bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3198 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

zyrie 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen via de site

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. (via de mail)

Assortiment
Voor mij prima

Aanbeveling
Uitstekende service en snel je bestelde spullen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eleenen 23-12-2013 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard, Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurig en binnen afgesproken tijd thuisbezorgd, aangesloten en oude machine afgevoerd. Zonder extra kosten.

Service
Netjes ontvangen in de winkel, voorzien van een eerlijk advies. Snel en vakkundig en plezierig geholpen.

Assortiment
Veel keuze, nieuwste modellen.

Aanbeveling
Geen irritante verkopers, dit winkelt een stuk prettiger dan bijvoorbeeld bij de buren BCC

Extra toelichting
Over het geheel genomen prettige winkel, goed advies, snel en duidelijk geholpen en een keurige aflevering bij ons thuis, waarbij we ook nog netjes een half uur van tevoren gebeld zijn dat ze eraan kwamen, wel zo handig. Kortom wat beloofd word, word ook gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

symen en janny 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en eenvoudig

Service
komen gemaakte afspraken na

Assortiment
zover ik het kan beoordelen is het assortiment groot

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
over de winkel kan ik geen beoordeling geven omdat ik tot op heden nog geen winkel heb bezocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton.020 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, goede info.

Service
Mijn oude gasfornuis, een Atag, was 30! jaar geleden een " vet" fornuis met electronische klok en infra-turbo oven, nu dus letterlijk aardig vet, maar zonder morren over mijn smalle trappetjes afgevoerd!

Assortiment
Voldoende keuze in de gangbare merken

Aanbeveling
Snelle service, ook op vragen via email snelle respons, ondanks dat het tegen de kerst loopt.

Extra toelichting
Niet alleen een webwinkel, maar ook een "echte" winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ing988 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, goed kiezen

Service
Niet snel genoeg leverbaar, dan leveren wij een duurdere voor hetzelfde geld de volgende dag! Super!

Assortiment
Alleen bij gaskookplaten gekeken

Aanbeveling
ivm het direct teruggebeld worden nav een vraag per mail, de service en de snelheid van leveren

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

weenijac 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit huis bestellen, snel en gemakkelijk.
De website is heel overzichtelijk en zeer klantvriendelijk

Service
Prima service; snelle levering en je hoort ruim van tevoren hoe het bezorgd wordt. Precies zoals het ook op de website vermeld staat.

Assortiment
Breed assortiment en alles duidelijk vermeld

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen. Ik vind service, snelheid en gemak zeer belangrijk en dat valt helaas bij vele andere webwinkels nog wel eens tegen.
En de prijzen zijn ook zeer gunstig!

Extra toelichting
Gunstige prijzen, snelle levering, goede service en het gemak van thuis bestellen; Kortom, Bemmel en Kroon krijgen van mij een dikke 9, want zij hebben het totaalpakket!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxreijman 23-12-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer, dorpstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima locatie en goed bestelling kunnen regelen.

Service
Prima, toen bestelde koelkast niet meer te leveren bleek; netjes meegezocht naar goed alternatief voor zelfde prijs.

Assortiment
zie motivatie hierboven.

Aanbeveling
Prima service, goede en snelle levering van product en prima locatie.

Extra toelichting
Geen extra punten boven eerder genoemde punten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Gropen 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Door efficiënte informatie.

Service
Door snelheid van handelen.

Assortiment
Meerdere keuzes mogelijk.

Extra toelichting
Mijn ervaring met winkel is beperkt. Kan weinig toevoegen aan voorgaande.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kj huisman 22-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
de koel-vriescombinatie die ik wilde paste niet in de inbouw, we werden goed geadviseerd welke wel zou passen en dat is helemaal goed gekomen.

Service
de bestelling was telefonisch,

Assortiment
we waren verrast dat we korting kregen. het product was duurder dan we eerst hadden uitgezocht en dan is het toch mooi meegenomen

Aanbeveling
we zijn niet in de winkel geweest,maar het telefonisch contact was prettig.

Extra toelichting
Het is allemaal goed gegaan, 1 dag later dan gedacht,maar dat was geen bezwaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jjgm 21-12-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk assortiment, super installatie, betalen na installatie, goede bereikbaarheid van de stores.

Service
Afspraken worden supergoed nageleefd. Goede service verkoopteam.

Assortiment
Uitgebreid assortiment in vele prijsklassen

Aanbeveling
Met een gerust hart kopen. Goede prijzen, correcte verkopers, super afhandeling van t bestelde en geweldige installateurs. - AJTec -.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryanne Geboers 21-12-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick DC 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke bestelling vanuit je zetel zonder verplaatsingen. Website was duidelijk.

Service
Levering gebeurde snel volgens afspraak. Kosten waren volgens afspraak.

Aanbeveling
Goede prijs, snelle levering, goede afspraken. Duidelijke omschrijving van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goallie 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site, snelle verwerking

Service
Keurige mail, waar we ook erop geattendeerd werden dat we het oude apparaat konden laten meenemen, en dat we dat waren vergeten aan te vinken.
Bedrijf wat installatie deed belde vooraf, om te veriferen of bestelde apparaat zou passen. Zw hebben keurig gewerkt en allesop maat gemaakt.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Gezien de snelle en keuige levering zeker.

Extra toelichting
Bijzonder snelle levering, inclusief het inbouwen. Werd dezelfde dag nog gebeld voor aflever en inbouwafspraak, waar gecontroleerd werd of we het juiste apparaat besteld hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CJoanne 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Levering binnen 24 uur. Oude apparaat werd meegenomen, nieuwe aangesloten.Voorkeursdatum van levering heb ik op kunnen geven en dit werd ook waargemaakt. Ik werd goed op de hoogte gehouden van tijdstip van levering per mail. Telefonische bereikbaarheid voor vragen uitstekend en beantwoording servicegericht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hanrem 20-12-2013 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ja echt alles ging optimaal. Aan de hand van mijn eisenpakket werd binnen enkele minuten de keus bepaald en de koop geregeld, de aflevering georganiseerd en afgerekend.

Assortiment
Heerlijk om in een oogopslag je keuze ruimte te overzien en over de verschillen geinformeerd te worden.

Aanbeveling
Van ganser harte kan ik een bezoek aan de winkel aanraden. Dat biedt meer dan het kiezen via internet. De meedenkende en adviserende verkopers komen met allerlei aanvullende informatie waar je echt wat aan hebt

Extra toelichting
Bijna alle keukenapparaten kun je onder hetzelfde dak vinden. Vaak zijn er ook aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken Maar bovenal is het van belang dat je vakkundig personeel kunt raadplegen. Nog bedankt hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petrus10 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Productspecificaties kunnen uitgebreider.

Service
Prima, van bestellen tot afleveren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kellebel85 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk om bestelling te plaatsen.

Service
Uitstekende service, woensdagavond bestelling geplaatst. Donderdagochtend al orderbevestiging binnen. Geleverd op de gewenste dag. Kregen de extra service er gratis bij: wasmachine werd op de zolder geplaatst, aangesloten en de oude wasmachine werd vanaf de zolder meegenomen. Ontving een dag voor de levering een mail met bezorgingstijd en kreeg op de dag van levering een half uur van te voren een telefoontje. Betalen per pin bij aflevering. Super service!! Ik bestel voortaan bij Bemmel en Kroon.

Aanbeveling
Zie kopje Service.

Extra toelichting
Uitstekende service en nette afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geseke 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij het vergelijken van prijzen bleek B&K iets duurder te zijn. Ik klikte op de knop Elders goedkoper, vulde het formuliertje in en dezelfde dag kreeg ik per mail een offerte voor een nieuwer type oven, heel gunstig geprijsd. Ik beantwoordde dat ik die oven wel wou, en daarmee was het geregeld. Volgende dag (!) is de oven bezorgd. Petje af!

Service
Hier kan elke leverancier een voorbeeld aan nemen. Emails worden per omgaand beantwoord, de levering is snel, er zijn geen onverwachte kosten. What you see is what you get.

Aanbeveling
Ik kende B&K niet, heb dus ook gekozen voor pinnen bij aflevering, want je weet maar nooit bij aankoop via het Internet. Ik kan er nu voor instaan dat het een bestaand bedrijf is, en nota bene eentje die met kop en schouders boven andere bedrijven uitsteekt.

Extra toelichting
Je bent tegenwoordig bijna gewend dat bij een bedrijf de ene hand niet weet wat de andere doet, of dat je aan het eind een hogere rekening krijgt door allerlei "bijkomende kosten". Bemmel en Kroon is verfrissend: hier zitten mensen die weten wat ze doen en ze doen het goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vossen207 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
zeer adequate behandeling en aan de wensen werd direct voldaan. De heren die de wasdroger kwamen brengen waren ook zeer behulpzaam

Extra toelichting
Ik had snel een nieuwe wasdroger nodig. Binnen een dag kreeg ik al antwoord wanneer de wasdroger geleverd zou worden en toen ik nog een vraag stelde kwam het antwoord binnen het uur. De bezorgers waren ook netjes op tijd en hebben de wasdroger aangesloten en de oude wasdroger mee naar beneden genomen. Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjbajb99 20-12-2013 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel dicht bij huis !!

Service
Goede voorlichting met de computer er bij voor verder inhoudelijke uitleg.

Assortiment
De keus is ruim voldoende met verschillende goede merk artikelen.

Aanbeveling
je word op een uitstekende manier te woord gestaan met kennis van zaken.

Extra toelichting
niet van toepassing zie bovengenoemde argumenten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bosjebotervloot 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit de luie stoel,erg fijn!!!

Service
gewoon geweldig,erg uitgebreid word je geinformeerd over het verloop van de bestelling,geen verzendkosten en gratis geplaatst als je wilt,nog een ouderwetse goede service

Assortiment
eerlijk gezegd heb ik alleen doelgericht gekeken,ik wist wat ik wilde

Extra toelichting
Hij was de goedkoopste op het moment dat ik een nieuwe wasmachine nodig had,toen bleek dat ik nog eens 10 % korting kreeg en gratis levering,en tot slot gratis plaatsing nou wat wil je nog meer???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luvri 19-12-2013 In de winkel gekocht
Neckar Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ben in de winkel uitstekend geholpen

Assortiment
Bemmel & Kroon staat voor een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment

Aanbeveling
Heb louter positieve ervaringen dus beveel een ieder aan om bij Bemmel & Kroon een keuken of wasmachine aan te schaffen

Extra toelichting
Het filiaal aan de Neckar in Den Haag Leidschenveen biedt een goede parkeergelegenheid en in de winkel een ruim assortiment. Verder ben ik prettig en vriendelijk geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SV68 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk bestellen, snelle concurrerende offerte.

Service
Toen bleek dat de vaatwasser, die we snel nodig hadden, niet gelijk met de andere apparatuur geleverd kon worden, is deze vooraf afgeleverd zonder extra verzendkosten. Super!

Assortiment
Alles wat wij zochten wat leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon tahamata 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

TonKalishoek 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vaatwasser telefonisch besteld. Binnen 2 dagen afgeleverd en geinstalleerd.

Service
Bij installatie van vaatwasser herstelde de installateur fouten die (door een andere firma) bij de installatie van het vorige apparaat waren gemaakt. Hij gaf bovendien een aantal praktische tips. En leverde apparaat draaiend en de keuken opgeruimd op.

Assortiment
Waar ik om vroeg was beschikbaar.

Aanbeveling
Afronding en uitlevering van de bestelling uitstekend! Service door monteur prima.

Extra toelichting
Goede en correcte klantbehandeling. Zowel telefonisch als bij installatie. Installatie prima en snel uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gispenetal 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke en snelle site.

Service
Snelle reactie en updates per e-mail.

Assortiment
Ruime sortering in de gezochte apparaten

Aanbeveling
Prima firma, met dito koop omstandigheden.

Extra toelichting
Zeer snelle levering tegen een goede prijs, met alerte e-mail behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janmeurer 19-12-2013 In de winkel gekocht
Zie eerdere motivatie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bemmel en Kroon heeft haar winkel in de woning boulevard Cruqius. En dat is erg convdenient

Service
Wij zijn uitstekend ontvangen en van professioneel advies voorzien.

Assortiment
Wij realiseren ons dat het assortiment keramische kookplaten groter is dan bij Bemmel en Kroon aanbevolen

Aanbeveling
De service, Installatie, communicatie is wat de kritische consument verwacht. Dat werd door B & K waar gemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fons van Wijk 19-12-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zaterdag besteld, woensdag in huis, helemaal ''easy''

Service
Wij hebben een wasmachine gekocht, netjes bezorgd en aangesloten, en we kregen nog wat tips voor een beter en langer gebruik mee ook van de bezorgers...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

surch 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
eenmaal op de site was het makkelijk zoeken naar het product het bestellen en betalen als goed en duidelijk te volgen

Service
goed service via internet alles gevonden en werd snel terug gemaild over het product of aflevering

Assortiment
heb iets minder gegeven daar ik niet het hele assortiment heb bekeken omdat ik wist wat ik wilde hebben en het ook gelijk gevonden had

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vbaaren 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Men kan tegenwoordig niet meer zonder
wasmachine we ziln erg verwend.

Service
Via internet besteld volgens afspraak
keurig op tijd afgeleverd.

Assortiment
Er is voldoende keus en concurerend in prijsklasse.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Extra toelichting
Tot nu toe tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhschoone 18-12-2013 In de winkel gekocht
zoeterwoude-rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heb in de winkel besteld, maar kan ook online. Was wel onduidelijk mbt servicekosten (mn levering/plaatsing - ik heb mn wasmachine in eenlastige hoek staan), maar dat was allemaal geen probleem.

Service
Winkelmedewerker wist niet meer dan ik die op internet al gezocht had. Levering wel perfect: op zelfgekozen dag, vooraf een mail en 20 voor daadwerkelijke aflevering een belletje

Assortiment
De wasmachine die ik zoch stond niet op display. Was wel op voorraad, dus levering kon snel plaatsvinden.

Aanbeveling
Ja. Niet duur, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Dev0 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastionnetje 17-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Via internet bestellen is gemakkelijk

Service
Heb zondag 8 dec een wasmachine besteld met het idee dat hij 2-5 dagen later binnen is . Inmiddels is het 17 december en blijkt het nog 3 dagen te duren. Een gezin met 3 jongens dan 12 dagen zonder wasmachine. Als we bellen worden we aan het lijntje gehouden. Het beroerde is dat je al betaald hebt. Ze beloven veel maar komen het dus echt niet na. Ik ben helemaal klaar met ze!

Aanbeveling
Hele slechte service, ze beloven binnen 5 dagen te leveren maar na 10 dagen hebben we vandaag weer gehoord dat het niet morgen maar wars over 2 dagen wordt.

Extra toelichting
Gezien de slechte service en het feit dat we aan het lijntje worden gehouden vind ik deze winkel waardeloos. Na 12 dagen nog geen wasmachine terwijl ze beloven dat ze de volgende dag leveren of binnen 5 dagen.....Er zijn vast winkels die zich wel aan de afspraak houden.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

c.g. put 17-12-2013 In de winkel gekocht
forrepark den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
duidelijke uitleg [vriendelijk]

Aanbeveling
keus in overvloed duidelijk en goed uitgestald

Extra toelichting
ik ben daar goed geholpen ik heb geen klachten

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wverhage 17-12-2013 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Nadat ik eerst een uitgebreide analyse had gemaakt van vele koelkasten ben ik van v B&K gegaan om mijn keus in werkelijkheid te zien. Daar werd ik prima geholpen door een verkoper die wist waarover hij het had. Perfecte bediening !

Assortiment
Gezien de diversiteit van koelkasten die de makrt biedt is het vrijwel onmogelijk om alle modellen in voorraad te hebben. B&K heeft ervoor gekozen om die modellen te showen die het hoogst scoren. Perfect idee!

Aanbeveling
Perfecte voorlichting, snelle levering die exact werd uitgevoerd conform afspraak. Wat kan een mens nog meer willen?

Extra toelichting
Prachtige showroom, goede adviezen, lage prijs, perfecte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marierijntje 17-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
'S morgens vroeg een sms met globale tijd en een half uur voor levering word je gebeld

Service
Apparaat werd uit de verpakking gehaald en op de juiste plaats gezet

Aanbeveling
'S middags voor 3 uur besteld, de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fajmvdijk 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk bestellen vanuit luie stoel

Service
Perfect
Na bestelling aflevering keurig verzorgd

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Vriendelijk personeel
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corgra49 16-12-2013 In de winkel gekocht
Cruguius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige bestel procedure, aanbetaling was niet nodig is dusefficiënter

Service
goede voorlichting in de winkel en ook het plaatsen en aansluiten werd keurig geregeld

Assortiment
nvt

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
In deze winkel heb ik ook een keuken gekocht " moet nog wel geleverd worden " en ben van mening dat het gegeven advies tav prijs / kwaliteit ons hebt geholpen om de juiste keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bodwin 16-12-2013 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Helaas hadden de monteurs van Bemmel & Kroon geen extra onderdelen bij hun voor het geval er wat kapot was. Uiteraard is dit de verantwoordelijkheid van de bewoner maar dit zou toch wel fijn geweest zijn want dan hadden wij nu al een werkende wasmachine. Verder hebben zij prima service geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brocolli 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wij zijn in de winkel eerst gaan kijken en konden daardoor snel via internet bestellen. Wat ik heel fijn vond is dat je zelf kan aangeven op welke datum de spullen geleverd kunnen worden

Service
Wij zijn vriendelijke te woord gestaan en kregen voldoende informatie in de winkel.

Assortiment
Er is zeer veel keus.

Aanbeveling
Bij Bemmel en Kroon krijg je service en dat krijg je tegenwoordig niet overal meer.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de informatie die we in de winkel kregen, over het online kunnen bestellen, het zelf aangeven wanneer de spullen afgeleverd worden en de service van het plaatsen aan huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ToniVR 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig online besteld, perfecte communicatie, zelf leveringsdatum kunnen bepalen, betalen bij aflevering: zo heb ik het graag!

Service
Alles is verlopen zoals gepland.

Aanbeveling
Snelle service, zeer voordelige prijs, uitgebreid gamma, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allesig1 14-12-2013 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gelijk geholpen in de winkel en eerlijk advies.

Service
Goede service en netjes geholpen met eerlijk advies in de winkel.

Complimenten aan bezorgers van de bestelde droger. Netjes en behulpzaam. Uitgebreide uitleg van apparaat en ook nog uitleg van het schoonmaken van de filter van onze wasmachine van een paar jaar oud. Als extra werd dat nog even eigenhandig door een van de bezorgers schoongemaakt! Top!

Assortiment
Voldoende merken en modellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

famat 14-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Hele goede service, echt de goedkoopste, flexibel, snel en uiterst vriendelijke bezorgers.

Assortiment
Voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sagu_boys 14-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer tervreden

Service
goede service

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ben hartstikke tevreden over Bemmel & Kroon

Extra toelichting
was bezig op zoek te zijn naar een wasmachine merk bosch via kies en keurig kwam ik Bemmel& Kroon tegen de cijfers zijn goed en de reverenties ik belde op en had een type wasmachine gevonden van bosch en hij had er 1 op voorraad staan van 699 euro en ging er nog 10% eraf plus nog van bosch een graties stoomstrijkijzer wat wil je nog meer en gratis afgeleverd mn dag kan niet meer stuk goede service klantvriendelijk een goed georganiseerd bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rutgerostermann 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via de website.

Service
Super goede service.
Snelle reactie, vriendelijk personeel en snelle levering.

Assortiment
Zeer veel keuze in diverse keukenapparatuur

Aanbeveling
Goede services, veel keuze en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BerghuisVanWinden 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via webwinkel besteld
Aflever datum instelbaar

Service
kreeg voor de zelfde prijs een model van dit bouwjaar

Aanbeveling
Wordt steeds op de hoogte gehouden van de levering via een website. Omdat dit mn eerste bestelling was heb ik voor 5 euro extra gepind aan de deur. Voortaan betaal ik wel bij deze super (wbe)winkel met iDeal!

Extra toelichting
No nonsense, duidelijk voorwaarden en levering. Daarnaast de goedkoopste witgoed leverancier voor deze vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin vd Velde 13-12-2013 In de winkel gekocht
Fohrepark leidschendam/denhaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
aangezien bewuste zaak bij ons in de buurt is, na enig huiswerk op internet 2 typen vaatwassers bekeken , echter een nette gemotiveerde verkoper wees ons op wat kleine puntjes, waardoor we uiteindelijk na een heerlijk kopje koffie een keuze konden maken.

Service
Betreffende vaatwasser aangeschaft, afspraak gemaakt voor levering binnen 2 dagen, werd bevestigt dmv een sms , en uiteindelijk de juiste tijd op betreffende dag dmv een telefonisch kontakt, werkt heel goed, en je hoeft niet heel de dag thuis te blijven.

Assortiment
in de showroom , meerdere modellen te zien, waardoor ook de verschillen ondeling goed en duidelijk worden .

Aanbeveling
de verkoper verzekerde ons dat de aangeboden prijs op internet tot een van de laagste zou behoren, en dit was achter af inderdaad het geval, keurig van de betreffende firma, en zorgt dan ook niet achter af voor een naar gevoel, als blijkt dat elders goedkoper.

Extra toelichting
Prima geholpen, lekker bakje koffie, gefundeerde opmerkingen van verkoper, en afspraken netjes nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiim68 13-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
het bestellen ging snel, later een mailtje gekregen dat deze niet op voorraad was dus wat later werd.

Service
Ik was blij dat ze de wasmachine/droger bezorgden en had bij het bestellen aangegeven dat ze ook 2 machines terug moesten nemen. Helaas wist de bezorger hier niks van af en wou het in eerste instantie niet meenemen. Uiteindelijk toch voor elkaar gekregen maar moest ik de wasmachine afkoppelen en ze hadden geen tijd om te wachten (duurt nog geen 5 minuten) Ik moest dan maar het bedrijf bellen en die stuurde dan wel een bezorger om deze alsnog op te halen. Gebeld maar ze hebben helaas nooit terug gebeld of gereageerd op mijn mailtjes.. Dus ben ik zelf maar een hele dag bezig geweest om de wasmachine uit elkaar te slopen en in stukken naar beneden te brengen. Hierdoor mijn lage cijfer.

Aanbeveling
Ik zou het aanbevelen, alleen als ze het zelf kunnen ophalen en vooral niet laten bezorgen.

Extra toelichting
Goedkoop en goed product. Helaas heb ik ervaren dat de levering niet goed was.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

aadels 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ze hebben het aan de keuken gebracht en de oude netjes meegenomen,kon hem zo aansluiten.

Service
zo ver mogelijk gebracht en de oude meegenomen

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
alles ging makkelijk,zelfs met de betaling ging het makkelijken ze waren op tijd

Extra toelichting
alles is goed zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garnicservice 12-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Het 2de apparaat gekocht bij van bemmel & kroon op korte termijn. Beide toestellen zijn prima zoals verwacht. Levering zoals aangegeven vlot en snel service is vlot , jammer dat ze kosten aanrekenen voor pinnen. misschien kopen we het derde apparaat bij hun aan , dit is afhankelijk van de prijs en keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews