bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16023 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2932 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Causio 10-08-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Snelle aankoop, levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bemmel & Kroon , Den Haag is een grote ruime zaak met attente deskundige verkopers.
Wij hadden op internet een vrijstaande koelkast gevonden. Deze moest een inbouwkoelkast gaan vervangen in de bestaande ruimte. Zaterdags besteld en kon donderdag al geleverd worden. Bezorgers waren keurig op tijd, netjes en voorzichtig bij het transport binnenshuis. De stekker mocht er pas na 4 uur in, wat wel lastig was want wij moesten de koelkast zelf in de ruimte tillen en aansluiten. Verder nog geen problemen ondervonden. Koelkast moet nl nog aangezet worden!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nicole 10-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser die wij bestelden was niet meer leverbaar. De volgende dag hadden wij alsnog een vaatwasser van zelfs betere kwaliteit voor eenzelfde prijs ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Dommerholt 10-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en correcte afwerking.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect uitgevoerd en vakkundig geïnstalleerd door service bedrijf. Besteld omdat deze er betrouwbaar en goedkoper uitkwam. Beataling kan ook bij de levering en met pin. Gewoon zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kalf Lelystad 10-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering voor laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende prijs en een zeer professioneel afgehandelde levering. Donderdag kwart voor 5 een stofzuiger besteld en vrijdag om 1115h in huis voor de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiep Klaas Smits 10-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service via webshop, uitstekende communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na enig dubben gekozen voor genoemde vaatwasser. De prijs bij B&K was identiek aan die van andere aanbieders, installatie iets duurder. Maar installatie bij B&K was mogelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Dirven 10-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was de goedkoopste aanbieder en werd gratis geleverd in Belgie, pluspunt reeds dag nadien, dus op de middag weer aan het wasswn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOHN GERAERTS 09-08-2018 Via de website gekocht

KWALITATIEF GOED PRODUKT ONDANKS SLECHT VERVOERSBEDRIJF

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb voor dit bedrijf gekozen vanwege de scherpe prijsstelling van onze aangeschafte bosch diepvriezer.echter het bedrijf dat de vriezer moest bezorgen blonk uit in het niet nakomen van afspraken betreffende de bezorging.bemmel en kroon hebben nadat ik diverse telefoontjes met hun heb gepleegd toch gezorgd voor de levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Goed 09-08-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Aankoop koeldiepvries combinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de aankoop vriendelijke verkoper goede voorlichting en duidelijke uitleg,
ILevering goede installatie, vriendelijke monteur met een paar goede tips

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

B.J. van den Berg Vervoort 09-08-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Verdient een extra Kro

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel is klantvriendelijk, prima informatie, de levering was op tijd , monteur prima werk geleverd met de nodige informatie, daarom heb ik gekozen voor Bemmel en Kroon

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J Hollander 09-08-2018 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop een snelle levering en de producten zijn scherp geprijsd er is ook veel keuze om producten te vergelijken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natas 09-08-2018 Via de website gekocht

super persoonlijke en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ze houden woord! ik heb hier mijn combimagnetron én mijn bosch koelvriescombinatie gekocht. als je ze uets vraagt regelen zij alles direct. goed bereikbaar en zeer vriendelijk en niet te vergeten een snelle en goede levering! voor mijn volgende aparatuur weet ik waar ik moet zijn , en dat is bij bemmel en kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Service 09-08-2018 Via de website gekocht

Service

Algemene score

2,0
De koerier van Dynalogic was totaal niet behulpzaam en is zeer haastig en slordig te werk gegaan, ondanks dat wij voor de extra service betaald hadden. Wij hebben uiteindelijk de aansluiting zelf opnieuw moeten verrichten. Klantgerichtheid was ver te zoeken bij deze koerier!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Geert Depraetere 09-08-2018 Via de website gekocht

Bemmel & Kroon steeds de goedkoopste

Algemene score

10,0
Voor huishoudtoestellen is Bemmel & Kroon steeds de goedkoopste, dit mocht ik reeds meerdere malen ervaren. De site is zeer overzichtelijk met meer dan voldoende technische informatie. Leveringstijdstip wordt duidelijk afgesproken en telkens volgens plan uitgevoerd. Tevens wordt oud toestel wordt gratis meegenomen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 09-08-2018 In de winkel gekocht
Forepark den Haag

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig advies door verkoper, veel keus en in alle prijsklassen. Duidelijke uitleg en niet opdringerig.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 09-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen de bestelling geplaatst was kregen we bericht dat het gekozen product niet op voorraad was en besteld zou worden. Daar schrokken we van omdat we de koelvriescombinatie snel wilden hebben. Gelukkig gaat dat bij Bemmel en Kroon bijzonder snel en hadden we het product alsnog binnen 3 dagen in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snatersen 08-08-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goede en duidelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen geregeld spullen bij Bemmel&Kroon. We zijn altijd zeer tevreden over de service.
Ook deze keer bij de aankoop van een nieuwe droger.
Geen kletspraatjes, maar een duidelijke uitleg over de verschillende drogers.
Ook snelle levering. Gisteren gekocht, vanmorgen om 8.00uur bezorgd!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koning 08-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige aankoop en prima nazorg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreide keuze en toch alles goed te vinden.
Koel vries combinatie gekocht voor een zeer lage prijs.
Nieuw geleverd in de verpakking maar twee afsluitdopjes ontbraken.
De klantenservice heeft dit zeer snel en vriendelijk opgelost.Hulde!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ploeg 08-08-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke uitleg in de winkel over de werking, voor- en nadelen van de apparaten. Snelle service via de website. Keurige levering, geen beschadigingen. Nette plaatsing en uitleg over het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 08-08-2018 Via de website gekocht

Dat is pas klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aan de telefoon extra informatie gegeven zodat ik beter kon kiezen uit de verschillende modellen, toen ook nog korting en de volgende dag in huis terwijl ik eind van de middag gebeld had!

Reageer

Ilse 08-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop heeft een snelle levering en je hoeft niet de hele dag thuis te blijven voor aflevering. Ze geven een goede tijdsindicatie aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martin 08-08-2018 Via de website gekocht

Scherpste prijs, efficiente en to the point levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van Bemmel & Kroon kwam voor deze wasdroger het goedkoopst naar voren. Het apparaat is de volgende dag geleverd, waarbij online goed te zien was wat de verwachte levertijd zou zijn. Ook de plaats van de vervoerder werd hierbij continu ge-update. Nette en efficiënte levering, to the point. Perfect! Betrof ordernummer 389707

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Gmelig 08-08-2018 In de winkel gekocht
Cruqius

Geweldige firma!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, denken mee en een prima installatie. Verkoper in winkel kon ons niet meteen aan een nieuwe koevrie combinatie helpen ivm. met de maten van onze kast in de keuken. Hij heeft het daarna voorons uitgezocht en geregeld.
Wij zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja Janssen 08-08-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via de website een inbouw koel/vriescombinatie gekocht. Op de website bleek al snel dat er uitgebreide en duidelijke uitleg werd gegeven over een aantal zaken, waaronder de extra service voor inbouwapparaten. Verder vond ik de snelle levering ook een sterk punt. Het bedrijf waar ze mee samenwerken voor het inbouwen van de apparaten houdt zich goed aan de afspraken en valt qua prijs voor meerwerk erg mee.

Reageer

Peter 08-08-2018 In de winkel gekocht
Den Haag, telefonisch gekocht.

De minivriezer keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies. Vlotte levering. Draairichting van vriezer voor €20,- geregeld. Goede bezorging en plaatsing.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 08-08-2018 Via de website gekocht

Super Winkel !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie, juiste factuur, geen gezeur en zelf meer dan perfecte service.
We hebben een wasmachine gekocht. Facuur ontvangen, betaald en toen bleek een dag later dat deze niet meer te leveren was. (model nov. 2016).
Voor dezelfde prijs (€ 110,- meer) kregen we een model april 2018.
Geweldig deze service !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Summertime when ...easy 08-08-2018 Via de website gekocht

Top voor de shop plus installatie

Algemene score

10,0
Goede communicatie, artikel werd snel geleverd, goede prijs, zeer professionele en vriendelijke installatie zonder 'ruis', ouderwets goed.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bieke 08-08-2018 Via de website gekocht

doet wat het beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service, geen gezucht bij het zien van onze Amsterdamse trappen, efficient en snel. Niets op aan te merken. Kan het iedereen aanraden ook op de ietwat ingewikkelde aflever plekken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 07-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne duidelijke communicatie. Denken mee en keurig op tijd. De wasmachine werd netjes op zijn plek gezet en aangesloten. Ook hele aardige mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 07-08-2018 Via de website gekocht

De service an Bemmel&Kroon is geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een wasmachine besteld bij Bemmel&Kroon maar had vergeten door te geven
dat hij naar de eerste verdieping gebracht moest worden,
Na een mail gestuurd te hebben is dat toch gedaan en dat zonder extra kosten.
Dat noem ik nog eens Service van Bemmel&Kroon.

Een prachtige wasmachine waar ik hopelijk heel veel plezier van mag hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk Nobelen 07-08-2018 Via de website gekocht

Wat een topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet alleen van Bemmel & Kroon heeft zeer snel gehandeld en een perfect apparaat snel geleverd, ook de medewerkers van Dynalogic hebben prima werk geleverd, waren uiterst voorkomend en attent. Ik kan alleen maar uitermate tevreden zijn; de combinatie Van Bemmel & Kroon met Dynalogic is de geven tien met een griffel meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hettie Kees 07-08-2018 Via de website gekocht

slechte servies

Algemene score

3,0
de aankondiging van het tijd stip van bezorging was perfect .
Maar daarna was de servies over.
de wasmachine stond zonder drempel 5 meter van de voordeur.
dat was niet kort genoeg bij de voordeur ,dus werd de nieuw machine bij de voordeur neer gezet en de oude wel meegenomen .
Nu moet ik zelf de machine op zijn plaats krijgen en installeren .
Dat is niet de servies die ik gewend ben bij alle bedrijven waar ik soort gelijken spullen heb gekocht.
Heel jammer.
Heb ze wel goed te drinken gegeven van wegen de hitte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

Danny 07-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb hier voor de eerste keer in de web winkel gekocht. Een koelkast voor de laagste prijs op internet. Bestelling en levering verliepen prima. Toen achteraf bleek dat er iets niet in orde was met de koelkast werd dit snel en adequaat opgepakt en binnen enkele dagen is het in orde gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karo 07-08-2018 Via de website gekocht

Snel en flexibel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Flexibel: aanpassing bestelling omdat artikel niet meer in voorraad was.
Snelle levering!
Vlotte en vriendelijke communicatie.
Scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 07-08-2018 Via de website gekocht

miele wasmachine en droger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb deze combinatie via de telefoon en laptop samen met de verkoper uit gezocht.
Verkoper kon zich goed inleven in situatie van ons en hebben zo de beste keuze kunnen maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danny van Laar 07-08-2018 Via de website gekocht

Op tijd en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een wasmachine en droger besteld. Het gewenste model was helaas niet meer leverbaar. Wij hebben een opvolgend model gekregen voor de prijs van het gewenste model. De machines zijn op tijd en keurig afgeleverd. Samengevat de service die je mag verwachten Prima en complimenten wat ons betreft!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 06-08-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop doet wat hij zegt en zegt wat hij doet, duidelijk en overzichtelijk. Goede communicatie via de mail. Niet teveel maar ook niet te weinig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ad 06-08-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Algemene score

10,0
Ik heb via de website een koelkast besteld, deze werd de volgende dag ook al geleverd. Bemmel en Kroon maakt gebruik van de bestelservice van Dynalogic, die real-time het besteltraject doorgeeft en via een sms op de minuut doorgeeft wanneer het product wordt bezorgd. Daarover ben ik zeer tevreden.
Maar ook over de koelkast. Prima prijs-kwaliteit verhouding!
Ik raad dan ook Bemmel en Kroon van harte aan!

Reageer

Van Wijn 06-08-2018 Via de website gekocht

Prima winkel en super service

Algemene score

9,0
Vlotte levering, ruim assortiment met scherpe prijzen.
Vergeleken met andere webwinkels goede aanbiedingen. Voor koelvries combinatie 100 euro goedkoper dan hetzelfde product b8j coolblue en andere sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van Duijn 06-08-2018 Via de website gekocht

Heel attente organisatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagavond een tafelmodel vrieskast besteld,
Maandagmiddag reeds om 14.00 uur geleverd,
Keurig van te voren gebeld hoelaat ze zouden arriveren.
Kortom men zegt wat ze doen, en doen wat ze hebben
gezegd!!

Reageer

Marit 06-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bezorgd op een zelfgekozen dag, en zonder te overdrijven, was m'n wasmachine binnen 3 minuten boven en aangesloten! Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rino 06-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De goedkoopste van de site, snelle en gratis levering en ze hebben de oude ook nog meegenomen. Super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 06-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en mooi product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect, zoals het altijd gaat op het laatste moment een kookplaat bestellen en gelukkig kan dat bij Bemmel en kroon gewoon op zondag en komt het maandag binnen !
Zodat de monteur het nu al heeft gemonteerd
Gewoon klasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 06-08-2018 Via de website gekocht

Wilma

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop.Bestelde koelkast niet meer leverbaar.Kreeg een duurder type voor het zelfde geld.Snelle levering.Een vriendelijke koerier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joppeboppe 06-08-2018 Via de website gekocht

Probleemloos kopen, afleverdag bepalen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn wasmachine was hier 100 euro goedkoper dan waar dan ook op internet of bij mijn vaste vertrouwde leverancier! Zèlf de afleverdag vaststellen is ook een pré. De helpdesk kon mij precies vertellen hoe laat er geleverd zou worden. Wordt Bemmel-Kroon mijn toekomstige vaste leverancier?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-08-2018 Via de website gekocht

Prima in alle opzichten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke site
Snelle levertijd, tijdstip van levering van te voren bekend
Prima product; ruime trommel, energiezuinig en stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 06-08-2018 Via de website gekocht

Voor herhaling vatbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voorlichting telefonisch zeer goed meedenken bij welk apparaat goede informatie over leve ringstijd en ook goede nazorg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Debora Nap 06-08-2018 Via de website gekocht

Benoemswaardige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de shop duidelijk, heeft goede prijzen (voordeliger dan andere shops) en levert vooral goed en snel. De levering was heel goed aangegeven en ik hoefde niet de hele dag thuis zitten te wachten op het pakket.

Reageer

Pierre 06-08-2018 Via de website gekocht

Beloofd is beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel&Kroon gekozen vanwege de beloofde levering binnen 24 uur.
Dit is ook waargemaakt, mijn wasmachine werd daadwerkelijk de volgende dag afgeleverd. De wasmachine werd trouwens geleverd door de kundige medewerkers van vervoerder Dynalogic. De communicatie (bestellinginfo, factuur, afspraakbevestiging) van zowel Bemmel&Kroon als Dynalogic is prima in orde.

Reageer

Alie 05-08-2018 Via de website gekocht

uitgebreid assortiment en behulpzame klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment en eerlijke prijzen.
Doen wat ze beloven.
Snelle levering en keurig ingebouwd, zowel de combi magnetron als de koelkast.

Reageer

Mink Spaans 05-08-2018 Via de website gekocht

Snel een nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagmiddag besteld, zaterdag een werkende vaatwasser. En dat voor een goede concurrerende prijs. De website is overzichtelijk met een ruime keus. Ook het proces voor de afhandeling van de order via de website verloopt soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews