bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15570 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3185 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tygo02 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk iets online te bestellen en te betalen.

Service
Het product wordt keurig thuisgebracht. Je krijgt eerst een mail over de te verwachten bezorgingstijd en op de dag zelf een kwartier van te voren nog een telefoontje. Het product wordt uitgepakt binnengebracht en het oude product wordt weer meegenomen. Je hebt er zelf geen rommel van. De bezorgers waren ook erg vriendelijk.

Assortiment
Het assortiment is groot.

Aanbeveling
De goedkoopste prijs en een goede levering.

Extra toelichting
Tot nu toe vindt ik alles goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jabbie 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bestellen

Service
keurig 20 min voor aflevering gebeld en op afgesproken tijd geleverd.

Assortiment
grote keuze en tevens de goedkoopste in mijn geval (siemens wasmachine en droger)

Aanbeveling
heb alleen positieve ervaring met dit bedrijf.

Extra toelichting
prijsstelling oke afspraken oke levering oke echt niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelfuncke 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon via de site je product keuze maken en alles op voorraad uit eigen magazijn

Service
keurig volgens afspraak geleverd en ook de datum en bezorg tijden via de mail ontvangen .ook kreeg ik nog een half uur van te voren een telefoontje dat ze er met 30 minuten waren

Assortiment
zeer ruime keus en de aller nieuwste modellen gewoon op voorraad

Aanbeveling
zeker een aanrader gezien de keuze ,service ,en prijs

Extra toelichting
zeer goede service producten gewoon op voorraad bij de miele service winkel zat er een wachttijd van 14 dagen op keurig volgens planning nette bezorgers die ook de oude machine gelijk afvoeren en de nieuwe machine plaatsen en aansluiten netjes de verpakking ook meenemen en keurig volgens afspraak kortom een super winkel en kom er zeker vaker bemmel en kroon bedankt voor de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reisgraag 08-01-2014 In de winkel gekocht
Neckar 24 Den Haag

Algemene score

6,5

Gemak
we konden rustig rond kijken en niet dat er gelijk verkopers op je afspringen

Service
zoals afgesproken werd ik ruim van te voren gebeld dat ze er aan kwamen

Assortiment
we hadden wat meer merken koffie machines verwacht

Aanbeveling
men gaat goed met klanten om en proberen je niets extra aan te smeren

Extra toelichting
ruim opgezette winkel vriendelijk personeel, je gaat met een goed gevoel weg

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wasboy 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikel gevonden via kieskeurig.nl. Bestellen en betalen is zeer gemakkelijk. De aankoopbevestiging en zeer snelle levering is geweldig.

Service
Apparaat is gratis geinstalleerd en op de goede plaats gezet.

Assortiment
Zeer concurrerende prijs!

Aanbeveling
Ik ken deze winkel al jaren. Bemmel en Kroon staat en stond in Den Haag bekend als degelijk en betrouwbaar. Hier kun je gerust iets kopen

Extra toelichting
Niet alleen de (web)winkel voldoet ruimschoot aan de verwachtingen, ook de firma Fiege verdient een compliment. De wasdroger is keurig op tijd bezorgd door twee nette en zeer vriendelijke en behulpzame heren. De wasdroger was binnen een mum van tijd vakkundig geinstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DMLee 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk thuis bestellen zonder dat je de deur uit moet. De website is overzichtelijk en artikelen zijn makkelijk te vinden.

Service
Goede service, ze waren zelfs iets te vroeg dus had ik de rest van de dag voor mijzelf.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Goede webwinkel en vriendelijke bezorgers.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over deze winkel. Vriendelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brinks78 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Ook de zoekfunctie voor wasmachines was erg compleet.

Service
De machine die we hadden besteld was niet meer leverbaar. Zonder meerkosten kregen we het opvolgende model geleverd.

Assortiment
Zeer ruime sortering. Wij wilden per se een Siemens vanwege onze goede ervaringen in de aftersales bij andere apparaten. Bemmel en Kroon kon het hele gamma van Siemens leveren.

Aanbeveling
Snelle afhandeling en en zeer nette aflevering. Het apparaat werd aangesloten en getest. De afleveraars wisten waar ze het over hadden.

Extra toelichting
Een prettige website en een snelle afhandeling. De afleveraars waren kundig en netjes. Ik zou Bemmel en Kroon aanraden bij mijn vrienden en kennissen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DutchJay 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De online site van Bemmel en Kroon is zeer makkelijk te gebruiken. Ik vond het niet lastig om mijn gezochte product te vinden. De prijzen zijn concurrent, en betaling was makkelijk.

Service
Service kan niet beter! Mijn email vragen waren met spoed beantwoord. Levering en installatie van mijn ingebouwd koel- vrieskast was in een eerste klas manier uitgevoerd. De technicus van AJTec (de installatiebedrijf voor Bemmel en Kroon)was zeer vriendelijk en professioneel.

Assortiment
Goed keus van producten en voor een goede, concurrerende prijs.

Aanbeveling
Eerste klas dienst zonder een eerste klas prijs. Mijn ervaring met Bemmel en Kroon was uitstekend. Wanneer ik andere keuken producten nodig heb, dan ga ik, zonder twijfel, naar Bemmel en Kroon terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvdpavert 07-01-2014 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Na de winkel ingelopen te zijn zochten we een nieuwe koelkast/ vriescombi. Alles staat duidelijk en overzichtelijk in de winkel. Nadat we het bewuste product hadden gevonden kwam er na 5 min de verkoper aan. Heel vriendelijk werden wij geholpen en product was op voorraad. Direct naar de balie om gegevens door te geven.

Service
De service in de winkel was super, verkoper vermelde ook nog eens dat er 50,- vd prijs af ging. En bij bosch aankoop was er al 100,- beloofd. Dus meevaller. De koelkast werd ook nog eens gratis geleverd. Wat een win win situatie. 2 beleefde heren kwamen de koelkast brengen keurig volgens afspraak. Ook kregen we zaterdag email hoe laat ze zouden komen op maandag. Top geregeld!

Assortiment
Diversiteit genoeg aanwezig. Wij gingen voor aanbieding van bosch naar aanleiding van krantje winkel die geldig was t/m 31 dec.

Aanbeveling
De netheidheid vd winkel, vriendelijkheid vd verkoper, snelle en kosteloze levering hebben wij als prettig ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markkieh 07-01-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goed geholpen in de winkel te Cruquius. Professioneel. Zaterdag keuze gemaakt, wasmachine en droger, dinsdag geleverd. Prima op tijd. Je krijgt ook nog een half uur voor aflevering een belletje. Netjes en vakkundig geplaatst!

Assortiment
We hadden eerst vooronderzoek gedaan op internet. We hadden een voorkeuze gemaakt en verwachtten niet dat we deze zouden aantreffen in de winkel en dat ze zo'n groot aanbod zouden hebben. Uiteindelijk is de keuze op een ander merk geworden.

Aanbeveling
Goede service, afspraken worden nagekomen, zelfs de aflevertijd! Ook waren de machines scherp geprijsd.

Extra toelichting
Professioneel en niet opdringerig. Super winkel. Je voelt je een gewaardeerde klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nrg 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Snelle levering. Goede informatie over tijden van levering. Kopen via website gaat dus prima. In de winkel zelf is het een stuk minder. Onvriendelijk personeel en niet deskundig. Was in Zoeterwoude. Desbetreffende verkoper vond het onzin dat we een alarmsignaal op de koelvries wilden. Zijn kind zat immers nooit aan dat soort zaken vroeger. Tja.... eerst even vragen waarom je het zou willen had wel netjes geweest i.p.v. een vooroordeel hebben. De koelvries was namelijk niet voor onszelf ... Daarnaast niet echt veel parate kennis van de apparaten die ze verkopen. Dus via de webshop zelf kopen gaat een stuk beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. van Noort 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, heldere informatie over combinatie-ovens, prima!

Service
Ze zijn zeer klantvriendelijk, luisteren goed naar je vraag en werken erg snel. De levering en plaatsing door de monteur was buiten kunst!

Assortiment
Meer dan voldoende keus in de webwinkel.

Aanbeveling
de Prijs en kwaliteit zijn zeker in balans.

Extra toelichting
De afstemming tussen (web)winkel en service bij levering/plaatsing vind ik uitstekend. Dat is voor mij erg plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rwp83690 07-01-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
mooie winkel, duidelijke prijs aanduiding op de artikelen

Service
netjes een mail op de voorgaande dag en gebeld30 minuten van te voren volgens afspraak.

Assortiment
heel veel modellen in verschillende prijsklasse, dus voor ele budget een artikel

Aanbeveling
goed volgens afspraak geleverd.

Extra toelichting
goede informatie in de winkel, en volgens afspraak afgehandeld, dat maak je wel eens anders mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ocoolwijk 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik heb al heel wat apparatuur bij Bemmel gekocht. Ook bij deze aankoop weer waardering en een compliment voor de vriendelijke en vakkundige verkoop, de accurate bezorging en de verzorgde plaatsing van de apparatuur door het Bemmel en Kroon team.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonneveld1954 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kijken via internet en als je vragen hebt krijg je keurig via telefoon antwoord

Service
Vriendelijke medewerkers en ook op 3 hoog zonder lift wordt alles netjes bezorgd

Assortiment
Koelkast, wasdroogcombinatie en gasplaat gekocht en er is keuze uit vele merken

Aanbeveling
Vooral door de persoonlijke service

Extra toelichting
Super vriendelijke mensen en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hula 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De beoordeling zegt al voldoende

Service
gratis aansluitservice, Perfect!

Assortiment
Wat we zochten was in zeer ruime mate aanwezig.

Aanbeveling
We kochten 30 jaar geleden al in de winkel. De service is op de website
absoluut gelijk gebleven.

Extra toelichting
gelet op de beoordeling we zijn op alle punten 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

normaarp 06-01-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed geregeld.

Extra toelichting
Ik ben tevreden met de service. Vanaf het bestelling tot het bezorging en montage.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

edward16 06-01-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Zowel in de webshop als in de fysieke winkel (Cruquius) een uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Erg prettig om in de fysieke winkel een goed overzicht te hebben van de online producten, en met dezelfde prijs als online.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mirjam365 06-01-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
De wasautomaat die wij voor ogen hadden bleek helaas niet meer leverbaar te zijn. Er werd een vergelijkbaar, maar duurder alternatief gevonden, waarbij Bemmel & Kroon een zeer klantvriendelijke oplossing voor het prijsverschil heeft voorgesteld. Van dat aanbod hebben wij graag gebruik gemaakt.
Vlotte levering, waarbij vooraf een mailtje werd gestuurd met een tijdsblok waarbinnen de machine inderdaad werd afgeleverd door twee attente heren.

Extra toelichting
Hierboven alle punten al gemotiveerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

TheRobster1978 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de telefoon zeer snel en makkelijk te bestellen.

Service
Klantvriendelijk te woord gestaan (telefonisch) en meteen mogelijk om het te bestellen.

Assortiment
Veel keus uit goede koelkasten (waar ik naar keek)

Extra toelichting
In Nederland was dit de laatste plek waar de koelkast nog aanwezig was EN op dinsdag (voor Kerst) besteld en vrijdag geleverd kon worden. Bij alle andere winkels moesten we een heel weekend zonder koelkast uit zien te zitten. Super dat het op zo een korte termijn geregeld kon worden. En ook nog eens tegen de (gedeelde) scherpste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

liekje12 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op internet iets gezien even gebeld met de winkel voor aanvullende info echt perfect geholpen

Service
volgende dag in huis veel internet sites zeggen dat maar heb er drie geprobeerd en bij allemaal levertijd 2 a 3 weken terwijl ze zeggen 24 uur en allemaal dezelfde vaatwasser . bij bemmel en kroon echt binnen 24 uur top

Assortiment
ze hadden wat ik zocht t merk en type niet verder gezocht

Aanbeveling
super service en nette bezorgers

Extra toelichting
super service aan de telefoon en super snel geleverd ben een blij mens met mijn vaatwasser en hij wast prima schoon en is lekker stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goeijke 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gercaro 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
De bestelling opmaken ging heel simpel. Het is super snel bezorgd en dit was ook heel goed. Het product was meer dan goed. Nieuwe versie en toch voor dezelfde prijs als de ouderen. Wat jammer was is dat we in de mail niet goed hadden gezien dat de oude wasmachine leeggemaakt en ontkoppeld moest worden. Dus is de oude machine niet meegenomen. Mogelijk vetgedrukt in de mail zetten? Verder dik tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bwichers 04-01-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via webwinkel en ook via fysieke winkel even gemakkelijk door goede informatie

Service
in één woord: uitstekend

Assortiment
zeer ruim assortiment

Extra toelichting
niets dan goeds

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

highroom 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Laagste prijsgarantie, dus je hoeft niet verder te zoeken.

Service
Snelle en prima levering, incl. gratis bezorging en gratis aansluiten van de apparatuur.

Assortiment
Ze leveren alles.

Aanbeveling
Prima bedrijf.

Extra toelichting
Ik vind alles prima aan deze winkel. Ik heb wel vaker hier gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markvanrosmalen 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
in 2 minuten wasmachine telefonisch besteld na uitzoeken via Kieskeurig

Service
Levering binnen 24 u. Avond tevoren e-mailtje met verwacht aflevertijdstip en 30 min vantevoren telefoontje van chauffeur. 2 Jongens brachten WA naar 2e etage en namen oude mee zonder extra kosten (bij veel anderen betaal je daarvoor 15,- extra!).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ARhijn 03-01-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website overzichtelijk. Producten snel te vinden.

Service
Uitstekende service, zowel pre-sales als after-sales.

Assortiment
Ruim assortiment met concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Prima winkel.

Extra toelichting
Prima winkel. Ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Snelle en kosteloze bezorging. Zowel per mail als telefonisch helderheid gegeven over tijdstip van bestelling. Als extra service werd de te vervangen (en nogal zware) koel/vriescombinatie gratis mee teruggenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoyJ 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede en snelle service tegen de laagste prijs ! Prijs incl. bezorgkosten en installatie en oude apparaat wordt meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri van Lienden 03-01-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, naast de A4, bij Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toch nog even een stukje met de auto!

Service
Plezierige en correcte afhandeling tijdens ons bezoek aan de showroom! Wij verlieten het pand met een prettig gevoel.......zo van: hier komen we terug als we soortgelijke
zaken nogeens nodig hebben!
De aflevering vond plaats "zoals afgesproken!", goed op tijd en correct.

Assortiment
Zeer uitgebreid; alhoewel wij nogal specifieke eisen hadden, werden er toch goede oplossingen geboden.

Aanbeveling
Prima prijsniveau, prettige behandeling, goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YWeber 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De snelheid waar mee alles ging.M.n als het om een wasmachine gaat is het fijn dat het snel geregeld wordt.

Service
De jongens die het kwamen bezorgen waren top.Alles ging even vlot en kostte geen enkele moeite.Op zulke werknemers kan ieder bedrijf trots zijn.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
aan een ieder die iets zoekt in deze strekking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sdemuynck 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Nette site duidelijke afronding.
Je word goed op de hoogte gehouden wat de status is van uw order en wanneer deze geleverd word.

Assortiment
Groot assortiment.

Extra toelichting
Goede service en afronding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Bel 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Goede site, duidelijke keuze mogelijkheden, veel gratis service, laagste prijs voor het apparaat en heel correcte terugkoppel informatie. De dag en tijdstip van levering werd ook erg goed gecommuniceerd. En de twee medewerkers zijn representatief en deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapeden 02-01-2014 In de winkel gekocht
cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima geholpen in winkel

Service
Keurig op tijd geleverd en geplaatst ,zonder kosten.

Assortiment
Wat we zochten hadden ze.

Aanbeveling
Niet zo massaal ,je bent meer klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mpasmits 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
een zeer overzichtelijke site, makkelijk om je keus te vinden en duidelijke uitleg over het produkt
met revieuws om zeker te worden van je keuze

Service
nadat we onze bestelling hadden geplaatst, kwam de bevestiging waarop een ander serie nummer bleek te staan.
het bleek dat onze keuze niet meer leverbaar was,dit produkt was een duurdere maar werd voor dezelfde prijs geleverd

Assortiment
Er is in een duidelijke overzicht een zeer ruime keuze te kiezen

Aanbeveling
Prima bevallen en zeker aan te raden, de levering was goed en het verpakkingsmateriaal werd mee terug genomen, ons produkt werd ook binnen geplaatst

Extra toelichting
het was voor ons de eerste keer dat we zo`n aankoop online hebben gedaan en door de goede service en correcte afhandeling is het ons goed bevallen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annettevanbijnen 02-01-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer, dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Uitermate goed en netjes geholpen in de winkel.
Ook het leveren was uitstekend.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Aanbeveling
Uitstekende winkel met echte vakmannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferrykw 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
zeer gebruiksvriendelijke site, prijs in vergelijk meet andere aanbieders veel lager. snelle levering,met uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

James_4 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De avond voor levering kreeg ik een mailtje met het timeframe waarin het geleverd zou worden (een frame van 2 uur), en een half uur voor levering werd ik gebeld om te vragen of het mij uitkwam als ze over een half uur het product kwamen leveren. Dat vond ik erg aangenaam.
Verder kwamen ze het product (een wasdroger) helemaal boven brengen (3e verdieping), wat ik ook prettig vond, aangezien ik geen lift in mijn gebouw heb.

Service
Zie boven: bijzonder comfortabele levering: duidelijk en specifiek gecommuniceerd, product naar boven gebracht, en de levering was ook binnen 2 werkdagen na bestelling.

Assortiment
Ik zocht maar naar 1 specifiek product, dus ik kan niet oordelen over de compleetheid van het assortiment, maar het product (droger) is zeer goed en de prijs was concurrerend (1 v/d top 4 laagste prijzen op internet). Ze onderscheiden zich van de andere lage-prijs-aanbieders door betere leveringsvoorwaarden.

Aanbeveling
Bijzonder comfortabele levering.

Extra toelichting
Zoals ik al zei: veel betere levering dan ik van andere webshops gewend ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jansm102 02-01-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke, toegankelijke website.

Assortiment
Onverwacht groot assortiment.

Aanbeveling
Opnieuw goede ervaring met advies aankoop, levering en nazorg (bij eerdere aanschaf van een keuken).

Extra toelichting
Gewoon goede service zonder verdere poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marjabu 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was gemakkelijk een keuze te maken en te vergelijken.

Service
Heel correct en snel geholpen.

Assortiment
Wat ik zocht, was aanwezig.

Aanbeveling
Ik ben snel en correct geholpen, ik weet niet hoe het gaat als er iets fout gaat, maar het was een eerste keer prima!

Extra toelichting
Het was de eerste keer dat ik op deze site terechtkwam. Ik zocht een wasmachine die direct én correct geleverd kon worden. Ik ben zeer zeker niet teleurgesteld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank kroes 01-01-2014 In de winkel gekocht
Rijneke boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet via de site maar rechtstreeks in de winkel gekocht op de Rijneke boulevard.

Service
Zijn prima geholpen alles zeer professioneel en duidelijk.

Assortiment
Nog nooit zoveel in 1 winkel tegelijk kunnen zien geweldig!!!

Aanbeveling
Mensen kijk niet verder gewoon zaken doen bij Bemmel& Kroon

Extra toelichting
Geen min punten kunnen ontdekken tot een volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahulst 01-01-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel waar je na selectie op internet het materieel nog eens van dichtbij kan bekijken en je door een vakkundig adviseur laten adviseren.

Service
Apparaten worden thuisbezorgd en aangesloten. Het naken en naleven van de afspraken werkt prima. Oude apparatuur wordt zonder meerkosten mee retour genomen.

Assortiment
Showroom is goed voorzien om een keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Zie mijn review teksten hierboven,

Extra toelichting
Zie mijn reviewteksten hierboven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

klerkos 01-01-2014 In de winkel gekocht
Den Haag,Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Je word hier prima geholpen.Niets word opgedrongen.Als er vragen waren stond er direct iemand klaar.Een winkel waar je nog normaal behandeld word,waar wij weer terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hampoppe 01-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakelijk te bestellen.

Service
Werd van te voren netjes gebeld op het afgesproken tijdstip. Wasdroger werd netjes uit de verpakking gehaald en op de juist plek neergezet. Verpakking werd meegenomen.

Assortiment
De eerste keer dat iets bij Bemmel en Kroon kocht.

Aanbeveling
Aankoop is probleemloos verlopen.

Extra toelichting
Bestelling en levering is gebeurt conform gemaakte afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuperus1972 01-01-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Nette verkopers, geen bla bla verhaal maar concrete informatie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Harmaas 01-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Perfecte afhandeling van de bestelling, zowel administratief alsook de levering. Prima georganiseerd. Bemmel & Kroon voldoet aan alles, wat op de site wordt beloofd. We kopen vaker via internet, maar B & K is voor ons tot nog toe de beste internetwinkel geweest. Kunnen deze webwinkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Evers 01-01-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product in winkel gekocht

Service
Behulpzaam en klantvriendelijk personeel

Assortiment
Ruim assortiment, goede uitleg

Aanbeveling
Na eerdere goede ervaring weer aankoop gedaan bij B&K, dus ook aanrader voor anderen

Extra toelichting
Tot op heden goede ervaringen, dus geen verbeterpunten te vermelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wyonhaleber 31-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles gaat bijna vanzelf. De afspraakdatum zie je gelijk en kan je ook veranderen, er wordt netjes een kwartier van tevoren gebeld.

Service
Extra service was inbegrepen. Mobiel pinnen bij de levering was mogelijk.
Besteld zonder aanbetaling.

Assortiment
Genoeg keuze, maar het gekozen product was ook het goedkoopste van kieskeurig met 50euro extra korting.

Aanbeveling
Ik zou de volgende keer zeker weer iets bestellen bij Bemmel&Kroon, omdat alles perfect was verlopen.

Extra toelichting
Ik heb geen minpunt kunnen ontdekken. De prijs was goed, de service was prima, de levering vroeg in de ochtend zodat je niet lang hoeft te wachten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giertje 31-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede uitleg en informatie van product

Service
snelle levering en keurig op tijd

Assortiment
Veel keus en verschillende merken veel op voorraad of snel te leveren

Aanbeveling
het is fijn je hebt veel invloed op de lever datum en tijd. Je ziet waar en hoe laat de levering bij je thuis bezorgt gaat worden.
Krijgt vooraf nog een belletje dat ze er bijna zijn.

Extra toelichting
Fijne site met veel keus en snelle levering waarop ik veel keus had met de lever datum. Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roenje 31-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gratis bezorging.

Service
Netjes aangesloten

Assortiment
Meeste is uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Koop sinds 8 jaar al mijn witgoed bij Bemmel en Kroon.
Bevalt uitstekend,meestal ook de goedkoopste.

Extra toelichting
Altijd goede service. Bezorging belt 15 minuten van te voren .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob lejeune 31-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Twee nette bezorgers die ooknog eens m'n droger plaatsten en aansloten.
Goede uitleg, en niet weg voor alles naar behoren werkte.
Kan menig zaak nog iets van leren...

Extra toelichting
Ben erg tevreden, goede service, vriendelijke bezorgers ook de reactie snelheidvm.b.t. vragen is naar alle tevredenheid. Zou deze zaak aanbevelen. Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews