bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17233 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3107 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Visser 30-07-2019

Algemene score

1,0
Vorige week ging ik naar Bemmel en Kroon om info in te winnen over een nieuwe koelkast. Ik trof daar de heer Bob van Groot Battave aan. Ik vertelde hem mijn wensen en liet een foto zien van mijn huidige keuken. Ik wilde de koelkast vervangen door een no-frost koelkast en de heer van Groot Battave deelde mij onmiddellijk mede dat dit niet mogelijk was daar de keuken te oud was. Ik moest maar een nieuwe keuken nemen. Ik was dit niet van plan en drong er bij hem op aan om mij het een en ander te laten zien. Hij bleef er bij dat het niet mogelijk was en het gesprek werd al stroever. Ik kreeg niet de indruk dat de heer van Groot Battave erg ter zake deskundig was en al helemaal niet wist wat no-frost betekende. Ik zei hem dat ik wel mijn licht bij een ander bedrijf zou gaan opsteken en hij antwoordde dat ik dat vooral moest doen. Vervolgens ging hij telefoneren en deed alsof ik lucht was. De indruk die ik van de heer van Groot Battave heb gekregen is dat hij arrogant en onbeschoft is. Voorts kleineerde hij mij en dat vond ik zeer beledigend. Zolang deze heer werkzaam is bij Bemmel en Kroon denk ik niet dat ik nog een voet in deze zaak zal zetten. Ik ben toch geen slechte klant daar ik in de laatste twee jaar een koelkast, een koel vries combinatie, een afzuigsysteem, een wasmachine en een droger bij B & K heb aangeschaft.

Reageer

Jack 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, netjes op tijd en... goed en snel zowel de wasmachine en droger geplaatst en aangesloten!

Reageer

Michelle 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb onze wasmachine, droger en koelkast bij Bemmel en kroon gekocht omdat het qua prijs het beste was. Daarnaast vond ik de service perfect. Werd snel geantwoord op de mail. Daarnaast zat er bij de levering een deuk in de koelkast wat heel netjes is opgelost! Ben erg tevreden :)

Reageer

JESvH 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online shop van Bemmel & Kroon was een van de goedkoopste leveranciers. Nadat product was besteld, bleek dit type niet meer leverbaar. Ik kreeg een nieuwer model aangeboden met dezelfde specificaties. Prijs van het nieuwe model lag 220,- boven het door mij gekozen model, maar ik kreeg het nieuwe model (zonder daarom te hoeven vragen) voor de prijs van het eerder gekozen model. Op zaterdag besteld en de maandag erop geleverd door Dynalogic, op de afgesproken tijd zonder problemen.

Reageer

ordernummer BKI773885 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijzen voor kwaliteitsproducten. Site is zeer duidelijk en overzichtelijk. Verder was het een zeer snelle levering (naar België !!! waarvoor trouwens geen verzendkosten voor werden aangerekend). We werden constant op de hoogte gehouden waar de levering zich bevond en het geschatte uur van levering was correct. Toppie

Reageer

Ricky Thakkar 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recently I bought whirlpool microwave AMW9605IX from Bemmel&Kroon. I selected to buy from here because of their high quality service and as one of the online shopping partners of Whirlpool as recommended by Whirlpool.nl. I placed my order via telephone and the customer caretaker was very professional and quickly helped in placing the order. The order was delivered right on time and with good packaging. I highly recommend Bemmel&Kroon for your next appliance. 10/10 for their service.

Reageer

G Horsman 29-07-2019

Algemene score

10,0
De snelle levering heeft mij overgehaald bij Bemmel en kroon een wasmachine aan te schaffen. Zij konden wel binnen 24 uur de machine leveren die via kieskeurig had besteld! Cool bleu, mediamarkt, Bol en wehkamp niet dus vandaar!
Vriendelijke bezorgers die het zware bakbeest naar mijn 2e etage hebben getild, petje af!
En de machine draait Toppie! Bedankt kieskeurig!

Reageer

Adrie 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste aanschaf van Bosch inductiekookplaat bij firma Bemmel en Kroon. Op dit moment de voordeligste die ik kon vinden op het Internet. Makkelijk om een aankoop te doen en toen bleek dat het bestelde model niet meer leverbaar was is ons een nieuw model van een hogere prijsklasse aangeboden voor dezelfde prijs. Zeer attent gebaar. Levering zoals beloofd op de eerstvolgende werkdag met makkelijk track and trace en melding van levering binnen tijdvak van 3 uur.Nu nog inbouwen, testen en koken maar.

Reageer

R. de Jonge 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service. Prima bezorging. Ook telefonisch wordt je prima geholpen door Bemmel en Kroon. Ook de extra service om het apparaat naar een verdieping te plaatsen en aan te sluiten verloopt prima. Nemen verpakkingsmateriaal weer mee.

Reageer

Jeevano 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goedkope extra koelkast (i.v.m het warme weer én groot gezin) voor in de garage. Kwam uit bij Bemmel en Kroon die snel én als goedkoopste konden leveren. Ben blij met de Inventum KV501. Doet wat hij moet doen.

Reageer

Dennis 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waren op zoek naar een nieuwe grotere wasmachine. Via Kieskeurig op de site van Bemmel & Kroon terecht gekomen. Tot onze verbazing was de wasmachine zelfs nog goedkoper doordat er een cashback actie was van AEG (die nergens anders was, of we konden het niet vinden).

Knoop doorgehakt, wasmachine besteld. Kregen keurig via de mail meteen een bevestiging en dat we via een smsje de volgende dag een tijdsvenster zouden krijgen hoe laat hij geleverd werd.
Volgende dag, inderdaad een smsje in de ochtend. Tijdsvenster tussen kwart voor 1 en kwart voor 4. Rond half 3 kreeg ik weer een smsje, dat ze er over een kwartiertje zouden zijn wat bijna op de seconde na klopte.

We hadden 10 euro extra betaald zodat de wasmachine werd aangesloten en verpakkingsmateriaal weer mee werd teruggenomen. Zonder dat ik hierover moest beginnen werd dit inderdaad keurig gedaan, zelfs nog even de pootjes gesteld van de wasmachine.

Als ik echt een minpunt moet noemen is dat je niet met creditcard kan betalen in de webshop (via een creditcard ben je namelijk nog verzekerd, via iDeal niet). Maar voor de rest enorm netjes en alles op orde.

Reageer

Elke 29-07-2019

Algemene score

7,0
Alles verliep heel vlot tot bij de levering. Ik had service gevraagd omdat ikzelf met mijn been in het gips zit en niet mobiel ben. De 2 mannen die de diepvriezer kwamen leveren waren zeer bruut. Het kon niet snel genoeg gaan. De diepvries moest op een andere plaats maar ze waren al weg voor ik het hen kon vragen. Jammer want dit laatste maakt dat ik nu minder positief ben.

Reageer

A de Water 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen al jaren onze witgoed apparatuur bij Bemmel en Kroon , omdat het persoonlijke contact en advies van het personeel kundig is

Reageer

Radjen 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede ervaring gehad met Bemmel & kroon doen werkelijk wat ze beloven. Ik zocht naar een koelkast. Via internet bij hun beland, serienummer doorgegeven en een prijsopgave binnen vijf minuten gehad. Hun gaf aan goedkoper te zijn van iedereen, en werkelijk zo meer dan €200 goedkoper van de laagste prijs. Binnen tien minuten bestelling geplaatst en volgende dag keurig afgeleverd. Als via internet geregeld. Zeer te vreden.

Reageer

Hendrik 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klandizie was enorm goed keken nog even op internet of de koelkast ergens anders goedkoper was inderdaad dus ging er nog 50 euro van de prijs af

Reageer

Fam de Jong 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze week bij Bemmel en Kroon een nieuwe koelkast besteld, een Bosch, omdat onze defect was en ze een vergelijkbare duurdere van Siemens op voorraad hadden mocht ik die voor dezelfde prijs afhalen, keurig bedrijf en netje en correct geregeld.
.....

Reageer

Veurink 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch zeer goed geholpen. Supersnelle en correcte levering, binnen 1 dag

Reageer

Hardeep Rana 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Good option on quality products with low prices. Very satisfied with the fast delivery

Reageer

Wendy Langenburg 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige afhandeling van email met betrekking tot aanvraag offerte.
Ook in verdere verloop goede en prettige communicatie.
Apparaten werden keurig op afgesproken datum geleverd. Prettig personeel, tot 4e etage per trap werd witgoed bezorgd. Zorgvuldige omgang met apparatuur. Kortom zeer tevreden en beveel dit bedrijf zeker aan.

Reageer

wil 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website
Duidelijke afspraken overlevering met belletje over kwartier zijn we bij u.
Laagste prijs
Bij eerder bestelling moest er een trekschakelaar af en aangesloten worden bij vervanging wasautomaat binnen 1 werkdag kwam er een monteur langs bij mijn moeder van 92.
Reden bezorgers zijn geen elektromonteur

Reageer

Vrolijk 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van de verschillende apparaten.

Voor de bezorging is het zeer handig om zelf een bezorgdag te kiezen.

Reageer

Gerrie 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze niet al te duur en de levering zoals afgesproken
En de mensen die hem kwamen leveren waren zeer vriendelijk
Gewoon helemaal toppie

Reageer

Koos Jansen 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop had 3 jaar meer garantie op mijn bestelde product. Zeer makkelijk te bestellen op de site en vooral wanneer ik hem zelf wou ontvangen thuis super.

Reageer

svw 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze oude wasmachine was kapot op donderdag. Op vrijdagochtend hadden we al een nieuwe, geïnstalleerd en wel, helemaal op zolder en tegen een goede prijs.

Reageer

Jeannie 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de Consumentenbond heb ik wasmachines bekeken die ik graag zou willen hebben en Bemmel & Kroon stond op de lijst van winkels die de machine zou hebben, evenals een andere winkel. Beide websites vermelden dat ze de volgende dag konden bezorgen, met het grote verschil dat Bemmel & Kroon ook echt de volgende dag kon bezorgen en de andere stiekem tock niet. Dus dat was gauw besloten.
Vriendelijke medewerker bij de klantenservice.
Goede indicatie van de leveringstijd de volgende dag.

Reageer

Veenstra 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beoordeling 10.
AEG inbouw vaatwasser gekocht. Ivm inbouw in een IKEA keuken heb ik vooraf contact opgenomen en uitstekende informatie ontvangen. Door de AEG varioscharnieren past hij idd perfect. Het door mij bestelde model was niet meer leverbaar. Voor de zelfde prijs is een duurder model geleverd en geplaatst binnen 3 werkdagen door een deskundige en vriendelijke monteur.

Reageer

ordernummer BKI773885 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijzen voor kwaliteitsprodukten. Site is zeer duidelijk en overzichtelijk. Verder was het een zeer snelle levering (naar België !!! woorvoor trouwens geen verzendkosten voor werden aangerekend). We werden constant op de hoogte gehouden waar de levering zich bevond en het geschatte uur van levering was correct. Toppie 👍

Reageer

Ton 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een vriezer hier besteld. Communicatie was zeer belangrijk want moest deze voor mijn vader bestellen die het niet allemaal meer volgt. Uitstekend geholpen via de webshop en aparte afspraak kunnen maken. Bezorgdienst zou mij een half uur voordat hij bij mijn vader was bellen.
Dit is uitstekend gecommuniceerd met de bezorging zodat alles op rolletjes liep. Keurig geinstalleerd en de oude meegenomen.Alles op de sfgesproken tijd.

Reageer

Hiemstra 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop hier al jaren, Bemmel en Kroon zijn 1 van de 2 interwinkels waar ik graag koop, omdat ik weet dat service hoog in het vaandel staat. Ook bij deze aankoop van een vaatwasser was dat zo. Hij is naar 4 hoog getild zonder commentaar. Doet me toch denken aan een internetwinkel die niet breidt was een koelkast naar 1 hoog te tillen en hem op de stoep liet staan. Dan is dit veel beter. Dank

Reageer

Y. Groenewegen 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hadden onze keuken 14 jaar geleden gekocht bij Bemmel en Kroon naar volle tevredenheid. Nu onze vaatwasser het begaf hebben wij in de winkel een nieuwe uitgezocht. Er is veel keus en deskundig personeel

Reageer

Wanda 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijskwaliteit verhouding... snelle service... werd keurig op de hoogte gehouden wanneer pakket geleverd werd.
Vaatwasser is nog niet aangesloten heb nog geen mening over de werking.

Reageer

Fabian 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de mail een offerte opgevraagd voor alle apparaten bij ons in de keuken, supersnel antwoord, nog dezelfde dag met ook nog eens hele goede prijzen. Nadat ik hier een order van had laten maken heb ik nog artikelen laten toevoegen en de leverdatum meerdere malen aan laten passen, dit alles geen probleem en ook weer supersnel antwoord. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Reageer

Ton van Meggelen 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede info via Multi media.
Ruime keuze en goede website.

Reageer

J.G.V. Verheijen, Capelle aan den IJssel. 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Kieskeurig op site van Bemmel & Kroon gekomen. N.a.v. goede en duidelijke info een Exquisit GS80-1A+++ vrieskast besteld voor een scherpe prijs onder ordernummer BK 177 4081 en deze binnen 48 uur ontvangen. Voor weinig extra verlengde garantie van 5 jaar kunnen bijkopen. Apparaat volgens duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing aangesloten en bij een buitentemperatuur van 28.7C koelde hij binnen 1 uur tot -6C. Na nogmaals 5 uur is hij klaar en te gebruiken. Blij met aanschaf!

Reageer

Rob 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht, mijn keuze was echter niet meer op voorraad. Oplossing van Bemmel en Kroon: dan leveren we toch gewoon een vergelijkbare of betere. In ons geval was de nieuwe wasmachine 100 euro duurder. Kosten voor Bemmel en Kroon. Top geregeld. Volgende dag keurig bezorgd, precies op tijd. Bezorgtijd was handig bij te houden via de gestuurde mail en app.

Reageer

T tol 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en snelle levering. Keurig thuis bezorgd we zijn dan ook zeer tevreden

Reageer

F kraay 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vind de shop in zoeterwoude heel leuk in gericht en genoeg om te zien om een keuze te maken eerst zien dan kopen en de verkoper was zeer vriendelijk en gaf goed advies .

Reageer

Jurriaan Strous 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende leverservice, product in goede staat. Bezorgers waren vriendelijk.

Reageer

Ed 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
via kieskeurig op hun website gekomen. Prijs bleek t.o.v. anderen laag. Voor bestelling nog een vraag gesteld via email, kreeg direct antwoord. Bestelling snel geregeld, Apparaten met installatie besteld. Aj tec doet voor hun de installatie en kon binnen 3 dagen komen met de spullen. Netjes en snel geïnstalleerd en alle verpakking meegenomen.

Reageer

Sandra 25-07-2019

Algemene score

9,0
ik werd snel geholpen door de winkel en door de monteur: er werd gebeld om te checken of wat ik bestelde echt wel zou passen en de monteursafspraak werd binnen 2 werkdagen gemaakt, 3 de dag geplaatst.

Reageer

Glenn 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn verordening spitst zich toe op de uitstekende service rondom de aankoop.
Op vrijdagavond besteld, zaterdagmorgen in huis! De hele administratieve afhandeling rondom bestellen, factuur, betalen en bezorginformatie waren op en top! Een mooi voorbeeld van hoe het hoort.

Reageer

DannyP 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vlotte levering, de omschrijving van het toestel klopt volledig. Heb de kookplaat direct geïnstalleerd en werkt perfect!

Reageer

Edwin 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer content met het feit dat via de webshop alles uitgezocht kon worden en dat er door herhaaldelijk telefonisch contact gerealiseerd is dat een bestelling die om 10.00u gedaan werd en om 16.00u aangepast werd, de volgende dag netjes in het aangegeven tijdvak geleverd werd. Complimenten en een hartelijk dankjewel zijn zeker op hun plaats!!

Reageer

Tom 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie na aankoop, snelle feedback, snelle levering.
Helemaal goed!

Reageer

Nick 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn product was niet meer op voorraad en niet meer te bestellen. Ik kreeg een beter en nieuwer type aangeboden voor hetzelfde geld. Dus keurige service! De levering en het aansluiten was ook prima verzorgd.

Reageer

Sandra 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrienden van mij hebben deze shop aanbevolen en ik kan de goede service alleen maar bevestigen! De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De prijzen zijn scherp en de service is super. Goede communicatie over wanneer (en door wie) er geleverd wordt. Alles is snel en correct gegaan. Ik heb echt niets waar ik minder tevreden over ben. Dankjewel Bemmel en Kroon!

Reageer

Hans Verkerke 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een vlotte afhandeling van de bestelling, exact volgens de gegevens van de website, volgde een correcte aflevering en plaatsing van het bestelde. Prima in orde dus.

Reageer

Ndb 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had besloten de diepvries hier te kopen omdat deze hier het goedkoopste met de langste garantie werd aangeboden. Ik heb niet lang moeten wachten op het product. De levering was heel vlot verlopen en er werd zeer goed en nauwkeurig gecommuniceerd over de levertijd via mail.

Reageer

Ton Bijster 24-07-2019

Algemene score

10,0
Prettig en snel geholpen in de winkel
Goede communicatie voor en tijdens de aflevering vriendelijk personeel en alles goed geregeld
Na levering is er nog even gebeld door de winkel of alles naar wens was verlopen
Een echte aanrader deze winkel en een advies aan de kopers Bemmel en Kroon is duidelijk goedkoper dan welke winkel ook

Reageer

Eric mieremet 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren klant bij Bemmel en kroon,snelle levering en keurig geïnstalleerd door een bijzonder aardige monteur Klasse!

Reageer

Toon meer reviews