bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3198 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

els lozano 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak waarmee je een bestelling kunt doen.

Service
Ook op de service valt niets aan te merken want deze is top.

Assortiment
Zal groot zijn maar heb daar niet zo op gelet.

Aanbeveling
Gewoon goed, geen fratsen of valse belofte.

Extra toelichting
Kan alleen positief reageren, vanaf het moment van bestelling tot het leveren aan huis is feilloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claush 30-08-2015 In de winkel gekocht
Leidseveen Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De winkel is goed te bereiken. Tijdens de aankoop goede infomatie en advies over welk vaatwasser voor ons het meest geschikt zou zijn qua produkt/ budget-verhouding. Goede en op een prettige manier afspraken gemaakt voor levering en installatie.

Assortiment
Het assortiment wat uitgestald staat voldeed ruimschoots aan mijn verwachting. Goede informatie en prijzen op de bijgaande labels. Prijzen zijn concurerend met andere en er valt zelfs een beetje te onderhandelen met de prijs (laagste prijsgarantie).

Aanbeveling
Goed en makkelijk te bereiken. Groot assortiment. Prettige en meedenkende verkoop(sters).

Extra toelichting
Zijn v.w.b. de aanschaf van onze witgoed en keukenapparatuur zo'n beetje vaste klant bij Bemmel & Kroon. Concurende prijzen en goede en prettige service en advies. Hoef eigenlijk niet meer naar vergelijk-sites te gaan om te kijken waar het het goedkoopst is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sborsboom 29-08-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer snel en goed

Service
alles is mogelijk

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
goede hulp

Extra toelichting
Zeer goede verzorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thecure 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik had een vaatwasser uitgezocht, maar deze was elders goedkoper. na het mailen van de prijs kreeg ik meteen een scherpe offerte terug. deze bevestigd en meteen een mail terug om de bezorging te plannen. deze op de volgende dag gezet.

Service
zie boven, de ene dag besteld, de volgende dag geleverd. sneller kan niet.

Assortiment
zeer groot assortiment.

Aanbeveling
beveel deze webwinkel nu aan iedereen aan die nieuwe apparatuur zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlenos 29-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Alle merken, maten en prijsklasse

Extra toelichting
Eerst op internet gekeken, vervolgens toch in de winkel gaan kijken. Toen wisten we niet precies de goede maat, dankzij duidelijk uitleg thuis de goede maat gevonden en vervolgens telefonisch besteld. Ook de afspraak voor het inbouwen verliep probleemloos. ZWT483242

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atoll 29-08-2015 In de winkel gekocht
Forepark

Algemene score

9,0

Gemak
Goede voorlichting,en bij gemaakte keuze flexibele houding verkoper om tot koop over te kunnen gaan.

Service
Je wordt constant op de hoogte gehouden wanneer levering en plaatsing plaats vind, eerst via een keuze van de dag, een dag ervoor bericht welk dagdeel, en uiteindelijk een kwartier voor aflevering een bericht dat de monteur onderweg naar je is.

Assortiment
Keuze uit goede merken, en een goede prijsrange.

Extra toelichting
Goede service om tot keuze te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nlboer14 29-08-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel via web als via internet te bestellen. Zeer snel en eenvoudig, niet-bureaucratisch proces.

Service
Binnen 18 uur werd de wasmachine gebracht, naar boven getild, aangesloten en de oude meegenomen door twee zeer voorkomende vaklui. En dat voor slechts 4,95 euro extra.

Assortiment
Zeer breed, ook wasmachines die elders niet (meer) leverbaar waren of op waren hebben zij gewoon in vooraad.

Aanbeveling
Wij kopen er al jaren. Topzaak en ook nog de goedkoopste!

Extra toelichting
Alles klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelS76 29-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Goede website, overzichtelijk en simpel bestelproces

Service
Ik had gekozen voor de inbouwservice en daardoor duurde de aflevering wat langer. Maar eenmaal geleverd, werd de koelkast door de monteur vakkundig en netjes ingebouwd.

Assortiment
Ruime keuze en tegen een zéér scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadonderwater 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site
Goede podium toeschrijving
Snel het gezochte product te selecteren

Service
Mail contact liep traag en het antwoord was tegengesteld met een later telefoninisch contact
Dat was duidelijk en heeft geleid tot aanschaf

Assortiment
Ruim voldoende in de producten waar ik belangstelling in had

Aanbeveling
Duidelijk in informatie, goede afspraken service

Extra toelichting
Een professionele internetwinkel. Goede service bij aflevering Op tijd volgens afspraak en goed geïnformeerd Concurrerend e prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pjotrr12 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je vindt alles zo op hun site

Service
Alles snel afgehandeld en ze staan je goed te woord ivm de levering

Assortiment
Ik had een vaatwasser uitgezocht die op Kieskeurig stond maar ze hebben mij de opvolger gestuurd wel voor dezelfde goedkopere prijs

Aanbeveling
Gemakkelijk handig en snel als je vragen hebt krijg je direct antwoord

Extra toelichting
Bestellen ging snel net als betalen de volgende dag kreeg ik een mail dat ze hem op de gevraagde dag (de volgende dag) komen leveren. Alleen de vaatwasser die ik graag wou was er niet meer en ze hebben dus de opvolger aangeboden voor hetzelfde bedrag. Het was vriendelijker van ze geweest als ze even hadden gebeld dat de vaatwasser die ik graag wou niet meer te leveren was. Nu heb ik ze zelf gebeld. Uiteindelijk toch tevreden, moest alleen een aantal onderdelen hebben van Whirlpool die netjes worden nageleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Wasdroger2 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en duidelijke site, met name óók de 'kleine lettertjes' met betrekking tot bezorging en plaatsing!

Service
Geen hele dag thuis hoeven zitten wachten op de levering, maar een behoorlijk nauw tijdsschema, én de chauffeur belt een half uur voor aankomst. Perfect!

Assortiment
Waar andere bedrijven (BCC en Mediamarkt) het door ons gewenste produkt niet in voorraad had, dan wel uit het assortiment had genomen ('oud model'), waarschijnlijk met bedoeling om ons een duurder apparaat te verkopen, had Bemmel en Kroon het produkt gewoon op voorraad!

Aanbeveling
Onze positieve ervaring zullen wij zéker in onze famlie- en kennissenkring delen.

Extra toelichting
Een tien voor gemak, service als óók assortiment is o.i. niet overdreven, omdat het hele aankoop- en leveringsproces bijzonder klantvriendelijk is, hetgeen wij bepaald niet overál meemaken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

addekoff 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijke site. Groot gebruikersgemak.

Service
Dag van leveren aangegeven. Was geen probleem. Dag ervoor tijdvak aangegeven en dat er een half uur voor de levering gebeld zou worden. Mooi in het tijdvak geleverd en zelfs drie kwartier van tevoren gebeld.
Droger vakkundig geplaatst en aangesloten. Net personeel!

Assortiment
Ruim aanbod en voldoende keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Dit bedrijf doet wat het zegt! Is wel eens anders.

Extra toelichting
Zoals eerder aangegeven doet dit bedrijf wat het beloofd. Goede service en vakkundig personeel! BKI485057

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avbennekom 28-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We konden onze keuze maken in de prachtige showroom van Bemmel & Kroon in Zoeterwoude Rijndijk

Service
De service was heel goed. We werden vriendelijk geholpen en de levertijden waren duidelijk en goed!

Assortiment
B&K heeft een enorme keuze in zowel keuken apparatuur als witgoed etc.

Aanbeveling
Vanwege onze tevredenheid op service, assortiment als wel op leverperformance bevelen wij Bemmel & Kroon van harte aan in ons netwerk.

Extra toelichting
Wij zijn in dit filiaal zeer prettig geholpen en geadviseerd door de heer Theo van Bemmel. Wij vinden het ook een prachtige winkel waar veel apparatuur staat uitgestald.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irina Raimondo 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag voor 16.00 besteld. Morgen in huis. Communicatie over wanneer geleverd. Helder en duidelijk.

Service
De mannen hadden zelf een klein deukje in de wasmachine gemaakt. En kwamen met een oplossing

Assortiment
Prima geen opmerkingen

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Zie bovenstaande. Gemak van bestellen. Snelheid in levering en heldere communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adot 24 27-08-2015 In de winkel gekocht
Neckar 4 Den-haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar en dichtbij

Service
Goed geholpen ,snel en alles duidelijk
uitgelegd

Assortiment
Die zaak stond barstens vol met alle apparatuur die je je maar kon bedenken
Wij gingen voor een wasmachine, nou voor elk wat wils en in iedere prijsklasse, Super .Wij zijn er ook al zo'n 25 jaar klant

Aanbeveling
De keuze is reuze en altijd goed geholpen

Extra toelichting
Alle tijd voor je ,Grote keuze en duidelijke uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yel 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is heel duidelijk

Service
Super! Goede communicatie vanaf bestelling tot aflevering. Top

Assortiment
enorm veel keus

Aanbeveling
Ik heb gewoon geen klachten.

Extra toelichting
Goede voorlichting en snelle levering en communicatie tussen aankoop en aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 49 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanaf de laptop besteld de goedkoopste aanbieder

Service
bevestigings mail gekregen en netjes een mail gehad over de tijd wanneer produkt geleverd wordt.

Assortiment
veel produkten

Aanbeveling
prima bedrijf

Extra toelichting
alles verliep heel soepel voor iedereen toegankelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saar55 27-08-2015 In de winkel gekocht
Rijneke boulevard in Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prachtige winkel, goed ingericht, alle apparaten goed opgesteld. Ruime winkel waar rust vanuit gaat. Ruime Parkeergelegenheid direct voor de deur.

Service
Goede ontvangst door een balie medewerkster. Geholpen door een ervaren en vakbekwame medewerker, goed op de hoogte van de mogelijkheden van de apparaten. Laagdrempelig en service gericht. Wij belde later nog op en werd direct prima geholpen.

Assortiment
Veel apparaten opgesteld zodat vergelijken mogelijk is. Ruime opstelling maakt het overzichtelijk.

Aanbeveling
Prima ervaring dus geen probleem anderen deze winkel aan te bevelen.

Extra toelichting
Zoals gezegd ruime sortering, goede vakbekwame medewerkers en rustige omgeving. Geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mojo22 27-08-2015 In de winkel gekocht
cruqius heemstede
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en snelle service in de winkel en klantgericht.

Service
Snelle levering en goede communicatie over de levering. Al het personeel vriendelijk.

Assortiment
Genoeg keuze en een ruim aanbod.

Aanbeveling
Niks aan te merken op de winkel dus zou het zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juniorrr 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima te vinden, duidelijke website. Afhandeling goed.

Service
Kreeg een beter model omdat het model dat ik had gekozen uit productie was. Kreeg de opvolger die ruim 10% meer kostte.

Aanbeveling
Even contact gehad, wat verwarring, maar ging prima. Goed opgepakt, geen gedoe. Dat is wat je wilt. Zelfs een wasmachine hoef je dus niet 'in dorp' te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Valen 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijn om via internet te kunnen bestellen

Service
aflevering volgens de gemaakte afspraak, netjes op tijd. Ik had een oud model vaatwasser besteld en kreeg een nieuwere voor dezelfde prijs, terwijl deze duurder was geprijst.

Assortiment
ruime keuze aan keukenapparatuur

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Heb prettig zaken gedaan met Bemmel en Kroon. Ik had een vaatwasser besteld die niet meer leverbaar was omdat het een ouder model was. Ik kreeg een nieuwer model (die ook duurder was volgens de cataloguswaarde) voor dezelfde prijs. Een prima service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansverbaan 26-08-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer duidelijke internetsite, maar in de winkels kijken is ook prettig.
En dezelfde prijs!

Service
deskundig en vriendelijk maar niet opdringerig personeel. bezorgers idem.

Assortiment
groot, wel niet alles maar groot genoeg in alle prijsklassen

Aanbeveling
in elk geval voor witgoed. Enorme sortering
mooie wqinkels ook

Extra toelichting
Zo moet het: prima internetsite én echte showroom. zeer snelle bezorging (

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alberts - verwaaijen 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles keurig en snel in huis

Service
tot heden goed

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
zeer betrouwbaar komen hun beloftes goed na

Extra toelichting
zij waren het goedkoops.en de afhandeling van koop tot in huis ging heel snel. daar zat maar een dag tussen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fysed 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Enkele seconden opzoekwerk op het internet, enkele seconden om je bestelling te plaatsen en perfecte levering op tijd. En het belangrijkste: de mogelijkheid te betalen bij levering!

Service
Goede informatie via mail en perfecte opvolging mogelijk.

Assortiment
Wat ons betreft in ieder geval geen probleem voor het product dat we zochten.

Aanbeveling
Gemakkelijk en correct, wat wil een mens nog meer.

Extra toelichting
Gemakkelijk, correct en betaling bij levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CynthiaA 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk kon makkelijk het gewenste product terug vinden.

Service
Volgende dag was de machine al in huis. Kreeg keurig een mail over de tijd van levering. Definitieve tijd werd nogmaals bevestigd op de telefoon.

Assortiment
Voldoende keus. Prijs is zeker concurrerend.

Aanbeveling
Goede service nette bezorging goede prijs.

Extra toelichting
Winkel is prima keurige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berlinda1972 26-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-RIjndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.
Makkelijke tools om het product te zoeken waar naar je op zoek bent.

Service
Iedere keer wordt ik weer verrast hoe service verlenend men is. Het maken van een afspraak voor het laten bezorgen van onze aankoop was heel keurig ik werd heel netjes te woord gestaan ondanks de drukte. In eerste instantie was er geen mogelijkheid om op de door onze gewenste datum te leveren. Na het maken van een afspraak werden wij dezelfde dag nog terug gebeld dat het toch mogelijk was op de datum en het tijdstip dat voor ons het beste uitkwam. Erg attent !!

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen heeft Bemmel en Kroon een zeer compleet assortiment van koffiezetapparaat tot luxe keukens. Voor ons voldoet dit helemaal.

Aanbeveling
Zie mijn eerdere opmerkingen

Extra toelichting
Wij hebben eerst online uitgezocht naar welk product onze voorkeur uitgaat. Vervolgens naar een fysieke winkel van Bemmel en Kroon gegaan, in dit geval het filiaal in Zoeterwoude-RIjndijk. Wat een mooie showroom !! Eerst zelf ons produkt opgezocht en bekeken daarna met een medewerker onze wensen besproken. En of onze keus een goede keus is ten opzichte van vergelijkbare producten. Een belangrijke rol hierbij speelde ook ons budget en dit werd heel serieus genomen en er werd zeker niet geprobeerd toch een veel duurder product aan te schaffen. Bij de definitieve koop werd zelfs eerst nog op het internet gekeken of ons gewenste produkt elder goedkoper was. Koelkast is keurig op afspraak geleverd en heel professioneel ingestalleerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marionelskamp 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Even bellen en je wordt direct en correct geholpen.

Service
De verkoper denkt goed met je mee en in ons geval kwam hij met een goed alternatief

Assortiment
Bemmel en Kroon had meer apparaten in voorraad dan de collega bedrijven. Vandaar dat een snelle levering mogelijk was.

Aanbeveling
Betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen. Bedenktijd was mogelijk.

Extra toelichting
Alles wat gezegd is aan de telefoon is nagekomen. Bij contact met andere bedrijven bleek dat nergens een inbouw combi-oven op voorraad was. Bij Bemmel en Kroon wel. Zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad. Geen opdringerigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimvandevooren 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website van Bemmel en Kroon is logisch opgebouwd en het vinden van de juiste diepvrieskast ging snel en gemakkelijk. Ook het vergelijken van verschillende merken en typen was eenvoudig.
Het zou prettig zijn als er ook op de hoogte van diepvrieskasten geselekteerd zou kunnen worden.

Service
De dag van levering kan op de website worden geselekteerd, de avond voor de levering een email ontvangen met de tijdspanne waarbinnen de levering zal plaatsvinden, hetgeen ook klopte. Plaatsing ging snel en efficient. Gekozen voor verlengde garantie voor gunstig tarief.

Assortiment
Op de website zijn alle grote merken en alle gewenste modellen te vinden. Bemmel en Kroon garandeert de laagste prijs op internet en houdt zich hier ook aan.

Aanbeveling
Wij hebben al meerdere apparaten bij Bemmel en Kroon besteld en altijd goede ervaring gehad.

Extra toelichting
Goed assortiment, eenvoudig artikelen met elkaar vergelijken, snelle levering op de aangegeven dag en de mogelijkheid met pin bij levering te betalen. Het zou prettig zijn om als zoekcriterium de gewenste hoogte aan te kunnen geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Timmers 25-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote winkel met zeer veel producten

Service
Fijne medewerker met grote product kennis

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
prettig geholpen
Vriendelijke medewerker
Snelle levering

Extra toelichting
Goede bereikbaarheid Voldoende parkeer plaatsen Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velence 25-08-2015 In de winkel gekocht
Den Haag Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Service
Goede informatie over het apparaat en snelle levering en plaatsing. Pinbetaling aan huis.

Assortiment
Voldoende keuze en verschillende kwaliteiten en prijsklasse.

Aanbeveling
Voor de keuze mogelijkheid en makkelijk te bereiken.

Extra toelichting
Winkel is goed te bereiken en ruime parkeergelegenheid. Goed,duidelijke informatie over het apparaat ,voldoende keuze en snelle levering .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

barelfysio 25-08-2015 In de winkel gekocht
filiaal Leidschenveen Den Haag

Algemene score

9,3

Gemak
Mijn wasmachine bleek op vrijdag kapot. heb gegoogeld en consumentensites bekeken voor welke machine beste koop e.d. was. Ik belde en kon een machine bestellen, die op maandag afgeleverd zou worden. Heb om mening van hen gevraagd en zij kwamen met dezelfde machine.

Service
makkelijk bestellen, snel afgeleverd.
Model was niet leverbaar en voor het zelfde geld werd de opvolger geleverd.

Assortiment
groot assortiment, maar de waardering voor een machine is ook van belang.

Extra toelichting
Snelle afhandeling via de mail, toch goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobFijt 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig bestelproces. Daar valt niets aan te verbeteren hoor.

Service
Ik vond dit product ergens anders 10 Euro goedkoper en heb dit via de website aangegeven. Ik kreeg snel een keurige mail terug met daarin een offerte met een concurerende prijs waar ik blij mee was.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
De afleverdatum werd keurig doorgegeven en een half uur voor aflevering werd ik ook nog gebeld door de transporteur dat ze eraan kwamen. Apparaat werd uitgepakt/gecontrolleerd en het transportmateriaal werd weer meegenomen.

Extra toelichting
Keurig binnen de gestelde tijd afgeleverd. We hebben al eerder apparatuur bij Bemmel en Kroon besteld. Ook dat was perfect in orde. Ook daarom deze goede beoording.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekje1111 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website, simpele stappen, geen accountverplichting

Service
De informatievoorziening is prima, alleen spreken de materialen elkaar tegen: 'de krijgt de avond van tevoren de bezorgbevestiging''voor 8 uur 's ochtens krijg je de bezorgbevestiging''het tijdframe voor de bezorging is 3 uur' het tijdframe voor de bezorging is 4 uur'

Assortiment
Moeilijk te beoordelen of ze álles hebben. In mijn geval was het niet op voorraad, maar moest het eerst van de fabrikant komen. Prima.

Aanbeveling
Geen problemen gehad, dus waarom niet?

Extra toelichting
Duidelijke site, goede klantenservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

fvandamme 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk te bestellen, ruime keus!

Service
Helemaal top! Zorgvuldig, snel, professioneel en aardig! wat wil je nog meer?

Assortiment
Goede keuze

Aanbeveling
Beste service ever!

Extra toelichting
Een uitstekende combinatie van het gemak van online kopen en echte, professionele mensen! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans van der Hoop 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk in te vullen online en snelle levering.

Service
Makkelijk telefonisch contact bij vragen!

Extra toelichting
Ordernummer BKI484618. Eenvoudig duidelijke online service. Snelle bezorging Telefonisch prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hansbvh00 24-08-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via kieskeurig een drietal combimagnetrons geselecteerd. De vorige had het na 11 jaar begeven.
In de showroom een goed advies gekregen
en de zaak afgerond en de afleverdatum bepaald.

Service
Hoewel was afgesproken dat de nieuwe magnetron uitgepakt en geplaatst zou worden had de bezorger hier kennelijk geen zin in, liep daardoor zijn fooi mis en na overleg met de verkoper deden wij het zelf in nog geen 10 minuten.

Assortiment
We keken onze ogen uit, overweldigend en logisch opgesteld.

Extra toelichting
Combinatie websides kieskeurig/Bemmel & Kroon klopte en de vakbekwaamheid in de zaak was prima. Prijstechnisch O.K.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Phila Wiljeans 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke site, geen overbodige pagina's om door te lopen.

Service
Goede informatie voorziening

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding, aanbevolen door monteur van Miele

Extra toelichting
484658-1 Snelle en goede levering. Bezorgen conform afspraak en retour nemen oude apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rinke1943 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede informatie,bezorging volgens afspraak en zeer op tijd.

Service
De heren hebben zelfs de hoek waar de nieuwe vaatwasser moest komen, gestofzuigd!

Assortiment
Goede keus in betaalbare artikelen.

Aanbeveling
Dat doe ik altijd als mensen witgoed o.i.d. nodig hebben.

Extra toelichting
Die punten heb ik niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reestryck 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
omschrijving product volledig, betalen via ideal en gratis bezorging aan de deur.

Service
Bezorging aan de deur. Vriendelijke bezorgers.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Echt een aanrader!

Extra toelichting
Prijs - kwaliteit verhouding is prima. Goede service. Gratis bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurgendv 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk gevonden in de webshop wat ik wilde

Service
De afspraak nagekomen zoals beloofd.

Assortiment
Wat ik bestelde was niet meer beschikbaar, zonder meerprijs een nieuwer model vaatwasser geleverd gekregen

Extra toelichting
1. Snelle levering, zoals vermeld in de webshop 2. Groot assortiment producten 3. Goede prijs voor de producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FDS1978 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudige en overzichtige site zorgt voor gemakkelijk bestellen.

Service
Erg snel geleverd en aangesloten. Zowel de wasmachine als droger waren niet leverbaar en daarom kregen we een upgrade, zodat we wel binnen 24uur onze machines hadden. Top!

Assortiment
Ze hebben niet alles maar wel in ieder klasse de beste.

Aanbeveling
Hebben we al gedaan. Mede door bovenstaande uitleg en omdat we de keten niet kende.

Extra toelichting
Snelle, duidelijke en fijne service. Wij zijn erg tevreden met de gratis upgrade, maar zijn hier niet eerder gevraagd of dat dit goed was. Kan mij voorstellen dat sommige mensen dit graag eerst zouden willen overleggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enkelaar1 22-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
We wisten precies wat we wilde en het was snel te regelen via de telefoon

Service
Alleen door de vreselijke bezorging zal ik deze winkel niet aanbevelen. Ik beveel wel de winkel aan om een andere bezorgservice te regelen dan Dynalogic. Wat een stel botte amateurs. de eerste levering kwam een dag later, de andere levering zou tussen 8 en 11 komen en kwam niet opdagen. Moest er de hele dag op wachten en ze kwamen om half 7 in de avond pas aanzetten met de bezorging. Wilde hem niet uitpakken, niet netjes neerzetten niets. Daar stond ik dan met mijn apparaat en 5 joelende kinderen. Te zwaar om hem weg te zetten op een veilige plek. Ben echt zwaar ontevreden over de bezorging. Kreeg van Bemmel en Kroon 30 euro ter compensatie. Erg lief bedoeld maar ik verlies als ZZP-er wel meer dan 30 euro nadat ik 2 dagen compleet kwijt ben hierdoor. Zal mijn uurloon en afspraken maar even niet noemen...

Assortiment
Prima assortiment en mooie prijzen

Aanbeveling
De onvoldoende komt door hun bezorgservice. Met een goede bezorging hadden ze een 10 gehad.

Extra toelichting
Jammer van deze onwijze blunder. Anders had ik de rest van onze apparatuur ook bij jullie besteld. We moeten volgend jaar een hele nieuwe keuken installeren en toevallig ging onze combimagnetron wat eerder kapot waardoor we deze aankoop moesten vervroegen maar met een bezorgservice als deze is er geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om weer bij jullie te bestellen. Ze zijn bot, zijn tot weinig bereid en klanttevredenheid is niet bekend daar.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

hansRJZ 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke bestellingsprocedure

Aanbeveling
Prima prijs, gebruikersvriendelijke bestellingsprocedure, geleverd binnen de aangegeven periode (1 dag), uitstekende track & trace informatie.

Extra toelichting
zie bovengenoemde punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robhavermans 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige webshop

Service
Snel en conform toelichtig geleverd en op zolder geinstalleerd.

Aanbeveling
Prima service voor de beste prijs!

Extra toelichting
Goede webshop, goede service, beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cbemel 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de webshop besteld en mogelijkheid om de meest geschikte afleverdag aan te geven.

Service
De wasdroger werd uitgepakt aangeleverd en neergezet met uitleg over de aansluiting van de afvoer. De oude machine werd van boven gehaald en is meegenomen.

Assortiment
Via de consumentenbond beoordeling gekozen voor een type wasdroger welke op voorraad was.

Aanbeveling
Gezien de service en de nette en stipte wijze van afleveren zou ik dit bij iedereen willen aanbevelen. We hebben ook onze keuken bij Bemmel en Kroon gekocht en mede gezien de goede ervaring bij die aanschaf durven we dit iedereen aan te raden.

Extra toelichting
De webshop bood de mogelijkheid om precies datgene te regelen wat op dat moment speelde. Het afleveren op een bepaalde dag. Het retour meenemen van het oude apparaat. Het is inzichtelijk of de aanschaf op voorraad is. Prima geregeld gewoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine S 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig te bestellen , duidelijke informatie per mail nl. orderbevestiging , uitleg transport enz.

Aanbeveling
een echte aanrader

Extra toelichting
correcte afspraken , duidelijke informatie betreffende leverdatum en uur. De man aan de telefoon mocht van mij een beetje vriendelijker zijn maar ik denk dat hij het veel te druk heeft om uitgebreid uitleg en hulp te bieden aan de telefoon en dat is jammer zowel voor de klant als voor de verkoper want hij probeert alleen maar zijn best te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anita marks 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer eenvoudig bestel systeem

Service
keurige en correcte levering, vriendelijke chauffeurs

Assortiment
zeer uitgebreide collectie modellen en merken

Aanbeveling
heel aangename prijsstelling en snelle levering

Extra toelichting
prijs gunstig, levering correct en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christiaan1010 21-08-2015 In de winkel gekocht
Leidsendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super ontvangst netjes geholpen en een goed advies voor wat voor ons nodig, aankoop was goedkoper dan wat wij vantevoren hadden gedacht

Service
Keurig en snelle levering, niets extra hoeven te betalen voor het brengen en plaatsen op de eerste etage

Assortiment
weer ruime keuze in witgoed en zeker niet duurder dan de prijsvechters zoals mediamarkt en bcc

Aanbeveling
door de beleving die wij op deden bij Bemmel en Kroon zeker de moeite waard en ook zeker dat je door dit advies geen vrienden kwijt raakt

Extra toelichting
Service zeer, goed ontvangst vriendelijk, geen opdringende verkoop, rustig advies, ruimte voor vragen en duidelijk vragen van verkoop over samenstelling gezin en daarop advies gekregen voor wat wij nodig hebben, dit was in ons voordeel daar wij met een lichtere machine onze was goed kunnen drogen en dat ons flink wat geld bespaard heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roshensewradj 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Geen bericht is goed bericht zeg ik dan maar.
Geleverd zonder enige vorm van Ergenis.

Aanbeveling
Wasmachine bij coolblue besteld. Wacht al 4 weken op m'n geld door ontevredenheid.
Uiteindeljk bij Bemmel & Kroon besteld.
Binnen 1 dag binnen zonder problemen.
Ook heren van logistiek netjes aangesloten en achtergelaten.

Extra toelichting
BKI483395

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

oldstijl 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website!
goede informatie!

Service
Sàvonds besteld volgende dag al geleverd! Met track and trace super je hoef niet onnodig thuis te zitten,je kunt precies zien waar ze zijn en wanneer ze bij jou komen! Hele vriendelijke chaffeurs,had een gasfornuis besteld hebben ze voor mij naar de keuken gebracht uitgepakt troep opgeruimd(verpakking) en oude meegenomen!ZONDER extra kosten Geweldig!!

Assortiment
Voldoende aanbod!! prijs is goed zeker met zo`n goede service!

Aanbeveling
De eerste keer iets gekocht maar zeker niet de laatste!! ben zeer tevreden over het verloop van de aankoop!!

Extra toelichting
Geen negative punten! Alleen maar positief!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews