bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15572 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3178 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PVZDJ 06-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Ik werd met de aankoop en de keuze goed bijgestaan.

Service
Er werd mij niet medegedeeld dat ik van te voren een monteur had moeten bestellen om de wasmachine aan te sluiten en uit te leggen. De koerier ging niet verder dan de voordeur.

Extra toelichting
Voortaan moe Bemmel duidelijker zijn wat betreft de monteur en aflevering service.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Mirjam 06-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar en goed geholpen

Service
Goed geluisterd naar wensen en hierbij juiste product bij gevonden

Assortiment
Waarvoor wij kwamen, meer dan genoeg

Aanbeveling
Top service en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer toegankelijke website

Service
Meedenken en korting gekregen op het aankoopbedrag. top

Assortiment
Veel keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk, deskundig en prima levering

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvana 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via telefoon besteld super snel

Service
via internet prijsopgave gevraag direct antwoord. Daarna telefonisch de bestelling meteen gemaakt en 2 dagen later ivm feestdag de inbouw oven magnetron ontvangen.

Aanbeveling
super snel goede service en snelle levering.

Extra toelichting
top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
silvana 06-05-2016

vergeten BKI533161 hierbij alsnog

Reageer

Caroline 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke site

Service
super snelle levering

Assortiment
veel keuze uit verschillende modellen

Extra toelichting
Om 15:50 uur een bestelling geplaatst en de volgende dag om 12:00 uur waren mijn wasmachine en -droger aangesloten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

greta 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede info prima advies

Service
goede duidelijke hulp

Assortiment
veel goede machines en prima begeleiding prima advies

Aanbeveling
de beste begeleiding van de verkopers nemen de tijd voor je

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Squirrel43 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel bestellen, vlekkeloos

Service
Koerier gaf informatie over aflevertijdstip bijna tot op de minuut!

Assortiment
Wat ik zocht, was er te vinden tegen de laagste prijs

Aanbeveling
Niets meer te wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc de Leeuw 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prettige website met uitgebreide informatie over de producten. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de dag en het tijdstip van levering via mail en een eigen track & trace applicatie.

Service
Na de melding van een kleine beschadiging aan de deur van een Bosch koelvriescombinatie, heeft Bemmel & Kroon er voor gezorgd dat de beschadigde deur meteen werd vervangen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, goedkoop!

Aanbeveling
Ik kende deze winkel niet, maar mijn eerste ervaring met Bemmel & Kroon is erg positief en zal zeker mensen in mijn omgeving aanraden hier te kijken voor hun aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L W H 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
vanuit de luie stoel naar een makkelijk te vinden webwinkel

Service
direct antwoord op mijn vraag en opmerking per mail

Aanbeveling
geen aanmerking en een 10 is voor de meester en onze lieve heer

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Hendriks 04-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Had een koelkast besteld en zonder het te laten weten wilden ze een geheel andere koelkast leveren.

Service
De koelkast schappen zijn allen binnen 8 maanden afgebroken en ik zit inmiddels al ruim 2 maanden zonder koelkastschappen. Ik wordt aan het lijntje gehouden. Of ze reageren niet of ze verzinnen weer een andere procedure waar ook geen resultaat uit komt.

Assortiment
Ik ben niet tevreden over Bemmel & Kroon.Ze houden mij aan het lijntje en lossen geen problemen op.

Aanbeveling
Door de zeer slechte klantenservice. Niet klantvriendelijk en lossen geen problemen op.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Vera 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke bestel-instructies, vlotte levering met tijdsindicatie zodat je niet de hele dag hoeft te wachten👍

Service
Half uur van tevoren werd er gebeld, vriendelijke mannen die meedenken. Geen rauwdouwers!

Assortiment
Precies wat ik zocht, AEG en goede prijs-kwaliteits verhouding.

Aanbeveling
Echt, ik heb andere ervaring dus kan vergelijken!

Extra toelichting
Sprakeloos😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanNL007 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis levering en installatie.

Service
Gisteren wasmachine besteld, vandaag om 11:00 uur weer aan het wassen.

Aanbeveling
Ik belde voor een AEG wasmachine die ik online gevonden had - 130 euro goedkoper als bij de mediamarkt en de BCC. Ik kreeg de levering, sjouwen naar de zolder en aansluiten er gratis bij.

Extra toelichting
533257

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooijman 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerlijkheid , Snelle levering, netjes bezorgd, klantvriendelijk.

Assortiment
Klantvriendelijk

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Degenlijke wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

070 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima site die goed wordt bijgehouden met concurrerende prijzen.

Service
Ben direct gebeld toen ik iets verkeerds had ingevoerd bij de bestelling. Daarnaast is mijn woning wat moeilijker bereikbaar wat voor veel bezorgers tot irritatie leidt, niet bij Bemmel & Kroon. Bezorgers hebben het perfect afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-05-2016 In de winkel gekocht
Den-Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aardig personeel in de winkel die onze bestelling keurig uitgevoerd hebben.

Service
Goede service.

Assortiment
Veel keuze uit de meest recente apparatuur.

Aanbeveling
Fijn zaak met oog voor de klant, zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces en betaling zijn helder en gebruiksvriendelijk; verwachtingen tav levering worden duidelijk aangegeven

Service
Verwachtingen tav bezorging (tijdstip, extra service vwb plaatsing op de 2e etage) worden ook nog eens stipt nagekomen. 1 Mail waarin alle relevante info staat is perfect, in plaats van een mail bij elke tussenstap.

Assortiment
Via kieskeurig.nl meerdere wasmachines en drogers bekeken; naast gekozen modellen ruime keuze in andere merk/type combinaties

Aanbeveling
Precies de service zoals ik die van een webshop verwacht: gebruiksvriendelijk, goedkoop tov de concurrentie en snelle en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk.

Service
De vaatwasser die ik besteld had was niet leverbaar kregen wij zonder extra kosten een nieuwer model. Super service!
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Prima service!

Extra toelichting
2 jaar geleden een oven besteld. Over de levering en de prijs was ik toen erg tevreden. Nu een vaatwasser besteld en weer zonder problemen! Erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martha 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via internet. Goed aangegeven op kieskeurig.nl.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling per mail. Je krijgt een mail met bevestiging, de factuur en keurig een mail als het product leverbaar is (duurde slechts 2 dagen). Na verzending kan je de bestelling bijhouden via internet (track & trace). Heel handig!

Assortiment
Veel producten in het assortiment. Ruime keuze mogelijkheid.

Aanbeveling
Als gezegd een uitgebreid assortiment, goede service en een groot gebruikersgemak doordat je via internet besteld. Het is betrouwbaar en de producten worden met de grootste zorg geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayan-J 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkel probleem ondervonden met bestellen van order BKI532577

Service
Ik kon zelfs op Google Maps zien waar de bezorger was en kreeg regelmatig sms updates.

Aanbeveling
Fijne bezorg service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CMW 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik zocht een Samsung wasmachine WW80J6400CW met donkerblauwe deur.
Op de website van B&K staat onjuist informatie vermeld bij die wasmachine: De foto toont de wasmachine met blauwe deur, maar met een andere typeaanduiding WW80J6400EW.
Even op de Samsung website opgezocht. WW80J6400EW is de typeaanduiding van dezelfde wasmachine met een witte deur.
Uiteindelijk heb ik de WW80J6400EW besteld, maar bij de levering is toch de WW80J6400CW bezorgd. Vreemd!

Bij aanbiedingen staan helaas de korting en prijs apart vermeld, als je niet op het kortingsknop drukt en bestelt, krijg je de korting ook niet. Dat is jammer!
Verder is de website goed, je vindt snel wat je zoekt.

Service
Levering was volgens afspraak en tijdstip. De bezorger belde half uur voor aankomst op. Vriendelijke bezorgers. Uitstekend!

Assortiment
Goede aanbod in allerlei huishoudelijke apparaturen.

Aanbeveling
Prijs is concurrerend.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Vuurtoren 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere (maar wat zware / trage) website, waar de bestelling eenvoudig te plaatsen is. Gratis bezorgen, met mogelijkheid tot pinnen bij bezorgen maakt het helemaal af.

Service
Per mail uitstekende reactie en er wordt goed meegedacht met de klant, ook in specifieke situaties. Op de eerste reactie moest ik wat langer wachten, maar dat kwam ook doordat Koningsdag er tussen viel.

Assortiment
Ik wilde een specifiek model A+++ koelkast, die was er niet gelijk, maar er waren voldoende gelijkwaardige alternatieven.

Aanbeveling
Uiterst tevreden over het gehele proces, ik ga absoluut vaker hier kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja van es 30-04-2016 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijk

Service
Bij aflevering glaasje kapot van afzuigkap gebelt wordt direct verholpen super

Assortiment
In de winkel wezen kijken kon mijn ogen niet geloven wat een keus prima

Aanbeveling
Klantvriendelijk zeer behulpzaam goede uitleg over apperaten super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja van es 30-04-2016 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Bij aflevering glaasje kapot gebelt werft gelijk verhopen super

Assortiment
Zijn wezen kijken in de winkel stondt er verstelde van wat een keuze de prijzen waren goedkoopste van alle winkels die wij hebben bezocht

Aanbeveling
Klantvriendelijk goede uitleg over de apperaten geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gigabuuf 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Netjes via de site besteld en toen huidig type niet leverbaar bleek gelijk duurder type zonder meerprijs als voorstel top.

Service
Keurig geleverd en wat een vakmensen bij de aansluitservice

Assortiment
Zocht droger en vaatwasser en keuze genoeg

Aanbeveling
Doet wat het belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mams 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hadden nog een vraag over de levertijd van de condensdroger (ziek kindje en defecte droger is geen goede combi ;-) ) dus gebeld, telefonisch super goed geholpen en mevrouw heeft meteen telefonisch onze bestelling, met ordernummer CRQ532589, in behandeling genomen, zodat we dat niet via de site hoefden te doen.

Service
Uitstekende service! Tijdens het telefonische gesprek betreft de levertijd van de condensdroger AEG T5127AC heb ik meteen de bestelling geplaatst en binnen 20 uur stond de droger bij ons voor de deur!!

Assortiment
De droger die wij op het oog hadden, was op voorraad en direct leverbaar!

Aanbeveling
Alleen maar positieve punten, kan geen enkel negatief punt bedenken, alles top!!!

Extra toelichting
Volgende bestelling zal zeker weer bij Bemmel&Kroon zijn!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

damenajm 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede aflevering en prima op tijd

Assortiment
Ruin assortiment san ovens en magnetrons

Aanbeveling
Ze leverden een beter model van Bosch omdat het bestelde model niet meet leverbaar was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JBrouwer 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg makkelijk via overzichtelijke website

Service
Nazorg/bezorging goed, nog geen beroep hoeven doen op service ivm defect apparaat

Assortiment
Groot!

Aanbeveling
Positief tot nu toe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor4852 29-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijdijk (Reinicke boulevard)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je komt er binnen en wordt aan de receptie duidelijk doorverwezen naar de gewenste afdeling. Ruime en inzichtelijke opstelling van de producten.

Service
Geduldig en vriendelijk personeel dat uitstekende voorlichting geeft over de gewenste producten

Aanbeveling
Als boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 29-04-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Naar winkel in Den Haag geweest. Groot assortiment en heel belangrijk serieus en vakkundig advies.

Service
Winkel goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheid.
Het bestelde binnen een paar dagen in huis via A J Tec die het apparaat vakkundig ingebouwd heeft

Assortiment
Zeer ruim divers assortiment voor een gunstige prijs. Heb kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen door een persoon die kennis van zaken heeft.

Extra toelichting
Kom hier zeker terug!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tecterra 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Meteen gevonden wat ik wilde

Service
Levertje en communicatie uitstekend

Assortiment
Ze hebben wat ik nodig heb

Aanbeveling
Prima prijs, prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 28-04-2016 In de winkel gekocht
Bemmel&Kroon Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een ruime winkel met goede sortering

Service
Prima en vakkundige hulp

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Over all een prima winkel met veel keus en vakkundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anna 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In dit geval niet van toepassing want we hebben online besteld maar
we kopen al onze apparaten bij Bemmel en Kroon dus komen af en toe in de winkel. Prettige overzichtelijke winkel.

Service
Apparaat op zondag besteld. Maandag was ik niet veel thuis dus gevraagd of ie op dinsdag geleverd en gemonteerd kon worden.
Dit was geen probleem. Dus gelukkig snel weer een nieuwe vaatwasser. Heb qua service goede ervaringen met Bemmel en Kroon.
Zelfs mijn oven , die 3 maanden na de garantie kapot ging, is kostenloos gerepareerd.

Assortiment
Volop keus uit diverse merken.

Aanbeveling
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we altijd goed en snel geholpen zijn. Instalatiebedrijf dat langs komt , zijn we ook erg tevreden over. Kundig, netjes en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-04-2016 In de winkel gekocht
B&K Den Haag forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk website en directe link met de Consumentbond

Service
De combinatie website - je kan vooraf al een keuze maken - en de goede bereikbaarheid van B&K is heel handig. Bestelproces vind ik een van de efficiëntste. Vooral pas betalen bij aflevering.
Levering met 1 werkdag

Assortiment
B&K heeft altijd producten voorradig die goed scoren bij consumentbond tests

Aanbeveling
Value for money en service

Extra toelichting
bestelproces kan nog beter als ook met creditcard kan worden betaald. Dat is vooral handig voor bedragen boven 1000 euro.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gbspendel 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk personeel, duidelijke website, veel apparatuur

Service
De vragen die ik had werden snel en goed beantwoord

Assortiment
Veel apparatuur te koop tegen lage prijzen. Zie je ergens anders een product met een lagere prijs dan betaal je de lagere prijs!!

Aanbeveling
Kortom veel apparatuur, vriendelijke en correcte mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 26-04-2016 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
winkel goed bereikbaar,na afspraak alle tijd.

Service
na plaatsen keuken werden enkele gebreken zonder problemen opgelost

Assortiment
ruime keuze en in deskundig overleg met verkoper bijna alles mogelijk

Aanbeveling
prettig geholpen en deskundig personeel,niet opdringerig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anja 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis

Service
De afwasmachine werd netjes afgeleverd en de oude machine namen ze gelijk weer mee

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
Als de machine z^n werk doet net als deze winkel,zijn wij zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F Boehle 26-04-2016 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een mooi voor zegt aan afpraten

en mooi lagen prijzen

Service
goed geholpen

Assortiment
en hebben wat ik zocht

Aanbeveling
9.5

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inky 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
s avonds op de site gekeken 3 dagen later de eerste was al weer schoon :)

Service
De jongens hebben het prima afgeleverd en mijn oude weer meegenomen.

Assortiment
Voor elk wat wils qua prijzen en modellen/merken

Aanbeveling
Ik pak gewoon het gemiddelde.

Extra toelichting
x

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
behulpzaam en vriendelijk geholpen per telefoon. je krijgt 15min van tevoren telefoontje van bezorger dat ze onderweg zijn. uitstekende service!!!

Assortiment
grote assortiment, scherpe prijzen!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is overzichtelijk, en duidelijk. Het bestellen ging vlot.

Service
Ik had een andere wasmachine besteld maar ik kreeg de opvolger voor geen meerprijs. De goederen waren niet op voorraad maar konden na ongeveer 1,5 week geleverd worden.

Assortiment
De keuze is reuze.

Extra toelichting
Ik heb de goederen netjes en zonder schade ontvangen een ander bedrijf wat voor Bemmel en Kroon de transport doet heeft alles netjes naar boven gebracht en geinstalleerd. Ik had een andere wasmachine besteld maar ik kreeg de opvolger voor geen extra kosten. Die ik nu heb gekregen is ook duurder. Het enige jammere was ik had een wasmachine uitgezocht vanwege beste uit de test van de consumentenbond maar dat heeft deze helaas niet. Doen ik hem bestelde, stond op de site nog wel op voorraad, maar blijkbaar dus niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 25-04-2016 In de winkel gekocht
Van Bemmel en kroon
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Alles wat verteld is is uitstekend uitgevoerd

Assortiment
Er is voor iedereen wat wils in alle prijsklasse

Aanbeveling
Je kunt er uitstekend winkelen ruim opgezet

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jokelollie 25-04-2016 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Prima geholpen door een verkoper die weet waar hij over praat.

Assortiment
Voldoende keuze.

Extra toelichting
Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De strijdbare 25-04-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
ruim assortiment, duidelijk opgesteld.

Service
De aflevering en installatie van de wasmachine was slordig uitgevoerd. Aansluiting van waterslang zat schreef op de kraan wat resulteerde in een lekkage en een natte bende. En daarbij was de wasmachine niet waterpas gezet.
Na klacht bij de leverancier werd meteen aangeboden dit te verhelpen, (excuses aangeboden) maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat de installatie van een wasmachine in twee stappen moet gebeuren.

Extra toelichting
In de winkel was er nog ruimte voor een extra korting boven op de prijs die op het internet als als laagste vermeld stond.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bruno L. 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vriendelijk en correct

Service
Supersnel service

Assortiment
Zonder probleem gewenste artikel gevonden aan de beste prijs

Aanbeveling
10

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonius 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk om de gewenste apparaten te vinden en te vergelijken

Service
Snelle levering. Apparaat werd op zijn plaats gezet en oude (zware) machine zonder problemen afgevoerd. Omdat het door mij gekozen apparaat niet meer leverbaar was zonder meerkosten de opvolger geleverd.

Assortiment
Veel keuze aan apparaten. Goed overzicht specificaties.

Aanbeveling
Snel, goede leverings info, gemakkelijk afrekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JJ 25-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en ruim

Service
Prettige verkoper. Geeft goed advies.

Assortiment
Genoeg keus. Van budget tot duurdere prijsklasse

Aanbeveling
Gewoon prettig

Extra toelichting
Komen afspraken na

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 24-04-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon , Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel in Cruquius zeer overzichtelijk en volop keuze. Makkelijk te bereiken en parkeren voor de deur. Artikel in de winkel aanwezig.

Service
Zeer goed en vakkundig geholpen door Danielle. Goeie uitleg en al mijn vragen zijn beantwoord om een bewuste aankoop te doen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment in Cruquius. Produkt waar ik interesse in had was in de winkel aanwezig zodat mijn beeld van het apparaat bevestigd werd overeenkomstig de afbeeldingen die ik eerder had gezien. Op voorraad en snelle levering.

Aanbeveling
In alle opzichten top. Lokatie, parkeren, zeer klantgericht en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Artikel snel geleverd op vooraf bekend gemaakte tijdstip. Eerdere ervaringen en aankopen bij Bemmel en Kroon waren ook zeer positief. Dus dan kom je daar ook weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanZ 24-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude - Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan thuis op de computer al een selectie maken. Als je het artikel wilt zien kan je ook nog in de winkel kijken en gedegen advies bij de verkopers vragen

Service
Verkoper die weet waar hij het over heeft en niets probeert aan te smeren. Levering keurig. Alles voor de deur uitgepakt. Gecontroleerd en aangesloten. Waar nodig ook nog uitleg erbij. De extra aankoop acties vanuit de fabriek werden in de winkel goed toegelicht.

Assortiment
keuze uit vele producten in alles prijsklassen en kwaliteitsklassen

Aanbeveling
Van oriëntatie via de verkoop tot de aftersales. Bemmel en Kroon blijft zijn best doen voor de klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heuven 23-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
duidelijke product omschrijving.

Service
Jammer dat Bemmel & Kroon een extern bezorgmaatschappij inhuurt die vervolgens niet het apparaat uitpakt en het afval weer meeneemt.

Assortiment
Ruime assortiment.

Aanbeveling
Niet even duidelijk in het communiceren van de voorwaarde bij levering waar je €9,95 extra voor betaald.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

JvS 23-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en uitgebreide omschrijving van artikelen.

Service
Zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Assortiment
Artikelen in set gekocht en hiervoor werd een aantrekkelijke setprijs berekend.

Aanbeveling
Aankoop en levering volgens afspraak verlopen en keurige en vriendelijke bezorgdienst.

Extra toelichting
Op basis van mijn aankoop zou ik deze winkel zeker bij andere aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews