bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3198 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Doro 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op Een vraag kon ik via de site het antwoord niet vinden, gebeld en alles werd gelijk in orde gemaakt.

Service
Service bij bezorgen is heel goed, ook het beantwoorden van de vragen. De belangrijkste service is natuurlijk de service die je krijgt indien er een probleem zou zijn met het apparaat, dus dat is nog afwachten, of liever heb ik geen contact meer omdat het een fantastische wasmachine is.

Assortiment
Meer gekeken naar prijsvergelijk, jammer genoeg was 1 dag later de machine bij meerdere andere zaken iets goedkoper. Maar goed dat zal je altijd wel houden

Aanbeveling
Tot nu toe een prima ervaring
Zou ik zeker doen

Extra toelichting
Bezorgtijd kan je helemaal bijhouden, is de eerste keer dat bij iets bezorgen de verpakking uit zichzelf meegenomen wordt, keurig snel antwoord op vragen. Prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dhof06xyz 15-10-2013 In de winkel gekocht
Forefark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Altijd dichtbij en goede service met vriendelijk kundig personeel

Service
Goed voorgelicht

Assortiment
Ruime keuze en alles direct te leveren

Aanbeveling
mocht iemand vragen waar zullen wij Bemmel & Kroon adviseren

Extra toelichting
Heb geen minpunten bezorgen exact op tijd en keurig gemonteerd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marieke40 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Bezorgservice kwam terug toen ik niet thuis was en keek ongevraagd nog even naar de wiebelende wasmachine terwijl ze de koelkast kwamen plaatsen. Heel attent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma en Dick 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze, goede prijs, snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Veel keuze voor leuke prijzen

Extra toelichting
Snelle en nette aflevering van wasmachine.Volop keus en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pailina 15-10-2013 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
nooit zoveel apparaten bij elkaar gezien. Alleen het assortiment koffiezet apparaten zou wat uitgebreider kunnen.

Extra toelichting
De combinatie internet en fysieke winkel in helemaal van deze tijd en geweldig makkelijk. Nadat ik heerlijk op de bank thuis heb zitten uitzoeken wat ik wilde hebben ben ik vervolgens naar Hazerswoude vertrokken. Prachtige showroom en prima service. Uiteindelijk door de goede informatie iets anders gekocht maar wel helemaal tevreden. Ook de after sales service is helemaal in orde. Dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mpronk1957 15-10-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer, winkel in de Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zeer goed, flexibel, bereid om de door Miele Nederland geadviseerde onderdelen terug te nemen omdat dit niet meest verstandige aanschafskeuze was.

Aanbeveling
prima zaak, B&K in de Dorpsstraat in Zoetermeer. Meedenkend, behulpzaam. Wat ik belangrijk vind dat de verkoper meer doet dan alleen verkopen; denkt mee; geeft adviezen die uiteindelijk beter kloppen dan de adviezen die Miele Nederland mij telefonisch doorgaf.

Extra toelichting
Ik heb geen enkel belang bij deze winkel; maar zoekt u een product en je wil meer dan alleen dat product (ik denk aan b.v. de service e.d.) koop dan dat product bij hen. Ze zijn overigens niet duurder dan een internetwinkel en bezorgen (en plaatsen!) het ook een dag later in je huis. Internetwinkels bezorgen vaak maar tot je voordeur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hamama 14-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een vraag die ik via de site stelde werd direct per telefoon en per mail beantwoord.

Service
het artikel was niet meer leverbaar en de vervanger werd mij voor dezelfde prijs aangeboden

Assortiment
daar weet ik niet genoeg van af, maar wat ik zocht heb ik wel kunnen vinden.

Aanbeveling
aan iedereen als een geweldige leverancier

Extra toelichting
ik zou willen dat er meer van deze winkels waren. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ridimija 14-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Kreeg netjes een bevesteging van de order
en de dag erna gelijk dat hij was binnengekomen
Vervolgens kon ik zelf bellen voor een afspraak
De avond ervoor een mailtje gehad hoelaat ze ongeveer
kwamen en vijf minuten voordat ze er waren werd ik nog gebeld

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

eric egberts 14-10-2013 In de winkel gekocht
rijndijke Alphen aan de Rijn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en betrouwbaar

Service
helemaal boven gebracht en alles opgeruimd en meegenomen!

Assortiment
Breed en diep

Aanbeveling
ja ... mooi concept echt onderscheidend

Extra toelichting
Geheel klopte .. goede uitleg, service en heerlijk tot over de drempel gebracht... daar waar andere afhaken doen zij een stapje meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvesters 13-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website met per leverancier korte duidelijke omschrijving. Je dient wel de leverancier website te raadplegen voor de details.

Service
Uit de kunst. Zo zien wij het graag.

Assortiment
Men heeft zeker niet alle artikelen van een leverancier maar wel de meest aantrekkelijke en met de juiste energie labels voor de consument.

Aanbeveling
Scherpe prijs EN uitstekende service.

Extra toelichting
Scherpe prijs EN uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjilp56 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
bestelprogramma is eenvoudig

Service
Tot nu toe prima, maar weet nog niet of een klacht ook goed behandeld wordt.

Assortiment
ik heb niet naar het assortiment gekeken, wist welke machine mijn voorkeur had.

Aanbeveling
Alles is prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

WashMaster 12-10-2013 In de winkel gekocht
Zouterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Naast een duidelijke en overzichtelijke webshop ook nog eens een prima "binnenloop" webwinkel in Zouterwoude Rijndijk, waar je de producten kunt "voelen"

Service
Bijzonder vriendelijke service. Gratis bezorgen; helemaal top.

Assortiment
Hebben veel.

Aanbeveling
Zeker kopen hier!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jansic 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle afhandeling

Service
Bij telefonisch contact zeer behulpzaam

Aanbeveling
zie mijn beoordeling bij "gemak"en
"service

Extra toelichting
Ik vind de afhandeling van mijn bestelling buitengewoon snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques69 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website.Pinnen bij aflevering.

Service
Wasmachine werd keurig gebruiksklaar geinstalleerd.Goed telefonisch advies.

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Ik heb vaker bij deze firma een wasmachine gekocht en kreeg altijd goed advies en prima service.

Extra toelichting
Goede producten.Goed Advies.Prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willenniek 11-10-2013 In de winkel gekocht
den haah forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima to the point voorlichting en gratis installatie

Service
Je wordt volledig ontzorgt

Assortiment
Voor elke beurs wat wils

Aanbeveling
Combinatie van aanbod, prijs en service

Extra toelichting
Ervaren adviseurs met een reaistisch verhaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietluttig 11-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heel vlot en prima geholpen voor een hele nette prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanthart 11-10-2013 In de winkel gekocht
Forrepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is geregeld prijzen zijn zichtbaar en transparant

Service
Tijdens het aanschafs gesprek gewezen op de extra garantie die mogelijk is

Assortiment
Alle merken ook die niet in de show room sttan zijn bestelbaar

Aanbeveling
Door het vertellen van de gast vriendelijkheid in de winkel
De goede voorlichting en de snelle afhandeling die Bemmel en Kroon biedt

Extra toelichting
Klant vriendelijke ontvangst goede voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keyna 11-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle levering, ideaal dat je de avond te voren een indicatie krijgt en ook nog 's 20 min te voren wordt gebeld dat ze eraan komen. Aardige en nette bezorgers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mahinder 11-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij vele andere online winkels moet je eerst een account aanmaken voordat je wat kan bestellen. Bij de webshop van Bemmel en Kroon is dit helemaal niet nodig.

Daarna worden de vervolgstappen eenvoudig gepresenteerd en elke stap in het online bestelproces is helder en klantvriendelijk.

Na de bestelling ontvang je keurig een ontvangstbevestiging en al snel daarna een orderbevestiging.

De door jezelf gekozen leverdatum staat er ook in en als het eerder geleverd kan worden, dan wordt je daar als klant ook keurig op geattendeerd, inclusief contactgegevens om dit te laten regelen.

Op de dag van aflevering ontvang je een e-mail waarin het aflever tijdstip genoemd wordt. En een link zodat je je online bestelling real time kan blijven volgen.

Zoals je Bemmel en Kroon online kan winkelen is voor mij een waar genot geweest en zeker voor herhaling vatbaar!

Service
De transportkosten zijn begrijpelijk en als klant heb je ook de mogelijkheid om je online bestelling af te halen. Maar ook de gekozen transporteur werkt professioneel en heeft ons product ( Siemens tafelmodel vriezer) keurig in de bijkeuken uitgepakt en aangesloten en de oude vriezer meegenomen.

Assortiment
Voor zover wij de prijzen hebben gecontroleerd zijn wij van mening dat de online prijzen marktconform zijn. Het door ons aangeschafte product was in ieder geval concurrerend geprijsd, zelfs inclusief de transportkosten.

Aanbeveling
Online heeft Bemmel en Kroon laten zien dat ze een compleet en concurrerend een goed product en goede service kan leveren.

Wij hebben kennis gemaakt met Bemmel en Kroon dankzij de aanschaf van een nieuwe keuken en daarna ontdekten we dezelfde goede service in hun online winkel.

Een regelrechte aanrader namens een zeer tevreden klant!

Extra toelichting
Grote voorraad, scherpe prijzen, professionele medewerkers en goede transporteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schoorl 11-10-2013 In de winkel gekocht
Qruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Keurige winkel met vakkundig personeel

Assortiment
Ruime keuze in de winkel

Aanbeveling
Voor de 2e maal iets gekocht en wederom naar tevredenheid.

Extra toelichting
Zeer scherp aan de prijs, vakkundig personeel, ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicobreugom 10-10-2013 In de winkel gekocht
neckar 24 te den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
perfect in winkel geholpen, vandaar aankoop in de winkel

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
In verband met showroouitstaling,bereikbaarheid,kundige uitlegen grootassortiment.

Extra toelichting
mooie en goede uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudmartens 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk via Internet

Service
Netjes afgeleverd even getest of apparaat aanging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leyhamers 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke keuze maken via de site

Service
Goede telefonische afspraken

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Zeker aanbevelen, gemak en service

Extra toelichting
Zelden zo'n goede service ondervonden bij aankoop en levering van een product. Ruime sortering, scherpe prijs, gratis montage. Duidelijkheid over levering en montage, via mail en telefoon, afspraken werden duidelijk geformuleerd en nagekomen. De kroon op kwaliteit van Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gabriela1 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker snel en duidelijk

Service
Vriendelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fampit 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel snel zo geregeld, goede communicatie

Service
na foutje van ons toch een goede en snelle oplossing
ook afspraken worden goed nagekomen.

Assortiment
ruime keus, voor on ruim voldoede

Aanbeveling
prettige manier van werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spatter 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima

Service
prima

Assortiment
prima

Aanbeveling
Goedkoop en nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dewachter Luc 09-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gedaan met winkels aflopen... vanuit je luie zetel bestellen. Is er iets gemakkelijker ?

Service
Op elk moment weten waar je aan toe bent door elektronische bevestiging bij alles wat je doet.

Assortiment
Enorm assortiment. Nooit mogelijk om in een winkel dergelijk assortiment te bekijken.

Aanbeveling
Voor de gebruiksvriendelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Lieskamp 09-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heerlijk toch je vergelijkt het een met het ander met elkaar en je besteld.
een paar dagen later heb je je wasmachien thuis gewldig

Service
bezorgers brengen je wasmachien op hun plaats sluiten de boel aan draaien proef alles ok en men gaat

Assortiment
het is ruim de keus veel ruimer als in een speciaalzaak vooral omdat het een bovenlader betreft die in een speciaalzaak maar per 2 of 3 wordt aangeboden

Aanbeveling
Wij zijn heel tevreden hoewel het onze 1 ste keeris dat we zoiets gedaan hebben dus ook best eng maar achter af toppie

Extra toelichting
Door de bovenstaande commentaren blijkt dat we tevreden zijn en er weer voor zouden kiezen ook qua type machien hij wast geweldigWe zijn er erg content mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mevr van der Sloot-Visser 09-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk via internet zo hoef je niet de deur uit

Service
goede service alleen jammer dat je voor extra service veel bij moet betalen

Assortiment
goed ass

Aanbeveling
zou de winkel wel aan iemand aan bevelen zeker voor de prijs. ze houden je goed op de hoogte

Extra toelichting
Prijs is goed alleen ze zouden bv kijken op schaden en controleren of dat de droger het doet wel als service de bij mogen doen, bij de prijs in doen i.p.v extra kosten rekenen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

sundermeijer 09-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keurige website en perfecte levering

Service
Per mail en telefonisch op de hoogte gehouden van de levering dus geen verrassingen. Goed en vriendelijk personeel. Een aanbeveling, neem rijplank mee voorverhogingen.

Assortiment
Mijn gekozen wasmachine was op voorraad en dus prima.

Aanbeveling
Goede prijs / kwaliteit verhouding dus dat zal ik zeker doen.

Extra toelichting
Beste prijs. Goede service. Perfecte levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MontyR 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Alles geregeld tot op je zolder. Uitvoerige statusinformatie per mail.
Helemaal OK en ook nog een nieuwer type voor dezelfde prijs.

Assortiment
Niet echt in de breedte in verdiept, maar wij hebben gevonden wat we zochten tegen een goede prijs en op voorraad dus snel geleverd.

Aanbeveling
Ik zie niet in hoe het beter kan dus als ze iets naar jouw gading hebben is er geen reden tot twijfel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Garnic 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling ging vlot , er stond een ster bij showroom model , wat dit inhield was me niet geheel duidelijk

Service
Super vlot geleverd , veel mails ontvangen , een paar minder kan ook.

Assortiment
uitstekend showroom model , ondanks geen originele verpakking toch zeer goed verpakt met noppenfolie.

Aanbeveling
zeker voor herhaling vatbaar.
goede prijs kwaliteit

Extra toelichting
De aankoop is prima verlopen vlot en correct. 1 min puntje is de mail van leveringen tijd ,deze word s 'nachts verstuurd omdat de transporteur dan alles klaarmaakt voor verzending. bij ons stonden ze om 7:30 uur al aan de deur. de mail heb ik dus niet gezien . het was even schrikken normaal staat er niemand zo vroeg aan de deur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sagaira 08-10-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Beleefde jongens

Assortiment
Veel types

Aanbeveling
Gewoon de goedkoopste

Extra toelichting
Lex is de beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mondeel500 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Snel besteld, gemakkelijk plannen van de bezorging. Goed geïnformeerd over de levering. Alles top geregeld

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Tom van der maden 08-10-2013 In de winkel gekocht
Dorpstraat zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vaatwasser gekocht bij de winkel in de dorpstraat zoetermeer.
Prijs op basis van internet prijzen.
Oude machine m
Nemen ze mee en de nieuwe laten plaatsen

Service
Monteur belde avond ervoor hoe laat hij zou komen.
Exact op tijd belde hij aan.
Keurige man werkte heel netjes en verzorgt.

Assortiment
Kan echt alles bestellen en ook een hele boel op voorraad

Aanbeveling
Mijn moeder broers en zussen vrienden kortom iedereen.

Extra toelichting
Alles perfect geregeld ook de voorlichting in de winkel helemaal goed. Men neemt de tijd voor je en niks wordt je opgedrongen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kat063 08-10-2013 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
even op de site gekeken wat ik wou, daarna in de winkel het product nog een keer "echt" gaan bekijken. Binnen 10 minuten was de deal rond.

Service
binnen 24 uur geleverd !

Assortiment
goed assortiment, in het duurdere segment twee van de vier artikelen van het merk dat ik zocht beschikbaar

Aanbeveling
heb er al meerdere keren gekocht, ontdekte dat de buren er toevallig ook hun apparaten gekocht hebben dus bij hen hoef ik niet meer aan te bevelen anders zou ik het zeker doen

Extra toelichting
Heb er al meerdere keren gekocht en telkens prettig geholpen. Vriendelijk en beleefd. Ook de aflevering van de apparaten is altijd netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellapanneman 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Duidelijk en snel antwoord/reaktie.

Assortiment
Ruim voldoende.

Extra toelichting
Snel en goed kontakt met de winkel. Goede aflevering van het product op het juiste tijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a.vansteen 07-10-2013 In de winkel gekocht
leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon kiezen uit 2 winkels in de buurt

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
Het is alleen jammer dat op de bon staat wordt geinstaleerd,maar dat werd niet gedaan omdat hij onder een aanrecht blad stond. Misschien de volgende keer dat goed doorgeven aan de klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peveka 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles werd prima gecommuniceerd per mail en/of telefoon

Service
Even was er twijfel of de wasmachine het niet goed deed. De volgende dag was men onderweg een nieuwe wasmachine af te leveren! Geweldig toch.

Assortiment
Voldoende keus uit wereldmerken

Aanbeveling
Gezien bovenstaande zonder blikken of blozen.

Extra toelichting
Ik denk dat de bovenstaande motivering boekdelen spreekt maar ik ben in elk opzicht tevreden met deze aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen1951 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gebruikersvriendelijke website, en duidelijke informatie

Service
bij het niet op voorraad zijn van een product wordt meteen een vergelijkbare aangeboden tegen zelfde prijs

Assortiment
veel keus in alle prijsklassen

Aanbeveling
dit is de derde keer binnen een halfjaar dat wij apparatuur moesten vervangen, de volgende keer wordt het weer bemmel en kroon

Extra toelichting
een prima winkel met uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trijniestobbe 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goed te woord gestaan. Snelle levering. Keurig op eerste verdieping bezorgd!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

powerbooksurfer 06-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen. Duidelijke website. Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd. Dat is helemaal waar weet ik nu uit ervaring!

Service
Bemmel en Kroon komt afspraken na. Voor 8:00 uur op bezorgdag een email met gepland aflevertijdstip. Klopt! Half uurtje van te voren belletje dat chauffeur er bijna is. Klopt! Afleveren op geplande tijd. Klopt! Apparatuur netjes geplaatst en oude apparatuur meegenomen.

Assortiment
Heb eigenlijk maar naar een product gezocht. In de webwinkel zijn voldoende alternatieven voorhanden en keuze genoeg.

Aanbeveling
Leverancier levert snel, tegen een goede prijs en goede service!

Extra toelichting
Handig, gemakkelijk en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrik.rebel 05-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via beslist.nl bij Bemmel en Kroon gekomen waren de goedkoopste.

Service
Na telefonisch contact over het aan te schaffen artikel werd er uitgebreid uitleg gegeven, men nam dik de tijd voor de klant.

Assortiment
Je kunt niet zo gek bedenken of ze hebben het wel op het gebied van witgoed.

Aanbeveling
In grote mate, ben goed voorgelicht en een zeer snelle levering merk aan alles dat de klant koning is

Extra toelichting
Heeft allen een positieve indruk achter gelaten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadprive 05-10-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Al vaker iets gekocht. De verkopers werken er al jaren en zijn "Oude Rotten" in het vak! Weten precies waar ze over praten en geven ook extra advies. Zoals.... (niet in het instructie boekje te vinden) In deze wasmachine moet U maar de helft van de hoeveelheid wasmiddel die U voorheen gewend was gebruiken. En.... na 3 maanden gebruik aanzetten zonder was- en wasmiddel, als hij schuimt... gebruikt U nog teveel wasmiddel. Zeer scherpe prijzen! Super Snelle Levering incl. aansluiting, En afvoeren van de oude wasmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mignet 05-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Kreeg de zelfde dag antwoord op mijn vraag en de levering was ook super makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rixtv 04-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Paar klikjes en tijdig geinformeerd over leverdata en tijden

Service
Snelle reacties op mail. Vond de bezorging iets minder, werd niet aangesloten

Assortiment
Alles gevonden wat we nodig hadden

Aanbeveling
Snelle service, goedkoop!, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco.Str 04-10-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige en kundige persoon in winkel, eindelijk weer het gevoel dat je als klant geholpen wordt!!

Service
Nette en vriendelijke personen voor aflevering!!

Assortiment
Veel modellen in winkel, nagenoeg alles op voorraad, zeer scherpe prijzen!!

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen, zeer prettige winkel met prima uitstraling en vriendelijk personeel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Bruin 04-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteldag zelf bepalen. voor 21:00 uur krijg je via de mail binnen welk tijdskader men je bestelling komt afleveren. Op de dag zelf wordt je 15 a 30 min van te voren gebeld dat ze onderweg zijn

Service
Alles prima aangesloten en de verpakkingsmaterialen weer meegenomen. Gewoon top

Aanbeveling
Prima service voor een lage prijs

Extra toelichting
Volgende keer als we witgoed nodig hebben bestellen we weer bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThinkAboutIt 04-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Het model wat ik besteld had was niet meer leverbaar. Bemmel & Kroon stuurde mij voor dezelfde prijs een duurder model! Hulde!

Aanbeveling
Uitstekende service, hier kan bol.com nog wat van leren!

Extra toelichting
Avond van te voren netjes een mailtje met een tijdspanne ( 3 uur) wanneer de wasmachine geleverd wordt. Een half uur van te voren een belletje dat men er aan kwam. Installateur had verstand van zaken. Netjes naar boven gebracht en aangesloten. Na slechte ervaring met bol.com was dit een verademing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fraterman 04-10-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enorm assortiment en prima uitleg bij vragen

Service
Vriendelijke en bekwame monteur

Assortiment
Zeer veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Vriendelijke en professionele bediening

Extra toelichting
Geen punten die niet goed zijn. Zeer tevreden over Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews