bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 18200 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3329 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

L. R. 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkopers hebben goede product kennis.
Afhaal service en bezorging is zeer goed, vriendelijk personeel.
after service is goed en prijzen zijn laag

Reageer

MarcelF 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, gemakkelijk, goede communicatie. Kan niet beter !! Duidelijke site, scherpe prijzen en bezorgdienst is top ! Goede afspraken over tijdstip van levering. Klopte tot op de minuut

Reageer

Jacobk 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze in de winkel om exact te kiezen wat je wilt. Professioneel geholpen met onze keuze vaatwasser. Deze is onlangs ingebouwd en dat ging snel, deugdelijk en zeer adequaat. We werden er nog op attent gemaakt door de installateur dat er bij de eerste installatie in 2003 van de vaatwasser in de keuken destijds e.e.a. niet goed was gemonteerd en hij liet het ook zien. Door mee te denken en dit soort zaken aan te pakken hebben we met toekomstige aanschaffingen bij Bemmel&Kroon het vertrouwen die je als consument wilt.

Reageer

Rob 05-09-2019

Algemene score

9,0
Online een inbouw koel-vries combinatie besteld.
Bemmel en Kroon geeft online en telefonisch goede uitleg over waar je allemaal op moet letten als je een inbouw koelkast wilt bestellen.
Voor € 90 werd de inbouw koel-vries combinatie binnen een dag door een kundige monteur geplaatst.

Bonus:
de bestelde koel-vries combinatie was niet meer leverbaar.
Bemmel en Kroon leverde vervolgens voor hetzelfde geld een koel-vries combinatie die € 100 duurder is.
Kijk, dat is nou service.

Reageer

Salim 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Excellent fridge. Very happy to use it and so less price. Bemmel and Kroon provided the best service

Reageer

T.Sleeking 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en deskundige voorlichting in de winkel. Dito afwikkeling van de bestelling. De bezorging was zeer snel en heel prettig en correct uitgevoerd. Dit alles geheel volgens eerdere ervaringen met Bemmel en Kroon.

Reageer

Jozias 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een nieuwe superdeluxe Liebherr koelvries-combinatie gekocht bij B&K. Zeer tevreden over de de service. Nadat ik elders de koelkast voor minder zag staan kreeg ik een aanbod onder dit bedrag. Heel blij met de zowel de koelkast als de stipte bezorging.

Reageer

Mar. 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel& Kroon ga ik zeker aanbevelen want als er maar ergens een probleempje( in mijn geval bij Dynalogic) is word dat meteen opgelost . Ik vind dat heel prettig , een winkel waar je van op aan kunt !
Heel vriendelijk personeel dat hun uiterste best doet om ons als klant helemaal tevreden te houden , Top hoor !

Reageer

Steve 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een wasmachine besteld (BKI784168) bij Bemmel en Kroon. De site is overzichtelijk, de prijzen zeer scherp en beantwoorden van vragen gaat heel snel. Na bestelling duidelijke communicatie over de levering en moment vam bezorgen.

Echt een topervaring en is Bemmel en Kroon voortaan de eerste waar ik ga kijken voor witgoed en keuken.

Reageer

Anna 03-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde artikel was niet meer leverbaar. Ze boden gelijk een gelijkwaardig artikel aan ondanks dat dit artikel duurder was. Snelle levering

Reageer

Marian 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze eerste keuze, wanneer wij een huishoudelijk apparaat nodig hebben, is altijd Bemmel&Kroon.
Fantastisch grote keuze, zeer vakbekwame medewerkers. Zij geven zeer duidelijke uitleg en advies.
Vooral, deze keer, bij de aanschaf van een nieuwe Samsung wasmachine,werd mij zeer vakkundig uitgelegd hoe de machine werkt en het verschil met andere merken. Had eerst een ander merk willen kopen, maar door de fantastische uitleg toch voor de Samsung gekozen. In mijn optiek is Bemmel&Kroon de allerbeste als het gaat om (in mijn geval) huishoudelijke artikelen. Eerder al een Amerikaanse koelkast en een vaatwasser gekocht. Bemmel&Kroon blijft mijn 1e keuze!!

Reageer

Gina 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en vriendelijke behandeling. goede service ivm de mogelijkheden van de machines

Reageer

Gemma 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de shop Bemmel & Kroon. De website is zeer duidelijk zelfs voor de iets ouderen onder ons. Onze droger zondags besteld en maandag al afgeleverd wat wil je nog meer.
Daarnaast zijn wij keurig op de hoogte gehouden wat betreft het tijdstip van levering Ook de nota etc werd meteen keurig gemaild.Daarnaast bevalt de warmtepomp droger van Bosch WTW84563NL zeer goed Het is een energiezuinige droger wat voor ons de doorslag gaf Daarnaast wil het oog ook wat en hij ziet er gelikt uit TOP APPARAAT

Reageer

van den Broek 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb meerdere site bekeken deze site zag er goed verzorgd uit, ik heb even gebeld werd vriendelijk te woord gestaan. en ik vond de prijs goed

Reageer

Anoniem 02-09-2019

Algemene score

1,0
Abnormaal slechte dienst. Draagt droogkast na eerste verdieping na boven. Ik moest dan betaal,,ik zij eerst als nieuwe aangekoppeld zijn en oude zijn weg pin ik. Plots wil zij de oude droogkast niet meenemen omdat hij volgens hun beneden moest sta. Ik zij toen "wel,,neem dan u droogkast terug",,heerlijk draag de mannen de nieuwe droogkast terug na beneden,,ironisch,,beneden begin de mannen onder elkaar bekvechten met elkaar waarop de een hard roepen op de andere "ik ben de baas hier jij heb niets te zeggen",,,man man man,,wat 'n team die twee mannen die komen afleveren. Geen probleem ik koop een nieuwe tegen hetzelfde prijs bij andere winkel. Dus let op,,als u niet goed te been zijn of sukkel met gezondheid hopelijk krijgt u niet deze Laurel and Hardy over de vloer.

Reageer

J de Bruin 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en ruime keuze. Vriendelijke verkopers die met je meedenken en levering conform afspraak.

Reageer

AH 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn erg goed geholpen en goede uitleg gehad over de wasmachine. Volgende dag geleverd erg goede service.

Reageer

Alle 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering en duidelijk tijdvenster aangegeven van de bezorging, mooie machine maar we hebben hem nog maar een week dus te kort om er echt wat van te vinden. maar tot nu toe voldoet hij aan onze verwachtingen.

Reageer

Raiwta 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkoper kwam deskundig, oprecht en eerlijk over, zonder enige dwang en konden rustig over nadenken. Na aankoop was het mogelijk binnen 24 uur te kiezen voor een andere type.

Reageer

Mevr.J.van Wijk 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik de deur niet uit kan , was het een geweldige oplossing zelfs op zondag kreeg ik antwoordt
op een vraag! s’ maandags kon ik al genieten van mijn nieuwe koelkast.
Kreeg ook veel informatie Digitaal.
Zeer tevreden over Bemmel & Kroon B.V.

Reageer

Hilde Halvorsen 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling was gedaan en toen bleek dat het product niet leverbaar was. Direct werd ons een duurdere versie aangeboden tegen de 'oude' prijs. Bevestigingen via de mail zijn er snel en het track en trace systeem met Dynlogic werkt perfect. Binnen een kwartiertje stond mijn nieuwe machine boven en mijn oude machine beneden in hun vrachtwagen... Prima geregeld allemaal

Reageer

Wim 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, scherpe prijzen en een zeer snelle levering. Omdat het gevraagde artikel niet aanwezig was, werd er meteen een duurder artikel voor dezelfde prijs geleverd.

Reageer

A. Horst 30-08-2019

Algemene score

10,0
De informatie van het betreffende product was duidelijk en helder. Met betrekking tot de bezorging
door Dynalogic , dit was ook zeer goed geregeld. Kreeg op tijd informatie omtrent verloop van de bezorging.
Vriendelijke bezorgers.

Reageer

Fam.Warmerdam 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel! Op 29-8-2019 om 10.55 heb ik een vrieskast gekocht via de telefoon. Nadat de verkoper mij goed had voorgelicht. En op vrijdagmorgen 30-8-2019 09 stond hij om 09.15 bij mij in de bijkeuken. Hartstikke bedankt. Mijn order no: ZTW783429

Reageer

GW 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het bestellen van een nieuwe wasmachine rolden binnen enkele minuten de factuur en bevestiging al binnen in de mailbox. Tot mijn schrik zag ik dat ik had vergeten ook aan te geven dat de machine naar de eerste etage moest.
Met 1 mailtje werd dit netjes en snel gecorrigeerd en de machine werd keurig in de middag van de volgende dag op zijn plekje gezet.
Goede service, vriendelijke bezorgers, niets op aan te merken.
Ordernummer:BKI783534

Reageer

Eugenie Kleverwal 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdag wasmachine via internet besteld, afgeleverd op vrijdag, zoals ik had aangegeven. De wasmachine die ik besteld had was niet meer leverbaar. De opvolger daarvan, die 100 euro duurder was, hebben ze me voor dezelfde prijs geleverd. Top!
Van de voortgang van levering, wordt je super op de hoogte gehouden, via mail en sms! Echt fijn om ‘s morgens te weten dat het artikel binnen een tijdsbestek van 3 uur, met tijdsindicatie, die dag afgeleverd gaat worden. Een half uur voor aflevering, krijg je ook nog een bericht. Je weet dan waar je aan toe bent!

Reageer

D.Scholvinck 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben 70+ en zocht op internet naar een betrouwbare winkel om een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Mijn oude Miele was na 20 jaar trouwe dienst toe aan vervanging. In de winkel werd ik uitstekend geholpen en voorgelicht over de mogelijke modellen die ik ter plaatse kon zien. Mijn keuze werd de volgende dag correct bezorgd op zijn plaats gezet en geïnstalleerd. De toch wel grote aanschaf werd zonder gedoe of problemen keurig afgehandeld, ik ben dat ik gekozen heb voor een zo vertrouwde winkel als Bemmel & Kroon.

Reageer

gerard 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede en overzichtelijke shop. Ook het mail verkeer over vragen netjes beantwoord.

Reageer

treintafel 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel Simple antwoord te geven over dit bedrijf: Ze doen precies wat ze beloven. PLus dat ze razend snel reageren indien je een opmerking cq aanmerking hebt over hun website. binnen enkle minuten had ik een net antwoord terug chapeau.
Bij vragen wordt wordt je ook netjes te woord gestaan.

Reageer

L.Ruardij 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed georganiseerd, dag van te voren werd ik geïnformeerd hoe laat ze zouden komen, volgende dag belde ze dat ze onderweg waren, vriendelijk beleefd en hard werkend personeel, ook nog voor een hele goede prijs.
Voor ik de bestelling deed had ik telefonisch contact met een medewerkster die me geduldig en uitvoerig geholpen heeft. Op de webe site staat heel duidelijk de maatvoering van het apparaat vermeld maar ik twijfelde erover omdat mij bij keukenloods verteld werd dat dit apparaat niet geschikt was voor mijn maat inbouw keuken, zij heeft mij overtuigt dat het wel kon, wat dus ook gelukt is, ik ben uiterst tevreden. Het blijkt een betrouwbaar en super georganiseerd bedrijf.

Reageer

Anoniem 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
- zeer goede telefonische bereikbaarheid
- snelle afhandeling van vraag + omdat het model wat ik wilde bestellen niet meer leverbaar was, kreeg ik op een nieuwer model een mooie korting.
- direct geleverd de volgende dag door dynalogic met een duidelijke tijdindicatie + uiteindelijk een precieze aankomsttijd nadat ze wegreden bij de klant voor mij. ( Andere online winkels konden pas vaak na 2-5 dagen leveren.
Zeer tevreden dus.

Reageer

J. Koolen 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
wij hebben gekozen voor Bemmel en Kroon niet speciaal voor deze winkel, wij hebben praktisch alles gekocht bij jullie, goede adviezen en redelijke prijzen.

Reageer

E. Mos 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aardig personeel. Goed advies, snel geregeld en volgende dag thuis bezorgd. Top!

Reageer

A. Noniem 28-08-2019

Algemene score

6,0
Een Miele stofzuiger gekocht. Scherpe prijs, de volgende dag werd deze al geleverd. Die Miele CX1 Parquet Powerline zuigt op de hardste stand zo hard, dat de parketborstel aan de vloer vast zit. Perfect!

De aftrek van de punten is vanwege de service van de bezorger. Aangevinkt dat de oude stofzuiger moest worden opgehaald. Heel fijn dat Bemmel en Kroon deze service biedt. De oude stofzuiger stond klaar bij de voordeur. Bezorger weigert deze echter mee te nemen omdat het niet op de bon zou staan bij hem. Het stond bij mij wel degelijk op de bon dat oude apparatuur mee zou worden genomen. Jammer dat ze zo'n bedrijf de bezorging laten regelen. Nu kost het mij weer twee uur om het oude apparaat bij de stort in te leveren.

Reageer

Jan van Groenestijn 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine gekocht, online besteld maar van tevoren gebeld en goed advies gekregen. Afleveren zou volgende dag tussen 09:30 en 12:30 zijn, om 9:00 belde de chauffeur met de vraag of hij al terecht kon. Goed advies en snelle aflevering dus ik ben tevreden over Bemmel en Kroon.

Reageer

MartinR. 28-08-2019

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te vinden website. Duidelijke site met prima menustructuur. Ook de helpdesk is in orde en snel bereikbaar. De koel-vries combinatie die ik zocht was bij alle aanbieders, zowel op internet als in de fysieke winkels, hetzelfde geprijsd. Bemmel en Kroon was de enige die supersnel kon leveren en de 5 jaar garantie gratis bij de aankoop gaf. Prima.

Reageer

Roger 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijspolitiek.Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.Telefonisch contact verliep uiterst vlot en er werd direct accuraat gereageerd op mijn vraag.Aanrader voor eventueel kandidaat kopers.Ook de levering was zeer snel en vlot te volgen.

Reageer

NOvW 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samsung Amerikaanse koelkast; Ordernummer: ZTW779853.
In de showroom/winkel aan de Hoge Rijndijk te Zoeterwoude is een ruime keuze. Deskundig en vriendelijk personeel. Bezorging wordt ook uitstekend verzorgd.

Reageer

Meerakker 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte levering en service, prijs ongeëvenaard. Uitstekende witgoed leverancier.

Reageer

Ordernummer CRQ781324 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een bijzonder uitnodigende winkel op Woonboulevard Cruquius, waar we als negentigjarig echtpaar prima en vriendelijk zijn geholpen bij het kopen van een oven en kookplaat.

Reageer

NOvW 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze uit diverse modellen. Vriendelijke en deskundige voorlichting. Goede service.

Reageer

Theo 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De door ons bestelde stofzuiger was het goedkoopste bij deze webshop. Een eerdere ervaring met de aanschaf van een vriezer bij deze webshop was ook positief. Daarom weer hier een bestelling geplaatst.
Bestelprocedure gemakkelijk, vergt geen aanmaak van een account. Levering van de doos was tijdig en binnen het tijdvenster.

Reageer

Jan 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lage prijs, snelle levering en duidelijk communicatie ook via logistiek dienstverlenger tijdens bezorgingsprocess.

Reageer

Marco 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Ondanks het super warme weer kwamen de leverende mannen met een grote glimlach de wasmachine plaatsen. Top service

Reageer

Jay 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden had ik al vriendelijk en verhelderend telefonisch contact gehad, maar niet direct iets gekocht. (Magnetronoven bleek achteraf toch te repareren)
Mijn schoonzoon heb ik attent op Van Bemmel&Kroon gemaakt, toen hij inbouwapparatuur nodig had... En ook hij was zeer tevreden over contact, reactie en zeer vlotte levering. Ook het bestelproces werkt als een geoliede machine. Het afleverproces werd constant gedeeld. Heel betrouwbaar!
Ik had mijn Wasemkap al besteld en betaald, toen ik het "elders goedkoper formulier" tegen kwam op de site. Vulde dat achteraf in en tot mijn verrassing werd dat gehonoreerd met een korting achteraf.
Dat verdient van mij een extra compliment!

Reageer

Roberto 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede apparatuur voor zeer goede prijs, snelle levering offerte + apparatuur en goed bereikbaar via telefoon en email.

Reageer

M V D 26-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afzuigkap besteld bij Bemmel&Kroon, We kregen bericht dat deze niet meer te leveren was, en kregen voor hetzelfde geld en duurdere thuis gestuurd, TOP !! SERVICE

Reageer

Frank 26-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Apparaat uitgezocht in breed gesorteerde winkel en vervolgens per mail besteld. Prima service en levering op tijd. Oude koelkast weer meegenomen, Op ons verzoek heeft men monteur geregeld om de boel aan te sluiten die tegelijk met levering ter plaatse was. Deskundig en vriendelijk. Binnen een uurtje was de boel geregeld.

Reageer

Annet Adrichem 26-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot 23 augustus jl. had ik nog nooit van deze winkel gehoord maar nu ben ik helemaal om! De winkel heeft een geweldige uitstraling en een enorme keus. Het is heel prettig dat er in de winkel geen oorverdovende muziek ten gehore wordt gebracht. Hierdoor kan je "ongestoord winkelen". Verder kreeg ik van de verkoper deskundig advies bij mijn de aankoop. Kortom, een klantvriendelijke en servicegerichte winkel als deze kan ik bij een ieder aanbevelen.

Reageer

Carolina H. 26-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Behalve een keuken, was ik ook toe aan een nieuwe wasmachine en droger voor mijn nieuwe huis. Het brede assortiment, eerlijk advies en flexibiliteit qua levering hebben de doorslag gegeven om voor Bemmel en Kroon te kiezen.

Reageer

Toon meer reviews