bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15516 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3208 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Miele kookplaat 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitstekende website & dito telefonische afhandeling

Service
Snelle correcte levering, zoals afgesproken. Inbouw indien gewenst mogelijk

Assortiment
Vond precies de kookplaat die ik nodig had. En op voorraad!!!

Aanbeveling
Prima webwinkel, dit!

Extra toelichting
Echt, zelden zo correct te woord gestaan + correcte en snelle afhandeling. Aanbevelenswaardig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anders15 30-06-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijne website

Service
uitgebreide uitleg over mogelijkheden apparatuur

Aanbeveling
goed assortiment, veel te zien, mooie keukens, veel apparatuur te vergelijken.

Extra toelichting
Prima uitleg, bijzonder vriendelijk personeel, goede acties, mooi aanbod gekregen. Geen aanbetaling, ideal link voor levering. Kortom TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natils 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke site!

Service
Zaterdag de vaatwasser besteld en nu al in huis, super snelle service.

Assortiment
Deze vaatwasser had onze voorkeur na onderzoek, overal niet leverbaar en bij Bemmel en kroon wel leverbaar.

Aanbeveling
Dit was de eerste keer dat wij iets hebben besteld bij dit bedrijf, maar zeker voor herhaling vatbaar. Duidelijke communicatie en snelle levering en service.

Extra toelichting
Super goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannyz 29-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle reacties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ireneleentvaar 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Koelkast besteld en volgende dag al in huis!

Service
Goede service, voor een kleine vergoeding werd de koelkast naar 1 hoog getilt en op zijn plek gezet. En alle verpakkingsmaterialen werden keurig meegenomen

Aanbeveling
Goede en snelle service en verre uit de goedkoopste.

Extra toelichting
Goede en snelle service van Bemmel en Kroon. Besteld en de volgende dag al in huis. Keurig op de hoogte gehouden hoe laat de koelkast zou arriveren. Koelkast is keurig naar boven getilt en op zijn plek gezet en verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Deze website is verre uit het goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindevries 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Telefonisch besteld. Je hoeft niet naar de winkel te gaan om een goede service te krijgen!

Service
Telefonisch worden al je vragen goed en duidelijk beantwoord. je kan met de verkoper overleggen en hij komt met eventuele alternatieve of adviezen over andere merken enz.

Assortiment
Ze hebben ongelofelijk veel op voorraad!

Aanbeveling
Mocht ik nieuwe apparatuur nodig hebben, dan zal ik deze wederom bij Bemmel en Kroon kopen!

Extra toelichting
(Ordernummer DH471326) Fantastische en eerlijke service! Zoals eerder vermeldt heb ik mijn order telefonisch besteld. Dit ging zeer gemakkelijk. Ik moest voor mijn koel- vriescombinatie zeker zijn van de maat. "Mevrouw ik loop even met een meetlat naar de koelkast toe. Heeft u een momentje?" Tot op de millimeter nauwkeurig heeft hij de maat doorgegeven. Deze service verwachtten ik niet telefonisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kramerenkramer 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon vanuit je luie stoel besteld via internet.

Service
Gratis service aangesloten en de oude machine weer mee genomen.

Aanbeveling
tja Wij hebben de afwasmachine net en nog maar 1 keer mee afgewassen dus weten we niet hoe het over een paar week is.

Extra toelichting
Leuke overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stephanie wijnen 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima telefonisch geholpen!

Service
Snel en keurig!

Assortiment
Als het ene type apparaat er niet is, krijg ik uitleg over een soortgelijktype.

Aanbeveling
Snel, efficient en klantgericht.

Extra toelichting
Zie hierboven, eigenlijk tevreden over de hele aanpak, van begin tot eind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bukh 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel de bestelling gedaan op de overzichtelijk website. De betaling verliep stap voor stap duidelijk en helder, niets op aan te merken!

Service
Duidelijke communicatie, er werd zelfs een wasdroger geleverd dat de opvolger was van diegene die ik besteld had, zonder meer kosten, geweldig! De levering verliep perfect, de oude wasdroger werd zelfs meegenomen. Via een track en trace website kon je duidelijk zien waar de transporteur zich bevond, handig voor je planning.

Assortiment
Even een kijkje genomen, er is een groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen, de moeite waard.

Aanbeveling
Gewoon een webwinkel zoals het moet zijn, maar net even dat ietsje meer, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

padmoes14 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
duidelijke site , je word goed op de hoogte gehouden ! bezorging was ook top ! top koelkast voor een redelijke prijs ! tot volgende keer ! gr. J.L

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Remco Veld 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer thuis bestellen en vervolgens zeer snel geleverd

Service
Uitgebreide informatie en tips, goed en snel

Assortiment
Hadden alles dat ik nodig had

Aanbeveling
Zeer tevreden

Extra toelichting
Alles goed op alle fronten, echt heel tevreden. ordernummer BKI473008, we winnen graag het aankoopbedrag terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LSomers 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, makkelijk te zoeken

Service
Moest 35 euro bijbetalen voor het afschaven van een latje (5 min. werk), maar voor de rest goed geïnstalleerd.

Assortiment
breed assortiment, hadden het model dat ik wilde.

Aanbeveling
Ben tevreden over de afhandeling en prijs.

Extra toelichting
Gemakkelijk online bestellen (ordernummer BKI455944).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Govari 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld en blij met de extra gratis optie mbt levering. Wasdroger op de eerste verdieping geplaatst en de oude meegenomen.

Service
Goede service, je weet heel snel wanneer je product geleverd wordt. In ons geval was het bestelde product niet meer leverbaar en boden ze de opvolger aan voor dezelfde prijs. Klasse

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Goede Service, snelle levering, goede communicatie en goeie prijzen. TOP

Extra toelichting
Deze winkel voldoet aan alle verwachtingen, meer kun je je als klant niet wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert.schot 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Geen idee hoe het nog makkelijker zou kunnen.

Service
"Uw oude apparaat mee laten nemen" aangevinkt, maar de chauffeur die bezorgde had daarvoor geen opdracht toe gekregen.Op zijn formulier stond Afhalen: niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

ericvandevorst 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudige website en bestelling

Service
snelle levering, bericht vooraf wanneer de bestelling wordt geleverd.

Aanbeveling
goede ervaring, goede prijs en correcte levering

Extra toelichting
Scherpe prijs en betrouwbare levering waarbij vooraf je gemakkelijk de dag van aflevering kunt bepalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

coco1962 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijk om te kiezen in het gamma.

Service
Goede service

Assortiment
Ruim assortiment, ruime keuze aan merken.

Aanbeveling
Snelle levering.De levering is gemakkelijk te volgen online.Je krijgt veel informatie via mail

Extra toelichting
Beste prijs online. snelle service. goede opvolging van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

somersguy 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb nogal wat ervaring met internetshops.Meestal houd ik daar een goed gevoel aan over; enkelen houd ik voor bekeken.
Deze internetwinkel is super op elk gebied.

Extra toelichting
Over de service kan ik me niet uitspreken daarover heb ik nog te weinig ervaring maar ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemiekvd1 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk. Omdat ik twijfelde over merk en type heb ik nog gebeld. Ik werd erg vriendelijk en uitgereid geholpen.

Service
Goed geadviseerd aan de telefoon.
Volgende dag keurig geleverd en deden heel voorzichtig om niets te beschadigen.
Moest €9,95 betalen om apparaat naar binnen te tillen. M.i. kun je dan beter de prijs van t apparaat verhogen en zeggen dat t service is. ;)

Assortiment
Gewoon prima

Aanbeveling
Zeker. Prettige ervaring.

Extra toelichting
Ik hoefde er niet de deur voor uit. Telefonisch ook nog goed advies gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kp7 25-06-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het hele proces van het aanschaffen tot het plaatsen kon je heel makkelijk volgen online. Tekeningen en maten kon je terug vinden, zodat je makkelijk ander bijpassende onderdelen kon kopen.

Service
Als ik iets niet begreep of vragen had. kon ik die ook heel makkelijk stellen online. Ik kreeg dan ook heel snel en efficiënt antwoord. Men maakte mij er op attent, dat je ook eerst bij de kortingen bij de witgoed afdeling kon gaan kijken voor een apparaat. Ik heb daar toen ook een stuk goedkoper iets gekocht. Dit werd netjes gelijk met de keuken geleverd.

Assortiment
Groot assortiment, ik kon zelfs een zeer afwijkende maat qua gasstel krijgen (2 pitten)

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aan verschillende mensen in mijn directe omgeving geadviseerd. De prijs en de service zijn uniek. De slogan: "Klant is Koning" wordt hier nog gehandhaafd, en staat hoog in het vaandel.

Extra toelichting
Ruim assortiment, goede service, verkopers met kennis van zaken, beleefd en klantvriendelijk. Correcte naleving van afspraken en gratis parkeren. Kortom een prima winkel, wat je niet van elke zaak kan zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darkshadow 25-06-2015 In de winkel gekocht
Cruquius Haarlemmermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fysiek winkel bezocht na raadplegen website. Daar onze keuze gemaakt en bestelling geplaatst. na bevestiging email krijg je een link toegestuurd voor de betaling.

Service
Geweldig service, vriendelijk personeel. goed advies, goede uitleg, snelle levering volgens afspraak.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goed opgesteld, mooie winkel met uitnodigende uitstraling.

Aanbeveling
ik raad iedereen aan om zeker een keer een kijkje te nemen zowel op de website als de fysieke winkel

Extra toelichting
wij hebben dit als zeer positief ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lidavan mechelen 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en de volgende dag al in huis, toppie

Service
heel goed geholpen toen het via de site niet lukte kreeg ik een vriendelijke man aan de telefoon. hij heeft wat dingen nagevraagd, en mij daarover teruggebeld

Aanbeveling
van begin tot de levering,is er aandacht voor de klant

Extra toelichting
Ik probeerde online, als dat niet lukt of je hebt vragen over het artikel, vind ik het heel fijn dat je dan vakkundig geholpen word via de telefoon. Dit vind ik een groot pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinekop 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kiezen, aanklikken, betalen KLAAR!
Fluitje van 1 cent

Service
Binnen 1 dag besteld en geleverd.
Goede begeleiding dmv emails tot aan de levering

Assortiment
Teveel om op te noemen en voor een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Heb niet genoeg ervaring met deze aanbieder om hierover een oordeel te geven

Extra toelichting
Heb niet genoeg ervaring met deze aanbieder om hierover een oordeel te geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jzeinstra 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt heel gemakkelijk en je kan gewoon met bancontact/PIN betalen

Service
Heel snel antwoord op mijn vraag, waar ik ook iets aan had

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles

Aanbeveling
Prima shop. Ik heb al eens aftersales nodig gehad, ook daar werd ik snel geholpen.

Extra toelichting
Voor mij is Bemmel en Kroon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonmarina 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Duidelijk overzicht op Web

KLant vriendelijk
Snelle service
En bij directe betaling een rekenings-
bewijs en later een bevestiging.

Aanbeveling
Duidelijk overzicht op de Web
Klant vriendelijk
Goed advies
Perfecte service
Bij betaling direct bevestiging
Later per email een oberzicht v/d rekening.

Extra toelichting
Wij hebben de winkel gezien op de web, en zag er goed uit. Dus was de keuze makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romneya 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Nette en snelle service en een goede installatie van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy More 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel de keuze voor het product bepaald a.d.h.v. de duidelijke informatie over het product. Een account aanmaken is niet nodig. Heel snel en makkelijk alles ingevuld en na betaling direct een bevestiging ontvangen. De website ziet er goed uit. Duidelijk en simpel, maar wel effectief. Goede foto's.

Service
De bezorging van het product is uitstekend. Ik kreeg een track&trace link. Hiermee kon ik heel makkelijk zeer actueel de chauffeur volgen. Ik wist precies hoeveel klanten er nog voor mij zaten. Ik hoefde geen codes in te vullen. Dit heb ik niet eerder gezien. Gewoon op de link klikken en de actuele gegevens zien. De chauffeur was wel te laat, maar heeft netjes zelf zijn excuses aangeboden omdat het in het verkeer tegenzat. Dat kan uiteraard gebeuren. Maar alles heel duidelijk.

Assortiment
Ik heb alleen maar een stofzuiger gekocht. Ik heb verder niet naar het overige assortiment gekeken. Uit vergelijkingswebsites kwamen zij als goedkoopste uit de bus. Ik had ook ergens anders kunnen bestellen, maar de beoordelingen waren hier beter.

Aanbeveling
Het gemak van bestellen. De duidelijke website. Het gebruik van kleuren op de website om alles duidelijk aan te geven. Heldere actuele informatie. Snel en duidelijk afleverproces. Het product is uitstekend. Geen noodzaak om een account aan te maken of onnodige informatie in te vullen. Geen bezorgkosten.

Extra toelichting
Duidelijke en heldere informatie bij het bestellen en overige correspondentie. Geen adders onder het gras. Zeer goede beoordelingen van andere klanten. Makkelijk bestellen van het product. Geen onnodige invulinstructies. Je hoeft geen account aan te maken. Ik werd snel op de hoogte gebracht van alle vervolgstappen. Ik kon het product zeer makkelijk volgen. Ik hoef geen codes in te vullen voor het volgen van de chauffeur en de verwachte aankomsttijd. Chauffeur was vriendelijk en netjes. Het product is netjes afgegeven zonder beschadigingen. Ik ben zeer tevreden met de gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Groeneveld 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk kijken bestellen

Service
Wordt netjes op zijn plaats gezet en oude wordt meegenomen

Assortiment
veel keuzes en goede merken

Aanbeveling
alles is makkelijk en perfect

Extra toelichting
Veel assortiment, goede merken, makkelijk te bestellen en te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

helenhofstede 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De droger werd direct aangesloten en zonder een boekje te hoeven lezen gelijk dezelfde avond uitgeprobeerd

Service
De droger werd zonder problemen 2 verdiepingen op getild en direct aangesloten.

Assortiment
Ruime keus en goede vergelijkingsmogelijkheden.

Aanbeveling
Ruime keus, genoeg informatie om de producten te vergelijken en goede tarieven.

Extra toelichting
Goede service, snelle respons, ruime keus, genoeg informatie om de producten te vergelijken en goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kooco 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kind kan de was doen, simpele bediening, veel mogelijkheden, duidelijke symbolen op het display

Service
Keurig boven gezet en andere slang erop gezet (lager) top service!

Aanbeveling
Prettig zaken doen, goede communicatie over levertijdstip!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Trudytrix 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met goed info over het product

Service
Na telefonische vragen snel en duidelijk antwoord

Assortiment
Meerdere modellen aanwezig voldoende keuze

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen zelfs de aflevering was tot in de puntjes geregeld,tot een 10 minuten voor de aflevering contact met de chauffeur gehad. Ik koop hier zeker weer.

Extra toelichting
Alles goed verzorgt de winkel is telefonisch makkelijk te bereiken heeft antwoord op de gestelde vragen over types wasmachines en zelfs de dag van levering kon ik uitkiezen. Prima shop en goede services van verkoop tot vervoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansElst60 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Telefonisch contact verliep erg prettig en professioneel.

Extra toelichting
Makkelijk kunnen bestellen en het kiezen van de afleverdatum was ook erg prettig. Nog even telefonisch contact gehad i.v.m. het niet meenemen van de oude oven maar dit werd zeer correct afgehandeld. De volgende dag stonden ze al op de stoep.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ondernemer999 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik heb zelf een apparaat geselecteerd en bested.
Het was op voorraad, en conform afspraak is eea geleverd.

Assortiment
Er is door het grote aanbod een goed vergelijk mogelijk. uiteraard moet je als klant wel weten wat te vergelijken is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KimvLeeuwen 23-06-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar dagen stonden de bezorgers op de stoep

Service
We hoefden de oude wasmachine niet af te voeren, deze werd gelijk meegenomen.

Assortiment
Ruime keuze uit topmerken

Aanbeveling
In de winkel wordt je leuk geholpen en krijg je goed advies

Extra toelichting
Zeer goede service en advies gekregen. Tegen een kleine meerprijs wordt alles ook nog voor je aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Hoegee 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrijdag besteld, maandag geleverd tot in de keuken.

Service
Oude model niet meer leverbaar, nieuw model gekregen voor zelfde geld.

Assortiment
Alle gangbare types...

Aanbeveling
Scherpe prijzen

Extra toelichting
Snelle en goede services. Bezorgers waren bereid om de koelkast bijna op zijn plaats te zetten. De oude is meegenomen. Top!! ordernummer BKI472293

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. R. 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk menu, producten makkelijk te vinden, jammer dat er maar 3 in de vergelijk kunnen. Bestelling plaatsen en betalen verliep vlot.

Service
Geen contact opgenomen met de winkel, alles was duidelijk. Snelle levering.
Minpuntje: extra kosten als je wilt betalen bij aflevering.

Assortiment
Voor mij was de keus ruim voldoende.
Prijzen die op Kieskeurig vermeld stonden waren bij alle winkels gelijk maar omdat de winkel een hoog review cijfer had toch maar even op de site gekeken. Bleek dat er op dit moment tijdelijk een korting werd gegeven.

Extra toelichting
Duidelijke site, snelle levering. Het product kort voor 16.00 uur besteld, direct bevestiging van ordernummer BKI472020 ontvangen, product volgende dag om 11.00 al in huis. Kreeg 's ochtend mailtje binnen welk tijdvak geleverd zou worden en een half uur voor aflevering nog een telefoontje van de bezorgers. Vlotte, nette bezorgers. Het apparaat voldoet aan mijn verwachtingen, dus al met al dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert43 22-06-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon, Neckar 24, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Volledige website met handige vermelding welke apparaten je in de showroom kon zien

Service
Telefonische bereikbaarheid is uitstekend. Toen er in de levering wat misging werd dit uitermate klantvriendelijk telefonisch opgelost!

Assortiment
Zou niet zo gauw een webshop met een nog groter assortiment weten.

Aanbeveling
Durf Bemmel & Kroon bij al mijn familieleden, vrienden en bekenden aan te bevelen.

Extra toelichting
Bemmel & Kroon is in mijn ogen een no-nonsense bedrijf. Geen gladde verkooppraatjes, maar terzakekundig en bij problemen uiterst oplossing gericht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anthoinetta 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De koelkast wordt thuisbezorgd en netjes binnen gezet, de oude wordt meegenomen.

Service
Netjes op tijd, als iets niet in orde is, wordt het zonder problemen nagestuurd.

Aanbeveling
De afspraken worden goed nagekomen, helemaal top. Geen lange wachttijden aan de telefoon, vriendelijke medewerkers.

Extra toelichting
Was via de online shop, bestel niet vaak iets online, ga meestal liever naar de winkel, maar deze webshop is volledig betrouwbaar en hier zal ik met een gerust hart vaker kunnen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RedFeet 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Product eenvoudig gevonden. Bestelling ging makkelijk.

Service
Snel geleverd en oude machine is meegenomen nadat we nog hulp kregen bij loshalen keuken-paneel

Aanbeveling
Geen klachten. Snel en gemakkelijk besteld en geleverd.

Extra toelichting
Geen klachten. Snel en gemakkelijk besteld en geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T C 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niet meer op zoek, de straat op. Vanuit je luie stoel een wasmachine bestellen.

Service
Levering op 1 hoog, goede bezorgbegeleiding met tel. Vooraankondiging. Vriendelijkte bezorgers. Keurig aangesloten.

Assortiment
Voor ieder budget volop keus

Aanbeveling
Helemaal niets mis mee. Goede service, vol op keuze

Extra toelichting
Veel keuze, overzichtelijke webwinkel,prima service. Jammer dat je voor pinnen aan huis extra moet betalen. Jammer dat ze niet aan de trekschakelaar aansluiten. Evengoed heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoenderw 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super

Service
Geweldig

Assortiment
Enorm

Aanbeveling
Alles was perfect volgens afspraak geregeld

Extra toelichting
Was alles voor de consument maar zo goed geregeld. Kortom top zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco-anita 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld via internet

Service
Snel geleverd, ook op zaterdag!

Aanbeveling
Ben jij een internet besteller, kun je met gemak een bestelling plaatsen!

Extra toelichting
Onze vaatwasser ging stuk,en hadden snel een nieuwe nodig. Bemmel en Kroon leveren zelfs op zaterdag daar waren wij erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

famjknopper 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel zoeken en bestellen en uiteraard direct betalen

Service
Omdat het bestelde product niet leverbaar was, hebben wij een beter product met een duurdere prijs voor onze bestelde prijs geleverd gekregen.

Assortiment
Prima assortiment, voldoende keuze

Aanbeveling
Alles boven elkaar opgeteld, kan het niet anders dat het een goede zet is.

Extra toelichting
Wij hebben een vaatwasser op woensdagavond besteld en vrijdagmiddag geleverd gekregen. Super service en snelle afhandeling. Helaas niet de vaatwasser geleverd gekregen die we gekozen hadden, maar zeer tevreden met de betere en duurdere versie voor dezelfde prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abuisdevos 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Fijne website qua zoekfunctie en snelheid. Goed bereikbaar telefonisch als fysiek. Gebeld
en geholpen door Leenert. Hij denkt goed mee , is snel en heeft alle antwoorden op je vragen.

Service
Na bellen prima geïnformeerd over de wasmachine en levertijd. Leendert schakelt snel en denkt goed mee.

Assortiment
Ruim assortiment. Wij wilden alleen de Miele dus hoefden niet lang te zoeken.

Aanbeveling
Snelle vriendelijke service. Ruime korting in vergelijking tot andere winkels en aanbieders.

Extra toelichting
Vakkundig geholpen door de telefoon. Snel en accuraat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irisstolk88 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk en snel te doorlopen, betaling via iDeal

Service
Apparaat uit voorraad leverbaar, voor 16.00 besteld kon de volgende dag al geleverd worden, echter deze dag kwam voor mij niet uit dus kon zelf een andere dag uitkiezen, helemaal top. Geen bezorgkosten, gratis weghalen vd oude machine en tegen een klein meer bedrag werd zowel de oude als de nieuwe van en naar de 1e etage gebracht.

Assortiment
Een wasmachine uitgezocht, deze was niet meer leverbaar, het opvolgende type aangeboden gekregen, was 220,-- duurder, maar kon deze tegen de zelfde prijs als de 1e krijgen, super, super !!!!

Aanbeveling
Zeker, snel, netjes en een super oplossing gekregen vh niet kunnen leveren vh uitgekozen product, waar kom je dit nog tegen.

Extra toelichting
product zelf geruisloos, prima handleiding, makkelijk te bedienen. Bemmel en Kroon, top winkel, heel tevreden over de snelle levering, het geleverde product en bezorging: vriendelijke mensen, netjes afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan76 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig en gemakkelijk bestellen via de website.

Service
Verschillende keren keukenapparatuur gekocht bij Bemmel & Kroon. Iedere keer keurig conform afspraak geregeld. Alle apparatuur werkt nog steeds probleemloos.

Assortiment
Alles te krijgen voor de keuken

Aanbeveling
Zeer tevreden over Bemmel & Kroon. Scherpe prijzen en snelle levering.

Extra toelichting
We hebben meerdere keren apparatuur voor de keuken besteld bij Bemmel & Kroon. Ze leveren snel en hanteren scherpe prijzen. Geen enkele keer zijn we tegen problemen aangelopen en is alles perfect gelopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demeeuwen 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Top, makkelijk besteld via de website en op de door ons gekozen bezorg datum alles netjes afgeleverd en aangesloten. Track & trace werkt uitstekend en zeer gedetailleerd.

Service
Bezorgers hebben alles aangesloten en de eerste instellingen gedaan. Erg netjes.

Aanbeveling
Zeker, tot nu toe nog geen slechte ervaringen mee.

Extra toelichting
Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BTM023 20-06-2015 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Mooie showroom, duidelijke uitleg over de aparaten. Vriendelijk personeel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dave2984 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zowel de winkel als de webshop zien er goed uit. De winkel is ruim opgezet en de medewerkers zijn vriendelijk (vestiging forepark, Den Haag). De webshop is duidelijk en ik kon snel de juiste producten vinden.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden over je aankopen via de mail en bij vragen wordt er snel en correct op gereageerd. Over de levering van mijn aankopen werd ik ook goed geïnformeerd en kon via track and trace mijn aankopen goed volgen. Alleen was de tijd indicatie niet correct en waren 1,5 uur later dan het tijdframe dat werd aangegeven.

Assortiment
Veel keuze!!

Aanbeveling
Je wordt goed geholpen, zijn mensen met kennis en hebben ruime keuze tegen goede al dan niet de laagste prijzen.

Extra toelichting
Wat mij opvalt is dat de webshop duidelijk en overzichtelijk is en bij vragen over een product dat je snel en correct antwoord krijgt. Ook wil ik graag zeggen dat de fysieke winkel (vestiging forepark Den Haag) een fijne winkel is waar je rustig kan rondlopen en vakkundig geholpen wordt door vriendelijke en enthousiasten medewerkers. Mijn bestelling was 303637.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dirkcarine 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
correcte afspraken voor levering

Service
binnen tijdstip gekomen

Assortiment
niet alle typen van bauknecht te koop

Aanbeveling
zorgvuldig en prijs kwaliteit

Extra toelichting
je kan vergelijken met meerdere typen van verscheidene merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

YvonneAE 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Stofzuiger kapot - internet gezocht naar best getest en vervolgens naar de beste prijs - Snel bestel gemak via internet

Service
Komen afspraken precies na! Voor 16 uur besteld is de volgende dag in huis - je wordt op de hoogte gehouden via mail over de order en het tijdsblok waarin bestelling wordt geleverd - ongeveer een uur voor levering krijg je een berichtje via je telefoon over het exacte tijdstip van levering.

Assortiment
Gericht gezocht naar Miele stofzuiger

Aanbeveling
betrouwbaar - komen afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews