bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16013 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2944 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loes & John 04-08-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Goede winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In tegenstelling tot Mediamarkt ademt de winkel een rustige sfeer, alles staat overzichtelijk, en er komt tenminste een verkoper op je af, die bovendien nog eens terzake kundig is.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geol 04-08-2018 Via de website gekocht

Alles goed

Algemene score

8,0
Precies op de dag geleverd zoals gevraagd. Handig verpakt. Mooi mijn oude koelkast me terug genomen. En keurig op de dag zelf zeer nauwkeurig de bezorgtijd doorgekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elske 04-08-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling van Siemens wasmachine en droger op woensdagavond, en op zaterdag geleverd!
De machines die we uitgezocht hadden waren niet meer leverbaar dus kregen we een gratis upgrade. Duidelijke communicatie via de mail van B&K en goede afspraken met Dynalogic voor de levering.

Reageer

Fam. van Bekkum 04-08-2018 Via de website gekocht

Een bedrijf met een geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit bedrijf kun je bellen als je vragen hebt over een product dat je wilt kopen. Ze leggen alles duidelijk uit, nemen de tijd en de volgende dag hebben wij onze droger door het bedrijf zelf thuisbezorgd gekregen. (Ordernr:Zoeterwoude:699383)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. vd Bog 04-08-2018 Via de website gekocht

Zonder twijfel weer voor Bemmel&Kroon gekozen!

Algemene score

10,0
Een maand geleden mijn nieuwe wasmachine via Bemmel&Kroon besteld. Ik was dermate tevreden over levering en service dat ik nu bij mijn droger niet hoefde na te denken; meteen via Bemmel&Kroon!
D.m.v. duidelijke communicatie weet je precies wanneer de bestelling geleverd wordt! Kortom...zeer scherpe prijs, snelle levering en uitstekende service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Epker 04-08-2018 Via de website gekocht

Prima service, uitstekend geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser besteld; deze werd niet meer geleverd en voor hetzelfde bedrag kreeg ik de verbeterde versie van dit merk. Perfecte service.

Reageer

Tevreden klant 04-08-2018 Via de website gekocht

Goede site, goede prijs, goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk en prijzen zijn goed. Goede beschrijving van producten met bijbehorende foto's. Kan daardoor goed kiezen. Uit overige beoordelingen kwam B&K als een serieuze en betrouwbare zaak naar voren. Dit is een belangrijk criterium voor ons.

Bezorging door Dynalogic kwam niet altijd positief naar voren, maar in ons geval ging alles goed. We maakten gebruik van extra service voor het plaatsen van de koelkast, Netjes de oude meegenomen evenals het verpakkingsmateriaal. Track & Trace werkte prima en tijdsindicatie (op de dag zelf) was prima. Bij deze een compliment voor de heren van Dynalogic.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 04-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie, perfecte levering, Met de handige track en trace kan je live de bezorger volgen waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Meewis 04-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de avond besteld en de volgende dag bezorgd. Keurig op de hoogte gehouden van de status en een bericht van tevoren.

Reageer

Jacques 04-08-2018 Via de website gekocht

Volop keuze en scherpe prijzen!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere voorlichting bij aanschaf en goed advies mbt de vele of te vele opties op de afwasmachine. Uiteindelijk werd het een Siemens met voor ons ruim voldoende mogelijkheden. Scherpe prijs en zeer vlotte levering en plaatsing. Top!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie de Roos 03-08-2018 Via de website gekocht

Zo hoort service te zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mede gekozen voor Bemmel & Kroon vanwege de positieve berichten over de service. En dit hebben ze zeker waar gemaakt. Binnen enkele minuten kreeg ik een reactie op mijn vraag die ik had gesteld via de mail. Daarnaast was de levering perfect; netjes een kwartier voor levering door de bezorgers gebeld, vervolgens hebben ze snel en zonder stoten de wasmachine naar de 2e verdieping gedragen en aangesloten en de oude machine ook weer zonder stoten netjes naar beneden gebracht en mee retour genomen inclusief verpakking van de nieuwe wasmachine. Erg fijn en blij verrast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 03-08-2018 Via de website gekocht

Goede service en keurig op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben het product keurig op tijd geleverd. De service was uitstekend! Volgende keer bestel ik hier weer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Baldrich 03-08-2018 Via de website gekocht

service super top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was geweldig en snel. alles is super goed verlopen, zal zeker weer bij Bommel en Kroon aparatuur bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 03-08-2018 Via de website gekocht

Bijna goed...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De shop en bestelprocedure van de vrieskast ging prima. De bezorging door Dynalogic was keurig binnen het aangekondigde tijdvak. Had echter voor "extra service" betaald, zodat al het verpakkingsmateriaal weer mee terug werd genomen. Dat is deels gebeurd (pas nadat ik de bezorgers had geattendeerd op de extra service), maar tot mijn verrassing vond ik later het piepschuim in mijn groencontainer! Om dat kwijt te raken moeten wij 15 km rijden naar de afvalverwerker. Niet goed dus. Ook hadden de bezorgers de vrieskast op zijn plek gezet, zonder aan te geven dat er eerst afstandhouders aan de achterkant ingeschoven moesten worden. Daar hadden ze allemaal geen idee van. Wij moesten dus voor ingebruikname eerst de vriezer weer van zijn plek halen. Conclusie: Extra service heeft eigenlijk alleen zin als het apparaat naar een verdieping gebracht moet worden (wat bij ons niet het geval was).

Reageer

Jack Vinken 03-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service en aflevering vriendelijk bezorging.
Duidelijke info via mail over levering tindstip en datum.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.van Sprang 03-08-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Zeer goede voorlichting en advies en bekwame montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie zaak, goede afspraken kunnen maken. Goed meedenken en proberen in te leven in de wensen en de mogelijkheden voor de best mogelijke prijs.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gemmy 03-08-2018 Via de website gekocht

Super geregeld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Bemmel & Kroon alles super geleverd EN SUPER SERVICE.

Al vaker wat gekocht via Bemmel & Kroon en ALTIJD alles goed geleverd en nooit problemen.
DUS: Super bedrijf!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark R 03-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond besteld, keurig op de hoogte gehouden van de leverperiode en uiteindelijke tijd. En nog keurig op tijd ook. zeker aan te bevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 03-08-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk

Snelle en klantgerichte service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dinsdag bestelling van vaatwasser en afzuigkap gedaan, donderdag alles al geïnstalleerd. Grote klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Energetische 03-08-2018 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
AEG wasautomaat gekocht, ruim 100 euro goedkoper dan de goedkoopste op internet. Keurig afgeleverd, aangesloten met een korte uitleg over de machiene door de twee vriendelijke bezorgers. Meer dan tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Middelkoop 03-08-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Prima service en vriendelijke mannen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling is keurig op tijd bezorgd. Goed begeleid met e-mail en netjes in huis
op de plaats gezet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maia 02-08-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Prettige en terzake kundige verkoper,goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was mijn eerste aankoop bij Bemmel&Kroon,en Ik was verrast over het uitgebreide assortiment,en de vakkundige advisering van de verkoper.Aangezien ik meerdere apparaten nodig had,was het kiezen tussen alle mogelijkheden extra moeilijk,maar dankzij de hulp van de verkoper,ben ik tot goede keuzes gekomen:alles werkt naar volle tevredenheid.!Ook de prijs-kwaliteit verhouding vind ik meer dan okay.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riki 02-08-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige mensen en service de bestelling was zo geregeld en de bezorgers kwamen mooi op tijd keurige jonge mannen die het netjes instaleerde in een woord TOP!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

J.w.coens 02-08-2018 Via de website gekocht

Superfijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop met goede prijzen en snelle levering.
Had een wasmachine besteld maar kreeg voor hetzelfde bedrag een nieuwer model!
Via mijn dochter bij Bemmel en Kroon terecht gekomen, zij had ook goede ervaringen met dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nellen 02-08-2018 Via de website gekocht

Mooie Koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde koelkast niet meer leverbaar, nieuw model gekregen voor dezelfde prijs.
Prima aflevering met duidelijk tijdvak.
goeie service.

Reageer

Cyriel 02-08-2018 Via de website gekocht

Zeer goede snelle, en efficiënte service, Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een wasmachine kapot, terwijl je net terug bent van vakantie.
Daar zit niemand op te wachten. Op internet gegoogeld naar een type wasmachine dat ons aanstond. Het werd een Bosch, en Bemmel&Kroon waren een van de goedkoopste aanbieders, met de snelste levering. Er stonden aanbieders bij die eerder konden leveren volgens kieskeurig , maar bij navraag, konden ze toch niet leveren ivm vakantiedrukte, of te weinig chauffeurs.
Bemmel&Kroon beloofde bij bestelling op dinsdag, vrijdag te kunnen leveren, ik belde om 16:30.
Eigenlijk einde werkdag, maar kreeg meteen daarna een bestelopdracht dat het artikel meteen besteld was. De wasmachine werd ook nog eens donderdag geleverd, na overleg i.p.v. vrijdag, Top! 1 dag eerder, prima service.
Goede planning door Dynafix, en zeer vriendelijke en behulpzame chauffeurs, zeer goede service!
Een aanrader dit bedrijf, zowel Bemmel&Kroon als Dynafix.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Smeenk 02-08-2018 Via de website gekocht

Bemmel& Kroon een zaak waar alles klopt !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ordernummer DH697814 Leuk om te kopen bij Bemmel & Kroon beter dan bij al die grote giganten, prima service - vooraf aan de bezorging een mailtje en een telefoontje. Ik ben dik tevreden, ook over de indertijd daar gekochte complete keuken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

IetsAnders44 02-08-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd scherp geprijsd en goede voorraad. Word ook snel geholpen. winkel is overzichtelijk.Duidelijke uitleg

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kurt 02-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is duidelijk en overzichtelijk opgesteld. Je vindt er alle nodige informatie, zowel over de artikels die aangeboden worden als de firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Kassing 02-08-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Geweldig goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1-8 nieuwe wasmachine gekocht Wat een goed advies hebben we gekregen in de winkel (Cruquius). Een verkoper die verstand van zaken had. Geen zaterdagmiddag verkoper! Wat een goed advies hebben we daar gekregen zeg. 2-8 plaatsing van de machine. Zeer correcte mannen die de machine compleet werkend installeerden. Kortom: Zeer tevreden!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 02-08-2018 In de winkel gekocht

Goed advies en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Persoonlijke behandeling in de winkel. Rustige zaak en een kids hoekje.
Bezorgers waren rap, ook met de plaatsing van de vriezer.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buys Els 02-08-2018 Via de website gekocht

Vlugge en geweldige service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ingebouwde koelkast gekocht. Juiste maat geleverd ! Met dit warm weer is het zalig om alles goed koel te krijgen. Ze maakt weinIg lawaai wat ook belangrijk is in een open keuken.
Wij zijn zeer tevreden ! Bedankt voor de vlugge service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 02-08-2018 Via de website gekocht

Correcte snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestelling van de vriezer werd deze op de aangegeven dag netjes bezorgd. Oude vriezer werd evenals de verpakking netjes meegenomen.
Doordat ik 30minuten voor de levering een appje kreeg hoefde ik ook niet speciaal vrij te nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 02-08-2018 Via de website gekocht

Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct na de aanschaf van mijn inbouw koffiemachine loopt de communicatie bijzonder goed. Je wordt als klant direct op de hoogte gebracht van je bestelling en de door het bedrijf ingehuurde koeriersdienst houd je vanaf het eerste begin op de hoogte en geeft een keurige kloppende termijn van levering aan. Vooraf keurige digitale levering van je bestellingsoverzicht en hetgeen van je verwacht wordt indien je bestelling niet juist zo zijn. Als de eventuele zorg tijdens het gebruik tijdens het gebruik ook zo goed is dan schaf ik hier vaker aan!

Reageer

Henk 01-08-2018 Via de website gekocht

doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
in dit geval het goedkoopste merk-aanbod wat ik wilde hebben; verder binnen 2 dagen afgeleverd; goed gepland en afgesproken
de oude koelkast (gratis) mee genomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B 01-08-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst correcte telefonische afhandeling. In overleg een prima en snelle levering. Van product. De BBQ zelf moet ik nog uitproberen maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blokland 01-08-2018 Via de website gekocht

perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service en snel geregeld en netjes boven gebracht op tijd gebeld van te voren en aangesloten

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christine 01-08-2018 Via de website gekocht

Superrrrr !!!

Algemene score

9,0
Betrouwbaar, snel, goede service, superpersoneel !!
Mooi op tijd, keurig afgeleverd en vriendelijk personeel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana Twigt 01-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service, gemakkelijke montage van onze gaskookplaat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de webshop erg overzichtelijk. Onze Atag gaskookplaat met 6 branders werd de volgende dag al geleverd. Er zat een goede gebruiksaanwijzing bij en de montage was eenvoudig. Ordernummer: BKI698639 Wat een gemak en wat een ruimte om te koken! Wij koken graag uitgebreid en onze oude gaskookplaat was gewoon te klein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 01-08-2018 Via de website gekocht

Alles geleverd en geplaatst zoals verwacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, net het stapje meer! Ondanks dat ik tijdens het plaatsen van de bestelling gemist had om te vermelden dat het om een 1e verdieping ging. Alles toch geplaatst en oude machine meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nita 01-08-2018 Via de website gekocht

Prima service en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben bij Bemmel& Kroon onze wasdroger besteld aangezien deze daar het goedkoopst was. Bij bestelling ook gelijk 50 Euro extra korting gekregen, dus was het helemaal een stuk goedkoper dan de rest. We hebben direct een bevestiging gekregen maar ook dat de wasmachine die we gekozen hebben niet meer op voorraad was. Meteen de opvolger ervan aangeboden gekregen voor dezelfde prijs. Prima!
De levering was conform afspraak . Enige minpunt is dat we 4,5 uur thuis moesten blijven in het geval de wasdroger kwam; is iets te lang). De wasdroger werd snel aangesloten en de oude gelijk meegenomen. Geen gedoe! Vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de mannen die de wasdroger kwamen brengen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JT 01-08-2018 Via de website gekocht

Ruime keus snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We wilde een inbouw combimagnetron en een inbouw koffie apparaat met de zelfde uitstraling en van een goed merk dus dan kom je al gauw bij Bemmel&Kroon terecht de een was op voorraad de ander niet maar toch beide binnen een paar dagen geleverd erg snel dus.

Reageer

Koelkast nodig? ook bij hoge buiten temperatuur? 01-08-2018 Via de website gekocht

Een hele snelle bezorging bij tropische temperaturen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Terwijl de temperatuur buiten opliep richting 30 graden Celsius en de winkel waar we de Liebherr Koelkast hadden besteld het liet afweten en pas na week kon leveren vonden we op internet Bemmel & Kroon. Op mijn vraag die ik om 11 uur stelde "kunt u echt morgen leveren" was het antwoord "Ja" telefonisch mijn gegevens door gegeven en de volgende dag werd keurig de Koelkast geleverd. De twee bezorgers hebben zeer nauwkeurig de koelkast door de kamer geloodst met het zweet op hun hoofd. Super, goede en snelle service ook bij tropische temperaturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 31-07-2018 Via de website gekocht

Snelle keurige service

Algemene score

10,0
Binnen werkdag bezorgd op vooraf afgesproken tijdstip. Nette jongens hebben wasmachine op zijn plaats gezet zonder iets van muren te beschadigen. Vervolgens aangesloten en wassen maar. Al met al prima aanschaf voor laagste prijs op internet! Oja op factuur en mailbevestiging wordt ondertekend door iemand, dit maakt het ondanks dat je via internet koopt toch persoonk.
Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 31-07-2018 Via de website gekocht

Moeilijke eerste levering, maar met alerte en na-service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De eerste geplande levering werd geannuleerd door het verzendbedrijf om onduidelijke reden. Uiteindelijke nieuwe dag afgesproken maar toen bleek de aankoop verpakking al geopend te zijn en het product niet meer verpakt zoals je dat verwacht in nieuwe staat. Na melding bij de winkel hebben ze onmiddellijk een afspraak voor nieuwe levering geregeld ter vervanging van het product. We zijn nu in afwachting van de nieuwe levering. Al bij al zeer correcte naservice van de winkel. Dus finaal zeer tevreden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

P.SNOEIJER 31-07-2018 Via de website gekocht

Prima website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website .Door kieskeurig op de website van van Bemmel & Kroon terecht gekomen en een vrieskist besteld ,alles wat op de mail is afgesproken is 100 % nagekomen .Ook de aflevering door Dynalogic was perfect .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeem 31-07-2018 Via de website gekocht

Echt geweldige service!! 1000%

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel, ze denken met je mee wat er het beste bij je huishouden past en bezorgen alles netjes op tijd

Reageer

jolanda snoek 31-07-2018 In de winkel gekocht

super tevreden ordernummer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vorige week een vaatwasser gekocht en een oven, ordernummer DH697560. werd ontzettend goed geholpen, er werd naar ons geluisterd vwbt de wensen en kwam een helder en betaalbaar advies uit. We gingen voor een duurdere versie van een product maar uiteindelijk heeft de verkoper zijn kennis en kunde overgebracht en kwamen we zelfs voordeliger uit. al een tijdje zijn we een klant. We komen graag als het nodig is weer terug

Reageer

Alie 31-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat het de goedkoopste shop is. En wat mij zeer aanstaat is dat ze meteen de oude vriezer mee terug nemen omdat ik dan niet aan de gemeente hoe te vragen om hem op te halen wat waarschijnlijk wel 14 dagen duurde voordat ze in mijn wijk komen. Goede afspraak wanneer en hoe laat ze hem komen brengen. Uitstekende service. Ik raad het iedereen aan om het via deze shop te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Hellenthal 31-07-2018 In de winkel gekocht
Tineke boulevard. Zoeterwoude

Heel goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is zeer overzichtelijk, ruim gesorteerd. De geboden service overtrof mijn verwachtingen. Ik heb een Miele Stofzuiger gekocht, en omdat ik geen auto heb, heb ik hem laten bezorgen. Voordat ik thuis was, had Bemmel&Kroon, al een orderbevestiging (ZTW698448), per mail gestuurd!! Dit vind ik een top prestatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews