bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15709 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3107 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dorine149. 19-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk display, daardoor makkelijk in bediening

Service
van te voren gebeld zoals afgesproken.makkelijk i.v.m. werk

Assortiment
Genoeg keus, misschien teveel?

Aanbeveling
Aan iedereen die op zoek is naar witgoed

Extra toelichting
Schitterende winkel met een heel groot assortiment, prima en vriendelijk geholpen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhmmuijs 18-09-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
We werden snel geholpen, werd goed geluisterd naar onze vragen en kregen hierdoor goed advies WAT we het beste aan konden schaffen.

Assortiment
Was meer dan genoeg om een goede keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Vriendelijke, behulpzame en kundige verkoper

Extra toelichting
Gemakkelijk bereikbaar, overzichtelijke winkel, uitgebreid assortiment en kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

monilelo 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Ik had een andere model besteld maar niet meer leverbaar dus krijg ik nieuwer en duurder model voor hetzelfde prijs! Wat een service.

Extra toelichting
Ruime keuzes, makkelijk te bestellen, goede service en snelle levering!! Perfect!!! Ik had een andere model besteld maar niet meer leverbaar dus krijg ik nieuwer en duurder model voor hetzelfde prijs! Wat een service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De hoog 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Makkelijk via internet te bestellen en dag te bepalen van levering, van te voren nog even bellen dat ze er aankwamen, 2 aardige en handige jongens kwamen de wasmachine brengen en aansluiten. Prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja.H 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk welke weg te volgen op de site

Service
snelle levering en levering op de aangegeen tijd met telefoontje vooraf. Jammer dat je niet met creditcard kan betalen

Assortiment
ruim assortiment met alle bekende merken

Aanbeveling
zou deze winkel zeker aanbevelen!

Extra toelichting
duidelijke site, ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jason van der Voort 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
In grote mate zou ik B+K aanbevelen. Assortiment, levering, service zijn meer dan ok!

Extra toelichting
Goed toegankelijke website met heldere en duidelijke informatie. Duidelijke communicatie t.a.v. bestelling, betaling en levering. Afspraken worden perfect nagekomen. Extra service-call 10 minuten voor aankomst is erg prettig. Wasmachine keurig op zijn plaats gezet en aangesloten. Korte uitleg over de eerste wasbeurt. Netjes verpakkingsmateriaal meegenomen. Ruime keuze op website, die vervolgens ook leverbaar is. Dat kom je bij anderen wel anders tegen. Daar wordt wel een product tegen scherpe prijs aangeboden, maar is vervolgens niet leverbaar. In grote mate zou ik B+K aanbevelen. Assortiment, levering, service zijn meer dan ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renehofman 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik heb eerst gebeld om de voorraad te checken, en kreeg snel de bevestiging.
daarna heb ik besteld op de website, de betaling gedaan, en volgende ochten om 08.30 werd mijn bestelling geleverd.

Service
alles werd snel en duideljk gecommuniceerd, dus ik wist ook dat de bezorger vroeg kwam

Aanbeveling
als er een gelijkwaardige aanbieding is, dan zou ik Bemmel en Kroon wel aanbevelen vanwege de snelle levering en bereikbaarheid. Het gaat wel om het product zelf dus de prijs blijft wel belangrijk.

Extra toelichting
de 2 stoomovens worden mondjesmaat uitgeleverd door Bosch. over een paar weken wordt onze keuken gemonteerd, en Brugman Keukens kon de stoomovens niet leveren ( belachelijk overigens ) Een korte zoektocht bracht mij bij Bemmel en Kroon die er nog 2 had. En die zijn dus ook ruim op tijd voor de verbouwing binnen. Ik ben samen met mijn vrouw dus erg blij met deze levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pnelsmit 18-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/ Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in de winkel van Bemmel en Kroon staan veel wasmachines opgesteld. met duidelijke uitleg was de keuze snel gemaakt.

Service
na de keuze werden we goed ingelicht over de levering en de voorwaarden.

Assortiment
genoeg verschillende wasmachines van veel merken om een keuze te maken

Aanbeveling
netjes, vooral heel servicegericht!

Extra toelichting
een wasmachine kopen is best lastig, de inrichting van de winkel, de klantbenadering hebben we als zeer positief ervaren. we komen hier zeker nog terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kris270474 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling is heel gemakkelijk te plaatsen en je kan alles goed mee opvolgen, zelfs zelf een datum van levering kiezen.

Service
Zeer goede service, alles in het teken van de klant!

Assortiment
Groot assortiment, je vind hier ongetwijfeld je keuze en ze zijn écht wel de goedkoopste.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering op datum naar keuze.

Extra toelichting
Goede service, duidelijke communicatie, goedkoopste in zijn soort, vriendelijke koerierdienst, datum van levering zelf te kiezen. Ordernummer: BKI487955

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HK55 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede site

Service
Goede communicatie

Aanbeveling
Snelle levering.

Extra toelichting
Door de vlotte en duidelijke communicatie en het montagebedrijf is dit een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vvnetten 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon de bestelling op de gewenste dag dat ik thuis was laten leveren. Hoefde ook niet speciaal er voor thuis te blijven

Service
De man aan de telefoon was erg vriendelijk en legde uit hoe het proces van levering verloopt.

Assortiment
Bemmel heeft veel verschillende producten welke gemakkelijk bezorgd kunnen worden.

Aanbeveling
Algeheel een hele professionele indruk gekregen van Bemmel

Extra toelichting
Maken waar wat ze zeggen en vriendelijk in hulp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Westkart 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede informatie via de site

Service
Goede mogelijkheid tot maken afspraak leveren product
Keurige medewerkers.

Assortiment
Breed en concurrerend .

Aanbeveling
Goede service website en in de winkel. Concurrerende prijzen. Personeel met een goede inleving in de vraag of gewenste oplossing.

Extra toelichting
Goede service , duidelijke website en concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijsenfemke 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk website en bestellen gaat eenvoudig. Erg goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Service
Bestelling volgende dag al geleverd. in de vroege ochtend mail én sms met tijdvak van leveren. Half uur voor levering werd ik gebeld dat ze er bijna waren. Product werd netjes en zeer correct binnen gebracht.

Assortiment
Ruim assortiment en een zeer scherpe prijs!

Aanbeveling
Door de goede prijs/kwaliteitsverhouding, de snelle levering en goede service zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer duidelijke website, goede en snelle levering en uitstekend behandeld en te woord gestaan door de bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snhbbv 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verliep vlotjes, en kon alles direct vinden

Service
Leveranciers waren erg efficient,behulpzaam en vriendelijk.

Aanbeveling
Alles verliep perfect.

Extra toelichting
Punctueel, op tijd en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilfe 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een goede site, die de juiste informatie duidelijk aangeeft.

Service
Na de bestelling, krijg je per email alle relevante informatie. Dat geldt ook voor hun vervoerder. Ook die communiceert duidelijk en adequaat.

Assortiment
Gewoon alle apparatuur in allerlei prijsklassen. Enorm assortiment.

Aanbeveling
Absolute aanrader.

Extra toelichting
Ik had al eerder een inbouw vaatwasser via Bemmel & Kroon aangeschaft. Dat verliep zo prettig dat je dat dus onthoudt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mblok70 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, zonder poespas en veel keuze. Meer dan de concurrenten hebben.

Service
Service is perfect, alle afspraken worden nagekomen. Zonder extra kosten (en de wasdroger die ik gekocht heb bij deze winkel was al 100 e goedkoper dan bij alle concurrenten!), werd de droger 2 verdiepingen hoog geïnstalleerd en de verpakking meegenomen. Klasse!

Assortiment
Het assortiment is vele malen uitgebreider dan van de concurrenten, en heb me uitgebreid georiënteerd, dus durf dit wel te beweren.

Aanbeveling
Ook prettig dat er winkels zijn, met showroom, zodat je daar eventueel heen kunt. Maar de prijs is onverslaanbaar, dus ik zou volgende keer deze winkel zeker aanraden

Extra toelichting
Er wordt na het aankopen duidelijk gecommuniceerd wanneer het product verwacht wordt. De chauffeur belt, zoals in de mail staat, een half uur voor aankomst en het tijdframe van 2 uur welke je een dag van te voren krijgt, wanneer het product arriveert, klopt precies. Bovendien was van Bemmel en Kroon op mijn gekochte wasdroger minstens 100 euro goedkoper dan alle concurrenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndriesFrenaij 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima geholpen, via de website gekozen maar toch nog even gebeld. Werd gelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen

Service
Kreeg via een goede koerier onze spullen, werden goed op de hoogte gehouden en wisten precies wanneer onze order kwam.

Assortiment
Wat niet op voorraad was werd direct besteld en binnen een week geleverd.

Aanbeveling
Zeker, zodra iemand nu wat wil kopen zal zeker deze winkel aanbevelen

Extra toelichting
Dit was de eerste keer om bij Bemmel en Kroon te bestellen, ze waren goedkoper als de andere maar wat ons overal opviel was de uitstekende service, dus ondanks dat de keuze was gemaakt via de webwinkel was de verdere service echt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tondo 16-09-2015 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima advies en ruime keuze

Service
De volgende dag in huis

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Allen maar prime advies en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joker1950 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het gemak vandaag besteld en binnen een paar dagen in huis

Service
de oude kookplaat word gratis meegenomen

Assortiment
prima goed te zien wat ze allemaal leveren

Aanbeveling
heel goed te bereiken en een perfecte service!!

Extra toelichting
Eerst in de winkel wezen kijken wat voor platen ze hadden en deze kwam heel goed uit de bus vandaar deze besteld! Ook de pannenset had ik al eerder in huis dan de plaat zelf!! Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toolen 16-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bereiken

Service
deskundig en vriendelijk geholpen

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
prima service en deskundig geinstalleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oudewolbers 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon op de website gemakkelijk vinden wat ik zocht en on line bestellen.
Uitstekende communicatie.
Het gemak van pinbetaling bij aflevering sprak mij aan.

Service
De service was voortreffelijk.
Ook telefonisch gemakkelijk te bereiken en goed geholpen.
Betrouwbare afspraken en levering.

Assortiment
Groot assortiment.
Veel keuzemogelijkheden binnen productgroep.
Was aangenaam verrast over de alleszins concurrerende prijzen en snelle levering (1 dag ).

Aanbeveling
Ik heb goede ervaringen met deze leverancier

Extra toelichting
Ik ben aangenaam verrast door de scherpe prijzen en de snelle, prettige, betrouwbare, adequate afhandeling door Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elizaa48 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het bestelproces is duidelijk en correct te volgen. Het enige min-puntje is dat je helaas niet met het afleveren van de goederen kan pinnen of achteraf kan betalen

Service
Telefonisch contact met de verkoopmedewerker verliep duidelijk en ik werd snel teruggebeld met een antwoord.

Extra toelichting
De koelvriescombinatie waarnaar ik op zoek was, was bij deze winkel gelukkig op voorraad en snel te leveren. Het enige minpuntje is dat ikzelf moest bellen op welk dagdeel ik de vervoerder kon verwachten. In de ontvangstbevestiging/factuur KDI489122 stond nml. dat ik op de afleverdag uiterlijk om 8.00 uur een email zou ontvangen wanneer ik de vervoerder kon verwachten. Dit heb ik niet gehad. Maar na een telefoontje ben ik netjes en snel teruggebeld met het antwoord. Ook zou de vervoerder een half uur voor aankomsttijd bellen maar dit was ook niet het geval.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

peluik 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keus in merken

Aanbeveling
snel en betrouwbaar

Extra toelichting
prima webshop, snel betrouwbaar en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ton Diederen 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk en makkelijk

Service
Klantenservice was netjes en correct en hadden meteen een antwoord op mijn vraag

Assortiment
Voor wat ik nodig had was er genoeg te kiezen

Aanbeveling
Goede en nette winkel

Extra toelichting
Ik vind de bereikbaarheid van de website prima en de klantenservice weet waar ze het over hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riems001 15-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi in te delen koel-vries combinatie, je kunt alleskeijt in de grote bakken aan de deuren. Helaas geeneierrekjes

Service
Netjes geholpen in de winkel, geen vraag was teveel, ook bij telefonisch contact wist men wie je was

Assortiment
Merr kun je bijna niet in huis hebben

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen en dat voor een heel goedeprijs

Extra toelichting
Geen missers volgens mij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris198O 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik was op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn moeder, ik wist wat ik wilde halen dus het product was van te voren bekend. (In de eerste instantie had ik nog nooit van uw bedrijf gehoord, maar zag ik dat het product bij anderen tijdelijk niet leverbaar was. Ik vind de website zeer overzichtelijk en had het product al snel gevonden en besteld. Tijdens het proces geen overbodige gegevens om in te voeren wat soms nog wel eens het geval is.

Service
Service was prima ! mogelijkheid om afleverdatum te selecteren is een plus ! (aangezien ik niet elke dag in de gelegenheid ben om thuis te zijn om het product in ontvangst te nemen). Duidelijk email en sms met betrekking tot de levertijden op de afgesproken dag en ten slotte zeer vriendelijk te woord gestaan door de vervoerder.

Assortiment
Ik heb niet gekeken naar meerdere modellen, m.b.t. deze aankoop was deze winkel een van de goedkopere aanbieders. Wat ik ook prettig vond is de mogelijkheid voor extra garantie.

Aanbeveling
Prima service, artikelen waren op voorraad (bij andere webwinkels was het betreffende product niet op voorraad).

Extra toelichting
Verder geen bijzonderheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ensuna 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gemak van online winkelen hoef ik waarschijnlijk niet uit te leggen. Wat wel belangrijk is de afhandeling en de vervolgstappen gedaan door DynaLogistics BV waarbij je kan zien waar ze zijn op de dag van de levering. Zo kan je alles op je gemak doen en weet je ongeveer wanneer ze er zijn.

Service
Zowel Bemmel en Kroon als DynaLogistics zijn helder en duidelijk en alles loopt zeer gesmeerd.

De service van een fysieke winkel, maar dan online!

Assortiment
Assortiment zeer uitgebreid. Men zal niet alles hebben, maar genoeg om tot een keuze te komen.

Aanbeveling
Doen niet onder voor de grotere shops. Wellicht komt dit slijmerig over, maar liever Quality over Quantity zal ik maar zeggen.

Extra toelichting
+ Webshop + Prijs + Service + Bezorgservice + Informatie tijdens bezorgdag + Aansluit en oude apparaat meeneem service + Oude Wasmachine weg, Nieuwe geplaatst en aangesloten zeer snel! - Geen op of aanmerkingen voor dit bedrijf of de afhandeling van wat dan ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helengordijn 15-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De apparaten die wij wilden kopen waren er niet meer, verkoper erg klantgericht en kwam met vergelijkbare producten en deed ook iets met korting omdat de andere apparaten die wij wilden, in de aanbieding waren

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Het assortiment groot, de winkel is erg overzichtelijk en personeel erg vriendelijk

Extra toelichting
Ik vind de winkel erg overzichtelijk en klantgericht personeel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

seaman 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles was zeer duidelijk en in een goede volgorde snel te verwerken zonder oponthoud of ergernis

Service
aflevering op het van te voren nauwkeurig aangegeven tijdstip. plaatsing op de eerste etage, aansluiting, controle, en afvoer van de oude zware apparatuur op een volkomen klantvriendelijke manier

Assortiment
ruim voldoende keuzemogelijkheid. toen het gekozen produkt net uitverkocht bleek te zijn, werd er een nieuwer iets mooier en iets duurder type aangeboden. het prijsverschil van e 100,- werd onmiddellijk
gehalveerd waar we heel tevreden mee zijn.

Extra toelichting
soepele verwerking van de telefonische website bestelling. zowel de betaling als de aflevering: snel, adequaat, klantvriendelijk. en toch een prima product voor een heel nette prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

espewes 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige site

Service
snelle levering en gratis bezorging

Assortiment
goede prijs

Extra toelichting
BKI487957

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Lindeman 14-09-2015 In de winkel gekocht
Den Haag Leidscheveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat we prettig vonden is dat je vooraf niets hoeft te betalen. Bij aflevering van het product kon je bij de bezorger met je pinpas betalen.

Service
We zijn uitstekend geadviseerd bij de aankoop van onze volledig geïntegreerde vaatwasser. Het afvoeren van de oude en het plaatsen van de nieuwe vaatwasser is in goed overleg geregeld en keurig uitgevoerd.

Assortiment
Bijna alle apparatuur van de goed bekendstaande merken stond zeer overzichtelijk naast elkaar opgesteld met een korte duidelijke vermelding van prijs en de belangrijkste technische gegevens. De verkoopadviseur heeft ons bij de keuze prima geadviseerde. duidelijk

Aanbeveling
Er was een zeer uitgebreide apparaat keuze in de overzichtelijke showroom.

Extra toelichting
Goed bereikbaar, ruim parkeren, plezierige ontvangst, zeer ruime keuze, goede voorlichting, vlotte afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Opabennie70 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website duidelijk.

Service
Product niet op voorraad, toch levering in vier dagen, op zolder geplaatst en oude meegenomen, top!

Assortiment
Keuze te over.

Extra toelichting
Correcte levering, en meename vervangend apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Onalley 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Productspecificatie van hetgeen ik wilde kopen was wel bekend, maar nergens leverbaar. Een telefoontje naar Bemmel en Kroon en het product werd binnen een maand geleverd.

Service
Zeer goede telefoon en later e-mail afhandeling. Ook de bezorging was perfect geregeld.

Assortiment
Zeer compleet assortiment in product en prijsklassen, met concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Alles is perfect verlopen, van bestelling tot en met levering

Extra toelichting
Groot assortiment met fijne afhandeling, zowel telefonisch, mail als fysiek met scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KiesBo 14-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere combinatie-aanbieding van inbouw-witgoed met installatie aan huis

Service
Deskundig in de fysieke winkel. Aan huis conform afspraak in de winkel

Assortiment
Inbouw-witgoed was nog probleemloos te bestellen voor 15 jaar oude keuken van Bemmel en Kroon. Ook goede prijs-/prestatieverhouding.

Aanbeveling
Goed advies, prettig geholpen zowel in de winkel als aan huis.

Extra toelichting
Alles klopt. Bemmel en Kroon heeft de installatie uitbesteed. Ook dat gaat goed. Een gelijktijdige check van de elektrische ontsteking van het gasfornuis was even een dingetje, maar hulde, ook dit is opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Broeks 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
via de consumentengids de beste stofzuiger gezocht op google. De vergelijkingssite gaf concreet overzicht waar de stofzuiger te krijgen was incl prijzen. Bemmel en Kroon was de voordeligste incl gratis bezorging. Het aankoopbedrag van de stofzuiger bij Bemmel en Kroon viel onder de adviesprijs van de consumentengids.

Service
via een onafhankelijke vergelijkingssite op de site gekomen van Bemmel en Kroon waar alle informatie goed en transparant te verkrijgen is over het product,betaling en levering

Extra toelichting
De goedkoopste leverancier van de best geteste stofzuiger uit de consumentengids. Snelle levering, die door u zelf beheert kan worden door aan te geven data van bezorging. gratis verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GertJanKraaij 13-09-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bemmel en kroon regelde alle administratieve handelingen en informeerde hierover

Service
Meedenkend en oplossingsgericht

Assortiment
We hadden een moeilijke maat voor de te plaatsen vaatwasser en daarvoor werd oplossing gezicht

Aanbeveling
Top service

Extra toelichting
Goede oplossingsgerichte service in combinatie met het geïnformeerd houden omtrent levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mqueis 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijke medewerker, levering cf afspraak.

Service
Bedrijf komt zijn afspraak 100% na!

Aanbeveling
1 belletje is genoeg en alles wordt in overleg geregeld. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Extra toelichting
Vriendelijke medewerker, levering cf afspraak. Bedrijf komt zijn afspraak 100% na! 1 belletje is genoeg en alles wordt in overleg geregeld. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre-C 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige site met duidelijke verwijzingen. Makkelijk om te bestellen. Ook voor ons Belgen.

Service
Correcte levertijd, snelle afhandeling zelf zonder voorafbetaling. Enkel werden er rembours kosten aangerekend waar niets van vermeld was. Dit is een belangrijk punt in het vertrouwen en de juiste prijs berekening. Mensen willen eenmaal de gehele prijs kennen en niet achteraf nog extra's betalen, hoewel het meeviel (4,95 €)

Assortiment
De prijs van het aangekocht produckt was scherp en dit gaf de doorslag om bij "Bemmel en kroon" de aankoop te doen.

Aanbeveling
Gewoon correcte prijzen en snelle levering, ook voor België. Als men steeds de totale prijs vermeld en geen extra's meer nadien aanreken had ik 10 sterren gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FIJKO1975 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon supereenvoudig bestellen en wordt keurig geïnstalleerd

Service
nette medewerker die netjes installeert

Assortiment
Zeer uitgebreid voor ieder wat wils

Aanbeveling
Supertevreden en mocht het nodig zijn bestellen wij hier weer!

Extra toelichting
Echte aanrader wij hebben besteld en zij hebben keurig geïnstalleerd en geleverd! BKI485436 was ons bestelnummer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolcar1 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak van internet bestellen is super

Service
Prima service , zowel de aflevering als de retour nemen van het oude product

Assortiment
Er is genoeg assortiment om uit te kiezen

Aanbeveling
Bemmel en Kroon staan bekend om goede service en dat vindt ik heel belangrijk

Extra toelichting
Bemmel en Kroon is een vertrouwde naam en bekend om zijn goede service en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

myron89 12-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit Zoeterwoude rijndijk is de droger helemaal naar Zandvoort gebracht. En de bediening is zeer makkelijk, en drogen is zo gebeurd.

Service
Geweldige service! Zeer attent personeel.

Extra toelichting
Goede service, snelle levering, thuis bezorgd en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cbarth 12-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hele goede website niet te ingewikkeld.

Service
Goede medewerkers hebben er echt verstand van

Assortiment
Je weet niet wat je ziet in de winkels

Aanbeveling
goede service prima geholpen

Extra toelichting
Goed geholpen door de Heer Linkerhof hoefde niets aan te betalen. De bezorgdienst belde 20 minuten van te voren op dat ze kwamen na het brengen kon ik de installateur bellen was binnen een half uur bij me. Goed concept.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin58 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke site

Service
vlotte en correcte reactie op vragen en een duidelijke offerte

Assortiment
groot assortiment en van gerenomeerde fabrikanten

Aanbeveling
zie de sterren.

Extra toelichting
duidelijke site,vlotte reactie tijd,veelzijdige betaalmethode, moderne vervoerspartner,vrije afleverkeuze gewoon een goede zaak. TOP en dat in deze tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harryenwilmascholten 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Omdat ik een vraag had over de montage van de inbouw belde ik naar Bemmel en Kroon. Naast het beantwoorden van de vraag ook gezamenlijk de internet bestelling ingevuld. Erg prettig. Je kan met pin betalen na installatie. Perfect.

Service
In dezelfde week van aanvraag ook kunnen leveren en inbouwen door vakkundig personeel die ook netjes werken in je huis.

Assortiment
Breed assortiment. Ik zocht een bosch inbouw en kon kiezen uit 5 types.

Aanbeveling
Ja, Bemmel en Kroon werkt met scherpe internet prijzen (met extra korting), hebben een eigen winkel, en de mogelijkheid om de montage te regelen. Kortom een all-in prijs in een sterke prijs-prestatie verhouding

Extra toelichting
Bemmmel en Kroon levert dat wat je als klant graag wenst. Goede service en uitleg als ook een goed product en goed ingebouwd. Bemmel en Kroon weet aan commodity witgoed, weer een luxe product te maken, door haar service in goede uitleg, snelheid van leveren, en montage binnen 1 week. Dat is precies wat je wenst als klant. Want je wilt snel weer verder met je vaatwasmachine. Wij wensen Bemmel en Kroon nog vele tevreden klanten toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JL-review 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie en overzichtelijke website

Service
Uitstekende service van bestelling tot levering. Vriendelijk en deskundig telefonisch contact. Extra servicekosten goedkoper in vergelijking met bekende witgoedketens.

Assortiment
Ruim assortiment en aantrekkelijk geprijsd.

Aanbeveling
Ik was nog niet bekend met Bemmel en Kroon, maar ben erg tevreden met deze transactie en kom zeker terug. Zeker een aanrader voor anderen.

Extra toelichting
Zie punten hierboven. Prima winkel. Onder ordernummer DH483010 een Indesit CAA 55 Koelvriescombinatie gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frontoffice CHF 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
direct telefonisch contact, snel antwoord.

Service
snelle service, snelle levering.

Assortiment
Goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Makkelijk schakelen, direct antwoord op vragen. Helemaal tevreden.

Extra toelichting
Helemaal tevreden met de geboden service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alice Boodt 10-09-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede en snelle adviezen.Goede bereikbaarheidü

Service
Snelle en correcte bezorging.

Assortiment
Groet keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar en goedkoper dan andere witgoed firma,s.

Extra toelichting
Betrouwbaar. Goede service, snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AVO 1 10-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De wasmachine bestellen bij Bemmel en Kroonis reuze simpel. Het wijst zich vanzelf en na het plaatsen van de order heb je er (bijna) geen omkijken meer naar. Je krijgt supersnel een orderbevestiging en snel daarop een email met het moment van afleveren, waarbij een bandbreedte gehanteerd wordt van 3 uren. Je hoeft dus geen hele dag vrij te nemen op de dag van afleveren.
Tot slot belt de chauffeur een half uur van tevoren op hoe laat hij voor de deur staat.

Service
Je wordt vriendelijk en deskundig (maar niet opdringerig) te woord gestaan door de verkoper. Zie voor het overige de toelichting bij 'Gemak'

Assortiment
Bij Bemmel en Kroon is het assortiment dermate groot dat het bijna onmogelijk is om geen keuze te kunnen maken. Daarnaast zijn de artikelen zodanig concurrerend geprijst, dat het niet de moeite loont om verder te 'shoppen'.

Extra toelichting
Bovenstaande wasautomaat onder ordernummer ZTW487326 bij Bemmel en Kroon gekocht. Niet dan hulde voor dit bedrijf (zie toelichtingen bij de verschillende onderdelen van de enquette). Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Het is bijna een genot om daar iets te kopen. Alles wordt efficient en correct afgehandeld. Een voorbeeld voor anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DHR Baijens 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Mooi op afgesproken tijd bezorgd en goed traceerbaar

Extra toelichting
Alles zoals het hoort, zelfs een nieuwer model voor dezelfde prijs:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CMae 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijke website

Service
Ik had door een fout een dubbele betaling gedaan. Is verder correct afgehandeld maar er is niet op mijn email hierover gereageerd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews