bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16657 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2981 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

toktok 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede terugkoppeling na bestelling, stand van zaken van order en moment van levering

Service
15 min voor aankomst binnen de gestelde termijn een telefoontje dat men er aan komt.
hoewel levering tot achter de voordeur brengen de bezorgers uit zich zelf de machine naar 2 hoog.
-de volgende dag terug gebeld nav vraag via internet

Assortiment
ruim

Aanbeveling
gewoon zeer correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van Doorn 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk om het product uit te zoeken die je wil.

Service
Alles verliep volgens afspraak goed geholpen aan de balie en per telefoon als ik een vraag had en heel vriendelijk .

Assortiment
Zij hebben een groot assortiment in de winkel als je een keuze wilt maken.Wat niet in de winkel staat kan altijd besteld worden dat was geen punt.

Aanbeveling
Wij zijn goed geholpen, afspraak nagekomen zoals zij hebben belooft wij sturen zeker mijn vrienden naar de winkel toe daar krijg wij geen spijt van.

Extra toelichting
Wij hebben geen punten om gevonden die niet goed waren als ik weer wat nodig heb van hun assortiment ga ik zeker naar Bemmel & Kroon toe voor mijn volgende aankoop.Je word er vriendelijk geholpen en het ziet er netjes uit in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasathoda 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Bemmel en Kroon heeft een prima keuze voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast ook veel modellen direct uit voorraad leverbaar. Om 16.00 uur besteld, de volgende dag om 9.00 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bisoedh 05-11-2014 In de winkel gekocht
Dorpstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk gangbaar dicht bij huis, service staat centraal, je kent je mensen,zeer vriendeijk

Service
je service zoals beloofd keurig op tijd nagekomen, prima

Assortiment
je hebt veel variatie ruime keuze

Aanbeveling
mijn vrienden en netwerk is erg groot ik zit vrijwillig in verschillende organisaties kan meer bekent maken

Extra toelichting
mijnprinter deed het niet ,verzoekt was in de winkelvoor de teruggave van 50euro's voor firma samsung te sturen maar in de winkel konden ze ook niet ik heb alle begrip ervoor, maar ik ben niets wijzer geworden Dit is een min punt Daarnaast zijn de lui zeer vriendelijk respect ervoor. een klant dat je goed behandeld komt zij gauw terug dat is zeer goeie reklame niet te belonen. dank u wel veel geluk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mik en Bar 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
geen idee over het hele assortiment uiteraard, maar ze hadden het nieuwste type van de wasdroger die ik wilde hebben voor de beste prijs.

Extra toelichting
prima afleverservice. Ophalen en neerzetten van de apparaten op de 2e verdieping was geen probleem (en gratis). top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werffie 05-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke, ruim en vindbaar

Service
Wat een aardig en vriendelijk personeel op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude Rijndijk

Aanbeveling
100% zeker. Wat een service. Wij zijn oudere mensen, en dan is het heerlijk dat ze zo klaarstaan voor ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bramdeman 05-11-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ben je op zoek naar een nieuwe vaatwasser, blijkt de goedkoopste internet aanbieder ook nog een winkel om de hoek te hebben. Waar de aangeboden vaatwasser ook echt staat!

Service
We wilden eigenlijk een Bosch kopen, maar toen de verkoper de Miele voor dezelfde prijs aanbood, konden wij dit aanbod niet afslaan....

Assortiment
Mooie verhoudign tussen nieuwe keukens een nieuwe apparaten. 50/50

Extra toelichting
Installatie van de vaatwasser word verzorgt door een externe partij. Netjes gedaan en goed geplaatst. Verkoper had niet vermeld dat de prijs voor de montage van de vaatwasser exclusief was, dit stond echter wel op de bon. Al met al toch uitermate tevreden over de winkel en de serivce. Zoals eerder vermeld fijn om een fysieke winkel te treffen waar "internetprijzen" gelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wurff 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wekiezenkeurig 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te vinden product, gemakkelijk te bestellen, heldere voorwaarden, geen opdringerigheid wat betreft reclamemails.

Service
Geen extra kosten voor service-elementen. De levering was gratis en op de afgesproken tijd, en er was een gratis verlenging van de garantieperiode tot vijf jaar. Bij levering is het toestel prima geplaatst door vriendelijk personeel en het verpakkingsafval is meegenomen.

Assortiment
De prijs was zeker concurrerend: via Pricewatch kwam ik bij de site terecht, en de helderheid van de site wekte voldoende vertrouwen voor een bestelling.

Aanbeveling
Alleen positieve ervaringen, en dat voor een prima productprijs; een aanrader!

Extra toelichting
Op zoek naar de beste prijs voor een Samsung koel- vriescombinatie kwam ik bij Bemmel en Kroon terecht via Pricewatch. Niet alleen de prijs bleek een topper, ook het gemak van bestellen en de voorwaarden (zoals gratis levering en een gratis uitbreiding van de garantie tot vijf jaar) waren zeer positief. De site was helder en gaf vertrouwen in een correcte afhandeling. Dat bleek ook in de praktijk het geval. Al met al; zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tbrinkel 04-11-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed advies in de winkel, zonder zorgen thuis afgeleverd en gesinstalleerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winnink 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het apparaat van onze voorkeur was in voorraad en de website werkte prima. Bestelling was snel geplaatst . De contacten met de bezorgers verliep voorspoedig

Service
Ook het verplaatsen van de droogtrommel werd zonder problemen geregeld. Na plaatsen van de wasmachine werd de droger weer teruggeplaatst.

Assortiment
Apparaat van onze voorkeur was voorradig.

Aanbeveling
Betrouwbaar bedrijf. Onze ervaring is positief!

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RCvanDijk 04-11-2014 In de winkel gekocht
Bij woon boulevard Rijneke
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede internet site maar ook een hele overzichtelijke en mooi ingerichte winkel

Service
Goede en duidelijke service in de winkel. Ze geven je uitleg en laten je dan met rust. Daarnaast snel aanspreekbaar voor vragen. Ik had naast de te vervangen koelkast nog 2 koelkasten die weg moesten en ondanks ze het normaal niet doen en omdat ze toevallig ruimte in de vrachtwagen hadden was het geen probleem om die mee te nemen! Super!

Assortiment
Zeer mooie collectie en geweldig mooi uitgestald

Aanbeveling
Hier vindt je op zijn minst de informatie die je nodig hebt

Extra toelichting
Gewoon simpel goede service zoals je mag verwachten en een geweldige winkel. Ze weten waar ze het over hebben en ook al kun je er niets kopen, je komt er zeker wijzer vandaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fuksik 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Dit is een professionele winkel. Ik adviseer!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shdouma 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk, wasmachine was zo besteld! Alles stond duidelijk aangegeven! Welke verdieping, wat het kostte om naar boven te brengen en aan te sluiten en wasmachine mee terug te nemen.
Transport, naar boven brengen en aansluiten en oude wasmachine meenemen was gratis bij mij en bedrag van € 9,95 werd er keurig afgetrokken.

Bij ander sites was naar boven brengen, het aansluiten en meenemen van de wasmachine veel duurder!

Service
Er werd een kwartier van te voren gebeld dat ze er over een kwartier zouden zijn! Keurig en ook keurig op tijd. De jongens hebben het naar boven getild, aangesloten, machine even aangezet, wat uitleggegeven en mijn oude wasmachine weer meegenomen.

Assortiment
Gewoon normaal assortiment. Dat is logisch want als je geen dealer bent dan heb je die producten ook niet.

Aanbeveling
Keurig, de levering, hoe laat ze komen, het bellen van te voren dat we eraan komen en mailtje dat het is afgeleverd!
En geen belachelijk 0900 nummer waarvoor je euro's moet betalen als je vragen hebt.

Extra toelichting
Goede lage prijs, bij mijn wasmachine was de levering/transport, het aansluiten en oude wasmachine mee terugnemen gratis. En, ik heb een mooie AEG stofzuiger cadeau gekregen bij deze wasmachine! Veel gezocht, wasmachine stond bij anderen voor 3 euro goedkoper maar moest je betalen voor omhoog brengen , aansluiten en oude meenemen en zat er geen stofzuiger bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cootje81 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk uitleg en nette prijs

Service
Er goede service en aardig medewerkers

Assortiment
Genoeg keuze uit verschillende producten

Aanbeveling
Als ik te vrede ben zou ik jullie zker aanbevelen aan andere.
En dat zijn we zeker

Extra toelichting
Overal erg tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

boekkie 04-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Doen wat ze zeggen, je krijgt een mail hoe laat ze komen en een belletje dat ze onderweg zijn. Alles goed aangesloten en vriendelijk personeel.

Assortiment
Bijna alles op het gebied van witgoed.

Extra toelichting
Alles scherp geprijsd en goede uitleg van de verkoper. Product binnen twee dagen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verav73 04-11-2014 In de winkel gekocht
Qruquius in Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik werd vriendelijk zonder opdringerigheid geholpen en en kon met vakkundig advies een goede keus maken.

Service
Snelle service en werd per mail van alles op de hoogte gehouden.

Assortiment
Was voor mij voldoende. ik wist direct dat wat ik wilde kopen er was.

Aanbeveling
Vind het een prettige zaak met vriendelijk personeel. Je wordt rustig en vakkundig geadviseerd. Daarna wordt je met rust gelaten om zelf een keuze te maken. Voor vragen staan ze weer direct klaar.

Extra toelichting
Kan niets bedenken wat ik niet goed vind aan deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peur23 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede service, doen wat ze beloven. Zowel de webshop als de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stevenball 04-11-2014 In de winkel gekocht
rijneke boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk besteld in de winkel, zelf een bezorg dag kiezen.

Service
prima service, niets op aan te merken. ze leveren in een vak van 3 uur, dus niet de hele dag wachten.

Assortiment
gevonden wat ik zocht en de goedkoopste voor mijn keuze vriezer.

Aanbeveling
door de prettige ervaring eerder met het kopen van mijn wasmachine/droger en deze vriezer kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben en het iemand anders ook aanraad.

Extra toelichting
door ervaring zeer tevreden, geen aanmerkingen. soms goed op de prijs letten omdat het dagelijks kan veranderen ivm. internet prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

zwannagt 04-11-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
De verkoper gaf duidelijke informatie op de door ons gestelde vragen en liet ook echt de beslissing van aanschaf bij ons.

Assortiment
Het assortiment was voor ons voldoende uitgebreid om hier uit een keuze te maken. Dit zowel op het gebied van prijzen als merken.

Aanbeveling
Allereerst ligt de winkel centraal en nodigt het je uit om binnen te stappen, rond te kijken , te laten informeren zonder het gevoel dat je tot koop moet overgaan.

Extra toelichting
De vaatwasser werd keurig op tijd geleverd en geplaatst zoals was overeengekomen. Zowel de transportdienst als de monteur zochten eerst nog telefonisch contact om aan te geven hoe laat zij ongeveer aanwezig zouden zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

wtoren 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruiksvriendelijkheid van de website kan beter. Mogelijkheid tot betalen met credit card mist.

Service
Aangekochte product was niet leverbaar, Bemmel&Kroon leverde zonder extra kosten een duurder model.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Lage prijzen, gratis upgrade, en goede levering.

Extra toelichting
Dinsdag besteld, maar ivm werk gekozen voor aflevering op zaterdag. Gekozen model in de webshop was niet leverbaar, echter een gratis upgrade naar een nieuwer (&duurder) model gekregen. Aflevering op zaterdag was ook keurig verzorgd. Er werd 30 minuten van te voren gebeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jomamma 04-11-2014 In de winkel gekocht
Alphen a/d Rijn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het blijft lastig om overdag een hele middag thuis te moeten zijn. Wel prettig is dat ze 15 min van tevoren even bellen dat ze er aan komen.

Service
Koelkast werd netjes geplaatst en de deur was zoals afgesproken van rechts naar links draaiend gemonteerd. En de oude werd meteen weer meegenomen.

Assortiment
Zeer ruime keuze! Prettige niet te opdringerige winkelpersoneel. Goeie prijs!!

Aanbeveling
Gewoon goed, degelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Roos1991 04-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Het is een fijne winkel waar we na 1 rondje langs de wasmachines al benaderd werden of we misschien geholpen wilde worden. Dit wilde wij wel. De winkelbediende luisterde goed naar onze wensen en zo hebben we snel een keuze kunnen maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marry 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
telefonisch nog technische info gevraagd over het product. Prima geholpen door iemand die er verstand van had

Service
ze hebben het apparaat geïnstalleerd en laten zien dat hij werkt

Aanbeveling
je bent geen nummer, maar een klant

Extra toelichting
Erg goed dat je niet vooruit hoeft te betalen, maar pas bij aflevering. Je kunt dan pinnen. Dus geen risico dat je het product niet krijgt en al betaald hebt. En een half uur voor aankomst even een telefoontje dat ze er zo zijn met het apparaat. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rf vonk 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
van uit huis een wasmachine kopen,en thuis geleverd.

Service
uitstekende service alles werd keurig geregeld het op stellen/aansluiten van de wasmachine.
half uur van tevoren werd er gebeld op de afgesproken dag.
de oude wasmachine retour.
niets dan lof.
groet fam. Vonk uit Emmer-Compascuum.

Assortiment
goed te overzien en duidelijkheid.

Aanbeveling
zie de vorige vragen??

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pcats 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen gaat erg gemakkelijk en is duidelijk

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden (tot een half uur van tevoren) omtrent de levering van je produkt

Assortiment
Was de goedkoopste voor m'n produkt. Er was nog een goedkopere maar had het artikel niet in voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos 51 03-11-2014 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
deskundig personeel

Extra toelichting
het personeel is zeer deskundig ,

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vtheunis 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk besteld, gemak van betaling met bankkaart.

Service
Prima levering en plaatsing ter plaatse, verpakking meegenomen door leveringsdienst.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen! Prima afgehandeld.

Extra toelichting
Heel positieve ervaring, zeker niets negatief te melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

truus luts 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en snelle verzending

Aanbeveling
Betrokkenheid en goede dienstverlening
Daarnaast goede prijs

Extra toelichting
Bemmel en Kroon werd mij door vrienden aangeraden. Zij hebben al jaren lang ervaring met Bemmel en Kroon als hele goede shop. Daarnaast heel gunstige prijzen en een perfecte service. Dit klopt helemaal!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

h.a.kuiper 02-11-2014 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De winkel was goed te vinden, nadat we op internet zagen dat ze goedkoop waren. De site is goed ingericht en duidelijk

Service
We zijn prettig geholpen in de winkel door een medewerker met verstand van zaken, die goed begreep wat we zochten.

Assortiment
Van wat we wilden is er voldoende keuze, ook van goede merken.

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aan twee kennissen aangeraden, verstand van zaken, snelle service en goede monteur aan huis, niet duur.

Extra toelichting
Ik heb eigenlijk geen nadelen ontdekt. De aankoop was per ongeluk niet aan de monteur doorgegeven maar dit werd na een belletje direct gecorrigeerd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

chantallie87 02-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles word zonder kosten voor je uitgevoerd

Service
Altijd goed

Assortiment
Genoeg keuze en alles is te bestellen

Extra toelichting
Ik zoek niet eens verder ze hebben goede service en over elke prijs kan gesproken worden het thuis brengen en installeren word ook allemaal gratis gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phoog 01-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld, snelle respons.

Service
Vooraf juiste hulp met keuze, daarna scherpe offerte.

Assortiment
Voor ons slechts 2 type koel-vriescombinaties mogelijk, assortiment over het geheel is wel ruim.

Extra toelichting
Scherpe prijs, snelle service, vakkundige installatie, snelle respons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart van der Ven 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Scherpe prijs, zelfs nog een korting boven op de prijs uit de advertenties. Zeer snelle levering, keurig verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slinl0 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede prijzen, goede service & snelle bezorging. Bezorgdienst werkt ook super. Om 8 uur 's ochtends ontvang je een tijdsindicatie van de bezorging en een half uur van te voren wordt je ook nog gebeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdekleine 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede en makkelijke website voor het opgeven van bestellingen

Service
Prima en nette bezorging. De dag voor de bezorging een mailbericht met indicatie van de tijd. 20 minuten voor de bezorging een telefoontje dat ze er aankomen.

Assortiment
De meeste bekende merken tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cor.scholte 01-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius Heemstede
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Naar een AEG warmtepompdroger gezocht.
Grote keuze en alles snel te leveren.
Interessante aanbiedingen met leuke extra's zoals extra garantie en praktisch kado-artikel erbij.

Service
Bij bezoek aan de filiaal Cruquius gewezen op uitloop en nieuwe modellen. Prima advies,dus was de keuze snel gemaakt.Met 2 dagen bezorgd en op de plaats gezet. De oude droger meegenomen, alles prima geregeld.

Assortiment
Keuze te over, door eigen voorkeur op hun website was de koop snel gesloten.

Aanbeveling
Professioneel en kundig geholpen.
Men heeft kennis van zaken.

Extra toelichting
Alle positivieve zaken al vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Gorter 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Wij hadden nog nooit van Bemmel&Kroon gehoord en kwamen bij toeval bij hun terecht maar uit het feit dat wij 's avonds na aflevering zowel door Bemmel&Kroon als door de expediteur benaderd werden met de vraag of alles naar wens verlopen was en of we klachten hadden moge blijken dat beide firma's zeer klantgericht te werk gaan .Dat gaf ons veel voldoening ! Wij waren erg tevreden over de manier waarop de Fa.Bemmel@Kroon ons voorlichtte en de manier van verkoop en over de prijs-kwaliteits verhouding. Wat ons betreft zouden we ze een 10 willen geven maar omdat we ( gelukkig) niet weten hoe ze met klachten omgaan moeten we enig voorbehoud maken en krijgen ze van ons een vette 9.7.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mpr550 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijk besteld via de website en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Goede prijs, eenvoudig te bestellen en snel in huis

Extra toelichting
Goede prijs, eenvoudig te bestellen en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans-1957 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Zeer snelle service.
Een goede prijs/kwaliteit verhouding.
En een correcte bezorging via Dynalogic.

Extra toelichting
Zie bovenstaande motivatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romabo 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima en snelle levering geheel conform toezegging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zenzy 01-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer erg aan te bevelen order word met uiterste zorg uitgevoerd en doen wat ze beloven . Je word goed op de hoogte gehouden ivm levering. Ik was eerst beetje bang voor de levering via dynalogic maar dat is perfect verlopen houden je heel erg op de hoogte van de levering via track en trace kan je volgen hoe veel klanten er nog aan de beurt zijn voor jou . Je word ook nog eens half uur voor levering gebeld en de jongens waren heel erg beleefd! Ook bij aflevering hebben netjes oude apparaat meegenomen en verpakkingen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandenbor 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gisteren besteld, vandaag in huis. Bij de bestelling via de website wordt duidelijk aangegeven wat je kunt verwachten, zoals afvoeren oude machine en aansluiten nieuwe machine. Ook is er ruimte voor extra opmerkingen, erg fijn voor mensen die geen standaard woning hebben. Dit miste ik bij andere websites , waar ik moest bijbetalen voor aansluiting van de machine en waar op de bevestiging stond dat het apparaat tot aan de voordeur werd geleverd. Teveel vraagtekens voor mij.... Deze site was duidelijk en overzichtelijk. Ook aflevering geschiedde keurig, dankzij track and trace kon ik de bezorger volgen en 10 minuten voor aankomst kreeg ik een telefoontje. Echt keurig ! En de wasmachine heeft er inmiddels 2 wasjes op zitten, die doet het , dus ben ik helemaal tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kaatjev 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle accurate service, keurig thuisbezorgd en aangesloten, gecheckt of de machine functioneert en de oude machine meegenomen. Verpakkingsmateriaal afgevoerd. De levering was te volgen via een online gps systeem, en een kwartier van te voren een telefoontje van de chauffeur dat ze er aan kwamen. Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

helpdesk1 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijk wanneer levering en je krijgt ook nog sms vlak voordat het geleverd word de medewerkers nemen verpakking gewoon mee! Nette medewerkers overigens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amunetje 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen problemen met het vinden wat ik zocht en bestellen ging ook heel makkelijk via deze site.

Service
Snelle levering en je werd goed op de hoogte gehouden mbt. het moment van afleveren.

Assortiment
Zocht alleen naar dit product, maar wat ik er verder van gezien heb lijkt het assortiment me ruim gesorteerd.

Aanbeveling
Het is de eerste keer dat ik hier koop en ik ben er tot nu toe helemaal tevreden over.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de aankoop van mijn koel-vries combinatie bij Bemmel en Kroon. Het bestellen verliep vlot via de website. De volgende dag werd ik keurig op de hoogte gehouden over het tijdstip van leveren en de aflevering verliep ook goed. Alles werd er aan gedaan om de koelkast netjes via mijn smalle gang op z'n plek te krijgen. Ik ben tot nu toe heel blij met deze koelkast (Bosch KGE36 MW40) die het prima doet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritsenr 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Op donderdag een nieuwe wasmachine gekocht via de website. Vrijdagochtend vroeg kreeg ik een mail met de verwachtte levertijd, die ik tevens via een link zelf in de gaten kon houden. Toen belde de koerier dat hij er over 10 minuten was. Ik vind het een super service! Omdat ik voor extra service had gekozen haalden de mannen mijn oude wasmachine naar beneden en brachten de nieuwe naar boven, waren zeer vriendelijk en sloten de wasmachine ook nog eens aan. Ik ben erg blij met mijn nieuwe wasmachine en de uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

n.gugten 31-10-2014 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen overzichtelijk gepresenteerd en duidelijke uitleg door medewerker.

Service
Prima coulance bij het wijzigen van reeds besteld artikel.

Assortiment
Van alle markten thuis.

Aanbeveling
Goede prijsstelling en compleet assortiment/

Extra toelichting
Beetje zoeken om de vestiging te vinden, verder alleen positief commentaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hardiwinangun 31-10-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Leidschenveen

Algemene score

7,7

Assortiment
Kan nog meer assortiment

Extra toelichting
Super good in alle opzicht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eektimmerman 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wordt op de juiste plek gezet.

Service
Vriendelijk personeel, ze sluiten het app zelf aan.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Aan familie en vrienden zou ik Bemmel en kroon absoluut aanbevelen. Ivm prijs en service!

Extra toelichting
Geweldige service, gemakkelijk bestellen en betalen en voor de levering kreeg ik een mail en een sms met welke tijd ze ongeveer zouden komen en een half uur voor het afleveren werd ik gebeld. Heel netjes. Als klap op de vuurpijl werd hij uitgepakt en op de juiste plek gezet en aangesloten, wat een geweldige service de rommel werd zelfs nog meegenomen. Fantastisch bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

judith verhoeve 30-10-2014 In de winkel gekocht
cruiquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Vriendelijk en duidelijk personeel in de winkel

Assortiment
ruim assortiement

Aanbeveling
prima kwaliteit, service, prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
vindt het een prima winkel met vriendelijk personeel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews