bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15529 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janke Kappert 02-09-2017 Via de website gekocht

Een zeer warme douche voor de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had voor deze winkel gekozen omdat volgens internet de uitgekozen Bosch vaatwasser bij deze winkel aangeboden werd. Al snel kwam een e-mail dat de machine niet meer leverbaar was maar dat ze de opvolger, een duurdere Bosch, voor dezelfde prijs wilden leveren. Daar waren we erg blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Bartlett 02-09-2017 Via de website gekocht

Top service met een zeer meedenkende service medewerker!!!!

Algemene score

10,0
Goede service met een zeer proffesionele advies bij een passende aanbieding. Ik kan niets anders zeggen. Vrijdagmiddag gebeld zaterdagochtend het product voor de deur. Ik kan iedereen Bemmel en kroon aanbevelen. Wij zullen in de toekomst zeer zeker Bemmel en kroon weer benaderen voor toekomstige aankopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 02-09-2017 In de winkel gekocht
cruquius

afspraken en service top, beleefde zeer vakbekwame monteur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
koop hier meestal, namelijk vanwege: afspraken en service top, beleefde zeer vakbekwame monteur.
koop hier meestal, namelijk vanwege: afspraken en service top, beleefde zeer vakbekwame monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie van den Hoek 01-09-2017 Via de website gekocht

Alweer een fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Order BKI623548 werd deze week gebracht. Vlug, met veel service en tegen een goede prijs. Zo ken ik deze winkel, en ook deze keer bleek het te kloppen. Na de levering van een was en een afwasmachine was dit in 3 maanden de derde keer dat ze kwamen, nu met een droger van Siemens. En we zijn weer net zo tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 01-09-2017 Via de website gekocht

Wat een geweldig internet winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle reactie na bestelling, prima bezorgservice en snel. Perfecte levering door gezellige mannen die van een geintje houden. Gewoon alles was Top, nooit beter meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Mutsaarts 01-09-2017 Via de website gekocht

Levering vriezers Liebherr

Algemene score

9,0
Aangezien de Garantietermijn 5 jaar was van het apparaat heb ik voor deze winkel gekozen, ook verschilde de prijs niet t.o.v. andere winkels. De levering was volgens exact op de aangegeven tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kopen doe maar !!!!! 01-09-2017 Via de website gekocht

jammer dat het product niet voorradig was dus langer wachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
shop vertrouwd dus service en verdere afhandeling zonder zorgen belangrijk ook betaling goed geregeld

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dervis 01-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het is fijn om hier te shopen en is beter koop. De levering van goederen is perfect en snel.wij zijn heel tevreden met service en gekockte goederen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 31-08-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Goede keuzehulp, snel en goed geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper was een vakman, wist meteen dat onze vaatwasser een hoger type moest zijn toen wij t nummer oude vaatwasser noemde.
Heeft ons dus de juiste modellen getoond en een gunstig geprijsde Bosch voor ons gevonden.
Levering een paar dagen later ging ook super. Snel gedemonteerd, daarna nieuwe gebracht en oude mee,
Na een uurtje de monteur en de vaatwasser weer aangesloten.
Wij zijn echt heel tevreden!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 31-08-2017 Via de website gekocht

Snel en simpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk zoeken via de website naar een passende wasmachine en wasdroger. Snel een keuze kunnen maken, meteen de bijpassende accessoires kunnen selecteren. Het naar boven brengen en aansluiten van de machines kon in het winkelwagentje worden bijgevoegd.
Vandaag is alles geleverd, zoals ik had aangevraagd. Pinnen bij aflevering, alle materialen weer meegenomen. De machines kon ik meteen gebruiken en dat heb ik dus ook gedaan. Ik vind de AEG erg stil, en dat terwijl ons huis nog leeg is en dus een klankkast.
Kortom, heel tevreden en zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en vriendelijke levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bevestiging en een mailtje vooraf met het timeframe van levering (3u), zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. De heren hebben de wasmachine op de juiste plek gezet, gezorgd dat deze aangesloten was en werkte. Ik kon meteen gaan wassen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeetee 31-08-2017 Via de website gekocht

Voorbeeld aflevering! Wat een toppers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prettig contact gehad met de medewerkers van Bemmel en Kroon. In eerste instantie een kort e-mailbericht, maar na telefonisch contact was de uitleg in verband met de levering helder (dit vanwege trekkoordaansluiting). De bezorgers hebben geweldig werk geleverd. Aangezien ik hoogzwanger ben kon ik niet de gehele dag aanwezig zijn op het afleveradres en werd ik goed op de hoogte gebracht wanneer er geleverd ging worden. Tot in de badkamer en ook werd de machine goed gecheckt en werd er een proefwasje gedraaid! Na de bezorging van een groot bedrijf met veel ervaring (IKEA) met aflevering op de grond van de lift (lastig bukken met dikke buik) was ik beetje bezorgd over hoe het met een wasmachine zou gaan.Prima dus. Lovende woorden, de bezorgers waren zeer vriendelijk en hebben fantastisch afgeleverd in de badkamer op de juiste plek, het verpakkingsmateriaal en de oude machine meegenomen. Het personeel van Bemmel en Kroon krijgen van mij een Kroon, vriendelijk en geduldig! Dankjulliewel!

Als tip voor de toekomst misschien een installateur voor de trekkoordaansluiting als extra service aanbieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit K. 31-08-2017 In de winkel gekocht
Leidschendam

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiteraard kreeg ik goede uitleg betreffende de verschillende soorten wasdrogers en een advies. Ik heb het advies opgevolgd en "so far so good". De beste service ooit kwam met het mailtje over de aflevering: pas je daglimiet van je pinpas aan zodat je het hele bedrag kan pinnen. Dat is geweldig en voorkomt schaamte wanneer het pinnen niet lukt. GEWELDIG!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 31-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Toen besteld model niet meer leverbaar was kreeg ik zonder bijbetaling de (duurdere) opvolger van dit model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 31-08-2017 Via de website gekocht

goed geregeld, bezorging is prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, goed geregeld, netjes verpakt en op de afgesproken tijd geleverd.
Prijs is scherp. Prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.P. van Vliet 31-08-2017 Via de website gekocht

Zeer scherpe prijs en snelle levering BKI623798

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe offerte ontvangen voor een specifiek model wat ik wilde hebben. Men kon de gewenste versie direct de volgende dag al leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Verheggen 31-08-2017 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark

top prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel en Kroon had de perfecte kookplaat voor ons! En over vooral de prijs was ik erg verbaasd! Veel goedkoper dan bij de concurrent!

De service was ook erg professioneel.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

G. Pronk 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en correcte levering en bij vragen duidelijke uitleg. Goede prijs voor mijn inbouw koelkast.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bestelling BKI623673 30-08-2017 Via de website gekocht

Als het even niet gaat, dan zijn ze er toch om je te helpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gekozen voor hun prijs en snelle levering, goed en snel geholpen toen bleek dat een deel van de bestelling niet op voorraad was. Voor een grote organisatie een persoonlijke benadering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boy van Bogaert 30-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn volgende bestelling zal ik zeker eerst bij Bemmel&Kroon kijken.
Ik ben zeer tevreden .Snel ,betrouwbaar en het belangrijkste goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 30-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen via webshop zonder enig probleem. Aflevering uitstekend op de afgesproken tijd! Prima service en perfekte aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieger 30-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, service niet goed

Algemene score

3,0
Snelle levering en één van de voordeligste winkels, maar eenmaal geleverd trekt Bemmel en Kroon zich terug. Twee wasmachines besteld waarvan de tweede een onderdeel miste. Op de vraag of dit onderdeel nageleverd kon worden, zegt Bemmel en Kroon dat dit maar via de fabrikant geregeld moet worden. Ook bij het afleveren van de tweede machine was een klein stukje van de slang af zagen te veel gevraagd. Toch extra voor installatie betaald. Kortom, als alles past en af fabriek alle onderdelen aanwezig zijn is er niets aan de hand, maar als er iets tegen zit, is de service heel ver te zoeken.

Review criteria:

Goed
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Ceesvan Ommen 30-08-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en deskundige medewerker stond ons te woord. Groot assortiment met veel keuzemogelijkheden. De afhandeling verliep goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marco Koppelmans 30-08-2017 Via de website gekocht

klopt als ee bus!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toch altijd een beetje voorzichtig met de eerste bestelling op een voor ons, nieuwe site. Maar ja, de goedkoopste! en niet een eurootje, maar een compleet tientje goedkoper, voor exact dezelfde stofzuiger. Maar keurig! meteen melding van order, van verzending, van verwachte aflevertijd, en alles klopte.
Prima geregeld, en dus goedkoop en supersnel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 30-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat uitzoekwerk hebben een lijstje samen gesteld met apparaten die we graag in ons nieuwe huis wilde. Deze hebben we voorgelegd aan Bemmel&Kroon. Zij hebben ons van het juiste advies voorzien en zodoende hebben we een nog mooier lijstje samen gesteld. de apparaten zijn vervolgens keurig op tijd bezorgd en geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

y. te ronde 30-08-2017 Via de website gekocht

Alles naarwens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was eerst in winkel geweest om naar Amerikaanse koelkast te kijken, en hebben daarna op internet besteld. Maar wegens verbouwing huis moest hij na bepaalde datum binnenkomen, heb met de winkel gebeld en die dachten mee, en heb samen met winkelier datum bepaald. Dus hiermee warme douchè voor Bemmel en Kroon

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Kets 30-08-2017 Via de website gekocht

Goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Voordat u hier iets koopt kunt u het best even bellen of het op voorraad is.
In ons geval werd 2 dagen 8 dagen en na het melden is dit nooit aangepast op de website dit terwijl men wist dat de wasmachine niet op voorraad was.
Dynalogic installatie service is absoluut geen geld waard ze schuiven de doos eraf en de wasmachine bij u naar binnen maar van een waterpas hebben ze nog nooit gehoord ze doen dit op het oog d.m.v 10 jaar ervaring werd mij verteld.
Eind goed al goed zelf waterpas gepakt op de knietjes en zelf netjes rechtgezet.
Tot nu toe is de LG wasmachine een must je hoort helemaal niks ook niet bij centrifugeren en 70,- minder betaald als bij alle andere online webshops.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

AVE 30-08-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doorslag om bij Bemmel en Kroon twee Liebherr koelkasten aan te schaffen gaf de service. Snelle levering, bezorggemak en de gratis extra service. Communicatie per email ging ook goed. Nooit eerder iets aangeschaft bij Bemmel en Kroon maar zou zeker teruggekomen. Punt voor verbetering website: keuzemenu met specificaties van de producten uitbreiden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 30-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service ook voor de after sales!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier begin augustus een combi/magnetron aangeschaft, de volgende dag meteen in huis. Helaas was het apparaat niet in orde en na 2 x een monteur van Bauknecht over de vloer te hebben gehad, bleek dat deze niet te repareren was. Echter Bauknecht / Whirlpool kwam niet met een oplossing maar Laurens van Bemmel&Kroon wel! Het apparaat wordt netjes omgeruild voor een nieuw wel werkend exemplaar. Wat een SUPER service! TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 30-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
De web-site is overzichtelijk en het aankopen spreekt voor zich. Vlotte levering. Wij hebben gekozen voor drempellevering en omdat onze oude machine 5 meter te ver van de drempel stond heeft het transport bedrijf onze oude machine laten staan. Ik heb zelf een bedrijf en scoor met deze opstelling geen klanten.
Beetje jammer want ik was best onder de indruk van de gehele gang van zaken tot dit voorval.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Hans van Duijn 30-08-2017 Via de website gekocht

Goede en adequate service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij aanschaf van onze Siemens vaatwasser bleek deze bij nader inzien niet meer leverbaar
Bemmel & Kroon hebben ons hierover geïnformeerd en ons, zonder meerkosten , de opvolger aangeboden en geleverd. Uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jh den Dunnen 30-08-2017 Via de website gekocht

correcte en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede keuze mogelijkheden en scherpe prijs vergelijking. Perfect nakomen van aangeboden diensten.
Website duidelijk en goed overzicht en beschrijving van de producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Brands 29-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat de wasmachine het zondag had begeven ,kwamen we via Kieskeurig bij Bemmel en Kroon terecht.
Wat een overzichtelijke en duidelijke website.
We kozen voor een mooie set Wasmachine en droger van LG.
Het is nu dinsdagmiddag en de 2e was draait al.
Nadat we een uitgebreide mail kregen over de bezorging ed,is het amper 36 uur later al geleverd en geïnstalleerd.
Topservice.Ik bestel hier zeker weer!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ahlers 29-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service mét leverdatum keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van Bemmel en Kroon is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dit is de tweede keer dat we via internet iets via Bemmel en Kroon kopen en de service is snel en correct. Ook fijn dat de leverdatum en afleveradres gekozen kan worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Priscilla 29-08-2017 Via de website gekocht

Een tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle reactie en levering.
Het product dat ik bestelde was niet meer voorradig en kreeg het nieuwere model voor dezelfde prijs.
De dag van levering werd gerespecteerd en de leveranciers waren super vriendelijk.
Veel winkels en onlinewinkels kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie 29-08-2017 Via de website gekocht

Een super shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling en aflevering is altijd zeer goed wat berichten en tijd van bezorgen betreft . Fijn dat je kunt kiezen uit dag van afleveren .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 29-08-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel heel vriendelijk geholpen en bij aflevering apparaat waren de 2 jongens erg behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

B.Musters 29-08-2017 In de winkel gekocht
Filiaal Cruquius plaza

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Bemmel en Kroon terecht gekomen vanwege het feit dat dit nog een echte winkel is. Op aanraden van de officiele dealer. Prettige ontvangst, terzake deskundige verkoper en een vlotte afhandeling. Extra wensen werden snel uitgevoerd zonder meerprijs en de levering was punctueel, zoals afgesproken. Ik kom zeker terug als ik andere zaken in huis nodig heb

Reageer

Cor Varkevisser 28-08-2017 In de winkel gekocht
Cruquius woonboulevard

zeer tevreden over service en installatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel, na advies er heen gegaan en daar hebben we geen spijt van ook de afhandeling was top, en de installatie was van grote klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge kooy 28-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service! Zaterdag bestelt! Maandagochtend geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs/qualiteit verhouding gaf de doorslag voor de bestelling bij Bemmel & Kroon. De levering was binnen twee dagen! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise Scholten 28-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop veel online , zelden gaat het zo vlug als hier , en ook nog eens voordeliger ! De bestelling werd keurig bezorgd op de afgesproken dag , ik kreeg zelfs een berichtje met de exacte bezorgtijd! Nog nooit mee gemaakt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 28-08-2017 Via de website gekocht

Prettig geholpen, goede service, keurige bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In besteltraject ben ik prima geholpen. Ik had zelf een foutje gemaakt in een typenummer - dat is keurig en snel rechtgezet. Levering moest door ons worden uitgesteld, leverde ook geen probleem op. Uiteindelijke levering keuring zoals vooraf aangegeven.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilly 28-08-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Algemene score

9,0
Gekozen i.v.m. De prijs van het produkt.
Na de bestelling wordt men zeer goed geinformeerd over de levering en het aflevertijdstip.
Dit was zeer accuraat en de dag van levering zeer goed te volgen via track and trace.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 28-08-2017 Via de website gekocht

Keurig op tijd bezorgd en netjes aangesloten!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en levering netjes en op tijd! ook nog aangesloten en getest!! en snel geleverd. Nog keurig in verpakking ter plekke uitgepakt en geïnstalleerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spaans 28-08-2017 In de winkel gekocht
Forepark Den haag

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service waar ook goed wordt meegedacht! Er wordt goed mee gezocht naar het juiste product.......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 28-08-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super behandeld bij binnen komst kregen voldoende info over diverse mogelijkheden na aankoop werden we goed op de hoogte gehouden over leverdatum en tijd zeer vriendelijke heren die correct te werk gaan kortom zeer tevreden met mijn aankoop bij Bemmel en kroon

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. de Bakker 28-08-2017 Via de website gekocht

Degelijke webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van aankoop tot en met installatie thuis, een gedegen opvolging van mijn bestelde inbouwkoelkast.
En, niet onbelangrijk, gewoon pinnen bij aflevering.
Dat geeft vertrouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

y.kieboom 27-08-2017 In de winkel gekocht
Hoofddorp

Goede verkoper helaas slechte installeerders

Algemene score

3,0
We zijn in de winkel geweest. Goed geholpen bij het zoeken naar een gasfornuis. Wilde ook graag dat deze werd aangesloten. Alleen de bezorging en het installeren was slecht. De gasslang was niet naar onze zin aangesloten en het fornuis is niet waterpas neergezet. De plaatsers vonden de vloer niet recht. (misschien zitten er daarom stelpoten onder?) Hebben dit aan de verkoper gemeld. Hij wilde ons wel de volgende week helpen maar wij wilde niet een week wachten. Hebben toen een installateur laten komen en deze was binnen een half uur klaar.
Beveel deze winkel NIET aan.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Haarlemmer 27-08-2017 In de winkel gekocht
Qrucuius

Vlot & Voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel, deskundige medewerkers, goed advies, levering zoals afgesproken.
Alles volgens afspraak en voordelig. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon 26-08-2017 Via de website gekocht

De goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Internetshoppen zoals het moet zijn; Miele stofzuiger gekocht. 10 euro goedkoper dan de goedkoopste prijs die we konden vinden. Bestelling plaatsen, betalen en de volgende dag binnen (was een zaterdag), waarbij de bezorgdienst te volgen was op internet zodat je wist wanneer de bestelling bezorgd wordt. Half uur van te voren nog een sms-je.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews