bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15658 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3114 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

elly bremer 14-06-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ruime winkel, veel soorten en maten artikelen

Service
Noemde de punten op die op de wasmachine moesten zitten en binnen drie minuten had ik keus uit 2 apparaten zonder dat ik folders moest nakijken.

Assortiment
Gewoon heel veel keus

Aanbeveling
Kunnen prima advies geven

Extra toelichting
Heerlijk dat je niet uren bezig hoeft te zijn om je keuze te kunnen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogjes 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Kieskeurig gezocht naar een nieuwe vaatwasser. Bemmel en Kroon kwam er als goedkoopste uit. Bestellen ging online zeer gebruiksvriendelijk.

Service
De ene dag besteld. De volgende dag geleverd. Uitstekend. Status van de bestelling was online te volgen. Aflevering was goed verzorgd. Telefoontje vooraf van chauffeur is prima service.

Aanbeveling
Online aankoop is prima geregeld. Heb zelf niet een winkel bezocht.

Extra toelichting
Eerste keer dat we een dergelijke aankoop online hebben gedaan. Gezien het gemak van bestelling online en de uitstekende afhandeling krijgt van Bemmel en Kroon van ons een dikke negen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LKJH23 13-06-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles overzichtelijk bij elkaar, mooie winkel veel keus en mooie opzet.

Service
Prima service.

Assortiment
Veel modellen naast elkaar

Extra toelichting
Mooie grote winkel, snel thuis bezorgt ze namen de oude wasmachine mee. Alles weer netjes op zijn plek gezet. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bollio 13-06-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
We zjln goed geholpen

Aanbeveling
Goede uitstraling

Extra toelichting
Zeer goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

beaheltzel 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ondanks internet toch de mogelijkheid om te bellen met een van de medewerkers.

Service
je ontvangt een mail. je wordt persoonlijk gebeld defecte service.

Assortiment
een zeer uiteenlopend assortiment. Voor ieder wat wils en voor ieder budget.

Aanbeveling
voor de eerste keer besteld bij Bemmel en Kroon ik kan het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer vriendelijk geholpen eerst op internet gekeken. Vervolgens gebeld met de firma een zeer vriendelijke medewerker gesproken Herman Linkerhof die heeft samen met mij de bestelling gedaan. Als bewindvoerder wil je wel de zekerheid dat wat je voor je client besteld een goed keus is. Tevens moet het dan nog goed worden afgeleverd. Dit was de eerste keer met de firma maar voor de volgende keer geen twijfel mogelijk TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosbes 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
top geregeld snel en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bubele 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Bemmel en Kroon heeft een mooie toegankelijke website, de prijs van deze wasmachine was op het moment van aanschaf 50 euro goedkoper dan de concurrent, er worden geen bezorgkosten gerekend en de wasmachine werd netjes geplaatst op de 3e etage en de oude wasmachine werd netjes meegenomen. Voor deze extra dienstverlening worden geen kosten berekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.schakenraad 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goed aanbod, goedkoop en prima service, inclusief installatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

janpelt 12-06-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke winkel met klasse-uitstraling

Service
het onderste wordt uit de kan gehaald om in je gemakken te voorzien

Assortiment
voldoende merken in huis

Aanbeveling
ondanks prijsvechters en andere 'snelle' jongens blijft vB&K een stabiele zaak met scherpe prijzen zonder het aspect 'service' uit het oog te verliezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico-Irene 12-06-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De kwaliteit van zowel het product als de kennis van personeel, klantvriendelijkheid en service is klasse, voor ons al 8 jaar een reden om te kopen bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wfmB 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima

Service
Superfijn dat je 's avonds voor de bezorging een mailtje krijgt met een tijdpad wanneer ze de volgende dag komen en dat de chauffeur ook nog belt dat hij er over een half uur is.

Assortiment
goede online prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter1012 11-06-2014 In de winkel gekocht
Cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Van A tot Z goed geregeld. Deskundig advies !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinushage 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon op mijn gemak toekijken hoe zorgvuldig de mannen te werk gingen.

Service
Dat moet nog blijken maar ik heb daar wel vertrouwen in

Assortiment
Er was voldoende keuze.

Aanbeveling
Ik ben prima geholpen en geadviseerd mede door een telefonisch gesprek met een van de medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

talman88 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het bestellen en mailcontact

Service
het mailcontact en de service van het brengen

Assortiment
prima om concurrentie mee aan te gaan

Aanbeveling
zeker ivm goede service en goede prijs

Extra toelichting
Ga zo door! Met het verlenen van service en het maken van afspraken etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GERRIE51 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
MAKKELIJKE SITE

Service
KEURIG OP TIJD GEBELD VOOR AFLEVERING
ALLES UITGEPAKT EN NEERGEZET OP ZIJN PLAATS
2 VRIENDELIJKE JONGENS DIE DAT HEBBEN GEDAAN

Aanbeveling
ALLES NAAR ALLE TEVREDENHEID

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan uit Hoogeveen 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig een keuze te maken en te bestellen vanuit de luie stoel.

Service
Goed geïnformeerd over levertijd en netjes op tijd onbeschadigd afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Echt goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LOOOMANS 08-06-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
lekker dichtbij persoonlijk te woord staan !!!

Service
100 procent service ,persoonlijk advies,

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
voor alle witgoed gebruikers en keuken apparaten !!

Extra toelichting
Fijne winkel wordt goed geholpen,goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wodel 06-06-2014 In de winkel gekocht
den haag/leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle en deskundige adviseringen.

Service
alles wordt -en met succes - in het werk gezet om de bestellingen op het afgesproken moment af te leveren en te installeren met voorlichting over hoe om te gaan met de apparatuur

Assortiment
ruim en gevarieerd in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
het bovenstaande spreekt voor zich

Extra toelichting
makkelijk bereikbaar en vriendelijke, hulpvaardige en deskundige mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJAFJA 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website, wellicht iets meer product specificaties, zodat vergelijken makkelijker wordt

Assortiment
Naar mijn idee ruim voldoende keuze!

Aanbeveling
Duidelijke site, snelle levering, ook wanneer product niet op voorraad is, is levertijd ruim binnen de verwachte termijn.

Extra toelichting
Duidelijke site, mag iets meer product specificatie geven. Snelle levering. Levering (buiten de randstad) geschiedt met PostNL, duidelijk een transporteur en geen installateur. (in mijn geval ook niet nodig gehad) Aanbevelenswaardige leverancier!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

tmex 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke bediening

Service
Snel keurig op zolder afgeleverd en geinstalleerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaagila 06-06-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website was duidelijk en in de winkel stond het apparaat ook om te bezichtigen.

Service
verkoper was netjes, duidelijk en nam alle tijd.

Assortiment
In de winkel stonden niet van alle merken alle apparaten. Op de website wel.

Extra toelichting
goede prijs en prima geholpen in de winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ina49jaar 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en betalen gaan soepel

Service
snelle levering, e-mail meteen wat je gekocht hebt.

Aanbeveling
Is goedkoop en levert binnen 24 uur.

Extra toelichting
Snelle levering en de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corinespaans 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen ging makkelijk, zoeken werkte goed en ik kon mijn eigen bezorgdatum kiezen.

Service
Precies op de afgesproken dag kreeg ik een mail met een link waarin ik de stand van de bezorging kon volgen. Het bezorgmoment was ook mooi krap, maar 2 uur waarbinnen de bezorging zou vallen. Alles werd naar de plaats gebracht. De oude machine werd netjes afgevoerd. Heen half uur later kreeg ik al telefoon om te horen of alles wel naar wens was verlopen. Een geweldige service!!

Aanbeveling
Ik kende deze zaak niet en was daarom wat afwachtend. Nu ben ik helemaal enthousiast en beveel hem van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PhiDep 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuisbestelling via zeer eenvoudige en overzichtelijke schermen.

Service
Continue opvolging van levering

Aanbeveling
Sevice, eenvoud, makkelijkheid van bestelling, opvolging bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JetRijswijk 04-06-2014 In de winkel gekocht
Den Haag - Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op internet de prijzen bekeken en in de winkel goed geadviseerd door de medewerker.

Service
Netjes geplaatst

Assortiment
Ruime keus aan keukenapparatuur

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 13 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, mogelijkheid van een offerte te vragen alvorens een bestelling te plaatsen, gemak van betaling achteraf.

Service
Geen contact gehad met de winkel omtrent de levering wel met de vervoerder. Levering vond niet plaats op het afgesproken tijdstip. Door de vervoerder zijn excuses aangeboden en vervolgens is de zending alsnog volgens afspraak halverwege de middag geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment welke scherp geprijsd zijn.

Aanbeveling
Op basis van mijn eerste ervaring zou ik deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijk,gemakkelijk,scherp geprijsd,groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

b.v.Zwieten 04-06-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Cijfer zegt genoeg

Assortiment
zie boven

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop,installateur en verkoopadviseur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan de Vries 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, binnen het aangegeven dagdeel. Alles is netjes aangesloten en oude apparaat afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eentweetje 04-06-2014 In de winkel gekocht
fore park
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de winkel is groot en toegankelijk alleen vond ik de lift klein maar groot genoeg om met m`n rollator naar boven te kunnen

Service
de medewerker dacht mee liet meerdere wasmachines zien nadat hij mij eerst een aantal vragen had gesteld over mijn verwachtingen van een wasmachine.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goede services snelle levering

Extra toelichting
mijn mening is dus een winkel met een ruime keus fijn personeel en goede bezorging wasmachine werd naar twee hoog (zonder lift) gebracht aan gesloten en mijn oude machine werd mee terug genomen en alle verpakkingsmaterialen werden opgeruimd. ik durf dus ook Bemmel en Kroon een aanrader te noemen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

wgm50 04-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
In één keer de bestelling correct geplaatst.

Extra toelichting
Prima opgezette site waarin alles volgens mij geautomatiseerd is. Snel en accuraat werk op die manier. Modern winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PingoRoetje 03-06-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede klantvriendelijke uitleg over producten en apparaten

Service
Keurig op tijd geleverd.Geen problemen

Assortiment
Erg veel keuzemogelijkheden , maar veel uitleg over welke voor ons van toepassing zijn

Aanbeveling
Zie de vorige

Extra toelichting
Klantvriendelijk en kennis van zaken. geeft vertrouwen in de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Verbruggen 03-06-2014 In de winkel gekocht
In Leidschenveen Neckar 24 2491 BD
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er woord je niets opgedrongen en keurig te woord gestaan
We wisten wat we wilde hebben daar kregen we dan ook een gedegen uitleg over.

Service
Alles is tot in de puntjes geregeld
de gedane afspraken nagekomen

Assortiment
Je kon uit meerdere merken een keuze maken

Aanbeveling
Daar we goed en prettig zijn geholpen met motivatie.

Extra toelichting
Heb geen negatieven punten aan te dragen Zoals al eerder gezegd meer dan Lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pkveld 03-06-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
toegankelijke site

Service
professionele behandeling

Assortiment
alles is mogelijk

Extra toelichting
ook de afspraak met de monteur was op dag en uur te overleggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lettow 02-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Afgelopen week had ik een negatief review over Bemmel en Kroon geschreven. Het bedrijf nam contact met me op, bood verontschuldigingen aan en bood ter genoegdoening een redelijk bedrag aan. Alles is achteraf netjes opgelost door het bedrijf.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

plien56 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goedkoopste winkel

Extra toelichting
Overzichtelijk, heldere info per product voor de juiste keuze te kunnen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Verkerk 01-06-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Inde winkel is er veel info en veel modellen staan op zicht.

Service
Klantvriendelijk personeel. Hij/zij denkt echt mee met de klant in de persoonlijke situatie om tot de juiste aanschaf te komen.

Assortiment
Keuze uit topmodellen genoeg.

Aanbeveling
Iedereen die een huishoudelijk apparaat nodig is zou ik B& K aanbevelen.

Extra toelichting
Persoonlijk advies en keuze uit vele modellen in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lettow 01-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,3

Gemak
Hetzelfde gemak al bij andere online leveranciers.

Service
Geen communicatie bij te late en andere levering dan besteld.

Aanbeveling
Levering duurde erg lang, leverancier heeft geen contact opgenomen dat het langer zou duren. Ik kreeg een ander apparaat dan besteld, wel nieuwer maar met 1 kookzone minder, ook dit zonder overleg/contact.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

ellenfrans 31-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
We zijn prettig geholpen in de zaak Zoeterwoude.
De bezorging was snel en de bezorgers
waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Voor ons was de keuze ruim voldoende
De prijs vonden wij aantrekkelijk

Aanbeveling
Omdat wij 5 jaar geleden een wasdroger telefonisch hebben gekocht (i.v.m.ziekte) waar we heel tevreden mee zijn.

Extra toelichting
Omdat we zeer tevreden zijn

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geoff59 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Correcte afhandeling goede service bij de bezorging, behulpzaam en vriendelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

stevinv 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede prijzen, heel ruim assortiment en je kunt zelf je bezorgdatum aangeven. Enorm handig! En bovendien bezorgd en geleverd precies op het door ons aangegeven tijdstip. Hele nette bezorgers en binnen 5 minuten aangesloten en wel...top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankk070 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Handige site en veel mogelijkheden. Handig dat je zelf de dag van aflevering kan kiezen. Een dag van te voren krijg je netjes een email met een tijdslot van 2 uur en op de dag zelf word je netjes door de bezorger 15 min voor aankomst gebeld

Service
Snelle reactie op mail en telefoon, ook met vragen. De aflevering werd super netjes verzorgd en ook nog advies gegeven.

Aanbeveling
Gewoon geen gezeur, doen wat ze beloven, netjes en goedkoop,

Extra toelichting
Gewoon goede winkel met de kwaliteit en service die je verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rompelbk 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke overzichtelijke site

Service
gewoon prima

Aanbeveling
Precies gevonden wat ik zocht. Artikel was meteen leverbaar en op de dag van levering werd er middels e-mail aangegeven wanneer je het artikel kon verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bestelmaarbestelmaar 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig via gebruiksvriendelijk website van Bemmel en Kroon te bestellen.

Service
Goede terugkoppeling via email en telefoon m.b.t. levering. Verder werd de nieuwe wasmachine kosteloos geplaatst en aangesloten en de oude machine kosteloos meegenomen

Assortiment
Ruime keuze in verschillende kwaliteit en prijsklasse !

Aanbeveling
Overall uiterst tevreden; dus vorr iedereen aan te raden via de webshop van Bemmel en Kroon te bestellen....

Extra toelichting
Men maakt waar wat men zegt/schrijft, terugkoppeling over levering is prima en de bestelling is eenvoudig via de webshop in te geven. Conclusie: het geeft een goed en betrouwbaar gevoel ook in de toekomst via de webshop bij Bemmel en Kroon te bestellen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmerik2 28-05-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Extra toelichting
In de winkel goed geholpen. Duidelijk aangegeven wanneer de afleverdatum werdt en keurig door de bezorgdienst schadevrij in de keuken afgeleverd. Aansluiten heb ik zelf gedaan aangezien dit niet heel moeilijk is. Oude amerikaanse koelkast retour genomen alleen paste deze niet door de tuindeur. Na veel inspanning toch nog gelukt. Gewoon zoals een winkel dus service moet leveren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Egberdius7 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestelproces is goed opgezet en het werkt ook zo.

Service
Zeldzaam goed. De wasmachine werd door 2 jonge jongens bezorgd en die hadden het ding binnen 10 minuten op z'n plek op zolder staan en aangesloten. De oude ging mee, alles moeiteloos en zonder troep achter te laten.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Zeldzaam ouderwets goede service! Ik kreeg 's avonds nog een mail om te informeren of ik geheel tevreden was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miekmiek 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat wij iets kochten via Bemmel&Kroon. De eerste keer deden we dit via de fysieke winkel en waren we verrast door de persoonlijke hulp en de service bij levering. Deze keer hebben we alleen telefonisch en per mail contact gehad met een medewerker en daarna besteld. De bezorging ging ook weer vlekkeloos en het apparaat bevalt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tabbernal 28-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke opstelling van apparatuur. Variteit in merken en modellen, alsmede diverse prijsklassen.

Service
Verkopers met goede kennis van apparatuur. Levering conform afspraak.Gratis installatie van apparatuur.

Assortiment
Kan iets uitgebreider zijn in de showroom

Aanbeveling
Overzichtelijk, goed advies en uitstekend ingericht

Extra toelichting
Kwalitatief goede uitstraling. Overzichtelijke indeling. Vakkundige medewerkers.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

T. Nurmohamed 27-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het bestelproces was voortreffelijk, eerst in de winkel geweest en daarna via e-mail de aanschaf gedaan. Uiteindelijk heb ik (iets) meer betaald dat de laagste prijs op Kieskeurig maar het was het meer dan waard!

Service
Wat ik als een kers op de taart ervoer was dat je na installatie een e-mail kreeg om eventuele op-/aanmerkingen te geven. Niks dan goeds. Wat je daarbij niet mag vergeten is dat ik een inbouwkoelkast heb gekocht en het is geïnstalleerd door de firma AJtec, niks anders dan lof voor de monteur Dennis.

Assortiment
In principe kunnen ze alle witgoed leveren, ook al staat het niet in de winkel.

Aanbeveling
In de eerste instantie in de winkel geweest daarna d.m.v. e-mail tot een aankoop gekomen. Verkoper was klantvriendelijk, deskundig en behulpzaam. Afspraak tot op de puntjes nagekomen. Ben al weer bezig met de volgende aankopen.

Extra toelichting
Geen ben tot nu toe en al tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rondevanman 27-05-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede winkel

Service
goed te woord gestaan

Assortiment
zeer veel keus

Aanbeveling
service en ruime keus en goedkoop

Extra toelichting
je hebt veel keus en wordt persoonlijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrieverkuijl 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie en duidelijke site

Service
Had een verkeerde artikel besteld, maar was geen probleem werd gelijk aangepast.

Assortiment
zeer ruime keuze

Extra toelichting
Verkoper zeer vriendelijk en meedenkend, en niet te vergeten laagste prijs garantie. Ik gaf aan dat ik het artikel ergens anders goedkoper zag, en zonder twijfel werd de prijs aangepast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews