bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PGJ Nass 26-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering + Afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer fijne en overzichtelijke internetpagina.
Snelle service en levering.
Nette monteur die zeer netjes en precies werk heeft afgeleverd.

Alle rotzooi opgeruimd en oude apparatuur meegenomen.
Echt een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 25-01-2018 Via de website gekocht

Een perfect bedrijf !!!

Algemene score

10,0
We hebben nu wederom een bestelling bij Bemmel & Kroon geplaatst. Nu voor een Liebherr no frost vriezer. Wij hebben goede ervaringen met Liebherr producten. De volgende dag is deze meteen geleverd en door de bezorgdienst uitgepakt en geplaatst. De avond waarop ik bestelde was de prijs hoger dan de dag van levering. Er was toen een btw korting actie gestart. Eén telefoontje naar Bemmel & Kroon en ik kreeg meteen dezelfde korting alsnog toegezegd. Dat is pas service! Echt een heel goed bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elaine 25-01-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoewel de levering wat vertraging had (product moest besteld worden) toch prima service. De informatie was goed. De levering en installatie volgens afspraak.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick van der Splinter 25-01-2018 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark

Direct snel en goed advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft goede service en zeer deskundige verkopers, die je snel en vakkundig van het juiste advies voorzien. Bovendien zijn ze net zo voordelig als hun minder service gerichte concurrenten. Je kunt bij hun net zo goed via het internet kopen, maar voor een aankoop van een droger, wasmachine, e.d. wil ik graag het advies van een vakman of vrouw. Daarvoor heeft Bemmel en Kroon drie grote vestigingen in de Randstad met een grote keuze. Dit zijn de redenen waarom ik al bijna 30 jaar klant ben!

Reageer

Kees Heemskerk. 25-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser gekocht levering correct gemonteerd door een vriendelijke monteur en op de tijd die ze aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 25-01-2018 Via de website gekocht

Service kanniet beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een oven op internet en kwam uit bij Bemmel en Kroon
Bestelling geplaatst en kreeg de mededeling dat type oven was uitverkocht maar ik kon tegen de zelfde prijs een duurdere uitvoering krijgen.
Dit noemt men echte service
Gelijk gekocht en binnen 24 uur geleverd.
Dus Bemmel en Kroon een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 25-01-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de bestelde vaatwasser was in tegenstelling tot wat de website aangaf niet meer op voorraad en ook niet meer leverbaar. Daarom is er een luxer (duurder)model geleverd zonder meer kosten. Dit werd netjes via de mail al aangekondigd.
De levering was keurig op tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 25-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijke communicatie met een top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine en droger besteld via de website van Bemmel & Kroon. Bleek helaas dit model niet meer leverbaar maar kregen kosteloze upgrade naar een nieuwer model. Topservice dus. Logistieke partner Dynalogic stuurde regelmatig sms-jes en mailde zelfs een foto van de bezorger en zijn naam. Erg persoonlijk dus. Twee bezorgers kwamen en waren niet te beroerd om de oude zware wasmachine even naar beneden te tillen en netjes de nieuwe wasmachine en droger gebruiksklaar af te leveren. Overigens gratis service bij van Bemmel & Kroon. Erg plezierige aankoop, bezorging en service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GlenPoema 25-01-2018 Via de website gekocht

Leuke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service was super!, Had de verkeerde betalingsmethode aangeduid maar dat was na 1 telefoontje onmiddelijk oogelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.V. van Rijn 25-01-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

correcte en duidelijke informatie en deskundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het betrof hier een telefonische bestelling bij filiaal Bemmel en Kroon Den Haag. Ondanks mijn bekendheid met de Candy Trio, ben ik helder en duidelijk geïnformeerd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 25-01-2018 Via de website gekocht

Bijzonder snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Bemmel en Kroon kreng we extra garantie op de vriezer, dat gaf de doorslag bij de aankoop. Telefonisch zijn we geadviseerd, waarbij we vriendelijk werden geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Engels 24-01-2018 Via de website gekocht

Langer wachten op levering dan verwacht

Algemene score

5,0
Besteld op 28-12 Geleverd op 08-01 Nadat ik 2x moest informeren waar de levering bleef.
Geen anticipatie naar klant Medegedeelde aflevertijd met 3 uur overschreden

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Blink 24-01-2018 Via de website gekocht

Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Droger werd op de afgesproken tijd geleverd ,en de oude werd direct meegenomen.
Droger ziet er goed uit maar moet nog gestart worden.
Al met al super tevreden over de levering.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Oostebring 24-01-2018 Via de website gekocht

Precies zoals de bestelling door ons is geplaatst (keurig)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben kieskeurig via internet bekeken en u kwam er als voordeligste uit. Wat wij ook prettig vonden dat de jongens om 13.30 uur bij ons zouden zijn. De leverantie vond plaats om 13.25 uur. (geweldig goed)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 24-01-2018 Via de website gekocht

Goed apparaat en zeer snelle levering

Algemene score

9,0
Prettige website en voordelige afwasmachines. Heb deze nu een paar maal gedraaid en hij werkt prima. Heb zelf de montage gedaan en helaas geen rekening gehouden met de hoogte van mijn keukenkast deurtje, waardoor de klep van de machine niet helemaal plat komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de ruiter 24-01-2018 Via de website gekocht

service is uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
levering en service zijn goed. De bevestiging via e-mail zijn snel en correct. ook het afleveren en plaatsen gebeurde zeer snel zonder problemen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brenda 24-01-2018 In de winkel gekocht

super goede service,

Algemene score

10,0
voor de 3e keer een bestelling gedaan via Bemmel en wederom prima service
product wordt netjes bezorgd volgens afspraak, bezorger neemt vooral telefonisch contact op met je
wederom dik tevreden klant

Reageer

Marion 23-01-2018 Via de website gekocht

Prima voorlichting met uitstekende installatieservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde artikel wa niet voorradig, goede voorlichting wanneer wel beschikbaar. Daarna op de afgesproken dag geleverd en uitstekend geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Czerniejewski 23-01-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden.... duidelijke website.... meer dan voldoende uitleg over levering. En ook de zanussi diepvriezer is top!

Reageer

Johan en elly 23-01-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Uitstekende uitleg en voorlichting.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakbekwame verkoper c.q. adviseur met een helder en eerlijk verhaal. Dit heeft ons doen besluiten hier onze aankoop te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend 23-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagavond besteld, maandagmiddag geleverd.
Sneller kan eigenlijk niet. Klasse. Het type van bestelling
was niet meer aanwezig, dus werd er een nieuwer duurder type
geleverd voor de prijs van het bestelde artikel. Een goede service dus.
De nieuwe magnetron bevalt uitstekend en doet prima zijn werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 23-01-2018 Via de website gekocht

Simpel!

Algemene score

10,0
Bestellen, communiceren, afhandelen: eenvoudig, transparant en vlekkenloos. Snel. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 23-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld om 20.00 meteen een bevestigingsmail gekregen.
In de ochtend een uitgebreide track en tracé met hoelaat hij bezorgd wordt echt perfect.
Kreeg ook nog een upgrade van de vaatwasser.
Kan niet anders zeggen perfecte service en super snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 23-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag besteld en maandag in huis. Mooie vormgeving, goede prijs eenvoudig te bedienen. Hij werkt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Paul 22-01-2018 In de winkel gekocht

Prima winkel en website !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website, zeer duidelijk en simpel. Altijd scherpe prijzen. Deze keer wasmachine aan geschaft in de winkel, na eerst alle info op de site te hebben gelezen, altijd fijn om 'live' dan machine te zien en event vragen te kunnen stellen. Welke deze keer ook prima en snel beantwoord werden.

Al met al top bedrijf, ga zo door!

Reageer

Hanny Jansen 22-01-2018 Via de website gekocht

Bemmel&Kroon komt alle afspraken na, beter als Coolblue!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met spoed nieuwe wasmachine nodig, ging op zaterdag (wasdag) kapot. Eerst bij CB geraadpleegd, bezorgen zondag. Niet dus.
Vervolgens bij Bemmel&Kroon besteld, waren nog eens goedkoper en was een perfecte service. Maandag 10 uur bezorgd. Was online te volgen en kregen netjes een sms 30 min. voor aankomst. Een pluim voor xxx.... en zijn collega, hebben de wasmachine netjes geïnstalleerd, 1e programma aangezet, zodat wij daarna gelijk de was konden doen.
Niks als lof voor Bemmel&Kroon, die een perfecte keten hebben, van het begin tot het einde 110% service!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 22-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering voor de beste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling van 's avonds werd direct de volgende ochtend bezorgd. En dat voor de beste prijs die te vinden was. Perfecte service dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rutger 21-01-2018 Via de website gekocht

helemaal goed !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BKI658309
zeer snel met mail en bezorging van onze vriezer ! gaan we zeker vaker doen
bezorging door Dynalogic op zaterdag

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Vaanholt 21-01-2018 Via de website gekocht

TOP levering

Algemene score

10,0
Op de dag dat het vreselijk stormde in Nederland (18/1/2018) werd de bestelde droger geleverd. Ik werd per uur op de hoogte gehouden van de levering en om 18:00 uur werd deze keurig afgeleverd op mijn huisadres. Echt top, de droger van Bosch bevalt ook nog eens prima !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoon 21-01-2018 Via de website gekocht

Is prima gegaan, volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk heb ik niet zoveel te zeggen. Het ging om de aanschaf en aflevering van een droger. Verder is de oude droger opgehaald. Dit is helemaal goed gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In 2 jaar tijd ons 3e inbouwapparaat gekocht bij Bemmel en Kroon tot volle tevredenheid.
Duidelijke website, goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke Verbeure 21-01-2018 Via de website gekocht

"De beste"

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijk en volledig in alle aspecten gaande van productinformatie over verkoopsinformatie tot aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 21-01-2018 Via de website gekocht

Hmmm ben nog niet echt blij

Algemene score

6,0
De webwinkel uitgekozen op de goede referenties. Levering van wasmachine en droger ging als een dolle, helaas is de lekbak daarbij gesneuveld. Wordt vergoed maar daarmee staat er geen nieuwe lekbak. Een onderdeel miste bij de levering, tweede poging is niet gelukt, hoop dat de derde poging voor nalevering goed gaat. Antwoord op mail zelfs op zondag!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Dieleman 21-01-2018 Via de website gekocht

Laagste prijs, zelfde kwalteit, goed afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bosch wasdroger gekocht tegen de laagste prijs op het web. Goede follw up van de afspraken, je precies wanneer de bezorging plaatsvindt door middel van smsjes. Zodat je niet heel de dag thuis hoeft af te wachten.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frits Ilcken 21-01-2018 Via de website gekocht

Technisch een prima webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Goede communicatie via e-mail. Afspraken worden nagekomen. Slechts 1 minpuntje: op de website staat "op voorraad" daaruit kan de conclusie worden getrokken dat binnen 2 dagen de inbouwvaatwasser geïnstalleerd is. Dat is niet waar! De bottleneck hier is de installatie die pas na 10 dagen kon plaatsvinden. Ik vind dat op de website een voorbehoud dient te worden gemaakt ten aanzien van de installatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 21-01-2018 Via de website gekocht

Lage prijs, goede service, heel goede transporteur.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke shop, prijs-kwaliteit oke met voldoende keuze mogelijkheden voor de klant. Ook voor de moeilijke beslissers is er voldoende begeleiding in de keuze afweging.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 21-01-2018 In de winkel gekocht
den haag

Hele fijne winkel met vakbekwaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen hier al enige tijd onze witgoed. zo ook deze keer oude wasmachine kapot alleen kwam het deze keer niet zo hel erg gelegen financieel. in de winkel in den haag werden we geholpen door ene Bob zeer vriendelijke en vakbekwame man die goed begreep wat we wilde, en ook gericht ging zoeken op ons budget.. dus tien minuten later en met een leuke korting stonden we weer buiten. geen gezeur, geen moeilijk gedoe,

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Duindam 20-01-2018 Via de website gekocht

Prima website en een uitmuntende logistiek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de avond besteld en de volgende dag om één uur in huis. De logistiek is super en goed te volgen, de bezorgers waar vriendelijk en hulpvaardig. Super geen enkele twijfel of ik daar weer zou kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Goede service 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn oude wasmachine was versleten .
Hij heeft het 25,5 jaar uitgehouden.
Toen ben ik gaan neuzen op internet en heb ik de keus gemaakt voor
De Siemens WMN16 T 3471 kwam goed over.
Ik heb hem gisteren avond de 18-01-2018 besteld.
Ik ben ook goed geholpen met informatie via de telefoon.
Ze hebben hem de 19-01-2018 keurig afgeleverd .
Ik heb er 1 keer mee gewassen en ben er tevreden over
Zal even wennen zijn maar dat komt vast

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nina 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Proper afgeleverd op de zelf gekozen datum. Van Nederland naar België met de leverdienst vormde geen enkel probleem, top!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

**** 20-01-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk

service was oke, kan beter

Algemene score

6,0
Uitgebreide apparatuur om uit te kiezen.
Bij de verkoop goede uitleg. Apparaat niet gelijk gekocht, na een half uur nadenken terug naar de winkel daar 3/4 kwartier moeten wachten op een medewerker.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

gritti 20-01-2018 Via de website gekocht

Correcte en vriendelijke levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Kijk al naar mijn volgende aankoop uit :) Correcte en vriendelijke levering, oude machine direct uit de weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mispel 20-01-2018 Via de website gekocht

alles goed voor elkaar !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
product netjes geleverd en geinstaleerd door AJ Tec .
zeer goede monteur ,werken erg netjes .
een aanrader .
Bemmel en Kroon zal ik zeker aanbevelen en bij mijn volgende aankoop shop ik weer naar Bemmel en Kroon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeland 20-01-2018 Via de website gekocht

Mijn tweede grote aankoop bij B & K

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met veel keus. Snelle en duidelijke communicatie na de koop. Mogelijkheid om ook te betalen bij bezorging/installatie.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oosterink 20-01-2018 In de winkel gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Eerder 2x keuken gekocht bij hen en waren we er tevreden over. Deze keer toch een minpuntje, installatie kan nooit op een woensdag. Vind ik bijzonder! Bij navraag bij Bemmel en Kroon of ze nog andere installateurs hadden was het antwoord kortaf nee en vooral mijn probleem dat ik dan een vrije dag moest nemen. Dat viel erg tegen en voelde niet erg klantvriendelijk.

Reageer

Henk, Zeewolde 20-01-2018 Via de website gekocht

Prima ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend bereikbaar; zelfs op 1 januari telefonisch contact mogelijk! Nieuwe inbouw vaatwasser besteld met installatie. Bestelde model was niet meer aanwezig, echter een beter model voor dezelfde prijs aangeboden kregen. Alles snel en deskundig geregeld, alle afspraken goed nagekomen; Topbedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een dikke pluim 19-01-2018 In de winkel gekocht
Neckar

gezien het extreme weer toch netjes afgeleverd. Fantasties

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie ruime zaak. Over zichtbaar. Het deskundig personeel weet waar zij het over hebben, vandaar dat wij ons product daar hebben aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mathieu 19-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare afspraken en perfecte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke web-shop, breed assortiment, prima prijs!
Afspraken worden correct nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wallie 19-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering????

Algemene score

1,0
2weken moeten wachten op iets wat binnen 2 werkdagen geleverd zou worden best jammer ik zal vast niet de enige zijn

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Cees v G. 19-01-2018 Via de website gekocht

Doet wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel & Kroon houden geen juichende praatjes over snelle levering de volgende dag in huis.
Zij doen wat ze beloven, door afspraken gewoon na te komen. Is er iets niet direct op voorraad, dan wordt je niet aan het lijntje gehouden, maar krijg je reële leverdata te horen en komen ze dit gewoon na.
Heel bijzonder tegenwoordig en ... een topservice.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews