bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne Marie 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een nog nieuwe machine gekregen voor hetzelfde geld met nog meer capaciteit!!

Service
Geen vragen maar gewoon doen!

Assortiment
De opvolger van de machine gekregen die ik had besteld voor hetzelfde geld terwijl die overal duurder is. gewoon zonder overleg de beste machine!

Aanbeveling
BKI548066 Komen hun afspraak gewoon na.

Extra toelichting
Snelle en nette service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van bruggen 25-07-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude-rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
keurige geholpen ,

Service
alles op tijd
netjes geholpen, alleen moeten vragen om ook nog even wasmachine aan te sluiten, wilden ze mijn laten doen

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
geweldige winkel, geweldige service in de winkel

Extra toelichting
alles goed gelopen, keurig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bejamo 25-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Netjes en vlot.

Service
Eindelijk een bedrijf waar je geholpen word door mensen met de juiste kennis.Prima service met duidelijke uitleg.Mails ontvangen met datum en tijd voor de bezorging.30 minuten voor aflevering een telefoontje dat de koel-vries combi werd gebracht.De aflevering ging netjes en vlot.

Assortiment
Heel veel keuze,s

Aanbeveling
Geen verkoop praatjes,alles wat afgesproken is is ook zo verlopen.Vandaar een dikke 10.TOP.

Extra toelichting
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy Martens 25-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
We kregen zeer deskundige hulp bij de aankoop van een nieuwe wasmachine. Kort en duidelijk werden de verschillen uitgelegd. De bezorging was op de afgesproken tijd, na een email en nog een telefoontje.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ruud 25-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Service en klantvrienfelijk.Helemaal top.Denken mee en geven goed advies.

Service
Komen afspraken correct na

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke van der Spek 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede info op de site, makkelijk bestellen.

Service
De wasmachine werd toch aangesloten, door een foutje mijnerzijds dacht ik dat ik daar wel voor betaald had.

Assortiment
Teveel eigenlijk

Aanbeveling
Door eerdere ervaringen met Bemmel en Kroon durf ik hen aan iedereen aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riem 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima internetsite

Service
Nog niet echt nodig gehad, maar bestelling gaat prima

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Maakt de snelle levering die ze opgeven ook waar. Ik had eerste een andere leverancier uitgekozen, die ook beweerde de volgende dag te leveren, maar toen de afspraak gemaakt moest worden werd het toch een week later.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alexander 24-07-2016 In de winkel gekocht
'S Gravenhage
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Volgens verwachting geholpen

Service
Goed advies

Assortiment
Alle wensen en merken in de winkel

Aanbeveling
Complete plaatje van begin tot einde perfect geregeld

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Whirlpool wasmachine FSCR70414 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk en snelle dienstverlening

Service
Snelle betrouwbare service. Een klantvriendelijk bedrijf !

Assortiment
Uitgebreide en duidelijke informatie over producten

Aanbeveling
Snelle betrouwbare service. Een klantvriendelijk bedrijf !

Extra toelichting
Ordernummer CRQ547819

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanmaeckelberghe an 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte behandeling van bestelling en uitstekende correspondentie

Service
min puntje was de levering, door een fout bij mydynalogic, heb ik mijn bestelling pas een dag later ontvangen en was ik een dag verlof kwijt

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
totaal tevreden over deze winkel, zal in de toekomst zeker nog bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mary 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij de homepagina zagen we niet direct waar we het typenummer van de gewenste wasmachine konden invoeren, maar eenmaal op de juiste plek was het een fluitje van een cent.

Service
Volgende dag al geleverd! Top service dus!

Assortiment
Er was ruime keuze!

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om bij Bemmel en Kroon te bestellen!

Extra toelichting
Ons ordernummer BKI547920

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KERKHOFS eDDY 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
WORDT AAN HUIS AFGELEVERD

Service
JE WORDT GOED INFORMEERT OVER LEVERINGSTIJDSTIP

Assortiment
VOLDOENDE AANBOD AANWEZIG VAN DIVERSE PRIJSKLASSEN

Aanbeveling
GOEDKOOP,makkelijk te betalen,stipt

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donald 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Al vaker witgoed gekocht, gaat makkelijk en snel

Service
goeie service en snelle levering

Assortiment
altijd de nieuwste producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald opc 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, snelle service. En natuurlijk een goede prijs ;-)

Service
Prima en snel geregeld.

Assortiment
Wat ik wilde hebben kon ook al hadden ze het niet op voorraad besteld worden.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goedkoper aan huis geleverd dan gekocht in de winkel in België

Service
Keurig op tijd geleverd zoals op voorhand afgesproken. Slechts een drietal dagen tussen de betaling en de levering.

Aanbeveling
Zeer goede communicatie en vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site werkt goed, verzending was snel (ze meldden dat er vertraging zou zijn, maar die was er uiteindelijk niet).

Service
Tegen een klein extra bedrag werd de oude wasmachine weggehaald en de nieuwe geinstalleerd. Kundige, vriendelijke mensen.

Extra toelichting
Heel betaalbaar, uitstekende service, en snel. Meer hoeft van mij niet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ploeger 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld en betaald.

Service
Prima service. Binnen 2 dagen nieuwe koelkast geleverd en ingebouwd. Oude koelkast en verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Voor levering duidelijk aangegeven wanneer monteur op de stoep staat.

Assortiment
Uitgebreide keuze en gemakkelijk filteren op website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site en veel aanbod

Service
Snelle aflevering en ik werd meteen op de hoogte gesteld van afleverdatum en tijd. De volgende morgen al.

Aanbeveling
Snelle afhandeling,ruime keus en lage prijzen zonder verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CRQ547518 22-07-2016 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het is zeer moderne winkel vriendelijke ontvangst door winkel medewerkers

Service
het product die ik had uitgekozen kon volgende dag
geleverd worden top!!!!!

Assortiment
er was voor iedere budget mogelijk om aankopen te doen
van dure tot heel goedkoope top!!!!

Aanbeveling
een zekere 10
bij binnenkomst groeten
juiste uitleg over het product
PRIJS en snelle LEVERING

Extra toelichting
Bemmel&Kroon was de enige het goedkoopst uitkwam met prijs vergelijking van hetzelfde product door KIESKEURIG.NL mijn ordernr:CRQ547518

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gv 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site, duidelijke info

Service
Goede service, aansluiten en oude apparaat meenemen kost niets extra!

Assortiment
Voldoende keus, voor elk budget!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Van de Ven Ans 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prijs kwaliteit heel goed..
betaling bij aflevering.. zeer groot pluspunt

Service
toestel snel op plaats gezet en alle verpakkingen werden meegenomen. Ideaal

Assortiment
de meest bekende merken zijn bij jullie te vinden voor een goede prijs!

Aanbeveling
vlug gevonden wat we zochten en bijna nog vlugger in huis, de volgende dag konden we de vriezer al inpluggen.

Extra toelichting
zal jullie zeker aanbevelen bij iedereen die het maar horen wil!!! wij zijn dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vissers 22-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fantastisch moderne winkel met een goede uitstraling, apparatuur prima opgesteld, makkelijk winkelen.

Service
Goed geholpen zonder het idee te hebben dat iets wordt aangesmeerd.

Assortiment
Voldoende voorraad, makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Goede opstelling van de apparaten, prettig winkelen.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e weersink 22-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Handig online te regelen

Service
Geen service dmv non communicatie! Dynalogic (de koerier)was/is niet op de hoogte van de wensen en de eisen vd klant. Aan de vraag om in de middag te leveren werd geen gehoor geven. De afspraak om de wasmachine en droger op de plek te zetten aan te sluiten en het verpakkingsmateriaal mee te nemen werd geen gehoor gegeven. Alleen door "cash" te geven werd e.e.a alsnog geregeld en werden de apparaten in de woonkamer gestald.

Assortiment
Groot assortiment op de website

Aanbeveling
Geen communicatie mbt aflever wensen en daadwerkelijke uitvoering van afgesproken regels en wensen.

Extra toelichting
Klant blijft koning toch?

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Esmée 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Hele fijne service! Ik kreeg een goed tijdslot van levering en kon op Google maps precies zien waar de monteur zich bevond en hoeveel klanten er nog voor
Mij aan de beur waren. Ook kreeg ik netjes een sms'je met de specifieke tijd dat de levering ongeveer zou zijn. Ik zou het iedereen aanbevelen hier een bestelling te doen!

Aanbeveling
Goede service met betrekking tot inlichting vanaf de koop op de website tot de levering. Duidelijk te zien wanneer en hoe laat de levering komt en via de kaart kan je precies zien waar de leverancier zich bevind. Verder hebben de mannen ook de koelkast netjes uitgepakt en geplaatst en tips gegeven over het stabiliseren en gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellie de Jong 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
bezorgen op de plaats waar het apparaat moet staan, aansluiten en afvoeren oude apparaat zonder extra kosten, TOP!

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
snel, ruime keuze, goede prijzen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CRQ547024 22-07-2016 In de winkel gekocht
Cruquius/Haarlemmermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel overzichtelijk,

Assortiment
veel keuze van goede merken

Aanbeveling
Duidelijke sortering, alles goed uitgestald (gegroepeerd) de winkel is heel licht,

Extra toelichting
Wij zijn heel goed geadviseerd, duidelijke uitleg tussen de verschillende uitvoeringen van de andere merken. Geen loze of mooie praatjes. Wij zijn heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk Bakker 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
inzichtelijk en eenvoudig van de ene stap in de aankoop naar de volgende

Service
Een klacht over de bezorger (een derde partij) werd onmiddellijk gehonoreerd met het retourneren van de extra service kosten ad

Aanbeveling
Zeer toegankelijke website; levert het "Beste uit de Consumentenbond geteste" product;is een van de goedkoopste; levert een perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Kortram 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ben goed geholpen bij de bestelling en af handeling.

Service
Bij het pinnen ging het fout bank gebeld toen kwam toch goed. De jongens waren er geduldig waar door ik tot rust kwam ik dacht dat ik het goed had geregeld. De bank had een fout gemaakt.

Assortiment
Zie boven dank aan de jongs.

Aanbeveling
Komt zijn afspraak na.

Extra toelichting
Ik kom vast terug als ik wat nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JH Lange 21-07-2016 In de winkel gekocht
Neckar 24, 2491 BD Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettig geholpen

Service
Uitstekend

Assortiment
Stijlvol

Aanbeveling
Snel niet opdringerig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lily Kooper 21-07-2016 In de winkel gekocht
Den haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Zeer vriendelijk geholpen, met veel uitleg.

Assortiment
Werkelijk van alles te koop in soorten en maten.
Wij waren blij verrast!

Aanbeveling
Prima winkel met goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bassez 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel het produkt gevonden

Service
Netjes boven in de badkamer neer gezet.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Gemakkelijk contact te krijgen en goed advies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferrie Koens 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en vriendelijk

Assortiment
Ik vind er alles wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemsen 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst even gebeld en daarna makkelijk online besteld. Zij hebben zelf afspraken gemaakt met een bedrijf dat onze nieuwe inductieplaat kon plaatsen. Geweldig omdat we nog niemand gevonden hadden die een groter gat in ons mooie composieten aanrecht durfde te zagen. Prima geregeld allemaal.

Service
Zeer snelle levering. Fijn contact over het tijdstip van plaatsen. Geweldige monteur die zeer kundig onze Siemens inductieplaat heeft geïnstalleerd nadat hij het gat op maat heeft geslepen. Kortom topservice!!!!

Assortiment
Ze hadden precies wat we hebben wilden en dat ook nog voor de scherpste prijs.

Aanbeveling
Opnieuw hier besteld. Vorige keer een afwasmachine. Nu een inductieplaat. Ik vind het een zeer fijne internetwinkel. Ze leveren snel en laten exact weten wanneer ze komen. Dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt. Zit je de hele dag voor niets te wachten. Prima service, prima kwaliteit ik beveel van Bemmel en kroon van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy otten 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen. Snel antwoord.

Service
Na tel overleg bezorging perfect.

Aanbeveling
Alles is goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fp 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Goed

Assortiment
Goed keuze

Aanbeveling
Snel geleverd

Extra toelichting
Komt de afspraak na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dongen 20-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig te bereiken, makkelijk parkeren en overzichtelijke winkel.

Service
Vakkundige uitleg van de verschillende merken en types waardoor het maken van een keuze goed te doen is.

Assortiment
Er zal waarschijnlijk veel meer te koop zijn maar van de bekende en vertrouwde merken genoeg te bekijken.

Aanbeveling
Persoonlijke aandacht, goede voorlichting en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 20-07-2016 In de winkel gekocht
Forepark te Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De winkel is overzichtelijk ingericht!

Service
De verkoper in de winkel heeft ons goed geïnformeerd en geadviseerd, na ons aangehoord te hebben. We waren binnen 15 minuten klaar én kregen zelfs ongevraagd extra korting! Waar maaak je dat nog mee!?

Assortiment
Groot assortiment zowel op de website als in de winkels!

Aanbeveling
Zeer groot assortiment.
Kundig, keurig en klantvriendelijke verkopers.
Geven eerlijk en goed advies.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant, al járen......! En blijf dat ook zeker in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 20-07-2016 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Werden erg goed geholpen, er werd geluisterd naar de wensen en de medewerker kwam zelf ook met suggesties.

Service
Bestelling op afroep,ideaal. En dan ook afleveren op de juiste dag en tijd.

Assortiment
Wij gingen voor een koel/vriescombinatie.
Er was voor ons voldoende assortiment

Aanbeveling
Erg netjes geholpen, zeer vriendelijk en zeker niet opdringerig.
Plezierig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Steijger 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk. Bestelt vanuit mijn luie stoel.

Service
Prima service. Netjes uitgepakt en geleverd door twee aardige jongens. Kon ook meteen pinnen. Erg handig.

Assortiment
Uitgebreide keuze in 45cm vaatwassers!

Aanbeveling
Altijd aardig personeel. Ruime keuze en een goed verzorgde winkel en website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NOvW 20-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zowel on-line, als bij ons in de buurt in fysieke vorm aanwezig.

Service
Jammer genoeg levert dit bedrijf geen "losse" frontjes voor de geïntegreerde vaatwasser. Best wel vreemd voor een bedrijf dat hele keukens, inclusief inbouw apparatuur levert.

Assortiment
Beperkt aantal types, merken op voorraad in de winkel. On-line wel meer, maar ik wil graag eerst in het echt zien hoe of wat.

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig personeel. Lange optie tijd bij een aanbieding, zodat men nog rustig verder kan "shoppen", alvorens een beslissing te moeten nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MvLiz 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik ontving vrijwel direct na mijn aanvraag een scherpe offerte.

Service
Op de dag van levering bleek de transporteur de producten in het verkeerde depot te hebben staan. Ondanks dat de afspraak al een aantal weken vast stond, wilde de transporteur niet netwerken aan een spoedige levering. Bemmel en kroon ging hier direct achter aan zodat ik alsnog de volgende dag mijn apparatuur ontving.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

BK1547216 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden site, goed overzicht.

Service
Ja we zijn zeer tevreden, ook wat de betaling`s mogelijkheden betreft, geen extra kosten, en het wordt aangesloten.
Het volgen van de route ook heel handig.
Ga zo door.

Assortiment
Genoeg.

Aanbeveling
Tot nu toe een goede service, de beoordeling van de rest service, heb ik nog geen ervaring, maar ik hoop dat dat in het verlengde ligt, met de ervaring tot nu toe.

Extra toelichting
Nee, alles is gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m gerrig 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Handig via internet te bestellen. Bestelling verliep goed. Fijn dat je twee keer een smsje kreeg wanneer de bestelling binnen kwam. Ook op internet was het goed te volgen.

Assortiment
volgens mij was ok

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

a c 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
ordernummer BKI547334 Overzichtelijke website en een bestelling was heel makkelijk te plaatsen. Duidelijke instructies over hoe onze oude wasmachine 'klaar te maken voor vertrek' :) Ook heel ideaal dat je zelf een afleverdatum kan selecteren en ook nog een email ontvangen met een wat preciezer tijdstip, hierdoor hoefden we niet de hele dag thuis te zitten wachten, erg fijn! De aflevering was perfect, onze nieuwe wasmachine werd zelfs de trap opgedragen en we kregen er nog allerlei handige tips en instructies bij. De eerste was is er al brandschoon uitgekomen, wij zijn blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Singeling 20-07-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede coordinatie, alles wordt geregeld door een verkoper

Service
goed advies en snelle levering

Assortiment
veel keuzemogelijkheid en overzichtelijk gepresenteerd

Aanbeveling
no nonsense verkoper, goed advies en gecoordineerde levering van montage en apparaat. Razendsnel.

Extra toelichting
mooie vestiging in Zoeterwoude

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gitta 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel, soepel en snel! Mijn nieuwe wasmachine, order BKI547210, staat netjes waar ik hem wilde.

Service
jammer dat je moet bijbetalen voor het naar binnen dragen van de wasmachine en het aansluiten, maar vergeleken met andere webshops is deze extra service goedkoop. Dus geen reden om het niet te doen. En erg prettig is de duidelijke communicatie vooraf, zeker een pluspunt!

Aanbeveling
Ik wist welke wasmachine ik wilde hebben en bij Bemmel en Kroon kwam uit de prijsvergelijking de beste keus. Dat sprak dus voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

van helvoirt 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk om artikel te kunnen bestellen

Service
duidelijk en correct

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
zeer goede site, correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ursula 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling kon gelijk telefonische geregeld worden ipv via de webshop

Service
Volgende dag in huis. Avond ervoor een mailtje met het tijdstip en een half uurtje voor levering een telefoontje

Assortiment
Ruime keuze voor ieders budget

Aanbeveling
Klantvriendlijk en snelle levering

Extra toelichting
Mijn wasdroger ging stuk en aangezien ik echt niet zonder kan, omdat ik klein behuisd ben, besloot ik em te bestellen bij modern.nl omdat ik dacht dat dat wel betrouwbaar zou zijn aangezien dat vroeger radio modern was. Ik besloot om een warmtepomp te nemen omdat die zuiniger zijn. Dus het betreffende model onder rembours besteld. De dag dat de wasdroger zou komen krijg ik smorgens een mailtje dat de wasdroger onderweg is maar dat de winkel failliet is. Gelukkig had ik em onder rembours besteld en dus nog niet betaald. Ik heb de wasdroger niet aangenomen omdat ik dan bij een mankement de Siemensfabriek moest bellen. Dus moest ik op zoek naar een andere winkel. Via google kwam ik bij Bemmel en Kroon. Maar daar had ik eigenlijk nog nooit van gehoord. Even gegoogled voor de recenties en toen gebeld of ze het model echt wel op voorraad hadden want soms staat het er wel maar dan blijkt dat dat niet zo is. Ja hoor, hij was op voorraad. Dus ik wilde em online bestellen maar dat hoefde niet, het werd gelijk telefonisch geregeld en sávonds zou ik een mailtje krijgen met het tijdstip hoe laat de wasdroger de volgende zou komen. Dat ik ook keurig gebeurd. Ik werd zelfs nog een half uurtje van tevoren gebeld. En de wasdroger was nog 25 euro goedkoper ook! Echt een topzaak die weet wat snelle service en klantvriendelijkheid is. Ik heb em bij mijn favorieten gezet, zodat ik de volgende keer weet waar ik iets moet bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke van As 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vroeger liep ik altijd even de winkel in op de Dorpsstraat en werd ik prima geholpen. U selecteer ik op internet een produkt en bestel digitaal. Zou ik vragen hebben kan ik altijd even bellen.

Service
Keurige jonge mannen die me vragen waar ik de diepvrieskist wil hebben.

Assortiment
Laat ik het zo zeggen: alles wat ik me kan wensen verkopen ze

Aanbeveling
Ik ben al heel wat jaartjes een tevreden klant.

Extra toelichting
nee is wel duidelijk denk ik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 19-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bereiken en parkeren zonder kosten. Producten netjes en overzichtelijk uitgestald.

Service
Vriendelijk personeel met verstand van zaken en de bezorging keurig zoals afgesproken.

Assortiment
Grote keuze en overzichtelijk tentoon gesteld.

Aanbeveling
Netjes, ruim, overzichtelijk en goed geholpen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews