bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3212 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mart Jansen 16-07-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf, aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondagavond een stofzuiger besteld. De vermelding hierbij was dat de stifzuiger indien voor 22:00 uur besteld op maandag geleverd zou worden. In de winkelmand werd er aangegeven dat de stofzuiger vervolgens op dinsdag geleverd zou gaan worden. Toch maar even gebeld ( kan zelfs ook oo zondagavond). Er werd mij verzekerd dat levering op maandag mogelijk was. En ja hoor, mooi op maandag geleverd en de oude zuiger nemen ze ook nog mee. Echt, echt een top winkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molly 15-07-2018 Via de website gekocht

Keurig op tijd geleverd.

Algemene score

9,0
Het was makkelijk om te bestellen nadat ik de voordeligste prijs had gevonden via xxxx.
Het was mogelijk om te later leveren op een later tijdstip.
Dit verliep soepel en stipt binnen het tijdslimiet.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin Weijmans 15-07-2018 In de winkel gekocht
Leiden

Geweldig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend advies gekregen. De verkoper heeft alle tijd genomen en veel van de negen apparaten uitgelegd. . En dat ook nog een hele scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathoera S 15-07-2018 Via de website gekocht

Een lot uit de loterij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een warme douche voor Bemmel&Kroon. Wekenlang was ik aan het oriënteren om een diepvrieskast aan te schaffen. De keus viel een model van Siemens. Nadat ik online alle leveranciers had bezocht, koos ik voor Bemmel & Kroon. Bestelling gedaan en betaald. Twee minuten later kreeg ik een mail dat het gekozen model uitverkochtend was. Teleurgesteld las ik het bericht. Maar onbeschrijfelijk was het tweede bericht.Ik kreeg de nieuwste versie , die een stuk duurder was, voor de oude prijs. Netjes bezorgd door heel aardige mannen. Ik vind dat B&K de beste service van Nederland heeft. Mijn hartelijke dank. Ik ben helemaal tevreden over jullie manier van zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 15-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne ervaring met de aanschaf van mijn wasmachine. Via de website besteld en telefonisch extra informatie gevraagd. Levering ging prima, oude wasmachine meegenomen en nieuwe aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 15-07-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Nette winkel en goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt goed geluisterd naar wat je zoekt. We werden zeer goed geholpen in de winkel en het juiste werd ons aangeboden. We werden daarbij niet opgedrongen, maar zeer fijn geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M.Weijers 15-07-2018 Via de website gekocht

goede webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals langzamerhand gebruikelijk: vandaag besteld, morgen bezorgd, ook op zaterdag.
En: de goedkoopste.
De bezorgers waren behulpzaam en vakkundig. Ze zijn pas vertrokken (met oude machine en verpakkingsmateriaal) toen de nieuwe wasmachine draaide.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK73 15-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. Wasmachine prima geïnstalleerd. Goede communicatie i.v.m de levering. Je kunt via de tracker zien wanneer de levering komt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 15-07-2018 Via de website gekocht

Prima service, bestelling ging perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst bij andere web shops gekeken en deze hadden niet precies het artikel wat ik wilde, en wel bij Bemmel&Kroon met ook nog een lagere prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 14-07-2018 Via de website gekocht

Keurig netjes A+++

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan niets anders zeggen dan ;
perfect, perfecte reacties op mail vanaf de bestelling tot aan levering, keurig op afspraak. Vrijdagavond om 20:00 wasmachine besteld,
Zaterdag om 15:00 was hij aan het wassen :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Blokx 14-07-2018 Via de website gekocht

Persoonlijk en verantwoordelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop en afhandeling is super. Maar wat mij erg aansprak wat het persoonlijke en het nemen van verantwoordelijkheid. De wasdroger was niet op voorraad en de verkoper belde direct naar Bosch !! Ik kreeg binnen 10 minuten te horen dat dit type vervangen was door een duurder type. Maar deze kreeg ik aan dezelfde prijs.👍 Zoek maar eens een bedrijf die dat doet. Chapeau Bemmel-kroon. ☺

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willems 14-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en inclusief aanvullende garantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor dezelfde prijs als vergelijkende webwinkels, een goede diepvries gekocht, maar met een extra service.
Gelijk op z’n plek gezet door twee sterke gozers, en gelijk het verpakkingsmateriaal teruggenomen. Bespaart me weer een ritje naar het milieupark.

Zeer tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjeters 14-07-2018 Via de website gekocht

Een vertrouwd adres met een uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat wij weten dat deze shop haar afspraken met een uitstekende service nakomt, is verder zoeken naar een alternatief niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IK 14-07-2018 Via de website gekocht

snel goed contact alles zoals vermeld 1A Siemens oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
verhouding superprijs kwaliteit gratis terugname oud toestel en betrouwbaar
enkel bij levering adres niet gevonden en deden ze moeilijk over meenemen oud toestel was voor andere dienst volgende dag zeiden ze maar na aandringen en bevestiging op papier lukte het dan toch

Reageer

Ed 14-07-2018 Via de website gekocht

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. ?

Algemene score

9,0
Ik een prijsvergelijk vond ik de beste koop BKI693988.
Ik ging voor de beste uit n test juni 2018 volgens de consumenten bond. Uitverkocht! En kreeg dit aanbod. Voor dezelfde prijs! Machientje draait inmiddels naar volle tevredenheid. Top service inclusief aflevering op het afgesproken tijdstip.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.C. Boot 14-07-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goed kennis van het assortiment en daardoor goed advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na prima ervaringen met vorige aankopen weer naar Bemmel & Kroon. De verkoper begreep wat ik wilde en heeft ons diverse mogelijkheden gegeven waaruit wij gekozen hebben. Met een goed gevoel de koop gesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 14-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnel geleverd. Werd 45 minuten ervoor gebeld dat ze onderweg waren. Wasmachine keurig neergezet en aangesloten. Ik draai me amper om en hij staat ook al aan. Helemaal top! !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KvG 13-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via kieskeurig bij Bemmel en Kroon gekomen, vroeger ook wat in de fysieke winkel gekocht. Zeer goede informatie over het product, goede prijs en eerlijk over te betalen extras voor levering. Oude apparaat meegenomen. Geleverd binnen 24 uur, zeer goede info over tijdstip van levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Brok 13-07-2018 Via de website gekocht

snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren besteld, en het kon vandaag al worden geleverd,lage prijs
Afspraak over tijdstip levering is goed na gekomen, kreeg smorgens een mail en 15 min. van te voren een belletje dat ze kwamen.
Probleemloos zijn de apparaten uitgepakt en via de trap 3 hoog boven geplaatst.
Nette probleemloze levering, bedankt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant, nog steeds 13-07-2018 Via de website gekocht

zaak waar wij vaker kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de BK site is duidelijk, de winkel is het bezoeken waard.
Online prijzen zijn aantrekkelijk en daarom deze keer online besteld, een vaatwasser.
Eerder al onze droger en koelkast. Nog altijd tevreden.
Bedankt. J. Meijer

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S. de Bruin 13-07-2018 Via de website gekocht

Prima service, erg mooie prijs

Algemene score

8,0
We zochten een goede, zuinige maar vooral goedkope vrieskast. Die hebben we gevonden bij Bemmel &Kroon. Prima levering

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Palitom 13-07-2018 Via de website gekocht

Geen probleem!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik Kieskeurig en andere sites voor de vergelijking van producten. Maar qua koop en levering gaat mijn voorkeur vooralsnog, en al enkele jaren, uit naar Bemmel & Kroon. Betrouwbare levering en voorspelbaar maar daarmee ook een voorkeurswitgoedwinkel voor mij!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 13-07-2018 Via de website gekocht

Duidelijke afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Goede communicatie en afspraken n afgekomen. Ook heeft de monteur alles netjes gemaakt en e.e.a. prima uitgelegd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 13-07-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren besteld en telefonisch antwoord op vragen. Vandaag bezorgd met zeer goede traking en sms wanneer de bezorger aankomt. Nette chauffeur en bijrijder en service met aansluiten. Gingen niet eerder weg voor alles goed geïnstalleerd was en namen ook de verpakking weer mee.

Reageer

Jan Castenmiller 13-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op maandag LG-wasmachine en AEG-inbouwkoelkast besteld. Perfecte communicatie vwb bevestiging, planning en uitvoering. Zowel telefonisch als via e-mail. Ook transport en installatie (zelfde week op donderdag en vrijdag) door hun service-bedrijven VBK Logistiek en A.J. Tec waren prima in orde (vaklui).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 13-07-2018 Via de website gekocht

Weer Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Over het gehele traject goed geinformeerd via Email. Helaas was het apparaat niet in voorraad maar werden er netjes over geinformeerd. Koop hier vaker en dat heeft een reden. Kijk tegenwoordig eerdt bij B&K en dan pas verder. B&K is meer dan alleen maar keukens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexx44 13-07-2018 Via de website gekocht

hele goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in korte tijd mn inductiekookplaat geleverd en aangesloten, veel betere service dan mediamarkt met zn post-nl aansluitservice waar niks op slaat, ben erg blij dat ik weer kan kokkerellen, toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 13-07-2018 Via de website gekocht

Belofte wordt 100% nagekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aan de late kant besteld, maar toch levering volgens belofte. Volgende dag in huis. Compliment voor de transporteur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie en Joeri 13-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijd, goede prijs. Alleen jammer dat pinnen geld kost.

Reageer

Les 13-07-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Goed advies en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had zelf veel twijfel, maar door goed advies en veel geduld heb ik uiteindelijk een mooi fornuis thuis staan. De levering wat snel en stipt.

Review criteria:

Goed
Goed
selletje 13-07-2018

Ordernummer ZTW691734 ;)

Reageer

JHB 13-07-2018 Via de website gekocht

supersnel en de voordeligste!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst onbekend ,maar nu de voorkeur.Prima afwikkelingen en op tijd netjes afgeleverd.De heren transporteurs waren beleefd en vrolijk ondanks het zware werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 12-07-2018 Via de website gekocht

Perfecte opvolging!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op zoek naar een tafelkoelkast kwam ik op de site van Bemmel&Kroon terecht.
zij hadden de beste prijs en de levertijd werd correct nagekomen, ondanks dat deze in België moest zijn. alles was volgens afspraak verlopen. Toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kelly 12-07-2018 Via de website gekocht

zeer vriendelijke en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb meerdere keren een offerte opgevraagd. Altijd werd er vriendelijk geantwoord. Ook als er een product niet meer op voorraad was werd er een alternatief product aangeboden. Ook een duidelijke en correcte melding wanneer het product gaat geleverd worden. Ik ben zeer tevreden over Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gido 12-07-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben een Zeer tevreden klant. Gister heb ik een nieuwe wasmachine besteld en hij is vandaag al geleverd. Ook ben ik goed ingelicht over de bezorg datum tijd. Ik heb hier maar een woord voor over en dat is perfect! Goed bezig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan Hartog 12-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goed contact!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na heel veel zoeken bij deze webshop uitgekomen.
De keuze voor deze shop was het feit dat hij de goedkoopste was.
De communicatie omtrent de levering liep aanvankelijk niet helemaal goed, daar men veel later de levering af zou leveren dan gepland.
Na mijn telefoontje werd ik exact op de hoogte gehouden over de tijd van levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Elfie 12-07-2018 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark

Prettige winkel, ruime keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel in de buurt, ruime keuze, geduldige verkoper, nuttige informatie gekregen en daardoor toch duurder apparaat gekocht dan begroot én ... bezorging de volgende dag!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elfie 12-07-2018 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark

Prettige winkel, ruime keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel in de buurt, ruime keuze, geduldige verkoper, nuttige informatie gekregen en daardoor toch duurder apparaat gekocht dan begroot én ... bezorging de volgende dag!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. vd Klis 12-07-2018 Via de website gekocht

Vakkundige mensen

Algemene score

8,0
zeer vriendelijke en vakkundige benadering. Duidelijkheid over wat je wel en niet kan verwachten. Ik had een aantal specificaties waar ik rekening mee moest houden, zij gaven mij direct het vertrouwen welke machines ik wel of niet kon kiezen. Verder hadden zij goed in beeld wanneer deze geleverd en geïnstalleerd kon worden, niet onbelangrijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marnic 12-07-2018 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
betrouwbare site, besteld en tot op moment van levering duidelijke informatie wanneer en tussen welk tijdsbestek er geleverd word!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemarie 10-07-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten 1e is het een fijne site om artikelen te kopen.
Ten 2e, wij hadden een verkeerde maat afwasmachine gekocht en al helemaal uitgepakt. Contact gezocht met de firma Bemmel-Kroon. Het was geen probleem, binnen 1 dag is de verkeerde machine opgehaald en een goede maat vaatwasser terug bezorgd. Geweldig! Bedankt Bemmel-Kroon!!

Reageer

Eric 08-07-2018 Via de website gekocht

Met afstand de beste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag koelkast stuk. Gelijk een nieuwe nodig dus.
Diverse webwinkels (bol, ao., coolblue, bcc) geven op vergelijkingssites aan de volgende dag te kunnen leveren. Echter pas bij het afrekenen blijkt dat ze dat niet kunnen waarmaken en het toch twee of drie dagen gaat duren.
Alleen Bemmel en kroon konden in dit geval hun belofte waar maken. 'S avonds besteld...volgende dag koelkast in huis. En dat ook nog voor de laagste prijs. Grote klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eli 07-07-2018 Via de website gekocht

Goed prijs en geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond een goede prijs op de website van Bemmel & Kroon, het bestelproces was eenvoudig en ik kreeg de wasmachine na een paar dagen. Het installatieteam was vriendelijk en installeerde het zeer snel. Over het algemeen ben ik erg blij!

Reageer

Marion Blok 07-07-2018 Via de website gekocht

Het was erg onduidelijk

Algemene score

6,0
Ik had gekozen voor deze sid om dat ze het product op voor raad hadden. En ik snel een andere wasmachine nodig had. De andere was stuk gega

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Sophie 07-07-2018 Via de website gekocht

Goede deal, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel gereageerd, en goed afgeleverd. Ik kon de afspraak zelf verzetten en in de gaten houden. Netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Ze zijn erg vriendelijk.

Reageer

Jolanda Lookman 06-07-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht naar een winkel die mijn bestelde apparaten pas wat later kon bezorgen, i.v.m. verhuisdatum. Dat kon bij Bemmel & Kroon. Ik ben fijn geholpen en ik ben blij met de apparaten die ik vandaag ontvangen heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 06-07-2018 Via de website gekocht

Al 25 jaar prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vroeger gewoon in de winkel, maar nu online, elke aankoop zo geregeld.
Duidelijke omschrijving, goede prijzen. Gebruiksvriendelijke website.
Levering keurig in aangeduid tijdvak.
Prettig en kundig personeel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 05-07-2018 Via de website gekocht

Top service!

Algemene score

10,0
Wasmachine en droger besteld
Ze hebben met de extra service de wasmachine en droger naar boven gebracht.
Rommel netjes meegenomen machines aangesloten en getest! Dat niet alleen maar ze waren ook de goedkoopste! Netjes de boekjes gekregen met uitleg.

Reageer

Anton Cornet 05-07-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Goede vriendelijke en deskundige informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In het verleden goede ervaringen gehad in deze vestiginng.Ook service in het verleden was uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ben 05-07-2018 Via de website gekocht

Voel mij in de maling genomen

Algemene score

1,0
2 minuten na bestelling van een Siemens SN657X01PN vaatwasser online kreeg ik een mailtje met daarin het aanbod van een duurder model, wegens geen voorraad van het door mij bestelde artikel. Momenteel nog steeds op voorraad volgens de website. Het door mij bestelde artikele is DE beste volgens de consumentenbond, duurder of niet, het alternatief is dus minder goed.

Het voelt voor mij al doorgestoken kaart en vandaar mijn review, om andere mensen waakzaam te maken.

Reageer

Peter 05-07-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel in de winkel als bij de montage zeer netjes geholpen. Klantvriendelijk, goed product tegen de juiste prijs en een vakbekwame monteur. Wat wil je nog meer? Die combinatie kom je niet vaak meer tegen vandaag de dag. Ik weet waar ik mijn volgende apparaat ga kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews