bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15522 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3211 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vos,v,d,R 27-02-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk.

Goed geholpen, de verkoper begreep het.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was goed, optijd (kreeg een belletje wanneer ze bij me waren)de wasmachine werd netjes neergezet waar ik hem hebben wou.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

L. Mol 27-02-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime sortering in de winkel en goed advies van de verkoper. Snelle en keurige levering. De prijs/kwaliteit verhouding t.o.v. andere winkels is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 27-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb goede ervaringen met Bemmel en kroon en ook via internet kreeg ik iedere keer snelle reacties. Ik heb een nieuwe inbouw vaatwasmachine bij Bemmel en Kroon gekocht. Ook de monteur kwam steeds op tijd en men komt de afspraken na. Ik ben zeer tevreden hoe dit allemaal gelopen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 27-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
S'middags besteld via internet , speciale korting gekregen van € 30. Volgende dag geleverd om 10.30. Track&Trace perfect je kan zien waar de chauffeur is en hoeveel klanten er voor je zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolijn 27-02-2018 Via de website gekocht

Ongelofelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld en binnen een paar uur in huis, van te voren netjes een berichtje hoe laat de bezorgers aan de deur waren. En ze waren perfect op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter S. Molenhoek. 26-02-2018 Via de website gekocht

Correcte afhandeling van de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Datum afgesproken voor levering. ‘S morgens een berichtje hoe laat de levering zou plaatsvinden.
Een half uur voor levering een berichtje dat ze er aankwamen. Zeer goede aflevering. Vrieskast werd uitgepakt en verpakking meegenomen. Grote klasse. Bedankt!

Reageer

Super Service! 26-02-2018 Via de website gekocht

Een goede service waar je voor terug komt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een overzichtelijke website en de service heb ik ook totaal niets op aan te merken.
helaas was 1 van de producten niet meer leverbaar, ik kreeg alle tijd en ruimte om een andere keus te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meta 26-02-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via kieskeurig bij van Bemmel & Kroon uitgekomen. Gisteravond om 21.45 besteld en vandaag om 15.00 in huis. Track en trace is heel duidelijk en je krijgt een half uur van tevoren een sms dat het pakketje eraan komt, kan post.nl nog iets van leren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jo 26-02-2018 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel, wasmachine besteld. Deze was niet meer leverbaar maar kregen voor hetzelfde geld een nieuwer model.
De volgende dag al bezorgd. Voor €10,- extra naar zolder getild, aangesloten en oude apparaat weer meegenomen.
Echt top service!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Maas 26-02-2018 In de winkel gekocht
Cruquis filiaal

Zo hoort het!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel tijdens onze informatie naar een nieuwe kookplaat, tot aan de koop en de plaatsing voortreffelijke service. Niets was teveel naar onze vragen over uitleg tijdens ons laatste bezoek aan Bemmel en Kroon. En de cappuchino smaakte heerlijk. De plaatsing was binnen 15 min gebeurd. Ook hier weer een prettige kerel.
Aanbevelen aan anderen; zonder twijfel! Met nogmaals onze dank!
Nogmaals bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 25-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld. Top service en snelle levering. Ben zeker van plan meer te bestellen. Ook zeer aantrekkelijke prijzen.

Reageer

Bianca 25-02-2018 Via de website gekocht

Super service van order BKI664819

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een vaatwasser van Siemens gekocht op de site van Bemmel en Kroon.
Op een vraag over het apparaat die we per mail hadden gesteld werden we binnen een kwartier teruggebeld met het antwoord. Snelle service.
De avond voor levering kregen we een melding dat het model wat we hadden niet meer leverbaar was
echter werd ons meteen het opvolgende model van Siemens aangeboden voor dezelfde prijs.
Wat een goede service!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen 25-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfectv verlopen , bestelling binnen 24 hr toegekomen,correcte levering,correcte informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nederlof 25-02-2018 Via de website gekocht

Topservice en wasmachine!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze wasmachine begaf het en binnen 24 uur stond er een mooie nieuwe wasmachine aangesloten en in gebruik. De nieuwe wasmachine voldoet aan alle eisen die we hadden en meer. Bestelling DH665800

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erica 24-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De wasmachine werd de dag na de besteldag al geleverd. Hij werd netjes afgeleverd en geinstalleerd. Ik kon hem gelijk in gebruik nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dekker 24-02-2018 Via de website gekocht

Lage prijs en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was de scherpste offerte die ik kreeg voor alle keukenapparatuur. Het was ook mogelijk om een deellevering te doen zonder kortingsreductie. Verder een goede communicatie en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 24-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte comunicatie via mail.s en bezorging super.........

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik en zowel als me vader van 86 jaar,(hij bestelde als cadeutje voor ons nieuwe huis )ik bestel nu vd derde keer bij bemmel en kroon..omdat de service wn comunicatie SUPER is......precies op tyd bezorgd zoals aangegeven.....als ik de 250 win doneer ik dese aan de voedselbank.omdat me dat een fyn gevoel geeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Steenbergen 24-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk is de site en je kunt er gemakkelijk op bestellen. Je krijgt snel een bevestiging en ook de levering wordt duidelijk aan gekondigd. Tot en met de uitlevering dus een dikke 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam.Franck 24-02-2018 Via de website gekocht

Mooie machine met een duidelijke keuze voor de programma's.

Algemene score

9,0
Deze webshop was goed te raadplegen en artikelen zijn van een duidelijke beschrijving voorzien. Geeft vertrouwen bij het maken van een keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 24-02-2018 Via de website gekocht

Vlotte en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de middag besteld en volgende dag rond de middag in huis, binnen 24u. De bezorger heeft in tegenstelling tot wat gebruikelijk is de droger uitgepakt, op de plaats gezet en aangesloten en het verpakkingsmateriaal mee genomen, echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.L. 24-02-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs, snel en duidelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enige aanbieder die 'elders goedkoper?' waarmaakte via tegenaanbod. Snelle en heldere communicatie (zelfs op zondag). Accurate levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 24-02-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld !

Algemene score

10,0
Via de site het gewenste artikel geslecteerd en via IDeal betaald!
Direct de nodige bevestigingsmails en de factuur ontvangen. Tevens ook van het transportbedrijf zeer goed op de hoogte gehouden van de levering. Door twee heren netjes geïnstalleerd en het oude apparaat is meegenomen. Dus helemaal tevreden!

Reageer

B.A.M.Bruins 23-02-2018 Via de website gekocht

n Aanrader voor een ieder die witgoed wil gaan kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes, vlot, binnen de gestelde tijd .En wat zeker mee woog de prijs beduidend veel en veel lager een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 23-02-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na dramatische ervaringen bij mediamarkt via internet terecht gekomen bij Bemmel en kroon. Snelle service, ontzettend vriendelijke en kundige installateurs! Wij zijn fan. Na koop via site werd er binnen Eem uur contact opgenomen voor installatie. Tijdens het bezoek bleek dat er toch wat bouwkundige aanpassingen moesten worden gedaan. Ook dit heeft Bemmel en kroon prima voor ons geregeld. Je word keurig een kwartier van tevoren gebeld op de installatiedag wanneer ze komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Meyer 23-02-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine besteld. Had eerst een 8kg machine besteld maar omdat die niet op voorraad was en ook niet meer geleverd kon worden heeft Bemmel en Kroon automatisch geregeld dat ik een “upgrade” kreeg. Uiteindelijk het opvolgende type machine gekregen met 9kg trommel. En hier niet extra voor hoeven betalen. Prima op tijd geleverd. De bezorgers belde 15 minuten van te voren dat ze eraan kwamen en zelfs toen geen minuut langer hoeven wachten! Kortom uitstekende service en ze waren nog de goedkoopste ook. Ik kom zeker terug.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Verboom-Hornes 23-02-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Levering keuken apparatuur.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel netjes dat er even gebeld is dat de levering onderweg is. Is heel erg gewaardeerd. Alles perfect afgeleverd. Goede voorlichting gehad in de winkel in Zoeterwoude.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NdeR 23-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige prijs en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij een aantal zaken gekeken voor een AEG wasmachine en droger. Bemmel & Kroon had een mooie prijs voor de 2 artikelen kreeg zelfs nog wat extra korting en ze konden de volgende dag al leveren.
Ook het plaatsen was een top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 23-02-2018 Via de website gekocht

Top levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, netjes gebeld. Oude vaatwasser is weer meegenomen en de goedkoopste incl bezorging!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huub 23-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende deal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde mijn mooie Bosch stofzuiger voor de laagste prijs gisteravond 22.30 uur en zojuist ontving ik hem via een geweldige koerier waar ik mijn bestelling vanaf vanmorgen 8 uur kon volgen tot aan huis! Uitermate snel en veilig!

Reageer

G 23-02-2018 Via de website gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verlopen zoals van te voren was aangegeven. Binnen tijdvak gearriveerd en van te voren een belletje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosman 23-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima alles in orde! Perfecte plaatsing van het apparaat.Heel netjes en
aardig. Ook prima op tijd. De prijs een stuk voordeliger.
Ben heel tevreden!

Reageer

E.R.Ronkes Agerbeek 23-02-2018 Via de website gekocht

Een zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, bestelgemak correcte aflevering van het bestelde product zijn voor mij een reden om vaker de Bemmel & Kroon site te bezoeken. Zonder meer hanteerde Bemmel & Kroon voor het door mij bestelde artikel de laagste prijs ten opzichte van haar concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique 23-02-2018 In de winkel gekocht
Heemstede

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een wasmachine en ik ben uitstekend geholpen! De volgende dag werd mijn wasmachine gebracht en aangesloten dit is ook heel goed verlopen. Echt een top bedrijf met goede en snelle service!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoud 22-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon een 10!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een topwinkel! Hou hun prijzen wel goed in de gaten, want soms zijn ze (nog) goedkoper dan "kieskeurig" aangeeft. Dat komt omdat ze op sommige producten een extra kassakorting geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 22-02-2018 In de winkel gekocht

Dirk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende voorlichting, zeer goede service, volgende dag gebracht tot in de keuken. Oude apparaat meegenomen. Apparaat werd uitgepakt, gecontroleerd. Verpakkingsmateriaal meegenomen. Keurig personeel en bijzonder vriendelijk.ik heb vaker apparaten bij Bemmel&Kroon gekocht en vind het een bijzonder zeer goede zaak.

Reageer

Tevreden klant 22-02-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goede en deskundige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en deskundige verkooppersoneel,nette vriendelijk bezorgers en goede service.
Afspraken netjes nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kammie70 22-02-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was nog niet bekend met Bemmel en Kroon, maar afgaande op de goede reviews en mooie prijs voor hen gekozen. Geen spijt gehad, bestelling en levering ging prima, je kunt de koerier live volgen, zodat je weet wanneer hij er bijna is en bovendien word je goed op de hoogte gehouden via mail en sms. Hier ga ik vaker bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beata Mensink 22-02-2018 Via de website gekocht

Ben zeer goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Jullie nemen ook de oude apparaat mee.
Prima service.
Mocht de datum van bezorging uitkiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 22-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en juiste levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een wasmachine plus koelkast besteld en deze zijn snel en correct geleverd. Fijne website. Goede communicatie tussen bemmel&kroon en transportbedrijf Zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marisca Rookhuizen 22-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische service van bemmel en kroon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben vorige week een Samsung addwash gekocht bij jullie. Voordat wij dit deden hadden we onze twijfels nog. Wij zijn helemaal niet bekend met jullie winkel en daarom hebben we even telefonisch contact gelegd. Keurig werd ons verteld over het apparaat en de bijbehorende garantie. Ook is dit zelfde type wasmachine veel goedkoper bij jullie als elders. Een hele mooie kassakorting. Bedankt bemmel en kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benjamin Rekoert 22-02-2018 Via de website gekocht

Snel keurig op tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks mijn ziekte heeft U via de telefoon en mails mij goed geholpen , ik kan moeilijk praten en de medewerker heeft toch met langzaam praten mij geholpen , Hulde !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

werfvdj 22-02-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Zoeterwoude Rijndijk

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Half uur van tevoren werden we gebeld dat ze er aan kwamen. Keurig bezorgd in huis en de oude apparaten weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietveld 22-02-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon

Wij zijn echte klanten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een klant komt terug als hij/zij sneller, beter, en goedkoper geholpen wordt. Nadat we digitaal een offerte hadden gevraagd zijn we naar de winkel gegaan en weer als vanouds goed geholpen en dus tevreden weg gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A. ASPESLAGH--DENECKER 22-02-2018 Via de website gekocht

Gewoonweg een voorbeeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet alleen een sterke prijs van het aangekochte goed, maar gewoonweg een superservice...de site is overzichtelijk, prijzen meer dan concurrentieel, datum voor levering kan gekozen worden in tegenstelling tot vele andere sites, levering op gestelde datum en dik in orde...met de nodige zorg en vriendelijkheid!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Verveer 22-02-2018 Via de website gekocht

Bijzonder goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is heel overzichtelijk geef goede informatie. De bezorging is heel snel, de chauffeur is heel behulpzaam wil het product zelfs bij je boven brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAS 22-02-2018 Via de website gekocht

Makkelijk/betrouwbaar met goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de site toevallig gevonden en ik was klaar met de gevestigde orde dus kwam ik op "Kroon & Bemmel"

en ik was niet teleurgesteld dus ik kan het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 22-02-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en perfecte beschrijving van het product. Levering zoals afgesproken. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving. Heldere service desk. Alleen de tekst: voor 22.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis klopt niet. Dat duurde 1,5 week.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R Woertman 22-02-2018 Via de website gekocht

Goede en hele snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en goede prijzen en zou zeker zo weer hier iets gaan kopen .
En goed op de hoogte worden gehouden van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van der Heide 21-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service en binnen een dag bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, prettig te woord gestaan en afspraak nagekomen. Producten zoals op de site vermeld binnen 24 uur geleverd. Ook bij aflevering keurig te woord gestaan door de bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews