bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15542 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3200 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ronaldenmarije 25-03-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie winkel, ruim assortiment, goed advies en scherp geprijsd.

Service
Droger is zaterdag besteld en werd maandag op tijd bezorgd en netjes geïnstalleerd. De wasmachine bleek schuin te staan, die werd ook direct recht gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hertogh67 24-03-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote winkel met veel keus

Service
Prima service afspraken zijn 100% nagekomen alles werd schriftelijk via e mail bevestigd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prettige verkoper/adviseur met veel kennis van het product

Extra toelichting
We werden als klant is koning geholpen met de aankoop prima we gaan met een volgende aankoop weer naar van Bemmel en kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dwittenberg 23-03-2014 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Zoetermeer Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
goede voorlichting

Assortiment
wat ik zocht was ruim voorrradig

Aanbeveling
goed toegankelijk,veel keus ,veel kennis

Extra toelichting
snelle levering,goede voorlichting en heel snelle inbouw!! Binnen 24 uur gekocht ,bezorgd en geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lili an 22-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goede prijs en kwaliteit verhouding en prettig om in de fysieke winkel op een zeer prettige manier geholpen te mogen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoeterwoude1950 21-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijnekeboulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker dicht bij leiden

Service
Zeer goed

Assortiment
Veel.echt veel keuze.

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Kennis van zaken.en zeer gemotiveerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop1948 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop

Service
levering volgens opgave en snel!

Assortiment
heb hier diverse witgoed artikelen gekocht oa, Wasmachine,Vriezer en Koelkast.
Weet niet hoe ze het doen, maar alles is in voorraad!!

Aanbeveling
kan wel blijven motiveren wat ik overdreven vindt, HET IS GEWOON EEN GOED BEDRIJF.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chunga 16 21-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefoontje en alles werd geregeld

Service
Donderdag ochtend gebeld. S'Middags werd de vaatwasser losgehaald. De volgende dag bezorgd en geplaatst.

Assortiment
Ruim voldoende keuze voor wat betreft vaatwassers.Prijs hoorde bij de laagste.

Aanbeveling
Alles was top geregeld.Goed bereikbaar en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

milan_vh 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten en Levertijd zijn gemakkelijk in te zien, tevens een goede beschrijven van de producten.

Service
Is netjes bezorgt op 3 hoog tot in de keuken, op afgesproken tijd. De bezorger belde een uur van te voren, dat hij onderweg was.

Assortiment
Er was genoeg keus. en een juiste omschrijving van de producten.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is super. één van de goedkoopste en ook nog een goede service erbij.

Extra toelichting
Bestelt via internet bij Bemmel en Kroon, omdat ze één van de goedkoopste waren en tevens officiële Samsung dealer zijn. Dat was meteen te merken, want veel mensen op internet klagen dat er geen Nederlandse handleiding bij de combimagnetron zit, en bij mij zat deze er wel gewoon bij. Ook was ik blij met de mogelijkheid voor 5 jaar garantie. Ik ga liever voor zekerheid en dat kan bij deze winkel. De inbouw combimagnetron werd netjes in verpakking bezorgd op drie hoog in de keuken. De bezorger belde een uurtje van te voren dat hij onderweg was. TOP SERVICE!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iScallie 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de webshop was de bestelling snel en in enkele stappen geregeld.

Service
Het door mij bestelde model was inmiddels vervangen door een nieuwer model. Dit nieuwere model werd zonder meerprijs aan mij geleverd. Na de levering bleek het frontpaneel wat los te zitten en na een telefoontje werd direct een servicemonteur van Siemens ingeschakeld.

Assortiment
Heb niet het hele assortiment bekeken, maar die zal zeker goed zijn.

Aanbeveling
De mate van dienstverlening en het gemak is het aanbevelen zeker waard.

Extra toelichting
Het bestelde apparaat werd zonder meerprijs vervangen door een nieuwer model, de extra service (plaatsing en meenemen oude machine) was gratis en ik ontving bovendien 5 jaar garantie zonder meerprijs. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BAvZ 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Internet of telefoon

Service
Per telefoon ging snel, alle gegevens werden tijdens het gesprekken gemaild.

Aanbeveling
Mocht iemand iets nodig hebben zou ik het zeker doorgeven dat het bij ons prima is gegaan met goede service.

Extra toelichting
B EN K biedt allerlei soorten vaatwassers aan maar ook de service van inbouw en dat was voor ons erg belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

millecam 19-03-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ondersteuning bij aankoop in de winkel was professioneel. Afspraak kon snel gemaakt worden, plaatsing gebeurde uitermate professioneel en klantvriendelijk. Er was zelfs tijd voor een klein extra klusje. Alleen jammer dat alleen gebeld werd op het vaste nummer (en niet op het ook opgegeven 06-nummer

Assortiment
Keuze was enorm, de machine die door de Consumentenbond als beste was getest was ook nog eens in de aanbieding.

Aanbeveling
Ik zou geen betere winkel weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcvl 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
-snelle levering

Service
- gratis volledige installatie van wasmachine.
- er wordt niet geprobeerd om je extra toebehoren aan te smeren dat je niet nodig hebt.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Startmotortje 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel via het kenteken invoeren alle onderdelen beschikbaar.

Service
Even gebeld met een vraag duidelijk en uitvoerig te woord gestaan.

Assortiment
Alleen gekeken wat ik nodig had.

Aanbeveling
Zeer correct en snelle aflevering

Extra toelichting
Alles was goed geregeld en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H.L.M.Verkooijen 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Meteen iemand met kennis van zaken aan de lijn,zonder moeilijke vragen en doorverbinden.

Service
Afleveren op afgesproken tijdstip,door nette bezorgers.
Betaling doormiddel van mobiele pin automaat

Assortiment
Het door mij gezochte artikel was even niet voorradig maar supersnel te leveren

Aanbeveling
beter is niet mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

corriav 18-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Parkeren voor de deur.Mooie winkel. Prima (gevraagd)advies.

Service
Onze keuken was nog niet geplaatst.Dit was echter geen probleem,de offerte werd tot nader te bepalen datum verschoven.

Assortiment
Wij hebben diverse winkels bezocht, maar zijn in een keer geslaagd voor alle apparatuur bij Bemmel&Kroon.

Aanbeveling
Fijne winkel om ongestoord rond te kunnen kijken zonder te worden lastig gevallen door verkopers.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden.Ook de afhandeling(lees plaatsing van de apparatuur) die op advies van de hr van Bemmel heeft plaats gehad was TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voogdt13 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima service zowel bij de telefonische bestellings als bij de aflevering. Apparaat keurug op tijd geleverd (telefoontje vooraf we komen er aan oude apparaat weggehaald en nieuwe gepaatst en aangesloten. kortom prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mv.megen 17-03-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Levering zeer snel en vooraf wordt per email en op de dag levering aangegeven rond welk tijdstip. De winkel is goed bereikbaar per auto. Ik werd direct geholpen. Aanbetaling vooraf was niet nodig. Betalen per pin bij aflevering.

Service
Aankoop gedaan in de winkel waar ik vriendelijk werd ontvangen, voorgelicht en geholpen. Kundig personeel, niet opdringerig maar geduldig en behulpzaam.
In de winkel kreeg ik een extra korting van €50 die op de website niet vermeld stond, dus ik was blij verrast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.v.d.Rijdt 14-03-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat 136, Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Ook vergelijking van gelijksoortige producten is mogelijk.

Service
In de winkel kreeg ik deskundig advies en er werd ook meegedacht. Toen het door mij bestelde product bij nader inzien niet aanwezig bleek kreeg ik een bericht hiervan. Daarbij werd een gelijkwaardig product aangeboden met een korting ter compensatie van het ongemak. Hulde!

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk.

Aanbeveling
Dit is de tweede keer dat ik bij vB&K een artikel gekocht heb. En ik ga ergens geen tweede keer iets kopen als het me de eerste keer niet is bevallen.

Extra toelichting
De persoonlijke benadering en de servicegerichtheid zijn punten waarop vB&K Zoetermeer uitstekend scoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wepdeman 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op je gemak online zoeken en vergelijken.

Service
super, je wordt een half uur van tevoren gebeld dat ze je spullen komen leveren. Binnen twee dagen zijn je spullen in huis.

Assortiment
genoeg om een keus te maken.

Aanbeveling
goede service en netjes afgeleverd tot nu toe geen klachten.

Extra toelichting
binnen een paar dagen alles afgeleverd en in goede orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansrichard 14-03-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We werden terzakekundig en professioneel .

Assortiment
Het assortiment was ruim voldoende en de prijs dermate concurrerend dat de zaak snel afgehandeld kon worden.

Aanbeveling
Door de prettige wijze van voorlichting en afhandeling.

Extra toelichting
Groot assortiment, snelle levering en vakkundige installatie en het afvoeren van de oude apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanie28 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, zeer snelle communicatie en verwerking van bestelling tot en met levering. Opvolging en feedback optimaal.

Service
Zeer professionele en klantvriendelijke service. Levering stipt op aangekondigd tijdstip, vriendelijke en behulpzame transporteurs/leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

increase 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen via internet

Service
Snelle reactie na bestelling voor aflevering en installering

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Grote keuze en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TL1971 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt exact op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats vind en je wordt nog eens vooraf gebeld.

Service
Alles volgens afspraak, zelfs een luxere uitvoering ontvangen voor hetzelfde geld.

Aanbeveling
Goede prijzen en soms nog extra kassakortingen.

Extra toelichting
Vanaf de bestelling tot levering is alles zorgeloos afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lutgarde jacobs 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed en tevreden

Service
zeer goed en tevreden

Aanbeveling
Heb nog nooit zo'n goede service gehad.
Alles goed op tijd geordend kortom geweldig kijk tevreden terug op Nederland.

Extra toelichting
Geen klachten zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dmguyt 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke website

Service
goed advies in de winkel ,en aan de telefoon

Assortiment
meer dan genoeg keuzes

Aanbeveling
betrouwbaar, scherpe prijzen zeer concurrerend

Extra toelichting
wat ik goed vindt ,in de winkel wordt je niet gelijk aangeklampt de verkoop laat je even rustig lopen en vraagt je of je advies wilt,wijd assortiment en de prijzen zijn goed, daarvoor hoef je niet naar de mediamarkt, en de bezorgers aardige en behulpzame kerels. wij hebben via de webshop gekocht omdat ik op mijn gemakje alles kon uitzoeken en vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannetk 12-03-2014 In de winkel gekocht
dorpstraat zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Winkel dichtbij! Levertijd heel snel en geen extra kosten voor het aansluiten en de oude meenemen!!

Assortiment
Veel keuze,ook van het merk samsung die ik nu heb gekocht. En ben super tevreden over deze wasmachine. Heel geruisloos.Zeker een aanrader. en voor een aardige prijs.

Aanbeveling
Grote winkel,overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

janglas 12-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Via webshop heel eenvoudig bestelling geplaatst.

Service
De telefoondesk is niet vriendelijk. De medewerkers die het apparaat brachten daarentegen wél.

Extra toelichting
Minpunt : Jammer dat de medewerker die mij telefonisch te woord stond er duidelijk geen zin in had. Pluspunt : bezorging snel en prima in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dekzand 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Veel verschillende merken en types in alle prijsklasse

Extra toelichting
Prima online winkel met zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulvldr 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lettertype en kontrast zijn goed, makkelijk te lezen.
Het is eenvoudig om snel bij de juiste apparaten te komen, in de sortering die gewenst is.
Bij de koop wordt duidelijk in beeld gebracht welke stappen te nemen zijn met grafische weergave.

Service
De winkel geeft een goede service wanneer telefonisch kontakt gemaakt wordt.
Bij een online bestelling wordt m.b.v. email duidelijk aangegeven wanneer de levering komt. Kort voor de levering wordt zelfs opgebeld.
Het is duidelijk welke service te verwachten is, zoals installatie en afvoer van het oude apparaat, en dat zonder kosten.

Assortiment
Van goedkoop tot duur is het gehele pakket vertegenwoordigd en gelukkig geen apparaten waarbij de kwaliteit te wensen over laat.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon was altijd al een naam waar het service en kwaliteit betreft en dat is ook omgezet bij het online aanbod.

Extra toelichting
Een webshop moet simpel te bedienen zijn, de produkten duidelijk presenteren en het aankoopproces stap voor stap inzichtelijk maken. Veel beter als hier gaat het niet. Wat de kosten zijn is absoluut duidelijk, dus geen verrassingen. Daarbij komt dat de levering met behulp van meerdere emails en een telefoontje stap voor stap voor-aangekondigd wordt. Dat werkt perfekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riandre 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site was erg duidelijk. Producten goed vindbaar en bestel- en betaalprocedure was duidelijk.

Service
Tijdens het bestellen online konden we op zaterdagmiddag kiezen uit bezorg momenten vanaf de dinsdag. Dezelfde dag werden we nog gebeld dat er nog tijd was voor bezorging op maandag en of we daarbelangstelling voor hadden.

Assortiment
Assortiment is heel divers. Prijs is scherp tov andere aanbieders!
We hadden gekozen voor een type wasmachine die eruit zou gaan vanwege een nieuw model van deze fabrikant. Bij levering bleek dat dat type er al niet meer was. We kregen voor dezelfde prijs het nieuwere (duurdere) type geleverd.

Aanbeveling
Vanwege de snelle service en het leveren van een nieuwer type dan we hadden besteld. Maar ook vanwege de scherpe prijzen zouden wij Bemmel & Kroon zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Vanwege de scherpe prijzen en de snelle en uitgebreide service zijn we erg tevreden over Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derook 11-03-2014 In de winkel gekocht
Bemmel en kroon den haag forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke zaak genoeg personeel

Service
Fijne service niet opdringerig maar vriendelijk en kundig , je hebt er het thuiskomen gevoel,kopje koffie, gewoon heel gezellig ,veel keus en fijn personeel

Assortiment
Als je hier niet slaagt slaag je nergens daar ben ik van overtuigd. Ik ben er voor de derde keer geweest en dat wil wat zeggen. Heb al mijn keukenapparaten en wasmachine. Bij Bemmel en Kroon gekocht. Leuke aanbiedingen en daar ga ik voor

Aanbeveling
Heb ik hierboven al gemotiveerd denk ik

Extra toelichting
Fijne ruime zaak , veel keuze en leuke aanbiedingen, kundig en sympathiek personeel. Niet opdringerig en dat vind ik prettig. Goed gevoel als je de zaak verlaat. Snelle levering en goed en bekwaam personeel die alles komt aansluiten .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert C. 11-03-2014 In de winkel gekocht
Internetwinkel Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op zoek naar een andere wasmachine kwam ik al snel (via Kieskeurig) bij Bemmel en Kroon terecht (vanwege de prijs). De website ziet er overzichtelijk uit. In de apparatenshop was de afdeling wasmachines makkelijk te vinden. Even sorteren op merk (ik zocht naar Siemens) en op max. toerental. Een stuk of 10 machines werden getoond, inclusief bijbehorende acties van de fabrikant en/of van Bemmel en Kroon; bv. gratis bezorgen/naar zolder brengen en aansluiten.
Nadat de keuze gemaakt was ben ik langgewenst bij de Internetwinkel van Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Goed bereikbaar en ruim parkeren. Ik wilde het apparaat even zien voor de aanschaf. Van de verkoper kreeg ik nog een paar nuttige tips. Winkelprijs = webshopprijs dus in de winkel geen verasssingen. Er werd een bezorgafspraak gemaakt en betalen kon gewoon via pin bij bezorging. Prima dus!

Service
De verkoper in de winkel kwam professioneel over en ik had niet het idee dat ik naar een duurder type geleid werd dan waarvoor ik kwam. Afgesproken dat er op maandag bezorgd zou worden. Ik zou de zaterdag ervoor een mailtje krijgen met een tijdslot. Een half uurtje van te voren zou contact worden opgenomen dat de bezorger er aan kwam. Zo gezegd, zo gedaan. Mailtje gehad, en een telefoontje vlak voor levering. De oude wasmachine werd van zolder naar buiten gebracht en ingeladen. De nieuwe wasmachine buiten uitgepakt en naar boven gebracht. Daar keurig aangesloten. De eerste pre-was werd aangezet. Zo werd duidelijk dat de machine het deed. Hierna betaald. Binnen een minuut of 20 was het geregeld.
Bezorging was voor deze machine gratis evenals de 'extra service'. Dit houdt in het naar de (max) tweede verdieping sjouwen van de nieuwe machine en afvoeren van de oude. Normaal kost die service iets van 10 euro. Heel schappelijk bedrag wat mij betreft.

Assortiment
Zowel op de website als in de winkel een zeer ruime keus in wasmachines in merken en prijzen. In de winkel staan de machines keurig per merk opgesteld. In de winkel staan er digitale prijskaartjes bij de machines die gekoppeld zijn aan de websiteprijzen. En die zijn scherp.

Aanbeveling
Leveringsafspraak maken ging heel soepel. Wat gezegd werd, werd ook gedaan. Betalen bij aflevering nadat de machine al draait. Best wel wat waard; Stel dat de levering is tot de deurmat en de bezorger is al weer weg; dan tot de conclusie komen dat je DOA hebt :-(
Verder gewoon heel veel keus / te vergelijken in de winkel

Extra toelichting
Goed: Veel keus, Lage prijs, Snelle levering, Betalen bij aflevering, Bezorging op zolder + aansluiten, Actie (100 euro wasmiddel van Siemens) al vermeld op website. Goed advies gehad in de winkel. Niet goed: ---

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvanwouw 11-03-2014 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De hulp die geboden werd bij het bepalen van de keuze heel vriendelijk en professioneel was en al de vragen werden beantwoord.

Assortiment
Het fijne is dat het assortiment bij Bemmel en Kroon heel groot is, zodat je altijd wel een keuze kunt maken.

Aanbeveling
Over al onze aankopen zijn wij heel tevreden.

Extra toelichting
Al de ervaringen met Bemmel en kroon zijn zeer positief geweest, zowel bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, als met de inbouwapparatuur. Ook als er problemen zijn, worden we heel vriendelijk en deskundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Battien 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit huis met een paar klikken je product besteld.

Service
Het product werd de volgende dag al geleverd!

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers met begrip voor hun klanten.

Extra toelichting
Het product dat ik wilde was niet op voorraad en ik kreeg zo een duurdere uitvoering voor dezelfde prijs. Prima levering! Service aan huis mocht er iets met het product aan de hand zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

graafwillem 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De eenvoud van bestellen en tijdige helder communicatie

Service
Vlotte beantwoording van vragen en het nakomen van afspraken

Assortiment
Het laatst bestelde was niet op voorraad, de verwachte levertijd en vervolg acties zijn goed. De toezeggingen worden waar gemaakt.

Aanbeveling
De adequate afwikkeling voelt goed.

Extra toelichting
De bezorging verliep correct, beleefd en tijdige communicatie over de afwijkende bezorgtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wallykaa 11-03-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Heb niets om aan te merken alles is gewoon goed aan deze winkel en de goedkoopste in witgoed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joanne1968 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was zeer duidelijk. Vanaf de bestelling t/m de betaling. En de terugkoppeling van de mail ivm het leveren was zeer snel en vriendelijk.
Zo'n snelle koop hebben we nog nooit gedaan.

Service
Bij de bestelling kon je al aangeven welke dag. En de reactie van jullie was dan ook door wie het produkt werd afgeleverd. En het werd alleen maar beter want de wasmachine is helemaal naar boven gebracht. Terwijl we dat niet hadden aangegeven. Super.

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
Alleen maar pluspunten.

Extra toelichting
Alleen maar pluspunten. Van het moment van bestelling tot aan de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dommer123 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
site is zeer overzichtelijk en plaatsing van de bestelling gaat vlot

Service
zeer vlotte levering en korekte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piotter1 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitstekende service zeer correcte afhandeling snelle bezorging en zeer goede prijs. Aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.G. Brugman 09-03-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat in Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is dichtbij en het personeel ter zake behulpzaam bij het kiezen van het meest passende product.

Service
Keurige behandeling en correcte levering op afgesproken tijd.

Aanbeveling
Ik weet geen reden om niet aan te bevelen.

Extra toelichting
Heldere informatie over product en levering, ter zake kundigheid verkoper, nakomen leveringsafspraken zijn goed. Geringe assortiment op locatie is handicap van fysieke winkel; is nu eenmaal zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SandraMeijer 09-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal om je apparatuur via de webside te kunnen bestellen!

Service
Heel fijn dat je vooraf een mail krijgt over het tijdstip van bezorgen! En de bezorging was keurig op tijd!

Assortiment
Prima assortimenet! Ik vond al snel naar waar ik op zoek was!

Extra toelichting
Gemakkelijk bestellen! Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Volkers 09-03-2014 In de winkel gekocht
den haag forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een fijne ruime showroom. Deze is ook erg overzichtelijk en geen rare route.!
ook bieden ze gelijk als dat nodig is een installatie bedrijf aan.
( Aj-tec )

Service
Ook de service is perfect, en werden keurig geholpen door de verkoper Satisch. En ook op het moment dat we dat zelf wilden, de verkopers staan niet direct rond om je heen te dansen.
Je krijgt netjes de kans om zelf even te oriënteren.

Assortiment
het assortiment is precies goed. niet te veel en niet te weinig.
En anders hebben ze er duidelijke voorbeelden om te laten zien.

Aanbeveling
Er is voor iedereen wel wat. ook qua budget,

Extra toelichting
Van het parkeren voor de deur tot de afwerking perfect...! Wij zijn totaal tevreden. keurig geholpen door verkoper Satisch. lekkere koffie terwijl de 3D tekening voor ons gemaakt werd. Na een paar dagen wilden we toch nog wat verandert hebben in de tekening, en werd gewoon aangepakt. dit was geen enkel probleem. Ook de levertijd was netjes volgens de afgesproken datum. De montage van de keuken is bij ons uitgevoerd door Aj-tec. Een prima bedrijf en werken erg netjes en zeker nauwkeurig, er waren wel wat aanpassingen nodig met wat leidingen en elektra maar dit was geen enkel probleem. Er werd eerst netjes overlegd en uitgelegd wat er moest gebeuren. Ook dit bedrijf is een aanrader om apparatuur te laten plaatsen of te repareren. De betaling word ook pas gevraagd bij aflevering van de keuken, wat fijn is in deze tijd. kortom: een fijne samenwerking en een prima eindresultaat. Fam.- 's-Gravenzande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Baks 08-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke site,kon aan huis via pin betalen

Extra toelichting
De door mijn uitgekozen droger was niet meer leverbaar,vervangend type(€50,00 duurder) gekregen voor dezelfde prijs.Dit alles kenbaar gemaakt via toegestuurde factuur.De transporteur was er op afgesproken tijd,maar was niet klantvriendelijk.Na tussenkomst van Bemmel en Kroon alles opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.Vrolijk v.d.Ing 08-03-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne ruime winkel en je wordt door
vakkundige mensen bediend

Service
Een hele goede service.Het bestelde artikel was op het moment van levering niet voorradig ik kreeg een duurder uitvoering tegen dezelfde prijs. uit de kunst

Assortiment
Wat niet in de showroom staat is altijd te bestellen

Aanbeveling
Goede service goed advies vriendelijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joycelegger 08-03-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
gaan tot het gaatje

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
geweldige winkel

Extra toelichting
heerlijk ruime winkel met gezellige koffiehoek waar ook kookdemonstraties worden gegeven, personeel is deskundig en zeer geduldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geerart 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Heerlijk achter je pc en telefoon een koelkast gekocht

Service
Maken waar wat ze beloven

Assortiment
Super veel keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
Een aanrader

Extra toelichting
Goede service wat ze zeggen komen ze na,en gunstige prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

e-bike 07-03-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
contact verkoper en bezorgers, adviserend en correct.

Service
goed, zoals verwacht.

Assortiment
showroom heel goed en duidelijk zichtbaar.

Aanbeveling
heb al eerder wat gekocht en ben er volledig tevreden over. is natuurlijk ook afhankelijk van de prijs.

Extra toelichting
Ik heb ieder punt een tien gegeven, dus tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diksan 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling via internet zeer snel afgehandeld. Goede site met duidelijke informatie.

Service
De door mij bestelde vrieskist was helaas niet meer leverbaar, in het magazijn is nog gezocht naar een kist van dezelfde kwaliteit en direct leverbaar. Dit was helaas niet het geval, wel is vrijblijvend een aanbod gedaan voor een recentere kist.

Assortiment
Zie ook bij service, royaal assortiment, tegen de voordeligste prijs.

Aanbeveling
Het kan in feite niet beter, wel goed de site in de gaten houden welke apparaten NIET meer te leveren zijn.
Zeker bij anderen aan te bevelen !

Extra toelichting
Uitstekende service tegen een zeer redelijke prijs. Aflevering was ook perfect een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronniebe 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel via internet besteld

Service
Eerst netjes afgeleverd.
Daarna monteur netjes gebeld dat hij er aan kwam.
Mooi ingebouwd.

Assortiment
In orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paadeboer 07-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wij werden zeer snel en vakkundig te woord gestaan.

Assortiment
Er waren zeer veel modellen van diverse artikelen in de showroom aanwezig.

Aanbeveling
In het verleden hebben wij heel veel apparaten bij Bemmel en Kroon gekocht. Iedere keer werden wij zeer goed te woord gestaan zonder opdringerigheid van de verkoper. Meestal zijn de artikelen in voorraad, dus is de levertijd zeer snel.

Extra toelichting
Keurige bediening, deskundig, niet opdringerig. Zeer vriendelijk tegen (klein)kinderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews