bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ilonaJ 26-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ontzettend snelle levering!!
Op vrijdag gekocht en op maandag ochtend geleverd. Dezelfde dag kreeg ik een mailtje ter bevestiging van mijn bestelde product en geschatte tijdsvlak waarop men zou leveren. Een half uur voordat hij geleverd werd kreeg ik een telefoontje dat ze eraan kwamen.

Fijne service. Er werd kosteloos op 3 hoog zonder lift geleverd. In tegenstelling tot veel andere bedrijven waar je soms tot E20 moet betalen om hem op drie hoog te krijgen.

Ik woon vlakbij een bemmel en kroon vestiging dus besloot ik nadat ik de site had bekeken toch even langs te gaan om het product te bekijken.
In de winkel werd ik zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Assortiment
Zowel op de site als in de winkel is een groot assortiment beschikbaar.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aan iemand anders aanbevelen.
De ervaring die ik heb is positief. Snelle levering, goede service en niet te vergeten zijn ze zeer scherp geprijsd.

Extra toelichting
Goede snelle service en ook nog eens heel erg scherp geprijsde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisKK 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor 16:00 besteld, de volgende dag geleverd is prima, maar bij sommige concurrenten is dat tijdstip 22:00. En bij vervanging van een defecte koelkast kan dat een dag schelen. Jammer dat er een toeslag wordt gerekend voor creditcard betaling, maar dat doen de meeste aanbieders ook.

Service
Gratis extra service: aansluiten en verpakkingsmateriaal wordt meegenomen.
Zoals gebruikelijk weet je het tijdvenster van leveren. Een half uur vantevoren een telefoontje van de chauffeur. Top!

Aanbeveling
Prijs en service = top.

Extra toelichting
Bemmel en Kroon onderscheidt zich van andere aanbieders door een betere service te verlenen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H-Wijbrand 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website kan betere informatie bieden die het verschil tussen verschillende modellen duidelijker maakt. Ik vond die info wel op de website van de fabrikant.

Service
Tijdsindicatie was op orde, het half uurtje voor de bezorging bellen gaf vertrouwen. De vanzelfsprekende manier waarop de wasmachine zonder verpakkingsrommel naar 3 hoog werd gebracht en zonder vragen gebruiksklaar werd gemaakt en professioneel werd aangesloten, was erg prettig. Nette jongens, oude machine werd geruisloos afgevoerd.

Assortiment
Scherp geprijsd.

Aanbeveling
Erg tevreden. Ook pinnen bij aflevering geeft vertrouwen, al vraag ik me af waarom men daar een prijskaartje aan hangt.

Extra toelichting
Erg tevreden over korte levertijd en wijze van bezorging.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelinci 24-05-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
afspraak nagekomen en op tijd met aflevering, goed vakkundige monteur.

Assortiment
alle apparaten voor mijn inbouw keuken vervangen.

Aanbeveling
Vriendelijke verkoper met goed uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jocarol31 24-05-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KeesII 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Machine echt op voorraad in tegenstelling tot die andere internetzaken!!

Service
Vlotte afhandeling!

Assortiment
Specifieke vatwasser gezocht. verder niet dus geen specifiek oordeel

Aanbeveling
Apparaat echt op voorraad en binnen 24 uur thuis, vlotte afhandeling!

Extra toelichting
Echt op voorraad! in tegenstelling tot meerdere andere aanbieders die beweren het apparaat binnen 24 uur te kunnen leveren. Sommige zaken komen met een alternatief.... staan ze inmiddels ook om bekend (zie reviews) Gebeld: op voorraad: ja, wanneer wil je hem hebbe: morgen; geen probleem. ZO hoort het!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

monfer 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet besteld en thuis bezorgd op tijdstip dat mij uitkwam.

Service
de droger moest naar de 3e verdieping maar dat was geen probleem.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gewoon heel makkelijk

Extra toelichting
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plas001 23-05-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel was makkelijk te bereiken en men kon gratis parkeren. Ook was er een concurrerende winkel in de buurt dus kon ik eenvoudig vergelijken.

Service
De service was prima, zaterdagmiddag besteld, maandag werd ik gebeld door de monteur voor een afspraak wanneer er geleverd moest worden. Ik wilde hem z.s.m. hebben dus de volgende morgen werd hij geleverd en aangesloten. Prima werk.

Assortiment
In vergelijking met een ander vergelijkbaar bedrijf was het assortiment veel ruimer.

Aanbeveling
Ben zeer goed geholpen dus dit gun ik andere mensen ook.

Extra toelichting
Ik kan geen verbeterpunten aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjanwijn 23-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen en zelf een bezorgdag uitkiezen. Ideaal!

Service
Toen ze de vaatwasser kwamen brengen, pakte ze het buiten eerst uit en deden de verpakking weer terug in de vrachtwagen. Keurig, kan niet anders zeggen.

Assortiment
Vaatwasser was gewoon op voorraad en zonder problemen leverbaar

Extra toelichting
De motivatie hierboven zegt genoeg om voor deze winkel te kiezen. Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Seegers 23-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude (nabij bekende bierbrouwer)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is goed vindbaar en duidelijk, veel variaties, product uiteindelijk in winkel gekocht, prijs wordt vergeleken met verschillende aanbieders, bestelprocedure is helder en snel, betaling bij aflevering.

Service
Prima service, er wordt meegedacht.

Assortiment
Hoewel niet alles wat op de website wordt aangeboden in de winkel te bezichtigen is (kan ook niet) wordt wel gekeken naar de beste oplossing voor de klant.

Aanbeveling
Service, klantgericht en meedenken.

Extra toelichting
Uiteindelijk is het de persoonlijke beleving van de klant die de keuze maakt bij welke (web)winkel hij/zij iets koopt. Je kunt overal een koelkast of complete keuken kopen en door het internet is prijs/kwaliteit van het product goed te vergelijken. Maar service en aandacht krijg je niet overal. Bij dit filiaal geven ze de klant tijd om de juiste beslissing te nemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hvdbosch 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Telefonisch besteld. Ging heel vlot

Service
wij hebben een Bosch koelkast besteld bij Bemmel & Kroon/Cruquius. Hij zou op donderdag worden afgeleverd en zo stond dat ook op de bon. Als gevolg van mysterieuze omstandigheden was dat verschoven naar maandag. De koelkast stond dus niet in de auto. Dankzij de inspanningen van een medewerker is de koelkast toch nog op donderdag door een allervriendelijkste chauffeur bezorgd. Hulde voor de inzet en de service!!

Aanbeveling
Als gevolg van de ondervonden service zou ik dat zeker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco.Str 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen kwartiertje alles geregeld!!

Service
In een woord grandioos, nette bezorgers en netjes half uur vooraf gebeld zoals afgesproken!!

Assortiment
Alle gangbare modellen tegen superscherpe prijzen!

Aanbeveling
Inmiddels is dit al de tweede aankoop bij deze winkel en in een woord een verademing!! Dit noem ik nou service met een grote "s"!!!

Extra toelichting
Perfecte website, goede prijstelling, grandioze service en vriendelijk en behulpzaam personeel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prazak 21-05-2014 In de winkel gekocht
Cruquius, N.H.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Vriendelijke ontvangst, goede technische informatie, snelle administratieve afhandeling

Assortiment
Veel meer keuze dan bij de ernaast liggende MediaMarkt

Extra toelichting
Goede ervaring bij aankoop, maar ook uistekende ervaring met firma Ajtek, die de installatie thuis verzorgde. Binnen enkele dagen snel geplaatst door twee jonge uiterst handige monteurs. Schoon en netjes gedaan, oude machine afgevoerd, alles opgeruimd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim NL 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de website de bestelling kunnen plaatsen.

Service
Bij de mail dat de producten binnen waren zat netjes een link om een bezorgafspraak te maken. Wij hadden de volgende dag gekozen maar werden de volgende ochtend gebeld dat het niet geleverd kon worden omdat het installatiebedrijf niet zo snel kon. Vervolgens toch nog dezelfde week een afspraak kunen plannen.
Uiteindelijk is alles naar wens bezorgd en geïnstalleerd.

Assortiment
Via de site alle producten gevonden.

Aanbeveling
Zeker, goede prijs/kwaliteit.

Extra toelichting
Zie omschrijving bij service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HP2 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
We wisten wat we wilden hebben (vaatwasser) en konden dat gewoon per telefoon bestellen. Niet naar een winkel moeten komen dus.

Service
Snel geleverd, alleen jammer dat de installatie even een week duurde. (maar is nog wel snel)
En de oude werd meegenomen, hoefden we ook niets aan te doen.

Aanbeveling
Voor ons was dit helemaal prima, maar we wisten ook al precies wat we wilden hebben.

Extra toelichting
Prima service, betaling bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simtec 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Service
Levering binnen 24 uur conform afspraak

Aanbeveling
Prima winkel die zijn afspraken nakomt

Extra toelichting
Zie bovenstaande info!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tandioka 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling was gemakkelijk

Service
weet ik niet veel van, tot nu toe ok

Assortiment
ruime keuze....

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
De machine was niet op voorraad, werd meteen doorgegeven, en enkele dagen later bezorgd. Heldere mails en van tevoren een telefoontje dat men er aan kwam.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wedde 19-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

rosalinde32 19-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Inbouw oven besteld,je kunt de aflever datum zelf kiezen..ze bellen een half uur voor dat ze bij je zijn....en komen dus hun afspraken na....Wij zijn zeer positief..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolijn1957 19-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat hadnig zou zijn als je in een rubriek wat filters zou kunnen toepassen

Assortiment
Volgens mij een zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Goede service. Afspraken worden na gekomen

Extra toelichting
De door mij uitgekozen vriezer had hier de laagste prijs. Wat mij daarnaast heel arg aansprak is dat je zelf een dag aan kan geven wanneer je je aankoop bezorgd wil krijgen. Verder wil ik graag aangaven dat de bezorgers, het waren er twee, uiterst vriendelijk en behulpzaam waren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2cb 19-05-2014 In de winkel gekocht
qrucius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eckhardt 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website was snel te vinden

Service
service was perfect

Assortiment
goeie assortiment

Aanbeveling
goede behandeling door de verkoper.

Extra toelichting
telefonisch advies was goed, kon gelijk bestelling en heeft ons geld bespaard. service thuis was ook correct en de vervoerders waren correct en beleefd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vos1611 16-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Heel vriendelijk te woord gestaan en het woord is ook nagekomen

Extra toelichting
Goede telefonische bereikbaarheid, snelle en perfecte levering. De levering zelf wordt goed gecoördineerd, je weet precies hoe alles ervoor staat, door de diverse mailtjes die ter bevestiging gezonden worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda van der Horst 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
bestellen vanuit je luie stoel op een goed overzichtelijke site

Service
Vriendelijke chauffeurs/installateurs, aansluiten van de apparaten is geen probleem en ze nemen de oude apparaten gewoon mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Estheruchtman 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk om bestelling te plaatsen

Service
Snelle levering
Ook bedrijf dat de vaatwasser installeerde gaf n goede snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

its me only me 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
soms ver naar beneden scrollen

Service
erg snelle reactie

Assortiment
gevonden wat ik zocht voor een schappelijke prijs

Aanbeveling
niks op aan te merken

Extra toelichting
snelle reactie tijd, goede service, en hebben ze een product niet meer bieden ze voor de zelfde prijs de opvolger aan. donderdags 15 uur besteld en vrijdag dag 11 uur stond alles al op zijn plek. een aanrader deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pp100165 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Je hebt maar een paar muisklikken nodig om op de plaats van bestemming te komen

Service
Telefonische contact gehad over levertijd van een vaatwasser werd mij mede gedeeld dat er voor dezelfde prijs en met meer opties het aller nieuwste model ook geleverd kon worden. Toppie

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende modellen en merken

Aanbeveling
nemen de tijd voor je.

Extra toelichting
Na eerst op de website rond te hebben gekeken en na telefonische advies heb ik een vaatwasser besteld. Deze werd de volgende dag netjes bezorgd op de afgesproken tijd,werd zelfs een half uur van tevoren gebeld dat ze onderweg waren. 1 overzichtelijke website 2 vakkundig en duidelijk advies via telefoon 3 duidelijke bezorgtijden,wordt zelfs een half uur van te voren gebeld dat de bezorgers onderweg zijn 4 oud apparaat en verpakkingsmatriaal worden meegenomen 5 geen aanbetaling verplicht/kan bij bezorger pinnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

100adst 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel geregeld

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Prima bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rpjager 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
We werden persoonlijk op de hoogte gehouden van de levertijd.

Extra toelichting
Onze oude wasmachine was kapotgegaan en het gewenste nieuwe model was nergens op voorraad. Voor Bemmel en Kroon gekozen voor aankoop van een nieuwe wasmachine omdat zij op hun website de kortste levertijd aangaven en de prijzen verder overal nagenoeg gelijk waren. Door de afd. verkoop van Bemmel en Kroon werden we telefonisch geïnformeerd toen het product bij hen werd afgeleverd en werd meteen een afleverafspraak ingepland voor de volgende dag. Uiteindelijk hebben ze nog sneller geleverd dan de website aangaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zustertje 14-05-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettig om vooraf onderzoek te doen en alle informatie op internet te kunnen vinden alvorens naar de winkel te gaan

Service
Service was super. Of je nu wel of niet tot aankoop over ging.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Zeer zeker!

Extra toelichting
Prima uitleg, service en begeleiding of je nu wel/ niet tot koop over gaat. Verkoper liet duidelijk blijken dat service hoog in het vaandel te hebben staan. Uiteraard draait het om de verkoop maar dit was niet merkbaar. Ook de service na levering was uitstekend toen we met een aantal onduidelijkheden zaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugo67 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Correcte bezorging. bezorging binnen 2 werkdagen, mailtje met datum en tijdsindicatie, telefoontje 1/2 uur van tevoren dat de chauffeur eraan zou komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid53 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima webwinkel.

Service
Prima levering, voor en tijdens de levering weet je exact waar je aan toe bent. Via "track en Trace" kan je precies zien waar de chauffeur is en hoe laat ze bij jou afleveren.

Aanbeveling
Gewoon een hele goede webwinkel Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edenien 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed op de hoogte gehouden van sratus bestelling. Bezorging kon op korte termijn en stipt volgens afspraak. Eenvoudig digitaal te volgen wanneer de bezorgers komen. Keurig afgeverd, naar zolder gebracht en uitgepakt. Alles efficient en vriendelijk uitgevoerd.

Assortiment
Ruime keuze in merken en modellen tegen scherpe prijs

Aanbeveling
Scherp geprijsd en bestelling keurig en snel verwerkt/uitgevoerd.

Extra toelichting
Bestelling snel en goed verwerkt en uitgevoerd. Via e-mail goed op de hoogte gehouden van status bestelling en bezorging. Alles snel, vriendelijk en efficient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.E.E. Krijt-Rob 13-05-2014 In de winkel gekocht
Leidschendam-Voorburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Showroom in de buurt en informatie via website ook voor handen.

Service
Een bijzonder vriendelijk meedenkende verkoper. Ook de hele afhandeling verder t.a.v. de installatie was bijzonder goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rplhlb 12-05-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website gezien welke modellen er te bezichtigen waren in de winkel en ter plekke meer dar praktische en deskundige informatie ontvangen

Service
Verkoop en levering (incluis de gehanteerde procedure) zijn voorzien van goede informatie en werkwijze.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en mogelijkheden.

Aanbeveling
Zeer prettig geholpen van aankoop tot levering (en meenemen van oude apparaat hoorde bij de service!)

Extra toelichting
Wij waren zeer te spreken over de prettige manier waarop we in de winkel geholpen zijn bij de keuze van een nieuw en groot fornuis. Deskundig, vriendelijk en ter zake. De levering verliep vlot en zeer stipt. Apparaat geplaatst, tips voor aansluiten en oude apparaat werd als service afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herost 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1 telefoontje alles geregeld

Service
De droger welke ik zocht was vervangen door een nieuw type maar wel veel duurder. Kreeg hem wel voor de prijs van het oudere type.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed telefonisch advies, bezorging goed in te plannen en half uur vooraf nog een berichtje dat er hij geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galantina 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd al goede ervaringen met Bemmel en Kroon. Even bellen, je weet zo of ze het het hebben of niet en wanneer het geleverd kan worden. De avond van tevoren weet je wanneer ze komen. Ideaal !

Service
Afspraken altijd nagekomen.

Assortiment
Prima assortiment, wat ik zocht was er altijd.

Aanbeveling
Goede ervaringen geef je door, dus bij deze !

Extra toelichting
De vaatwasser is niet het eerste product wat ik bij B&K koop, altijd zijn ze hun afspraken goed nagekomen, leveren volgens belofte. En altijd goed geholpen met goede spullen. Prima zaak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simentje 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen snelle reacties en dito levering.

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker gezien onze ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kabelventje 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gehele proces van uitkiezen tot betaling verliep zeer soepel.

Service
Geselecteerd type was niet meer leverbaar. Opvolgend (duurder) type geleverd voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Van bestelling tot levering is alles zeer prettig duidelijk verlopen

Extra toelichting
Na bestelling werd er steeds duidelijk gecommuniceerd m.b.t. lever tijdstip en lever bijzonderheden. Ook het volgen van de bestelling werd positief ervaren. Geen extra kosten voor plaatsen en op derde verdieping brengen van het apparaat. Kortom als ik weer iets nodig heb , kijk ik eerst bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jbbikkel 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel online besteld

Service
Uitstekende service. Koelkast werd gratis geinstalleerd. De monteur heeft ruim 2 uur de tijd genomen om de koelkast netjes in te bouwen. Zelfs nog wat extra dingetjes gedaan.

Extra toelichting
Uitstekende service. Koelkast werd gratis geinstalleerd. De monteur heeft ruim 2 uur de tijd genomen om de koelkast netjes in te bouwen. Zelfs nog wat extra dingetjes gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schoorl 08-05-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles staat keurig opgesteld en is goed te overzien.

Service
Duidelijke uitleg over kwaliteit prijsverhouding. Veel kennis in huis.

Assortiment
Als er al niet bij staat wordt het besteld.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Goede en snelle service (levertijd)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerritJacob 08-05-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Mooie winkel met heel veel keus, goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid. Goed en vriendelijk advies van de verkoper. Snelle levering, tot nu toe de indruk dat ze doen wat ze beloven. Uitstekende en vakkundige montage door monteur D- van de firma Ajtec, het installatiebedrijf dat dit doet voor Bemmel&Kroon. De vaatwasser draait als een zonnetje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

goreme 08-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Positief: Bestelling ging zoals altijd gewoon via iDEAL. Volgende ochtend bevestiging gehad maar dat de wasmachine die ik besteld had niet in voorraad was. Hierdoor kreeg ik een nieuwere model geleverd wat wel een super service is. Levering volgen was ook handig en de jongens die de machine kwamen brengen hebben keurig de machine naar de zolder gebracht en opgestart (Bemmel en Kroon vraag hier geen extra kosten voor). Oude machine meegenomen incl kartonnen etc. Zeer tevreden klant zoals u het kan begrijpen :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erikmar 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ze brachten de afwasmachine zelfs boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oude A 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig om bestelling te plaatsen

Service
Snelle levering, handige en vriendelijke kerels. Binnen kwartiertje was wasmachine op de zolder geïnstalleerd en de oude afgevoerd, super!

Aanbeveling
Goede service!

Extra toelichting
Uitstekende service, prettige kerels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paard18 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel per computer besteld en duidelijke bevestiging prima verzorgd!

Service
Keurige bezorgers netjes aangesloten perfecte service

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel bij vrienden en familie aan bevelen

Extra toelichting
Kan alleen maar zeggen netjes afgehandeld en prima service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilma 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk bestel procedure.
Snelle en makkelijke betaling via iDEAL betaling.

Service
Zaterdag om 20.26 besteld, vaatwasser Dinsdag om 11.00 uur ontvangen.

Assortiment
Vaatwasser voldoet aan wat in beschrijving
is omschreven. Goede Prijs kwaliteit verhouding. Goedkoopste op het internet.

Aanbeveling
Vroeger was er een reclame van “dat is snel lijkt Overtoom wel” maar een snellere en betere bezorging als Bemmel & Kroon spant op dit punt wel de Kroon.

Extra toelichting
Via E-mail zorgvuldig op de hoogte gesteld van de bezorging. Perfect, volgende bestelling gaat ook weer via internet bij Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antoin de vrind 07-05-2014 In de winkel gekocht
leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op een zaterdag de machine gekocht. Binnen 30 min gereed.

Service
Levering op tijd en goed op de hoogte gehouden wanneer men deze kwamen brengen.

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Goed advies en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zottekop 05-05-2014 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Den Haag

Algemene score

3,0

Service
Draad van de Miele wasmachine was te kort, ze waren te beroerd om het van mijn oude (zelfde merk)af te halen. Moest maar een monteur laten komen en dat zou mij 75 euro gaan kosten.

Assortiment
Ze hebben genoeg keus

Aanbeveling
Zeker niet, service is ontzettend slecht. Je betaald 40 euro aansluitkosten. Als ze dan zelf geen materiaal bij zich hebben dan moet je apart weer een monteur laten komen en dik voor betalen.

Extra toelichting
De service is echt een flop, BCC sluit alles gratis aan. Bij van Bemmel en Kroon betaal je er dik voor. En als het hun goed uitkomt betaal je meer dan het dubbele. Prutzaak waar ik nooit meer wat koop!

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Jessievan 05-05-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer, dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We werden in de winkel in Zoetermeer goed geholpen, wij gaven aan waar de wasmachine aan moest voldoen en daarna kregen we de keuze uit verschillende modellen.
Er werd duidelijk uitgelegd waar het verschil in zat.

Service
Op vrijdag in de middag de wasmachine uitgezocht.
Maandag begin van de middag geleverd. Alles werd op zijn plaats gezet en asngesloten. Ook werd gezegd dat de wasmachine eerst een keer moest draaien zonder wasgoed.

Assortiment
Veel keuze, maar met de uitleg van de verkoper erbij, geen koeilijke keuze.

Aanbeveling
Alles liep goed. Ook het feit dat alle informatie over de wasmachine en wasdroger al op de factuur stonden en dat ik die per email kreeg, was erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews