bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15165 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3294 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vbaaren 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Men kan tegenwoordig niet meer zonder
wasmachine we ziln erg verwend.

Service
Via internet besteld volgens afspraak
keurig op tijd afgeleverd.

Assortiment
Er is voldoende keus en concurerend in prijsklasse.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Extra toelichting
Tot nu toe tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhschoone 18-12-2013 In de winkel gekocht
zoeterwoude-rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heb in de winkel besteld, maar kan ook online. Was wel onduidelijk mbt servicekosten (mn levering/plaatsing - ik heb mn wasmachine in eenlastige hoek staan), maar dat was allemaal geen probleem.

Service
Winkelmedewerker wist niet meer dan ik die op internet al gezocht had. Levering wel perfect: op zelfgekozen dag, vooraf een mail en 20 voor daadwerkelijke aflevering een belletje

Assortiment
De wasmachine die ik zoch stond niet op display. Was wel op voorraad, dus levering kon snel plaatsvinden.

Aanbeveling
Ja. Niet duur, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Dev0 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastionnetje 17-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Via internet bestellen is gemakkelijk

Service
Heb zondag 8 dec een wasmachine besteld met het idee dat hij 2-5 dagen later binnen is . Inmiddels is het 17 december en blijkt het nog 3 dagen te duren. Een gezin met 3 jongens dan 12 dagen zonder wasmachine. Als we bellen worden we aan het lijntje gehouden. Het beroerde is dat je al betaald hebt. Ze beloven veel maar komen het dus echt niet na. Ik ben helemaal klaar met ze!

Aanbeveling
Hele slechte service, ze beloven binnen 5 dagen te leveren maar na 10 dagen hebben we vandaag weer gehoord dat het niet morgen maar wars over 2 dagen wordt.

Extra toelichting
Gezien de slechte service en het feit dat we aan het lijntje worden gehouden vind ik deze winkel waardeloos. Na 12 dagen nog geen wasmachine terwijl ze beloven dat ze de volgende dag leveren of binnen 5 dagen.....Er zijn vast winkels die zich wel aan de afspraak houden.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

c.g. put 17-12-2013 In de winkel gekocht
forrepark den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
duidelijke uitleg [vriendelijk]

Aanbeveling
keus in overvloed duidelijk en goed uitgestald

Extra toelichting
ik ben daar goed geholpen ik heb geen klachten

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wverhage 17-12-2013 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Nadat ik eerst een uitgebreide analyse had gemaakt van vele koelkasten ben ik van v B&K gegaan om mijn keus in werkelijkheid te zien. Daar werd ik prima geholpen door een verkoper die wist waarover hij het had. Perfecte bediening !

Assortiment
Gezien de diversiteit van koelkasten die de makrt biedt is het vrijwel onmogelijk om alle modellen in voorraad te hebben. B&K heeft ervoor gekozen om die modellen te showen die het hoogst scoren. Perfect idee!

Aanbeveling
Perfecte voorlichting, snelle levering die exact werd uitgevoerd conform afspraak. Wat kan een mens nog meer willen?

Extra toelichting
Prachtige showroom, goede adviezen, lage prijs, perfecte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marierijntje 17-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
'S morgens vroeg een sms met globale tijd en een half uur voor levering word je gebeld

Service
Apparaat werd uit de verpakking gehaald en op de juiste plaats gezet

Aanbeveling
'S middags voor 3 uur besteld, de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fajmvdijk 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk bestellen vanuit luie stoel

Service
Perfect
Na bestelling aflevering keurig verzorgd

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Vriendelijk personeel
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corgra49 16-12-2013 In de winkel gekocht
Cruguius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige bestel procedure, aanbetaling was niet nodig is dusefficiënter

Service
goede voorlichting in de winkel en ook het plaatsen en aansluiten werd keurig geregeld

Assortiment
nvt

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
In deze winkel heb ik ook een keuken gekocht " moet nog wel geleverd worden " en ben van mening dat het gegeven advies tav prijs / kwaliteit ons hebt geholpen om de juiste keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bodwin 16-12-2013 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Helaas hadden de monteurs van Bemmel & Kroon geen extra onderdelen bij hun voor het geval er wat kapot was. Uiteraard is dit de verantwoordelijkheid van de bewoner maar dit zou toch wel fijn geweest zijn want dan hadden wij nu al een werkende wasmachine. Verder hebben zij prima service geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brocolli 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wij zijn in de winkel eerst gaan kijken en konden daardoor snel via internet bestellen. Wat ik heel fijn vond is dat je zelf kan aangeven op welke datum de spullen geleverd kunnen worden

Service
Wij zijn vriendelijke te woord gestaan en kregen voldoende informatie in de winkel.

Assortiment
Er is zeer veel keus.

Aanbeveling
Bij Bemmel en Kroon krijg je service en dat krijg je tegenwoordig niet overal meer.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de informatie die we in de winkel kregen, over het online kunnen bestellen, het zelf aangeven wanneer de spullen afgeleverd worden en de service van het plaatsen aan huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ToniVR 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig online besteld, perfecte communicatie, zelf leveringsdatum kunnen bepalen, betalen bij aflevering: zo heb ik het graag!

Service
Alles is verlopen zoals gepland.

Aanbeveling
Snelle service, zeer voordelige prijs, uitgebreid gamma, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allesig1 14-12-2013 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gelijk geholpen in de winkel en eerlijk advies.

Service
Goede service en netjes geholpen met eerlijk advies in de winkel.

Complimenten aan bezorgers van de bestelde droger. Netjes en behulpzaam. Uitgebreide uitleg van apparaat en ook nog uitleg van het schoonmaken van de filter van onze wasmachine van een paar jaar oud. Als extra werd dat nog even eigenhandig door een van de bezorgers schoongemaakt! Top!

Assortiment
Voldoende merken en modellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

famat 14-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Hele goede service, echt de goedkoopste, flexibel, snel en uiterst vriendelijke bezorgers.

Assortiment
Voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sagu_boys 14-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer tervreden

Service
goede service

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ben hartstikke tevreden over Bemmel & Kroon

Extra toelichting
was bezig op zoek te zijn naar een wasmachine merk bosch via kies en keurig kwam ik Bemmel& Kroon tegen de cijfers zijn goed en de reverenties ik belde op en had een type wasmachine gevonden van bosch en hij had er 1 op voorraad staan van 699 euro en ging er nog 10% eraf plus nog van bosch een graties stoomstrijkijzer wat wil je nog meer en gratis afgeleverd mn dag kan niet meer stuk goede service klantvriendelijk een goed georganiseerd bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rutgerostermann 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via de website.

Service
Super goede service.
Snelle reactie, vriendelijk personeel en snelle levering.

Assortiment
Zeer veel keuze in diverse keukenapparatuur

Aanbeveling
Goede services, veel keuze en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BerghuisVanWinden 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via webwinkel besteld
Aflever datum instelbaar

Service
kreeg voor de zelfde prijs een model van dit bouwjaar

Aanbeveling
Wordt steeds op de hoogte gehouden van de levering via een website. Omdat dit mn eerste bestelling was heb ik voor 5 euro extra gepind aan de deur. Voortaan betaal ik wel bij deze super (wbe)winkel met iDeal!

Extra toelichting
No nonsense, duidelijk voorwaarden en levering. Daarnaast de goedkoopste witgoed leverancier voor deze vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin vd Velde 13-12-2013 In de winkel gekocht
Fohrepark leidschendam/denhaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
aangezien bewuste zaak bij ons in de buurt is, na enig huiswerk op internet 2 typen vaatwassers bekeken , echter een nette gemotiveerde verkoper wees ons op wat kleine puntjes, waardoor we uiteindelijk na een heerlijk kopje koffie een keuze konden maken.

Service
Betreffende vaatwasser aangeschaft, afspraak gemaakt voor levering binnen 2 dagen, werd bevestigt dmv een sms , en uiteindelijk de juiste tijd op betreffende dag dmv een telefonisch kontakt, werkt heel goed, en je hoeft niet heel de dag thuis te blijven.

Assortiment
in de showroom , meerdere modellen te zien, waardoor ook de verschillen ondeling goed en duidelijk worden .

Aanbeveling
de verkoper verzekerde ons dat de aangeboden prijs op internet tot een van de laagste zou behoren, en dit was achter af inderdaad het geval, keurig van de betreffende firma, en zorgt dan ook niet achter af voor een naar gevoel, als blijkt dat elders goedkoper.

Extra toelichting
Prima geholpen, lekker bakje koffie, gefundeerde opmerkingen van verkoper, en afspraken netjes nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiim68 13-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
het bestellen ging snel, later een mailtje gekregen dat deze niet op voorraad was dus wat later werd.

Service
Ik was blij dat ze de wasmachine/droger bezorgden en had bij het bestellen aangegeven dat ze ook 2 machines terug moesten nemen. Helaas wist de bezorger hier niks van af en wou het in eerste instantie niet meenemen. Uiteindelijk toch voor elkaar gekregen maar moest ik de wasmachine afkoppelen en ze hadden geen tijd om te wachten (duurt nog geen 5 minuten) Ik moest dan maar het bedrijf bellen en die stuurde dan wel een bezorger om deze alsnog op te halen. Gebeld maar ze hebben helaas nooit terug gebeld of gereageerd op mijn mailtjes.. Dus ben ik zelf maar een hele dag bezig geweest om de wasmachine uit elkaar te slopen en in stukken naar beneden te brengen. Hierdoor mijn lage cijfer.

Aanbeveling
Ik zou het aanbevelen, alleen als ze het zelf kunnen ophalen en vooral niet laten bezorgen.

Extra toelichting
Goedkoop en goed product. Helaas heb ik ervaren dat de levering niet goed was.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

aadels 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ze hebben het aan de keuken gebracht en de oude netjes meegenomen,kon hem zo aansluiten.

Service
zo ver mogelijk gebracht en de oude meegenomen

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
alles ging makkelijk,zelfs met de betaling ging het makkelijken ze waren op tijd

Extra toelichting
alles is goed zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garnicservice 12-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Het 2de apparaat gekocht bij van bemmel & kroon op korte termijn. Beide toestellen zijn prima zoals verwacht. Levering zoals aangegeven vlot en snel service is vlot , jammer dat ze kosten aanrekenen voor pinnen. misschien kopen we het derde apparaat bij hun aan , dit is afhankelijk van de prijs en keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Vergeet 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles heel relaxed geregeld aan de telefoon. Prima bereikbaar ook.

Service
Goede kennis van de apparatuur (in dit geval koel/vriescombinatie) met betrekking tot advies. Oud apparaat mee. Geen afleverkosten. Afspraak heb ik tussentijds nog moeten wijzigen: was geen enkel probleem.

Assortiment
Hadden meer vergelijkbare producten (en de kennis over relevante verschillen) dan de bedrijven die ik verder heb benaderd.

Aanbeveling
Goede vakkennis, lage prijzen en prima service, met ruimte tot overleg.

Extra toelichting
Goede vakkennis, lage prijzen en prima service, met ruimte tot overleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan W te B 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ivm een te stellen vraag toch maar even gebeld ipv de website,werden snel, deskundig en trefzeker geholpen. Ook de levering de volgende dag verliep stipt volgens plan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knokke 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb mij zelf niet moeten verplaatsen. Besteld via internet en 24 uur nadien geleverd thuis.

Service
Ik werd meermaals verwittigd via email om te melden dat de levering doorging en op welk uur die zou afgeleverd worden. Super !

Aanbeveling
Ik zou niet weten wat er nog kan verbeterd worden. Pas betalen na levering via creditcard schept vertrouwen in deze Firma.

Extra toelichting
Ik heb geen enkele klacht, integendeel. Ik koop zeker nog bij deze firma. Ook de prijs is zeer interessant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob bl 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot aanbod, makkelijk te vinden

Service
telefonisch contact gezocht en werd prima en zaakkundig te woord gestaan; ook installatiebedrijf dat met hen samenwerkt is prima en stipt.

Assortiment
ik was vooral op zoek naar Bosch apparatuur.

Aanbeveling
Had al eerder goede ervaringen en die werden weer bevestigd. Zeer aanbevelenswaardig. Ze zijn overigens niet de allergoedkoopste, maar service is ook wat waard.

Extra toelichting
Service en aanbod maken deze winkel o.k.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smet Luc 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is heel duidelijk en de betaling ging heel vlot.

Service
De levering is prima verlopen en was helemaal volgens het schema. Snelle opvolging van de via mail gestelde vragen.

Aanbeveling
Alles verliep volgens de verwachtingen. De levering was netjes op tijd en werd duidelijk op voorhand via mail en telefoon aangekondigd.

Extra toelichting
Het is de eerste maal dat wij bij Bemmel en Kroon een bestelling geplaatst hebben en wij kunnen zeggen dat alles prima en zeer snel verlopen is, zowel de levering als de betaling. Wij zijn er van overtuigd dat wij in de toekomst nog bestellingen zullen plaatsen bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. C. Mens 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Wasmachine besteld via de site. Duidelijke en makkelijk binnen 2 minuten geregeld!

Service
wasmachine was binnen één dag in huis. Op de dag van levering was het makkelijk via internet te volgen waar de wasmachine op dat moment was en hoe laat ze voor de deur zouden staan. Erg handig!

Extra toelichting
Makkelijke en snel een goed product in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylkos 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Vandaag besteld morgen in huis... En dat voor de voordeligste prijs, geen bezorgkosten en een goede service (aangesloten en wel)... Erg fijn, met een volle wasmand en een ziek kind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JoVer72 11-12-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Extra toelichting
In de winkel ben ik prettig en vakkundig geholpen. Ook de installatie is naat tevredenheid verlopen! Kortom!! Een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Cokvanhout 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wgdercksen 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere site, duidelijk bestelproces

Service
Diepvriezer keurig op de tweede verdieping geplaatst.

Assortiment
Eigenlijk geen mening, omdat duidelijk was wat ik nodig had.

Aanbeveling
Nette bezorgers, goede planning voor aflevering en telefoontje vlak voor de aflevering

Extra toelichting
Gewoon goed gevoel over bestelling, contacten en de aflevering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bambulikovci 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk website, duidelijke beschrijving

Service
Zondag heb ik de wasmachine besteld, en dinsdag om 12:00 hebben we er mee al gewassen. Supersnelle levering, bezorgers hebben hem naar de 2de etage gebracht, alles uitgepakt en aangesloten. Perfecte service!!!

Assortiment
Genoeg keuze voor iedere prijs en kwaliteit klasse

Extra toelichting
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2671zt7 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was goed aangegeven. Het betalen met ideal ging niet helemaal goed maar dat lag aan de bank. lastig is dan wel dat als je het nog een keer probeert je telkens een ontvangstbevestiging krijgt van de bestelling(dus 5 drogers) gelukkig 1 geleverd

Service
nette jongens en op tijd geleverd, goede uitleg.

Assortiment
er was zoveel dat ik bijna geen keus kon maken

Aanbeveling
Omdat het gewoon goed is(goede naam). Mijn ouders kochten al bij jullie toen het nog alleen een winkel was, ook zij waren altijd erg tevreden

Extra toelichting
Zoals al eerder vermeld goede naam, is vertrouwd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Bruinenberg 09-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

brimar 09-12-2013 In de winkel gekocht
Keuken
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Bedankt van Bemmel en Kroon dat jullie de klant toch nog koesteren. Ik plaatste recent een revieuw over jullie service en klantvriendelijkheid in relatie tot de scharnier van mijn koelkast. Een en ander kon in eerste instantie niet naar tevredenheid worden opgelost. Vandaag een telefoontje ontvangen waarin werd toegezegd dat alles zou worden opgelost en dat nog ruim buiten de garantietermijn. Fijn van Bemmel. We komen de volgende keer zeker weer bij jullie voor een keuken. xxxx

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

areeya 09-12-2013 In de winkel gekocht
leidschendam

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

kineto 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik wilde even wat toelichting en nam telefonisch contact op. Vervolgens kon ik telefonisch bestellen en kreeg zelfs korting op de op de website vermelde prijs

Service
Bereikbaarheid en levertijd top.
Geen extra kosten.

Aanbeveling
goede service en geen extra bezorgkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam31012012 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel simpel je gegevens invullen,geen overbodige vragen, gewoon goed

Service
Over de service niets dan lof. Het eventueel aanpassen van de order, geen probleem. Vooral de levering van het bestelde, buiten gewoon goed. Je ziet precies op een web site hoe laat er geleverd wordt.

Assortiment
Veel keuze voor concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Daar ons volgende product zeker ook hier bestelt gaat worden bevelen we deze winkel ook bij anderen aan.

Extra toelichting
Wij kunnen geen min punten ontdekken. Uitstekende winkel maar dat hadden wij ook al van kennissen gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gvwinssen 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
In een paar minuten is je bestelling onder rembours geplaatst .

Service
De stelling: voor 16u besteld = morgen geleverd, word wel degelijk nagekomen met de nodige feedback over de status van je bestelling. 1puntje verlies doordat de betaal terminal niet werkte en ik daardoor nog contanten moest gaan pinnen.

Aanbeveling
Online service die echt werkt!

Extra toelichting
Prima service en concurenciële prijzen aan huis geleverd, topi !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brimar 07-12-2013 In de winkel gekocht
Hoofddorp Cruquius

Algemene score

4,5

Service
Zeer slechte ervaring als het bij van Bemmel en Kroon op garantie aankomt. Ik lees dat vaker over deze zaak. Jammer dat een zaak als deze zijn klanten niet koestert

Aanbeveling
Zeer slechte ervaring als het bij van Bemmel en Kroon op garantie aankomt. Ik lees dat vaker over deze zaak. Jammer dat een zaak als deze zijn klanten niet koestert

Extra toelichting
Onze tweede keuken bij van Bemmel en Kroon. Helaas ging alles niet zo vlekkeloos als bij de eerste. Kastjes met een verkeerde diepte werden geleverd maar deze konden ter plaatsen worden ingekort. Zit je niet op te wachten bij je nieuwe keuken maar het alternatief was weken zonder keuken. Een afzuigkap die weer los kwam en die 's morgens 2cm boven de inductieplaat hing (aan de afzuigslang) namen we ook voor lief. Ook de kapotte inductieplaat (na een paar weken) werd vervangen. Je hebt immers grantie. Tot je garantie net voorbij is. Dan is men bij van Bemmel niet meer zo klantvriendelijk. Om de medewerker. (Cruqius Hoofddorp) te citeren. Helaas is uw garantie net voorbij!!!. Als u in 2013 was gekomen dan was er nog een coulance mogelijk geweest. Maar niet in 2014! Bestelt u de scharnier van uw inbouwkoelkast (deze ging namelijk kapot) maar op internet. Jammer xxxx. Gemiste kans en een klant kwijt.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Proboll 06-12-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Algemene score

9,0

Gemak
Ik liep naar binnen zij die droogtrommel kom ik kopen en tien minuten later stond ik met de aankoopnota buiten

Service
Ik liep naar binnen om een droogtrommel te kopen had gelijk een verkoper,zijn achternaam je gelooft het niet Bemmel

Assortiment
Geweldig,precies de droogtrommel ik wilde kopen

Aanbeveling
Toen ik naar binnen liep in zoeterwoude schrok ik me rot, liep tegen een blinde muur op met twee trappen.Daar moeten jullie echt iets aan doen, een groot scherm met reclame en een pijltje boven is de winkel, een lift voor mensen die geen trappen kunnen lopen zet er een plant of boompje neer

Extra toelichting
Wel eens in de winkel van Bemmel&Kroon geweest?er hangt daar een atmosfeer,vroeger was die atmosfeer overal zo gewoon je sprak er niet over nu tegenwoordig is die atmosfeer zo zeldzaam je durft er bijna niet over te praten toch doe ik het,Vertrouwen dat is het daar gaat het om gewoon vertrouwen. Je loopt naar binnen je koopt iets je gaat naar huis het wordt afgeleverd en je betaalt en je gebruikt het apparaat eigenlijk niets bijzonders of toch wel? begrijpt u.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlos2272 06-12-2013 In de winkel gekocht
den haag forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een zaak waar je kan kijken en info krijgen en kan kopen voor internetprijzen en soms zelfs voordeliger

Service
aflevering gaat goed met mail vooraf en zelfs telefoontje een half uur vooraf

Assortiment
groot genoeg en ook in de praktijk te zien

Aanbeveling
met mijn recente koop ervaring kan ik
Bemmel en Kroon van harte aanbevelen

Extra toelichting
Mooie zaak met mooie producten die je ook ter plekke kan zien en voor internetprijzen kan kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fmterken 06-12-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed en ruim overzicht van de producten.

Service
Na online produuct gezocht te hebben, de uitvoering in de winkel kunnen bekijken, met benodigde toelichting van de verkoper. Ook de prijsstelling was een pré.

Assortiment
Het model dat wij zochten was voorradig, dat was voor ons genoeg.

Extra toelichting
Heel goede combinatie van online en winkelvoorziening, zodat je het product ook ter plekke goed kunt bekijken. Snelle levering en goede bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TeeVeeGee 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zo eenvoudig als een internetbestelling maar kan zijn.

Service
Bezorging op 5 december. Zonder veel problemen verlopen. Enige punt was dat de e-mail meldde dat ze tussen 16:00 en 18:00 bezorgden, maar het werd uiteindelijk 20:00 (hier was wel over gebeld). Tevens is het product niet aangesloten, dit was wel besteld. Ach, een droger aansluiten lukt me zelf ook wel. Het probleem is dat de bezorgers (zeer vriendelijk!) teveel bestellingen op een dag moeten afhandelen; hier zit wellicht en punt voor verbetering.

Extra toelichting
+Snelle levering +Plaatsing van het apparaat op gewenste plek +Vriendelijke bezorgers -Aantal bezorgingen per dag voor bezorgers te hoog, waardoor de opgegeven bezorgtijd niet werd gehaald.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

juteha 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijke en duidelijke website.

Service
Bezorging en berichtgeving is dik in orde, je krijgt een dag van tevoren een richttijd van de levering, en wordt vlak voor de daadwerkelijke levering gebeld.

Aanbeveling
Een goede service, en duidelijke informatie. betaling op diverse manieren mogelijk.

Extra toelichting
Makkelijke website, snelle en vooral duidelijke berichtgeving en betaling op diverse manieren mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marald_bes 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel online kunnen vinden, goede telefonische uitleg over welk product het beste geschikt was

Service
Goede service met levering, telefoontje vlak voor aflevering en duidelijke afspraken.

Assortiment
Teveel opties, gelukkig konden ze goed advies geven

Aanbeveling
Beste service tot nu toe van een witgoed,electronica zaak. Ook veel betere prijzen dan de bekende zaak met "every day low pricing"..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sebe 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk en makkelijk vergelijkbaar

Service
na telefoon gesprek (geen duur 0900)
zeer tevreden over uitleg

Assortiment
zeer ruime en nieuwe artikelen

Aanbeveling
zeer goed behandeld (als een koning)

Extra toelichting
Zeer goede ervaring en uitleg nieuwste artikel,en voor zeer schappelijke prijzen,zowel uitleg via mail alsmede ook voor telefonische uitleg zeer vakkundig geholpen.levering geschiede exact volgens afspraak zelfs 2 minuten te vroeg grote klasse met op plaats zetten en uitpakken/controleren en ook verpakking meenemen kortom een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobvdbunt 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, snel bestellen

Service
Heb gebeld over een paar punten voor de aankoop en ze waren vriendelijk. Website geeft verder duidelijke info over aankoop product

Assortiment
Ze hebben genoeg

Extra toelichting
De ene dag om 14 uur besteld, volgende ochtend om 8 uur in huis. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lausw 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bemmel en Kroon heeft een zeer toegankelijke website, alle eigenschappen van de producten staan overzichtelijk vermeld.

Service
Op e-mails wordt zeer vlot en vriendelijk gereageerd. Eventuele wijzigingen na bestelling worden zorgvuldig doorgevoerd.

Assortiment
Tot nu toe ben ik steeds bij Bemmel en Kroon uitgekomen voor mijn keukenapparatuur (fornuis en vaatwasser). Niet alleen hebben zij een grote keuze aan producten, ook bieden zij vaak de scherpste prijs met een vlotte levering.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon biedt een vlotte, persoonlijke service gekoppeld aan scherpe prijzen. Daarbij is de levering ook uitstekend met een duidelijk te verwachten tijd van aankomst.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Bemmel en Kroon, hun service is uitstekend (op e-mails wordt snel, vriendelijk en volledig gereageerd), de levering is keurig volgens afspraak en de prijzen zijn scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonieke37 04-12-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
We hadden een vriezer gekocht van bosch die het na 4 maanden niet meer deed. Mochten van bemmel een andere zoeken. Hele slechte service van bosch. super afgehandeld door bemmel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews