bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16628 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2970 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Van Krimpen 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op 18 september s’avonds een Liebherr tafelmodel koelkast en een vriezer besteld. Op 19 september voor 12 uur geleverd gekregen en keurig het verloop van de order kunnen volgen. Alles netjes uitgepakt, geplaatst en aangesloten door de mensen van Dynalogic. En ook nog voor een gunstigere prijs dan de concurrentie. Grote klasse

Reageer

Franke 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor Bemmel en Kroon, omdat ze het product tegen een goede prijs en een snelle levering hebben.
Het product is goed afgeleverd en we zijn tevreden.

Reageer

ger 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel snel een offerte uitgebracht voor aanschaf kookplaat en was ook nog de goedkoopste had hier ook al droger gekocht goede service dus zou hier zo weer wat kopen

Reageer

theo coumans 19-09-2019

Algemene score

6,0
nette afhandeling via mail en telefoon.
alleen het voor de deur neerzetten vindt ik zwaar wegen.
als me 10 meter verder had gelopen met de diepvries, dan had mijn schoonzoon niet 25 km heen en terug hoeven te rijden.

Reageer

Els Coomans 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service. Dinsdagavond besteld en geleverd op donderdagvoormiddag. Goede en duidelijke communicatie wat betreft het uur van levering. Ik maak in België zeker reclame voor jullie.

Reageer

WJM-Ede 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette en correcte afhandeling alsmede duidelijk op de mail. Ook aflevering op duidelijke Track & Trace

Reageer

Toon 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds eerder een bestelling gedaan ! Goede site, duidelijke uitleg van de producten.
Bestellen overzichtelijk en niet moeilijk. Afspraak is afspraak, vandaag besteld- morgen in huis.
Dik tevreden !

Reageer

Barry 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een super bedrijf. Netjes geholpen en te woord gestaan. Bestellen en levering heel makkelijk en duidelijk.
Klanten service staat je netjes te woord. De prijzen zijn in verhouding met andere winkels heel erg laag en dus zeker de moeite waard.

Reageer

Ronald B 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zitten op laagste prijs in vergelijken met hun concurrenten. Bemmel en Kroon levert echter wel keurig de volgende dag. Concurrenten beloven wel voor 10 uur besteld volgende dag in huis, echter indien je postcode Achterhoek invult wordt levering plots 1 week later ivm bezorgritten. Bemmel en Kroon bezorgt via Dynalogic, wat een perfecte track en trace heeft en keurig te werk gaat.
Tevens bleek later mijn wasmachine in de aanbieding te zijn gegaan na mijn bestelling. Verschil krijg ik keurig terug.

Reageer

Peterv 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de website gekeken voor inductiekookplaten voor bestaande keuken en daarna naar Leidschendam in de winkel.
Vriendelijk personeel, snel keuze gemaakt en gekocht inclusief plaatsing (Whirlpool Flexzone inductie)
Van te voren heldere informatie over verwachte levering.
op de dag van de installatie binnen een uur klaar en oude inductiekookplaat retour.
Wij gaan altijd voor keuken en inbouwapparatuur naar Bemmel en Kroon. Geen gezeur over absurde adviesprijzen zoals bij andere keukenleveranciers vaak het geval is. Service is altijd goed geweest.

Reageer

A.Boezaard 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De goedkoopste winkel volgens mij na veel zoeken mijn product niet goedkoper kunnen vinden, levering ook zeer snel.

Reageer

Theo 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goedzaak met service hoog in het vaandel!! We zijn al jaren klant, en van plan daar nog jaren klant te blijven!

Reageer

Paul 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben geen vaste klant, maar bij kwaliteits- en prijsvergelijking kom ik al voor de derde keer achter elkaar bij Bemmel & Kroon uit. De levering verloopt snel en goed. Je wordt goed en tijdig geïnformeerd over het juiste levermoment. Er blijft echt niets op de lever liggen, haha.

Reageer

Mattie 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik schrijf eigenlijk sporadisch reviews, maar hier wilde ik toch heel even de tijd voor nemen. De prijzen zijn goed en maar vooral de klantenservice is echt boven verwachting goed.

Dit was de tweede keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst en wederom super tevreden.

Reageer

Rutger Hengst 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk simpelweg zoals het hoor. Goed te vinden op internet, duidelijke en uitgebreide omschrijving. Bestellen en de volgende dag in huis. Prima door bezorgdienst op de hoogte gehouden over moment van levering. Helemaal top dus.

Reageer

Joram 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op je gemak alle witgoed apparatuur bekijken. De winkel heeft een ruim assortiment, in ons geval vaatwassers. Afdeling nieuwe keukens overgeslagen om niet in de verleiding te komen. Uiteindelijk goed geslaagd voor de vaatwasser. Door installatie monteur kundig en netjes geplaatst, de oude vaatwasser van 18 jaar afgevoerd.

Reageer

h.d.willems 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Snel in huis. Goede kwaliteit. De levering wordt 2x van te voren gemeld.

Reageer

Amel 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zij bieden een goede service. De droger die ik had besteld was niet op voorraad en kon niet worden besteld. Ze hebben toen een duurdere alternatief aangeboden voor dezelfde prijs.

Reageer

Marianne 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met een uitstekende uitleg van de verkoper, de perfecte Service en het precies op de afgesproken tijd bezorgen, vind ik Van Bemmel & Kroon dé (speciaal)zaak voor keukenapparatuur en ander witgoed!

Reageer

L.P. Bul 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze werd direct bepaald bij het "bezichtigen " v.d. Showroom. Het "overzicht" . en de "rust" die de verkoper aan de klant "overliet" , was zodanig dat direct tot aankoop werd besloten.
Al met al .....perfect

Reageer

Richard 17-09-2019

Algemene score

9,0
overzichtelijke internet shop makkelijk te lezen en duidelijke prijzen . daarbij wat ze zeggen doen ze ook snelle levering ook na bestellen op zondag . verder een goed track en trace inzicht en levering nette mensen die de levering bezorgen . kortom goed zaak.

Reageer

Rijowile 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was goed vergeleken met andere sites. Site was duidelijk en gaf voldoende info over het product. Reviews van andere klanten waren duidelijk. Zelf te kiezen leverdatum is erg prettig.

Reageer

Mirjam 16-09-2019

Algemene score

6,0
Wij vinden de verkopers van het Witgoed erg opdringerig en krijgen het ook nog voor elkaar dat je met een ander product naar huis gaat als waar je eigenlijk voor kwam. En ook al hebben wij zelf uiteindelijk toegezegd heeft dit ons achteraf een zeer naar gevoel gegeven. Wij zullen onze keuken dan ook niet bij Bemmel en Kroon gaan kopen.

Reageer

Mars 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotjes en duidelijk afgehandeld. Hoewel het bestelde artikel niet meer leverbaar was, kreeg ik snel een goed (zelfs beter) alternatief.

Reageer

g.j. rexwinkel 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
koelkast op tijd geleverd, half uur van te voren gebeld. 1 nadeel geen beschrijving mee geleverd van de 5 jarige garantie bepaling. Dit moet je op de website zoeken.

Reageer

C. Rice 16-09-2019

Algemene score

9,0
Mijn eerdere aankopen bij Bemmel en Kroon zijn goede artikelen gebleken. Ook afhandeling van artikelen, die binnen een redelijke periode maar buiten de garantietijd waren stuk gegaan, is netjes en goed verlopen. Ik kreeg goede uitleg over de techniek en de garantie betreffende het aan te kopen apparaat in de winkel. Hoewel de machine de eerste keer weer mee terug is genomen omdat hij te groot was voor de beschikbare ruimte, leverde dat geen enkel probleem op. Alle keren ben ik keurig te woord gestaan en goed geholpen.

Reageer

Rob 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van de gekochte vaatwasser, kundig geinstalleerd en alle rommel netjes opgeruimd en meegenomen. Al met al perfect tevreden.

Reageer

xander 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
betrouwbare snelle levering. apparaat werkt goed.
bezorgers waren lui en niet cooperatief, maar dat heeft niks met Bemmel en Kroon te maken.

Reageer

Jeannette Timmermans 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk, alleen jammer dat ik geen bericht heb ontvangen toen product weer leverbaar was waardoor een week vertraging.

Reageer

Eric 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurig en snel geleverd. Met nog 5 jaar garantie erbij geleverd. Goede communicatie via mail

Reageer

Gerben 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop aangeraden via een zoon. Artikel telefonisch besteld, meteen goede info over de levering. Vriendelijk te woord gestaan.
Correcte bezorginformatie ontvangen.
Klein defect aan de koelkast deur, gemaild en binnen het uur antwoord met een oplossing.

Reageer

Jeffrey de Graaf 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze vorige wasmachines waren diverse goedkope C-merken, nu hebben we bij Bemmel en Kroon fantastisch advies gekregen over Samsung machines. Ik was wat huiverig, want Samsung maakt toch alleen TV's....
Maar dus ook stofzuigers, wasmachines, drogers etc...

Na kundig advies, hebben we gekozen voor een Samsung wasmachine. Tijdens de bestelling keurig op de hoogte gehouden over levertijd, bezorging en garantievoorwaarden.

Reageer

Sjeffrie 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze vorige wasmachines waren diverse goedkope C-merken, nu hebben we bij Bemmel en Kroon fantastisch advies gekregen over Samsung machines. Ik was wat huiverig, want Samsung maakt toch alleen TV's....
Maar dus ook stofzuigers, wasmachines, drogers etc...

Na kundig advies, hebben we gekozen voor een Samsung wasmachine. Tijdens de bestelling keurig op de hoogte gehouden over levertijd, bezorging en garantievoorwaarden.

Reageer

Joop Dekker 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Duidelijkheid
Goed aangegeven hoe en wat er te koop is.
Snelle en correcte afhandeling
Heel blij met de snelle verzendingJoop

Reageer

Jolanda 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al eens eerder hier iets besteld een oven en was zeer tevreden dus op nieuw een wasmachine en droger daar besteld. altijd de beste prijs en de droger die ik wilde was uitverkocht dus kreeg keurig mailtje dat ik een droger kreeg die iets duurder is voor de zelfde prijs. zoals afgesproken op zaterdag geleerd en werd keurig op de hoogte gehouden hoe laat het product zou komen dus niet onnodig thuis wachten. de mannen die kwamen bezorgen waren super aardig en super netjes en sloten de boel keurig aan en ruimde alle verpakking ook op. Ik had voor deze service wel €9,95 extra betaald maar hij werd gratis bezorgd en de jongens hadden geen haast.

Reageer

MP Willemse 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een vaatwasser gekocht en zijn uitstekend geholpen. Er werd meegedacht en de verkoper had echt verstand van zaken en geen opdringerigheid om de duurste vaatwasser te nemen.
Een aantal jaren geleden hadden wij hier ook onze koelkast gekocht , ook toen goed geholpen. Dan ga je terug!!!!!!

Reageer

Vriezer gekocht 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service, op tijd geleverd. Heb hier al een aantal malen gekocht.

Reageer

Jack van der Burgt 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop met concurrerende prijsstelling en een geweldige service en informatie gaande de voortgang inzake gedane aankopen !

Reageer

Bert 13-09-2019

Algemene score

3,0
Leuk bedrijf, vlot pratende verkoper maar levering een drama!! Er was afgesproken dat er geplaatst zou worden en ook de verpakking zou worden afgevoerd. Maar helaas, de bezorger had alleen "drempellevering" op zijn bon staan, iets wat volgens de bezorger wel meer voorkwam bij dit bedrijf. Kortom wel beloven, order schrijven, maar niet nakomen wat mondeling is afgesproken.

Reageer

Lex 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel kreeg ik vriendelijk en gedegen uitleg over verschillende modellen en merken. Bestelling, levering en betaling werden heel snel afgewikkeld, met vriendelijk en klantgericht personeel

Reageer

henriette 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou savonds even gekeken voor een droger.. volgende dag netjes geleverd! goed op de hoogte gehouden van tijd . Super netjes afgehandeld!! Droger draait al!!!

Reageer

Francis 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige verkopers goede uitleg van product .Prijzen zijn goed bij aankoop gaat er nog wat van af .Product wordt op tijd geleverd uitgepakt en netjes geplaatst .Vriendelijke bezorgers .

Reageer

BettyR 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de 1e keer bij Bemmel en Kroon gekocht. Zeer tevreden over de site, informatie, bestelling en aflevering. Dit zal hoogstwaarschijnlijk niet de laatste keer zijn dat ik bij deze firma een bestelling plaats.......

Reageer

Hagemanj 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht een nieuwe vaatwasser ivm kapot gaan van de oude. Via google p zoek naar de exacte specs (de tabel op een vergelijkingsite was niet duidelijk) kwam ik toevallig terecht bij Bemmel&Kroon. Bleken nog goedkoper te zijn ook. Dus snel aangeschaft. Tijdens de bestelling konden we niet aangeven dat ze de kapotte vaatwasser mee konden nemen. Even gebeld en ook meteen geregeld. Aflevering door Dynalogic ging ook probleemloos; ik kon zelf de datum kiezen, ontving eerst een mail (tussen 8 en 22 uur), op de dag zelf om 7.54u een SMS (tussen 14.30 en 17.30u) en een half uur van tevoren nog een (het wordt 16.55u). Prima service! Binnen 2 dagen staat de nieuwe al in huis (zelf geplaatst, valt best mee)!

Reageer

Ricardo 11-09-2019

Algemene score

8,0
TOP:
Service in de winkel was prima. Ze laten je rustig rond kijken, maar staan klaar als je ze nodig hebt. Daarnaast weten ze goed de verschillen tussen de merken uit te leggen. Hierdoor kun je zelf een goed keuze maken voor prijs/kwaliteit wat je belangrijk vindt. Bezorging thuis was ideaal, zeker het aangeven van een dagdeel van voorkeur. Hierdoor heb je minder snel kans dat je niet thuis bent of vrij moet regelen.

TIP:
Vragen of het apparaat ook uit de doos mag en aangesloten moet worden. Als je in dit geval een nieuwe wasmachine en vriezer koopt is het wel zo handig dat ze dat direct installeren. Onzinnig om dat niet te doen.

Reageer

Kees van der Wouden 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben uitermate tevreden over de shop van Bemmel & Kroon. We hebben in de loop der jaren al vele artikelen in de winkel gekocht. Het personeel is vak bekwaam en probeert mee te denken. Tevens hebben ze mij goed geholpen om voor mijn aangekochte inbouw koelkast van bijna 20 jaar het juiste type te kiezen, zodat hij bijna identiek is als de oude en direct past. Geweldig. Het personeel die de koelkast heeft gemonteerd was erg prettig en vakbekwaam. Kort om de volgende keer ga ik weer naar Bemmel & Kroon. Onze keuken komt er ook vandaan, dus ingeval een probleem met de kastdeurtjes wordt dit direct opgelost.

Reageer

Nrghart 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer content met de wijze waarop wij door Bemmel & Kroon zijn geholpen met de keuze van de kook apparatuur. De gekozen apparaten zijn op tijd geleverd en kloppen met hetgeen wij besteld hebben. Ook de installatie van de kook apparatuur is naar wens verlopen. Een deskundige monteur die ons voldoende informeerde over de basis werking van de apparaten en die keurig werk heeft afgeleverd. Onze complimenten voor het tijdige en professionele verkoop- en installatieproces.

Reageer

F.J. Heerema 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is uitstekend te gebruiken. Goede uitleg. En het product dat we hebben gekocht doet wat is beloofd en wat we ervan verwachten. Daarenboven, de bezorging en de informatie erover is duidelijk. Een 10+ zou ik zeggen.

Reageer

Fantin Jean 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Delivery requested on 10/09 for 11/09 N ° 070-3013474
Delivered in time.
Packing in good condition and friendly delivery
It remains to unpack and test tonight.
Thanks

Reageer

Pieter Maas 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs, snelle levering met keuze voor aflever moment, aardige transport-medewekers. Zeer tevreden dus.

Reageer

Toon meer reviews