bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15531 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E. Tak 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelde vaatwasser was niet meer leverbaar, het opvolgende model wel. Deze ca. € 50,- duurder maar werd tegen dezelfde prijs geleverd.
De bezorging was zeer correct en op de seconde op tijd.

Reageer

Jeroen 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site . Bij niet voorradig wordt er een goed alternatief gezocht voor dezelfde prijs. De levering volgende dag komt niet in gevaar!!!

Reageer

Koos Boukens 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopt, het assortiment, de service het vakbekwame personeel. er is interactie tussen klant en van Bemmel en Kroon

Reageer

Patrick 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super bedrijf had vaatwasser besteld en al betaald online was ie op voorraad maar erna toch ineens niet maar kreeg voor het zelde geld de opvolger.
Top geregeld heren en dames van Bemmel en kroon.
Tevens doet ie het goed en erg stil

Reageer

Ketting 15-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

5,0
Wij hadden net spoed zo voor de kerst een nieuwe koelkast nodig en een aparte losse vriezer.In de winkel werd gesproken over een softclose systeem die er uiteindelijk niet op zat.De levering stond 1 wk later gepland na de koop maar dan pas kon er een afspraak gemaakt worden om deze te laten inbouwen.Toen hebben wij gekozen om het zelf maar te doen met de feestdagen voor de deur.Bij de aflevering zou de losse vriezer volgens afspraak in de winkel naar de zolder getild worden.De bezorgers, ik noem ze voor het gemak even stuntel en Co, kregen de vriezer niet de 2e trap op door de draai.Het was een redelijk smalle vriezer maar het lukte niet want de trapleuningen zouden er eerst af moeten.Ze hebben de vriezer dus op de overloop laten staan.Die avond heb ik samen met mijn man en dochter de vriezer naar boven getild met rugklachten tot gevolg.Erg jammer want de vezorgers hadden er duidrlijk geen zin in.

Reageer

H. Toet 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn geholpen in de winkel, en het bedrijf die de kookplaat heeft geplaatst heeft het ook allemaal zorgvuldig gedaan!

Reageer

Van eetvelde Veronique 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De dag van levering krijg je ongeveer de tijd wanneer ze komen ke kab je pakket volgen en een half uur op voorhand sms met exacte tijd goeie service vriendelijk e mensen dus een tevreden klant

Reageer

boelee 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind de winkel en webshop erg aantrekkelijk.
service vind ik helemaal top. eigen service hebben ze ook !
de jongens die het komen brengen erg vriendelijk en goede uitleg. gewoon een top winkel kom er altijd weer terug

Reageer

Ben Bakker 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website goede respons
goed advies.komen afspraken na.
Aanbevolen installateur ook heel goed.

Reageer

Nicolet 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CRQ727687
Lang op zoek geweest naar de beste deal voor de Siemens inbouwapparatuur en uiteindelijk gevonden bij Bemmel en kroon. Vijf apparaten en al de volgende dag geleverd! Super service.

Reageer

Annette Janssen 14-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

9,0
Supersnelle service en levering. Dit is de tweede maal dat ik iets heb gekocht bij deze winkel. Ben zeer tevreden. Goede merkartikelen tegen een prima prijs. Waarom geen 10 dan??...... De levering is zo snel dat je eigenlijk niet eens zo snel een vrij dagdeel kunt regelen!!!

Reageer

Henk Kop 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, met veel mogelijkheden. De vriezer die ik uiteindelijk heb gekozen, voldoet prima aan de eisen die we hiervoor stelden. Snelle levering. Correct geplaatst en de oude vriezer mee terug genomen.

Reageer

Karin 14-12-2018 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

Vriendelijk geholpen in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes geholpen in winkel. Levering zoals afgesproken met vooraf een berichtje. Gewoon zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

arvind 14-12-2018 Via de website gekocht

Excellent company to buy products from

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Excellent delivery service. Found them very reliable. Nice and polite delivery personals. They could placed the washing machine on second floor and unpacked with minimum charge of 20 euro. Helpful and gave us the all the tips the machine.

Will definitely buy other products and highly recommended for others.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessy 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heeft zeer scherpe prijzen. Daarnaast was alles prima geregeld. We werden in prima op de hoogte gehouden van de verwachte aankomst tijd en dit klopte prima. Aflevering ging erg netjes.

Reageer

Guy Demilie 13-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk, correct, plaats en uur van levering OK, zeer vriendelijke leveranciers en zeer gedienstwillig!!! Nog niet veel meegemaakt!

Reageer

Perry 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze winkel heel erg goed qua prijs en hele goede service. Had gisteravond besteld en werd vandaag al bezorgd. Koop eigenlijk altijd bij Bemmel en Kroon en ga niet eens ergens anders meer kijken.

Reageer

Francoise 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst even gebeld voor wat informatie, vervolgens naar de winkel toegegaan om de producten te bekijken. Daar is een goed uitleg gegeven voor de solo oven die wij wilden kopen, tevens gekeken naar vergelijkbare ovens. Men verkoopt je hier niet de duurste oven maar de oven die het beste bij jou past, kijkend met wat je met de oven wilt gaan doen, wil je juist heel uitgebreid culinair koken stomen etc of basis bakken en braden en dat ervaar ik als erg prettig, meteen maar een magnetron erbij gekocht.

Reageer

Cihan 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed en snel geholpen! Afspraken nagekomen, wasmachine is bezorgd en geïnstalleerd. Heel tevreden over de service.

Reageer

Maxi 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, vergeleken op internet. Gebeld en goede uitleg, geen slappe praatjes.Combi korting die niemand anders geeft voor 2 apparaten.Snelle levering de dag na besteld te hebben.Keurig afgeleverd door Dynalogic.Via de app volg je de koerier.

Reageer

Lodewikus 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect bedrijf andere bedrijven benaderd levertijd was dubieus hier heel duidelijk
Prijs was ook minder dan bij voorgnenoemde bedrijven
Levering letterijk op de minuut!!

Reageer

Lodewikus 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect bedrijf andere bedrijven benaderd levertijd was dubieus hier heel duidelijk
Prijs was ook minder dan bij voorgnenoemde bedrijven
Levering letterijk op de minuut!!

Reageer

Gemma 13-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

10,0
Online besteld, perfect geregeld volgende dag al in huis en keurig aangesloten.
Vriendelijke chauffeurs.

Reageer

Huib 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanschaf nieuwe wasmachine en droger. Uitgebreide keuze mogelijkheid, goed en eerlijk advies en een snelle levering (volgende dag).
Aflevering netjes en keurig, alles aangesloten en oude apparatuur afgevoerd. In één woord: Top!

Reageer

louis 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
jullie hadden als enige het apparaat aan geboden op de website en de volgende dag al geleverd

Reageer

De enige echte Klaas 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop van Bemmel en Kroon is makkelijk en duidelijk met alle informatie. De levering is snel en correct afgewerkt. De informatie over de levering word via alle sociale media kanalen gedeeld als je dat wilt, dus een bericht missen is niet mogelijk. Mijn ordernummer BKI724354 werd ondanks de drukte van Black Friday toch heel snel uitgeleverd.

Reageer

Frans Wondergem 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop waar reactie en dienstverlening prima is. Offerte binnen een half uur en aankoop binnen 1 dag binnen. Top

Reageer

Mike 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen door de mensen, daarom moesten we wel langer wachten dan normaal maar dan heb je ook wat.

Reageer

RobertGG 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bemmel en Kroon biedt een grote keuze, een uitgebreide showroom, goed en prettig advies. En bovenal: lage prijzen.

Reageer

Arnold van Herk 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal top, niets aan te merken op alle facetten van koopproces tot en met oplevering van de installatie, erg blij en daarom ook sinds lange tijd terugkomende klant van Bemmel & Kroon.

Reageer

Henk 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima telefonische service, snelle en correcte levering.
Complimenten.



Ordernummer 727185

Reageer

S G 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Arrogant, impolite, irritating! Worst customer care ever!

At Bemmel & Kroon Den Haag, they did not want to design the kitchen as we wanted, because "it was not possible". So we had it designed by Bemmel & Kroon Zoeterwoude (Leiden) exactly as we wanted and it is was perfectly possible. We bought our kitchen there in fact.

Then, we ordered an item from Bemmel & Kroon Zoeterwoude, they sent it to B&K Den Haag so we could pick it up.

Long story short, WITHOUT INFORMING US, B&K Den Haag decided to send it back to Leiden. After months of emails and phone calls, we still do not have the item and we cannot pick it up to the closest B&K place.

In summary:
- People working at Bemmel & Kroon Den Haag are very impolite, unable to deal with customers, arrogant and irritating.

We sent a letter to Bemmel & Kroon headquarters to inform them about how bad are the local managers in Den Haag.

Advice:
- Never go to Bemmel & Kroon Den Haag!

Go to Zoeterwoude (Leiden) instead. The employees there are very polite, helpful and work towards making their customers happy.

Reageer

Fam prins 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service en contact via de mail en via de telefoon. Aardige monteur die netjes te werk gaat! Blij dat mn vaatwasser gelijk weer kon draaien!

Reageer

Sven 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen bij deze winkel en alles netjes op tijd geleverd. Ook in de winkel uitermate goed door Bram geholpen.

Reageer

N. van Noppen 11-12-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Hoge kwaliteit vaatwasser voor een aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden een Siemens vaatwasser uitgezocht via Consumentenbond, voor goede prijs/kwaliteitverhouding bij Bemmel en Kroon terecht gekomen. Eerst op website gekeken, daarna naar winkel bij Cruquius. Goed geholpen door verkoopmedewerker. Uitgezochte vaatwasser was niet (meer) leverbaar, wel een ander, duurder model, dat ons tegen de prijs van de door ons uitgezochte vaatwasser werd aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B 11-12-2018 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tweede keer dat ik bij deze winkel besteld heb en wederom alles prima geregeld. Prima winkel, groot assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hetty 11-12-2018 Via de website gekocht

Laagste prijs, snel geleverd, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We kochten een vriezer en een koelkast tegelijk en kregen een heel mooie korting.
Beide apparaten werden keurig op tijd binnen een paar dagen geleverd en in de keuken neergezet.
Op vragen per e-mail wordt snel gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Smit 11-12-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de website een vaatwasser uitgezocht. Daarna telefonisch contact gehad. Levering en plaatsen verliep prima. Goede klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

An 11-12-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na eerst een verkeerde koelkast besteld te hebben reageerde de winkel heel snel voor een alternatief en hadden we het resterende bedrag binnen een paar dagen weer terug. ook de bezorging gig snel en goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvS 11-12-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijke site, koelvriescombinatie was op voorraad leverbaar. Handig te betalen via IDEAL link. Minder geslaagd was de levering door Dynalogic. Wat een onbeschofte lieden! Ik ga een klacht hierover indienen. Ik had alle details van de levering bij Bemmel & Kroon toegelicht en toch ging het mis .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Robbert 10-12-2018 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn offerte een aantal keer moeten wijzigen, dit werd elke keer binnen 10 minuten geregeld, ook al was het ‘s avonds of in het weekend. Alles is volgens afspraak geleverd. Opnieuw ben ik zeer tevreden, een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Vogelpoel 10-12-2018 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark

ook nu weer een gunstiger prijs dan de grote marktleiders

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker witgoed bij Bemmel en Kroon gekocht. De prijs is bij een gelijkwaardig product voor mij van belang. Tot nu toe steeds De gunstigste. Daarnaast een vriendelijke en professionele hulp bij aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 10-12-2018 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark

Goede service en zo hoort het

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afzuigschouw en kookplaat gekocht, bij het plaatsen bleek dat de kookplaat niet de juiste binnenmaat had. Bemmel & Kroon hadden een bestelfoutje gemaakt. Dus onnodig wachten, is wel opgelost en kreeg spontaan een extra korting van 150 euro. Nu nog even wachten tot het geheel geplaatst gaat worden, ik ga er van uit dat dit ook prima gaat verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

René Gordijn 10-12-2018 Via de website gekocht

TOP service ! ! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden als eens een inbouw vaatwasser bij Bemmel&Kroon gekocht en toen zo fijn en vakkundig geholpen door de mensen aldaar dus nu weer terug gegaan voor een nieuwe wasmachine.
Wederom weer zeer prettig geholpen en uitstekende service gekregen.
Met als extra service 5 jaar garantie in plaats van de gebruikelijke 2 jaar voor dezelfde prijs als waar de wasmachine bij de concurrentie te koop staat.
De wasmachine is netjes volgens afspraak thuis afgeleverd en aangesloten.
Bemmel&Kroon is zeker niet duurder als de concurrentie, integendeel, maar levert wel een super service naar de consument.
Wij zijn wederom weer vakkundig en fijn geholpen en daarom superblij ! ! !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noelle 10-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service in het kwadraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service, website en top firma die product bij je thuis bezorgd. Stofzuiger is exact hoe deze omschreven is en functioneert uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaudia van der Groef 10-12-2018 Via de website gekocht

Snelle en nette service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product bevalt prima !! En goedkoop !!
Super nette service en snelle levering met nauwkeurige service wat betreft track en trace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 10-12-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar. Snel volgens afspraak geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar specifieke vriezer. Overal de standaard prijs, maar deze leverancier heeft er toch weer extra garantie bijgedaan. Hopelijk niet nodig, maar geeft toch een goed, vertrouwd gevoel. Volgens afspraak de volgende dag al geleverd. Toppie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 10-12-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine besteld, kreeg een mailtje dat hij niet leverbaar was, en zonder bijbetaling kregen we een duurder type gestuurd.
Voor 9,95 is de wasmachine op zolder geplaatst, aangesloten en de oude wasmachine weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 10-12-2018 Via de website gekocht

Helemaal TOP!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles super geregeld, snel in huis! En als klapper op de vuurpijl ook nog een nieuwer en duurder artikel gekregen voor dezelfde prijs, omdat het oude bestelde artikel niet op leverbaar was!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Koch 10-12-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

De verrassing van het jaar

Algemene score

10,0
Via de website kreeg ik per omgaande een offerte die ik nauwelijks kon geloven, zoveel dat het scheelde met eldersl. Dus wilde ik weten met voor bedrijf ik te maken had. Mijn bezoek aan de de winkel zorgde voor de tweede verbazing. Een prachtig overzichtelijke en goed georganiseerde winkel met zeer deskundig personeel. De koop van de gewenste oven direct afgesloten. Daarna zeer snelle levering met uitstekende informatie via de mail wat betreft de dag en tijdstip van bezorging en deskundige plaatsing van de oven. Oude oven mee terug en dat allemaal voor een super-(de beste) prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews