bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wyrwas 28-04-2017 In de winkel gekocht
zoeterwoude

klant en prijsvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is naar wens verlopen uitstekende service en
In de winkel en op de site ziet alles er goede uit.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AW 28-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Naast het internet, ook gewoon een winkel voor goed advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel bij Den Haag mij laten informeren over de verschillende wasautomaten en drogers. De verkoper had kennis van zaken en was bijzonder vriendelijk. Toen ik na de bestelling geplaatst te hebben enkele dagen voor levering toch van de wasmachine een ander model wilde, kostte dit slechts een telefoontje en werd de order aangepast met nog steeds een meer dan keurige prijs. Ook het plannen van de levering via internet ging prima, ze geven aan tussen welke tijden je ze kunt verwachten en bellen als ze onderweg zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 28-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende dienstverlening top prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs voor deze a+++ vriezer. Correcte levering op afgestoken tijd . Nieuwer toestel gekregen dan besteld , top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 28-04-2017 Via de website gekocht

Mooie koelkast van LG Bemmel & Kroon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ordernummer BKI599632, perfect service, snel behandeld, en op tijd verstuurd.
Alles ging perfect, aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna Meier 28-04-2017 Via de website gekocht

Alles goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor deze shop gekozen omdat de machine daar voordelig was. Fijn dat de service ook goed was!
van het telefonisch onderhoud tot de aflevering, keurig van te voren gemeld welk tijdstip, alles is zeer prettig verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 28-04-2017 Via de website gekocht

Aankoop vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Enorm aanbod aan vaatwasmachines tegen lage prijzen. De machine die ik wilde was niet meer voorradig en van Bemmel kwam meteen met een gelijkwaardig alternatief. Wel raar dat de machine die ik wilde nog altijd op hun site staat? Professionele en keurige installatie door XXXXX.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

onno 27-04-2017 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

10,0
Aan de koelkast kan B&K natuurlijk geen waarde aan toevoegen, maar zij maken het verschil door de afleverservice: stipt op de beloofde tijd na eerst nog even telefonische bevestiging dat ze onderweg zijn, wordt het apparaat uiterst voorzichtig en precies naar de 1e etage gebracht. Geplaatst en nog een beknopte uitleg is allemaal in hun service inbegrepen zonder meerkosten! Doet niemand ze na.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne de Kort 27-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service en komt afspraken na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoopprijs was aantrekkelijk. Het model wasdroger wat ik besteld had was niet meer leverbaar, maar kreeg toen een duurder model voor dezelfde prijs. Dat model was toch 100 euro duurder.
Levering is gegaan zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bean 27-04-2017 Via de website gekocht

Perfecte Service

Algemene score

9,0
Webshop is erg overzichtelijk. Apparaten snel gevonden, besloten, besteld en geleverd gekregen. Extra dag-korting gaf doorslag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Mulder 27-04-2017 In de winkel gekocht
Cruquius NH

service is prima, is goede reclame

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
afspraken worden nageleefd, en waren zeer tevreden dat we de goederen in de winkel konden laten tot we ze nodig hadden.
we werden ook met de prijs tegemoet gekomen en dat er wel veel werd gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen. (i.v.m. levering)

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Vet 27-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon een topleverancier

Algemene score

10,0
De ervaring met de aanschaf van mijn Indesit wasmachine heb ik als zeer goed ervaren.
De website zit goed in elkaar, alles is goed te vinden en de betalingsmethoden zijn prima.
De berichtgeving omtrent je order is top.
Ik kreeg al snel een mail dat de wasmachine niet beschikbaar was en ik kreeg daarvoor het nieuwere model die minimaal €50,- duurder is!
Levering is ook helemaal super gegaan.
Vervoerder Dynalogic informeert je via mail en SMS wanneer ze er zullen zijn.
Je ziet live waar de vervoerder zich bevindt en hoeveel adressen er nog voor jou bezocht moeten worden.
De installatie ging ook super. De mannen hebben hem direct aangesloten en al het verpakkingsmateriaal meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen 27-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is overzichtelijk en makkelijk te begrijpen. Producten worden duidelijk omschreven en er zijn genoeg manieren om reviews te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Philip van Dijk 27-04-2017 Via de website gekocht

Goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, goede levering. Twee bestellingen apart gedaan, keurig gelijktijdig bezorgd. Dezelfde afzuigkap staat 2 keer vermeld op de site met verschillende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.S. van der Ree 27-04-2017 Via de website gekocht

mannen met humor

Algemene score

8,0
Aardige mannen met humor, die de nieuwe wasmachine brachten, nauwkeurig plaatsten en er niet tegenop zagen de oude met spierkracht weer mee naar beneden te nemen. Daar moeten jullie zuinig op zijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.F.Schleepen 27-04-2017 Via de website gekocht

goed en snel :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
binnen 2 dagen geleverd, en alles goed aangeleverd en aangesloten, behulpzaam en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 27-04-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Bemmel en Kroon gekozen omdat de geboden prijzen zeer goed in mijn budget pasten. Er was een product wat achteraf niet meer te bestellen was. Dit werd door de verkoper op een meer dan fijne manier gecompenseerd met een ander model met toebehoren. De apparatuur heb ik zelf niet kunnen controleren omdat ze bij het bedrijf die de keuken gaat maken zijn afgeleverd. Ik ga er van uit dat alles compleet is afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert-John 26-04-2017 Via de website gekocht

Superrrrrr korting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben super blij met mijn liebherr inbouwkoelvriescombinatie. Ik had deze goedkoper gezien bij een concurrent en kreeg een super aanbod van Bemmel&Kroon. De levering duurde wat langer omdat de koelvriescombinatie niet in voorraad was maar dan heb ik het maar over drie dagen wachten. Daarna was de levering super snel en werd de koelvriescombinatie zonder morren naar boven gebracht op de derde etage zonder lift.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Katten66 25-04-2017 Via de website gekocht

Snel en goed geholpen

Algemene score

10,0
We zochten op internet naar keukenapparatuur en vroegen een offerte bij Bemmel&Kroon. De offerte kwam per omgaande en was zeer concurrerend. Vragen over product, levering en betaling werden snel en goed beantwoord. De logistiek en de levering was dik in orde.
Prima service dus. Het product zelf kan ik nog niet beoordelen. Het zit nog in de verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 25-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging heel soepel van zoeken tot thuisbezorging. De vaatwasser werd keurig in de keuken gezet en de oude namen ze mee. Bezorgers waren ook vriendelijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jk2706 25-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Bemmel en Kroon een condensdroger besteld. Deze zaak is echt de goedkoopste.
Mijn bestelling was niet op voorraad maar binnen enkele dagen was het artikel besteld bij de leverancier.

Overzichtelijke website, gratis levering / installatie en namen het oude apparaat mee terug.
Zelf een afspraak gemaakt voor een dag waarop de levering kon plaatsvinden. Ik raad deze webshop zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan 25-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle klantenservice. Apparatuur is keurig op tijd geleverd. Na de bestelling kun je zelf een leverdatum kiezen. Dat ging uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 25-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goed advies en perfecte inbouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen van Bemmel en Kroon over een vaatwasser; ter plekke een vergelijkbaar apparaat bekeken voor een compleet beeld. Goede prijs voor het apparaat. De installatie is ook perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel Bekking 25-04-2017 Via de website gekocht

Helemaal Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede omschrijving van de artikelen , goed op te zoeken ja zeer tevreden netjes een mail ontvangen met bevestiging order en daarna mail met de afleveringstijd.
De bezorging gedaan door vriendelijk mensen , oude apparaat meegenomen. Ja ik zou het het een ander ook aanraden.
Ik kreeg het adres van mijn dochter die ook zeer tevreden was over de firma Bemmel&Kroon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janwillem 25-04-2017 Via de website gekocht

zeer correcte service en makkelijk te maken afspraken

Algemene score

9,0
Ik heb bewust weer een Bosch wasmachine WAT28321NL gekozen vanwege vorige ervaringen met Bosch apparatuur. Mijn vorige Bosch wasmachine is 21 jaar meegegaan zonder noemenswaardige storingen. Ik heb voor Bemmel & Kroon gekozen vanwege de gratis levering (in België), gratis aansluiten en het meenemen van mijn oude machine.
De gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Het is alleen jammer, dat je vanuit België niet elektronisch kunt betalen.
Ook een eerdere levering van een Bosch koelkast KGE36MW40 in 2014 is keurig afgewerkt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.R. 25-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, chauffeur deed echt zijn best het te vinden, duidelijk vooraf info over levering. Product en verpakking prima in orde,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Mors 24-04-2017 Via de website gekocht

mevr. L. Mors

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen donderdag is de koelkast bij mij in Alkmaar bezorgd, ik ben er geweldig blij mee, goede indeling, grote groentelade, flessenrek, bijna geruisloos, overzichtelijk, mooie vormgeving, grote diepvriesladen, ook de informatie omtrent de bezorging was uitstekend, de koelkast was er 's middags om 13.00, ik kan echt helemaal geen minpuntje bedenken, Bemmel en Kroon voor goede kwaliteit, nu en ook voor de toekomstige tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 24-04-2017 In de winkel gekocht
Rijndijk

Goede aanbieding en service bij Bemmel & Kroon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren bij BCC geweest scheet uitleg en geen goed aanbod . Bij Bemmel & Kroon goede aanbieding en )extra kassakorting van hun) daarnaast nog een keer cash back van Siemens. Goed geholpen duidelijke uitleg en toelichting door iemand die wist waarover hij het had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 24-04-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs en de recensies waren doorslaggevend. Heel snel na mijn bestelling kreeg ik een alternatief aangeboden omdat de bestelde inbouw-vaatwasser niet meer leverbaar was. Op zich geen probleem, maar het zou fijner zijn geweest als ik telefonisch op de hoogte was gesteld en er was overlegd, i.p.v. een mail met daarin de melding dat ik een "nieuwer" alternatief exemplaar zou ontvangen. Je wordt een beetje voor een voldongen feit geplaatst.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kiat 24-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Een Siemens wasmachine gekocht.
Waren 200 euro goedkoper dan de rest.
En binnen 1 dag zoals beloofd thuis gebracht en op
de 2e etage gezet en de oude meegenomen.
Wat een service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 24-04-2017 Via de website gekocht

prettig verrast!

Algemene score

9,0
tot vorige week was dit soort aankopen (in mijn geval nu dampkap) een vervelende, stresserende bedoeling waar ik zelf steeds moest uitvogelen wat waar fout gegaan was. Bemmel en Kroon hebben mij in dit traject systematisch positief verrast: eenvoudige betaling, pro actieve communicatie tot uiterst vriendelijke aflevering. doe zo verder, zou ik zeggen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abas 23-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor de shop gelezen omdat ik positieve recencies heb gelezen. Ben heel tevreden met de service en ben ook goed geadviseerd. Ben heel tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wagevoort 23-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben super tevreden met de webshop waar ik me nieuw wasmachine hebt gekocht goeie servic en handig bezorg link na de website en de mannen die hem brachten waren alle aardigs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van Dongen 23-04-2017 Via de website gekocht

Goede en betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het eerste contact meteen vertrouwen in van Bemmel en Kroon. Na de bestelling direct alles via de mail ontvangen. Op de factuur stond een fout en meteen met hun contact opgenomen die ze direct gecorrigeerd hebben en weer per mail bevestigd hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffry 23-04-2017 Via de website gekocht

Super service voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met de juiste informatie en volop keuze voor een scherpe prijs.
Na het maken vd keuze kun je de betaling op verschillende manieren in orde maken dit gaat eenvoudig en snel waarna je gelijk een email krijgt met de bevestiging van het gekochte artikel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 23-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en top wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Ik kreeg een email met een indicatie van de levertijd en werd ook nog 15 min voor het leveren keurig gebeld dat zij onderweg waren. De wasmachine is gratis naar zolder gebracht, aangesloten dn getest. Deze service zie je niet vaak. Zij hebben heel mijn wasmachine uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 23-04-2017 Via de website gekocht

Top, snelle levering en voor een goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs een koelkast besteld, deze werd op tijd geleverd. De site ziet er verder goed uit, wel was de product informatie niet helemaal goed.
De levering via dynalogic ging ook prima, handige GPS tracker op de dag van levering zodat je niet de hele dag staat te wachten. Je ziet het traject van de vrachtwagen en kan het actueel volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerte en Ellen 22-04-2017 Via de website gekocht

Bemmel en Kroom

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al 6 maal via de website dan Bemmel en Kroon witgoed besteld. Duidelijke site, ook als je Bemmel en Kroon telefonisch benaderd wordt je vakkundig geholpen. In een woord TOP, ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoeijen 22-04-2017 Via de website gekocht

snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam toevallig via een zoekmachine op deze website terecht. En doordat het goedkoper was ging ik bestellen en de volgende dag met nette bezorgers binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch vaatwasser 22-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op internet gezocht,

En naar tevreden zo we behandeld zijn.
DE vaatwasser was niet meer ,maar toch een die duurder was geleverd zonder bij te betalen,
We zijn erg te blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lennard 22-04-2017 Via de website gekocht

Goeie tent zonder fratsen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen via de website gaat eenvoudig. je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Bij telefonisch contact krijg je goed antwoord op je vragen. De bezorging via Dynalogic is simpelweg perfect.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 22-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service. Het model wat we eerst wilden was uitverkocht. Prima alternatief voor teruggekregen..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engeltje 22-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering: donderdagavond nieuwe wasmachine besteld, zaterdag in huis tegen een goede prijs. Geen extra kosten voor levering tot in bijkeuken, aansluiten machine en afvoeren oude machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjee 22-04-2017 Via de website gekocht

Zo wil je als klant behandeld worden, het bestaat echt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen, een scherpe prijs, een enorm snelle afhandeling en dan ook een puike manier van afleveren....zo zou het altijd moeten gaan....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katootje 22-04-2017 Via de website gekocht

top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op vrijdag middag koelkast besteld, stond de volgende dag om 10.00 uur in mijn keuken. leuke aanbieding en dik tevreden over het product. alles was zeer compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 22-04-2017 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon te Den Haag

zeer tevreden, goede uitleg, prijstechnisch, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel, goede uitleg, prijstechnisch aanrader waard, snelle levering, prima service, aftersale is perfect. Regelmatig produkt aangeschaft, top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den Berg 21-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Uitstekende kwaliteit en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel met gegarandeerd de beste prijs.
Wij hebben een Amerikaanse koelkast gekocht week later netjes geleverd op de door ons gevraagde dag en zelfs als extra service twee tredes (verhoogde keuken) opgetild zonder deze kosten in rekening te brengen. Koelkast netjes uitgepakt en het verpakkingsmateriaal meegenomen.Vriendelijk personeel en het mooiste is dat ze niet opdringerig zijn. Bezorgers geldt hetzelfde voor...vriendelijk en vakkundig.

Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

CAL Knijnenburg 21-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

heel goed zonder gedoe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij telefonische navraag over product direct besteld, snel geleverd, goede communicatie, top. Aan mijn bestelling valt niets te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karen 21-04-2017 In de winkel gekocht
Den haag

Goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Al ons witgoed komt hier vandaan, prima winkel, correcte bezorging. Echter automaat zou aangesloten worden, kon niet vlgs bezorger, kraan zou stuk zijn. Wasmachine neergezet en vertrokken. Zelf alles aangesloten , was dus niks mis met kraan. Foutje, slordig dus. Ben ik niet gewend van Bemmel en kroon. Jammer

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Rj 21-04-2017 Via de website gekocht

Goedkoop, super snel en geheel volgens afspraak!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wilde gister mijn vaatwasser bestellen en zag online vlak voordat ik hem bij een bekende partij wilde bestellen dat dit bedrijf hem veel goedkoper aanbood! Gelijk besteld en volgende dag in huis volgens afgesproken tijd! Netjes gebeld dat ze er een kwartier later zouden zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edward kinds 21-04-2017 Via de website gekocht

Mooie miele warmtepompdroger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de service was snel en goed, we hadden een miele droger besteld en toen die er niet meer was kregen we een duurdere zonder bijbetaling !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews