het volgen van de koerier via GP.En zeer prettig ervaren pas bij aflevering per draagbare pin betaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABeetje 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
prima levering, gaat tamelijk snel en wat vooral handig is: je kunt niet alleen de zending volgen, maar krijgt zelfs nog sms jes met een tamelijk precieze levertijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews