bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15517 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3209 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mikasa 07-01-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk, goede keuze te maken

Service
Scherpe prijzen, snelle levering en komen afspraken na

Assortiment
Meerdere merken leverbaar

Aanbeveling
Bovengenoemde zegt genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De zoekfunctie werkt goed waardoor je snel het product dat je wenst aan te schaffen kunt vinden

Assortiment
Er zijn vele modellen leverbaar

Aanbeveling
klant vriendelijke site, snel gevonden wat je zoekt en het bestel proces werkt snel en eenvoudig. Helder en uitgebreide product omschrijving

Extra toelichting
Dat je bij levering middels een pinbetaling de factuur kan voldoen vind ik een groot pluspunt. De levering is ook heel goed zelfs gedetailleerd te volgen via track en trace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte site. Het enige jammere waren de specificaties die niet heel duidelijk waren maar voor de rest was het top.

Service
Prima service! Niets op aan te merken.

Assortiment
Ruime keuze en diversiteit aan toestellen.

Aanbeveling
Prima service. Goede correspondentie. Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosmari 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website heb je een ruime keuze aan producten, hij is gemakkelijk in het gebruik. Je kunt via de website je telefoonnummer achterlaten wanneer je nog vragen hebt en dan wordt je teruggebeld, dit vind ik echt super handig.

Service
Het bestelde product was voorlopig niet leverbaar maar daarvoor kreeg ik een ander product aangeboden voor dezelfde prijs terwijl dit product toch duurder was. Helaas ging er logistiek iets mis waar Bemmel en Kroon zelf helemaal niets aan konden doen, toch hebben ze mijn klacht heel serieus opgenomen en ik heb zelfs een kleine compensatie ontvangen als tegemoetkoming in de door mij gemaakte kosten.Maar het aller belangrijkste vind ik toch dat je als mens serieus genomen wordt. Ze hebben wel gedaan wat de vervoerder heeft nagelaten.

Assortiment
Ruime keuze in allerlei producten met eventueel als je nog vragen hebt deskundig advies.

Aanbeveling
Het gehele proces is prima gelopen vanaf het aller eerste contact t/m de afhandeling van onze klacht.

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik een grote bestelling via een internet winkel heb geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 07-01-2016 In de winkel gekocht
Bemmel&Kroon Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk

Service
Levertijd klopte precies

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, ruime keuze

Aanbeveling
Ben nog even zelf naar de winkel geweest, niet direct naar je toe met kan ik u helpen, maar na een tijde bij dezelfde soort machines kwam er iemand vriendelijk vragen of hij ergens mee kon helpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 07-01-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon te Zoeterwoude.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de winkel werden we weer prima geholpen. Deze verkoper, die ons de vorige keren ook hielp, heeft echt kennis van zaken. Daarom gaan we ook steeds terug naar Bemmel en Kroon.

Service
De wasmachine werd precies op de afgesproken tijd geleverd. Jammer alleen dat het snoer te kort was voor de trekschakelaar. Nu hoefden we de aansluitkosten niet te betalen. Aansluiten heb ik toen zelf gedaan.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment. Gelukkig word je door de verkoper uitstekend geholpen om tot de juiste keuze te komen.

Aanbeveling
Het is de warenkennis van de verkoper die ons steeds weer bij Bemmel en Kroon brengt.(En de gunstige prijzen natuurlijk)

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans. Wel een pluim natuurlijk. Bij deze!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Assortiment
Geen mening over daar wij direct naar 1 type wasmachine hebben gezocht.

Aanbeveling
Goedkoopste op Kieskeurig.nl en correcte service.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lieskes 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site

Service
zeer snelle service en orderbevestiging

Aanbeveling
Perfecte service en waar we het meest tevreden over zijn is dat de informatie op de site (levertijd, leverbaar, bijkomende kosten) goed is. Dit in tegenstelling tot veel andere sites......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j3nnif3r 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen gedoe, duidelijke site

Service
Prima (gratis extra) service, duidelijke informatie over levertijd enz.

Assortiment
Ruim en precies de producten die we zochten voor lage prijzen

Aanbeveling
Iedereen die me vraagt naar een goede witgoed winkel, zal ik Bemmel en Kroon aanbevelen!

Extra toelichting
Twee keer iets besteld, met beide bestellingen een prima ervaring. Als ik nogeens iets koop, kijk ik eerst bij Bemmel en Kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gutlichh 07-01-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel internetwinkel als fysieke winkel beschikbaar. Bestelling en offerte geplaatst via internet en aankoop in fysieke winkel in de buurt.

Service
De gewenste afwasmachine was niet meer voorradig. Er is een gelijkwaardig actueel model geoffreerd voor dezelfde prijs met nog meer mogelijkheden, klasse!

Assortiment
Ruime keuze in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Reeds meerdere produkten door de jaren heen gekocht bij van Bemmel en Kroon omdat ze zowel een internetwinkel hebben als een fysieke winkel met daarbij de beschikbare expertise van de medewerkers en het persoonlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yves 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Goede service, snelle respons op mails en tijdige levering

Assortiment
Groot assortiment, alle toestellen gevonden die we nodig hadden

Aanbeveling
Prijs kwaliteit top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jk 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
Nadat de bestelde artikelen niet voorradig waren hebben wij vervangende artikelen gekregen waar wij zeer over tevreden zijn

Assortiment
zeer uitgebreid en veel keuze

Aanbeveling
Goede service en terugbel acties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RBL 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service en prima website met de juiste info voor het maken van de keuze!

Service
Geweldig aardige en behulpzame kerels kwamen de apparatuur aansluiten en namen de oude apparatuur en verpakkingsmateriaal retour! Topservice!

Assortiment
Opvallend dat het assortiment de apparatuur met de juiste specificaties omvat! Goed gedaan!

Aanbeveling
Geweldige winkel waar wij al eerder goede ervaringen mee hadden, en dit weten zij te continueren!

Extra toelichting
Order BKI512463

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet site is erg overzichtelijk

Service
Gratis thuis bezorgd en snelle levering

Aanbeveling
TOP service ik had een wasmachine besteld en kreeg de opvolger van het type wat ik besteld had voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is zeer overzichtelijk.

Service
Direct wordt je goed geïnformeerd over de bestellingen.

Assortiment
Zeer compleet.

Aanbeveling
Heerlijke webshop.

Extra toelichting
Supersnelle levering en zeer scherpe prijzen. Producten zijn volgens afspraak geleverd. Zelfs de oude combimagnetron werd gratis mee terug genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericvgiessen 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele toegankelijke website welke je in 4 stappen door het aankoop process heenleid.

Service
Perfecte service, vandaag besteld, morgen in huis.
Goede planning welke je een dag van te voren in welk "leverblok' je bent ingedeeld. thuisblijven voor een boodschap o.i.d. hoeft niet want de chauffeur belt een half uur van te voren. Oude apparaat wordt gratis retour genomen.

Assortiment
nagenoeg alle keukenapparatuur en witgoed voorhanden.

Aanbeveling
Nette winkel en web-shop, goed aanspreekpunt (dat ook bereikbaar is)voor after-sales service en garantie, Dit in tegenstelling tot vele andere web-shops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMB67 05-01-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Helemaal vergeten bij mijn review maar we hebben een Bosch inbouwoven/magnetron gekocht type: HMG8764S1 met nr. DH508488. Deze bevalt echt prima, zeer gebruiksvriendelijk en erg snel warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeRo 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een makkelijke site, klantvriendelijk met goede feedback

Service
De leverancier komt na wat hij beloofd en communiceert uiterst correct

Assortiment
Wij konden vinden wat we zochten

Aanbeveling
Uitstekende prijs, snelle en correcte levering en afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Hoefde nix uit te zoeken.
WT45W272NL was uitverkocht en wij zochten een alternatief

Service
Op de wasmachine geplaatst, even gecontroleerd of de droger functioneerde en alle rommel weer meegenomen.

Assortiment
Voor iedereen wat wils, merken, prijsklassen en opties allemaal aanwezig

Aanbeveling
Zij belden terug met advies en binnen de afgesproken tijd. Vandaag besteld morgen leveren en mogelijkheden voor garantieuitbreiding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk bestellen

Service
Snelle levering, keurig afgeleverd en aangesloten

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Bestelgemak, snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
voor 16.00 uur besteld, volgende dag al in huis

Service
qua tijd planning helemaal correct en ze hebben hem tot de plaats gebracht waar hij ingebouwd moest worden

Assortiment
veel keuze en div. modellen

Aanbeveling
alles perfect verzorgt, klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paul 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site duidelijke beschrijvingen en veel reviews was voor mij doorslaggevend

Service
Snelle levering sneller dan ik had verwacht. Ook nog vriendelijk te woord gestaan over de telefoon.

Aanbeveling
Zou zo weer iets kopen als ik wat nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMulders 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig via internet je bestelling te plaatsen en evt. aanvullende service.

Service
Stipt en correct.

Assortiment
Breed assortiment, voldoende keuze!

Aanbeveling
Prima winkel, zowel fysiek als op internet.
Eenvoudig je product te bestellen en laten afleveren volgens jouw wensen. Prijzen zijn scherp.

Extra toelichting
Ordernummer BKI511530

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter 04-01-2016 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voldoende parkeerruimte, makkelijk te bereiken

Service
Goed geholpen, kwam voor het 1 ging met een ander weg!

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Niet alleen trap ook is er een lift aanwezig. ..gedacht aan mindervaliden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaatje 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken, bestellen en te bereiken per telefoon voor vragen!

Service
Snel en duidelijk. Levering ging via een extren bedrijf en die waren ook heel duidelijk over de levering (binnen een tijdsvak van 3 uur, met een sms over de precieze tijd): super!

Assortiment
Wij zochten een wasmachine en vonden die het goedkoopst en snelst bij Bemmel en Kroon

Extra toelichting
Goedkoop, snel, duidelijk en goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hensens 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles was erg duidelijk en simpel te vinden. Absoluut geen opmerkingen hierover.

Service
De levertijd was ontzettend snel en de communicatie ervan was uitermate duidelijk en uitgebreid. We hebben van te voren een mail gekregen over de verwachte leverdatum. Op de dag zelf hebben we een mailtje ontvangen met de verwachte levertijd en met een link waarop we de koerier live konden volgen. Bovendien werd vermeld wie ons pakket zou bezorgen (inclusief foto van de bestuurder!)

Assortiment
Deze winkel had de absoluut laagste prijs van alle winkels waar we dit product gezocht hebben. Maar liefst 150 euro goedkoper dan de duurste!

Aanbeveling
Zeker aan te raden en we zullen zonder twijfel nog eens iets kopen bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EFriggen 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heb meerdere dingen besteld bij bemmel en kroon en vind het een fijne site om te bezoeken

Service
Ik had gebeld dat ik nog geen tijdsvak had gekregen dat ze zouden komen en daar ben ik heel netjes mee geholpen.

Assortiment
Goed, kom toch vaak bij bemmel en kroon uit als het gaat om prijs en kwaliteit

Aanbeveling
Ik heb vroeger ook apparaten gekocht bij bemmel en kroon en nog geen problemen mee gehad

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Martin 1974 04-01-2016 In de winkel gekocht
Den Haag (via de telefoon bij Herman Linkerhof)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 5 minuten was alles geregeld via de telefoon en meteen duidelijk wanneer de wasmacine van Bosch werd geleverd

Service
Herman heeft mij goed geholpen en meegedacht om tot een snelle oplossing te komen.

Assortiment
De keuze uit het assortiment op de website is ruim, duidelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Vriendelijk,snel, duidelijk en denken goed mee met de klant.

Extra toelichting
Ik had mijn Bosch wasmachine eerst bij een andere grote zaak gekocht. De online service is daar echt belachelijk, informeren je niet als de levering is vertraagd en laten je gewoon barsten. Bij Bemmel en Kroon wordt er tenminste naar je geluisterd en doen wat ze beloven. Ze denken absoluut met je mee. De vervoerder waar Bemmel en Kroon mee wekt (Dynalogic) verdient ook een dikke pluim. Na een lange dag kwamen ze bij ons als laatste maar kregen meer dan 100% service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-01-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop gebruiksvriendelijk

Service
zelfde dag nog geleverd en geplaatst

Assortiment
Ruime keuze op voorraad

Aanbeveling
Uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webshop en bestelprocedure. Niet nodig om account aan te maken.

Service
Goede, snelle service. Snel bezorgd, geen extra bezorgkosten. Zelfs naar zolder gebracht en oude machine meegenomen! Voor kleine toeslag wordt de wasmachine ook aangesloten (en test gedraaid). Nadeel: 4,95 extra betalen omdat je bij aflevering wil pinnen ('pinkosten').

Assortiment
Uitgebreid assortiment, goed te vinden in de webshop. Concurrende prijzen.

Aanbeveling
Veel keuze en voorraad, snelle bezorging, concurrerende prijzen. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r. bosch 03-01-2016 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Binnen 5 minuten goed advies en koop van een Samsung wasmachine gesloten

Service
Voelde mij op mij gemak in deze winkel

Assortiment
Voldoende keus aan wasmachines

Aanbeveling
Overzichtelijk en goed bereikbaar en natuurlijk concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Bakkertje 03-01-2016 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een 10 klinkt ongeloofwaardig ;) vandaar de 9 gemak... we liepen de winkel in, vertelden wat we wilden hebben. kregen gelijk iemand die alles wist te vertellen en binnen een kwartier overgegaan tot aankoop

Service
alles ging goed en snel, uitgebreide uitleg, antwoorden op alle vragen

Assortiment
voor wat wij wilden voldoende keuze in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
gewoon goed en betrouwbaar daarom is de keuze ook op Bemmel en Kroon gevallen

Extra toelichting
wij zijn superblij met onze aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DB 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Wij bestelden onze vaatwasser tussen kerst en oud en nieuw. De volgende dag werd hij bezorgd. De bezorgers waren erg helpend

Extra toelichting
Prima service, prima produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jelle 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is overzichtelijk

Service
Kan bij de order een specifieke afleveringsdatum aangeven.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Positieve ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen van de koelvriescombinatie bij Bemmel&Kroon verloopt erg eenvoudig. Ook is het prettig dat je kan pinnen bij de bezorging, zodat je pas betaald hebt als alles helemaal in orde is.

Service
De service is uitstekend! De chauffeurs waren erg vriendelijk en plaatste de koelvriescombinatie naar wens.

Assortiment
Bemmel&Kroon heeft een ruim assortiment. Na een goede zoektocht via kieskeurig kwam ik ook voor onze koelvriescombinatie bij hun uit.

Aanbeveling
Na alle bovengenoemde pluspunten kan ik het iedereen zeker aanbevelen om hun witgoed bij Bemmel&Kroon te bestellen!

Extra toelichting
Snelle en goede bezorging van onze koelvries combinatie BKI509595, ondanks de feestdagen!! Vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Kan Bemmel & Kroon zeker aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PvA 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kwam op mijn zoektocht naar een nieuwe (inbouw) koelkast via een prijsvergelijker op deze webshop uit. Deze is helder van opzet zonder "te veel" toeters en bellen, werkt erg eenvoudig en intuitief.

De zoek filters kunnen wellicht wat uitgebreider, de deurophanging zie je nu pas als je verder op het product inzoomt en dat maakt het zoeken wat minder makkelijk.

Het verdere bestel proces is, zoals dat hoort, prima in orde en mijn order (BKI510890) is de volgende dag netjes binnen het gestelde tijdvenster afgeleverd.

Service
De aflevering is uitermate klantvriendelijk opgezet waarbij je op de dag van levering een tijdvenster krijgt van 4 uur en je via Track&Trace de route van de chauffeur kunt volgen zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te blijven.

Ik heb de klantenservice (nog) niet nodig gehad dus daar kan ik geen beoordeling over geven.

Assortiment
In mijn geval kon ik een goede keuze maken in een uitgebreid assortiment inbouwkoelkasten.

Aanbeveling
Prijzen zijn tegenwoordig zo transparant dat een (web) winkel daar op prijs bijna geen verschil meer kan maken.

Dus zullen zij de nadruk moeten leggen op een gebruiksvriendelijke (web)winkel, een uitgebreid assortiment, uitstekende service en een goede aftersales om zo bestaande klanten aan zich te binden voor eventuele vervolg aankopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margreet 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
super levering, met "extra" optie werd zowel de wasmachine als droger twee trappen op gesjouwd en aangesloten. We hebben het gelijk in gebruik genomen en werkt perfect.

Extra toelichting
bij de droger hebben we achteraf en afvoerslang bijbesteld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

irene 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een klik, alles duidelijk

Service
snel geleverd

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
alles toppie !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lobri34 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met product informatie

Service
Klantenservice om advies gevraagd over type oven waar ik interesse in had. Snel, goed en duidelijk geholpen.

Assortiment
Nieuwe inbouw oven, ruime keuze in apparaten

Aanbeveling
Door eerder genoemde ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesvL 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Levertijd zoals afgesproken.

Aanbeveling
Alles met de bestelleiing is netjes geregeld en volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lobri34 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, maar ook telefonisch voor extra informatie heel snel contact en behulpzaam

Service
prettig en goed telefonisch advies

Aanbeveling
uitgebreid assortiment, goed advies bij aankoop of alternatief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

britsom 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De goedkoopste ,heel gemakkelijk

Service
Perfecte service 👍topper

Assortiment
Snel gevonden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederike 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch ben ik erg vriendelijk en kundig geholpen met de juiste keuze voor een wasmachine. Bovendien werd ook meteen de bestelling zo gedaan.

Service
meteen de volgende dag zonder fouten of gedoe de wasmachine in huis

Assortiment
Veel goede merken wasmachines in huis

Extra toelichting
Goedkoopste winkel, erg aardige en servicegerichte mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nazan 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede dienstverlening

Service
Aan onze wensen tegemoet gekomen

Assortiment
ruim

Aanbeveling
Totaal geen klachten, uitstekende service en dienstverlening, gemakkelijk in het afhandelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig via webshop shoppen en keuze maken. Je kunt hierbij de verschillende apparatuur vergelijken

Service
Snel reactie op per mail gestelde vragen. Dit geldt ook voor telefonische bereikbaarheid.Je wordt snel, vakkundig en keurig te woord gestaan.

Assortiment
Voor het door mij gewenste apparatuur was voldoende keuze en alternatieven aanwezig.

Aanbeveling
Ruime keuze en voldoende informatie over specificaties zoals inbouwmaten zodat je vooraf goede afweging kunt maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TLips 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, goedkoop

Service
Snel, besteld; correct gecommuniceerd over aflevering; voorbeeldig geïnstalleerd.

Assortiment
Pas twee bestellingen geplaatst

Aanbeveling
Niks mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herik 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede webshop, volledig en echt de goedkoopste.

Service
Goede service ook door mogelijkheid zelf de afleverdag te kiezen

Assortiment
Hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede service en goede levering alles volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gezin van 5 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en makkelijke website

Service
Service is Top! Via Internet besteld alles wordt meteen duidelijk en snel met mailverkeer afgehandeld. Transport/levering wordt je via SMS op de hoogtegehouden.

Assortiment
Hebben genoeg keuze gehad bij het uitzoeken naar een nieuwe wasmachine

Aanbeveling
Grote keuze wat witgoed betreft; snelle levering en en personeel wat levert zijn zeer professioneel. Ook heel prettig dat je door smsjes op de hoogte wordt gehouden wanneer ze het bestelde product komen afleveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saak 31-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
Wij hebben een wasdroger besteld maar kregen ineens een andere machine geleverd (een opvolger). Dit was in orderbevestiging aangegeven blijkbaar maar die hebben wij niet besteld. Ik vind dat dit op zijn minst doorgebeld moet worden. Wij stonden ineens voor een verrassing. Het is weliswaar een duurdere opvolger maar we kunnen er geen review van lezen en heeft toch andere dingen (zoals een dichte deur). Dit vind ik echt mindere service. Je kunt wel weer retourneren maar dit is toch weer een stap en bovendien wil je graag nu je machine hebben. Dit viel ons wel tegen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

oester5 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en makkelijk proces

Service
Apparaten goed geïnstalleerd en de oude meegenomen.

Assortiment
veel keuze en alle goede merken aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews