bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15658 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3114 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ninikermit 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via kieskeurig een keuze gemaakt voor een wasmachine. Eenvoudig doorgelinkt naar de website van Bemmel en Kroon. De website is erg praktisch en duidelijk. Bestelling snel te plaatsen. Bij een vraag heb ik diverse malen gemaild en zeer snel reactie ontvangen. Top! Levering tot op zolder, oude machine werd meegenomen net als al het verpakkingsmateriaal. Binnen een kwartier stond de nieuwe machine zijn proefprogramma te draaien.

Service
Zoals hierboven vermeld. Snelle reactie bij vragen, goede en snelle levering. Daarbij : de wasmachine die ik gekozen had bleek niet meer leverbaar, zonder meerkosten voor mijn kant kreeg ik de opvolger geleverd die 100 euro duurder was. Deze kosten werden niet aan mij doorbelast. Echt service!

Aanbeveling
Zie eerdere omschrijvingen hier boven : duidelijk, simpel, snel, goedkoop en prima service!

Extra toelichting
Zie eerdere omschrijvingen hier boven : duidelijk, simpel, snel, goedkoop en prima service! Ordernummer BKI445727

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje-1 20-01-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima via internet of in de winkel!

Service
Plaatsing van inbouwoven goed geregeld

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen alleen maar goede ervaringen gehad!

Extra toelichting
Personeel denkt met je mee. Perfect! Mijn bovenstaande order ZTM 443700 was binnen enkele dagen geheel afgehandel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Steensma 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Deskundig geleverd en aangesloten

Assortiment
Keus in overvloed

Aanbeveling
Snelle en goede levering
Vakkundig geholpen

Extra toelichting
Zeer tevreden over het product en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.d.v. 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld, snel bezorgd!

Extra toelichting
Snelle bezorging van de wasmachine, werd op zolder geïnstalleerd! Oude wasmachine direct mee genomen. Ordernr.: BKI445642

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.d.v. 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld, snel bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Oosterbroek 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de luie stoel besteld op een fijn en overzichtelijke site.

Service
Keurige mail met bevestiging van bestelling. Op de dag van levering krijg je een mail met een track en trace link. En er wordt een globale levertijd weergegeven. een half uur voor de levering werd ik netjes gebeld door de bezorgers dat ze onderweg waren en arriveerde over 30 min.

Assortiment
Voldoende assortiment tegen aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Alles is perfect, voordelig en snel verlopen. Zeker een aanrader als u keuken,witgoed of keukenapparatuur zoekt

Extra toelichting
Alles klopt. * voordelig * Juiste en snelle afhandeling via mail * track & Trace * Fantsoelijke bezorgers die ook nog 30 min van te voren bellen dat onderweg zijn. ordernummer BKI444817

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben kanis 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik wilde wat extra informatie en kon deze heel makkelijk telefonisch achterhalen.

Service
ik kreeg heel duidelijk antwoord en de informatie klopte.

Assortiment
er was ruime keuze voor het artikel dat ik zocht

Aanbeveling
goed bereikbaar en snelle service

Extra toelichting
Ik vond het prettig dat ik meteen iemand aan de lijn had, die duidelijk wist waar hij over sprak en me goed advies kon geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne en Ronald 20-01-2015 In de winkel gekocht
Cruqius Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt eerst rustig kijken en daarna geeft men deskundig advies. Vervolgens wordt vraag en aanbod goed bij elkaar gebracht.

Service
Klantvriendelijk en goed ingespeeld op de wens.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Goede winkel voor diverse klasse mensen.

Extra toelichting
De winkel is sfeervol ingericht met een diversiteit aan artikelen. Een winkel waar alles te vinden is. Het personeel is deskundig en behulpzaam, maar niet opdringerig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

edjp 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met een paar muisklikken is een wasmachine gekocht.

Service
Aspraken prima nagekomen.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen. Ze zijn correct en komen hun afspraken prima na.

Extra toelichting
Prima service, vriendelijke en efficiënte bezorgers. Zeer correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Canadian 19-01-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt bestellen via de website, maar ook langs gaan in de winkel.

Service
Je krijgt een dag te voren een mail met de afleverings datum & een tijdindicatie. 10 minuten voordat ze komen kreeg ik een telefoontje dat ze eraan kwamen, toppie.

Assortiment
de Siemens koelkast was bij vele winkels & webshops moeilijk verkrijgbaar. Een telefoontje naar Siemens en de koelkast was er binnen een paar dagen.

Aanbeveling
Goede & snelle service.

Extra toelichting
Snelle service, zowel telefonisch als via de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hillebil1964 19-01-2015 In de winkel gekocht
forelpark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
producten goed te vinden op de site , maar gekocht in de winkel

Service
goed

Assortiment
genoeg assortimenten in de winkel om de juiste keuze te kunnen maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

omagijssie 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Fantastische service. Het bestelde typewasmachine was niet te leveren, kreeg de opvolger de siemens wm14t490nl. Hoefde het verschil niet bij te betalen. Droogtrommel er ook nog bovenop geplaatst. (Man pas overleden dus heel fijn). Heel fijne machine. Gemakkelijke bediening en goede wasresultaten. Zelfs het spuugsel en de gal van mijn zieke hond gaan eruit. Zelfs een kort programma leverde een goed resultaat op. dus mijn conclusie zowel de winkel als de machine is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid O00stveen 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Nog netjes gebeld vlak voor aflevering.
Alles goed en snel.

Service
Nog niet van toepassing, maar ik heb goede verwachtingen voor als het nodig is.

Aanbeveling
Ik ga in ieder geval laten weten dat het voor mij een positieve levering was van mijn wasmachine.

Extra toelichting
Bosch wasmachine Tot nu toe nog geen negatieve punten. Prijs goed Levertijd goed Aflevering goed wasmachine goed

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

dbiebaut 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aankoop via I-net = gemakkelijk

Service
Klantvriendelijk

Assortiment
Meer dan behoorlijke keuze

Aanbeveling
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nico van egdom 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
telefonisch kom je in contact met een verkoper die weet waar hij het over heeft. Met een minimum aan tekst is het bestelmoment afgehandeld en geeft je het gevoel dat het goed komt

Service
De bestelling wordt tot op het half uur nauwkeurig begeleidt en afgeleverd. Troep en oude spullen meegenomen en geen gezeur over een te kleine lift.

Assortiment
vast wel goed maar ik heb op basis van mijn wensen gericht besteld. wel was de productomschrijving erg helder

Aanbeveling
het gebleken gemak is een openbaring en toch met een persoonlijke touch

Extra toelichting
online maar toch heel persoonlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

HteHennepe 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Eenvoudig te bestellen.
Bij de bestelde wasdroge (siemens WT47W590NL) stond bij gratis extra service: wilt u dat wij het apparaat ook voor u aansluiten ... vink dan extra optie Aansluiten aan' deze extra optie was echter niet te vinden,

Service
goede telefonische bereikbaarheid, snelle levertijd, betaling bij levering.
Prettig zou zijn als duidelijk wordt vermeld op site en telefonisch dat het aansluiten van condenswaterafvoer door de klant zelf moet gebeuren.

Assortiment
groot assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Snelle levering, goede kwaliteit. Prettig zou zijn als duidelijk wordt vermeld op site en telefonisch dat het aansluiten van condenswaterafvoer door de klant zelf moet gebeuren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

richardbex 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goede site met voldoende informatie

Service
snelle levering en goede informatie over levering

Assortiment
voldoende , ik heb gevonden wat ik zocht

Extra toelichting
alles was precies zoals je je het zou mogen verwachten. gewoon prima. ordernr; 294504

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pietjepuk1976 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje was genoeg om een de vaatwasser te bestellen en de volgende dag kan hij al geleverd worden

Service
In eerste instantie is de vaatwasser gereserveerd alvorens wij deze besteld hebben

Aanbeveling
Snelle bestelling, soepele aflevering aan huis.

Extra toelichting
Een telefoontje was genoeg om de vaatwasser te bestellen. Bij een andere winkel hadden we de vaatwasser besteld, echter na bijna twee maanden wachten nog niet ontvangen. Op internet op de site van Bemmel en Kroon uitgekomen. De verkoper dacht met ons mee door het apparaat te reserveren omdat zij nog 1 apparaat op voorraad hadden. Na annulering bij de andere zaak hebben we het toestel besteld bij Bemmel en Kroon. Het apparaat was de volgende dag al te leveren en geen onzin met levering tot de eerste drempel. Een half uur voordat bezorgers bij ons zouden zijn, kregen we een telefoontje. Het oude apparaat netjes meegenomen en verpakking van het nieuwe apparaat. De volgende keer ga ik meteen kijken op de site van Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haringkar 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer fraaie winkel in den haag bezocht waar zeer veel vrijstaande en ingebouwde apparaten fysiek te bezichtigen zijn... Na een duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden van diverse combimagnetrons en over de mogelijkheden voor de inbouw / onderbouw tbv gaskookplaat , ( let u op de gaskraan van uw kookplaat er is weinig ruimte ) Een keuze gemaakt en thuis eerst de inbouwmaten aangepast voor inbouw. Daarna simpel online bij bemmel en kroon besteld om 14.30 uur. De volgende ochtend om 10.30 uur door dynalogic perfect afgeleverd. De prijzen zijn concurrerend met de internet shop's ondanks dat ze fysieke winkels hebben ... Prima zaak !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corneille2 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Aanwezige apparaat was niet op voorraad. Zonder meerprijs werd de naast hogere magnetron geleverd!
De zending verliep snel en was zeer nauwkeurig te volgen. Diverse berichten ontvangen vanaf de verzending tot vlak voor de aflevering!

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Extra toelichting
ordernummer BKI439498 Zie de motivatie herboven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petert1950 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ginf zonder al te veel moeite.

Service
Binnen enkele dagen geleverd, volgens afspraak.
Koelkast had enkel barsten in de glasplaten. Zonder kosten of gemor wordt meteen een omruiling in gang gezet. prima.

Assortiment
Niet alles bestudeerd. Mijn kast was er en besteld.

Extra toelichting
Ik ben zeer te spreken over het omruilen van de koelkast toen de eerste schade bleek te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bhuurne 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Levering op gewenste dag, bieden goed alternatief als artikel niet op voorraad is.

Assortiment
Hebben nagenoeg alle drogers etc in assortiment

Extra toelichting
In eerste instantie een andere wasdroger besteld, maar die is niet op voorraad. Winkel biedt snel een goed alternatief aan, een duurder product voor dezelfde prijs. Ook eerder contact via e-mail is snel op gereageerd met nuttige antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob2908 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Telefonisch goed bereikbaar, informeerde naar een ander type vaatwasser maar kreeg een topaanbieding voor een nieuwer model. Prettig geadviseerd, niet opdringerig, maar wel meedenkend, meenemen oude wasmachine was geen probleem, aansluiting op 1e etage ook niet. Snel kunnen leveren op zaterdagmiddag en voor een hele goede prijs!, Nergens goedkoper gevonden. ordernummer DH445221

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAFairbrother 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
couldn't have been easier unless somebody had done it for me!!

Service
excellent service .... easy to use web site ordering and paying .... delivery fantastic .... email confirming time and date and on the day sms to further remind and advise approx delivery time then ten minutes before delivery a call to say they would be there in ten minutes... and ten minutes later they were ringing my bell.

Assortiment
great choice and great endorcements from other users .... read their comments which influenced my final choice .... and very pleased with my puechase.

Aanbeveling
would recommend to everyone I know I can only say excellent excellent excellent ... well done to everyone involved supplying my new wash machine now if you can make finding a husband this easy I will love you all forever (-;

Extra toelichting
I think I said everything .... what I wrote above with bells and whistles!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonett 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitzoeken van wélk apparaat je wilt, door de verschillende criteria, is uiterst eenvoudig.

Service
Betaling via je eigen bank-site is makkelijk en veilig. Aflevering werd écht perfect gedaan, keurig op tijd, een kwartiertje van tevoren even een belletje dat ze over 15 minuten komen, en uiterst voorzichtig werd de wasdroger over de pas geschilderde trap twee verdiepingen op, en de oude idem weer naar beneden vervoerd.

Assortiment
De bestelde wasdroger bleek niet meer leverbaar, maar er werd prijsneutraal een opvolgend model gebracht. Toen bleek dat daarvan de deur niet omdraaibaar bleek werd ook direct na de opmerking daarover héél correct door de afdeling verkoop de zaak opgenomen en een oplossing geboden.

Aanbeveling
De mensen van deze webwinkel snappen waar het om gaat: je krijgt tijdens het surfen géén kop koffie van hen, maar de koop, aflevering en je tevredenheid over hun diensten staan constant voorop. Dat doen ze ook nog eens tegen enorm concurrerende prijzen. Zelfs de andere internetleveranciers waren duurder. Bemmel en Kroon zijn voor ons de eerste partij waar we gaan kijken wanneer we een apparaat moeten vervangen.

Extra toelichting
Deze winkel is perfect, omdat de prijzen concurrerend zijn, en hun sales- en after-salesacties snel, adequaat en ter zake zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paulk77 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk. recenties van kieskeurig staan bij de apparaten, zodat je die direct kunt raadplegen

Service
Man aan de telefoon had me netjes geholpen. Levertijden worden goed nagekomen. (levering Dynalogic)

Assortiment
Apparaten webshop heeft per productgroep ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Had nog nooit van Bemmel en Kroon gehoord. Bestelde meestal bij de grote Duitse Elektronica winkel/webshop.Ik heb hem maar gelijk in mijn favorieten gezet. ik zal hem zeker aan anderen aanbevelen. Je word zeer vriendelijk en correct geholpen aan de telefoon. En supersnelle levering. Bij ons om precies te zijn: ca. 20h na bestelling. TOP!

Extra toelichting
Vrijdagmiddag: de wasmachine machine begeeft het. Wist dat het er al aan zat te komen, had dus al ongeveer in gedachte welke wasmachine het moest zijn. Omdat het vrijdag was wilde ik het wel de volgende dag (zaterdag) geleverd hebben, omdat je met 3 kleine kinderen geen dag zonder wasmachine kunt en helemaal geen heel weekend. Na wat prijsvergelijkingen kwam ik uit bij Bemmel en Kroon. Nog nooit van gehoord. Meestal bestel ik bij de grote Duitse Elektronica winkel/webshop. Op de site stond voor 16.00 volgende WERKdag thuisbezorgd. Dus voor de zekerheid even gebeld of de zaterdag ook als werkdag word gezien. Kreeg een vriendelijke man aan de telefoon die zeker kennis van zaken had . Doorgegeven welke machine in wilde hebben en of ze ook zaterdag ook leverden. Levering was geen probleem, echter de machine die ik wilde was niet op voorraad. Maar hij kwam direct met een alternatief voor mijn keus( zoals een echte verkoper dat hoort te doen ;-) ). Was wel iets duurder maar kon het aanbieden voor een erg scherpe prijs. Ik kon de machine op internet niet goedkoper vinden dan 1319 euro Bemmel en kroon bood de zelfde machine aan voor 899!! Euro. ( ja het was precies dezelfde type als die van 1319 Euro). Even overlegt en even later teruggebeld om het definitief te bestellen. Ongeveer 20 uur later stond de wasmachine te draaien bij ons thuis(levering Dynalogic). Conclusie: het was een aangename kennismaking met Bemmel en Kroon, en beveel het zeker bij anderen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stuijk 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
rommelige afhandeling

Extra toelichting
na de bestelling is het blijven liggen bij verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Matsas3 17-01-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goed advies, helder verhaal.

Service
Aflevering en installatie, incl. testen. Half uur voor aflevering een telefoontje dat ze onderweg zijn, je hoeft geen halve dag thuis te blijven. super service!

Assortiment
goede keus, goede kwaliteit

Aanbeveling
ik ben heel tevreden over Bemmel en Kroon.

Extra toelichting
ordernr: ZTM443957

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fleurlevison 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na de bestelling belde ik nog even met de klantenservice en uitstekend geholpen, superservice!

Service
Super! Ik wilde met creditcard betalen, maar dat kon niet. Na gebeld te hebben met klantenservice kon ik uiteindelijk pinnen aan de deur zonder extra kosten. Fijne klantenservice!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed bereikbare klantenservice, goed geholpen, goede levering

Extra toelichting
Helemaal super, goed bereikbare klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijntien 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Koelkast besteld. Lage prijzen en prima service. Top winkel! Ordernummer: BKI444402

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tinekesonja 16-01-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hulp in alle richtingen

Service
Top niks teveel

Assortiment
Groot kijken graag verder voor je

Aanbeveling
Direct aardige medewerkers in de winkel en bij bezorging

Extra toelichting
ordernummer ZTW440649 .Eind vorigjaar gekocht in de winkel van Bemmel&Kroon Zoeterwoude.Werden super geholpen wij koken op propaan gas en dachten gewoon ff een andere gaskookplaat te plaatsen. Gelukkig hadden wij een zeer goede verkoper die ons er op wees dat er dan andere sproeiers in moesten. Na een telefoontje met de fabrikant deze gelijk mee besteld zonder kosten helemaal happy met de nieuwe kookplaat en afzuigkap. Dank je wel Bemmel&Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruudjoo 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is goed, reacties snel, bezorging binnen 24 uur gratis, prima

Assortiment
Voldoende keus en makkelijk vergelijken, en goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendyvandenbos 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk om te zoeken en te bestellen.

Service
Snel en duidelijk.

Assortiment
Voor ons voldoende

Aanbeveling
Qua prijs, snelle levering, super afleverings bedrijf, duidelijke afspraken, handig contact

Extra toelichting
Als ik wat nodig heb weer ga ik zeker weer bij hun ook vergelijken. Vorig jaar kwam ik er toevallig bij uit toen we een wasmachine zochten. Nu met zoeken naar een droger weer, maar nu hadden we ervaring dus de keus was makkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

janjan61 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Enige minpunt: In een mail van Bemmel en Kroon stond er: "Als extra service zult u een half uur voor levering gebeld worden door de chauffeur zodat u weet dat deze onderweg is". Dit is niet gebeurd. En ook track&trace was niet functioneel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A3simons 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke site is echt makkelijk bestellen

Service
ander apparaat gekregen dan besteld hierover gebeld duidelijke en vriendelijke uitleg gehad apparaat was duurder maar voor dezelfde prijs gekregen, ook het plaatsen en aansluiten voor een lage prijs

Assortiment
hebben heel veel

Aanbeveling
het gemak en de duidelijkheid en het vertrouwen war gegeven werd naar aanleiding van het telefoon gesprek

Extra toelichting
makkelijke site, duidelijk,als je vragen hebt goed en duidelijk te woord gestaan, al met al een winkel die je kan vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emil_1978 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site met correcte productinformatie.

Service
Snelle levering en goed service tegen een scherpe prijs.

Assortiment
Na een droger in 2012 hebben wij nu een wasmachine gekocht. De populaire apparaten eigenlijk allemaal wel te vinden.

Aanbeveling
De ervaring in 2015 is nog exacte dezelfde als in 2012. Gewoon niks op aan te merken. Duidelijke site, goede informatievoorziening voor, tijdens en na levering van de order.

Extra toelichting
Ik heb veel ervaring met webshops en internet bestellingen, ook van witgoed. Je hoeft er echt niet voor naar de winkel met dergelijke bedrijven die de internetorder zo prima verzorgen. Ordernummer: BKI443936

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmrn264 15-01-2015 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlot en goed geholpen. Beoogde apparaat was niet in voorraad. Verkoper kwam met prima alternatief tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Service
Afspraak voor aflevering prima nagekomen. Dag van tevoren een email met bezorgperiode en op de dag van bezorging nog een telefoontje wanneer ze kwamen. Machine netjes afgeleverd en aangesloten en oude machine meegenomen. Zeer vriendelijk allemaal!

Assortiment
Beoogde apparaat niet op voorraad, voorgestelde alternatief zelfs beter.

Aanbeveling
Voor witgoed prima zaak, ook gezien de service.

Extra toelichting
Gezien de ervaringen van ons en ook mijn ouders in het verleden gekozen voor dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hplass 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima aflevering, uitpakken en op de plaats afleveren. Perfect

Assortiment
Ruime keuze van koel vries combinaties.

Aanbeveling
Alles duidelijk en snel via internet af te handelen en je wordt perfect op de hoogte gehouden waar de vrachtwagen zich bevindt.

Extra toelichting
Duidelijk alles aangegeven op internet, de keuze was snel gemaakt. En daar is internet ook voor bedoeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dave55watson 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
telefonisch bestelling gedaan. Medewerker snel en efficient.

Service
Kreeg extra service zonder te vragen van de medewerker kosteloos aangeboden. Top....

Assortiment
Goedkoopste van alle internet bedrijven.
Ik was op zoek naar een samsung koelkast

Aanbeveling
De bestelling, de levering, de snelheid van levering en de voor en na sale service is uitstekend.

Extra toelichting
Geen slechte punten. Wat ik top vond was de gratis extra service van € 9,95 die de medewerker mij aanbood bij de telefonische bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar Mattner 15-01-2015 In de winkel gekocht
Filial Den Haag, Neckar 24, heer Sloos
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
10, alles liep perfekt.

Service
Zoals wij al vele jaren bij de fa geholpen worden, ook perfekt, 10

Assortiment
Wij vinden altijd het projekt wat wij willen, zonder moeite, dus ook een 10

Aanbeveling
er is echt geen betere, betrouwbardere winkel voor dit soort maschienes, hetzelfde, wat er ook van Miele gezegt wordt.

Extra toelichting
Sinds jaren zijn wij met a l l e aankopen z e e r tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cobylens 15-01-2015 In de winkel gekocht
Dorpsstraat te Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel ontspannen is ons extra advies gegeven los van de informatie die we al op internet hadden bekeken. Gratis levering en plaatsen van de aangekochte artikelen.

Service
We wilden een vrijstaande koelkast kopen. Er is een offerte gemaakt die een week geldig bleef. Na een paar dagen kwamen we terug en gingen de winkel uit met aankoop van een koelkast en wasmachine. De verkoper heeft ons heel professioneel benadert en geadviseerd. Ook waren de artikelen op voorraad en kon zelfs de volgende dag gratis bezorgd worden.

Assortiment
Ruim assortiment in de winkel. Meer nog dan in de vorige zaken de we bezocht hadden.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om de winkel te bezoeken omdat er ontzettend veel assortiment staat en niet te vergeten, professionele verkopers.

Extra toelichting
Na op internet te hebben gekeken naar een vrijstaande Liebherr koelkast en een aantal zaken te hebben bezocht kwamen we bij Bemmel en Kroon terecht in de Dorpsstraat te Zoetermeer. De hoeveelheid van het assortiment die in de winkel stond en de uitgebreide uitleg n.a.v. onze wensen die wij van de verkoper Kees Vrijhof kregen, gaven ons een heel vertrouwd gevoel en kwamen daardoor geheel op een andere koelkast uit dan dat we van plan waren te kopen. Er werd geheel vrijblijvend een offerte voor ons gemaakt en we namen een aantal dagen bedenktijd. Naar een aantal dagen kwamen we terug en zagen een actie van een Miele wasmachine staan. Kees legde ons het een en ander uit over de nieuwe technieken e.d.. Zijn professionele uitleg maakten dat we geheel tevreden na aankoop van een Liebherr biofresh koelkast en een Miele W1 twindos wasmachine de deur uit gingen. Na de professionele uitleg, een hele snelle gratis levering, het neerzetten van de aankoop en het meenemen van onze oude apparaten is Bemmel en Kroon aan ons een klant rijker geworden. We zijn uiterst tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana151 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitzoeken, bestellen en netjes nagebeld worden.

Service
Belden keurig even van tevoren om te melden dat ze kwamen en hebben heel veel werk gehad om de vaatwasser te plaatsen, maar zonder morren en heel netjes.

Assortiment
Volop!

Aanbeveling
Zeker!!!

Extra toelichting
Top service, zeer vriendelijke mensen en snelle levering. Bemmel en Kroon bedankt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JZ1991 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Super service. Eerst gekeken in de winkel en informatie gevraagd, Goed en leuk geholpen en geadviseerd. Verkoper liet ons veel verschillende koelkasten zien en ook welke hij niet in de winkel had liet hij ons graag op de computer zien. We zochten een strakke greeploze met homebar en hij dacht goed met ons mee. Kregen een offerte mee zodat we er rustig over na konden denken en deze alleen door hoefde te bellen. Door gebeld en alles top geregeld. Per email word je keurig op de hoogte gehouden van je bestelling en kies je zelf een afleverdag. Met de koelkast ook ontzettend blij. Heel erg mooi e gemakkelijk en stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandyg 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf de bank in een paar kliks besteld en betaald

Service
Nette mails over de bestelling en de bezorgtijd

Extra toelichting
Goede service, telefonisch en via de mail makkelijk te bereiken. Het over de wastafel heen tillen van de wasmachine was voor de bezorgers geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJR50 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig online te bestellen

Service
uitstekende service, goede communicatie via de mail,voor een klein bedrag (nog geen 15 euro) is de wasmachine naar 2 hoog gedragen en compleet aangesloten.

Assortiment
prima keuze

Aanbeveling
in hoge mate

Extra toelichting
goede service, oude machine wordt meteen meegenomen. en je wordt goed op de hoogte gehouden van hoe laat en welke tijd er wordt bezorgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2411connie 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijk online bestellen ,goede prijs, snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze, goede prijs

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen !

Extra toelichting
Ik zocht een goede wasdroger voor een redelijke prijs , kwam via kieskeurig bij Bemmel en Kroon terecht. Ik kende dit bedrijf nog niet, maar het is een prima ervaring om hier te kopen ! Goede prijs ook !

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Frans Mokum 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch

Service
Vakkundig geholpen

Aanbeveling
100%

Extra toelichting
Opnieuw bij B&K gekocht vanwege eerdere positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Mokum 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via telefoon informatie opgevraagd. per mail offerte ontvangen en per mail offerte omgezet naar opdracht tot levering.

Service
Vakkundig geholpen, adequaat antwoord op gestelde vragen, levertijd zoals afgesproken, levering keurig afgehandeld.

Aanbeveling
Vanwege het gehele plaatje. Informatie,offerte,order, levering alles keurig geregeld. Prijs okay.

Extra toelichting
Een verademing tov andere ervaringen waar de vragen beantwoord werden van uit de handleiding. Duidelijk in de afspraken en deze werden nagekomen. Kortom een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kibbelp 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen enkele moeite op het gewenste product (fornuis) op de website te vinden en te bestellen

Service
Snelle en professionele bevestiging van de opdracht;
Aparte e-mails ter bevestiging van leverdatum en -tijd;
Leverancier belde om te zeggen wanneer hij onderweg was om bestelling af te leveren

Assortiment
Niet relevant, want ik zocht slechts één type product.

Aanbeveling
Goede service, perfecte aflevering, gemakkelijk te bestellen en financieel goed af te ronden.

Extra toelichting
Overduidelijke website; Probleemloos online bestellen en betalen; Probleemloze orderbevestiging en snelle levering conform afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tandeweg 14-01-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbare showroom met voldoende groot assortiment en goed advies.

Service
Snelle levering en plaatsing door bekwame monteur.

Assortiment
Groot genoeg en geen hijgerige gladde verkopers maar goed advies.

Aanbeveling
Goede prijs en goede service.

Extra toelichting
Staat alles hierboven al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews