bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15976 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2975 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C.Halkes 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, weinig handelingen nodig om de bestelling te voltooien. Wat goed dat de klant zelf de gewenste dag van bezorging kan aangeven.

Service
Volledige en snelle bevestiging van de bestelling en uitstekende opvolging door tijdig versturen van de te verwachte tijd van levering. Keurig dat de chauffeurs vlak voor levering even bellen!

Aanbeveling
Zeer goede ervaring dus een volgende bestelling bij Bemmel & Kroon zal ik zeker overwegen danwel in mijn familie/vriendenkring aanbevelen.

Extra toelichting
Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martjal 23-04-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en overzichtelijke assortiment, dus onze keus was zo gemaakt.

Service
Netjes een half uur van te voren gebeld voor aflevering. En ze hebben onzen nieuwe wasmachine ook gelijk netjes aangesloten.

Assortiment
Ruim assortiment , dus keus genoeg.

Aanbeveling
Goede service en ze nemen ruimschoots de tijd voor je.

Extra toelichting
Geen commentaar, alles was perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Splitthoff 23-04-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim assortiment. Professioneel en ervaren personeel. Alle tijd voor ons als klant. Advies wordt afgestemd op onze behoefte en het al dan niet intensieve gebruik van de wasmachine in ons gezin.
Snelle thuisbezorging en plaatsing van het apparaat.Ik kon direct mijn 1 wasje weer draaien. Heerlijk!

Service
In de winkel werden wij vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Diverse wasmachines werden met elkaar vergeleken.Dat heeft ons geholpen in onze keuze voor deze wasmachine. Wij hadden niet de indruk dat Bemmel en Kroon perse het duurste apparaat aan ons wilde verkopen maar echt het apparaat dat past in onze gezinssituatie. Bovendien ondersteunden zij de aankoop van de LG wasmachine "beste koop 2013". Voor een zeer aantrekkelijke prijs.
De wasmachine werd binnen korte tijd thuisbezorgd. De chauffeur neemt een half uur voor levering nog even contact op. Heel prettig. Snelle afhandeling ter plekke en vriendelijk personeel. Ik kon direct mijn wasjes draaien. Heel fijn.
En: volgende keer gaan wij zeer zeker weer naar Bemmel en Kroon!!

Assortiment
In de winkel is er keuze uit een ruim assortiment. Dat maakt het niet makkelijker.
Wij hadden van te voren al informatie opgezocht bij de Consumentenbond wb "beste test 2013". Alle wasmachines die wij op het oog hadden waren voorradig bij Bemmel en Kroon.
Wij werden geduldig en deskundig te woord gestaan.
Dat heeft ons geholpen in het maken van onze keuze.

Aanbeveling
De winkel heeft een ruim assortiment en het personeel heeft ons deskundig,vriendelijk en in alle rust te woord gestaan. Heel prettig en een verademing naast de winkels met minder ervaren en/of deskundig personeel.
Dat heeft ons geholpen om een definitieve keuze te maken.
Ook was het prettig dat Bemmel en Kroon niet probeerde de duurste wasmachine aan ons te verkopen, maar hun advies afstemde op onze gezinssituatie en de mate van gebruik.
Bij een volgende aankoop gaan wij weer naar deze winkel.

Extra toelichting
Prettig en deskundig personeel. Ruim de tijd om diverse apparaten met elkaar te vergelijken. Ruim assortiment. Prima service. "Beste koop" producten uit 2013 vlg de Consumentenbond zijn allemaal voorradig in de winkel. Wij vonden het prettig dat het personeel niet probeert het duurste apparaat te verkopen maar afstemt op de gezinsbehoefte en de kwaliteit van het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnneVD 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Perfecte service

Extra toelichting
Heel snelle perfecte service, direct antwoord op onze vragen, binnenbrengen en uitpakken frigo (mét afvoer verpakkingsmateriaal) was inbegrepen. Heel scherpe prijs. Enige - punt: geen betaling met Visa/Mastercard mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

puliga 23-04-2014 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard in Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Waren zeer tevreden over het assortiment alswel over de hulp en uitleg door de verkoopmedewerker. Waren eerst bij een andere witgoedwinkel daar geweest maar waren niet tevreden. Hadden geen goed gevoel. Ook waren er wat problemen met de plaatsing van het apparaat, maar is door Bemmel en Kroon geweldig opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sianne 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super!!!

Service
Zeer snelle levering en geen extra kosten voor bezorging!!!

Assortiment
Wij hadden bij veel winkels bezocht en niet gevonden wat wij zoeken niet de juiste type droger. Via online zoekmachine deze website gevonden en scheelde zelfs 200 euro!!!

Aanbeveling
Onze schoonouders en ouders al ingelicht over deze site en zeker onze vrienden van deze site op de hoogte stellen

Extra toelichting
Super, voor andere producten ga ik zeker eerst deze site bezoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mcjsmits 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere site. Betalen met IDeal. Direct bestelbevestiging en informatie over aflevering. Levering geschiedt door firma Fiege en dat gaat heel goed.

Service
Supersnelle levering. Snelle reactie op klacht plus nette afhandeling.

Assortiment
Assortiment is goed. Bestelde artikel bleek echter niet op voorraad, maar kreeg een luxer model voor dezelfde prijs. Dat is dus super.

Aanbeveling
Ik ben echt heel tevreden, vandaar een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gedichtje 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig makkelijk om niet meer te hoeven winkelen.

Service
Bij Bemmel en Kroon zijn de mensen vak bekwaam, geduldig en aardig.

Aanbeveling
Omdat ik altijd tevreden ben met wat ik heb aangeschaft.

Extra toelichting
Deze winkel is gewoon goed, meer kan ik er niet over zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AgnesenChris 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website snel te vinden,m.i groot, volledig aanbod (in ons geval vaatwasser),goede product info.
Zeer scherpe prijzen.

Service
Aankoop verwerking, betaling etc,makkelijk en duidelijk.
Snelle orderbevestiging via mail en heel belangrijk de leveringsdag zelf kunnen aangeven en de bezorging kunnen volgen via TR&TR.

Assortiment
Na het bekende shoppen op het internet blijkt B&K m.i. een volledig assortiment te hebben, bijna alles op voorraad.

Aanbeveling
Zeer duidelijke website,aankoop afhandeling en betalings mogelijkheden goed, Ideal.
Snelle levering.

Extra toelichting
Duidelijke website,eenvoudige betaling,snelle levering,scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dadlive 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
héél erg tevreden. Mijn vragen werden beantwoord op een énorm snelle manier via mail !

Service
Knappe service van de verkoopdienst. Werd over allles correct ingelicht over wat mijn vragen. Ook de mogelijkheid om bij levering onmiddellijk te betalen was een doorslaggevend argument.

Aanbeveling
Ik ben een belgische klant, en zou zeker jullie diensten aanbevelen aan vrienden.

Extra toelichting
Tevreden over het gebruiksgemak van een internetwinkel met vlugge respons en snelle thuislevering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericfilemon 19-04-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Keurig en snel geholpen. Dag 1 koelkast overleden. Dag twee geboorte nieuwe kast. Dag drie geleverd en geïnstalleerd . Dank voor de snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Villa 18-04-2014 In de winkel gekocht
per telefoon
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Na een lange zoektocht op het internet had ik alles wat ik moest hebben voor de inrichting van mijn nieuwe kinderdagverblijf; 2 gasfornuizen, 2 afzuiger, 2 rvs koelkasten, 2 vaatwasmachines, 1 wasmachine en 2 x magnetron. Omdat ik eerder bij Bemmel en Kroon had besteld besloot ik ook hun even te bellen. Dankzij een zeer aardige man met veel kennis had ik binnen 5 min een veel beter en goedkoper advies.

Service
Het kinderdagverblijf zijn ze nog aan het bouwen en de deadline was essentieel. De levertijd werd keurig aangepast

Assortiment
Alles wat ik nodig had konden ze leveren en dachten mee

Aanbeveling
Volgende keer niet meer lang zoeken op internet ik bel direct naar Bemmel en Kroon

Extra toelichting
Ik wil geen ander

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonsie 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ze doen wat ze beloven

Service
over alles wordt je geinformeert

Assortiment
goede keuze mogelijkheden

Aanbeveling
ik kan niets in hun nadeel bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chlietar 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
voor de 2de maal dat we bij Bemmel Kroon kopen en voor de 2de maal alles vlekkeloos verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de back 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gisteren online besteld,vandaag geleverd.

Service
Vriendelijke bezorgers en nette levering.

Aanbeveling
Volgende keer bestellen we weer bij Bemmel en Kroon.

Extra toelichting
Goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oenemeloen 18-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen en het wordt geleverd. Gemakkelijker kan niet.

Service
De volgende dag kon ik al een nieuwe koelkast hebben. De oude koelkast kon mee en ik kon bij levering pinnen. Ik noem dat service!

Extra toelichting
Doordat de service zo goed is, zou ik de volgende keer niet meer alles op internet zoeken, maar fysiek naar de Bemmel en Kroon gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jhubert 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Had gemakkelijk meteen kunnen bestellen maar omdat het een aanzienlijk aankoopbedrag was toch even gebeld. Meteen was alles duidelijk.

Service
Geweldige service. Twee dagen na bestelling geplaatst op een dag dat het mij uitkwam. 1 dag van te voren een mail ontvangen met het tijdbestek waarin de monteur langs zou komen. Op de dag zelf belde de monteur een half uur van te voren dat hij onderweg was. Installatie prima gedaan, alles netjes opgeruimd en de oude apparatuur meegenomen. Bemmel en Kroon een uitkomst voor mensen met een drukke agenda.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Wilde online bestellen maar best een fors aankoopbedrag dus ik wilde toch even contact met de winkel hebben. Dit was eigenlijk niet nodig geweest. Alles wat op de website staat is daadwerkelijk zo, dus snelle levering en installatie voor 95 euro. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeeeweeee 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Vrij beperkte productinformatie, standaard teksten die verschillen niet precies weergeven. Verder scherpe prijzen en prima levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

klaasds 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Aanbeveling
Zeer vlotte en professionele levering van m'n bestelling.

Extra toelichting
Ze hebben groot assortiment, en het is allemaal vlot leverbaar. Als ik nog iets online bestel ga ik het zeker terug opnieuw bij Bemmel&Kroon doen. Ze stonden met m'n bestelling dag later aan de deur. Je kon zelf in real time checken waar ze ongeveer zaten met je bestelling en wanneer ze ongeveer aan uw deur gingen staan. Zo moet je niet de hele dag thuis blijven. TOP SERVICE!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erops 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Erg vriendelijk en behulpzame medewerkers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jacomo367 18-04-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede voorlichting in de winkel. Afspraken over levering en inbouwen werden perfect nagekomen. We werden tijdens het "proces" per mail keurig op de hoogte gehouden.

Assortiment
Bemmel en kroon is een echte witgoed winkel en kan daardoor gerichter werken dan een electronicawinkel die ook in witgoed doet.

Aanbeveling
Omdat ik zelf nergens anders witgoed zou willen kopen.

Extra toelichting
Op de late maandagmorgen dat ik mijn aankoop deed was er maar een verkoper aanwezig die langdurig bezig was met een klant. Waarschijnlijk was het een keer een geval van pech dat ik een keer wat langer moest wachten. Indien structureel mogelijk meer personeel. Ik werd wel netjes, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wixan 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon duidelijk,

Service
Direct contact opnemen per telefoon om bij veranderingen te overleggen.

Assortiment
ruim en actueel assortiment. Zat bij andere aanbieders nogal eens mis met aanbod.

Aanbeveling
Prijs en assortiment, samen met accurate afhandeling maakt het zeker tot te adviseren online winkel

Extra toelichting
Lees voorgaande...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kapperwim 17-04-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Snel, proffesioneel en betaalbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjoleinPijnacker 17-04-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Op de afgesproken dag van levering werd ik keurig van te voren gebeld dat ze over een half uur kwamen leveren. Vervolgens hebben beide jongens ook nog de wasmachine en droger naar zolder getild zonder morren. Erg fijn!

Assortiment
Naar mijn mening was er genoeg keuze.

Aanbeveling
Ben netjes geholpen in de winkel. Er is genoeg keuze en een goede levering.

Extra toelichting
+ Ik ben snel en naar tevredenheid geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tonkramps 17-04-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Prima leveringsproces. Mailtje in combinatie belletje booraf werkt goed

Assortiment
Combinatie winkel internet werkt goed. Mondeling advies gehad, in de winkel tevens op internet shop gekeken en nog wat prijstechnisch kunnen doen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

EstherExtra87 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super aflevering, keurig een telefoontje van te voren!

Aanbeveling
Een super combinatie van aanbod, prijs, kwaliteit en service!! Complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lidahienkensadrichem 17-04-2014 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Qruqiusplein 50.Qruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De service op de mail. Heel goed.
en alles precies zoals afgesproken.

Service
Keurig na melding via telefoon over de tijd van aankomst van onze vriezer.dit is service.

Assortiment
Zoals wij in de winkel konden zien, een groot assortiment,en met namen de vriezer die wij wilde hebben. Een miele die in andere winkels niet stond .

Aanbeveling
Zeer tevreden over het deskundig personeel, goed en snel geholpen. Niet opdringerig .Heel vriendelijk. Goede afspraken gemaakt.

Extra toelichting
Goed personeel. prettig geholpen Groot assortiment . Ruime en frisse winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Collin_H 16-04-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van te voren op de website gekeken en daarna ouderwets in de winkel besteld. Goede adviezen en uitleg van de verkoper.

Service
Het apparaat werd netjes naar zolder getild en aangesloten. Oude apparaat werd zonder zorgen retour genomen.

Assortiment
Zowel keukens als witgoed en zeer scherp geprijsd.

Aanbeveling
Voor een nieuwe keuken of witgoed zou ik zeker Bemmel en Kroon aanbevelen.

Extra toelichting
Geen klassieke te dure winkel, maar ook geen goedkope serviceloze webshop. Gewoon het beste van die twee samen. Service en advies voor scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AstridvdJ 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rond oud-en-nieuw op zoek moeten gaan naar een nieuwe wasmachine. Deze zaak kon het snelst leveren.

Service
De service was perfect. Ook van de vervoerder. Het contact verliep perfect. Het was de eerste keer dat we witgoed via internet hebben besteld en dan kan ik echt deze zaak aanraden.

Assortiment
Geen.

Aanbeveling
Perfecte service, razend snel en gewoon goed.

Extra toelichting
Zo razendsnel en in goed overleg, dat kan bijna niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. deG 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Geweldige en snelle service, jammer dat we deze shop niet eerder ontdekt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kavango 15-04-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel met parkeerruimte

Service
Personeel geeft geode voorlichting en is vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dufana 15-04-2014 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk advies door de Telefoon, binnen 2 Min. een passende Aanbieding gebaseerd op Internet Prijzen.

Service
Goed advies door de Telefoon, netjes afgeleverd, Oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Ruime Keus.

Aanbeveling
Zeker, Prijs scheelt bijna niks met Internet. Echter het voordeel is dat ze een Winkel hebben op 20Min. Afstand voor Service en Onderhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mvreeuwijk 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk een goede keuze te maken.

Service
Prima, vrijdag nieuwe wasmachine online uitgezocht, maandagochtend bezorgd. Kreeg keurige mail over aflevertijd en nog een telefoontje van de chauffeur hoe laat ze er precies zouden zijn. Nieuwe wasmachine netjes aangesloten en oude wasmachine meegenomen.

Assortiment
Ruime keus.

Extra toelichting
ik heb geen verbeter punten, ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

satra 15-04-2014 In de winkel gekocht
Cruquius (Hoofddorp)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Uitermate vriendelijk en professioneel personeel. Klantgericht en beleefd, was plezierig om contact mee te hebben. Men schroomde niet om eerlijke vergelijkingen met concurrenten naar voren te brengen als deze ter sprake kwamen

Assortiment
Ruim en goed assortiment, met een brede keuze en goede mogelijkheden producten onderling te kunnen vergelijken

Aanbeveling
Door de ligging (Cruquius), inrichting en staf een prettig winkel om naar toe te gaan

Extra toelichting
Door de ligging (Cruquius), inrichting en staf een prettig winkel om naar toe te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

janna voogt 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van Bemmel en kroon kwam er bij het zoeken naar m'n nieuwe wasmachine in vergelijkingen op internet beter uit qua gemakkelijk vinden, bestellen en betalen.... en prijs!

Service
Levering snel en volgens afspraak; vervoersbedrijf goed ingespeeld op de gevraagde service: brengen, plaatsen, monteren en afvoer oude machine. keurig personeel.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, zeker binnen de productgroep waaruit ik in kocht.

Aanbeveling
Zeker zou ik deze winkel aanbevelen aan vrienden en kennissen.
Sterker nog: ik ga mijn wasdroger er nu ook bestellen...

Extra toelichting
goed, prettig, alles verloopt zonder strubbelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rougoor1 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gisteren een koelkast besteld vandaag geleverd. Overzichtelijke website tegen scherpe prijzen. Gratis bezorgkosten zijn fijn :d

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandewater water.p 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De ene dag besteld, de andere dag geleverd.
Ook kun je per telefoon nog vragen stellen

Service
Prima levering, droger is drie verdiepingen hoger (zonder lift) op de juiste plaats gezet.

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijs klasse.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aan willen raden. Van Bemmel en Kroon zijn goedkoop in witgoed. Ook de wasmachine hebben we bij hun gekocht. Wij zijn super tevreden over de goede service.
Omdat wij de dag na de levering nog vragen hadden, hebben zij dit voor ons uitgezocht en kregen we per mail het antwoord toegestuurd.

Extra toelichting
Zie onderstaande antwoorden, zij spreken voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AGluvers 11-04-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ben erg goed geholpen

Assortiment
Ze hebben erg veel maar wat wij wilden net niet. Het werd direct voor ons uitgezocht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ldebruyn 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
simpel, alles verloopt 100% zoals overeengekomen van bestelling tot levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matoonen 10-04-2014 In de winkel gekocht
Leidscheveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vriendelijke verkoper. De mannen die de wasmachine kwamen plaatsen waren keurig, beleefd, netjes en erg behulpzaam en klantvriendelijk.

Assortiment
De keuze van het product was ruim voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janmuelder 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet alles geregeld. Moest een oude vaatwasser vervangen worden. Met de bijlage vaan maten wwist ik zeker dat het zou passen.

Service
Kreeg de dag vooraf keurig eenmail hoe laat ze zouden komen van het installeren

Assortiment
Zeer veel keus! (te veel ...)

Aanbeveling
Plezierige installalateur en keurig werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kapster 10-04-2014 In de winkel gekocht
Voorburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij zijn goed voorgelicht,en een prettige verkoper,die zijn vak verstond.

Service
Goed telf. contact van hoe laat de monteur zou komen.

Assortiment
Ruime keuze dus je slaagt altijd.

Aanbeveling
Heb in 6 maanden een wasm.en een koelkast gekocht,en de service is prima.

Extra toelichting
Dat de klant ook echt er een goed gevoel krijgt als je er wat koopt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H32 09-04-2014 In de winkel gekocht
Hazerswoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitgebreide en goed bereikbare showroom goed bereikbaar.

Service
Attente en deskundige service in showroom zoals we dat gewend zijn hier.

Assortiment
Redelijk uitgebreid

Aanbeveling
Iemand uit de buurt die de showroom kan bezoeken zou ik dit zeker aanbevelen

Extra toelichting
Geen klachten. Ook de aangeboden montageservice door de firma Ajtec verliep vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

281161 08-04-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel geweest in plaats van de webwinkel.Nu konden we ter plaatse alles bekijken en opmeten.

Service
Zeer goed geholpen in de winkel, verkoper wist waar hij het over had en gaf deskundig advies.

Assortiment
In de winkel is volop keuze en overzichtelijk alles goed geprijst.
Top

Aanbeveling
De winkel ziet er zeer verzorgd uit, personeel helpt je correct.
De prijzen zijn goed concurrerend met internet.

Extra toelichting
We zijn correct geholpen, we konden het artikel laten leveren op de dag dat het ons uitkwam. Het artikel is op tijd geleverd en de chauffeur belde 20 Min voor levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boortje80 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Vriendelijke bezorgers 10 min van tevoren gebeld dat ze er zo zouden zijn.

Extra toelichting
Goede uitleg van het geleverde apparaat snel geleverd vriendelijk ter woord gestaan gewoon prima service. Ik zal bij mijn volgende aanschaf zeker weer bij hun kijken als ik wat van mijn gading vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hentoos 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vandaag besteld morgen in huis

Service
goede planning volgens afspraak

Assortiment
van alles nonder een dak

Aanbeveling
mijn ervaring

Extra toelichting
alles volgens afspraak en de prijs was heel aantrekkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hennie-Leny 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker vanuit je stoel de keuze maken

Service
Snel en duidelijk de levering welke datum en tijdstip

Assortiment
Veel keuze !!

Aanbeveling
Goede prijs en geen gedoe met winkels aflopen

Extra toelichting
Ik ben zeer te vreden over de bestelling van mijn vriezer een snelle levering, fijne bezorgers, alles is netjes verlopen en ook nog 2 hoog de trap op keurig gedaan. De betaling ging ook perfect. Ben hier heel blij mee .....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pverbruggen4563 07-04-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Wij zijn in de winkel geweest omdat we dichtbij wonen en ook hier prima service en rustige sfeer geen verkopers die opdringen maar eerlijk en goed advies in een mooie winkel.

Aanbeveling
Prima service en snelle levering keurige overzichtelijke e-mails om je op de hoogte te houden en een belletje dat men eraan komt. kortom dik tevreden

Extra toelichting
Keurig op de 2 verdieping geplaatst en oude meegenomen geen rotzooi en prima uitleg over het gebruik kortom top zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J. Aalders 07-04-2014 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, netjes en adequaat

Service
bijzonder vriendelijk en heel net uitbesteed t.a.v. plaatsing van de vaatwasser en enkele weken daarvoor van de wasmachine op de 1e etage

Assortiment
van alle markten thuis

Aanbeveling
kan eigenlijk niet beter, maar een 10 is "te"

Extra toelichting
kan aan de beoordeling niets toevoegen, snelheid is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delftenaar17 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen is een eitje en zonder gedoe.
En dit alles voor de laagste prijzen.

Service
Komen de afspraken na en je kan zelf opgeven wanneer je iets wat bestelt is kan laten leveren. Zelfs als jezelf installeert kan men hulp inroepen bij Bemmel en Kroon en krijgt men een goed advies waar geduld een hoofdrol speelt.

Assortiment
Zeer groot assortiment en het meeste gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Al meerdere spullen bestelt en nooit teleurgesteld.

Extra toelichting
Tot nu toe geen negatieve punten aan deze winkel. Komen hun afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews