bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15540 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3198 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

avuflora 11-08-2013 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eerst op internet gekeken, maar je ziet alles toch even graag in het echt. En dat kon uitstekend in de winkel. Ideaal!

Service
Eenmaal in de winkel werd ik zeer vriendelijk geholpen en de aflevering kon plaats vinden op de door mij gekozen dag en zelfs op mijn voorkeurstijdstip. Zelfs werd ik nog drie kwartier van tevoren gebeld dat ze eraan kwamen.

Assortiment
Wat een keuze! En wat ik zocht was er bij.

Aanbeveling
Zeer tevreden over het verloop van de aankoop en installatie.

Extra toelichting
Het gemak en de service zijn een groot voordeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fcjscheepers 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, kinderlijk eenvoudig bestelproces.

Service
Alles correct en tijdig geleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment waarvan veel op voorraad en dus korte levertijden.

Aanbeveling
Alles correct geleverd en gefactureerd, kunnen andere winkels wat van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvdbeemd 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
gewoon goed, op tijd geleverd zoals afgesproken. Krijgt 's morgens mail hoe laat je ze kunt verwachten, gewoon super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aart035 10-08-2013 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Deze review gaat over de winkel van Bemmel & Kroon zelf . De vriezer die ik er kocht heb ik pas een paar dagen in bezit en dus kan ik daar geen oordeel over geven. Aankoop ging allemaal heel gemakkelijk. Goede hulp in de winkel en er werd gekeken naar wat ik wel of niet nodig had mbt de aankoop. Er werd niet aangestuurd naar een duurder product enz. Personeel goed op de hoogte en duidelijke info. Levering ging goed na eerst een mail met tijd enz en er werd ook nog een half uur van te voren gebeld vlak voor de aflevering !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tes11 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kiest makkelijk een product naar keuze op de gewenste dag van levering.

Service
Om 02.00 's nachts een mail gekregen dat de bestelling tussen 08.30 en 10.30 zou komen. Wij moesten ons 's ochtends enorm haasten om op tijd bij ons nieuwe huisje aanwezig te zijn.
Een halfuur van tevoren kregen we een belletje dat ze eraan kwamen en hoe lang het ongeveer nog zou duren, dit was wel erg fijn.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Fijne service, ondanks de latere mail, goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AvanderZwan 10-08-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Bij dit bedrijf goeie service zonder extra bijbetalingen voor ieder dingetje. Meedenken met de klant.

Assortiment
Aardige goedluisterende niet pusherige verkoper. Prijs goed concurrerend. Uitgebreid assortiment. Levering op tijd, van tevoren gemeld, door twee aardige en behulpzame bezorgers

Aanbeveling
Een prachtige winkel.
Prijs goed concurrerend. Uitgebreid assortiment. Levering op tijd, van tevoren gemeld, door twee aardige en behulpzame bezorgers

Extra toelichting
Hele goede ervaring met Van Bemmel en Kroon. Geen minpuntje maar een advies is dat je de winkel als zodanig niet direct als winkelpand kunt herkennen. Het lijkt meer op een kantoorpand. Op de voorgevel staat alleen internet winkel.Het is dat er waving tubes voor de deur stonden. We twijfelden toch nog maar zijn uiteindelijk naar binnen gestapt. Dan zie je ineens een enorme trap en vraagt je af, "ben ik wel goed". Boven gekomen was het echt een prachtige winkel. Ga zo door en ik kom in de toekomst zeker vaker shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelfm 10-08-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service, grote showroom en internetprijzen!

Service
Prima, snelle service inclusief plaaten binnen een week. Ze hebben zelfs het granietenblad ter plaatse op maat gemaakt voor de gasplaat.

Assortiment
Ruim assortiment, hadden we helemaal niet verwacht. Van koelkast t/m buitenkeuken, wasmachines, etc.

Aanbeveling
Zeer tevreden over dienstverlening

Extra toelichting
Vriendelijke en snelle service. Aflevering en plaatsing netjes gedaan en dat alles voor de internetprijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvanderStarre 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, duidelijke afspraken en daar ook aan gehouden. Specifiek de vermelding wanneer er geleverd wordt was prima, Een uitstel van 1 uur werd keurig netjes gemeld via de Track & Trace code van het vervoerbedrijf

Service
Het meenemen van het oude apparaat is een prima service. Verder is apparatuur neergezet waar ik hetnodig had, dat was dus net wat verder als volgens afspraak. Prima

Assortiment
Meer als voldoende keus

Aanbeveling
Geen enkel op/aanmerking. Let wel dat dit het bestel en leverproces betreft. Ik heb nog geen aanspraak hoeven te doen op het service proces.

Extra toelichting
Men heeft gedaan wat men belooft had. Met name het gedetailleerde inzicht m.b.t. van het aflevermoment en het meenemen van het oude apparaat vind ik erg sterk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timchr 10-08-2013 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Ruim voldoende keus in de winkel. Alles staat ook zeer overzichtelijk in de winkel.

Aanbeveling
We zijn keurig geholpen en geadviseerd. Men nam ook de tijd voor ons, en wist precies waar we op moesten letten. Het ging om een inbouw koel/vries combinatie. Maar deze combinaties passen niet zomaar in elke keuken.

Extra toelichting
We zijn prima geholpen, en de gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Ook de monteur die kwam voor de montage was duidelijk een vakman.

Review criteria:

Goed

Reageer

Bobdebruijn 09-08-2013 In de winkel gekocht
De winkel van Bemmel en Kroon in het Forepark.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bemmel en Kroon heeft erg veel in voorraad en de verkoper was zeer deskundig in zijn advies. Dit alles maakt een keuze maken welk apparaat je nodig hebt zeer gemakkelijk.

Service
De aflevering was precies zoals gepland en de plaatsing van de inbouw koelkast gebeurde zeer snel en vakkundig.

Assortiment
De showroom van Bemmel en Kroon in het Forepark straalt klasse uit en heeft een zeer groot assortiment aan keukens en keukenapparatuur.

Aanbeveling
Je wordt bij van Bemmel en Kroon geholpen zoals je wenst geholpen te worden. Deskundig, vriendelijk en voorkomend.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over Bemmel en Kroon en ga ervan uit, dat dit ook in de toekomst zo zal zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S de Haan 09-08-2013 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Initiatiefrijk en vriendelijk personeel. Snel de juiste keuze kunnen maken.

Service
Bemmel en Kroon regelde alles voor ons en hield ons prima op de hoogte. In 3 dagen was apparatuur afgeleverd en oude apparaat werd meegenomen.

Aanbeveling
Afhankelijk van afstand winkel/afleveradres.

Extra toelichting
zie voorgaand commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkannet 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product makkelijk te vinden op website. Bestelproces duidelijk en gemakkelijk. Zeer snelle respons van de verkoper.

Service
Snelle levertijd volgens afspraak.

Assortiment
Prijs zeer concurrerend. Laatste versie wordt geleverd voor zelfde prijs

Aanbeveling
Voldoet aan alle verwachtingen

Extra toelichting
Snelle respons op bestelling en korte levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rijswijk37 09-08-2013 In de winkel gekocht
forepark den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
goede uitleg van het apparaat op een vriendelijke manier

Assortiment
ruim voldoende assortiment in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
enorm veel keuze op allerlei fronten:het hele keukengebeuren,vloeren,los witgoed, echt fantastisch!!

Extra toelichting
alles wordt aangesloten door de bezorgers, prima, maar er waren een paar kleine onderdelen nodig,die de bezorgers niet bij zich hadden.zoiets lijkt mij toch wel noodzakelijk dat het in de bestelauto aanwezig is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Swivri 09-08-2013 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede informatie over aankoop en goede service bij installatie inbouw koelvriezer

Assortiment
Ruime keuze in merken en assortiment.

Aanbeveling
Prima service tegen een goede kwaliteit- prijsverhouding!

Extra toelichting
Geen op- of aanmerkingen of verbeterpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mspanjaart 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Wij zijn ontzettend klantvriendelijk geholpen. We wilde de nieuwste Miele wasmachine bestellen en hier bleek een levertijd op te zitten. Steeds schoof Miele deze naar achteren. Bemmel en Kroon informeerde mij steeds keurig en deed er alles aan om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bezorging was ook erg goed. Alles aangesloten. Volgende keer bestel ik zeker weer hier!

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk en super behulpzaam. Bezorgdienst is ook een feestje. Wordt gratis naar de tweede verdieping gebracht, geinstalleerd en getest op werking. Zoals het hoort!!

Extra toelichting
Wij zijn ontzettend klantvriendelijk geholpen aan de telefoon. We wilde de nieuwste Miele wasmachine bestellen en hier bleek een levertijd op te zitten. Steeds schoof Miele deze naar achteren. Bemmel en Kroon informeerde mij steeds keurig en deed er alles aan om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bezorging was ook erg goed. Alles aangesloten. Volgende keer bestel ik zeker weer hier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarielleLommen 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke afspraken en perfecte aflever en aansluitservice. Nemen de verpakking en eventueel de oude machine mee terug. Onze complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lfeitsma 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn heel goed en zorgvuldig geïnformeerd over de aflevering van onze wasmachine.

Service
Het apparaat is binnen 24 uur heel correct, snel en zorgvuldig afgeleverd.

Aanbeveling
Bij iedereen die ik een goed bedrijf wil aanbevelen: Onverwacht, heel prettig zaken gedaan!

Extra toelichting
Gestroomlijnde service. Telefonisch en online zeer goed geïnformeerd over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yayahoo 07-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Makkelijk vanachter je Pc bestellen en meteen antwoord

Service
Mail service perfect, doch chauffeur wist niet eens wat hij moest leveren en ook conform mail wisseling geen belletje 1/2 uur vooraf gepleegd.

Aanbeveling
Attentie via de mail perfect,

Extra toelichting
Levering conform mailwisseling binnen tijdsbestek doch geen belletje vooraf door de chauffeur wat conform mailwisseling en advertentie gebeurt zou moeten zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

otmar 06-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Bestellen > Betalen > Bezorgen is uitstekend op elkaar afgestemd. De mails zijn duidelijk en volledig. Prima webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart mutsaars 06-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
We kregen zonder bijbetaling een duurder apparaat geleverd. De bestelde was nl tijdelijk niet leverbaar.

Extra toelichting
We hadden net voor 3 uur besteld ; en inderdaad de volgende dag was ons apparaat al in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn_1979 06-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
snelle beantwoording van vragen

Extra toelichting
Snelle service, scherpe prijzen en vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nannol 06-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is helder en overzichtelijk

Service
Alles wordt en 1 keer geregeld. Oude apparatuur wordt desgewenst meegenomen en het nieuwe apparaat wordt geinstalleerd. Na mijn negatieve ervaringen op internet bij andere bedrijven betaal ik nooit vooruit. Hier kan je zonder extra kosten pinnen wij de chauffeur. TOP!

Aanbeveling
Bestelling gedaan via de website. Diverse berichten terug ontvangen (factuur bevestiging etc). op de dag van aflevering kreeg ik een mailtje waarin het tijdstip van leveren bekend werd gemaakt (tijdspanne van 2 uur). Het product is netjes binnen deze aangegeven tijd afgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Glaser 06-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Supereenvoudige bestelprocedure, afrekenen per ideal en zelf opgeven op welke datum je de aflevering wenst

Service
Goede voorlichting over het bezorgtijdstip. Zeer correcte aflevering met meenemen van het oude apparaat

Assortiment
Grote keuze en schappelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peterpan2 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Deze firma stond als goedkoopste genoteerd voor het product dat ik zocht op vergelijk.be. Met één klik kwam ik op hun site, deed mijn bestelling en klaar was Kees! Ik hoefde zelfs niet op voorhand te betalen!

Service
De levering was gratis, de extra's ook: het ging om een koelkast die op de eerste etage moest geleverd worden.

Assortiment
Ik zocht een bepaald type koelkast dat op Test-Aankoop als Beste Koop was gekozen. Dat was in voorraad, dus meer hoefde ik niet te weten.

Aanbeveling
Ik ben tevreden met mijn product, dus waarom zou ik hem niet aanbevelen?

Extra toelichting
Ik was over de hele lijn tevreden wat de winkel betreft. Een klein minpunt was de levering, maar die werd door een onafhankelijke firma uitgevoerd: de levering was uren later dan beloofd, één van de twee mannen liet de koelkast van op geringe hoogte vallen, wellicht uit vermoeidheid of overhaasting én zij spraken gebrekkig Nederlands, waren eigenlijk Franstalig. Maar er was wel contact tussen mij en die firma tussendoor om de tijd van de levering nauwkeuriger te kunnen vaststellen. Een half uur voor aankomst belde men mij ook vanuit de bestelwagen, wat dan toch weer een pluspunt is (de firma noemt "Fiege BV").

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doornrvan 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles direct gevonden en leverbaar

Service
Vragen erna goed beantwoord

Assortiment
Direct op voorraad

Aanbeveling
Prettige en correcte afwikkeling voor goede prijs

Extra toelichting
Prettig contact, levering correct volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

worrel 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website (productinformatie en vergelijkingsmogelijkheid) mag wel een update gebruiken

Service
snel en duidelijk contact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis van der Vooren 05-08-2013 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na de Bosch site en die van B&K te hebben bezocht de definitieve uitleg en keuze gemaakt bij B&K te Cruqius.
Prima geholpen en men nam alle tijd .

Service
Omdat de nieuwe combi oven /magnetron iets andere maatvoering had door B&K doorverwezen naar hun vaste montage bedrijf AJ TEC .
Afspraak gemaakt en op de dag werden we een half uurtje van te voren gebeld met de juiste aankomsttijd.
De monteur Dennis verdient een 10 met griffel !
In alle opzichten uitstekende service en hulp!

Assortiment
Kijk naar de site en je ziet dat ze bijna alles hebben of zsm kunnen bestellen

Aanbeveling
In prijs de goedkoopste en in service de beste !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

josien5 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ideaal dat je na levering per pin kan betalen!

Service
Heldere en duidelijke berichtgeving.

Aanbeveling
Super snelle service, erg handig en prettig.

Extra toelichting
Prettige en heldere berichtgeving via mail. Van te voren was erg duidelijk wat, wanneer en hoe qua levering. Buitengewoon kundige en vriendelijke monteur, absoluut ook een plus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

westenkiest 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De verkoopprijs werd direct aangepast nadat bleek dat hetzelfde artikel bij een andere (web)winkel goedkoper werd aangeboden

Extra toelichting
Het artikel werd binnen de levertermijn afgeleverd op het van tevoren afgesproken tijdstip. Zeer correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biljart 04-08-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ben in de winkel goed geadviseert.
Wat mijn beslissing makkellijk maakte

Service
Goede service werd gratis thuis bezorgt
en keurig afgeleverd door vakkundig
personeel.

Assortiment
Voldoende keus in het product wat ik zocht

Aanbeveling
Mijn ervaring hartelijk ontvanst goed advies voldoende keus een aanrader!!!!

Extra toelichting
Ben tevreden over de benadering over het door mij aangekochte produckt verder niet echt rondgekeken.Dus een prima zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaaskop84 03-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel geleverd, levering geschiedde via fiege. Koelkast werd geleverd tot in mijn keuken. Nette afhandeling van bemmel&kroon. kon van te voren bezorgdag bepalen en werd via mail netjes uitgelegd hoe ver de bestelling was. Kreeg er nog een gratis ice mate bij ook. Goede winkel tot nu toe aangezien het apparaat nog maar 2 dagen in bezit is. Heb nog geen after-sale service nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.G. van der Voorn 03-08-2013 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk showroom die correspondeert met website

Service
Klantvriendelijk en deskundig advies

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Gunstige prijzen en ruim assortiment

Extra toelichting
Aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvankooperen 02-08-2013 In de winkel gekocht
zoetewoude-rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Geen op merkingen alles goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VTC 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ric19k 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Besteld via de site, kiest zelf een bezorg datum!

Service
Krijgt netjes de avond van te voren mail met daarin het tijdsframe dat ze langskomen, 15 min voordat ze er zijn geven ze netjes een telefoontje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.gort 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb telefonisch besteld omdat ik nog wat vragen had. Kreeg duidelijke informatie en werd snel geholpen.

Service
Toen ik belde, hoefde ik niet lang te wachten, werd vriendelijk en accuraat geholpen. Ook over de transportservice ben ik meer dan tevreden.

Assortiment
Ik kon uit een ruim assortiment kiezen en heb op deze site een koelkast gevonden met een hoogte die ik nergens anders kon vinden.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Ik zocht naar een koelvriescombinatie met een bepaalde hoogte, heb dagen op internet gezocht, maar kon niet precies vinden wat ik zocht. Tot ik op de site van deze winkel keek, toen had ik al snel " mijn" koelkast gevonden. Dat vond ik heel bijzonder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cybergabi 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk te bestellen.

Service
Beste online winkel voor witgoed. Ze hebben een extra service die aflevert tot in de keuken, aansluit, tips geeft, en alles helemaal gratis. Zo kan het ook!

Assortiment
Goede keuze uit verschillende modellen, goede informatie over specificaties enz.

Aanbeveling
Ik ga witgoed nooit meer bij een andere webwinkel kopen.

Extra toelichting
Vriendelijk personeel aan het telefoon, betrouwbare termijnafspraak, super informatie over levertijdstip, en extra goede afleverservice. Heel klein min: Mijn informatie over de achteringang op begane grond met lift die ik met mijn bestelling heb geplaatst word niet doorgegeven naar de leverancier. Dus hebben ze de voordeur genomen met 12 hoge stapjes - niet makkelijk met een grote koelkast bij deze hitte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene S 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website kieskeurig naar de website van Bemmel en Kroon, heel overzichtelijk en snel het juiste artikel te bestellen

Service
Zaterdag avond wasmachine besteld, dinsdag al geleverd, link met geschatte levertijd is te volgen en 10 min. van te voren een telefoontje, netjes boven gebracht en uitgepakt,allemaal prima

Aanbeveling
Helemaal tevreden

Extra toelichting
De winkel is goed omdat hetgoede product op de beloofde datum en tijd is bezorgd, ter plekke betaald en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jabrou 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is goed toegankelijk en laat keuze makkelijk maken. Daarnaast is levering snel en met heldere afspraken conform uitgevoerd.

Service
goed

Assortiment
uitgebreid en m.i. geschikt voor elck wat wils

Extra toelichting
In zijn geheel goed maar een aanduiding dat het eventueel omzetten van de deur met scharnier naar de linkerkant door een vakman (extra kosten) gedaan moet worden is op zijn plaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doornrvan 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Liep allemaal vlot, goede berichtgeving

Service
Keurig op afgesproken tijd bezorgd

Aanbeveling
Goede prijs, goede service

Extra toelichting
Het gezochte artikel tegen goede prijs aanwezig en volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Riesj68 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles wijst zich van zelf. Hele goede communicatie. Zowel van het bedrijf als de leverancier Fiege.

Service
Qua bestelling en levering heel goed. Levering is erg netjes en volgens afspraak gebeurd. Mail met indicatieve levertijd (en datum), een half uur voor levering nog een tel. bevestiging door de bezorgers. Ik hoop niet dat ik de garantie hoef te gebruiken, dan blijkt natuurlijk pas de daadwerkelijke service.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment. Veel op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Horas 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het hele proces, van kiezen tot afrekenen is simpel zonder een account te hoeven aanmaken.

Service
Omdat het bestelde artikel niet bij de fabrikant leverbaar was werd ik gebeld met het verzoek of ik genoegen wilde nemen met een ander model. Deze had dezelfde technische specificaties maar stond in de winkel voor een hogere prijs, ik hoefde echter niets extra bij te betalen.
Daarbij wordt je vooraf in kennis gesteld wanneer het product wordt afgeleverd

Assortiment
Er is in de winkel online (maar ook fysiek) een ruime keus van producten.
De prijzen van de producten liggen daarbij vaak nog onder de prijzen van andere witgoedzaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

takkeboom 31-07-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het vinden van een product in de webshop van Bemmel en Kroon is super makkelijk. Gewoon zoeken op het typenummer van het product dat je voor ogen hebt en je krijgt gelijk te zien waar je het kunt bezichtigen.

Service
Goede service. Ik had een bepaald type koelkast op het oog maar die was niet meer leverbaar. Ze vertelden me meteen wat het opvolgend model was.
Ook met mijn wasdroger kwam ik uit op net een iets ander type d.m.v. het advies van de verkoper (en nee, dat pakte niet direct duurder uit).

De levering was precies op tijd. De avond van tevoren kreeg ik nog een bevestigingsmail m.b.t. de levertijd. 15 minuten voordat de bezorgers voor de deur stonden, kreeg ik ook nog en belletje.

De wasmachine en droger zijn netjes naar de 2e verdieping gebracht (geen lift dus dat was sjouwen voor die gasten). De koelkast mocht, gelukkig voor hun, op de begane grond blijven.
Alles is uitgepakt en het verpakkingsmateriaal hebben ze gelijk afgevoerd.

Assortiment
Zeer veel te vinden in de webshop. Ik ben ook wezen kijken in Zoeterwoude. Daar kun je redelijk verdwalen tussen alle verschillende apparaten die ze hebben staan. Keuze genoeg dus.

Aanbeveling
Alle positieve reviews die ik van Bemmel en Kroon heb gelezen, kan ik alleen maar bevestigen. Zelf zou ik er zo weer naartoe gaan als ik weer iets nodig had. En daarom zou ik de winkel ook zeker willen aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
Zoals individueel bij de verschillende onderdelen al aangegeven... - goede webshop - zeer goede service, zowel aan de telefoon als in de winkel - zeer veel producten voor hele scherpe prijzen!!! Al met al een winkel om aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anvstr. 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
ik ben zeer tevreden over het geleverde produkt en de afhandeling er van

Aanbeveling
aan iedereen in mijn omgeving omdat alles netjes geregeld word ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

gerwes65 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
prima de verzending kunnen volgen correct
afgeleverd en op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

krekel1970 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is goed via internet te regelen en te volgen.

Service
Super! Het tijdvak van bezorging was klein en tijdig bekend. Werden zelfs 5 minuten van tevoren gebeld.

Assortiment
Heb gevonden wat ik wilde hebben.

Extra toelichting
Perfecte service, van bestelling tot plaatsing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josjepollmann 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel eenvoudig gevonden wat ik zocht en direct leverbaar. Goeie berichtgeving over aflevering/bezorgingstijdstip

Service
geweldige inzet van de 2 bezorgers bij naar boven krijgen van de loodzware Miele over moeilijke 'amsterdamse' trappen, vakkundig zoeken naar oplossing voor de aansluiting, afvoering van oude Miele. Wat een goeie mannen, harde werkers zeiden onze kleinkinderen die op bezoek waren..!

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
succesvolle aanschaf

Extra toelichting
alles ging van een leien dakje, zorgvuldig en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lahja 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online te bestellen, volgende dag in huis, perfect

Service
De monteurs waren erg vriendelijk en hadden razendsnel mijn wasmachine aangesloten. De oude werd meegenomen. Ze hebben zelfs de vaatwasser die ik al had teruggeplaatst en aangesloten. Ik kon bij aflevering met pin betalen, makkelijk.

Aanbeveling
Ik zou deze zaak zeker aan anderen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djpm 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet

Service
Correcte afspraak , indien een andere leveringsdag dan wordt je nog extra opgebeld

Aanbeveling
Door de correcte aflevering en gemaakte afspraak

Extra toelichting
Je moet niet op voorhand betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margot68 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Internetwinkel goed telefonisch bereikbaar op een gewoon nummer. Medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam. Service uitstekend, levering heel snel, after-sales heel goed en (ook belangrijk) hele lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews