bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15561 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3182 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

V. Radtchenko 03-11-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wilden al een tijdje een vervanging voor ons oude gasfornuis / elektrische oven-combinatie. De eisen waren onder meer dat het niet breder mocht zijn dan 500 mm en een lade onderin moest hebben. Wij hebben het apparaat al een keer in de fysieke winkel gezien en besloten het na vergelijking met andere fabrikanten / modellen te halen.

De zending kwam goed verpakt aan en bleek na controle intact. Wel moesten we nog een verloop halen voor de RVS gasslang die wij (elders) hadden aangeschaft, maar dat hadden we zelf uit de specificaties kunnen halen. Een eis voor het omruilen wegens eventuele gebreken vanuit de leverancier is om deze binnen 24 uur na ontvangst te melden. Misschien wat krap, maar de bezorgers kwamen de volgende dag al vroeg aan, zodat wij daar in ieder geval prima de gelegenheid voor kregen. De service voor het meenemen van het oude apparaat is ook erg prettig, hebben wij ook gebruik van gemaakt.

Enige aanmerking op de webshop is dat de breedtecategorie van 500 mm voor fornuizen ontbreekt. De apparaten die daaronder vallen, staan nu onder 600mm geschaard. Wel staat de breedte correct op de productpagina's.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 03-11-2018 In de winkel gekocht

Uitstekend in alle opzichten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 20 jaar wilden onze nulgraden koelkast van Gaggenau vervangen. We werden snel en vakkundig geholpen. De prijs was concurrerend. De levering snel en accuraat.

Reageer

Jan 03-11-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Service is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat er een verbouwing aan de gang was hebben ze toch de tijd genomen voor een goed advies en uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Thijssen 02-11-2018 Via de website gekocht

Misleidende aanbieiding

Algemene score

1,0
Eerdere goede ervaringen maakten dat ik bewust bij Bemmel en Kroon op zoek ging naar een wasmachine die ik mijn dochter cadeau zou doen. De bestelling van de in de namiddag uitgezochte LG wasmachine zou ik ‘s avonds afronden. Die avond bleek er een korting op de machine te zijn toegevoegd, evenals een prijsverhoging waar deE korting vanaf zou worden getrokken. Resultaat: met deze actie werd de machine 25 euro duurder. Dan ben ik er klaar mee: dus de machine elders besteld (Coolblue)

Reageer

Freke 02-11-2018 In de winkel gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik vind het een schone en overzichtelijk zaak goede verkopers en fijne uitleg ik zal deze zaak ook aan bevelen bij kennis en familie

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hilde 02-11-2018 Via de website gekocht

Prettige service voor een mooie prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbieding vaatwasser gekocht, gratis bezorgd door vriendelijke bezorger die niet moeilijk deed over 5 meter extra sjouwen. Werden goed op de hoogte gehouden wanneer de vaatwasser precies geleverd werd, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Huf 02-11-2018 Via de website gekocht

Via website besteld werd door Bemmel/Kroon snel gereageerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerst in winkel geweest en daarna via website besteld.
Snelle reacties en het verloop na de koop prima ondersteund via de mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B 02-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering werd gehoord op de hoogte gehouden van hoe laat het bezorgt zou worden.
Vriendelijke bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeliene 02-11-2018 Via de website gekocht

Top geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit zo'n snelle afhandeling gehad van een bestelling en een zeer goede communicatie en mogelijkheid voor afleveren op werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 02-11-2018 Via de website gekocht

Snel bezorgd

Algemene score

8,0
prima lichtgewicht stofzuiger met prima zuigkracht deze stofzuiger kan je gemakelijk mee op de trap nemen hanteerbaar een aanrader . Voldoende accesoires en betaalbare stofzuigerzakken . Is onze 2e GL30 zou hem weer nemen ook het geluid is aanvaardbaar , ok stofzuigen is niet het leukste om te doen maar als het dan toch moet is het goed te doen met deze Bosch . Levering was snel en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 01-11-2018 Via de website gekocht

super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1 avond surfen op het internet voor een combi oven, de beste prijs bij Bemmel en Kroon gevonden en de volgende dag al in huis en de oude meegenomen. Boven verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo van rooijen 01-11-2018 In de winkel gekocht

Zeer goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig geholpen in de winkel bij de aankoop. Duidelijke uitleg van de levering. Keurig telefoontje over tijdstip levering. Prima afgeleverd op de plek waar ik hem wilde plaatsen. Kortom zeer tevreden.

Reageer

D. Vastenhout 01-11-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Wat een betrouwbaar bedrijf !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat bleek dat de levering van ons gasfornuis door een breuk in het glas niet geleverd kon worden werden wij daar onmiddellijk van op de hoogte gebracht en werd ons zonder verdere kosten een duurder fornuis aangeboden dat met een dag vertraging door zeer professionele bezorgers gebracht en aan gesloten werd. super!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

D. Smith 01-11-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via website wasmachine besteld. De site is gebruikersvriendelijk, zelfs met extra servicepakket à 9,95 was het apparaat goedkoper dan bij andere aanbieders. Werd goed op de hoogte gehouden op dag van bezorging door de firma Dynalogic. Aardige bezorgers!

Reageer

Martin 01-11-2018 Via de website gekocht

Koel/vries combinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling geplaatst na eerst onderhandeld te hebben over de prijs. Na goed aanbod bestelling geplaatst. Kon zelf dag aangeven van levering. In de ochtend bericht van levering met tijdsvenster van 3 uur. Alles keurig op tijd. De zware combinatie keurig naar binnen gebracht en uitgepakt. Oude koelkast weer meegenomen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 01-11-2018 Via de website gekocht

Doet wat bet beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
natuurlijk kijk je eerst naar de prijs. na een vervelende ervaring met een ander bedrijf mijn besteling bij Bemmel & Kroon geplaatst. even gebeld om te vragen of mijn vrieskast op voorraad was en een uiterst vriendelijke verkoper aan de lijn die mij garandeerde dat mijn bestelling echt de volgende dag geleverd zou worden. En dat gebeurde ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Smeets 01-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekende levering

Algemene score

9,0
De levering was boven verwachting snel en accuraat. Alles klopte. Daarnaast was de prijs van het product ook de laagste van de bekende winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.Brons 01-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekende afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correcte en goede afhandeling koop van een oven. In samenspraak een tijd bepaald via het door Bemmel en Kroon ingeschakelde installatiebedrijf. Uitstekende communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 01-11-2018 Via de website gekocht

Super goed advies, goed meegedacht, snelle afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij elk huishuidelijk apparaat raadpleeg ik Bemmel en Kroon. Ze denken mee, geven mij een goed advies en een scherpe prijs. De aflevering en installatie is een top service, optijd, schoon en werkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van mechelen patrick 01-11-2018 Via de website gekocht

zeer goede service en goed op tijd en uur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed koop in reclame zeer sterke kwaliteit de douchekraan + sproeier .de reclame op de website mag wat duidelijker zijn vooral de zichtbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 01-11-2018 Via de website gekocht

Soepele internet aankoop

Algemene score

8,0
Bemmel & Kroon biedt het artikel tegen de laagste prijs aan en levert snel. Miele staat bekend als het merk met de best geteste stofzuigers. De keus voor een stofzuiger van Miele ligt dan voor de hand. Als Bemmel & Kroon vervolgens een officiële dealer van Miele blijkt te zijn en bovendien de laagste prijs hanteert, is ook die keuze logisch. Kortom beste product tegen de laagste prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna 31-10-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne Smeg koelkast en heetwaterkraan gekocht tegen een superprijs en toen bleek dat ik de draairichting van de deur anders wilde was het in no time geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga de Waal 31-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service. En snel. Op dinsdagavond een vaatwasser besteld en woensdag al binnen. Kreeg in de ochtend al een sms binnen Hoe Laat de bezorgers zouden komen. 10 min van te voren de precieze tijd. Correct behandeld, ook aan de telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 31-10-2018 In de winkel gekocht
Leidschenveen

Goede service van de monteurs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is meer mogelijk dan enkel de machine naar binnen schuiven. De bezorgers kunnen ook de machine monteren ook als de situatie ter plekke niet standaard is.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nico Geurtsen 31-10-2018 Via de website gekocht

Keurig op tijd geleverd .

Algemene score

10,0
Op Zondag besteld .(Een Droogtrommel)
Op verzoek Woensdag geleverd.
En via twee trappen, op de plaats gezet .
Een warme douche voor Bemmel&Kroon

Reageer

M.E. Van Oostendorp 31-10-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Deze keer geen goede service, jammer

Algemene score

4,0
Ik had gevraagd om bezorging in de middag. Ik zie op dynalogic dat dat absoluut mogelijk is, maar de verkoper heeft niet de moeite genomen dit door te geven. Ik heb een afspraak af moeten zeggen en dat zou niet nodig moeten zijn. Ik heb tot voor kort Uw winkel aangeraden, maar dit is geen aanbeveling waard.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

hermien 31-10-2018 Via de website gekocht

top service

Algemene score

8,0
Top service , na bestellen goed op de hoogte gehouden via de mail , bestelling was precies te volgen , en werd bezorgd zoals beloofd ip aangegeven tijdstip

Reageer

Rene 31-10-2018 Via de website gekocht

super geholpen ondanks dat men in een grote verbouwing zat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de winkel was in Cruqius in verbouwing maar werd met alle geduld geholpen.
Heb de zelfde dag de Magnetron online gekocht en zoals afgesproken de volgende dag keurig geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 31-10-2018 Via de website gekocht

prima service!

Algemene score

9,0
Goed werkende website! Correcte en snelle service! Levering op de minuut nauwkeurig!
Zeer aardige chauffeur!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies Fraaij 31-10-2018 Via de website gekocht

Keurig nette mensen. Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende leveringsinformatie per mail en sms omtren datum en tijdstip aankomst van het transport.
Binnen 15 minuten werd de nieuwe wasmachine 2 hoog gebracht, aangesloten, de oude afgevoerd en in de auto geladen.
Kwaliteit.

Reageer

San 30-10-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goede service en nog betere prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben de winkel bezocht en kregen goede uitleg en konden daardoor voor ons de juiste keuze maken. Verder kregen wij een hele scherpe prijs. Machine werd gratis thuis bezorgd, zelfs naar de tweede verdieping, aangesloten en de oude machine werd gratis meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwam nooit voor zeggen ze 30-10-2018 Via de website gekocht

Bij een echt probleem zijn ze niet thuis

Algemene score

1,0
Dit jaar drie apparaten gekocht bij Bemmel & Kroon, waaronder een wasmachine van Siemens op 15 juni. Gisteravond sprong de glazen deur tijdens het draaien! We schrokken enorm en konden de machine alleen stoppen door de stekker uit het stopcontact te halen. Vanmorgen gebeld en we krijgen alleen "nou, dat komt nooit voor". Nee, dit hebben wij ook nog nooit meegemaakt. Pas 8 november gaat er iemand komen om de machine, die vol glas ligt, uit te zuigen. Daarna moeten we dus weer verder met dit ondeugdelijke apparaat. Service nul-komma-nul!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Jaap 30-10-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop was het goedkoopste, mede doordat er nog Euro 25 kassakorting werd gegeven.
Alhoewel het artikel niet in voorraad was werd er toch binnen enkele dagen geleverd. Keurig bezorgd op de gekozen dag en het tijdstip wat werd aangegeven middels een sms.
Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FredDenHaag 30-10-2018 Via de website gekocht

Top prijs en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpste prijs. Levering op zaterdag met aansluiting op 2-de etage. . "Oude" wasmachine gaat naar mijn dochter. Bezorgers hebben die zonder probleem 2 trappen naar begane grond gebracht.

Reageer

Martijn Stelt 30-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, overzichtelijk en niet te veel schermen om doorheen te klikken. Snel handelen als je weet wat je nodig hebt. Snelle levering en duidelijk geïnformeerd. Je hoeft niet heel de dag thuis te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwetering 30-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Bemmel&Kroon gekozen, omdat zij het product het snelste konden leveren. Dat is ook gebeurd. Verder is alles zonder problemen verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas van der Marel 29-10-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Prima advies, prima produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met een prima web-site en een groot assortiment in combinatie met een goed advies in de winkel was omze keus snel gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jr 29-10-2018 In de winkel gekocht

Prima advies en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij onze vraag kregen wij een prima advies en de hulp bij de mogelijkheden om onze keuze te maken.
De betalingen kunnen bij aflevering geregeld worden en per Ideal
Bij de aflevering waren de mensen zeer behulpzaam.

Reageer

Blokkie 29-10-2018 Via de website gekocht

Inbouwoven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en goedkope keuze. Snelle reactie en levering. Goede informatie. Bezorging vriendelijk/zeer goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ge 29-10-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop gevonden via website door de uitstraling van de shop voor deze gekozen,
Achteraf een goede keuze de service is top, de bezorgers hebben het product goed afgeleverd en geplaatst zeer tevreden ik kan deze shop daarom goed aanbevelen.

Reageer

Kris 28-10-2018 Via de website gekocht

Zeer goed geleverd

Algemene score

9,0
Zeer correcte levering, ik had wel niet verwacht dat de levering zou gebeuren na de kantooruren dit was om 8 uur 's avonds, dit werd 's morgens meegedeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Welling 28-10-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam deze winkele tegen op Kieskeurig en zag dat er veel goede reviews waren. Supersnelle levering. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Verheijen 27-10-2018 Via de website gekocht

Voldaan aan de verwachtingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot achter de eerste deur geleverd, keurig op tijd! Met aansluiten erbij had het een 10 opgeleverd! 👌

Reageer

Jose van der sman 27-10-2018 In de winkel gekocht
Forepark den haag

Goed op tijd bezorgt aardige jongens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel en lekker dichtbij goeie services
Op tijd bezorgt zelfs eerder gekomen heel fijn en leuke aardige jongens

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Poell 26-10-2018 Via de website gekocht

bestelling prima in orde, aflevering niet volgens afspraak .

Algemene score

5,0
Shop is prima. De aflevering door Dynalogics was niet volgens afspraak. Bezorgers wilde aanvankelijk de vriezer niet naar boven brengen en het kapotte apparaat meenemen. Daar had ik wel voor betaald. Pas met veel aandringen en meehelpen is het toch gelukt. Het apparaat is niet uitgepakt en op op de juiste plek geïnstalleerd. Daar had ik wel voor betaald.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Cornèl 26-10-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Inbouwkoelkast: scherpe prijs en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies: ruime koelkast voor scherpe prijs. Bij de planning van de levering werd rekening gehouden met de aangegeven voorkeur voor levering in de ochtend. De feitelijke levering was keurig op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gert 26-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie Amerikaanse koelkast Goed geholpen netjes optijd geleverd belletje gehad dat ze onderweg waren met de prijs waren ze de goedkoopste

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 26-10-2018 Via de website gekocht

5 maanden na fabr.garantie gewoon pech, wasdroger 800 euro!

Algemene score

3,0
5 maaanden buiten de fabrieksgarantie van 2 jaar mijn is mijn Siemens droger stuk. Bemmel en Kroon zegt het te melden, en verder is het niet hun probleem.....!!
Wel erg gemakkelijk, verkoper weet nergens iets van, weet niet hoe het werkt, en doet geen moeite, niet echt klantvriendelijk!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Checker 30-10-2018

Je hebt gewoon recht op garantie, check hier: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-buiten-garantietermijn

Reageer

Corine 26-10-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon , Zoeterwoude Rijndijk

Een aanradertje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede hulp en uitleg, denken met je mee!
Bezorgd geïnstalleerd en ik kon gelijk aan de slag... echt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 26-10-2018 Via de website gekocht

Ze doen wat ze zeggen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging even gemakkelijk. Direct reactie op bestelling met melding wanneer er bezorgd werd. Tot op een half uur precies. Alle lof!

Reageer

Toon meer reviews