bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16657 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2981 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A 05-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede keuzemogelijkheden internet. Toch nog in de winkel langs geweest om te zien. Jammer dat je zover moet rijden om in een winkel te kunnen kijken.

Service
Inderdaad vandaag besteld morgen in huis, vriendelijk personeel.

Assortiment
Ging gericht voor bepaald merk, welke ik op internet had gezien.

Aanbeveling
Mijn zoveelste aankoop, in tegenstelling tot andere winkel is er tijd voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira 05-04-2016 In de winkel gekocht
Denhaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Echt super survice en hele snelle levering gelijk de vlogende werkdag een 10 koop voortaan alles daar

Aanbeveling
Super snel geleverd en heel netjes bezorgt
Krijgen van mij voor alles een 10 ik koop voortaan alles daar ben er zo super blij
Mee top service ook asn de telefoon👍

Extra toelichting
Is super snel geleverd met super service ze hebben echt een 10 ben er super blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sharonjonk 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mooie site, makkelijk alles te vinden en de bestelprocedure was simpel en snel

Service
Mijn bestelling is netjes op de levertijd aangekomen goed ingepakt en wel! complimenten

Assortiment
Groot assortiment met goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MLeiden 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima website met makkelijke zoekfunctie.

Service
Contact via e-mail en telefoon verliep prima en vlot!

Assortiment
Wij vonden wat we nodig hadden.

Aanbeveling
In totaal goede ervaring, gaan we in de toekomst zeker weer gebruiken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

SaCa 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede vlotte service, datum van bezorging mocht zelf ingepland worden en op de dag van bezorgen e-mail met een duidelijke track and tracé waarbij ook nog een telefoontje net vooraf aan de bezorging.

Extra toelichting
Assortiment niet beoordeeld omdat we de rest van het assortiment niet bekeken hebben. Waren gericht op zoek naar ons product en kwamen via Kieskeurig bij Bemmel en Kroon. Zij hadden een goede beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvH 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vrijdag morgen besteld en zaterdag ochtend stond de wasdroger op zijn plaats en werkend.

Service
Bezorgd en geplaatst op zolder voor het zelfde geld.

Aanbeveling
Geen aanmerkingen.

Extra toelichting
Siemens WT 47Y700 NL besteld was niet op voorraad. Top model Siemens WT4H8Y76NL in plaats van geleverd zonder meer kosten. ordernummer BKI528351.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld en 2 dagen later in huis, erg netjes

Service
Netjes geplaatst en oude mee retour

Aanbeveling
Nette prijs, snel in huis. Complete plaatje was gewoon top !

Extra toelichting
BKI528160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eergisteren warmtepompdroger besteld en gisteren zelfs iets voor de afgesproken tijd geleverd gekregen.

Service
Eergisteren warmtepompdroger besteld en gisteren zelfs iets voor de afgesproken tijd geleverd gekregen. Binnen 5 minuten stond hij keurig op zijn plek op zolder.

Assortiment
Veel keuze en duidelijke omschrijving bij de producten.

Aanbeveling
Snelle levering zonder gedoe en laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede keuze, eenvoudig besteld en goed afgeleverd

Service
No nonsense en eenvoud, en allemaal netjes aangekondigd en optijd

Assortiment
Genoeg keuze tegen beste prijs

Aanbeveling
Fijne winkel, ik kom terug

Extra toelichting
BKI527892

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart 01-04-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk aanbod

Service
vragen werden snel beantwoord, communicatie goed

Assortiment
goede keuzemogelijkheden in diverse prijsklassen

Aanbeveling
compleet assortiment, goed advies door verkoper, razendsnelle levering en sympthieke montage

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja 01-04-2016 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijne website

Service
snelle bezorging

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vriendelijke verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wsdijk 01-04-2016 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de website was erg duidelijk, heb alles snel kunnen vinden

Service
de service is uitstekend!

Assortiment
er was genoeg keus uit verschillende merken

Aanbeveling
Een goede uitleg en een vriendelijke bediening!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breemen 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
snel en netjes geholpen. Service uitstekend.
klantenservice vriendelijk

Extra toelichting
de extra service is uitstekend, zonder extra kosten wordt het apparaat naar de 1e verdieping gebracht en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en makkelijk om de juiste informatie te vinden.

Service
Na de bestelling ge plaats te hebben en afgehandeld, heel snel een e-mail van ze terug ontvangen. waarop de aflevering datum etc. op stond.

Assortiment
Ik zocht een wasmachine en een droger en er was meer dan genoeg modellen en merken om voor te kiezen. Ook wat prijs klasse meer dan voldoende.

Aanbeveling
Prijs verhouding kwam dezen het beste uit de bus en ook de levering is een 10.

Extra toelichting
Enige toelichting als ik weer een nieuwe apparaat nodig heb ga ik weer naar hun web winkel als eerste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KrisG 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestelling ging vlot. Klein beetje verwarring bij de betaling omdat deze vanuit België enkel via overschrijving mogelijk was en niet met Bancontact mistercash.

Extra toelichting
Duidelijke communicatie, snelle levering en scherpe prijs

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lia 30-03-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Telefonisch besteld en zeer snelle levering, gewoon super !!,

Assortiment
Fijn dat je de machine die je koopt ook kan bekijken.

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Ruijg 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is erg overzichtelijk en de keuze uit allerlei apparaten is ruim voldoende. Dus genoeg redenen om eens goed de website te bekijken.

Service
Binnen 2 dagen al werd het tafelmodel vrieskast gratis bezorgd met 5!! jaar garantie, boven gebracht tot op de zolder van onze eengezinswoning en de oude vriezer werd meegenomen. Wat een service!

Assortiment
De keuze is reuze, vandaar dat wij Bemmel en Kroon zijn terecht gekomen. Ook onze Miele wasmachine kwam 11 jaar geleden bij hen vandaan!

Aanbeveling
Slaag je hier niet dan slaag je nergens!

Extra toelichting
Voor het bezorgen van de vrieskast werd ik opgebeld dat zij tussen 10.30 uur en 13.30 uur deze zouden bezorgen! En zij warkeurig op tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Snel geleverd en geïnstalleerd door vriendelijke medewerkers

Assortiment
Veel keuze en goed in prijs

Aanbeveling
Ga bij een volgende aankoop zeker nog eens terug naar deze webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nvoogt 30-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wij waren op zoek naar een koelkast. Deze hebben we vrijwel direct bij B&K gevonden en na direct goed geholpen te zijn, hebben we deze besteld; allemaal erg gemakkelijk.

Service
Voor de bestelde koelkast konden wij zelf een leverdatum aangeven, vervolgens werd ruim op tijd een bezorg tijd aangegeven waardoor de dag makkelijk ingepland kon worden. De koelkast is door twee werknemers netjes twee hoog gebracht en geinstalleerd. Al met al een hele goede service.

Assortiment
Alle modellen waar wij tussen twijfelde, waren aanwezig in het filiaal in Den Haag

Aanbeveling
goed assortiment
goede service
en laagste prijs

Extra toelichting
goed assortiment goede service en laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Roza 30-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Aangezien de door ons gekozen Miele niet meer door Miele geleverd kon worden, heeft de verkoper van Bemmel & Kroon naar een goede opvolger van onze keuze gezocht. En het was ook nog de goedkoopste Miele die er in de winkel stond.

Service
Bemmel & Kroon in Zoeterwoude-Rijndijk is voor ons heel goed bereikbaar, je kunt er gratis en voor de deur parkeren. De verkoper nam de tijd om op onze vragen een antwoord te geven. De machine werd gratis en binnen 2 dagen bij ons op zolder gezet en de oude, 24-jarige Miele werd meegenomen. Een dag van tevoren kregen we een mail met een geschatte tijd, een uur voordat de machine gebracht werd, werden we zelfs nog gebeld! Zo hoef je niet onnodig te wachten. Super!

Assortiment
Wegens jarenlange goede ervaringen met een Miele-wasmachine, wilden we alleen naar dat merk kijken. Toch hebben we met de verkoper even naar andere merken gekeken. Volgens ons stonden er 6 Miele wasmachines, die een goed beeld gaven van de uitgebreidste snufjes en de modellen die wat minder uitgebreid waren. Het enige jammer is, dat het nieuwe model niet tegen de prijs van het (oude) model op de website geleverd kon worden. Maar dat is ook wel weer begrijpelijk.

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid, gratis parkeren, goed te woord gestaan, geen gladde verkoper, snelle service, komt na, waar men voor staat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lvs 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige website en snelle levering

Service
Eigenlijk een 11. Snel, keurig en omdat ik het model wat ik had besteld niet meer voorradig was kreeg ik een update (model dat ruim 200 euro duurder was) voor hetzelfde geld. Nog nooit meegemaakt, echt top

Assortiment
Tot nu toe alles wat ik zocht hebben ze in collectie.

Aanbeveling
Goede service met net dat beetje extra ook voor klanten die niet een grote bestelling doen, snelle levering, helemaal geweldig...

Extra toelichting
Moet het product nog uitproberen, maar de service qua levering is super...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna-Marie 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestellen, betalen en de volgende dag in huis

Service
Ik had er geen extra service bij besteld

Assortiment
Ik zocht een product en deze winkel was het goedkoopst

Aanbeveling
Snelle levering, lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Theo 29-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime assortiment

Service
Goed advies over mogelijkheden en snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
De duidelijkheid en afspraken nakomen

Extra toelichting
Verkoper met verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 29-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan via webshop of in de winkel bestellen.

Service
Zeer behulpzaam en kundig personeel, snelle levering.

Assortiment
Kan beter vragen wat er niet is.

Aanbeveling
Al eerder aangegeven.

Extra toelichting
Top bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na wat heen weer gemail kreeg ik snel een correcte offerte en bevestiging van de bestelling incluis levering op de volgende dag.

Service
Prima service en snelle levering, ook het bezorg bedrijf was correct en op tijd..

Aanbeveling
Prima en snelle service, netjes afgeleverd door het door hun gebruikte bedrijf DynaLogic, ook nette en correcte jongens ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website met foto's en specificaties, dus ook heel makkelijk te vergelijken met toestellen onderling en met concurrentie.

Service
Wij hadden een Pelgrim kookplaat besteld (order DH516323) en toen bleek dat het ging om een model dat nog niet beschikbaar was hebben ze zelf gebeld en voorgesteld om een duurdere ATAG te leveren, met nog betere specificaties. Enkele dagen later stond de technieker in onze keuken voor de plaatsing. Echt wel een SUPER Service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, ook voor elk budget. Ook zeer voordelig, en is het elders toch goedkoper dan passen ze hun prijzen aan, we hebben hier echt wel een koopje gedaan. Ik ben iemand die het net afschuimt om steeds de beste deal te doen. Toen ik mijn Pelgrim hier dan had besteld dacht ik de deal van mijn leven gedaan te hebben, en wanneer er dan werd gebeld met de melding dat ik ofwel nog wat kon wachten ofwel er onmiddellijk een betere en duurdere ATAG werd geleverd aan dezelfde prijs kon ik mijn oren niet geloven.

Aanbeveling
Toen we de Pelgrim IDK862ONY bestelden wisten we dat het wel even kon duren daar dit een nieuw toestel van Pelgrim was, dat nog niet beschikbaar was. Groot was onze verrassing toen B&K ons zelf belde om voor te stellen om deze te vervangen door een ATAG HI6271MV di beter en duurder is, en onmiddellijk beschikbaar was. Echt wel heel tevreden over Bemmel&Kroon, zullen er bij volgende gelegenheden opnieuw bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 28-03-2016 In de winkel gekocht
Leidschenveen

Algemene score

6,5

Gemak
Ze hebben mij goed geadviseerd in de winkel bij de aankoop van mijn producten!

Service
Bij de aankoop van mijn producten werd ik goed geïnformeerd! Ik vond dat de verkoper veel van de verschillende producten af wist!

Helaas vond ik de persoon die ik na mijn aankoop heb gesproken via de telefoon niet vriendelijk toen ik wilde melde dat ze bij de levering van mijn koelkast de vloer hebben beschadigd (wat kan gebeuren). Dit gaf mij helaas het gevoel alsof de vriendelijkheid ophield na de aankoop. Dit vond ik niet klantvriendelijk!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mnhr73 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle link naar witgoed site, wel wat weinig filters om sneller te zoeken.

Service
Levering kon binnen een dag, maar ook op een andere, gewenste dag. Alleen jammer dat je pas op de dag zelf te horen krijgt wanneer ongeveer de levering is. Hierdoor moet je de hele dag vrij houden.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Heb hier nu al drie keer eerder besteld, dus dat zegt genoeg...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E. B. 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Uitstekend, ook telefonisch erg vriendelijk

Assortiment
Uitgebreid assortiment waardoor veel keuze

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen

Extra toelichting
Door een woningbrand, na herstel snel op zoek naar deze wasdroger en qua prijs en levertijd super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.H. 27-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag/ FourePark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed te bereiken met de auto. Binnen ook goed bereikbaar met een trap of een ruime lift naar boven.

Service
Goede uitleg. Op al mijn vragen een duidelijk en sereus antwoord.

Assortiment
Alles op keuken apparatuur en keukens en huishoudelijke artikelen kun je er kopen.

Aanbeveling
Deskundig, vriendelijk en geduldig personeel,en in alle prijsklasse een keus te maken.

Extra toelichting
Met meedenken van de verkoper, die de tijd er voor nam, heb ik een besluit kunnen nemen. Bedankt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sytse 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website!

Service
Product was niet meer leverbaar, er wordt een prima alternatief aangeboden.

Aanbeveling
Vrijdagmiddag wasdroger besteld, en zaterdag in huis. Leuk dat je precies kunt volgen waar de auto met de droger zich bevindt.
Het door mij gekozen artikel was niet leverbaar, toen kreeg ik een beter en duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs.
Dik tevreden over Bemmel en Kroon dus !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede service ook in aanverwante artikelenkomen afsoraken na en bellen zeer snel met het juiste antwoord terug, zelfs als dit nagegaan moet worden ij de fabrikant!

Service
Uitstekend, volledig, netjes en vriendelijk.

Assortiment
Kreeg meteen een vervangend product voor dezelde prijs!

Aanbeveling
Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 26-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte, kundige en vriendelijke bediening met een reusachtig assortiment.

Assortiment
bovengemiddeld aanbod en scherpe prijzen gelijk aan webwinkels.

Aanbeveling
Het aertikelaanbod is groot, de bediening vakkundig en vriendelijk, de prijzen zijn scherp , gratis thuisbezorgd en geplaatst en niets vooruit betalen of tekenen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer goede en beleefde behandeling door Gino vd Kleij

Service
Nette en snelle aflevering en op afgesproken tijden

Assortiment
Goede overzicht folder gevonden op Reclame.nl

Aanbeveling
Online zeer tevreden

Extra toelichting
zeer geluidarme wasmachine en goed programmeer baar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJBulpitt 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk website en bestellingproces

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Goede dienstverlening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A. De boer 25-03-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooie overzichtelijke winkel. Met veel parkeer gemak.

Service
Kundig advies, Gratis levering aan huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nic 25-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon in Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles aanwezig en goed gepresenteerd.

Service
2 Bosch app waren geen matching set en men stelde alles in het werk om dit alsnog te regelelen.

Assortiment
In 1 koop alles op 1 adres kunnen vinden.

Aanbeveling
Overzichtelijk en duidelijk, geen loze beloftes.

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Jacobs 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bij telefonisch contact goed geholpen

Aanbeveling
Prima service. Zorgden ook voor een gratis installatie van deze geïntegreerde vaatwasser, die zijn voorganger na 16 jaar moest vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis Frequin 25-03-2016 In de winkel gekocht
in Forepark - Neckar 24 Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikelen overzichtelijk gepresenteerd in categorien met duidelijke product informatie . In de gelegenheid gesteld om zelf eerst te kijken , super. Verkoper ( uitstekende vakspecialist representatief) komt indien ik hem verzoek te adviseren .

Service
Fantastisch kunnen vele bedrijven in deze branche een voorbeeld aan nemen. Model Liebher koelkast en vriezer niet in showroom , direct catalogus laten zien en het belangrijkste fantastisch geadviseerd . Ook de kookplaat informatie gingen voor inductie toch gas genomen gezien de bijkomende hoge kosten voor aparte een stroomgroep en bekabeling naar de meterkast voor inductie advies van verkoper toch gas genomen . De gratis installatie en snelle levering is geweldig. Bedankt de heer Herman Linkerhof de complimenten

Assortiment
Geweldig assortiment met kwaliteit producten - veel merken en in vele assortiment groepen aanwezig

Aanbeveling
Assortiment - prijs niveau en vakkundige verkopers en service zal ik alle nieuwe klanten toewensen bij Bemmel en Kroon te gaan shoppen , daar ben je klant .

Extra toelichting
Ja , het installatie bedrijf Ajtec heeft zeer snel alle inbouw apparatuur geinstalleerd ( heeft de producten zelf bij zich ) Neemt oude apparatuur terug . Uitstekende monteur de heer Dennis Volker , zeer creatief om onze kookplaat in te bouwen , ruimt alles op en prima vakman . Een uitstekende partner van Bemmel & Kroon geeft een uitstekend visitekaartje af . Chapeau .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 25-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel Kroon te Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Meer dan genoeg kennis aanwezig en correct.

Service
Ondanks wat uitdagingen bij het plaatsen, rust, correct en vriendelijk.

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 25-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker dichtbij en de winkel is overzichtelijk

Service
vriendelijk

Assortiment
groot genoeg

Aanbeveling
ruime keuze voor een goede prijs, service tegen internetprijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathy 23-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vriendelijk geholpen

Service
winkel goed bereikbaar. alle apparatuur werd snel geleverd en geplaatst

Assortiment
er was een ruime keuze in de winkel

Aanbeveling
ben op aanraden van derden naar bemmel en kroon gegaan. heb bemmel en kroon ook al weer aan anderen geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke uitleg op al je vragen enorme duidelijk site

Service
super vriendelijk geholpen ook als je net voor sluiting tijd een bestelling plaatst

Assortiment
wat je ook zoekt van Bemmel heeft het en zit er iets prijs verschil in dan word het vlekkeloos weg gepoetst, effe wat anders als media markt

Aanbeveling
ik adviseer van Bemmel zeker aan mijn vrienden en familie ook mijn zoon heeft alles gekocht voor zijn Ikea keuken wederom ook weer super geleverd en tot in de puntjes gepland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het gewenste apparaat was in voorraad en was makkelijk na te kijken

Service
We werden keurig op de hoogte gehouden wanneer het apparaat wordt geleverd, nl. eerst een mail om een dagdeel door te geven en dan een half uur van te voren gebeld door chauffeur. Prima servie

Assortiment
alle apparaten welke we wilden vergelijken werden verkocht

Aanbeveling
Keurig, net bedrijf die alles waarmaakt wat beloofd wordt. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed toegankelijke site en bestelmenu

Service
Snelle terugkoppeling en bij een vraag snel en correct aan de telefoon geholpen

Aanbeveling
Komen hun afspraken na, concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en helder

Service
eenvoudig aangeven wanneer je bestelling wilt ontvangen en eenvoudig betalen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles verliep prima, duidelijke website, eenvoudig bestelproces.

Service
Keurig op de afgesproken dag geleverd. Tijdstip goed in te schatten door een duidelijke track-en-trace.

Assortiment
Laagste prijs voor de aangeschafte stofzuiger.

Aanbeveling
Prima afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Molen 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Had een grote bestelling voor witgoed. Kon ik allemaal bij Bemmer en Kroon vinden. Voordat ik hun site had gevonden duurde helaas even.

Service
Vooral het kunnen aanvragen van een offerte, heeft mij blij verrast.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Wou dat ik ze eerder had ontdekt!

Extra toelichting
Aflevering van produkten was uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ps54 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoud van bestellen goed assortiment en heel belangrijk een prima firma die de apparaten netjes installeert!

Service
Binnen 24 uur was er een afspraak met de installateur en een paar dagen later was de vaatwasser geinstalleerd.

Assortiment
Wat wij uitgezocht hadden op het internet was beschikbaar ik kan niet beoordelen of dat altijd zo is. Wel is er dan altijd een goed alternatief

Aanbeveling
Prijsstelling , de goedkoopste, met een soepele en goede levering en installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JanB 21-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overleg met medewerker van Bemmel & Kroon

Service
Goede overleg wat betreft de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze en voorstellen.

Aanbeveling
Goede medewerkers met kennis

Extra toelichting
Indien ik weer wat heb te bestellen zal ik zeker weer bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews