bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3211 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik belde voor wat meer info en de bestelling kon toen al direct worden doorgegeven.

Service
Bestelling en levering zeer snel geregeld.

Assortiment
Keus uit veel modellen.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden met Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinty1911 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super goede service, alles top. Snelle levering en zeker de beste prijs. Een voorbeeld.

Service
Zeer goede service, je word van A tot Z op de hoogte gehouden

Assortiment
Enorm veel keuze.

Aanbeveling
Ik raad iedereen deze winkel aan.

Extra toelichting
Kan hier niets toevoegen. Alles is perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 27-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Goedkoopste prijs via Kieskeurig, mooie site en bestel proces vlot en gemakkelijk

Service
service van Bemel en Kroon was prima, maar van hun bezorgdienst (Dynalogic) niet. Je weet pas op de dag zelf op welk tijdvak van 3 uur ze zullen komen. Chauffeur wilde wasmachine niet retour nemen (vanwege waterdruppels die uit het filter wamen toen hij dat eruit schroefde), moest maar een nieuwe afsprak met kantoor maken en dat kon toen niet. Wel keurig opgelost door Bemmel&Kroon.

Aanbeveling
Vanwege hun bezorgdienst

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

C Kortekaas 27-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer deskundig geholpen.
Vriendelijke verkopers.

Service
Alles 100% geregeld
Aflevertijd prima, zelfs de chauffeur belde 15 minuten voor levering dat hij er aan kwam.

Assortiment
Voldoende artikelen om te vergelijken.

Aanbeveling
Prima gemotiveerd personeel correcte afhandelen.
De winkel zag er schoon en opgeruimd uit.

Extra toelichting
De winkel van Bemmel & Kroon Cruquius is top. Daar kan de concurrent nog wat van leren :-). ordernummer CRQ503774

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwvandegronden 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
toegankelijk, snelle offerte

Service
Snelle levering, mede dankzij hun partner Dynalogic. Tot de minuut nauwkeurig: je kunt een dag uitkiezen voor levering, daarna volgt een mail met een dagdeel, een SMS met bevestiging en een bevestiging over he tijdstip waarop het geleverd wordt. Heel fijn!

Assortiment
Ze lijken een voorselectie gedaan te hebben op producten met de beste prijs kwaliteitverhouding, scheelt een hoop werk als je dat eenmaal weet. Niet perse de allergoedkoopste producten, maar wel de producten met de beste prijs kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Fijne winkel waar je op kunt varen

Extra toelichting
meerdere malen iets besteld, heel fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer snelle levering goed te volgen waar het pakket zich bevind hoeft niet de hele dag thuis te zitten

Service
Goed

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Vriendelijke mensen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PvdB 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was op zoek naar een specifiek apparaat van Siemens en zocht op serienummer. Kwam zo naar voren op de website

Service
Belde om te vragen of het apparaat op voorraad was zoals stond op de website. Onze stoomoven was pas ergens in januari leverbaar en kon het dus niet geloven. Stoomoven was op voorraad en kon de volgende dag al geleverd worden.

Aanbeveling
Nette afwikkeling en goede informatie mbt het bezorgen van het apparaat. Super geregeld allemaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke webshop, snelle product opzoeking en eenvoudige ingave.

Service
Correcte en snelle afhandeling

Aanbeveling
Verschillende voordelen : * beste prijs met andere aanbieders * eenvoudige ingave en opzoeking producten * snelle levering * een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, prima navigeren en goede omschrijving artikelen

Service
Even gebeld i.v.m. de levertijd en het werd gelijk geregeld.

Assortiment
Divers assortiment in alle prijsklassen; voor elk wat wils. Uitstekende, concurrerende prijzen

Aanbeveling
Betrouwbare winkel/website die doet wat ze belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PDJ 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vergelijken op site. Bij bellen direct een offerte in de mail. Goed advies ook. Uitendelijk aankoop telefonisch bevestigd en direct bevestigingen in de mail. Op site staat ook in welke showroom het model staat als je wilt kijken.

Service
Zie ook gemak. Monteur in een helder tijdslot. Dus niet zomaar ergens op de dag. Monteur belt een uur vantevoren dat hij er aan komt. Beschermende mat mee bij montage. Oude machine mee, plint op maat gezaagd. Goede uitleg machine. Ook tips wat je wel en beter niet kan doen voor optimale resultaten en levensduur machine.

Assortiment
De modellen op de website zijn niet allemaal leverbaar. De oudere types staan er als lokkertjes met een mooie prijs maar kan je niet geleverd krijgen. Dat doen alle shops trouwens. Wel een goed alternatief geboden. Beter model met mooie korting . Knappe upselling zonder nare bijsmaak.

Aanbeveling
Goede site, goede medewerkers, prima service. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Versteegh 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk in hun afspraken! En levertijden

Service
De service is geweldig!! Ik had een vaatwasser besteld maar het model was niet leverbaar meer!! En toen hebben ze ipv een duurdere gegeven voor de zelfde prijs!! Dat noem ik nou nog eens service! Dus nog bij de deze bedankt Bemmel&Kroon

Assortiment
Je kan alles krijgen! En hebben ze het evt niet dan kunnen ze het voor je bestellen

Aanbeveling
Gewoon Top! Snel geleverd en ze nemen de oude spullen zonder problemen mee!! En heel vriendelijk personeel !!

Extra toelichting
BKI502386

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nadat ik mijn keuze had gemaakt werden de papieren gemaild en 2 dagen later stond de nieuwe wasmachine op zijn plek.

Service
Zeer tevreden, mijn volgende aankoop is zeker weer bij Bemmel & Kroon

Assortiment
Ruime keus en goede uitleg

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, goede uitleg

Extra toelichting
ordernummer ZTW503206

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bici 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ging heel gemakelijk en alles was duidelijk

Service
prima service wordt gelijk geregaeerd

Aanbeveling
top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ties 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
eenvoudige bestelprocedure en prima berichtgeving

Service
Kan alleen beoordelen vanaf bestelling. After sales is nog niet aan de orde.

Aanbeveling
Voor de eerste keer bij deze webwinkel besteld. Geen enkel probleem ondervonden. Vooral fantastisch hoe de levering gevolgd kan worden met track en trace.

Extra toelichting
Deze winkel gekozen voor de lage prijs van het product, en lage afleverkosten. Ondanks deze voordelen toch een uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kon ipv via de webshop een telefonische bestelling plaatsen, heel flexibel!

Service
Perfect, snelle service aan de telefoon. Werd gelijk aan mijn wensen voldaan. Geen moeilijk gedoe.

Assortiment
Breed assortiment in webshop en fysieke winkel.

Aanbeveling
Lang geleden zo tevreden over een winkel geweest. Heb er nu binnen een aantal weken 2 apparaten aangeschaft en zal voor een volgende aankoop zeker weer naar deze winkel gaan.

Extra toelichting
top service, ook pluim voor de afleverservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was de tweede bestelling die ik binnen een aantal weken deed omdat er meerdere apparaten het opgaven. De tweede keer direct bij dit bedrijf gekeken omdat het de eerste keer zo goed bevallen was.

Service
Super goede service!! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Mijn bestelling was uitverkocht en ik kreeg een nieuw "opvolgmodel" voor dezelfde prijs.... super!!

Aanbeveling
Geweldige service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoltan 26-11-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website van bemmel&kroon heeft weinig product filter opties. Selectie van producten op basis van functie is erg lastig.

Service
Heel goede service in het winkel in Den Haag. Personeel zeer behulpzaam.

Assortiment
Jij kan alles voor een goede prijs vinden in dit winkel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellie 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
OP de website gekocht, goed te vinden, duidelijk uitleg en maten en werking

Service
Door de koude ben ik niet naar de winkel gefietst, de bestelling ging makkelijk op de website

Assortiment
De prijs was voordelig en is erg mooi precies wat ik wilde

Aanbeveling
Ik ben niet in de winkel geweest, ga ik in het voorjaar doen, minder koud dan in november met de storm en regen van nu. Ik ben dus blij met de webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pnouwen 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Droger gekocht, werd netjes op de wasmachine geplaatst en de oude werd meegenomen. De mannen waren nog geen 5 minuten binnen en ik kon gelijk aan de slag.

Assortiment
Ik kon vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede ervaring nu. 1x iets besteld en geen problemen gehad. Misschien iets te weinig ervaring om een 8 te geven, maar geen reden voor een ander cijfer...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dorrie 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk in wat ze leveren en makkelijk aan te vinken als je nog meer service wil hebben

Service
Kreeg keurig vrijwel direct een bevestigingsmail en een mail wat ik kon verwachten op de dag van bezorging die ik overigens zelf kon aangeven !

Assortiment
Voldoende keuzes

Aanbeveling
De levering en plaatsing hebben ze keurig uitgevoerd , kreeg half uur van te voren nog een telefoontje hoe laat ze precies kwamen. Ze moesten de wasmachine en droger in de kelder plaatsen . Oude apparaten meegenomen , die onhandig groot en zwaar waren. De trapleuning hebben ze erafgehaald om alles zonder beschadiging te kunnen doen !

Extra toelichting
Complimenten voor de bezorgers !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alweer een tijde geleden bij deze winkel in de Cruquius geweest,om ons over een aantal inbouw apparaten te laten informeren. Via de webshop de vaatwasser, die ik in de winkel bekeken had, gekocht.

Service
We werden daar door een aardige medewerker te woord gestaan en hadden meteen een goed gevoel bij deze winkel.

Aanbeveling
Ik ga zeker nog meer apparaten bij deze winkel bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen en nog goedkoper dan andere webwinkels.

Service
Goede service, telefonisch en per email. Snelle response ook.

Assortiment
De koelkast die ik wilde voor ruim 100 euro goedkoper gevonden dan bij bol.com dus een zeer goed assortiment wat heel goed te betalen is.

Aanbeveling
Hele goede en snelle service en zeker niet duur. Mooie producten geleverd.

Extra toelichting
Vaker bestellen hier want service is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkiking 25-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Niet direct in de woonplaats maar met de auto goed bereikbaar. Kon rustig rondkijken en werd niet meteen door een verkoper "besprongen".

Service
Netjes ontvangen. Alle vragen konden gesteld worden en als de verkoper het antwoord niet wist zei hij dat ook.
Na de aankkop: Op de bevestiging stond dat er nog betaald moest worden terwijl dat reeds gedaan was. Na een telefoontje werd dit direct geregeld en kreeg ik een mailbevestiging.

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FranK 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site met goede zoekmogelijkheden.

Service
Even gebeld of de wasmachine op voorraad was. Dat was hij niet mee, maar ik kreeg het nieuwere model voor dezelfde prijs als de oude.

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Prima site en een goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van der Peet 25-11-2015 In de winkel gekocht
filiaal Neckar 24 Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik hoef nooit na te denken waar ik mijn nieuwe apparaat zal kopen. Dat noem ik gemak. Sinds jaar en dag komen mijn apparaten bij Bemmel en Kroon vandaan.

Service
Deskundig, duidelijk en fantastisch snelle levering Echt de volgende dag! Ook de receptioniste verdient dit keer een compliment.

Assortiment
zeer ruime keuze

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leeuw 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het benaderen via internet is gebruiksvriendelijk

Service
Wasmachine netjes de volgende dag op aangegeven tijd geleverd.

Assortiment
Ruime keuze in het assortiment.

Aanbeveling
Goede winkel, die goede service leverd.

Extra toelichting
Een volgend artikel zal ik zeker hier aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-11-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat keurig en netjes uitgestald op merk en prijs

Service
Er wordt met je meegedacht en ook wat voor jou een goede machine is. Er wordt je niets opgedrongen

Assortiment
Een zeer uitgebreide collectie van alle soorten apparatuur is aanwezig en staat overzichtelijk uitgestald

Aanbeveling
Goede voorlichting en duidelijke uitleg over wat de voor en nadelen van een machine is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg overzichtelijke site, bestellen gaat gemakkelijk, je krijgt een email met een persoonlijke aanbieding

Service
snel antwoord per email met de juiste gegevens je kan zelf bepalen wanneer er geleverd gaat worden.

Assortiment
duidelijk aangegeven per groep, je krijgt een email met een persoonlijke aanbieding

Aanbeveling
absoluut een dikke 9+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website,en het bestelproces was goed en duidelijk

Service
Nadat ik een mail gestuurd had of het product op voorraad was, kreeg ik binnen een kwartier al een reactie terug met alle info. Dus het product voor vier uur besteld en de andere dag werd hij op de afgesproken tijd geleverd,

Assortiment
Was de goedkoopste van alle webshops

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimkam 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken op de knop was de bestelling gedaan.

Service
De droger werd een dag eerder geleverd en helemaal perfect geïnstalleerd.

Assortiment
We kregen zelfs een nieuwere versie dan die we bestelden.

Aanbeveling
Op alle punten tiptop in orde!

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eefke 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Service
Heb nog moeten bellen om een specifieke vraag te stellen, zeer aardige jongeman aan de telefoon die zeer behulpzaam was

Assortiment
Wat ik nodig had hadden ze

Aanbeveling
Super goed en efficiënt

Extra toelichting
Alle lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro van Looij 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken op de website. erg overzichtelijk.

Service
ik was snel op zoek naar een apparaat. en na telefonisch contact was het snel geregeld en de volgende dag thuisbezorgd.

Assortiment
veel keuze van veel verschillende merken

Aanbeveling
overzichtelijk, scherp geprijsd, makkelijk om te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelie 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
houden zich aan de levertijd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
in de winkel wordt je uitstekend geholpen en via internet kun je zelf heel goed uit de voeten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keuriggekozen 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede product omschrijving, correcte levertijden

Service
duidelijke afspraken en goed nagekomen

Aanbeveling
correcte service, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjikkes 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Donderdag online besteld, zaterdag stond de wasdroger al in mijn bijkeuken! :-)

Service
Ik had per ongeluk online de verkeerde betaalmethode geselecteerd. 1 telefoontje en het wer opgelost.

Aanbeveling
Snelle en correcte service, scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

git68 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was zo besteld en de verwachtte leverdatum het kortst vergelijken bij andere leveranciers

Service
prima service met duidelijke verwachtte tijd afspraken via mail en sms, daar word je blij van, want tegenwoordig zit niet graag een hele dag te wachten op een bestelling.

Assortiment
Ruime keus maar ik was alleen op zoek naar een AEG wasmachine waar ik het type al van wist dus niet heel veel gezocht op de site.

Aanbeveling
Heel de bestelling van het bestellen tot aan de levering is prima verlopen

Extra toelichting
Volgens mij stond er ook dat we een half uurtje van te voren zouden worden gebeld voordat ze kwamen, dit is niet gebeurt, maar omdat er een tijdafspraak van 3 uur stond voor ik dit niet zo'n probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Ze geven via duidelijkheid over wanneer je je pakket kunt verwachten (tot een tijdspanne van 4 uur) en op de dag zelf wordt je drie kwartier tot half uur van tevoren gebeld zodat je weet dat ze komen. Heel goed! Ook snelle bezorging als het product op voorraad is. Helaas kan je niet zelf een tijd kiezen wanneer de bezorging komt.

Assortiment
Wat koelkasten betreft voldoende keuze.

Extra toelichting
Prima winkel die doet wat het belooft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A.A.C. 21-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Winkel was goed bereikbaar en ze zijn hun afspraken prima nagekomen.

Assortiment
Assortiment was best goed, we hebben alles goed kunnen bekijken, de prijs was fors, echter er kon wel wat worden onderhandeld

Aanbeveling
We gaan de volgende keer als we iets nodig hebben uit hun assortiment weer terug naar deze winkel.

Extra toelichting
Verkoopster gaf goede voorlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

atdeblaauw 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk online bestellen, volgende dag al bezorgd.

Service
Telefonische vragen worden goed beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snelle levering, prima prijs en goede telefonische ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel geregeld zonder poes pas

Service
Idem, zo als het hoort

Assortiment
Gezocht wat ik wilde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puck 20-11-2015 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bediening en beste service

Service
De wasdroger en wasmachine werden op de aangegeven tijd bezorgd en geplaatst. De heren gaven nog advies over de opstelling van de apparaten ivb met de deur openen. De machines zijn keurig geplaatst en de oude apparaten zijn meegenomen. Niets geen afval en goede tips over de machines. Mijn orde nummer is DH 499351

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Mooingroot en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoals het hoort te zijn

Service
prima

Assortiment
is goed , kan altijd beter

Aanbeveling
Alles volgens afspraak . Model niet meer op stock
nieuwer model gekregen voor zelfde prijs ? prima service .Timing levering als afgesproken .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JTeken 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zowel internet als telefonisch te bestellen, goede telefonische ondersteuning en product uitleg

Service
Goede telefonische ondersteuning bij bestelling, afspraak levering eenvoudig en goed nagekomen. Voormelding van tijdstip bezorging en traceerbaarheid

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina 19-11-2015 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag en de oven in Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker dichtbij

Service
Kreeg een rondleiding en voorbeelden, toen ik zonder afspraak vanalles wilde weten.

Assortiment
Heel veel keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jane 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ging echt super easy. Bellen. Bestellen. Mailtje met bevestiging. Mailtje van de vervoerder. Afspraak gemaakt. Netjes op tijd bezorgd en geinstalleerd. Met pin betaald. Echt top !

Service
Wederom zeer tevreden. Eerste keer dat ik hier heb gekocht. Volgende keer graag weer !

Assortiment
Veel keuze op basis van mijn wensen

Aanbeveling
Goede prijs, prima service, echt n aanrader !!

Extra toelichting
Ga zo door :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verkuijlen 19-11-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op basis van een telefoontje met de winkel in Den Haag meteen zaken kunnen doen. Vakkundige uitleg over het te bestellen apparaat.

Service
Prima, prima. Gemaakte afspraak over bestelling, prijs, levering en installatie binnen een half uur na telefonisch contact per e- mail in huis.
Levering aan huis en installatie en betaling volgens afspraak . Monteur heeft nog eens de werking uitgelegd, alles keurig achter gelaten en oude apparatuur mee terug genomen.

Assortiment
Voldoende keus m.b.t. het apparaat wat ik zocht.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon is een zaak waar je met een gerust hart in zee gaan . Nogmaals alle lof voor geleverde diensten en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterdez 19-11-2015 In de winkel gekocht
den haag forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie overzichtelijke winkel

Service
duidelijke verkopers no nonsens alles snel geregeld bezorg en aansluitkosten moesten we zien als korting dus daar hoefden we niet over te bedelen

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
mooie grote overzichtelijke winkel wat ook nog zeer proper er uit ziet

Extra toelichting
goede aflevering ruim binnen de gestelde 2 uur die je een dag van te voren gemaild krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyn 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze maken het makkelijker dan het is

Service
Denken vooruit, zorgen dat je niet het verkeerde besteld

Assortiment
Bieden geweldige alternatieven wanneer onverhoopt het uitgekozen artikel niet meer leverbaar blijkt te zijn

Aanbeveling
Eigenlijk een 10 maar onder ze bedenken vast zelf nog wel iets waar ze nog beter in kunnen worden!

Extra toelichting
Behulpzaam, goed bereikbaar, snelle levering, goed advies ... kortom top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.F.H. 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk online te bestellen

Service
was een koolfilter vergeten te bestellen en heb gebeld. Werd moeiteloos aan de bestelling toegevoegd.
track en trace service is geweldig!!!!

Aanbeveling
een probleemloze online bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Mannien 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer correcte afhandeling en toelichting mbt levering

Service
Vriendelijk personeel bij aflevering. Ook behulpzaam bij het aansluiten van de apparaten. Netjes en correct

Assortiment
Meestal alles op voorraad. Zoniet wordt je direct gebeld wanneer de levering plaats vind. Ga je daarmee niet accoord dan kun je de aankoop direct anuleren

Extra toelichting
Zee tevreden over de levering en personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews