bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15709 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3107 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

danielcornelisse 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg duidelijk en overzichtelijk

Service
Gratis en voor niets werd de nieuwe wasmachine naar boven getild 2e verdieping. Ook werd de oude gelijk meegenomen.

Extra toelichting
Wij hebben weer voor Bemmel en Kroon gekozen omdat onze droger de vorige keer ook netjes werd bezorgd. Onze nieuwe bestelling BKI443462 werd nu weer super netjes en snel afgeleverd en op de juiste plaats gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bemmel09 09-01-2015 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zie mijn review

Service
zie mijn review

Assortiment
zie mijn review

Aanbeveling
zie mijn review

Extra toelichting
Na eerst de bijzonder overzichtelijke website van Bemmel & Kroon te hebben geraadpleegd stapten wij bij het filiaal Den Haag naar binnen. Nadat ons enige tijd gegund was even rond te kijken werden wij zonder enige vorm van opdringerigheid aangesproken door een vriendelijke medewerker. Nadat wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt en al onze vragen correct waren beantwoord hebben wij, in overleg met de medewerker, die over de nodige vakkennis bleek te beschikken, onze definitieve keuze bepaald. De levertijd was slechts 1 dag en de zelfde middag ontvingen wij een mail over het tijdstip van bezorging. De leverantie werd keurig op de afgesproken tijd uitgevoerd. Wij zijn al met al bijzonder te spreken over de hele gang van zaken en wensen dit dan ook bij deze kenbaar te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick55555 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen via internet - snelle opvolging met Mail en sms.
Ideaal is op dag van aflevering om 08:00 uur een mail van welk dagdeel de bezorging. 20 minuten voor levering nogmaals een belletje.
Makkelijker kan niet!

Service
Naast een overzichtelijke levering werd het apparaat op de gewenste plaats in huis (zolder) gezet en aangesloten.
Oude namen ze mee retour. En dat voor een schappelijke scherpe prijs.

Assortiment
Voldoende keus in kwaliteit en prijs.
Beste keus of koop Consumentenbond helder op site vindbaar.

Aanbeveling
Scherp geprijsd , betrouwbaar en optimale dienstverlening.
Ik zou zo weer bij Bemmel en Kroon kopen!

Extra toelichting
Naast mijn positieve bevindingen vind ik het klantvriendelijk om in de orderbevestiging te vermelden hoe je contact op kunt nemen bij afwijkingen in de levering of bij het product. Perfecte samenwerking en uitvoering met Dynalogic transporteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

longfield 09-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Attent en goed geholpen

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Vooral voor de goede service

Extra toelichting
Winkel ziet er netjes uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barbara59 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld de volgende dag al geleverd.

Service
Prima service. Kreeg voor 8 uur al een mailtje met de verwachte leveringstijd en daarna ook nog een sms.
Ze waren ook keurig op tijd.

Extra toelichting
Je krijgt waar je voor gekozen hebt. Snelle levering met vriendelijk mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter1850 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik wil ook wel eens kans maken op die 100 euro, maar ik win nooit iets. Daarom: Wat een fantastische winkel met heel veel service en en hele lage prijzen. Ik zal het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceel1974 09-01-2015 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heb al veel bij bemmel en kroon gekocht, zowel Online als fysiek in de winkel, zeer goede service en een top assortiment met een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pascal Kluin 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Oude wasmachine is ook netjes van de eerste verdieping gehaald.

Service
Binnen 1 dag reactie op offerte. Servicekosten niet in rekening gebracht.
Is geleverd op de eerste door mij voorgestelde gewenste datum.

Assortiment
Kreeg een nieuwer en duurder type voor hetzelfde geld geleverd.

Aanbeveling
Ik zeg, DOEN!

Extra toelichting
Top. Vraag via de website een offerte aan, dik kreeg een iets beter aanbod dan op kieskeurig. Ordernummer BKI443148

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte018 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. Soms is de beschrijving bij de producten enigszins summier. Bestelproces zeer duidelijk. Telefonisch vriendelijk en deskundig te woord gestaan en zonder wachttijd.

Service
Snelle levering, vriendelijke en deskundige bezorgers, goede service aan de telefoon, goede service m.b.t. bekendmaking tijd van levering.

Assortiment
Niet enorm veel maar wel voldoende keuze ook voor een kleiner budget.

Aanbeveling
Zeer tevreden over mijn producten (wasmachine en vrijstaande vriezer), het bestelproces en de levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anne-marie58 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle website met uitgebreide informatie over artikelen.

Service
Snelle reactie op vragen.
Goede berichtgeving omtrent levering met tijdsindicatie zodat je niet hele dag thuis hoeft te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaatjedordt 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering

Service
na een dag binnen

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
zelf geen klachten en ben tevree van handelen

Extra toelichting
snelle corecte levering,binnen een dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjana81 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Meteen contact. Alles direct in orde gemaakt

Service
Alles is voor mij geregeld

Assortiment
Prima in orde

Aanbeveling
Snel levering. Gratis geleverd.

Extra toelichting
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesDoppenberg 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was erg eenvoudig om een bestelling te plaatsen

Service
Het bestelde artikel is binnen 24 uur geleverd, en wel exact op de afgesproken dag en tijd.

Aanbeveling
Alles is zo vlot verlopen dat ik deze winkel zeker zou aanbevelen

Extra toelichting
Door bovenstaande beoordeling is mijn motivatie wel duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The truth 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ondanks de website, even bellen en alles met de verkoper doorgesproken en me een nog mooier aanbod gedaan,

Service
Kon de volgende dag geleverd worden, inclusief plaatsing op de tweede verdieping, plus droger weer erboven op plaatsen en oude aparaaat meegenomen. Dit alles zonder extra kosten. Ook leuk dat je bezorgers via google map kan volgen, dus niet meer afwachten op de deurbel.

Aanbeveling
Goedkoop, snel en goede service.
Dat is een moeilijke combinatie.
Maar met order DH443708 is dit zeker gelukt

Extra toelichting
Ordernummer DH443708

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
The truth 09-05-2015

HEt gaat hier om ordernummer ZTM463802

Reageer

RobMethorst 09-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima winkel, goed ingedeeld, gemakkelijk te vinden.

Service
Zeer deskundige, behulpzame en meedenkende verkoper, die ons netjes alle keuzemogelijkheden uitlegde en een passende inbouwkoelkast kon leveren

Assortiment
We hebben precies gevonden wat we zochten

Aanbeveling
Goede service, goede prijs, mogelijkheid om te installeren

Extra toelichting
Het is onze tweede keer dat we de winkel hebben bezocht en naar volle tevredenheid zijn geholpen, goede spullen prima prijs, uitstekende verkopers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcvdg63 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Deze mensen weten waarover ze het hebben, wisten dat mijn ikea deurtje ook op mijn nieuwe Indesit vaatwasser zou passen. Prijzen zijn erg scherp, Levering was gratis, ook naar België, extra kassakorting is net dat beetje extra wat mijn aankoop bij B&K de doorslag gaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phboonstra 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewenst exemplaar was snel te vinden en specs waren duidelijk. kon goed vergelijken met andere machines

Service
de service was snel en vakkundig. afhandeling ging snel in de webstore en de levering was vlot en op het afgesproken tijdstip. van de bandbreedte van twee uur waren ze er in het eerste half uur. de bezorgdienst plaatste de wasmachine op vakkundige wijze en heeft hem aangesloten en ingesteld. zodat we direct konden beginnen met wassen.

Assortiment
heb nu alleen gekeken naar wasmachines maar kom zeker terug gezien het brede assortiment

Aanbeveling
snelle levering en ruim aanbod en vakkundige plaatsing. goed bedrijf daarvoor in de armen genomen Dynalogic.

Extra toelichting
erg tevreden met de winkel zoals hierboven te lezen. mooie uitbreiding zou zijn het betalen met een creditkaart gratis dit ivm de verzekering voor een jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonte 08-01-2015 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel dichtnij en makkelijk bereikbaar. Snel en correct geholpen.

Service
Product moest worden besteld. Dit gebeurde op efficiente wijze met goede uitleg over waarom.

Aanbeveling
Zie eerdere motivering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leclair 08-01-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot in de betreffende ruimte gebracht,zelf op zijn plaats gezet en aangesloten door medewerkers. Top!

Service
Telefonisch besteld waardoor ik de extra service gratis kreeg. Bestelling is tot in mijn badkamer bezorgd en boven mijn wasmachine geplaatst. Ook is het product aangesloten. Medewerkers zijn vriendelijk en werken snel. Levering allemaal volgens afspraak.

Assortiment
Veel keuze en goede informatie.

Aanbeveling
Prima winkel. Veel keuzes. Goede informatie en service.

Extra toelichting
Alles is perfect gegaan volgens afspraak. Levering is snel en duidelijk. Je krijgt mails en een telefoontje als ze onderweg naar je toe gaan. Heel netjes! Zie je zelden tegenwoordig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bamiclausa 08-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Keurig geholpen en alle tijd gekregen om eerst zelf in de winkel te speuren...

Assortiment
Niet te veel; gewoon genoeg!

Aanbeveling
Super service!

Extra toelichting
We kwamen binnen en eigenlijk voelde het gewoon goed! Na voor ons de juiste benadering de koop gesloten, en nu heel blij met de aankoop. Hij moet alleen nog geïnstalleerd worden a.s. Zaterdag, dus de vraag "Hoe lang in bezit" is niet helemaal goed ingevuld 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjanvinnie 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De site heeft een duidelijk overzicht, makkelijk te bestellen.

Service
Koelkast werd op zijn plek afgeleverd dit was inbegrepen bij de prijs. Bij afleveringen was er een glasplaat beschadigd en er was geen eierrekje mee geleverd. Mailtje verstuurd, volgende dag antwoord en een dag daarna antwoordt van het merk LG zelf dat deze 2 producten binnen 5 werkdagen wordt afgeleverd, dit is ook volgens afspraak gebeurt.

Assortiment
Al meerdere producten besteld bij Bemmel&Kroon, altijd de laagste prijs + extra service.

Aanbeveling
Fijne winkel zowel online als fysiek. Kijken mee naar een oplossing. Snel antwoord via mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vogeltjespoep 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel en goed

Service
feilloos uitgevoerd

Assortiment
wat wil je nog meer?

Aanbeveling
doen

Extra toelichting
op en top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Estherpenning 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel eenvoudig via internet een wasmachine uitgezocht. Vervolgens telefonisch contact gezocht en daarbij netjes geholpen.

Service
Machine werd op de dag bezorgd die ons het beste uitkwam. En ze hebben deze als service naar boven (1e etage) gebracht en geïnstalleerd.

Extra toelichting
Goede service, goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onlineaankoop 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site

Service
Afspraken goed nagekomen, bestelde type was niet meer leverbaar, Bemmel en Kroon hebben de opvolger uit eigen beweging voor de zelfde voorwaarden geleverd

Extra toelichting
Ben er niet zo voor om online in een web winkel te kopen, maar omdat deze ook een fysieke winkel heeft en het betalen bij aflevering mogelijk is, heeft de doorslag gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Double R 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijke website en telefonisch goed bereikbaar.

Service
Bestelde product was niet meer leverbaar. Direct een aanbod van een duurder maar technisch minimaal gelijkwaardig product. Hiervan werden wij zowel per telefoon als per mail op de hoogte gesteld.

Assortiment
Voor een vaatwasser, waar wij naar opzoek waren, hadden ze een breed assortiment met een scherpe prijsstelling.

Aanbeveling
Tot dusver geen negatieve ervaringen. Opvolging van afspraken gaan prima en met name het persoonlijke contact vind ik prettig, dat tref je lang niet overal zo.

Extra toelichting
Zoals eerder gesteld een prima bedrijf waar goede en heldere afspraken mee te maken zijn. Door de feestdagen duurde de aflevering iets langer dan normaal, echter werd dit keurig vooraf gemeld. Met name het directe contact met 1 persoon is prettig. Ondanks de relatief kleine order is onze ervaring positief.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra Flohr 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wat een supersnelle en goede service van Bemmel en Kroon. Ik wilde eerst deze magnetron bij een voor mij bekende winkelketen kopen. Op de site stond gratis bezorgen, maar nadat ik de bestelling bijna volledig had ingevuld bleek toch dat deze magnetron niet gratis geleverd werd. Ik kon hem wel na 3 dagen afhalen bij een filiaal. Daarom toch maar besteld bij het voor mij totaal onbekende Bemmel en Kroon. Was goedkoopst in prijs, de levering was gratis. Niks teveel gepromoot op de site van kieskeurig! De magnetron werd keurig afgeleverd op het tijdstip dat aan was gegeven in de mail en de oude magnetron is ook meegenomen zoals ik op bestelformulier aan kon geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schipper 08-01-2015 In de winkel gekocht
Cruquius Cruquiusplein 50
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat.

Service
Zeer goede service in de winkel en snelle bezorging,

Assortiment
Zeer ruimte sortering van inductie kookplaten en andere apparaten

Aanbeveling
Zeer zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Extra toelichting
Wij vinden deze winkel top gezien de service en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clklevant 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site met eerlijke info over nieuwe versies etc

Service
prima levering op een dag die jij wil, tijdstip wordt telefonisch en per sms en mail bekend gemaakt

Assortiment
veel keus in goede kwaliteitsmerken

Aanbeveling
uitstekende serevice, snelle en correcte levering en nog een van de voordeligste ook

Extra toelichting
breed en compleet assortiment, goede site, correcte levering en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vries familie 08-01-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Nectar 24 (Forepark)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website van Bemmel en Kroon gemakkelijk een keuze kunnen maken uit de wasdrogers die op voorraad waren.
De daadwerkelijke aankoop gingen wij bij de dichtstbijzijnde winkel doen.

Service
In de winkel werd ons kundige hulp geboden. Het door ons op de website uitgezochte type Siemens wasdroger bleek tóch niet op voorraad te zijn, maar na goed advies van de verkoper (bedankt Bob van Groot Battavé) zijn wij overgegaan tot de aankoop van een ander type wasdroger van hetzelfde merk. Een betere zelfs.

De levertijd is snel en het is geen enkel probleem om een bezorg dag te kiezen waarop het ons uitkwam.

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze in de winkel om tot een weloverwogen aankoop te kunnen komen.
De door ons gekochte wasdroger, een Siemens Type WT47W590NL werd voor een goede prijs aan ons verkocht. Samen met extra garantiejaren die eveneens voor een goede prijs werden aangeboden, gingen wij met een zeer tevreden gevoel de winkel uit.

Aanbeveling
Goede service. Kundig. Ze weten daar waar ze over praten.
Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Er is qua prijs ook wel wat te onderhandelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f hardeman 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
besteld en de volgende dag geleverd

Service
werd gebeld dat ze er over 10 in zouden zijn en mail gehad dat ze zouden leveren met tijdstip erbij

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
ik zou ze aanbevelen vriendelijk mensen en goede services

Extra toelichting
ja is goed alles via afspraak en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lbijlard 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een telefoontje en volgende dag had ik de droger in huis!

Service
Ik stelde een voorraad vraag en de aardige heer wist direct dat deze droger uitloop model was en bood mij nieuw model met grotere inhoud voor zede bedrag aan..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stoop1960 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk, vaatwasser kapot, snel een nieuwe uitgezocht en snel geleverd.

Service
Prima service, steeds op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, contact over levering en netjes op tijd geleverd en geïnstalleerd.

Assortiment
Voldoende keuze om een goede keuze te maken

Aanbeveling
Zou hem zeker aanmelden, met het hierboven gekenschetste, zoals service, contact, levering e.d.

Extra toelichting
Service, contact, status, levering allemaal prima in orde. Geen klachten !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famvanderreep 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Zeer fijne firma met scherpe prijzenen toch een zeer goede service. Alles snel geregeld voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cools Freddy 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel duidelijk

Service
Telefonische bestelling, vlot en professioneel afgehandeld. Zeer vriendelijk.

Assortiment
geweldige keuze

Aanbeveling
Zeer zeker.

Extra toelichting
Telefonisch besteld vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karmar58 07-01-2015 In de winkel gekocht
Cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer open en makkelijk benaderbare winkel.

Service
Verkoper/sters laten je op je gemak kijken staan niet meteen opdringerig te doen.Klantvriendelijkheid is top en de service uitsekend

Assortiment
Er stond genoeg maar aangezien wij voor een fornuis kwamen en al wisten welke hertoets worden gingen we direct op ons doel af

Aanbeveling
Wij zouden deze winkel zeker aanbevelen want er staat echt genoeg en je wordt er echt keurig netjes geholpen

Extra toelichting
Zoals al eerder vermeldt goed serviice ruim assortiment makkelijk bereikbaar en vriendelijk behulpzaam personeel.Ook bij de aflevering thuis werden we er nogmaals opgewezen dat als er wat was we altijd konden bellen.Dit alles betreft ordernummer CRQ443112

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WenT 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website was erg duidelijk. Geen lastige vragen, en het product dat ik zocht was zo gevonden.

Service
Ik had de bezorgdatum een week te laat gezet. Tijdens telefonisch contact werd de datum zonder probleem een week naar voren gezet. De machine werd dus na 2 dagen al geleverd.

Assortiment
Wij hebben gezocht op een specifieke wasmachine die Bemmel & Kroon in hun assortiment had.

Aanbeveling
Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon. Supermakkelijke website.
Goedkoop in vergelijking met andere witgoedzaken.

Extra toelichting
Vanaf de bestelling tot en met de aflevering gewoon 100%. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.Tuczek 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijker gaat het gewoon niet.

Service
supersnelle levering. Ik moest wel een stekker zelf monteren en ook de aansluitkabel passend maken. Dit was van tevoren niet aangegeven.

Assortiment
het assortiment is heel gevarieerd en bevat inductiekookplaten in alle prijsklasses.

Aanbeveling
bestelling en aflevering verliepen voortreffelijk.

Extra toelichting
heel goede winkel!!! Kan ik echt aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

riiann 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
BKI443168: Fijne service, goede communicatie en prima bezorging! Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. Groen 07-01-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Naar aanleiding van de goede informatie, super produkten!!

Service
Al kom je zelf met een idee, ze helpen je verder, om je idee uit te breiden.Super service.

Assortiment
Van alle markten thuis. Zowel inbouw als losstaande artikelen!!!

Extra toelichting
Super goede zaak met zeer gemotiveerd personeel!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lzzz 06-01-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product via de website gevonden. Het was een duidelijk gemarkeerde aanbieding. Vervolgens in de winkel een vakkundig aanvullend advies gekregen en daardoor voor een iets ander model gekozen.DH442536

Service
Super snelle levering en oude machine netjes afgevoerd. Jammer dat je geen invloed hebt op de bezorgtijd, maar je wordt wel van te voren goed geïnformeerd (e-mail met dagdeel en een telefoontje een half uur van te voren)

Assortiment
enorm veel keuze

Extra toelichting
groot assortiment, prettige, vakkundige behandeling, scherpe prijzen DH442536

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MirDkay 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website was duidelijk, ombouw van deur stond niet vermeld maar na één telefoontje was ook dat duidelijk.

Service
Prima, snelle levering, aanvullende wensen werden meteen geregeld.

Extra toelichting
Winkel ervaar ik zowel online als offline als prettig, service staat duidelijk hoog in het vaandel, prettige benadering en duidelijke webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tunnel1234 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met een e-mail de wasmachine en droger besteld.

Service
Er werd direct gereageerd en het bedrijf kon de goederen de volgende dag leveren.

Assortiment
Diverse merken in diverse prijsklassen. Van ons product ook genoeg keuze bij het bedrijf voorradig.

Aanbeveling
Snelle terugkoppeling, vriendelijk personeel, bij vorig artikel (ijskast) geen problemen mee gehad.

Extra toelichting
Vriendelijk, snelle terugkoppeling. Direct bezorgd op afgesproken tijd en op de juiste plaats is het artikel geplaatst. ordernummer BKI443159

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cschrijv 06-01-2015 In de winkel gekocht
Forapark (Den Haag)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar en in de regel producten direct uit voorraad leverbaar

Service
Prettige en klantgerichte bediening en deskundige advisering. Bezorging binnen de afspraken en correcte afhandeling.

Assortiment
Zeer ruime keuze kwalitatieve goede producten

Aanbeveling
Makkelijke bereikbaarheid filiaal, ruime keuze, klantgerichte en deskundige advies, direct uit uit voorraad leverbaar.

Extra toelichting
Goede bereikbaarheid en ruim keuze van direct uit voorraad leverbare apparatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cschrijv 06-01-2015 In de winkel gekocht
Filiaal Forapark (Den Haag)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar filiaal gelegen naast de A4

Service
Klantgerichte bediening en advisering zonder opdringerig te zijn. De bezorging van het product in overleg binnen enkele dagen met een correcte afhandeling door de bezorgdienst

Assortiment
Zeer ruime keuze van apparaten tegen zeer scherpe prijzen in vergelijking met concurrenten.

Aanbeveling
Prettig, klantgericht, ruim assortiment tegen zeer scherpe prijzen en goed bereikbaar.

Extra toelichting
Zeer ruime keuze en klantgerichte behandeling met deskundige advisering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flrjflrj 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geleverd

Service
Mooi geplaatst

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Prima winkel, koop er al heel lang!
Zeer tevreden.

Extra toelichting
Uitstekend geholpen en prima levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famcrama 06-01-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kom voor de tweede keer een aankoop doen omdat het erg goed was

Service
Super gratis thuis bezorgen en oude app weer mee nemen super

Assortiment
Genoeg keuzen voor kleine prijzen en grote prijzen

Aanbeveling
Mooie winkel erg mooi zelfs werd goed geholpen

Extra toelichting
goede service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claus72 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website. Producten makkelijk te vinden en bestellen was binnen 2 minuten geregeld.

Service
Sneller levering. Bezorger belt keurig 15-20 minuten voordat hij er is. Ideaal.

Assortiment
Voeren nagenoeg alle merken en alle witgoed producten.

Aanbeveling
Super service, goede prijzen en goed assortiment. Ik bestel hier al mijn witgoed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet2402 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online besteld

Service
De koelkast werd geleverd en de oude mee retour genomen.

Extra toelichting
De koelkast is online besteld. Tijdens een proces een aantal vragen gesteld. Hierbij werd ik vriendelijk te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viainternet 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van uit je stoel alles tegen een goede prijs

Service
snelle reactie en levering

Assortiment
van alles genoeg assorti

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
zie bovenstaande motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbespierre 05-01-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
dichtbij mijn woonplaats dus makkelijk om langs te gaan.

Service
prima, netjes afspraken nagekomen .
medewerkers denken met je mee en geven zo de mogelijkheid om een alternatieven te overwegen tegen scherpe prijzen.

Assortiment
niet alles is in winkel aanwezig maar zie bovenstaande alternatieven worden gelijk voor je gezocht .

Aanbeveling
zeer aan te bevelen, liever dan de overgebleven grote witgoedzaken die denken het alleen recht te hebben.
voel me hier nog klant.

Extra toelichting
Fijne zaak om je uitgekozen en favoriete product nog eens te gaan bekijken in de winkel. Vriendelijk personeel welke meedenken met jou .Komen soms wat gehaast over, maar staan je altijd vriendelijk te woord. Ruime keuze in witgoedartikelen met een zeer concurrerende prijs zeker in vergelijking met internetaanbiedingen. Voel me hier een echte klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews