bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15971 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2980 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ierikb 16-07-2017 Via de website gekocht

Snelle vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online voor Bemmel en Kroon gekozen omdat die het snelst konden leveren tegen een gunstige prijs!
De gemaakte afspraken ook nakwamen dus al met al erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Smitje oet Gelaen 16-07-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Fijne ouderwetse service zoals het eigenlijk moet zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is bij toeval dat ik bij van Bemmel&Kroon uitkwam via het zoeken op producten in Google. We zijn er toen meteen langs gegaan. Bij binnenkomst was mijn eerste indruk al meteen goed, waarop wij hebben besloten om hier het product meteen te gaan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 16-07-2017 Via de website gekocht

consequente levering, stipt en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
overzichtelijke productaanprijzing en vlotte betaalmethode en duidelijke communicatie en productlevering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 16-07-2017 Via de website gekocht

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerder malen bij Bemmel en Kroon apparatuur voor de keuken besteld. Makkelijke navigatie website, goede filters, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Een puntje van kritiek, apparatuur onderling qua eigenschappen vergelijken niet mogelijk. Zodra Bemmel en Kroon dit heeft verwezenlijkt dan krijgen ze een tien.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 16-07-2017 Via de website gekocht

Compleet probleemloos en geheel vlgs verwachting geleverd.

Algemene score

8,0
Compleet probleemloos en geheel vlgs verwachting geleverd. Bestelde machine bleek niet leverbaar ondanks dat deze vlgs de website op voorraad was? Alternatief werd aangeboden en na telefonisch contact incl. onderhandeling een akkoord overeengekomen. Alleen wat late bezorging maar desondanks: vrijdag laat in de middag besteld en toch nog de dag erop keurig netjes geleverd. Knappe prestatie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rhees 16-07-2017 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product staat duidelijk vermeldtop de website, bestelproces verliep vlekkeloos. Levering conform afspraak. Kortom prima ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Snellen 16-07-2017 Via de website gekocht

Persoonlijke service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Twee web keurmerken waardoor betrouwbaarheid van de website gegarandeerd. Prima service, goede mail met contactpersoon en telefoonnummer indien er problemen met de levering zijn. Nette levering en meenemen oude koelkast. Top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 16-07-2017 Via de website gekocht

Top afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is overzichtelijk, prijzen goedkoopste wat uk gezien heb en bestelproces makkelijk.
Wij hadden ean type koelkast uitgezocht die niet meer op korte termijn te leveren was. Tegen dezelfde prijs kregen we een nieuwer type koelkast. Top service daarnaast bezorgdienst mooi op tijd en nette service. Al met al hele nette afhandeling en aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 16-07-2017 In de winkel gekocht
fore park Leidschendam

goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prettig geholpen , levering op de dag op het afgesproken tijdstip. mooie winkel met veel keus kom toch weer iedere keer hier terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 15-07-2017 Via de website gekocht

Stofzuiger gekocht en mooi op tijd geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke info vooraf, op de ochtend mail een mail gekregen met daarop het bezorgtijdstip, en SMS exact een half uur van te voren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 15-07-2017 Via de website gekocht

Voordelig maar slechte informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik belde voor advies maar kreeg een dame aan de telefoon die 0,0 productkennis had. Die heb ik dus elders opgedaan. Vanwege de fors lagere prijs wel hier besteld.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Eddy uit Antwerpen 15-07-2017 Via de website gekocht

levering Smeg koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf bestelling tot levering perfecte communicatie, de levering is met track and trace te volgen en een half uur voor levering nog een sms. Door keurig, klantvriendelijk personeel afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankieboy 15-07-2017 Via de website gekocht

Amerikaanse koelkast

Algemene score

9,0
Goede telefonische feedback. Zocht het artikel gelijk op helemaal ok. Aardig en netjes aan de telefoon . TOP

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Samsung wasmachine besteld op zaterdag avond en maandag ochtend al in huis! Super snelle levering!!!
En ik kon gelijk een wasje draaien!!!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bemmel en Kroon 15-07-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eerder ervaring met deze winkel
vriendelijke mensen en goed advies, snelle levering
en ook fijne lokatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 15-07-2017 Via de website gekocht

TOPBEDRIJF

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gemakkelijk toegankelijk bedrijf zowel op internet als via de telefoon. Duidelijke site en aan de telefoon nemen ze alle tijd voor je en denken met je mee. Geven eerlijke adviezen en hebben zeer goede en concurrerende prijzen. En afspraak is afspraak! Levering vindt ook op tijd plaats.
Al de zoveelste bestelling bij B en K en steeds tot volle tevredenheid.
"Bemmel en Kroon, er is geen betere" :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 15-07-2017 Via de website gekocht

Voldoet aan belofte

Algemene score

9,0
Ik vind dit een prima Shop. Voor mij onbekend, maar zag deze bij kieskeurig staan met eenzelfde prijs als andere internet winkels. ik kreeg hier zelf nog 5 euro korting. Dus was voor mij de keuze snel gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EdjeB 15-07-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Prijs, bestelling, installatie, alles uitmuntend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel in de Cruquius, hebben wij een oven en inductieplaat besteld. Deze werd volgens afspraak binnen een week bezorgd en geïnstalleerd door een extern bedrijf. Keurig, precies volgens afspraak en de monteur heeft zelfs als extra de vaatwasser deur gerepareerd en een wasemkap opgehangen. Netjes alle oude apparatuur meegenomen. Echt een dikke 10 waard.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska 15-07-2017 Via de website gekocht

3 in 1 snel, netjes en aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn erg tevreden. Snelle levering aan huis, oude wordt gelijk netjes meegenomen en de producten zijn aantrekkelijk geprijsd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Oude Amerikaanse koelkast werd netjes retour genomen ondanks dat die erg zwaar zijn en dat allemaal voor een zeer scherpe prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne nieuwenhuizen 15-07-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Goede omschrijving van de artikelen. Vlugge levering. Maar vooral goede en vooral vriendelijke service door de monteurs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PamTig 14-07-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze zeggen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op de korte termijn op zoek naar een nieuwe wasmachine. Via research op internet had ik 's avonds een keuze gemaakt. Vervolgens had ik de keuze uit meerdere winkels. Ik koos voor een winkel in mijn woonplaats. De volgende ochtend telefonisch contact opgenomen, omdat ik nog een vraag had. Netjes geholpen aan de telefoon, de wasmachine besteld, binnen 5 minuten de bevestiging in mijn mailbox en de volgende dag keurig op het afgesproken tijdstip werd de oude wasmachine afgevoerd, de nieuwe geplaatst en gebruiksklaar gemaakt. Nog wat tips van de medewerkers die bij mij thuis waren geweest. Kortom: ze doen wat ze zeggen! Complimenten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angeline Delaey 14-07-2017 Via de website gekocht

Service kan beter

Algemene score

6,0
Op kieskeurig de diepvries uitgezocht. Deze zou6 lades hebben maar bij levering zaten er maar 5 lades in.
Op de site had ik aangekruist dat ik mijn oude diepvries mee wilde geven en de service wilde dat de diepvries uitgepakt zou worden. Wanneer ik ze allebei intoetste verdween een van dezen servicepunten dus het was kiezen of meenemen of extra service. Bij levering wilde ze echt niet het apparaat uitpakken en het karton mee terugnemen. Op de verpakking zat een dikke laag stof zodat het leek alsof deze jaren in het magazijn had gestaan met veel stof. Dus, eerst de verpakking afpoetsen of heel mijn keuken onder het stof.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

André 14-07-2017 Via de website gekocht

Volledig conform verwachting; goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was het goedkoopste bij Bemmel & Kroon. De levering was conform verwachting.
Goede communicatie over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 14-07-2017 Via de website gekocht

Geen enkele webwinkel overtreft Bemmel&Zoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de LG Magnetron MA3884VCT gekocht. Voordat ik het artikel kocht had ik nog een vraag. Het correcte antwoord liet niet lang op zich wachten.
Ik ben in winkels geweest. Ik heb alle webwinkels in België en Nederland afgeschuimd. Bemmel&Zoon was de goedkoopste. 127,00 eur goedkoper. Ook heb ik gekozen voor 5 jaar garantie i.pl.v 2 jaar (+55 eur). Dit vind je zelden tot nooit bij de andere (web)winkels.
Ook de levering was prima. Ik had dinsdag gekozen. De dag van de bestelling kreeg ik al een mail van B&Z dat dinsdag tussen 8 en 18u de bestelling zou geleverd worden en ze schreven ook dat ik dinsdagmorgen een mail zou ontvangen met een uur (bij benadering) van de levering. Ook kon ik de koerier "traceren" op een website. Ik kon dus zien wanneer hij bij ons zou aankomen. Een 20-tal minuten voor de aankomst werd ik per mail nog verwittigd dat de koerier over 15 minuten zal aanbellen. De levering aan huis is prima verlopen. De koerier-jongen was zeer beleefd en behulpzaam.
Dit is het eerste product dat ik bij B&Z koop en dit zal niet het laatste zijn. Ooh nee. Als ik nog eens iets wil kopen dan ga ik voortaan bij B&Z kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 14-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle en goede service

Algemene score

9,0
Een paar jaar geleden hebben wij ook onze koelvrieskast bij Bemmel en Kroon gekocht. Toen ik daar een probleem mee had heeft Bemmel en Kroon dit zeer snel en vakkundig voor ons opgelost. Vandaar dat wij onze wasmachine ook hier hebben besteld. En een voorkomend voordeel is dat hij nog 30 euro goedkoper was dan de andere aanbieders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Sontag 14-07-2017 Via de website gekocht

Een "Cool" bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was opzoek naar een inbouw koel/vriescombinatie van het merk Whirlpool. Enkele website bekeken en uiteindelijk bij Bemmel & Kroon terecht gekomen. Laagste prijs betaald. Prima duidelijke website. Zag heel vertrouwelijk uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Desirée 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben de droger gisteren besteld en hij kon vandaag al geleverd worden! Kregen bericht wanneer ze ongeveer kwamen en vlak voor de levering kreeg ik nog een sms met de exacte tijd. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annick Degryse 14-07-2017 Via de website gekocht

Vlotte afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles goed verlopen. Perfect afgehandeld, ook voor de levering. Je hoeft niet de hele dag thuis te blijven. Je krijgt een half uurtje vooraf wanneer ze precies leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adrie van den Hoek 14-07-2017 Via de website gekocht

alweer helemaal goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ook deze keer dacht Bemmel en Kroon mee. De vaatwasser die ik zocht was niet te koop bij hen. Maar ze vragen door en weten dan wat voor jou van belang is en komen met oplossingen. En service. Voor een heel goede prijs (met extra service qua inbouwen) kwam er gisteren een nieuwe machine. Die door een uiterst vriendelijk monteur (dankjewel nog Kevin) werd ingebouwd. Na een etentje mocht de machine voor het eerst zijn werk doen, helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 14-07-2017 Via de website gekocht

Snel voordelig en de goedkoopste.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de shop gekozen omdat hij de goedkoopste was.
De afhandeling is snel en zonder problemen verlopen.
Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Mourabitti 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldig service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service. Snelle levering. Site was erg duidelijk. Personeel van de bezorging waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bozje 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij bestelden, 356311, een Siemens magnetron en kregen een paar uur later een mailtje dat de bestelde magnetron niet meer leverbaar was. Zij boden gelijk een (duurder) alternatief aan tegen dezelfde prijs. Dat is service. De levering geschiedde ook volgens afspraak en de bezorgers waren vriendelijk en zetten de magnetron netjes binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline Renee 14-07-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Mooie winkel en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele mooie winkel, deskundig personeel. Ik werd zeer vriendelijk en rustig geholpen, er was over de prijs te praten en mijn koelkast werd gratis thuis bezorgd en zelfs op zolder neer gezet! Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R. van Ooijen 14-07-2017 In de winkel gekocht
Cruqius

Jammer van het niet-aansluiten

Algemene score

7,0
Onze Samsung koelkast gekocht bij Bemmel&Kroon in de winkel. Op zich allemaal prima gegaan. Bij levering bleek echter dat onder extra service niet het aansluiten inbegrepen was. Bleek op de site dat je daarvoor een extra vinkje moest zetten. Gemmiste kans in de winkel wat ons betreft, want daar ging het ons met name om.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ex - Waspech 14-07-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed en betrouwbaar !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al +/- 20 jaar komen wij, eerst in de winkel, nu via de telefoon en webwinkel bij Bemmel & Kroon.
Al die jaren goede service. Nu ook weer snel, goed, kundig een wasmachine geleverd en geplaatst.
Kom graag weer terug.
Helaas zitten wij niet op Facebook !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hemmo van der Zaan 14-07-2017 Via de website gekocht

Daar kan Bol.com niet tegen op! Hier klopt de voorraad wel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst hier een apparaat besteld en ongevraagd nog 25 euro kassa korting toe, gratis en netjes thuis afgeleverd op de dag dat het mij uit kwam. Netjes zoals afgesproken bericht over bezorg periode en de uiteindelijke tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Filippo 14-07-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Uitgebreide keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe vaatwasser opnieuw bij Van Bemmel & Kroon terechtgekomen. Ruime keuze, overzichtelijke showroom met een mooie presentatie, redelijk geprijsd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R.Hamers 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en goedkoopste levering uit voorraad binnen 1 dag

Algemene score

10,0
Bemmel & Kroon was niet alleen de goedkoopste, maar ook nog hetsnelste met leveren. Tevens werd mijn oude kookplaat gratis meegenomen. Top service!! Echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGA Penders 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima alternatief voor niet leverbare wasdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor deze shop gekozen door de kassakorting voor de rest waren er veel gelijk in prijs
Prima alternatieve (zelfs duurdere machine voor de zelfde prijs) voor bestelde maar niet meer leverbare wasdroger.
Enig minpuntje is dat er afgesproken was dat het verpakkings materiaal mee terug zou worden genomen maar dit niet gebeurd is.
Dit met het smoesje dat als de machine niet zou bevallen binnen de gestelde termijn deze weer origineel verpakt zou moeten worden.
Ik zou zeggen neem de verpakking mee terug en bewaar ze zelf.
Nu moeten we dit ondanks afspraak toch zelf afvoeren, jammer dat ik zelf niet bij de levering kon zijn anders was dit niet gebeurd.
Vandaar de onvoldoende bij onderwerp levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Maurice 13-07-2017 Via de website gekocht

Maakt het helemaal waar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundige voorlichting door meedenkende verkoper. Goede prijs. Bezorging volgens afspraak door eigen bezorgdienst die zijn komst vooraf meldde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Derksen 13-07-2017 Via de website gekocht

Wasdroger w45h200nl op voorraad! Blijkt toch niet leverbaar!

Algemene score

6,0
Heb een wasdroger van Siemens besteld (wt45h200nl). Machine blijkt echter niet leverbaar. Kregen een ander (nieuwer) model voor dezelfde prijs. Alhoewel de service prima is, vind ik het niet netjes om op de website te zetten dat de machine op voorraad is. De wasdroger functioneert overigens prima. De bestelling en levering verliep eveneens vlekkeloos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

C.Marinus 13-07-2017 In de winkel gekocht
cruquius

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk en vakkundig geholpen.
Aantrekkelijke prijs.
Zeer snelle prettige levering,de oude vaatwasser werd zonder problemen mee retour genomen.
Ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe ging mee retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Schautteet 13-07-2017 Via de website gekocht

Vlotte bestelling en levering. Hier zien ze me nog!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en het bestellen gaat gemakkelijk en vlot. Twee dagen later werd de bestelde dampkap netjes afgeleverd. Ook de koerier waar Bemmel en Kroon mee werkt, Dynalogic, verdient alle lof.
Een aandachtspuntje misschien: een mogelijkheid om te betalen met Paypal zou het handig maken, want nu moest ik tegen meerprijs betalen aan de chauffeur. Gelukkig kon dat met de kaart.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekend 13-07-2017 In de winkel gekocht
Forepark

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie winkel en erg klantvriendelijk, een uitstekende service gekregen, goede prjjs en ook netjes en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem K 13-07-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veiligkopen.nu had het meest concurrerende aanbod voor de Bosch wasmachine die wij zochten. Dinsdag besteld en donderdag in huis.Voor €9.95 extra werd ie naar zolder gebracht aangesloten en de oude mee retour genomen. Duidelijke e-mails en communicatie omtrent levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wil 13-07-2017 Via de website gekocht

vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit voor een goede prijs! Bovendien aangesloten bij waarborg thuiswinkelen. We kregen een zeer snelle bevestiging via mail, gaf ons meteen veel vertrouwen in een goede koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlieke2017 13-07-2017 Via de website gekocht

Goede service en communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanuit werk en privé heb ik te maken gehad met Bemmel & Kroon. De communicatie verloopt goed en eventuele vertragingen of problemen worden opgepakt en opgelost. Een mooie "deal" (goede prijs voor meerdere apparaten) en duidelijke afspraken over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ruud de ruijter 13-07-2017 Via de website gekocht

zeer fijne winkel en goede prijs kwaliteits verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keus en goed en kundig personeel.
De levering was ruim voor de aangegeven tijd zeer top. veel verschillende merken,dus vollop vergelijkings materiaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WvE 13-07-2017 Via de website gekocht

Beter dan verwacht

Algemene score

9,0
Vaatwasser besteld en kreeg vrij snel een e-mail met melding dat het artikel wat ik gekozen had niet meer geleverd werd. Daarop hadden ze een soortgelijk apparaat uitgekozen en net wat luxer was(zelfde fabrikant enzo) was maar wel dezelfde eigenschappen had. Voor dezelfde prijs gekregen.

Leveren werd door dynalogic gedaan en gaven per e-mail een duidelijke iaanduiding van wanneer ze leveren met een link naar een webpagina waar je kan zien waar de koerier is en hoelang het ongeveer nog duurt voordat ze er zijn.

Koerier zou 15-30 minuten voordat ze komen bellen zoadat je dus nog weet wanneer ongeveer(hoewel ze waren vergeten te bellen)

Product was dus gewijzigt in een wat luxer model en was ook geleverd. Was vrij snel op de hoogte gebracht dat ze dat gewijzigt hadden en dus had ruim tijd om te reageren indien ik de situatie anders wilde.

Pettig was het om te kunnen pinnin bij aflevering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews