bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15977 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2975 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jlhollaar 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Heldere digitale communicatie. Je bepaalt zelf tijdstip bezorging en deze komt men ook na. Alle verpakkingsmateriaal wordt mee teruggenomen en ook de oude apparatuur. Hiervoor wordt geen kosten berekend dus een fooitje aan de bezorgers is wel op z'n plaats. Het nieuwe apparaat werkt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gingerdekeizer 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De website makkelijk gevonden via kieskeurig, waarna we de vaatwasser snel konden bestellen. Vervolgens zelfs de leverdag kunnen bepalen. De dag voor levering kregen wij netjes een email met de tijd wanneer het geleverd zou worden, in ons geval tussen 10.15 en 13.00. Om half 12 kreeg ik een telefoontje dat ze over een half uur bij mij thuis zouden zijn, en dat waren ze. Vervolgens de vaatwasser op een aangename plek naar keuze neergezet, en binnen een paar minuten waren ze weg. Snel en gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.J.Brouwer 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel via de website als telefonisch snel en makkelijk een keus te maken. Technische info en vakkundig advies.

Service
Na bestelling snelle bevestiging over gemaakte afspraken en afleverdata. op de dag van levering is de zending nauwkeurig te volgen tot het moment van aflevering via een speciale link.

Assortiment
Alles wat nodig is op het gebied van keukens en apparatuur is leverbaar en voor een zeer lage en concurrerende prijs.

Aanbeveling
Snel, zeer goed en uitgebreid assortiment, vakkundig en eerlijk advies en betrouwbaar in het nakomen van gemaakte afspraken.

Extra toelichting
Vakkundig personeel betrouwbaar, snelle en correcte levering. Vanaf zoeken, bestellen en aflevering is alles duidelijk en zeer goed navolgbaar. Prima en betrouwbaar bedrijf om iets te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DWunnink 20-01-2014 In de winkel gekocht
vestiging Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij kopen al zo'n 17 jaar bij dit filiaal, ervaren de verkopers als zeer prettig met eem goede kennis van zaken!

Service
Goede en duidelijke afspraken die tot noch toe altijd zijn nagekomen.
Het is goed om een 8 te halen, maar om deze te behouden is andere koek!

Assortiment
Prima, voor alles iz "witgoed", en prijs/kwaliteit verhouding!

Aanbeveling
Prettige bediening/hulp, met een degelijk advies, duidelijke afspraken!

Extra toelichting
Ik denk dat bovenstaande voldoende aanleiding geeft een goed beeld, ons beeld, te koppelen aan filiaal Zoetermeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcello34 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat ik iets meer wilde weten over de service heb ik telefonisch besteld in plaats van via de website. Dit verliep zeer soepel. Betaling kon gewoon via iDeal en het bezorgmoment werd netjes bevestigd per mail.

Service
Omdat wij een wasdroger boven op onze kapotte wasmachine hadden staan en we deze graag door de bezorger weer op de nieuwe wasmachine wilden laten zetten heb ik heel wat grote spelers op de witgoedmarkt benaderd, maar kreeg bijna overal hetzelfde verhaal te horen: U mag 15 euro extra betalen voor de service, maar dan moet u alsnog zelf de droger er af halen en weer er op zetten... Wat een verademing toen ik de verkoper van Bemmel en Kroon aan de telefoon kreeg. Het was geen enkel probleem en niet alleen het bezorgen was gratis, maar ook de service en dan werd de wasmachine niet alleen aangesloten, maar ook mijn oude droger eraf en erop getild. Tussendoor kreeg ik ook nog keurig de tijd om de vloer waar de wasmachine had gestaan even schoon te maken.

Assortiment
Volledig.

Aanbeveling
Ik zou hem absoluut aanbevelen aan een ieder die niet zelf in staat is om een wasdroger op een wasmachine te tillen :-)

Extra toelichting
De allerbeste service en nog gratis ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.degraaf1 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldige service qua bestellen, laten bezorgen en het apparaat is echt naar verwachting. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chantallie87 20-01-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze je besteld hem online of in de winkel en hij word een dag later al thuisbezorgd neergezet en aansloten

Service
Snelle service onze wasmachine stond binnen 20 min.
had iets sneller gekund want de monteur was vergeten de waterkraan erop te doen dus het water ging even spuiten maar dat kan gebeuren.

Assortiment
na mijn mening uitgebreid genoeg

Aanbeveling
tot nu toe ben ik zeer tevrede dus zou zeker een ander vertellen en als aanrader bemmel en kroon opgeven

Extra toelichting
snelle levering en alles word voor je gedaan zelfs je oude apparaat nemen ze weer mee en dat voor niks misschien volgende keer iets meer de tijd nemen zodat het water niet in de ronte spuit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apvandongen 20-01-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurrien Nieuwenburg 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kan van huis uit alles regelen

Service
Wordt terug gebeld zoals afgesproken

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had,en door de telefoon erg klantvriendelijk.

Extra toelichting
Uitleg eenvoudig zonder verkooppraatjes mijn complimenten. Herman!!!.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

harels 20-01-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bereikbaarheid winkel zeer goed en zijn heel goed geholpen.Telefonisch goed geholpen bij vragen die ik stelden.
Levering was perfect alles zoals besproken.Geen extra kosten berekend voor het naar beneden tillen van mijn oude wasmachine, echt TOP

Assortiment
Genoeg keus in de winkel en de prijs was voor 2 apparaten 150 euro voordeliger dan bij de concurrenten.

Aanbeveling
Goede service en prima uitleg, ruime keus en alles is erg overzichtelijke in de winkel.

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe erg tevreden over Bemmel en Kroon en heb geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heho45 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De zoekfunctie werkte perfect en de selectieprocedure om een goede keus te maken was duidelijk.

Service
Afleveringsprocedure was duidelijk. Bestelling werd per omgaande per email bevestigd. Artikel werd op de juiste datum geleverd, de avond te voren werd per email de bezorgtijd aangegeven en een kwartier voor definitieve levering werd door de chauffeur telefonisch de levering gemeld. De installatie werd probleemloos uitgevoerd en praktische adviezen gegeven.

Assortiment
Gezochte artikel werd probleemloos gevonden binnen het verwachte assortiment.

Aanbeveling
Goede service en afspraken worden goed nagekomen.

Extra toelichting
Website gegevens klopten precies, bestelling werd prompt correct verwerkt en levering idemdito!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Holswilder 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestelling makkelijk op de overzichtelijke site geplaatst

Service
woensdagmiddag besteld donderdag middag in de schuur geplaatst en afgesteld. de oude koel en oude vries kast door de bezorger meegenomen.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goedkoopste en komt de afspraken na.

Extra toelichting
de koelvries combi was hier voordelig. snelle levertijd. het apparaat in de schuur geplaatst en afgesteld. oude apperatuur afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan en Gidy 18-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Een scherpe prijs voor een goede kwalitatieve machine. Perfecte levering en goed te volgen op internet hoe en wanneer de bezorging er aan komt.

Extra toelichting
Een duidelijke website om prijs, kwaliteit te vergelijken. Genoeg aanbod. Goede service via internet. Heel duidelijk omschreven hoe en wanneer de bezorging plaats zou vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plvanschaik 18-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en op de opgegeven datum netjes op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetraJ1970 17-01-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bemmel & Kroon zit dicht bij mij in de buurt, alleen jammer dat ze niet op zaterdag leveren.

Service
Helaas was mijn eerste keuze wasmachine niet meer voorradig. Er werd snel gehandeld, alternatief geboden, en de vragen die ik kon verzinnen hadden ze al voor me uitgezocht. Levering was ook prima! Goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Xa 17-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wat ik zocht was snel te vinden, ook op een mobiele telefoon

Service
Kreeg netjes een mail dat product niet op voorraad was. Daarna snel het bericht om contact op te nemen over de leverdatum. Er werd zelfs rekening gehouden met mijn nachtdienst

Assortiment
Ze hebben genoeg. Wij hadden nu alleen vaatwasser nodig

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

frig 17-01-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wij hebben niet online gekocht

Service
geweldig goed te woord gestaan

Assortiment
heel goed en mooi overzichtelijk

Aanbeveling
niks anders als lof

Extra toelichting
wij vinden zowel het gemak de service en het assortiement grote klasse ook de bezorging was heel goed en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jevro 17-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De telefonische informatie, de digitale informatie en de bezorginformatie is uitstekend verzorgd. De uiteindelijke bezorging en plaatsing van de droger was eveneens goed uitgevoerd. Kortom dik tevreden over Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvangemeren 17-01-2014 In de winkel gekocht
In Zoederwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke opstelling van de goederen

Service
Wij werden erg vakkundig en vriendelijk geholpen

Assortiment
In ruime mate en keuze voorradig

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Over het geheel genomen waren wij zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vuvix 17-01-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Buitengewoon prettig geholpen in de winkel, perfect advies en grote behulpzaamheid.

Assortiment
Met een bepaalde prijs in ons hoofd was er nog keuze tussen meerdere artikelen, met advies van de professionele verkoper de juiste keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Viel niets op aan te merken.

Extra toelichting
Afspraak over bezorging bleek pas een dag later te kunnen, keurig gecommuniceerd en uiteindelijk geheel volgens afspraak afgeleverd door zeer prettige en hulpvaardige bezorgers. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leeuw42 17-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar, telefoon en mail en snelle reactie.

Service
Een van de weinige zaken die de amerikaanse koelkast netjes wil bezorgen, de meeste bedrijven doen moeilijk als het naar boven moet.
Ondanks de lift

Assortiment
ruime keuze aan amerikaanse koelkasten, net wat wij zochten, prima presentatie.

Aanbeveling
Correcte afhandeling, vriendelijke bezorgers, hoeft niet vooraf te betalen en dan maar afwachten. *****

Extra toelichting
Heb ik eigenlijk al hierboven omschreven. De koop bij deze winkel was voor ons een verademing,gezien het feit dat veel zaken de koelkasten graag verkopen, maar bezorgen? dan gaan ze moeilijk doen.Een dikke pluim voor Bemmel&Kroon dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Saarloos 17-01-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
machine niet online maar in de winkel van Bemmel en Kroon gekocht.

Service
goede service, een dag na aankoop werd de machine al geleverd en geplaatst.

Assortiment
assortiment was voldoende om te kiesen

Aanbeveling
winkel komt betrouwbaar over,prettig en met kennis geholpen door het personeel. Zijn ook erg blij met de aankoop.

Extra toelichting
goede punten zie hier boven, verbeterpunten zag ik niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D. Wouters 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je bestelt simpelweg vanuit je luie zetel. De gebruiksvriendelijke maakt dat bestellen erg makkelijk is.

Service
Vlotte en supersnelle service. Goede opvolging via e-mail, tijdstip levering kan én gevolgd worden via de site én een extra telefoontje ongeveer een half uurtje voor levering.

Assortiment
Alle bekende merken zijn terug te vinden.

Aanbeveling
Snelle levering, correcte afhandeling, vriendelijke leveringsdienst. Een zeer tevreden klant !

Extra toelichting
Alles verliep naar wens, van bestelling tot levering. Snel, correct en heel klantvriendelijk. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvmaantje 16-01-2014 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Goede service in de winkel. Geen extra bezorgkosten en snel geleverd op een zelf gekozen dag.

Assortiment
Groot assortiment, ook in de winkel.

Extra toelichting
Gemakkelijk te vinden online en de winkel is goed bereikbaar. Groot assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

joannesvank 16-01-2014 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van tevoren op internet uitgezocht; advies gevraagd en besteld.

Service
Prima. Hartelijk welkom geheten, de weg werd gewezen en na het benaderen van een verkoper snel en adequaat geholpen.
Gewezen op lagere prijzen elders en korting gekregen.

Assortiment
Als het al niet in de showroom is dan wel op internet

Aanbeveling
Wij komen hier al jaren en zijn steeds prima geholpen.

Extra toelichting
Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus70 16-01-2014 In de winkel gekocht
Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed te bereiken via de snelweg

Service
Bijzonder vriendelijke verkopers

Assortiment
Goede keuze mogelijkheden uit diverse prijsklassen

Aanbeveling
In ieder geval door de prima behandeling, zowel tijdens de verkoop als tijdens de aflevering

Extra toelichting
Mijn beoordeling bovenstaand moet toch wel duidelijk zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Skralan 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide website biedt per product een formulier aan om er extra vragen over te stellen. Dit wordt verbazingwekkend snel beantwoordt!

Service
Snelle levering en afhandeling, duidelijke communicatie over het tijdstip en praktische afspraken.

Assortiment
Prima aanbiedingen op de website tegen een goeie prijs.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen, heb alleen maar positieve en snelle ervaring.

Extra toelichting
Positieve ervaring, goede prijs, snelle afhandeling, alles top...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zuylen 15-01-2014 In de winkel gekocht
Den Haag

Algemene score

9,0

Gemak
Nooit verwacht, maar dicht in de buurt,
prachtige showroom en prima geholpen. Bij onze eerste aankoop vorige week van en Miele Vaatwasser. Gisteren ging onze Miele droger kapot en telefonisch een nieuwe besteld en vandaag bezorgd. Uitstekende service en prijs.

Service
Goed geadviseerd, zowel in de showroom als telefonisch.

Assortiment
Grote keus

Extra toelichting
Nooit deze winkel opgemerkt. Via internet (heb zelf een whiskyshop) eenvoudig via een paar klikken naar prijs en voorraad gekeken, en daarna naar de showroom gegaan. Uitstekend en vakkundig geholpen. Zodoende direct besloten tot aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop1948 15-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed en duidelijke website met voldoende keuze, hier geen inloggen nodig en betaling kan op diverse manieren.

Service
zeer goede service, bestel en levering afspraken worden na gekomen.
de aflevering kost niets extra en het artikel wordt netjes geplaatst en lege emballage wordt meegenomen.

Assortiment
wat ik nodig had aan witgoed, hadden zij, ik moet nog een koelkast hebben, deze wordt zeker weer bij Bemmel & Kroon gekocht.

Aanbeveling
ik geef hier een 10 voor, hoger kan namelijk niet.
Zeker een aanrader als u witgoed nodig hebt.

Extra toelichting
mijn motivatie is wel duidelijk, een webwinkel die duidelijk is, zijn belofte na komt en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crst 15-01-2014 In de winkel gekocht
dorpsstraat, zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
in de winkel keurig geholpen bij het maken van een keuze, de datum van bezorgen is ook nagekomen, kwartie van tevoren wordt je gebeld dat ze eraan komen, wasmachine wordt netjes aangesloten, oude meegenomen, service perfekt.

Assortiment
Heb door de goede informatie van de verkoper een ander wasmachine gekocht dan ik had bekeken op internet.Ik wist van de wasmachine die ik wilde kopen dat die het goedkoopse was bij bemmel en kroon. Ging hier met de keuze die ik nu gemaakt had ook maar van uit. Heb de machine nergens goedkoper op internet teruggevonden.

Aanbeveling
goede verkopers en bezorgers bij Bemmel en Kroon, mijn was wordt nu weer lekker schoon

Extra toelichting
Verkoper die weet wat hij verkoopt, levering op de dag die ik wilde en daar is ook niets aan veranderd, machine nergens goedkoper aangeboden gezien, thuis netjes op zijn plek gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moosterbaan 15-01-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede voorlichting, geduld, flexibel met prijs, meedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Superfunky123 15-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website maakt wat verouderde indruk, maar verder prima. Bestellen ging snel en overzichtelijk

Service
Super afhandeling! Snelle geautomatiseerde orderverwerking, volgende dag geleverd. Via de toegestuurde link zie je precies waar de chauffeur is en hoe laat hij bij je is.

Assortiment
Prima, ze hebben alle gangbare modellen.

Aanbeveling
Prima tent, goede prijzen, snelle levering. After-sales kan ik niet beoordelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nokile 15-01-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Uitstekende service. Alleen jammer dat ik zoveel moest bijbetalen om de draairichting van de koelkastdeur te veranderen.

Assortiment
Prima assortiment. Snel een keus kunnen maken, mede door goed advies.

Aanbeveling
Goede service, goede prijs, snelle levering.
Wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Goede service. Mensen met kennis van zaken in dienst. Goed assortiment. Prima prijs. Nette winkel met nette mensen, waar je snel geholpen wordt, maar alleen gelaten als je dat wilt. In de buurt, zodat je er even naar toe kunt. Prima internetsite, waarop je kunt zien welke modellen in de winkel aanwezig zijn. Ik koop hier al jaren mijn witgoed en heb alleen positieve ervaringen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jet6 14-01-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website ziet er goed uit.

Service
vriendelijk en deskundig personeel

Extra toelichting
Zeer uitgebreide collectie en als je een betere prijs hebt gevonden gevonden doen ze niet moeilijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margaron 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via kieskeurig kwamen we gelijk op de juiste pagina's van de website terecht

Service
Super, duidelijke verwachtingen

Assortiment
Meer dan voldoende

Extra toelichting
Perfecte service! Wasmachine werd op tweede etage aangesloten en getest. Oude werd keurig meegenomen. Bezorging was meer dan duidelijk, via de link kregen we inzicht in het tijdstip van bezorgen. Keurig telefoontje dat de bezorgdienst in aantocht was. Kortom de verwachtingen werden duidelijk neergelegd en gemanaged!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sjdrent 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snelle levering! En een top wasmachine. Fluisterstil, gemakkelijke bediening, ziet er top uit, grote vulopening, zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roberten anouk 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
aangekocht product is keurig op plaats van bestemming aangebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijsjelle 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De service van de winkel is meer dan uitstekend. Wasmachine wordt naar 2e etage gebracht en de oude wasmachine wordt meegenomen. De wasmachine wordt aangesloten door de leveranciers. Zeker een winkel om te onthouden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waltertelting 13-01-2014 In de winkel gekocht
Den Haag (Forepark)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede, vriendelijke en kundige uitleg van de verkoper. Duidelijk aangeven van alternatieven en mogelijkheden. Vlotte levering en netjes geplaatst zonder extra kosten.

Assortiment
Voldoende keuze en scherp geprijsd.
Goed assortiment in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Rustige en geduldige benadering door verkoopmedewerkers. Geen sturende verkoop en of loze praatjes.

Extra toelichting
Goede bereikbaarheid van de winkel met ruime parkeergelegenheid. Assortiment is ruim en overzichtelijk opgesteld. Verkopers zijn vriendelijk, geduldig en bovenal terzake kundig. Goede vergelijking van producten mogelijk met uitgestalde voorbeelden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J. Nierop 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige en veilige online bestelling.

Service
In principe de volgende dag in huis via keurige koeriersdienst.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Zowel nu online als in het verleden in de fysieke winkel altijd prima, snelle service en advies.

Extra toelichting
Koop al 15 jaar graag bij Bemmel & Kroon. Prima service en advies en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heuperman 13-01-2014 In de winkel gekocht
cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gebracht en aangesloten met notificatie vooraf binnen aangegeven tijdsblok

Service
goede voorlichting bij aankoop

Assortiment
prima assortiment, ruime keuze en scherpe prijzen

Aanbeveling
In hoge mate

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan-01 13-01-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Algemene score

7,0

Service
Goede uitleg.
Keurig 1/2 uur gebeld voor de levering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

vanruitenburg 13-01-2014 In de winkel gekocht
Alphen aan de Rijn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wij zijn zeer goed en niet opdringerig geholpen,de bezorging en verdere afhandelingen waren zeer goed.
De bereikbaarheid is goed.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goede keus zelfs goedkoper dan bij andere winkels.

Aanbeveling
Ik heb al aangegeven dat wij zeer tevreden zijn en zullen dat aan anderen doorgeven.

Extra toelichting
Voor ons was alles zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

derkrientjes 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We waren al geruime tijd op zoek naar de Siemens TE506209RW.
Deze machine was bijna nergens meer verkrijgbaar (Ja voor 150 euro meer!)

Op kieskeurig stond Bemmel en Kroon.
Eerst gekeken wat de recensies waren.
Deze waren voor het merdendeel zeer positief!
Mail gestuurd en konden 'm binnen 4 dagen leveren.

Service
Zeer snelle reactie op mails.
Daar kan menig bedrijf nog wat van leren!

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid en goede recensies!

Extra toelichting
Service en prijs. Dit is echt een goede combinatie! Wij zullen zeker een volgende keer weer Bemmel en Kroon in ons achterhoofd houden als we iets willen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mverhaagen 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker online bestellen, en fantastische telefoonische service om de puntjes op de i te zetten.

Service
Zowel aan de verkoop kan als aan de installatie kant hebben de medewerkers van Bemmel & Kroon en AJ Tec perfect werk geleverd. Tijdig plaatsing gecommuniceerd en zeer professionele afhandeling op locatie. top!

Assortiment
Alle producten die ik wilde hebben waren in zeer korte tijd leverbaar (max drie dagen). Perfect voor mij.

Aanbeveling
Zeer vriendelijke medewerkers die professioneel werk afleveren! bedankt!

Extra toelichting
Sterk: 1. vriendelijkheid tijdens te woord staan 2. advies rond de producten 3. professionaliteit van de service monteur (zeer netjes) Geen aanmerkingen/minpunten Wel adviseer ik om proactief te bellen over voortgang van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canadian 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en makkelijke website

Service
Telefonisch contact gaat zeer snel en accuraat.
Aflevering is binnen 24 uur en de dag kan men kiezen. Een half uur van te voren wordt je door de transporteur gebeld. perfecte service !

Assortiment
Veel A-merken met diverse type nummers.Staat het niet op de website, een telefoontje en het is makkelijk te bestellen.

Aanbeveling
Goede service, zoals het vroeger was.
Blij dat dit nog bestaat.

Extra toelichting
Goede en duidelijke winkel& website. Perfecte service en goed opgeleid personeel. Mooi en grote winke, website is duidelijk en makkelijk. Een topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco van der Linden 10-01-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
sevice is prima. er zat een lichte storing in de oven maar Bemmel en Kroon heeft dat prima opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

duboisph 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ymeinesz 10-01-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Droger uitgezocht en order laten maken,
kon er nog even over nadenken zat er niet aanvast. Woensdag gebeld en de droger werd volgende dag al bezorgd.

Service
Droger werd thuis bezorgd , en meteen op de juiste plek gezet , stekker erin en drogen maar. Kreeg EN een mail en nog een sms half uur van te voren dat ze eraan kwamen dus niks hele dag wachten thuis. Echt TOP

Assortiment
Ik zocht speciaal een Samsung en die vond ik alleen bij Bemmel&Kroon.

Aanbeveling
Zie bovenstaande argumenten.

Extra toelichting
Ik ben niet van het internet dus ben BLIJ dat er winkels zijn, zodat je de producten eerst kan zien zodat je weet wat je koopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmamow 09-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Nog geen after-sales service nodig gehad.

Aanbeveling
Snel en overzichtelijk

Extra toelichting
Kan alleen beoordelen dat afspreken aflevering en levering / tijd en datum perfect waren. Weet niet wat er gebeurt als er iets mis is. Hopelijk gebeurt dat niet.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews